80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada Kadir Gecemiz mübarek olsun arkadaşlar bol dua ile geçirelim inşallah

Selam kızlar. Yoğunluktan giremedim hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Dua kardeşliği yapalım bu akşam. Biliyorsunuz birinin arkasından yapılan dua çok makbuldür. Sizde dualarınızda bizleri de unutmayın inşallah.

Dünkü menüm
Sahur

2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 dilim börek
2 adet ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık

İftar

2 bardak ılık su
1 kase çorba
2 bardak ayran

10 dak ara

6 yk etli nohut
2 yk bulgur pilavı
salata

kizlar bu adami oldursem kac yil yerim. cuma sahurda yola cikacaz dei. sabah aradi hazirmisin bu sahur cikalim dedi. ya o kadar is kolaymi hazirlanmak bir suru camasir yikadim bulasik yikadim. evide temiz birakmak lazim. offff cok yoruldum. valizleri buyuk olcude toparladim sukur evi bir supurebilsem iyi olacak. hep boyle yapiyor. ne zaman su gun gidecez dese hep bir iki gun oncesinde iki ayagimi bir papuca sokuyo. o degil gittigim yerde cok rahat oluyom sanki. zannedersem bu adam bizimle tek basina vakit gecirmeyi sevmiyor. onun yerine babasinin emirlerini yerine getirmek daha cok hosuna gidiyoranlayacaniz birazdan kavga var evde kiyametleri koparacam bu sefer. aaaa eltim kadar olamayacakmiyim

afiyetolcun cnm tşkler

Eki Görüntüle 1199180

Bu gece dualarda benide unutmayın kızlarrrr

Bu arada Kadir Gecemiz mübarek olsun arkadaşlar bol dua ile geçirelim inşallah

minik bir dikkatsizlik aile faciasına bile yolaçabilirdi :18: neyseki enişte de sen de çok sağduyulusunuz cecommm

Eki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya

çok yakışmış Gülaycımmm önemli olan senin beğenmen

Ya kızlar bir de benim iştahım çok açık :-( iştah kesici bir şeyler var mı önerebileceginiz ?

taze nane kokla cnmm salatalarındada bol bol taze nane kullanmaya çalış

afiyetolsun cnmmm menğün güzel ama semizotunda neden pintilik yaptın bitanem bol bol tüket porsiyon derken1 toptan fazla dondurma
yasak kuzummm

doğru kararrrr:128::128:

maşllahın var Sindimmm ellerine sağlık

yeri geldiğinde hakkını savunmasını bileceksin yoksa insna çok eziliyor eskiden bende kimseyi kırmamak için hep kendimden feragat ederdim ama şimdi hayır demeyi öğrendim

rabbim senin gönlünü biliyor cecommmm ne yaşlanması adaşım sadece yaşadığımız tecrübeler sonucunda olgunlaşıp tecrübe sahibi oluyoruz sanırım

ah meleğimmmm niye dinlemedinki eniştemin sözünü varmış adamın bir bildiği

eylülümmm haklısın kuzum ama sabır hedefine ulaş haftada bir gün bir öğüm dilediğince yerssin cnm benim kalçamıza yapışmadan hedefe doğru ileri:13::13:

all ne verdiyse diyorsun demekkk ondan önce 50 mekik çek bak bakalım allah ne verdiyse diyebiliyormusun

senin şu atasözlerine hastayım meleğimmmm

merhaba canımmm ne sakıncası olabilirki bir kızkardeşimiz daha oldu hoşgeldin aramıza yaşının genç olması senin için büyük avantaj cnm pko na rağmen metabolizman bu yaşlarda hızlı çalışır herhangi bir diyet uyguluyormusun cnm şayet uygulamıyorsan karatay diyetini öneririm hiç kaçamak yapmazsan 2 yılda hücreleri yenilediği için pko miko kalmaz rabbimin izniyle artı olarakda sağlıklı kalıcı kilo verirsin

http://cloudpage.co/oneriler buu linki inceleyebilirsin cnm

Valla benim kaynana ile cok oturmadım ben Allah kurtarmış beni sanırım :)
ama inan bende otursaydım tüm bu sorunları yaşıyo olcaktım Allah kolaylık versin sana cok alıştırmasaydım böreklerine cnm

Allahın sevgili kuluymuşun Sindimmm

sormazmıyız prensesimmm hatta ben sitem bile ettim ama sor bir neden insan sevdiğine sitem eder dimi kızkardeşimizsin ve doğal olarak merak etttik profiline girince baktımki başka topiklere yelken açmışsın o yüzden biraz kırılmıştım ama neyseki yuvana döndünnn
yüzüm yoktu da ne demek toparlarız hemen cnmmm sıkma canınıı migrene nane yağı iyi gfeliyor bitanem geçmiş olsun

kızlar saat bese kadar uyanık olcam ve acıktım :) en son saat 7 de yemiştim canım bişiler istiyor ne yemeliyim :2:

sürekli böyleyse olmaz kuzummm çünkü uykusuzluk kilo alımının en büyük nedeni ayrıca leptinin en çok salgılanıp yağ yaktığı dönem gece ki sne o saatte ayaktasın gece ve gündüz yer değişmiş yavaş yavaş erken kalkmaya çalış ayrıca vucudunu yorki akşam erken yatabilesin ister iş yap ister spor yap lafa bak ister diyorum spor zaten yapmamız şart sporsuz sadece diyetle depoıdakileri mevcut yağları yakamıyoruz bitanemm
krallar gibi kahvaltını yaparsın en geç da kahvaltın bitsin bol bol su yeşilçay bunları tüket doyana kadar sağlıklı yiyeceklerden yiyebilirsin karatayı öneririm

kızlar yazmış bol bol su ayran içebilirsin ama bence bu acıkma değil sıkıntıdan atıştırmalık istiyorsun havuç ve salatalığı ince ince doğra çubuk şeklinde limonlu su dolu bir bardağa çiçek gibi diz sıkıldıkça atıştır ama bu uyku düzenini ayarlamaya çalış cnmm

offf meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence

hoşgeldin aramıza bitanemmm allah bağışlasın bebişini güle güle büyüt inş buraya gelmekle ilk adımı atmışsın bile destek motivasyon bizden azim ve karralılık senden olunca çıtır olmamak imkansız menülerini paylaşırsan yardımcı oluruz cnm sporada başlarsan bu iş tamamdır:13:

Bizde seni özledik meleğimmm hoşgeldinnofff meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence

tşkler cnmmm atlattık şükür rabbim beterindne korusun hakikaten miniğim nerde :44::44:

merhaba 1.65 boyunda 80 kilocukum Aranıza gelebilirmiyim ?

merhaba cnmmmmm geldin bile hoşgeldinnn buraya gelmekle ilk adımı attın bugünden sonra yediğin içtiğin herşeyi aldığın nefesi bile buraya yaz kendi deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışalım bitanemm birazda spor yapabilirsen tamamdır bu iş

ben sweet izmirdenim 40 yaşındayım geçen sene temmuz ayında 93 tümm 1 kasımda düzenli kaçşamasız karataya ve spora başladım mayıs sonunda hedefim 65 e ulaştımm şimdi sıra sende 6, takım kaptanıyım ve bu topiğin yiyecek içecek dedektifiyim benden kaçmaz ona göre
cuma cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz liste yapıyoruz o listede kendini takip edebilirsin bitanem

merhaba cnmmmmm geldin bile hoşgeldinnn buraya gelmekle ilk adımı attın bugünden sonra yediğin içtiğin herşeyi aldığın nefesi bile buraya yaz kendi deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışalım bitanemm birazda spor yapabilirsen tamamdır bu iş

ben sweet izmirdenim 40 yaşındayım geçen sene temmuz ayında 93 tümm 1 kasımda düzenli kaçşamasız karataya ve spora başladım mayıs sonunda hedefim 65 e ulaştımm şimdi sıra sende 6, takım kaptanıyım ve bu topiğin yiyecek içecek dedektifiyim benden kaçmaz ona göre
cuma cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz liste yapıyoruz o listede kendini takip edebilirsin bitanem[/QUOTE]

hoşbuldum o zamannnnn Ben bayağı disiplili olmazsam hemen bozuluyor,illa bir şey oluyor.Burda destekle çok güzel vericez kilolarııı :13:

hoşbuldum o zamannnnn Ben bayağı disiplili olmazsam hemen bozuluyor,illa bir şey oluyor.Burda destekle çok güzel vericez kilolarııı :13:

Çok disiplin ve sorumluluk istersen takımlşara da katılabilirsin cnmmm hem burada motive olursun hem takım sorumluluğu çok etkili olur

Son düzenleme:
Ben yeni geldim aranıza 165 boy 80 kiloyum 16 yaşındayım.Çok fazla dimi !? Bir de bu yıl sınava giricem neyse işte eskiden çok güzel vermiş 85 ten 69 a düşmüştüm sonra irademi kaybettim daha doğrusu arkadasımla azim edip başardık ama şimdi fazla konuşmuyoruz ve motive olamıyorum.İnşallah sizinle çok güzel vericez kiloları,severiz birbirimiziiii :13: Şu 2 ay en az 8 vermem lazım :) Diyetisyene gittim,şuan ramazan için menü verdi daha sonra normal bir menü alıcam sahurda bende burdayım

yazışmalara fialn baktım çok sıcaksınız,durayım benburda

ooo sen de topiğimizin prensesi olacaksın demekki bir de yasminimiz var ama çok yaramaz bu ara küsüm onla ben daha önce başardığına göre tekrar başarabilirsinnn diyetsiyen menüsünü aynen uygularsan mutlaka verirsin bızdıkım:13: peki nasıl istersen istediğin yere katılabilirsinn ama burada hayatı paylaşıyoruz kocaman bir aile oldukk

ay inşallah bu seferde olacak.Şöyle bir 73 filan olsam biraz rahatlıycam gibi son bir kaçamak sahurdan sonra başlıyorum,bende aileye katılmak isterimmmm !!! neden küstün yasmine

ay inşallah bu seferde olacak.Şöyle bir 73 filan olsam biraz rahatlıycam gibi son bir kaçamak sahurdan sonra başlıyorum,bende aileye katılmak isterimmmm !!! neden küstün yasmine

elbette olacak cnmmm inanmak başarmanın yarısı değilmi hiç merak etme yavaş yavaş kalıcı olarak kilo vermek en güzeli ve sen bunu başaracaksın hemen bugün menünü paylaşmaya başla bitanemm çoktan katıldın bile

yasmine nedenmi küstümmm çünkü verdiği sözleri tutmadı menülerini düzenli paylaşacakttı spora başlayacaktı cıslardan uzak duracaktı

o yüzden bende küstümmm

umarım benle de küsmezsin-menüyü düzenli paylaşırım yani - yasminle barışman dileğiyle peki bir şey sorucam.. Ben hem okul hem diyet okur mu kafamı karıştırdılar yokkk kafam çalışmazmış üniversitede de kilolu olmak istemiyorumm

inşallah küsmeyiz bitanemmm kahvaltında doğru seçimler yaparsan neden çalışmasın keşke karataya küçükken başlasaymışım diyorumm kesin bilim kadını olurdum nasibimiz sınıf öğretmenliğiymiş gerçi onu da yapamadık ama nasip diyelim artık kahvaltılarına 1 çay bardağı çiğ ceviz badem fındık fıstık eklersen gör bak nasıl çalışıyor

Menüm Sahur

1 tatlı kaşığı çörek otu
2 yumurtalı çılbır
ceviz ve yer fıstığı 1 çay bardağı
1 tabak salata
1 nektarin bir avuç kiraz

İFTAR
yaz çorbası
ızgara balık
bol salata
1 minik dilim helva

Spor
sabah 21x5 tibet yogası
iftardan önce
30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany

Sıvı
2.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su yatana kadar 2.5 olur
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak çay
1 maden suyu düşünüyorum

Artık kararım kesin sınav döneminde de aç kalmayarak sağlıklı beslenerek başarıcam bunu öğretmenim

Artık kararım kesin sınav döneminde de aç kalmayarak sağlıklı beslenerek başarıcam bunu öğretmenim

başaracağına inanıyorum prenses diyetisyeninin verdiği menüyü öncelikle yazmalısın ki biz de günlük menülerinle karşılaştıralım bakalım kaçamak yapıyormusun

başaracağına inanıyorum prenses diyetisyeninin verdiği menüyü öncelikle yazmalısın ki biz de günlük menülerinle karşılaştıralım bakalım kaçamak yapıyormusun

tamaaam aynen yazıyorum
sahur
2 kk yarım yağlı peynir
1 adet yumurta (hiç sevmemmm -karatayı da denedimde yumurtadan tıkandım kaldım -)
5 zeytin
1 sb yarım yağlı yoğurt
3 ince dilim kepekli ek.
1 domates 1salatalık 1sivribiber 1 küçük havuç

iftar
1 kase çorba
6 yk etli sebze yemeği
zeytinyağlı mevsim salata
3 porsiyon meyve

GECE
2 tam ceviz içi veyta 7-8 adet badem
1 sb yarım yağlı süt-ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…