Selam kızlar. Yoğunluktan giremedim hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Dua kardeşliği yapalım bu akşam. Biliyorsunuz birinin arkasından yapılan dua çok makbuldür. Sizde dualarınızda bizleri de unutmayın inşallah.
Dünkü menüm
Sahur
2 kibrit kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 dilim börek
2 adet ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
İftar
2 bardak ılık su
1 kase çorba
2 bardak ayran
10 dak ara
6 yk etli nohut
2 yk bulgur pilavı
salata
Bu arada Kadir Gecemiz mübarek olsun arkadaşlar bol dua ile geçirelim inşallah
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugünde hazır işim yokken kendimi yine buraya attım
Bu arada kızlar sabaha karşı acayip birşey oldu
Sabah ezanından sonra TVde birşeye takılınca uykumda yoktu zaten saat 04:30 gibi benim cebim bir kere çaldı kapandı
Bİr an ulen bu kim diye panik yaptım ( hani gece gelen telefon olunca hep panik yaparım birşeymi oldu diye)
Numarayı tanımadığımdan herhalde yanlış cevirdi biri diyip önemsemedim.
Zınk iki dakika bile aradan geçmeden bu seferde mesaj
Mesajda;
Bilmiyorum kızmısın erkekmisin ama biri senin numaranı facebooka yazmış haberin olsun, 3 - 4 gün telefonunu kapat istersen birde paylaşandan şikayetci ol
Kendi kendime Allah Allah benim numaramı çoğu insan bilmez nasıl olur, üstelik hat eşimin adına
Bir an eşimi uyandırsammı diye düşündüm ama o an lavaboya gideyim önce dedim
Türkün aklı ya kaçarken ya..... derler yabenimkide o hesap önce o kişiye mesaj atıp bana hangi facesayfasında yazılı linkini atarmısın demek geldi aklıma ama sonra acaba sırf telefona virüs göndermek için bir oyun olabileceğini düşündüm ve hiç bir şey yazmamaya karar verdim
Tam yahu numaraya tekrar bakayım dedim ( tanımadığım numaranın nesini tanıyacaksam) baktım bir mesaj daha
2.ci mesajda;
Ya kusura bakmayın numarayı yanlış girmişim. Sizide sabah sabah boşuna telaşlandırdım özür dilerim hayırlı sabahlar
Bir an çok güldüm ama sonrada kendi kendime dedim ulen piskopat bir kocayla evli olan bir bayana bu mesaj gitse kocada eşinden evvel mesajı okusa cinayet bile çıkabilirdi
Düşünsenize eşim çok kıskanç biri olmuş olsa kavga sebebi, dayakçı koca olsa belkide bir iki kırık
İçimden aslında o kişiye kardeşim sen kafayımı yedin böyle dikkatsizce çağrı atıp mesaj gönderilirmi nelere sebep olabileceğinin farkındamısın diye mesaj atmak geldi ama dedim belli olmaz belki o kişide sonra benim numarama takar falan Allah korusun
Sabah eşime anlattım bak böyle böyle oldu diye iyiki uyandırmamışsın beni sabaha karşı yoksa o kişinin kesin sülalesinin hatrını sorardım dedi
Kızkardeşimlede konuştukta oda diyor valla benimki olsa sabaha karşıda olsa kıyameti koparırdı ( sessiz görünür ama sinirlendiğinde heleki akraba değilse karşısındaki kaç)
Canım menün gayet sağlıklıİftarda ekmeksiz yediysen sorun yok bence ama adaşım Banu gelince daha ayrıntıya girer
Bu arada Yeşil çay iştah kesiyor diye biliyorumTatlı krizlerini tarcınlı süt önlüyor
İştahın açıkta olsa zararsız şeyler tüketirsen zamanla azalacaktır iştah ( beyinde bitiyormuş ya o hesapnasılsa işime geleni yemiyor bari sağlıklı besleniyor bende fazla tüketmim moduna girer inşallah )
Canım valla hiç üşenmeden laptobu tepe taklak getirdim
Bence ikiside çok şık durmuş hiç içine kurt düşürme
O komşuların kendileri zevksizse yada hafifde olsa fesatlık varsa senin içine kurt düşürmüşlerdirSen kimseye bakma aynaya baktığında senin hoşuna gittiyse ve en önemlisi enişte beğendiyse tamamdır
Güle güle kullan canım kıyafetlerini
Eki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya
Ya kızlar bir de benim iştahım çok açık :-( iştah kesici bir şeyler var mı önerebileceginiz ?
Selam hanımlar dün giremedim kalabalık misafirimiz vardi son misafiri de agirladık baska yoktur insallahdünkü menümü paylasıp cıkacagm
iftar : 1kase tarhana çorbası
3 kaşık nohutlu pilav
1 kepçe et yemegi
1 kepce patlıcanlı sebze yemegi
2 kasık semizotu salatası
6 kasık çoban salata
vee 1 porsiyon dondurma
Sahur : 2 dilim ekmekle domateslı peynirli tost
Yarım domates salatalık
3 yesil zeytin
sagol sındım ama senınde benım gıbı senı bekleyen utulerın var galıbautumasamı aldım yapcaktım dedım platesmı utumu sonra platese karar verdım pılates bıtıncede utuye usendım.artık yarın ıftardan sonraya kaldı.ceconunda utulerı meshurdur ya ben daha cumartesı aksamı utu yaptım bı dunya
Olmaz mı yaa valla işkence gibi geliyo bana ütü
bugun oturdum buzluk için içli köfte gibi köfte yaptım
yarın gözleme yapmayı düşünüyorum
belkş sonra lahmacunda yaparım
eşim ameliyat olursa gelen giden için pratik birşeyler daha olsun evde dedim
ama ütüye üşeniyorum valla
Bencede sende annem gibi kaynana anne olursun benim eşim bizimkilerle birlikte olmayı daha cok seviyo düğün yaptığımız sene geldi kaldı dedi ki sizin evde insan aile olduğunu anlıyo huzur var demişti
kesin sende öyle olursun cnm ceco da öyle
Evet cnm gecen annesi konuşmak istedi eşim konuşmadı bence eşim yanlış yaptı Ramazan günü ama işte diyo şimdi bit konuşsam yine hergün para lazım diye yakınacaklar şu hediye istiyoruz demeye başlarlar
ama onlar benim babamdan da korkarlar :) babam asla hakkımı yedirmez birşey olacak olsa ki bende hakkımı yedirmem elimden geldiğince uygun dille anlatırım. Çirkefleşmeden
ilk sürtüşmemi düğüne 1 hafta kala yaşadım arabadaydık cümbür cemaat onaların cok yakın bi tanıdığı eşimin kızkardeşleri annem kızkardeşim erkek kardeşim biryerden dönüyorduk
bizim adetlerde herseyi erkek tarafı yapar söz yapılınca kız tarafı yemekti falan ilgilenir kaynanamda gelinim yabancı yani bizden değil ve sizin adetlerde kına geçsin kız tarafı yapıyo onlarda öyle yapmış kaynanamda anneme diyo ki çerezleri almanıza gerek yok biz alcaz yemeğide biz yapcaz dedi ben bir döndüm zaten sizin yapmanız gerek dedim adetler böyle biliyosun teyze dedim o da hayr biz Eltindede öyle oldu bende dedim ki biliyosun adetlerimiz aynı değil
sonra yanındaki kadın için al filan teyzeye sor oğullarının düğünlerinde kim yapmış bunları gel sizin evin orda istediğin bir akrabayı sen göster gidip soralım dedim herkes aynı şeyi söylicek dedim sonra bu bana karşı cıkıyo ben ona en son eşim tamam yeter ben alcam zaten dedi bende dedimki hayır zaten almanız gerek senin kızkardeşlerin evlenınce damat tarafı yapmadı mı öyle kapandı gitti ama Benim kolay lokma olmadığımı ilk o gün anladılar sanırımsanki cok büyük birşey yapıyo gibi birde almayın diyo zaten kendi öz oğlunu yolduda yoldu düğün zamanı ayyy neyse o günlere gidince tepem atıyo susayım en iyisi yine çenem düştü
Kızlarrrrrrrrrrr Starda Fatih ÇItlak ile sahur bereketini izleyen varmı
Bu sene Ramazanda hep onu dinledim ( Allah razı olsun hem basit hemde örneklerle çok güzel anlatıyor herşeyi)
Biraz evel kıymet bilinmemeyle ilgili konuştu( sanki bizi duydu )
Siz kıymetinizi bilmeyenler varsa hiç kaderinize isyan etmeyinevladınıza bile bir bardak su verirken Allah rızası için verin o kıymet bilmezse sahibi ( yani Allah c.c. ) kıymet bilir dedi
Aslında o açıdan hep düşünebilsek belki herşey biraz daha kolay olur
KVlerimize KPlerimize yada Görümcelerimize yapsakta kıymet bilmedikleri açıkca ortada ama Rabbim bilecek inşallah ....Aminnnnnnnnnn
Mükafatını sabrımızın misliyle alacağız Allahın izniyle
Benki seneler önce KP ölsün oh çekeceğim derdim ( o zaman KVnin de süngüsü düşer diye düşünürdüm ) ama inanın eşimden sonra benden başka kimse onu okadar sık düşünmüyordur ( tabi kardeşleri hariç )
Hep düşünürüm deydimi yaptığına, şimdi acaba ne alemde, acaba Rabbim ona o olaydan bu olaydan ( aklıma olaylar geldikçe ) nasıl bir muamele yapacak, acaba kabir azabı yaşıyormu falan diye :44:
Aynı şeyleri vakti geldiğinde bizlerde yaşayacağız ve o gün geldiğinde Rabbimizin karşısında olabildiğince temiz ve günahsız çıkmak için elimizden geleni yapmak zorundayız
Bazen kendime bile şaşırıyorum ama şu son bir iki senedir kendimi bu konuda baya bir değişiyor görüyorumya yaşlanıyorum ( ki bunu asla kabul etmem evet diyeninde ağzına tuvalet terliğiyle vururum ) yada Rabbim bir şekilde gönlüme doğru olanı hayırlı olanı verdi ( bu ihtimal daha yüksek çünkü gerçekten boş işler artık zevk vermiyor ve bana olsun aileme olsun faydalı ne yapabilirim diye düşünür oldum )
anamm elde aramayla bizde arabayla
bize akıllı gelmiycek ben iyi biliyorum..senin kp de gelinin arabasını hem kullanacak heöde fırça kayıyor ..
bursaya şeftali almaya gitmekde çok akıllıcaymıştabii benzin bedava ya. bursada ucuz olunca karlı olacak..
kız ne baklavanın cevizini alacaklar..rüyanda gör istersen..ben yıllarca gönlümle onlara her ihtiyaşlarını aldırdım kocama..perde eskir hadi herif alalalım,halı eskir ben alırım,aklına ne gelirse..bayramlrda kendime bişey almam ,fırsat yok zaten.çocularla kv kp görümce onlara alırım..zaten kp görsün çocuların bayramlığını çocuk gibi ylandan ağlar bende istiyom hani bana diye ,kv desen söylenir niye alınmış çocuklara..
sanki üvey torunu..bende nerde ucuz var onu alırım birde ,,anlatmakla bitmez cecomm..benim yüzümün yumuşaklığından..sert çıkmayı bilemiyorum..bu gün kocamda diyor..herkese iyi davranmak zorunda değilsin herkesin gönlünü yapmak zorunda değilsin .asıver suratını gerekirse bağır çağır yüz verme şunlara diye..
adamcağız daha 2 günlük evliyken beni tenbihlediydi..bunlara çok yüz verme,her dediklerini yapma,bu ikizleri sem bilmezsin diye..ama ben iyi niyetimden zararlı çıktım..halada alkıllanmadım..
cok bılıyosa görumcen kendı lalsın koltuk babasına öbur kaynınla beraber.sen kendın dıyosun evım kucuk tadılat ıstıyo esyalarım 10 senelık onların gözu görmuyomubız genc yasta heves ettıklerımızı alamazken oyasta herseylerı olcak vay anasını aynı kaynnanam gıbı kadın 60 yasında her boku olsun ıstıyo.koyde köse koltuk takımına shaggy halılara köse mutfak masalarına takmıs bızede ısıttırıyo caktırmadan ben 30 yasındayım benımde cook heves ettıgım seyler var ama alamıyorum para olmayınca olmuyo hayat onların etrafında dönuyo sankı.cek restı akıllansınlar dıycem ama hersey kocada bıtıyo malesef
bol su iç hala aclıgın varsa 1bardak ayran baktın olmadı 1yumurta hasla yınede olmazsa allah ne verdıyse ye benım taktıgım
cook gecmıs olsun ılerlemıs mıgrenım var benımde cook kötu bıse hayat kalıtenı azaltıyo allah yardımcın olsun
depresır tabı canım bende eskıyı hıc unutamam malesef keske unutabılsek durur durur hatırlarım.sen baska ıle kacmazsan kurtulamazsın.ama kocanın buna hazır olması lazım tabı:44::44:
ya nıye bu kaynanaların hepsı aynı yokmu bunların ıyı modelıolanda bıze denk gelmez tabı ceco beyazcan üçümüzünde oglu yook kötu kaynana olmıycazyanı damatlara yapmayız kötu kaynanalık dımı kızlar
allah göruyo canım herkesın kalbıne göre versın ınsallah .
hosgeldın canım katıldın bıle.bız aıle gıbı olduk zamanla sende aramızda alısırsın bıze
amın amın ama en guzelı aıledende kaynananlardanda uzak yasamak.ınsanı yaslandırıyolar
ama banucum aklımda kaldı su böreği yalanmı soylıyım.mıdemde olup kalcama göbegıme yapısacagına dılımde olsun dıyorum
benımde fıtıgım var ara ara cook zorlar benı hatta 2 aydır pek gecmıyo agrısı bende voltarenle bıraz rahatlıyorum dolabımdan hıc eksık olmaz
hosgeldın canım ısteyınce olur sen yeterkı kararlı ol.ben ıkıncı dogumumdan sonra senın gıbıydım 94 kılo.bıraz sıkarak 5 kılo verdım.89 kıloyken bu topiğe katıldım sımdı 67 kıloyum ısteyınce oluyor
hos geldın beyazcanım ama yemın ederım okurken ben darlandım.senı yalnız bırakmıycaklarsa gıtme kız ordada sıkıcaklar senı anam ne anlayıssız ınsanlar var.
valla acık acık soyle gelmesınler zaten kocandan uzak kalıyosun orda askınız depresır belkı basbasa keyıf yaparsınız.ınsan olan o teklıfını anlayıp kabul eder ama senın görumcelerının hepsı bı tuhaf galıba
hosgeldın canım suruden ayrılanı kurt kaparmıs senınde ustune kılo yapıstı heralde.kızsen ugramayalı okadar uzun zaman olmuyokı.hangı ara aldın o 8 kıloyuu.bak bızı bırakırsan oyle olursen bısmıllah de yıne basla hemen gıder o yenı gelenler sıkma canını
gece gece guldurdun benııc bırlıkte kılo alalım topiği hee
allah kavustursun.neyse bayrama azkaldı vuslat yakın yanı
valla canım eşin öyle diyorsa mutlakabir bildiği vardır..
bemin kız kardeşimde şehir dışında,hep deri sen yat kalk şükret.burda olaydın hi bitmezdi sorunlar diye..inan uak olmak çok iyi..
eşim deseki hadi doğuya gidelim inan gözümü kırpmam giderim.ama benim herif hiç bir yere gidemez..
o böreklerde benim kabahatim.ilk baştan ben bilmem diyip paçayı sıyırmak varmış,ama ben iyi olucam taktir görecem diye,yaptımda yaptım..alıştırdım..hani bi lafvar ya alıştırma deli gelini ,alışırsa hergün ister..benimkide o hesap..akılsız yanlarım çok fazla..
Herkese merhabalar
Sakıncası yoksa bende aranıza katılmak istiyorum, hem güzel muhabbetlerinize ortak olup hemde bu kilolardan olabildiğince erken kurtulmak istiyorum. 20 yaşındayım 84 kiloyum, 17 yaşımdan beri kilo problemleri ile cebelleşiyorum. PKO hastasıyım bu sebeple hızlı kilo artışı yaşadım üzerine geçen ay safra kesesi ameliyatı geçirdim ki doktor olabildiğince kilo vermeye odaklanmalısın 2 hastalıkta kilo almana yönelik bu yüzden elinden geleni yapmalısın dedi. Ancak bu zamana kadar ne kadar kilo verdiysem 2 katını aldım. Ama doktorun ne demek istediğini geçen gün çok net bir şekilde anladım, ameliyattan bu yana 5 kilo almışım!
Neyse ahh ahh, umarım beni de bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak görürsünüznerdeyse demeyi unutuyordum hergün mü yediklerinizi yazıyorsunuz? pek çok konuşma geçtiği için emin olamadım k.bakmayın :44: :)
Valla benim kaynana ile cok oturmadım ben Allah kurtarmış beni sanırım :)
ama inan bende otursaydım tüm bu sorunları yaşıyo olcaktım Allah kolaylık versin sana cok alıştırmasaydım böreklerine cnm
kızlar beni sormuşsunuz çok özledim sizi
dedim ya yazacak yüzüm yoktu
diyet yapmakta istemiyordum
artık istiyorum çünkü her tartı benim için bir hüsran oluyor
size niye küsüp niye darılayım ki
bir de bu aralar felaket baş ağrısı çekiyorum
dr gittim uzun zamandır çektiğim baş ağrımın sebebi migrenmiş
kızlar saat bese kadar uyanık olcam ve acıktım :) en son saat 7 de yemiştim canım bişiler istiyor ne yemeliyim :2:
canım benim için sadece ramazanda olan bisey değil kaç yıdır böyleyim en erken 3 dfe yatarım ha erken kalkcağm zamanlar bile o zaman gündüz 2 saat bi kestiriyorum düzene sokmam imkansız bu şekilde bu yo bulamaz mıyım ? mesala şuan çok açım ama bişi yiyemiyorm :) 7 de akşam yemeği yemiştim :)
kızlar ara öğün gibi bi alışkanlığım yok öğlen 2 de kalkıyorum kahvaltı yapıyorm bide 8 de yemek yiyorum başkada gece acıkınca salatalık çorba yiyorum sabahın 5 ine kadar uyanığım ne yapmalıyım
kızz cecommm
inanmazsın tuvalete bile kaç kere çıktığımı sorar yeminle bak..nasıl değişik bir tipse herşeye maydanoz..biz 4 yıl beraber oturduk sanırım onun verdiği rahatlıkmı yok yok o herkese aynı..kime gitse illaki orda geceliycek..elin evinde yatmakdan çok mutlu olur..
hatta biz yeni evliyken annemlere gittik beraber..buda oralarda eski okul arkadaşını görmüş..dedi ben arkadaşıma gidiyorum,hata anneme hediye olsun diye aldığımız meyveleride anamdan geri istedi..arkadaşıma götürecem diye..bu gittiii arkadaşı kimdir nedir hiç bilmem..ben anamlarda kaldım..buda arkadaşında kalmış..taaaaa bilmem nerelerde,bu o zaman bekar,arkadaşıda evliymişki arkadışını evdende tanıyan çıkmadı..samimi değillermiş yani..
evde kocamla aramızı bozdu,2 gün sonra eve geldim görümce yok...nerde bu ,evdekiler senin yanında değilm diye soruyor.i..
bu hanım eve geldi birde beni suçladı, biz onu kabul etmemişizde gitmiş arkadaşında kalmış..göz göre göre yalan söylüyor..hadii benim kocada ona inandı ,ki salak adam hadi biz kabul etmesek bile gel evine yat..taaa cehennemin dibinde ne işin var..kocamla aramızı bozdu kendi suçlıyken üstelik..
yalan dolan entirika bol keseden..oralarda burnumdan gelecek..
birde tuhafbi kızı var 9 yaşında ama çığlık çığlığa bağırıp durur hep..oralarda çocuklarda geçinmiycek..zaten bu benim suyumu çıkarasıya uğraşır suda çok kal para verdik diye..ayy benim kalbim dayanmaz daralırım..
kaçsam gelince burnumdan getiricek,evim ayrı gibi değilki..gelicem kucaklarına düşecem..kavga kıyamet..bunlar öyle tavur yapmayla yetinecek tipler değiller cecomm,çirkeflik var biraz..mübarek günde dedikodu yapıyorum ama öyleler..
şöye demeyi düşünüyorum..bayramdan sonra işleri o tarafa düşmüş,şimdi annemle sen gelirsen kız kardeşinle baban yalnız kalamaz bayramda,gelen gidenede ayıp olur..siz şimdi bayramda kalınbiz zaten çok kalmıycaz,biz geldikden sonrada siz hep beraber gidin..para vermişken boşa gitmesin koca oda 2 kişi kalmayın..annem baban kardeşin sen 4ünüz gidin,nasılsa araba gidicek oraya iş için ...tabii razı gelirse..
aslında mantıklı olanıda bu..bayramda evde bi yaşlı adamla hasta kız evde yalnız kalamaz...onlar gidincede evi biz beklemiş oluruz,evi çalmazlar
bilmiyorum bu dediğime gelirse gelsin gelmezse bende gitmiycem kimsede gitmiycek..
bizimkilerin gideceğinden bunların haberi yok..haberleri olsa inadına giderler,,aaa benim tarafımı kocam bir yere götürecek haaa sıkar bizi..kıyamet kopar..girelersede saklı gizli olucak bu..yoksa bir kavga daha..
kocamda bende aslında kimseyii istemiyoruz..ama bize danışan yokki,bizde geleliyoz dediler benimkiler..
Meraba kizlar
Bende yeni üye oldum
Araniza katilmak isterim
Ben 68 ile hamile kaldim
Ve 95 ile doguma gittim
Suan 84 kiloyum
Hedefim 65 kilo olmak
Ama tabiki kolay olmayacak cok azimli olmam sart..
Yarfin baslayacam kucuk sporlar ekmek yememek..gibi bakalim sonuc alirsam paylasacam:)
günaydın kızlarr
sizi çokk özledimm,ama azmattim geçmişi bitirmedende gelmedim..
annemlerde 2gün kaldım,pazar günde benim meşhur görümce geldikocamda yolsan geldi,arada bi girdim kk ya ama yazmaya fırsat bulamadım maalesef..
bu arada kocamla konuşmuştuk bayramdaki tatilde 4 günde olsa kaplıcaya gidelim diye..oda tamam ama evdekilere söyleme kaçalım dedi..
bende kaçarsak dönünce başıma geleekleri bildiğimden usulen görümceye sordum.hani gidersede arkadaşı var onun herzaman gittiği ,onunla bir odada kalır bize pek bulaşmaz diye düşündüm..
bu gelmeden telde söyledim biz 3 günlüğüne bayramda hamama gidicez istersen senide arkadaşınla birliktte götürelim diye..buda kocası vardı yanında ,kocasının yanında pekbi resmi konuşur benle..yok biz sizi rahatsız etmeyelim siz karı koca rahat edersiniz ,hem bayramda gitmem dedi..beklediğim cevapdı bayramda 3 günlük az onun için en on gün kalr gittimi..
bizde derin bir oh çektik karı koca rahat edecez diye.ama gelir gelmez bende gidecem sizle dedi..hemde arkadaşıda yok..hani arkadaşı olsa ayrı yer ayrı içerler süreki tepede olmaz..
annemide götürelim diye söylüyor birde...ayy kırk yılın başı bir yere gitmeye kalktık ama ağız tadıyla gidemeycez...nasıl kıvırırım bu işten diye düşünürken...hadii bu seferde benim taraf düştü peşimize..babaannemler,halam da bizde sizin arabayla gidelim orda herkes ayrı ayrı oda tutar size zararımız olmaz dedi..
hadii yukarı tükürsem bıyık aşaı tükürsem sakal..görümceyi götüsem orda asla yakamdan düşmiycek..herşeye karışacak..zaten bi işin ucundanda tutmaz aşçı işçi olacam..hadi oluyum oda mühim değilde şimdiden başldı,orda yemek yemiycen,çay içmiycen.sürekli çorba içicen onuda az falan diye..biz yıllarca gittik hiçde öyle şartarı yok ama bunun biraz değişik halleri olduğundan şimdiden başladı karışmaya..yaa ben çocuklarımla biraz
keyif yapmak istiyorum orucu zaten ramazanda tuttuk,orda oruçmu tutucam..
offfffff görümceyi ekebilirsek bizimkiler çıkıcak bu seferde,orda sıkıntı yaratmazlar ama arabada sıkış tepiş gidicez..arabamız 6 kişilik..arka tarafı boş ancak yere minder falan atarsak ki zaten bi sürü eşyamız olacak 3 ailenin..nasıl sığıcaz diyen yok.10 kişi olacaz..4,5 saat yok sonuçta,birdepolis durdurursa mülteci kampı gibi arabanın içi çok ceza yazar ,olan bize olucak
off vazgemek istiyorum eşim gidelim diyor..ama herkesten kaçarak..olmaz bizi çiğ çiğ yer bunlar..ne halt edecem bilemedim..:26::44::44::26:
hoş buldum kızlarr
su böreği çok yemedim canım..kızz ben ağır yemek yerim ,misafirler ışık hızıyla yiyor..
biz de yer sofrasında otradan yenir genelde,tabii masada ayrı ayrı yiyenlerde çok..
bizim davet yer sofrasında ortadan yenildiği için ben onların hızona yetişemedim..hoca ezanı bitirmeden yemek biticekti nerdeyse.. çok hızlılar..ben çorbadayken onlar böreği geçmiş bamyaya başlamıştı..1 dilim yiyebildim börekden o yüzden.. ama evimde yapıcam su böreği gözüm kaldı ama utandım yiyemedim..
geçmiş olsun nesihan...
neyseki hafiflemiş ağrısı..
allahh allahhh bi sürü alıntı yapmıştm ama nere gitmişler..:44::44:
BANUCUMM meleğimm geçmiş olsun deprem olmuş..neyseki hasar vermemiş rabbim korumuş..
GÜLAYY sanada geçmiş oldun dilacık kaza atlatmış..gözünde aydın ayaklanmış prenses..
SEVİLCANIM gelmiş....hoş geldin canımm..özledik senii,evin hayırlı olsun.
CECOO hatmini allah kabul etsin ,yetirdin maşşallah..bizide duada unutma..
YASEMİNN aşk acısı çekiyorsun biiyorum canım..allah hakkında hayırlı olanı versin..
EYLÜLSILAA su böreğini yapar yeriz kızzz ..1 günlük banu izin verir nasılsa..
YILDIZ üzülme kendini suçlama.baz çocuklar içine kapanık oluyor..ben ikisinde anasıyım ama iki kızda farklı..biri içine kapanık biri daha sıcak kanlı daha çabuk alışır çevreye..birazda çocuğun yapısıyla alakalı..
MİNİĞİM GELMEMİŞ...YENİ GELİNLER YOK.. PRENSESİ BENDE GÖRÜYORUM ARASIRA :44::44:TUTUYUM GETİRİYİMMİ..
merhaba 1.65 boyunda 80 kilocukumAranıza gelebilirmiyim ?
hoşbuldum o zamannnnnBen bayağı disiplili olmazsam hemen bozuluyor,illa bir şey oluyor.Burda destekle çok güzel vericez kilolarııı :13:
Çok disiplin ve sorumluluk istersen takımlşara da katılabilirsin cnmmm hem burada motive olursun hem takım sorumluluğu çok etkili olur
Ben yeni geldim aranıza 165 boy 80 kiloyum 16 yaşındayım.Çok fazla dimi !? Bir de bu yıl sınava giricem neyse işte eskiden çok güzel vermiş 85 ten 69 a düşmüştüm sonra irademi kaybettim daha doğrusu arkadasımla azim edip başardık ama şimdi fazla konuşmuyoruz ve motive olamıyorum.İnşallah sizinle çok güzel vericez kiloları,severiz birbirimiziiii :13:Şu 2 ay en az 8 vermem lazım :) Diyetisyene gittim,şuan ramazan için menü verdi daha sonra normal bir menü alıcam sahurda bende burdayım
yazışmalara fialn baktım çok sıcaksınız,durayım benburda
ooo sen de topiğimizin prensesi olacaksın demekki bir de yasminimiz var ama çok yaramaz bu ara küsüm onla bendaha önce başardığına göre tekrar başarabilirsinnn diyetsiyen menüsünü aynen uygularsan mutlaka verirsin bızdıkım:13: peki nasıl istersen istediğin yere katılabilirsinn ama burada hayatı paylaşıyoruz kocaman bir aile oldukk
ay inşallah bu seferde olacak.Şöyle bir 73 filan olsam biraz rahatlıycam gibison bir kaçamak sahurdan sonra başlıyorum,bende aileye katılmak isterimmmm !!! neden küstün yasmine
elbette olacak cnmmm inanmak başarmanın yarısı değilmihiç merak etme yavaş yavaş kalıcı olarak kilo vermek en güzeli ve sen bunu başaracaksın hemen bugün menünü paylaşmaya başla bitanemm çoktan katıldın bile
yasmine nedenmi küstümmm çünkü verdiği sözleri tutmadı menülerini düzenli paylaşacakttı spora başlayacaktı cıslardan uzak duracaktı
o yüzden bende küstümmm
umarım benle de küsmezsin-menüyü düzenli paylaşırım yani- yasminle barışman dileğiyle peki bir şey sorucam.. Ben hem okul hem diyet okur mu kafamı karıştırdılar yokkk kafam çalışmazmış üniversitede de kilolu olmak istemiyorumm
inşallah küsmeyizbitanemmm kahvaltında doğru seçimler yaparsan neden çalışmasın keşke karataya küçükken başlasaymışım diyorumm kesin bilim kadını olurdum nasibimiz sınıf öğretmenliğiymiş gerçi onu da yapamadık ama nasip diyelim artık kahvaltılarına 1 çay bardağı çiğ ceviz badem fındık fıstık eklersen gör bak nasıl çalışıyor
Artık kararım kesin sınav döneminde de aç kalmayarak sağlıklı beslenerek başarıcam bunu öğretmenim
başaracağına inanıyorum prensesdiyetisyeninin verdiği menüyü öncelikle yazmalısın ki biz de günlük menülerinle karşılaştıralım bakalım kaçamak yapıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?