80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen yazdığın için tşkler cnmm karatayı yaptın ama menun kalmadınmı cnmm:26: yumurta sevmiyorsan 1 yerli muzda yiyebilrisin kahvaltında veya sahurunda akşamları lütfen meyve yememey çalış cnmmm akşam yenen meyveler çok tehlikeli zaten karatay yaptıysan bilirsin mutlaka sahurda yiyebilirsin gerçi ramazan bitmek üzere kahvaltında sadece 1 prosiyon meyve tüketmelisin akşam yenen meyveler malesef kilo verimini çok etkiliyor tecrübeyle sabittir ceviz ve bademin çiğdir umarım en az 2,5 lt su tüketmeye çalış gerçi iftar ve sahur arası sorlanmamak mümkün değil bird eyşilçay içki metan hızlansın

tamamdır hepsi aklımda karatayı meyve ve yumurtada ötürü buraktım yoksa kuru yemişi çok severiiiim 1 porsiyon meyve ha tamam onuda senin için 1 e indireceğiiiim çok sıcak davrandın teşekkür ederim

tamamdır hepsi aklımda karatayı meyve ve yumurtada ötürü buraktım yoksa kuru yemişi çok severiiiim 1 porsiyon meyve ha tamam onuda senin için 1 e indireceğiiiim çok sıcak davrandın teşekkür ederim

indirdiğin için tşk ederim bitanem bende tam bir meyvekolikim fakat kilo verme sürecinde meyveyi çok naidr yedim hatta hemen hemen hiç yemedim fakat her hafta düzenli kilo verdim hedefime ulşaştıktan sonra ise meyveye kavuştum yine aynı şekilde besleniyorum sadece meyveme kavuştum sporumuda yapıyorum fakat mayıstan bu yana 65 ten 63,8 e ancak düşebildim buda meyvenin etkisini gösteriyor meyve yediğin zamanlar en azından 1 çay bardağı sğüte veya yorurt tüketmeye çalış en azından zararını en aza indirgersin rica eerim prenses dur henüz diğer ablaların gelmedi onlar gelsin bayılacaksın hepsine

ay inşallah ,sevilirim severim seviliriz

menum

sahur 3catal patates kızartması domates salatalık peynır 5 zeytın 1parca pıde
ıftar
1tabak turlu bol salata 3 kasık yogurt 5yaprak sarma
1kandıl sımıdı 1 ısırık çikolata :26::26:

2lıtre su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye

100mekık 30 dk pılates

pılatesımı yapmadım ama sahura kadar mutlaka yapıcam sahura yakın yapıp dus aklıp yatıyorum hergun ıyı oluyo

afiyetolsun cnmm sahurdaki pide miktarı 1 parçaysa mutlaka acıkmışsındır:26:

iftar süper pilatesini de yaparsın 4*4 lük kandil simidi ve 1 ısırık çikolataya ceza yok kararında ama ramazandan sonra yandınız

Son düzenleme:
evet ya robotmuyuzkı okadar ısten sonra enerjık olalım
dımı bende kendımı utucu gıbı hıssedıyorum hemde maassızbende don atlet nevarsa utulerdım ama 1sene oldu boııraktım artık canıma yettı ama kendı donlarımı utuluyom kadınım sonucta mıkrop kapmıyımbıde buyuk kızımınkılerı ufak kızda bezden cıkınca onunkılerde utulencek mecbur ama atlet utulemıyorum artık yoruldum vallahı.
Eki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya
ceco üşenmedım laptopu ters cevırdım demıs ben masaüstünü ters cevırıp baktım vallahıkomsuların fesatlanmıs sen takma onları cok zarıf durmussun.pantalonlu olan daha zayıf göstermıs senı tek fark o bence ama önemlı olan senın kendını nasıl hıssettıgın tabı
merhaba 1.65 boyunda 80 kilocukum Aranıza gelebilirmiyim ?
hosgeldın canım.benım yuruyus arkadasımla aynı ölçülerdesınız.ama o 73 kıloya ındı cook sukur 65 olsanız süper olur yesın kucuk bence yapabılırsın
bıraz acıkmadım desem yalan olur ama dayanamıycak kadar degıldı cook sukur.zaten bıttı nerdeyse ramazanda.bayramdan sonra duzenlı yuruyuslerıme devam edıcem ınsallah ozaman herturlu cezayarazıyım

acıkmaman mümkün değildi çünki bitanem iftar saati çok geç tamam anlaştık cnmm:13:

💫Bin aydan daha hayırlı olan ✨Kadir Gecesi"nde✨, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Kadir geceniz mubarek olsun 🌙💚

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Köyün delisi geldiiiiii

Bugün malum Kadir gecesi olduğu için akşam üzere eşimin amcasına iftara gitmeden annemleri ziyaret ettik hatta KVyi almaya gitmeden Annemleri Eyüp Sultana bıraktık
Tamda günüde gittiler hee dibinde Eyüp Sultan ama koca Ramazan gitme kalk mahşeri kalabalığın olduğu mübarek gecede git
Gece 12de aramıştım daha yoklardı evde

Normalde her kandil zaten eşimin Amcasındayız yemeğe ama bu sefer yengesi her zamanki kadroya benim görümcelerle KVyide kelemiş
Giderken eşimin bana aldığı kolyeyle yüzüğü takmıştım
İki görümcede bayıldırlar hatta aklıma gelen başıma geldi ( ulen dedim bunların gözü değerse kesin yüzün taşı düşer yada patlar daha evvel bekarkende olmuştu bir yerde o an geldi biranda aklıma )
Büyük görümce yüzüğümü çok beğendiğini söyledikten 10 dakika sonra yüzün taşı düştü
Nasıl gülüyor ben çok beğenmiştim diye küçük görümcede aaa ben kolyesini daha çok beğendim demezmi Lennnn kem gözlü görümceler valla kolyeyede birşey olursa kesin sizden bileceğim diyip kahkayı patlattım
Herkes nasıl gülüyor o an anlatamam bizimkilerde güldü tabi ama küçük görümcenin suratı değişti anında

Anam şakayla karışık ne güzel içimdekileri döküveriyorum normal zamanda olsa sadece zoraki güler içimden sinir olurdum
Hatta eşime eve dönerken anlattım o olayı ( o anda o başka odadaydı ) ve yine kem gözlüler ne oluca diye güldüm KV sinir olmuştur belki ama oda çaktırmadı
Bulaşıkları makineye doldurduk ( dağ gibi bulaşık sığmadı bile ) hatta ben tezgahta bir kaç birşeyde elde yıkamaya kalkınca benim büyük görümce ay yalaka gelin ne olucak anladık anladık çok hamaratsın gösteriş yapma bize diye güldü ( hesapta espiri yapıyor )
İçimden ulen dedim mübarek gece açmıyayım ağzımı
Ben en azından gösteriş içinde olsa yapıyorum dedim anında sustu ki bütün sülale hep der Banu gelince bize iş kalmıyor diye hani yeni bir şey değil senelerdir olan birşey kime gidersem gideyim mutfaktan kovalar kendim yaparım bütün işleri bir tek görümcemlerde yapmam adamına göre muamele sonuçta

Baya geç geldik, yoruldum ama benim acımdan çok keyifli bir geceydi
Allah razı olsun eşimin yengesi olsun oğulları olsun ( iki oğluda eşlerinin doğru dürüst KVlerini evinde iş yapmadığını bildiklerinden ) bu gece bana çok dua ettiler Aslında inanın hiç önemli değil ama bu gece ilk kez yaw reglm oturup kuran okuyamıyacağım ama çok şükür Hayır duası aldım fazla fazla diye sevindim kendi kendime

Kız biz bile alıştık sen hala öğrenemedinmi eniştemin huyunu
Görümceyi bırakıp kaçacaksanız valla senin yerinde olsam o eşyaları bavula topak yapar koyarım 5 dakikada hazır olabilmek için
Aman gider ayak ağzınızın tadını bozma güzelim bir kaç günde olsa kafa dinlemeye çalış ( hala ısrarla o görümceyi atlatın diyorum )
Başkalarının parazitliği yüzünden huzurunuzu kaçırmayın heleki böyle güzel bir gecede
Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine inşallah onlarada doğru olanı gösterirde senin kıymeetini anlarlar

merhaba 1.65 boyunda 80 kilocukum Aranıza gelebilirmiyim ?

ARamıza hoşgeldınnnnn
İnşallah çok güzel kilolar vereceğiz birlikte

Kız ben benim atletleri, büyük kızın atletlerini ve eşiminkileri katlayıp kaldırıyorum ama ufak cimcime alerjik Astımlı gibi göründüğünden artık onunkileri ölsün mikroplar hesabı mecbur ütülüyorum
Dediğin gibi bayan olunca donların apış arasıda mecburi anam her yerden mikrop kapabiliyoruz
Bu ara zaten benim yine felaket akıntım var ( geçen senede vardı denize girince kesildi hiç uzun zaman olmamıştı ) artık mecbur günlük ped kullanıyorum normalde ki tuman ( eskiler dona öyle dermiş ) yetsin
Geçen kızkardeşimede dedim okadar var ama bir 10 tane daha alsam ancak yetecek
Bayramdan sonra inşallah yine Kadın Doğumcuma gitmem lazım ( oda biraz tuzlu inşallah ayarlayabilirim ) artık smear falan yaptırırım ki ne var ne yok bileyim ( artık pkodan dolayımı o akıntı yoksa kilodan dolayımı o zaman öğreniriz

Son düzenleme:
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun kızlarr..

allah bu güzel gece hürmetine hepimizin günahlarını bağışlasın işallah..

hepimiz incecik hatunnlar oluruz işallahhhhhhhhh..

bu gün çarşıya gitti kavruldum geldimm..amann çok sıcaktı ,sanki ruhum çekildi oralarda..eve geldim soğuk suyla duş alıp attım kendimi ..

görümcemi ikna ettim gibi..yani olduda son dakkada bende geliyim demezse..ama halamlar geliyor.onlar 2 kişi..babaanmemler düşünmüş ve çok kalabalık olucaz biz başka yere kendi arabamızla gidelim demişler..

akşam halamla konuştk,halam soruyor ne götürecez sen tencere al ben tava falan diye..sen yağ al ben şeker falan..yokk dedim ben burdan bişey götürmiycem zaten sıcak kimi erir kimi ekşir orda bim var zaten ,girer ihtiyacımı alırım diye.. hala sen herşeyini al birbirimizi beklemeyelim tava ver tas ver diye dedim nasılsa koca araba gidecek..sen beni nerde bulacan tncere lazım olunca belki ben gezmeye gidecem..

hem havuza giderken falan birbirimizi beklemeyelim ,ben çocukluyum toparlanıp çıkmam sorun ,orda birbirimizi beklemeyelim..belki sen erken kalkarsın ,ben geç kalkarım ,ben geç yerim sen erkemn birbirimizimi bekliycez,bayramda bayram yemeğimizi yeriz,arada yine beraber yeriz mangal yaparız birbirimize çaya gideriz ama sürekli beraber sıkıntı olur..hem benim çocuklar mız mız kimi yer kimi kusar,sizi rahatsız edriz biz dedim..halam biraz bozuldu.. hatta o apart tutup aynı yerdekalsak kafasındaydı..yok halaa dedim ,2 rkek biri benim eniştem biri onların damat yani benim koca..dedim nasıl olacak ,apartlar 1+ 1.1 havuz 1 wc..dedim bornozla çıkıcaz donla gezicez,orda sıkın sıkınırız ne gerek var dedim..

off şimdiden arabanın yakıcağı benzini hesaplamışlar..normalde yakıcağından 100 tl eksik çıkarmış. zaten çok az yakarmış falan diyor..ses etmedim biz zaten benzinin gazın derdinde değiliz olmadı hiç vermesimler arkamızdan vayy bizden çok aldılar aslında o kadar yakmazdı falan diye..

off hatır için çiğ tavuk yemek bu olsa gerek..işallah orda sorun yaşamayız..çünki benim söylediklerim tersine gitti bile halamın..

neyse yine en az hasarla atlattık gibi gibi..yani işlallah umarım.
Eki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya

sen koy resimleri biz ters çevirir yinede bakarız..

güle güle giy çokda güzel olmuş giysilerin..çokda zayıflamışın bu arada..tunikde daha belli eylülün dediği gibi..
ayy cecomm,sırf şu kk ya yazdıklarını yazsan kitabında satış rekoru kırarsın,bir ceconun günlüğü diye..

her günün bi macera film kadınsın vesselam..nerden bulmuş seni..neyseki kocanı ayaklandırmamışın.yok yere huzursuz olmuşun zate dahada kötü olmamış mübarek gün..
sakin ol gülayım..

dur o koca daha sana lazım ,öldürürsen çocuğu tek başına yapamazsın..

ikna olmazmı yarın gidelim desen,girersende hayırlı yolculuklar sana..
]]]]]]

meleğim sen bizim tatlııı şekerr balll dedektifimizsin senin hakkını nasıl ödüycez bilmem..

hepimizin tek tek hatrını yapıyorsun,allah da senin hatrını yapsın..

hoş geldin aramızaaa

banumun dedği gibi yaseminimiz vardı topiğin çıtırı,çıtırlar 2 oldu..
siz gençsiniz bizlerden kat kat hızlı verirsiniz kiloyu..

benim ramazanda kilo verememin sebebi meyve...ekmek yemiyorum hiç..ama meyve bahçeden çıkıyor ve yemezsek bozuluyor..çöpe gidecek diye yiyorum..ve hiç klo veremedim.
ay inşallah ,sevilirim severim seviliriz
emin ol çok sevilirsin,ama tabii kalırsan bizimle..
sağol cimcime..
seninde mubarek olsun..bak senin yaşıtın geldi topiğe çıtırlar 2 oldu..

hadi gözün aydın görümceyi atlatmış gibisin
Aslında halanlarda vazgeçseler tam süper olurdu ama en azından orada rahat edecek şekilde ayarlamışsın Dediğin gibi orada hava sıcak evde tek olunca çamaşırlada gezersin ama halan oldumu olmaz

Bu arada bende nasıl daldıysam Gülayın mesajını alıntıladıktan sonra sana yazıyorum sandım da görümceyi bırak kaç diyorum kıza yarım saatide geçince düzeltmede yapamadım neyse görür nasılsa burayı

Benim maceralar gerçekten bitmez
Eşimde bende hep deriz zaten '' Akıllısı bizi bulmaz ki diye!''
Hatta benim öyle bir T-shirtüm var üzerinde Akıllısı beni bulmazki yazıyor bir keresinde pazara giderken giydimde esnaf okudukça nasıl gülümseyip durdu bir tanesi ondan alışveriş yapınca abla yazın gerçekten çok muzipçe demişti daha o zaman pek yoktu o yazılılar ( bir kaç ay sonra hortladı onlar ) bende hatta adama bende gerçekten dengesiz mıknatısı var 100 000 kişinin içinden gelir beni bulur demiştimde adam ne gülmüştü
Bir kerede eşim giymişti onu ve Trafikte biriyle kavga ederken camı kapalı seslensemde duymaz diye iki eliyle T-shirtün üzerindeki yazıyı adama gözüne sokarcasına göstermiş küfür etmeme gerek kalmadan içimdekini söyledim dedi
İkimizde giymiyoruz ama bu ara büyük kız sahip çıktı ona artık o giyiyor bolda olsa

kusura bakmayın bugün hiç giremedim nete. evde biranım bile geçmedi geldiğimde de uyuyakalmışım şimdi sahur için kalktım hemen bir bakayım dedim :)
teşekkürler, ah ah inşallah kurtulalım gitsin şu kilocuklardan valla hiç özlemeyeceğim

hosgeldın canım katıldın bıle.bız aıle gıbı olduk zamanla sende aramızda alısırsın bıze
hoşbuldum :) maşallah arkadaşlığınıza ^^

aman aman ilk günden tepetaklak gidiyordum desenize hemen bildireyim gecikmeden o zaman; ramazanda olduğumuzdan dün sahurda= 1 tane sahanda yumurta, 1 küçük kase yoğurt - 2,3 zeytin, 1 dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği. Bu akşam ise: 1 tabak az yağlı makarna, 2 tahta kaşığı türlü, 1 kase yoğurt, 2 yuvarlak göz pide (bu nasıl tarif edilir bilemedim ) şuanda da 3 dilim karpuz, 2 dilim beyaz peynir,1 yeşil çay.

Hoşbuldum amin inşallah kurtulalım gitsin
Anladım, bende az kalsın ilk günden X alıyordum tabi insan ramazan olunca unutabiliyor haklısınız :)

Hoşbuldum, bende ablalarım olduğu için çok mutluyum :) metabolizmam hiç hızlıymış gibi durmasada umarım öyledir. ^^ Geçende şu master cleanse diyeti dikkatimi çekmişti bayağı baktım herkes 15 gün gibi bir sürede iyi kilo veriyor, ramazandan sonra akçağaç şurubu bulabilirsem onlara göz atacağım :) karatay diyetini duymuştum ama pek anlayamamıştım, verdiğiniz linki yarın sabah bir güzel okuyayayım :) valla pkodan ve başka şeylerden kurtulup yenileniyorsak hiç kaçamak yapmam karatay diyeti odak noktama girdi.

bende yazıcaktım hatlarkarışmış ,kocayı yolan Gülay diye..

az önce kız kardeşime yazdım halamla olan konuşmamı nasıl gülüyor, gitmeden yüz göz olmuşunuz diye..

aman napıyım peşin peşin söyleyimde orda öyle bir beklentiye girip sonradan bozulmasın..sanki bişeye kızmışda ayrı yer içer gibi gelmesin.

açıkçası istemiyorum.hep beraber sürekli sabah akşam beraber yemek yemeyi falan..onun planı öyleydi dünden beri öyle plan yapıyordu..bu gün bozuldu ama yapıcak bişey yok.bayram yemeği yeriz beraber,birde mangal yaparız arada akşam çay içeriz hep birlikde ama her öğün beraber çok sorun olur..yok sen pişirdin ben pişirdim ,bulaşık kaldı benim oda battı seninki temiz kaldı falan diye..hem onlar 2 kişi.biz 3 kişiyiz birde küçük kız var..döke saça yeriz..halam biraz yendi içldiyi öyle şeyleri laf eder..ne gerek var öyle laf olacana böyle laf olsun dedim ,cesaretimi topladım söyledim..ama şimdide içim çimi yiyor.ayıpmı oldu gücendimi diye..

çünki telefonu kapatacağında orda birbirimizi görmesekde olur kapıları kitleriz diye laf soktu..

offf yağmurdan kaçarken doluyumu tutuldum yoksa..

şimdiden çok benzin yakmazmış zaten diyor..geçen eşimle konuştum,250 tl yakar dedi..bu günde halam zaten 150 tl bile yakmazmış diyor..

para derdinde değilim ama onları kazıklıyormuşuz gibi düşünecekler..eşime diyecem almasın para mara..zaten biz yol parasını falan hiç düşünmemiştik sırf hatır için bu haltları yedik..daha doğrusu ben yedim..

Son düzenleme:
hh cecoo

işallah vaz geçer..belki benim birimizi beklemeyelim her zaman beraber olamayız dememe bozulduğu için vaz geçer..aslında onunda oğlu yarın o tarafa gidecek arabasıyla.. bizim durum çıkmadan oğlu teklif etmiş anne isteseniz giderken sizi afyona bırakıyım nasılsa yolumun üstü gelirkende alır gelirim demiş..ama onun teklifini kabul etmemiş..

aslıda niye böyle bişey yaptılaranlamış değilim..halbuki yolda çocuklarada bakardı halam..hımm sanırım buldum,yolda çocuklara bakmak zorunda kalıcaktı..

neyse hayırlısı işallah sıkıntısız geçer bu bayram..kırk yılda evdekilerden kaçıyım dedim allah karnıma göre verdi..

Son düzenleme:

Valla güzelim için rahat olsun kesinlikle hiçte ayıp olucak birşey söylememişsin
Sonuçta sende rahat edeceksin oda

Bencede yol parası almayın en azından oradan kâra geçtim diye sakinler
Aslında öyle huyları varsa hiç gitmemek en iyisi ama senin elinde olan birşey değil sonuçta kendileri takılmak istiyorlar peşinize

Aslında oğluda o tarafa gidecekse en mantıklısı onun bırakması
Ben şahsen oğlum o tarafa gidecekse yeğenimde olsa bende sizinle geleceğim demem sonuçta senin çocuklar var arabada ve ne olursa olsun uykusu gelir, acıkır yok cişi gelir derken onlara göre hareket etmek zorundasınız
Üstelik oturupta biz hesapladık yaksa yaksa şu kadar yakar demek bile bana göre yanlış Yeğenime canım feda diyebilmeliydi ki ne kadar iyi olursa olsun işin içinde damatta var ( hani biraz kılçık biri olsa ulen geldilerde benzinden bile kaçtılar diye huzursuzluk yaratabilecek insanlar var Allah korusun )

Eşimin halalarını o konuda çok beğeniyorum
En son hep birlikte bir yere gideceğimiz zaman ( bizim iki arabayla güne uzak biryere gidileceği zaman ) oturup iki halada otobüsle gitmek zorunda olsak kişi başına ne kadar tutar diye hesaplamışlar uzak mesafe ve 3 kere indi bindi yapılıcaktı eğer otobüsle gidilseydi
Kişi başına 12.5 lira çıkarmışlar benim arabada 5 kişi ( biri çocuk ), eşimin arabasında 6 kişiydi ve normalde bizim bir araba o mesafeyi 30 liraya gider ( tüplü olduğundan çok daha az tutuyor tabi yoksa daha fazla tutardı eğer benzinli olsaydı )
Eşime bak kişi başı herkes bu kadar verecek bindiği arabaya diyince eşim hala olurmu öyle şey daha az yakıyor araba o para fazla dedide halası kızdı Oğlum saçmalama sen sonuçta izin gününü hepimiz için feda ediyorsun üstelik otobüsle gitsek indi bindi ayakta derken cılkımız çıkacaktı bari aynı paraya rahat rahat gidiyoruz hem rahat gidip hemde otobüs parasından daha azını vermek günah demişti
Hatta eşim çekinip kimseye parayı alayım demez diye gittiğimiz yerde hemen oturur oturmaz hadi hanımlar pamuk eller çebe kişi başı 12.5 lira alıyorum rahat rahat geldik bizim şöförlere aklımızdayken paralarını verelimde bir sonraki güne bizi götürsenize demeye yüzümüz olsun demişti

Eşim hatta dalga geçiyor seneye tüm günleri Cumartesiye deng getirin ( sadece uzak olanları cumartesiye alıyorduk ) bende katılayım bari güne dedi tabi benzinden artan paraları güne ekleyecek uyanık

İnşallah sizin hala bozulmuşturda belki aaa öyle gideceksek ben tekde giderim diyip vazgeçer
Zaten senin görümce bir duysa eminim kıyameti koparır Allah korusun

Rabbim ağız tadıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım
Aminnnnnnn

görümce duysa yolar biziii...:18::18:

benim kocam hiç bi şekilde maddiyata önem vermez..huyu çok iyidir allah var..oturupda şu kadar harcarız diye bile hesap etmez ,ben hesap ettiğimdede kızar bana,hesaplama oraya gezmeye gidiyoz ne giderse gitsin diye..üçün beşim peşine aslaa düşmez..zaten kim çağırsa koşar yardıma..evde kaldığında adama bi rahat vermezler bi geliver elektirik bozuldu diye.bi allahın kuluda arkadaş borcum ne diye sormaz..hatta geçen:18: kızdım benimkide hadi el emeğini alma ama birde malzeme alıyorsun üstüne para verip onu bari iste diye..yada al malzemeni yapıyım de dye..

zaten iyi niyetimizden kaybediyoruz hep..

yok kesinlikle aldırmıycam zaten kocamda almak istemeyektir para mara..bak bak bizim paramızla gittiler diye kalpleri bozulacak biliyorum huyları..

önceleri bi kaç yıl kurbanı ortak kestik onlarla..baktık olmuyor,eşim dedi bu işin ecri kalmıyor ben istemem öyle şeyi ,alırım kendim keserim diye..tek başına dana aldı sırf kimseyle ortak olmamak için..hatta çok bozuldular bizi ortak etmediniz diyesöylendiler durdular..bizde bölüşmesi zor oluyor o yüzden kimseyle kesmiycez zaten evimizin içi için 4 hisse kesilecek kv kp kaynım biz..zaten hepimiz aynı evde sayılırız tartmayız bile neyi tartıcaz kazanç bir yeme bir.en azından lafa söze girmekdense sesiz sedasız lafsız sözsüz kesiyoruz..biraz bizi maddi yönden zorlasada her bayram sonrası oturup ağlamakdan iyidir..
buda kurban gibi olacak ama .yapıcak bişey yok..

babaannemlerde bunu bildiklerinden caydı zaten..dün kızıyorlar bana halanın huyunu bilmiyormusun söylenip duracak orda diye..niye takıyorsun peşine şu saflığından kurtulamadın bi türlü diye..

biliyorum ama ben teklif etmedim üstüne emrivaki yaptılar bizde sizle gelelim diye....

senin halalar öyle olmasa zaten kalamazdın canım orda..yolda arkadaş çok önemli..

benim sorunum zaten maddideğil manevi..zaten biz ayrı görümceler ayrı gidince epey külfet olucak bize..sonuçta onların masrafını benim herif karşılayak..kp emekli maaşı eve girmeden bitti..o kadar insan hem bayram masrafını hem kaplıca mastafını adamın parası zaten karşılamaz..

zilleritakıp oynuycam şimdii..tövbee tövbeee mübarek gece kalkıyımda az daha kuran oluyum ..sabah ezanı okundu zati birazdan gün ışıycak..

sabah ola hayrola diycem ama sabah oldu zaten.

Son düzenleme:

Saol bitanem aa dogru soyle bi okudum benden 1 yas kucukmus hosgelmisss bu arada

Ask olsunnnn ablaaaa kustunmuuuu banaaa, bakiomdaaa pabucumuz dama atildiiiii hahhaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…