- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
tamaaam aynen yazıyorum
sahur
2 kk yarım yağlı peynir
1 adet yumurta (hiç sevmemmm -karatayı da denedimde yumurtadan tıkandım kaldım-)
5 zeytin
1 sb yarım yağlı yoğurt
3 ince dilim kepekli ek.
1 domates 1salatalık 1sivribiber 1 küçük havuç
iftar
1 kase çorba
6 yk etli sebze yemeği
zeytinyağlı mevsim salata
3 porsiyon meyve
GECE
2 tam ceviz içi veyta 7-8 adet badem
1 sb yarım yağlı süt-ayran
aynen yazdığın için tşkler cnmm karatayı yaptın ama menun kalmadınmı cnmm:26: yumurta sevmiyorsan 1 yerli muzda yiyebilrisin kahvaltında veya sahurunda akşamları lütfen meyve yememey çalış cnmmm akşam yenen meyveler çok tehlikeli zaten karatay yaptıysan bilirsin mutlaka sahurda yiyebilirsin gerçi ramazan bitmek üzere kahvaltında sadece 1 prosiyon meyve tüketmelisin akşam yenen meyveler malesef kilo verimini çok etkiliyor tecrübeyle sabittirceviz ve bademin çiğdir umarım en az 2,5 lt su tüketmeye çalış gerçi iftar ve sahur arası sorlanmamak mümkün değil bird eyşilçay içki metan hızlansın
tamamdır hepsi aklımda karatayı meyve ve yumurtada ötürü buraktım yoksa kuru yemişi çok severiiiim1 porsiyon meyve ha tamam onuda senin için 1 e indireceğiiiim çok sıcak davrandın teşekkür ederim
indirdiğin için tşk ederimbitanem bende tam bir meyvekolikim fakat kilo verme sürecinde meyveyi çok naidr yedim hatta hemen hemen hiç yemedim fakat her hafta düzenli kilo verdim hedefime ulşaştıktan sonra ise meyveye kavuştum yine aynı şekilde besleniyorum sadece meyveme kavuştum sporumuda yapıyorum fakat mayıstan bu yana 65 ten 63,8 e ancak düşebildim buda meyvenin etkisini gösteriyor meyve yediğin zamanlar en azından 1 çay bardağı sğüte veya yorurt tüketmeye çalış en azından zararını en aza indirgersin rica eerim prenses dur henüz diğer ablaların gelmedi onlar gelsin bayılacaksın hepsine
ay inşallah ,sevilirim severim seviliriz
menum
sahur 3catal patates kızartması domates salatalık peynır 5 zeytın 1parca pıde
ıftar
1tabak turlu bol salata 3 kasık yogurt 5yaprak sarma
1kandıl sımıdı 1 ısırık çikolata :26::26:
2lıtre su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık 30 dk pılates
pılatesımı yapmadım ama sahura kadar mutlaka yapıcam sahura yakın yapıp dus aklıp yatıyorum hergun ıyı oluyo
evet ya robotmuyuzkı okadar ısten sonra enerjık olalımAy benim Allah'tan giyeceği kadarını ütülerin ama daha çok var bitmiyor ki gıcık şey hadi bitti diyorum tekrar hooop yeni ütüler başlıyo
Boşver bugun dinlen yarına yaparsın artık cnmkadın olmak cok zor herseye yetiş üstüne kendine bak enerjin bitmeyecek yüzün düşmeyecek
dımı bende kendımı utucu gıbı hıssedıyorum hemde maassızSorma yaa son ütücü olaydım hiç fark olmazdıen azından ay başında maaş alırdım
Kız geçen anneme bile dedim yahu iki günde bir posta çamaşır çıkıyor renklerinide bekleyince bazen aynı gün iki posta yıkamak zorunda kalıyorumeeee nerede bunun çarşafı, yatak örtüsü yada diğer örtüler onlarda bir posta ( sağ olsun cadı kurabiye canavarı gibi etrafa dökmeden yemez )
Tam hadi ütüledim bitti derken yine bir posta çamaşır çıkıyor
Birde huyum kurusun küçük cadının atletlerine kadar ütülüyorumeskiden pek ütülemeden katlar koyardım ama şimdi alerjik astım olunca ölsüm mikroplar moduna girdim donlarını bile ütülüyorum eee bu durumda ütümü biter diye anneme dert yanarken normaldır kızım 4 kişisiniz bakma biz almanyada pek okadar yıkamazdık toz pislik yok diye burada camdan toz yağıyor sanki içeriye diyor
Hakikaten haklıçok sıcak değil havalar ki ter koksun, çok tozlu değil yollar ki üzerimize toz yapışsın birde evin içinde bile temizlik yaparken çok terledim hesabı kıyafet değiştirdiğim bile oluyor benim ütüm olmayacakda kimin olucak
Al bir şeytan üçgeni dahayıka, as, ütüle tam kaldırdım oh çekeceğim derken yine aynısı sil baştan
Eşimin aslında bir sürü şeyi var ütülü ama gıcık ille gider ütülenmemişi isterneymiş o thirtleri daha inceymiş öbür yakalıları sevmiyormuş ( ne aldın o zaman lennnn diyemiyor insan ttabi onları sonbaharda giyiyor genelde )
Sağ ol canım
Rabbim sanada rahatlık versinbende ufaktan yatayım kız yaptı sahurunu adamcağıza bir tshirtüde ütüleyip anında yatağa atarım kendimi ::
Herkese hayırlı sabahlar
ceco üşenmedım laptopu ters cevırdım demıs ben masaüstünü ters cevırıp baktım vallahıEki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya
hosgeldın canım.benım yuruyus arkadasımla aynı ölçülerdesınız.ama o 73 kıloya ındı cook sukur 65 olsanız süper olur yesın kucuk bence yapabılırsınmerhaba 1.65 boyunda 80 kilocukumAranıza gelebilirmiyim ?
bıraz acıkmadım desem yalan olur ama dayanamıycak kadar degıldı cook sukur.zaten bıttı nerdeyse ramazanda.bayramdan sonra duzenlı yuruyuslerıme devam edıcem ınsallah ozaman herturlu cezayarazıyımafiyetolsun cnmm sahurdaki pide miktarı 1 parçaysa mutlaka acıkmışsındır:26:
iftar süper pilatesini de yaparsın 4*4 lükkandil simidi ve 1 ısırık çikolataya ceza yok kararında ama ramazandan sonra yandınız
evet ya robotmuyuzkı okadar ısten sonra enerjık olalım
dımı bende kendımı utucu gıbı hıssedıyorum hemde maassızbende don atlet nevarsa utulerdım ama 1sene oldu boııraktım artık canıma yettı ama kendı donlarımı utuluyom kadınım sonucta mıkrop kapmıyım bıde buyuk kızımınkılerı ufak kızda bezden cıkınca onunkılerde utulencek mecbur ama atlet utulemıyorum artık yoruldum vallahı.
ceco üşenmedım laptopu ters cevırdım demıs ben masaüstünü ters cevırıp baktım vallahıkomsuların fesatlanmıs sen takma onları cok zarıf durmussun.pantalonlu olan daha zayıf göstermıs senı tek fark o bence ama önemlı olan senın kendını nasıl hıssettıgın tabı
hosgeldın canım.benım yuruyus arkadasımla aynı ölçülerdesınız.ama o 73 kıloya ındı cook sukur 65 olsanız süper olur yesın kucuk bence yapabılırsın
bıraz acıkmadım desem yalan olur ama dayanamıycak kadar degıldı cook sukur.zaten bıttı nerdeyse ramazanda.bayramdan sonra duzenlı yuruyuslerıme devam edıcem ınsallah ozaman herturlu cezayarazıyım
kizlar bu adami oldursem kac yil yerim. cuma sahurda yola cikacaz dei. sabah aradi hazirmisin bu sahur cikalim dedi. ya o kadar is kolaymi hazirlanmak bir suru camasir yikadim bulasik yikadim. evide temiz birakmak lazim. offff cok yoruldum. valizleri buyuk olcude toparladim sukur evi bir supurebilsem iyi olacak. hep boyle yapiyor. ne zaman su gun gidecez dese hep bir iki gun oncesinde iki ayagimi bir papuca sokuyo. o degil gittigim yerde cok rahat oluyom sanki. zannedersem bu adam bizimle tek basina vakit gecirmeyi sevmiyor. onun yerine babasinin emirlerini yerine getirmek daha cok hosuna gidiyoranlayacaniz birazdan kavga var evde kiyametleri koparacam bu sefer. aaaa eltim kadar olamayacakmiyim
merhaba 1.65 boyunda 80 kilocukumAranıza gelebilirmiyim ?
dımı bende kendımı utucu gıbı hıssedıyorum hemde maassızbende don atlet nevarsa utulerdım ama 1sene oldu boııraktım artık canıma yettı ama kendı donlarımı utuluyom kadınım sonucta mıkrop kapmıyım bıde buyuk kızımınkılerı ufak kızda bezden cıkınca onunkılerde utulencek mecbur ama atlet utulemıyorum artık yoruldum vallahı.
ceco üşenmedım laptopu ters cevırdım demıs ben masaüstünü ters cevırıp baktım vallahıkomsuların fesatlanmıs sen takma onları cok zarıf durmussun.pantalonlu olan daha zayıf göstermıs senı tek fark o bence ama önemlı olan senın kendını nasıl hıssettıgın tabı
Eki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya
ayy cecomm,sırf şu kk ya yazdıklarını yazsan kitabında satış rekoru kırarsın,bir ceconun günlüğü diye..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugünde hazır işim yokken kendimi yine buraya attım
Bu arada kızlar sabaha karşı acayip birşey oldu
Sabah ezanından sonra TVde birşeye takılınca uykumda yoktu zaten saat 04:30 gibi benim cebim bir kere çaldı kapandı
Bİr an ulen bu kim diye panik yaptım ( hani gece gelen telefon olunca hep panik yaparım birşeymi oldu diye)
Numarayı tanımadığımdan herhalde yanlış cevirdi biri diyip önemsemedim.
Zınk iki dakika bile aradan geçmeden bu seferde mesaj
Mesajda;
Bilmiyorum kızmısın erkekmisin ama biri senin numaranı facebooka yazmış haberin olsun, 3 - 4 gün telefonunu kapat istersen birde paylaşandan şikayetci ol
Kendi kendime Allah Allah benim numaramı çoğu insan bilmez nasıl olur, üstelik hat eşimin adına
Bir an eşimi uyandırsammı diye düşündüm ama o an lavaboya gideyim önce dedim
Türkün aklı ya kaçarken ya..... derler yabenimkide o hesap önce o kişiye mesaj atıp bana hangi facesayfasında yazılı linkini atarmısın demek geldi aklıma ama sonra acaba sırf telefona virüs göndermek için bir oyun olabileceğini düşündüm ve hiç bir şey yazmamaya karar verdim
Tam yahu numaraya tekrar bakayım dedim ( tanımadığım numaranın nesini tanıyacaksam) baktım bir mesaj daha
2.ci mesajda;
Ya kusura bakmayın numarayı yanlış girmişim. Sizide sabah sabah boşuna telaşlandırdım özür dilerim hayırlı sabahlar
Bir an çok güldüm ama sonrada kendi kendime dedim ulen piskopat bir kocayla evli olan bir bayana bu mesaj gitse kocada eşinden evvel mesajı okusa cinayet bile çıkabilirdi
Düşünsenize eşim çok kıskanç biri olmuş olsa kavga sebebi, dayakçı koca olsa belkide bir iki kırık
İçimden aslında o kişiye kardeşim sen kafayımı yedin böyle dikkatsizce çağrı atıp mesaj gönderilirmi nelere sebep olabileceğinin farkındamısın diye mesaj atmak geldi ama dedim belli olmaz belki o kişide sonra benim numarama takar falan Allah korusun
Sabah eşime anlattım bak böyle böyle oldu diye iyiki uyandırmamışsın beni sabaha karşı yoksa o kişinin kesin sülalesinin hatrını sorardım dedi
Kızkardeşimlede konuştukta oda diyor valla benimki olsa sabaha karşıda olsa kıyameti koparırdı ( sessiz görünür ama sinirlendiğinde heleki akraba değilse karşısındaki kaç)
Canım menün gayet sağlıklıİftarda ekmeksiz yediysen sorun yok bence ama adaşım Banu gelince daha ayrıntıya girer
Bu arada Yeşil çay iştah kesiyor diye biliyorumTatlı krizlerini tarcınlı süt önlüyor
İştahın açıkta olsa zararsız şeyler tüketirsen zamanla azalacaktır iştah ( beyinde bitiyormuş ya o hesapnasılsa işime geleni yemiyor bari sağlıklı besleniyor bende fazla tüketmim moduna girer inşallah )
Canım valla hiç üşenmeden laptobu tepe taklak getirdim
Bence ikiside çok şık durmuş hiç içine kurt düşürme
O komşuların kendileri zevksizse yada hafifde olsa fesatlık varsa senin içine kurt düşürmüşlerdirSen kimseye bakma aynaya baktığında senin hoşuna gittiyse ve en önemlisi enişte beğendiyse tamamdır
Güle güle kullan canım kıyafetlerini
sakin ol gülayım..kizlar bu adami oldursem kac yil yerim. cuma sahurda yola cikacaz dei. sabah aradi hazirmisin bu sahur cikalim dedi. ya o kadar is kolaymi hazirlanmak bir suru camasir yikadim bulasik yikadim. evide temiz birakmak lazim. offff cok yoruldum. valizleri buyuk olcude toparladim sukur evi bir supurebilsem iyi olacak. hep boyle yapiyor. ne zaman su gun gidecez dese hep bir iki gun oncesinde iki ayagimi bir papuca sokuyo. o degil gittigim yerde cok rahat oluyom sanki. zannedersem bu adam bizimle tek basina vakit gecirmeyi sevmiyor. onun yerine babasinin emirlerini yerine getirmek daha cok hosuna gidiyoranlayacaniz birazdan kavga var evde kiyametleri koparacam bu sefer. aaaa eltim kadar olamayacakmiyim
]]]]]]afiyetolcun cnm tşkler
minik bir dikkatsizlik aile faciasına bile yolaçabilirdi :18: neyseki enişte de sen de çok sağduyulusunuz cecommm
çok yakışmış Gülaycımmm önemli olan senin beğenmen
taze nane kokla cnmm salatalarındada bol bol taze nane kullanmaya çalış
afiyetolsun cnmmm menğün güzel ama semizotunda neden pintilik yaptın bitanem bol bol tüket porsiyon derken1 toptan fazla dondurma
yasak kuzummm
doğru kararrrr:128::128:
maşllahın var Sindimmm ellerine sağlık
yeri geldiğinde hakkını savunmasını bileceksin yoksa insna çok eziliyor eskiden bende kimseyi kırmamak için hep kendimden feragat ederdim ama şimdi hayır demeyi öğrendim
rabbim senin gönlünü biliyor cecommmm ne yaşlanması adaşımsadece yaşadığımız tecrübeler sonucunda olgunlaşıp tecrübe sahibi oluyoruz sanırım
ah meleğimmmm niye dinlemedinki eniştemin sözünüvarmış adamın bir bildiği
eylülümmm haklısın kuzum ama sabır hedefine ulaş haftada bir gün bir öğüm dilediğince yerssin cnm benim kalçamıza yapışmadan hedefe doğru ileri:13::13:
all ne verdiyse diyorsun demekkkondan önce 50 mekik çek bak bakalım allah ne verdiyse diyebiliyormusun
senin şu atasözlerine hastayım meleğimmmm
merhaba canımmm ne sakıncası olabilirki bir kızkardeşimiz daha olduhoşgeldin aramıza yaşının genç olması senin için büyük avantaj cnm pko na rağmen metabolizman bu yaşlarda hızlı çalışır herhangi bir diyet uyguluyormusun cnm şayet uygulamıyorsan karatay diyetini öneririm hiç kaçamak yapmazsan 2 yılda hücreleri yenilediği için pko miko kalmaz rabbimin izniyle artı olarakda sağlıklı kalıcı kilo verirsin
http://cloudpage.co/oneriler buu linki inceleyebilirsin cnm
Allahın sevgili kuluymuşun Sindimmm
sormazmıyız prensesimmm hatta ben sitem bile ettimama sor bir neden insan sevdiğine sitem eder dimi kızkardeşimizsin ve doğal olarak merak etttik profiline girince baktımki başka topiklere yelken açmışsın o yüzden biraz kırılmıştım ama neyseki yuvana döndünnn
yüzüm yoktu da ne demek toparlarız hemen cnmmm sıkma canınıımigrene nane yağı iyi gfeliyor bitanem geçmiş olsun
sürekli böyleyse olmaz kuzummm çünkü uykusuzluk kilo alımının en büyük nedeni ayrıca leptinin en çok salgılanıp yağ yaktığı dönem gece ki sne o saatte ayaktasın gece ve gündüz yer değişmişyavaş yavaş erken kalkmaya çalış ayrıca vucudunu yorki akşam erken yatabilesin ister iş yap ister spor yap lafa bak ister diyorum spor zaten yapmamız şart sporsuz sadece diyetle depoıdakileri mevcut yağları yakamıyoruz bitanemm
krallar gibi kahvaltını yaparsın en geç da kahvaltın bitsin bol bol su yeşilçay bunları tüket doyana kadar sağlıklı yiyeceklerden yiyebilirsin karatayı öneririm
kızlar yazmış bol bol su ayran içebilirsin ama bence bu acıkma değil sıkıntıdan atıştırmalık istiyorsun havuç ve salatalığı ince ince doğra çubuk şeklinde limonlu su dolu bir bardağa çiçek gibi diz sıkıldıkça atıştırama bu uyku düzenini ayarlamaya çalış cnmm
offf meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
hoşgeldin aramıza bitanemmmallah bağışlasın bebişini güle güle büyüt inş buraya gelmekle ilk adımı atmışsın bile destek motivasyon bizden azim ve karralılık senden olunca çıtır olmamak imkansız menülerini paylaşırsan yardımcı oluruz cnm sporada başlarsan bu iş tamamdır:13:
Bizde seni özledik meleğimmm hoşgeldinnofff meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
tşkler cnmmm atlattık şükür rabbim beterindne korusun hakikaten miniğim nerde :44::44:
merhaba cnmmmmm geldin bilehoşgeldinnn buraya gelmekle ilk adımı attın bugünden sonra yediğin içtiğin herşeyi aldığın nefesi bile buraya yaz kendi deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışalım bitanemm birazda spor yapabilirsen tamamdır bu iş
ben sweet izmirdenim 40 yaşındayım geçen sene temmuz ayında 93 tümm1 kasımda düzenli kaçşamasız karataya ve spora başladım mayıs sonunda hedefim 65 e ulaştımm şimdi sıra sende 6, takım kaptanıyım ve bu topiğin yiyecek içecek dedektifiyim benden kaçmaz ona göre
cuma cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz liste yapıyoruz o listede kendini takip edebilirsin bitanem
hoş geldin aramızaaaBen yeni geldim aranıza 165 boy 80 kiloyum 16 yaşındayım.Çok fazla dimi !? Bir de bu yıl sınava giricem neyse işte eskiden çok güzel vermiş 85 ten 69 a düşmüştüm sonra irademi kaybettim daha doğrusu arkadasımla azim edip başardık ama şimdi fazla konuşmuyoruz ve motive olamıyorum.İnşallah sizinle çok güzel vericez kiloları,severiz birbirimiziiii :13:Şu 2 ay en az 8 vermem lazım :) Diyetisyene gittim,şuan ramazan için menü verdi daha sonra normal bir menü alıcam sahurda bende burdayım
aynen yazdığın için tşkler cnmm karatayı yaptın ama menun kalmadınmı cnmm:26: yumurta sevmiyorsan 1 yerli muzda yiyebilrisin kahvaltında veya sahurunda akşamları lütfen meyve yememey çalış cnmmm akşam yenen meyveler çok tehlikeli zaten karatay yaptıysan bilirsin mutlaka sahurda yiyebilirsin gerçi ramazan bitmek üzere kahvaltında sadece 1 prosiyon meyve tüketmelisin akşam yenen meyveler malesef kilo verimini çok etkiliyor tecrübeyle sabittirceviz ve bademin çiğdir umarım en az 2,5 lt su tüketmeye çalış gerçi iftar ve sahur arası sorlanmamak mümkün değil bird eyşilçay içki metan hızlansın
emin ol çok sevilirsin,ama tabii kalırsan bizimle..ay inşallah ,sevilirim severim seviliriz
sağol cimcime..💫Bin aydan daha hayırlı olan ✨Kadir Gecesi"nde✨, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Kadir geceniz mubarek olsun 🌙💚
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun kızlarr..
allah bu güzel gece hürmetine hepimizin günahlarını bağışlasın işallah..
hepimiz incecik hatunnlar oluruz işallahhhhhhhhh..
bu gün çarşıya gitti kavruldum geldimm..amann çok sıcaktı ,sanki ruhum çekildi oralarda..eve geldim soğuk suyla duş alıp attım kendimi ..
görümcemi ikna ettim gibi..yani olduda son dakkada bende geliyim demezse..ama halamlar geliyor.onlar 2 kişi..babaanmemler düşünmüş ve çok kalabalık olucaz biz başka yere kendi arabamızla gidelim demişler..
akşam halamla konuştk,halam soruyor ne götürecez sen tencere al ben tava falan diye..sen yağ al ben şeker falan..yokk dedim ben burdan bişey götürmiycem zaten sıcak kimi erir kimi ekşir orda bim var zaten ,girer ihtiyacımı alırım diye.. hala sen herşeyini al birbirimizi beklemeyelim tava ver tas ver diye dedim nasılsa koca araba gidecek..sen beni nerde bulacan tncere lazım olunca belki ben gezmeye gidecem..
hem havuza giderken falan birbirimizi beklemeyelim ,ben çocukluyum toparlanıp çıkmam sorun ,orda birbirimizi beklemeyelim..belki sen erken kalkarsın ,ben geç kalkarım ,ben geç yerim sen erkemn birbirimizimi bekliycez,bayramda bayram yemeğimizi yeriz,arada yine beraber yeriz mangal yaparız birbirimize çaya gideriz ama sürekli beraber sıkıntı olur..hem benim çocuklar mız mız kimi yer kimi kusar,sizi rahatsız edriz biz dedim..halam biraz bozuldu.. hatta o apart tutup aynı yerdekalsak kafasındaydı..yok halaa dedim ,2 rkek biri benim eniştem biri onların damat yani benim koca..dedim nasıl olacak ,apartlar 1+ 1.1 havuz 1 wc..dedim bornozla çıkıcaz donla gezicez,orda sıkın sıkınırız ne gerek var dedim..
off şimdiden arabanın yakıcağı benzini hesaplamışlar..normalde yakıcağından 100 tl eksik çıkarmış. zaten çok az yakarmış falan diyor..ses etmedim biz zaten benzinin gazın derdinde değiliz olmadı hiç vermesimler arkamızdan vayy bizden çok aldılar aslında o kadar yakmazdı falan diye..
off hatır için çiğ tavuk yemek bu olsa gerek..işallah orda sorun yaşamayız..çünki benim söylediklerim tersine gitti bile halamın..
neyse yine en az hasarla atlattık gibi gibi..yani işlallah umarım.
sen koy resimleri biz ters çevirir yinede bakarız..
güle güle giy çokda güzel olmuş giysilerin..çokda zayıflamışın bu arada..tunikde daha belli eylülün dediği gibi..
ayy cecomm,sırf şu kk ya yazdıklarını yazsan kitabında satış rekoru kırarsın,bir ceconun günlüğü diye..
her günün bi macera film kadınsın vesselam..nerden bulmuş seni..neyseki kocanı ayaklandırmamışın.yok yere huzursuz olmuşun zate dahada kötü olmamış mübarek gün..
gel gülüm gelll..
hoş geldin aramıza tabikide alırız..konuşma bol burda..kv kp ev çocuk çoluk herşey dahil..arada kiloda vermeye çalışıyoz..yok yok aslında asıl işimiz kilo ama biz herşeyimizi paylaşıyoruz burda..
geçmiş olsun bu arada..işallah hep beraber kilolardan kurtulacaz..
hoşbuldum :) maşallah arkadaşlığınıza ^^hosgeldın canım katıldın bıle.bız aıle gıbı olduk zamanla sende aramızda alısırsın bıze
Hoşgeldin cnm 2 hafta düzenli olarak menü paylaşman gerekiyo böylece sende her cuma kilo bildirimi gününde listeye ekleneceksin
her akşam düzenli menü paylaşman gerek böylece doğruları yanlışları tartışabilelim birbirimizi doğruya yönlendirelim
Aramıza hoşgeldin o zaman
Çoğumuzda PKO var maalesef ama inşallah birlikte herşeyin üstesinden geleceğiz ve kilolardan kurtulacağız
Genelde her gün paylaşmaya çalışıyoruz çoğunlukla ama ben arada kaytarıyorumtabi ramazan var diye yoksa bayramdan sonra düzenli paylaşım yapacağıma söz verdim
Hoşbuldum, bende ablalarım olduğu için çok mutluyum :) metabolizmam hiç hızlıymış gibi durmasada umarım öyledir. ^^ Geçende şu master cleanse diyeti dikkatimi çekmişti bayağı baktım herkes 15 gün gibi bir sürede iyi kilo veriyor, ramazandan sonra akçağaç şurubu bulabilirsem onlara göz atacağım :) karatay diyetini duymuştum ama pek anlayamamıştım, verdiğiniz linki yarın sabah bir güzel okuyayayım :) valla pkodan ve başka şeylerden kurtulup yenileniyorsak hiç kaçamak yapmammerhaba canımmm ne sakıncası olabilirki bir kızkardeşimiz daha olduhoşgeldin aramıza yaşının genç olması senin için büyük avantaj cnm pko na rağmen metabolizman bu yaşlarda hızlı çalışır herhangi bir diyet uyguluyormusun cnm şayet uygulamıyorsan karatay diyetini öneririm hiç kaçamak yapmazsan 2 yılda hücreleri yenilediği için pko miko kalmaz rabbimin izniyle artı olarakda sağlıklı kalıcı kilo verirsin
http://cloudpage.co/oneriler buu linki inceleyebilirsin cnm
bende yazıcaktım hatlarkarışmış ,kocayı yolan Gülay diye..hadi gözün aydın görümceyi atlatmış gibisin
Aslında halanlarda vazgeçseler tam süper olurduama en azından orada rahat edecek şekilde ayarlamışsın Dediğin gibi orada hava sıcak evde tek olunca çamaşırlada gezersin ama halan oldumu olmaz
Bu arada bende nasıl daldıysam Gülayın mesajını alıntıladıktan sonra sana yazıyorum sandım da görümceyi bırak kaç diyorum kızayarım saatide geçince düzeltmede yapamadım neyse görür nasılsa burayı
Benim maceralar gerçekten bitmez
Eşimde bende hep deriz zaten '' Akıllısı bizi bulmaz ki diye!''
Hatta benim öyle bir T-shirtüm varüzerinde Akıllısı beni bulmazki yazıyor bir keresinde pazara giderken giydimde esnaf okudukça nasıl gülümseyip durdu bir tanesi ondan alışveriş yapınca abla yazın gerçekten çok muzipçe demişti daha o zaman pek yoktu o yazılılar ( bir kaç ay sonra hortladı onlar ) bende hatta adama bende gerçekten dengesiz mıknatısı var 100 000 kişinin içinden gelir beni bulur demiştimde adam ne gülmüştü
Bir kerede eşim giymişti onu ve Trafikte biriyle kavga ederken camı kapalı seslensemde duymaz diye iki eliyle T-shirtün üzerindeki yazıyı adama gözüne sokarcasına göstermişküfür etmeme gerek kalmadan içimdekini söyledim dedi
İkimizde giymiyoruz ama bu arabüyük kız sahip çıktı ona artık o giyiyor bolda olsa
bende yazıcaktım hatlarkarışmış ,kocayı yolan Gülay diye..
az önce kız kardeşime yazdım halamla olan konuşmamı nasıl gülüyor, gitmeden yüz göz olmuşunuz diye..
aman napıyım peşin peşin söyleyimde orda öyle bir beklentiye girip sonradan bozulmasın..sanki bişeye kızmışda ayrı yer içer gibi gelmesin.
açıkçası istemiyorum.hep beraber sürekli sabah akşam beraber yemek yemeyi falan..onun planı öyleydi dünden beri öyle plan yapıyordu..bu gün bozuldu ama yapıcak bişey yok.bayram yemeği yeriz beraber,birde mangal yaparız arada akşam çay içeriz hep birlikde ama her öğün beraber çok sorun olur..yok sen pişirdin ben pişirdim ,bulaşık kaldı benim oda battı seninki temiz kaldı falan diye..hem onlar 2 kişi.biz 3 kişiyiz birde küçük kız var..döke saça yeriz..halam biraz yendi içldiyi öyle şeyleri laf eder..ne gerek var öyle laf olacana böyle laf olsun dedim ,cesaretimi topladım söyledim..ama şimdide içim çimi yiyor.ayıpmı oldu gücendimi diye..
çünki telefonu kapatacağında orda birbirimizi görmesekde olur kapıları kitleriz diye laf soktu..
offf yağmurdan kaçarken doluyumu tutuldum yoksa..
şimdiden çok benzin yakmazmış zaten diyor..geçen eşimle konuştum,250 tl yakar dedi..bu günde halam zaten 150 tl bile yakmazmış diyor..
para derdinde değilim ama onları kazıklıyormuşuz gibi düşünecekler..eşime diyecem almasın para mara..zaten biz yol parasını falan hiç düşünmemiştik sırf hatır için bu haltları yedik..daha doğrusu ben yedim..
hh cecoo
işallah vaz geçer..belki benim birimizi beklemeyelim her zaman beraber olamayız dememe bozulduğu için vaz geçer..aslında onunda oğlu yarın o tarafa gidecek arabasıyla.. bizim durum çıkmadan oğlu teklif etmiş anne isteseniz giderken sizi afyona bırakıyım nasılsa yolumun üstü gelirkende alır gelirim demiş..ama onun teklifini kabul etmemiş..
aslıda niye böyle bişey yaptılaranlamış değilim..halbuki yolda çocuklarada bakardı halam..hımm sanırım buldum,yolda çocuklara bakmak zorunda kalıcaktı..
neyse hayırlısı işallah sıkıntısız geçer bu bayram..kırk yılda evdekişerden kaçıyım dedim allah karnıma göre verdi..
Valla güzelim için rahat olsun kesinlikle hiçte ayıp olucak birşey söylememişsin
Sonuçta sende rahat edeceksin oda
Bencede yol parası almayınen azından oradan kâra geçtim diye sakinler
Aslında öyle huyları varsa hiç gitmemek en iyisi ama senin elinde olan birşey değil sonuçta kendileri takılmak istiyorlar peşinize
Aslında oğluda o tarafa gidecekse en mantıklısı onun bırakması
Ben şahsen oğlum o tarafa gidecekse yeğenimde olsa bende sizinle geleceğim demem sonuçta senin çocuklar var arabada ve ne olursa olsun uykusu gelir, acıkır yok cişi gelir derken onlara göre hareket etmek zorundasınız
Üstelik oturupta biz hesapladık yaksa yaksa şu kadar yakar demek bile bana göre yanlışYeğenime canım feda diyebilmeliydi ki ne kadar iyi olursa olsun işin içinde damatta var ( hani biraz kılçık biri olsa ulen geldilerde benzinden bile kaçtılar diye huzursuzluk yaratabilecek insanlar var Allah korusun )
Eşimin halalarını o konuda çok beğeniyorum
En son hep birlikte bir yere gideceğimiz zaman ( bizim iki arabayla güne uzak biryere gidileceği zaman ) oturup iki halada otobüsle gitmek zorunda olsak kişi başına ne kadar tutar diye hesaplamışlaruzak mesafe ve 3 kere indi bindi yapılıcaktı eğer otobüsle gidilseydi
Kişi başına 12.5 lira çıkarmışlarbenim arabada 5 kişi ( biri çocuk ), eşimin arabasında 6 kişiydi ve normalde bizim bir araba o mesafeyi 30 liraya gider ( tüplü olduğundan çok daha az tutuyor tabi yoksa daha fazla tutardı eğer benzinli olsaydı )
Eşime bak kişi başı herkes bu kadar verecek bindiği arabaya diyince eşim hala olurmu öyle şey daha az yakıyor araba o para fazla dedide halası kızdıOğlum saçmalama sen sonuçta izin gününü hepimiz için feda ediyorsun üstelik otobüsle gitsek indi bindi ayakta derken cılkımız çıkacaktı bari aynı paraya rahat rahat gidiyoruz hem rahat gidip hemde otobüs parasından daha azını vermek günah demişti
Hatta eşim çekinip kimseye parayı alayım demez diye gittiğimiz yerde hemen oturur oturmaz hadi hanımlar pamuk eller çebe kişi başı 12.5 lira alıyorum rahat rahat geldik bizim şöförlere aklımızdayken paralarını verelimde bir sonraki güne bizi götürsenize demeye yüzümüz olsun demişti
Eşim hatta dalga geçiyor seneye tüm günleri Cumartesiye deng getirin ( sadece uzak olanları cumartesiye alıyorduk) bende katılayım bari güne dedi tabi benzinden artan paraları güne ekleyecek uyanık
İnşallah sizin hala bozulmuşturda belki aaa öyle gideceksek ben tekde giderim diyip vazgeçer
Zaten senin görümce bir duysa eminim kıyameti koparırAllah korusun
Rabbim ağız tadıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım
Aminnnnnnn
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun kızlarr..
allah bu güzel gece hürmetine hepimizin günahlarını bağışlasın işallah..
hepimiz incecik hatunnlar oluruz işallahhhhhhhhh..
bu gün çarşıya gitti kavruldum geldimm..amann çok sıcaktı ,sanki ruhum çekildi oralarda..eve geldim soğuk suyla duş alıp attım kendimi ..
görümcemi ikna ettim gibi..yani olduda son dakkada bende geliyim demezse..ama halamlar geliyor.onlar 2 kişi..babaanmemler düşünmüş ve çok kalabalık olucaz biz başka yere kendi arabamızla gidelim demişler..
akşam halamla konuştk,halam soruyor ne götürecez sen tencere al ben tava falan diye..sen yağ al ben şeker falan..yokk dedim ben burdan bişey götürmiycem zaten sıcak kimi erir kimi ekşir orda bim var zaten ,girer ihtiyacımı alırım diye.. hala sen herşeyini al birbirimizi beklemeyelim tava ver tas ver diye dedim nasılsa koca araba gidecek..sen beni nerde bulacan tncere lazım olunca belki ben gezmeye gidecem..
hem havuza giderken falan birbirimizi beklemeyelim ,ben çocukluyum toparlanıp çıkmam sorun ,orda birbirimizi beklemeyelim..belki sen erken kalkarsın ,ben geç kalkarım ,ben geç yerim sen erkemn birbirimizimi bekliycez,bayramda bayram yemeğimizi yeriz,arada yine beraber yeriz mangal yaparız birbirimize çaya gideriz ama sürekli beraber sıkıntı olur..hem benim çocuklar mız mız kimi yer kimi kusar,sizi rahatsız edriz biz dedim..halam biraz bozuldu.. hatta o apart tutup aynı yerdekalsak kafasındaydı..yok halaa dedim ,2 rkek biri benim eniştem biri onların damat yani benim koca..dedim nasıl olacak ,apartlar 1+ 1.1 havuz 1 wc..dedim bornozla çıkıcaz donla gezicez,orda sıkın sıkınırız ne gerek var dedim..
off şimdiden arabanın yakıcağı benzini hesaplamışlar..normalde yakıcağından 100 tl eksik çıkarmış. zaten çok az yakarmış falan diyor..ses etmedim biz zaten benzinin gazın derdinde değiliz olmadı hiç vermesimler arkamızdan vayy bizden çok aldılar aslında o kadar yakmazdı falan diye..
off hatır için çiğ tavuk yemek bu olsa gerek..işallah orda sorun yaşamayız..çünki benim söylediklerim tersine gitti bile halamın..
neyse yine en az hasarla atlattık gibi gibi..yani işlallah umarım.
sen koy resimleri biz ters çevirir yinede bakarız..
güle güle giy çokda güzel olmuş giysilerin..çokda zayıflamışın bu arada..tunikde daha belli eylülün dediği gibi..
ayy cecomm,sırf şu kk ya yazdıklarını yazsan kitabında satış rekoru kırarsın,bir ceconun günlüğü diye..
her günün bi macera film kadınsın vesselam..nerden bulmuş seni..neyseki kocanı ayaklandırmamışın.yok yere huzursuz olmuşun zate dahada kötü olmamış mübarek gün..
sakin ol gülayım..
dur o koca daha sana lazım ,öldürürsen çocuğu tek başına yapamazsın..
ikna olmazmı yarın gidelim desen,girersende hayırlı yolculuklar sana..
]]]]]]
meleğim sen bizim tatlııı şekerr balll dedektifimizsin senin hakkını nasıl ödüycez bilmem..
hepimizin tek tek hatrını yapıyorsun,allah da senin hatrını yapsın..
hoş geldin aramızaaa
banumun dedği gibi yaseminimiz vardı topiğin çıtırı,çıtırlar 2 oldu..
siz gençsiniz bizlerden kat kat hızlı verirsiniz kiloyu..
benim ramazanda kilo verememin sebebi meyve...ekmek yemiyorum hiç..ama meyve bahçeden çıkıyor ve yemezsek bozuluyor..çöpe gidecek diye yiyorum..ve hiç klo veremedim.
emin ol çok sevilirsin,ama tabii kalırsan bizimle..
sağol cimcime..
seninde mubarek olsun..bak senin yaşıtın geldi topiğe çıtırlar 2 oldu..
ooo sen de topiğimizin prensesi olacaksın demekki bir de yasminimiz var ama çok yaramaz bu ara küsüm onla bendaha önce başardığına göre tekrar başarabilirsinnn diyetsiyen menüsünü aynen uygularsan mutlaka verirsin bızdıkım:13: peki nasıl istersen istediğin yere katılabilirsinn ama burada hayatı paylaşıyoruz kocaman bir aile oldukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?