ay inşallah bu seferde olacak.Şöyle bir 73 filan olsam biraz rahatlıycam gibison bir kaçamak sahurdan sonra başlıyorum,bende aileye katılmak isterimmmm !!! neden küstün yasmine
evet ya robotmuyuzkı okadar ısten sonra enerjık olalım
dımı bende kendımı utucu gıbı hıssedıyorum hemde maassızbende don atlet nevarsa utulerdım ama 1sene oldu boııraktım artık canıma yettı ama kendı donlarımı utuluyom kadınım sonucta mıkrop kapmıyım bıde buyuk kızımınkılerı ufak kızda bezden cıkınca onunkılerde utulencek mecbur ama atlet utulemıyorum artık yoruldum vallahı.
ceco üşenmedım laptopu ters cevırdım demıs ben masaüstünü ters cevırıp baktım vallahıkomsuların fesatlanmıs sen takma onları cok zarıf durmussun.pantalonlu olan daha zayıf göstermıs senı tek fark o bence ama önemlı olan senın kendını nasıl hıssettıgın tabı
hosgeldın canım.benım yuruyus arkadasımla aynı ölçülerdesınız.ama o 73 kıloya ındı cook sukur 65 olsanız süper olur yesın kucuk bence yapabılırsın
bıraz acıkmadım desem yalan olur ama dayanamıycak kadar degıldı cook sukur.zaten bıttı nerdeyse ramazanda.bayramdan sonra duzenlı yuruyuslerıme devam edıcem ınsallah ozaman herturlu cezayarazıyım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Köyün delisi geldiiiiii
Bugün malum Kadir gecesi olduğu için akşam üzere eşimin amcasına iftara gitmeden annemleri ziyaret ettik hatta KVyi almaya gitmeden Annemleri Eyüp Sultana bıraktık
Tamda günüde gittiler heedibinde Eyüp Sultan ama koca Ramazan gitme kalk mahşeri kalabalığın olduğu mübarek gecede git
Gece 12de aramıştım daha yoklardı evde
Normalde her kandil zaten eşimin Amcasındayız yemeğe ama bu sefer yengesi her zamanki kadroya benim görümcelerle KVyide kelemiş
Giderken eşimin bana aldığı kolyeyle yüzüğü takmıştım
İki görümcede bayıldırlarhatta aklıma gelen başıma geldi ( ulen dedim bunların gözü değerse kesin yüzün taşı düşer yada patlar daha evvel bekarkende olmuştu bir yerde o an geldi biranda aklıma )
Büyük görümce yüzüğümü çok beğendiğini söyledikten 10 dakika sonra yüzün taşı düştü
Nasıl gülüyor ben çok beğenmiştim diyeküçük görümcede aaa ben kolyesini daha çok beğendim demezmi Lennnn kem gözlü görümceler valla kolyeyede birşey olursa kesin sizden bileceğim diyip kahkayı patlattım
Herkes nasıl gülüyor o an anlatamambizimkilerde güldü tabi ama küçük görümcenin suratı değişti anında
Anam şakayla karışık ne güzel içimdekileri döküveriyorumnormal zamanda olsa sadece zoraki güler içimden sinir olurdum
Hatta eşime eve dönerken anlattım o olayı ( o anda o başka odadaydı ) ve yine kem gözlüler ne oluca diye güldümKV sinir olmuştur belki ama oda çaktırmadı
Bulaşıkları makineye doldurduk ( dağ gibi bulaşık sığmadı bile) hatta ben tezgahta bir kaç birşeyde elde yıkamaya kalkınca benim büyük görümce ay yalaka gelin ne olucak anladık anladık çok hamaratsın gösteriş yapma bize diye güldü ( hesapta espiri yapıyor )
İçimden ulen dedim mübarek gece açmıyayım ağzımı
Ben en azından gösteriş içinde olsa yapıyorum dedim anında sustuki bütün sülale hep der Banu gelince bize iş kalmıyor diye hani yeni bir şey değil senelerdir olan birşey kime gidersem gideyim mutfaktan kovalar kendim yaparım bütün işleri bir tek görümcemlerde yapmam adamına göre muamele sonuçta
Baya geç geldik, yoruldum ama benim acımdan çok keyifli bir geceydi
Allah razı olsun eşimin yengesi olsun oğulları olsun ( iki oğluda eşlerinin doğru dürüst KVlerini evinde iş yapmadığını bildiklerinden ) bu gece bana çok dua ettilerAslında inanın hiç önemli değil ama bu gece ilk kez yaw reglm oturup kuran okuyamıyacağım ama çok şükür Hayır duası aldım fazla fazla diye sevindim kendi kendime
Kız biz bile alıştık sen hala öğrenemedinmi eniştemin huyunu
Görümceyi bırakıp kaçacaksanız valla senin yerinde olsam o eşyaları bavula topak yapar koyarım 5 dakikada hazır olabilmek için
Aman gider ayak ağzınızın tadını bozma güzelimbir kaç günde olsa kafa dinlemeye çalış ( hala ısrarla o görümceyi atlatın diyorum )
Başkalarının parazitliği yüzünden huzurunuzu kaçırmayın heleki böyle güzel bir gecede
Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine inşallah onlarada doğru olanı gösterirde senin kıymeetini anlarlar
ARamıza hoşgeldınnnnn
İnşallah çok güzel kilolar vereceğiz birlikte
Kız ben benim atletleri, büyük kızın atletlerini ve eşiminkileri katlayıp kaldırıyorum ama ufak cimcime alerjik Astımlı gibi göründüğünden artık onunkileri ölsün mikroplar hesabı mecbur ütülüyorum
Dediğin gibi bayan olunca donların apış arasıda mecburianam her yerden mikrop kapabiliyoruz
Bu ara zaten benim yine felaket akıntım var ( geçen senede vardı denize girince kesildi hiç uzun zaman olmamıştı ) artık mecbur günlük ped kullanıyorum normalde ki tuman ( eskiler dona öyle dermiş) yetsin
Geçen kızkardeşimede dedim okadar var ama bir 10 tane daha alsam ancak yetecek
Bayramdan sonra inşallah yine Kadın Doğumcuma gitmem lazım ( oda biraz tuzlu inşallah ayarlayabilirim) artık smear falan yaptırırım ki ne var ne yok bileyim ( artık pkodan dolayımı o akıntı yoksa kilodan dolayımı o zaman öğreniriz
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun kızlarr..
allah bu güzel gece hürmetine hepimizin günahlarını bağışlasın işallah..
hepimiz incecik hatunnlar oluruz işallahhhhhhhhh..
bu gün çarşıya gitti kavruldum geldimm..amann çok sıcaktı ,sanki ruhum çekildi oralarda..eve geldim soğuk suyla duş alıp attım kendimi ..
görümcemi ikna ettim gibi..yani olduda son dakkada bende geliyim demezse..ama halamlar geliyor.onlar 2 kişi..babaanmemler düşünmüş ve çok kalabalık olucaz biz başka yere kendi arabamızla gidelim demişler..
akşam halamla konuştk,halam soruyor ne götürecez sen tencere al ben tava falan diye..sen yağ al ben şeker falan..yokk dedim ben burdan bişey götürmiycem zaten sıcak kimi erir kimi ekşir orda bim var zaten ,girer ihtiyacımı alırım diye.. hala sen herşeyini al birbirimizi beklemeyelim tava ver tas ver diye dedim nasılsa koca araba gidecek..sen beni nerde bulacan tncere lazım olunca belki ben gezmeye gidecem..
hem havuza giderken falan birbirimizi beklemeyelim ,ben çocukluyum toparlanıp çıkmam sorun ,orda birbirimizi beklemeyelim..belki sen erken kalkarsın ,ben geç kalkarım ,ben geç yerim sen erkemn birbirimizimi bekliycez,bayramda bayram yemeğimizi yeriz,arada yine beraber yeriz mangal yaparız birbirimize çaya gideriz ama sürekli beraber sıkıntı olur..hem benim çocuklar mız mız kimi yer kimi kusar,sizi rahatsız edriz biz dedim..halam biraz bozuldu.. hatta o apart tutup aynı yerdekalsak kafasındaydı..yok halaa dedim ,2 rkek biri benim eniştem biri onların damat yani benim koca..dedim nasıl olacak ,apartlar 1+ 1.1 havuz 1 wc..dedim bornozla çıkıcaz donla gezicez,orda sıkın sıkınırız ne gerek var dedim..
off şimdiden arabanın yakıcağı benzini hesaplamışlar..normalde yakıcağından 100 tl eksik çıkarmış. zaten çok az yakarmış falan diyor..ses etmedim biz zaten benzinin gazın derdinde değiliz olmadı hiç vermesimler arkamızdan vayy bizden çok aldılar aslında o kadar yakmazdı falan diye..
off hatır için çiğ tavuk yemek bu olsa gerek..işallah orda sorun yaşamayız..çünki benim söylediklerim tersine gitti bile halamın..
neyse yine en az hasarla atlattık gibi gibi..yani işlallah umarım.
sen koy resimleri biz ters çevirir yinede bakarız..
güle güle giy çokda güzel olmuş giysilerin..çokda zayıflamışın bu arada..tunikde daha belli eylülün dediği gibi..
ayy cecomm,sırf şu kk ya yazdıklarını yazsan kitabında satış rekoru kırarsın,bir ceconun günlüğü diye..
her günün bi macera film kadınsın vesselam..nerden bulmuş seni..neyseki kocanı ayaklandırmamışın.yok yere huzursuz olmuşun zate dahada kötü olmamış mübarek gün..
sakin ol gülayım..
dur o koca daha sana lazım ,öldürürsen çocuğu tek başına yapamazsın..
ikna olmazmı yarın gidelim desen,girersende hayırlı yolculuklar sana..
]]]]]]
meleğim sen bizim tatlııı şekerr balll dedektifimizsin senin hakkını nasıl ödüycez bilmem..
hepimizin tek tek hatrını yapıyorsun,allah da senin hatrını yapsın..
hoş geldin aramızaaa
banumun dedği gibi yaseminimiz vardı topiğin çıtırı,çıtırlar 2 oldu..
siz gençsiniz bizlerden kat kat hızlı verirsiniz kiloyu..
benim ramazanda kilo verememin sebebi meyve...ekmek yemiyorum hiç..ama meyve bahçeden çıkıyor ve yemezsek bozuluyor..çöpe gidecek diye yiyorum..ve hiç klo veremedim.
emin ol çok sevilirsin,ama tabii kalırsan bizimle..
sağol cimcime..
seninde mubarek olsun..bak senin yaşıtın geldi topiğe çıtırlar 2 oldu..
Canimm hosgelmissin memnunn oldummm senden 1 yas buyugum bendee 💋
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
merhaba canlarrsahurdan önce 1 kaçamak yaptığım için sahurda az yedim sondu!
sahanda yumurta kaşarlı
domates
karpuz
Bİr şey sorucaaam :44::44: şimdi benim çok fazla ödem var nasıl gidericem su iç demeyin 2,5 -3 lt yakın içiyorumGitmiyorlarrr .. Başka önerbilceğiniz bir şey ?
hoş geldin canım. Ödem için sana kiraz sapı, mısır püskülü ve mate çayını öneririm. Bana diyetisyenim vermişti ödemi atamayınca. 2 Kilo ödem yapıştı bana bir türlü atamadım ama bu çaydan sonra 3 haftada 1,2 ödem gitmişti. Bir de bol maydanoz öneririm. Sabah kahvaltıda yada yemeklerinde tüketebilirsin. Diyetisyenin dediği bir şey de ödem olunca yağ yakımı zorlaşıyor. Önce ödemi atmak gerekiyor ki daha kolay kilo verilebilsin.
hoşbuldummm adını daha önce duyduminşallah güzel zaman geçirip güzelce kiloları vericez :)
Canim hep merak etmisimdir diyetisyen yagdan veya sudan gittigini nerden anliyor
Bu saatlerde kimsecikler olmuyor burda. Tek başıma bakınıyorum. Ramazandan sonra gündüz kalabalıklaşır herhalde. Bu akşam büyük aile iftarımız var. Her yıl geleneksel yapılır. Annemin tarafı kim varsa birinci derece akraba hepsi orada. Çoluk çocuk yaklaşık 50 kişiye yakın oluyoruz. Çok eğlenceli geçiyor inşallah kaçamaksız bir akşam olur.
Menüm
2 kk beyaz peynir bol maydanozlu
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşilçay
Domates salatalık
İftar
2 bardak ılık su
1 kase çorba
1 bardak ayran
10 dak ara
fırında patlıcanlı köfte 4 adet
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ara
1 tane şekerpare (tatlı krizim tuttu yine)
1 bardak ayran
merhaba canlarrsahurdan önce 1 kaçamak yaptığım için sahurda az yedim sondu!
sahanda yumurta kaşarlı
domates
karpuz
Bİr şey sorucaaam :44::44: şimdi benim çok fazla ödem var nasıl gidericem su iç demeyin 2,5 -3 lt yakın içiyorumGitmiyorlarrr .. Başka önerbilceğiniz bir şey ?
Ask olsunnnn ablaaaa kustunmuuuu banaaa, bakiomdaaa pabucumuz dama atildiiiiihahhaah
Valla güzelim için rahat olsun kesinlikle hiçte ayıp olucak birşey söylememişsin
Sonuçta sende rahat edeceksin oda
Bencede yol parası almayınen azından oradan kâra geçtim diye sakinler
Aslında öyle huyları varsa hiç gitmemek en iyisi ama senin elinde olan birşey değil sonuçta kendileri takılmak istiyorlar peşinize
Aslında oğluda o tarafa gidecekse en mantıklısı onun bırakması
Ben şahsen oğlum o tarafa gidecekse yeğenimde olsa bende sizinle geleceğim demem sonuçta senin çocuklar var arabada ve ne olursa olsun uykusu gelir, acıkır yok cişi gelir derken onlara göre hareket etmek zorundasınız
Üstelik oturupta biz hesapladık yaksa yaksa şu kadar yakar demek bile bana göre yanlışYeğenime canım feda diyebilmeliydi ki ne kadar iyi olursa olsun işin içinde damatta var ( hani biraz kılçık biri olsa ulen geldilerde benzinden bile kaçtılar diye huzursuzluk yaratabilecek insanlar var Allah korusun )
Eşimin halalarını o konuda çok beğeniyorum
En son hep birlikte bir yere gideceğimiz zaman ( bizim iki arabayla güne uzak biryere gidileceği zaman ) oturup iki halada otobüsle gitmek zorunda olsak kişi başına ne kadar tutar diye hesaplamışlaruzak mesafe ve 3 kere indi bindi yapılıcaktı eğer otobüsle gidilseydi
Kişi başına 12.5 lira çıkarmışlarbenim arabada 5 kişi ( biri çocuk ), eşimin arabasında 6 kişiydi ve normalde bizim bir araba o mesafeyi 30 liraya gider ( tüplü olduğundan çok daha az tutuyor tabi yoksa daha fazla tutardı eğer benzinli olsaydı )
Eşime bak kişi başı herkes bu kadar verecek bindiği arabaya diyince eşim hala olurmu öyle şey daha az yakıyor araba o para fazla dedide halası kızdıOğlum saçmalama sen sonuçta izin gününü hepimiz için feda ediyorsun üstelik otobüsle gitsek indi bindi ayakta derken cılkımız çıkacaktı bari aynı paraya rahat rahat gidiyoruz hem rahat gidip hemde otobüs parasından daha azını vermek günah demişti
Hatta eşim çekinip kimseye parayı alayım demez diye gittiğimiz yerde hemen oturur oturmaz hadi hanımlar pamuk eller çebe kişi başı 12.5 lira alıyorum rahat rahat geldik bizim şöförlere aklımızdayken paralarını verelimde bir sonraki güne bizi götürsenize demeye yüzümüz olsun demişti
Eşim hatta dalga geçiyor seneye tüm günleri Cumartesiye deng getirin ( sadece uzak olanları cumartesiye alıyorduk) bende katılayım bari güne dedi tabi benzinden artan paraları güne ekleyecek uyanık
İnşallah sizin hala bozulmuşturda belki aaa öyle gideceksek ben tekde giderim diyip vazgeçer
Zaten senin görümce bir duysa eminim kıyameti koparırAllah korusun
Rabbim ağız tadıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım
Aminnnnnnn
kusura bakmayın bugün hiç giremedim nete. evde biranım bile geçmedi geldiğimde de uyuyakalmışım şimdi sahur için kalktım hemen bir bakayım dedim :)
teşekkürler, ah ah inşallah kurtulalım gitsin şu kilocuklardan valla hiç özlemeyeceğim
hoşbuldum :) maşallah arkadaşlığınıza ^^
aman aman ilk günden tepetaklak gidiyordum desenizehemen bildireyim gecikmeden o zaman; ramazanda olduğumuzdan dün sahurda= 1 tane sahanda yumurta, 1 küçük kase yoğurt - 2,3 zeytin, 1 dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği. Bu akşam ise: 1 tabak az yağlı makarna, 2 tahta kaşığı türlü, 1 kase yoğurt, 2 yuvarlak göz pide (bu nasıl tarif edilir bilemedim ) şuanda da 3 dilim karpuz, 2 dilim beyaz peynir,1 yeşil çay.
Hoşbuldumamin inşallah kurtulalım gitsin
Anladım, bende az kalsın ilk günden X alıyordumtabi insan ramazan olunca unutabiliyor haklısınız :)
Hoşbuldum, bende ablalarım olduğu için çok mutluyum :) metabolizmam hiç hızlıymış gibi durmasada umarım öyledir. ^^ Geçende şu master cleanse diyeti dikkatimi çekmişti bayağı baktım herkes 15 gün gibi bir sürede iyi kilo veriyor, ramazandan sonra akçağaç şurubu bulabilirsem onlara göz atacağım :) karatay diyetini duymuştum ama pek anlayamamıştım, verdiğiniz linki yarın sabah bir güzel okuyayayım :) valla pkodan ve başka şeylerden kurtulup yenileniyorsak hiç kaçamak yapmamkaratay diyeti odak noktama girdi.
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun kızlarr..
allah bu güzel gece hürmetine hepimizin günahlarını bağışlasın işallah..
hepimiz incecik hatunnlar oluruz işallahhhhhhhhh..
bu gün çarşıya gitti kavruldum geldimm..amann çok sıcaktı ,sanki ruhum çekildi oralarda..eve geldim soğuk suyla duş alıp attım kendimi ..
görümcemi ikna ettim gibi..yani olduda son dakkada bende geliyim demezse..ama halamlar geliyor.onlar 2 kişi..babaanmemler düşünmüş ve çok kalabalık olucaz biz başka yere kendi arabamızla gidelim demişler..
akşam halamla konuştk,halam soruyor ne götürecez sen tencere al ben tava falan diye..sen yağ al ben şeker falan..yokk dedim ben burdan bişey götürmiycem zaten sıcak kimi erir kimi ekşir orda bim var zaten ,girer ihtiyacımı alırım diye.. hala sen herşeyini al birbirimizi beklemeyelim tava ver tas ver diye dedim nasılsa koca araba gidecek..sen beni nerde bulacan tncere lazım olunca belki ben gezmeye gidecem..
hem havuza giderken falan birbirimizi beklemeyelim ,ben çocukluyum toparlanıp çıkmam sorun ,orda birbirimizi beklemeyelim..belki sen erken kalkarsın ,ben geç kalkarım ,ben geç yerim sen erkemn birbirimizimi bekliycez,bayramda bayram yemeğimizi yeriz,arada yine beraber yeriz mangal yaparız birbirimize çaya gideriz ama sürekli beraber sıkıntı olur..hem benim çocuklar mız mız kimi yer kimi kusar,sizi rahatsız edriz biz dedim..halam biraz bozuldu.. hatta o apart tutup aynı yerdekalsak kafasındaydı..yok halaa dedim ,2 rkek biri benim eniştem biri onların damat yani benim koca..dedim nasıl olacak ,apartlar 1+ 1.1 havuz 1 wc..dedim bornozla çıkıcaz donla gezicez,orda sıkın sıkınırız ne gerek var dedim..
off şimdiden arabanın yakıcağı benzini hesaplamışlar..normalde yakıcağından 100 tl eksik çıkarmış. zaten çok az yakarmış falan diyor..ses etmedim biz zaten benzinin gazın derdinde değiliz olmadı hiç vermesimler arkamızdan vayy bizden çok aldılar aslında o kadar yakmazdı falan diye..
off hatır için çiğ tavuk yemek bu olsa gerek..işallah orda sorun yaşamayız..çünki benim söylediklerim tersine gitti bile halamın..
neyse yine en az hasarla atlattık gibi gibi..yani işlallah umarım.
sen koy resimleri biz ters çevirir yinede bakarız..
güle güle giy çokda güzel olmuş giysilerin..çokda zayıflamışın bu arada..tunikde daha belli eylülün dediği gibi..
ayy cecomm,sırf şu kk ya yazdıklarını yazsan kitabında satış rekoru kırarsın,bir ceconun günlüğü diye..
her günün bi macera film kadınsın vesselam..nerden bulmuş seni..neyseki kocanı ayaklandırmamışın.yok yere huzursuz olmuşun zate dahada kötü olmamış mübarek gün..
sakin ol gülayım..
dur o koca daha sana lazım ,öldürürsen çocuğu tek başına yapamazsın..
ikna olmazmı yarın gidelim desen,girersende hayırlı yolculuklar sana..
]]]]]]
meleğim sen bizim tatlııı şekerr balll dedektifimizsin senin hakkını nasıl ödüycez bilmem..
hepimizin tek tek hatrını yapıyorsun,allah da senin hatrını yapsın..
hoş geldin aramızaaa
banumun dedği gibi yaseminimiz vardı topiğin çıtırı,çıtırlar 2 oldu..
siz gençsiniz bizlerden kat kat hızlı verirsiniz kiloyu..
benim ramazanda kilo verememin sebebi meyve...ekmek yemiyorum hiç..ama meyve bahçeden çıkıyor ve yemezsek bozuluyor..çöpe gidecek diye yiyorum..ve hiç klo veremedim.
emin ol çok sevilirsin,ama tabii kalırsan bizimle..
sağol cimcime..
seninde mubarek olsun..bak senin yaşıtın geldi topiğe çıtırlar 2 oldu..
hoş geldin canım. Ödem için sana kiraz sapı, mısır püskülü ve mate çayını öneririm. Bana diyetisyenim vermişti ödemi atamayınca. 2 Kilo ödem yapıştı bana bir türlü atamadım ama bu çaydan sonra 3 haftada 1,2 ödem gitmişti. Bir de bol maydanoz öneririm. Sabah kahvaltıda yada yemeklerinde tüketebilirsin. Diyetisyenin dediği bir şey de ödem olunca yağ yakımı zorlaşıyor. Önce ödemi atmak gerekiyor ki daha kolay kilo verilebilsin.
İn sha Allah tatlim bu arada pek kendimi tanitmadim. 17 yasindayim kilom 90 100kilodan geliyorum daha once 77e ulastim tam 23 kilo verdim ama sonra yine yedim ve aldimablamin dugununde 3 hafta ac kalarak tam 9 10 kilo verdim yani bikac domates 2 cracker 1 kasar peynir sabahlari tek bazende hic yemiyordum zaten yedigim 1 sabahdi :) gecen yil 6inci ayin 29da 77 kiloydum ah sh ne cok ozlemisim o rakamiii, 77 kiloyu hic gostermiyordum annem beni 65 sanardi :) ben hep oldugumdan daha az gosteririm:) simdi yine basarabilecegime inaniyorum insha Allah orucun bitmesini bekliyorum basliyacam tekrar :) bu arada hollandada kaliyorum doguma buyume buraliyim. Ve Meslegimi almaya 7 ay kaldi insha Allah, umarim hepimiz su yaglardan kurtuluruzzzz. Amieeennnnnnnnn
tamam ablacım maydonoz aklımda sonra mateyi deneyeceğimmTünaydın fıstıklarrrrr
ohhh ne güzelll cümbür cemaat neşeli bir iftar geçireceksiniz bizimde bugün 2 apartman hep birlikte iftar yapacağız iftarda bana da iki tepsi arnavut böreği düştü sabahtan yaptım şükür bitti akşama hep birlikte güzel bir iftar olacak
afiyetolsun cnmm menün her zamanki gibi harika ramazanda1 adet kaçamak yapınca hoşgörülü yaklaşıyoruz
bol bol maydanoz tüket cnm makresin önerileirni de deneyebilirsin
pabucun dama atılmadı elbette bebişimmm ama küstüminsan sevdiğine küser değilmi
halaların gibi herkes anlayışlı olsa tatilin tadı başka olur herkes rahat eder şanslısın cecommm
akşam türlü ve makarnanın ölçülerini değiştirsek süper olurdu cnmm 1 tabak türlü 2 kaşık makarna daha sağlıklışu anda deiğin sahursa yumurta eklemelisin yok iftardan sonra ise akşam yemeğinden sonra meyve yememeye çalış kuzumm o kadar çok diyet moda olmuşki yine hurma diyeti master cleanse bunların hepsi hikaye sağlıklı besinlerden tüketip ekmeği şekeri bırakmadan biraz hareket eklemeden bu kilolar kalıcı olarak gitmiyor cnm benim 1 hafta kaçamaksız karatay yaparsan zaten bırakamayacaksın emin ol
meleğimm herşeyi en başından konuşmakla en güzelini yapmışsın inşallah fazla problem çıkmadan güzel bir tatil geçirirsin meleğim et ne hakkıymış kuzumm insan kardeşinin iyiliğini istemezmi benimde tek istediği bu
evet meleğim meyve malesef kilo vermeyi durduruyor ama sanada bişey diyemiyorumki dalından meyve de yenmezmiii sahurda yemeye çalış artık bitanemm
Onların tartı aleti analiz yapanlardan. Vücudunda ne kadar yağ su kas kemik ne varsa hepsini ayrı ayrı ölçüyor. Hatta nerende ne kadar fazlalık yağ var hepsini ayrı ayrı söylüyor. Ben 93 kg ile başladım ama diyetisyene gittiğimde 85 kiloydum karnımda 11 kg yağ vardı bir kalçada 4 diğer kalçada 4 olamk üzere 8 kilo da kalçalarda vardı. Şimdi karnımda 5 kg daha yağ fazlam var kalçalarda da 2-2.
Tünaydın fıstıklarrrrr
ohhh ne güzelll cümbür cemaat neşeli bir iftar geçireceksiniz bizimde bugün 2 apartman hep birlikte iftar yapacağız iftarda bana da iki tepsi arnavut böreği düştü sabahtan yaptım şükür bitti akşama hep birlikte güzel bir iftar olacak
afiyetolsun cnmm menün her zamanki gibi harika ramazanda1 adet kaçamak yapınca hoşgörülü yaklaşıyoruz
bol bol maydanoz tüket cnm makresin önerileirni de deneyebilirsin
pabucun dama atılmadı elbette bebişimmm ama küstüminsan sevdiğine küser değilmi
halaların gibi herkes anlayışlı olsa tatilin tadı başka olur herkes rahat eder şanslısın cecommm
akşam türlü ve makarnanın ölçülerini değiştirsek süper olurdu cnmm 1 tabak türlü 2 kaşık makarna daha sağlıklışu anda deiğin sahursa yumurta eklemelisin yok iftardan sonra ise akşam yemeğinden sonra meyve yememeye çalış kuzumm o kadar çok diyet moda olmuşki yine hurma diyeti master cleanse bunların hepsi hikaye sağlıklı besinlerden tüketip ekmeği şekeri bırakmadan biraz hareket eklemeden bu kilolar kalıcı olarak gitmiyor cnm benim 1 hafta kaçamaksız karatay yaparsan zaten bırakamayacaksın emin ol
meleğimm herşeyi en başından konuşmakla en güzelini yapmışsın inşallah fazla problem çıkmadan güzel bir tatil geçirirsin meleğim et ne hakkıymış kuzumm insan kardeşinin iyiliğini istemezmi benimde tek istediği bu
evet meleğim meyve malesef kilo vermeyi durduruyor ama sanada bişey diyemiyorumki dalından meyve de yenmezmiii sahurda yemeye çalış artık bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?