80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inşallah bu seferde olacak.Şöyle bir 73 filan olsam biraz rahatlıycam gibi son bir kaçamak sahurdan sonra başlıyorum,bende aileye katılmak isterimmmm !!! neden küstün yasmine

Canimm hosgelmissin memnunn oldummm senden 1 yas buyugum bendee 💋

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ay inşallah ablacım.Yapıyım da azıcık veriyim,koskocaman kadın gibi duruyorum

inşallah ablacım birlikte vericez :)

ay inşallah ablacım Birlikte şu kilolarıda verince muhteşem olucaz :)

merhaba canlarr sahurdan önce 1 kaçamak yaptığım için sahurda az yedim sondu!
sahanda yumurta kaşarlı
domates
karpuz
Bİr şey sorucaaam :44::44: şimdi benim çok fazla ödem var nasıl gidericem su iç demeyin 2,5 -3 lt yakın içiyorum Gitmiyorlarrr .. Başka önerbilceğiniz bir şey ?

hoş geldin canım. Ödem için sana kiraz sapı, mısır püskülü ve mate çayını öneririm. Bana diyetisyenim vermişti ödemi atamayınca. 2 Kilo ödem yapıştı bana bir türlü atamadım ama bu çaydan sonra 3 haftada 1,2 ödem gitmişti. Bir de bol maydanoz öneririm. Sabah kahvaltıda yada yemeklerinde tüketebilirsin. Diyetisyenin dediği bir şey de ödem olunca yağ yakımı zorlaşıyor. Önce ödemi atmak gerekiyor ki daha kolay kilo verilebilsin.

Menüm

2 kk beyaz peynir bol maydanozlu
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşilçay
Domates salatalık

İftar
2 bardak ılık su
1 kase çorba
1 bardak ayran

10 dak ara

fırında patlıcanlı köfte 4 adet
2 kaşık bulgur pilavı
salata

ara
1 tane şekerpare (tatlı krizim tuttu yine)
1 bardak ayran

Bu saatlerde kimsecikler olmuyor burda. Tek başıma bakınıyorum. Ramazandan sonra gündüz kalabalıklaşır herhalde. Bu akşam büyük aile iftarımız var. Her yıl geleneksel yapılır. Annemin tarafı kim varsa birinci derece akraba hepsi orada. Çoluk çocuk yaklaşık 50 kişiye yakın oluyoruz. Çok eğlenceli geçiyor inşallah kaçamaksız bir akşam olur.

Canim hep merak etmisimdir diyetisyen yagdan veya sudan gittigini nerden anliyor

hoşbuldummm adını daha önce duydum inşallah güzel zaman geçirip güzelce kiloları vericez :)

İn sha Allah tatlim bu arada pek kendimi tanitmadim. 17 yasindayim kilom 90 100kilodan geliyorum daha once 77e ulastim tam 23 kilo verdim ama sonra yine yedim ve aldim ablamin dugununde 3 hafta ac kalarak tam 9 10 kilo verdim yani bikac domates 2 cracker 1 kasar peynir sabahlari tek bazende hic yemiyordum zaten yedigim 1 sabahdi :) gecen yil 6inci ayin 29da 77 kiloydum ah sh ne cok ozlemisim o rakamiii, 77 kiloyu hic gostermiyordum annem beni 65 sanardi :) ben hep oldugumdan daha az gosteririm:) simdi yine basarabilecegime inaniyorum insha Allah orucun bitmesini bekliyorum basliyacam tekrar :) bu arada hollandada kaliyorum doguma buyume buraliyim. Ve Meslegimi almaya 7 ay kaldi insha Allah, umarim hepimiz su yaglardan kurtuluruzzzz. Amieeennnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Onların tartı aleti analiz yapanlardan. Vücudunda ne kadar yağ su kas kemik ne varsa hepsini ayrı ayrı ölçüyor. Hatta nerende ne kadar fazlalık yağ var hepsini ayrı ayrı söylüyor. Ben 93 kg ile başladım ama diyetisyene gittiğimde 85 kiloydum karnımda 11 kg yağ vardı bir kalçada 4 diğer kalçada 4 olamk üzere 8 kilo da kalçalarda vardı. Şimdi karnımda 5 kg daha yağ fazlam var kalçalarda da 2-2.

Tünaydın fıstıklarrrrr

ohhh ne güzelll cümbür cemaat neşeli bir iftar geçireceksiniz bizimde bugün 2 apartman hep birlikte iftar yapacağız iftarda bana da iki tepsi arnavut böreği düştü sabahtan yaptım şükür bitti akşama hep birlikte güzel bir iftar olacak

afiyetolsun cnmm menün her zamanki gibi harika ramazanda 1 adet kaçamak yapınca hoşgörülü yaklaşıyoruz

bol bol maydanoz tüket cnm makresin önerileirni de deneyebilirsin

Ask olsunnnn ablaaaa kustunmuuuu banaaa, bakiomdaaa pabucumuz dama atildiiiii hahhaah

pabucun dama atılmadı elbette bebişimmm ama küstüm insan sevdiğine küser değilmi

halaların gibi herkes anlayışlı olsa tatilin tadı başka olur herkes rahat eder şanslısın cecommm

akşam türlü ve makarnanın ölçülerini değiştirsek süper olurdu cnmm 1 tabak türlü 2 kaşık makarna daha sağlıklı şu anda deiğin sahursa yumurta eklemelisin yok iftardan sonra ise akşam yemeğinden sonra meyve yememeye çalış kuzumm o kadar çok diyet moda olmuşki yine hurma diyeti master cleanse bunların hepsi hikaye sağlıklı besinlerden tüketip ekmeği şekeri bırakmadan biraz hareket eklemeden bu kilolar kalıcı olarak gitmiyor cnm benim 1 hafta kaçamaksız karatay yaparsan zaten bırakamayacaksın emin ol

meleğimm herşeyi en başından konuşmakla en güzelini yapmışsın inşallah fazla problem çıkmadan güzel bir tatil geçirirsin meleğim et ne hakkıymış kuzumm insan kardeşinin iyiliğini istemezmi benimde tek istediği bu

evet meleğim meyve malesef kilo vermeyi durduruyor ama sanada bişey diyemiyorumki dalından meyve de yenmezmiii sahurda yemeye çalış artık bitanemm

aaaa bunu bildiğim iyi oldu.Ödemden ne çekiyorum varya şimdilik yeşil çayla devam bulunca mate çayı (bunu çok duyuyodumda araştırmıyordum ) Çok sağoll

O kiloyu bilerek az söylüyolar he biz üzülmeyelim diye inanma sakınnnn Aç kalmak hiç iyi yöntem değil nasıl dayandın öyle bende orucu bekliyorum ama şuan tutmuyorum aylık bayansal sorun aa bide meslek demişsin,ne mesleği canım,bak merak ettim şimdii Ben 12 ye geçiyorum bi sene sonra 2 sınava giricem ve inşallah istediğim bölümü tutturup mesleğime sahip olcam yani mesleğime sahip olmama 5 yıldan fazla var

tamam ablacım maydonoz aklımda sonra mateyi deneyeceğimm

Annem alkali su deniyooo (biz ailecek kiloluyuz sadece bayanlar ) kadın 98 filandı bugün tartıldı dararadannnn 94 !!!!!!!!!
bu gün bi bardak deniyim dedim şundan şeyyyyy tadı biraz deniz syunu andırıyo nasıl içiyo bu kadın bunu

Supeeer burdada bulamadim oyle diyetisyen yaa:sss off benide analiz yapsinlar :s kesin kalcada 10 10 bacakta 15 cikar hahah

Abouw yerimseni kusmeee banaaa ya abla napimmm orucdada yazilmiokii :s oruc bitsin menuyu yazarim insha Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…