O kiloyu bilerek az söylüyolar he biz üzülmeyelim diye inanma sakınnnnAç kalmak hiç iyi yöntem değil nasıl dayandın öyle bende orucu bekliyorum ama şuan tutmuyorum aylık bayansal sorun aa bide meslek demişsin,ne mesleği canım,bak merak ettim şimdii Ben 12 ye geçiyorum bi sene sonra 2 sınava giricem ve inşallah istediğim bölümü tutturup mesleğime sahip olcam yani mesleğime sahip olmama 5 yıldan fazla var
merhaba canlarrsahurdan önce 1 kaçamak yaptığım için sahurda az yedim sondu!
sahanda yumurta kaşarlı
domates
karpuz
Bİr şey sorucaaam :44::44: şimdi benim çok fazla ödem var nasıl gidericem su iç demeyin 2,5 -3 lt yakın içiyorumGitmiyorlarrr .. Başka önerbilceğiniz bir şey ?
Bu saatlerde kimsecikler olmuyor burda. Tek başıma bakınıyorum. Ramazandan sonra gündüz kalabalıklaşır herhalde. Bu akşam büyük aile iftarımız var. Her yıl geleneksel yapılır. Annemin tarafı kim varsa birinci derece akraba hepsi orada. Çoluk çocuk yaklaşık 50 kişiye yakın oluyoruz. Çok eğlenceli geçiyor inşallah kaçamaksız bir akşam olur.
Hahaha yok fistik ben kendimden fark ediyorum yani oldugumdan 10 kilo daha az gosteriyorum bunu aynadada goruyorum belki etim siki oldugundan. Kiz bi bilsem nasil dayandigimiii. O abiyenin icinde super gorunmem lazim dedim ve yaptimda herkesin gozleri benden ayrilmadi dugunde shock gecirdiler inanamadilar nasil boyle zayifladinn dediiler :)) canim ben huzurevi bakim hemsire meslegi yapiyorumm bu meslegi aldiktan sonrada discilik veya baska birsey yapacagim insha Allah, hosteslik yapmak istiyorum ingilizcemde var ama bosuna yaparim ileride kapanacam insha Allah, ay sabir lazim wallah 5 yil baya var turkeyin sistemini bu yuzdennhic begenmiyorum:s hayirlisi olsun,
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
annem gecen 4 tl gibi bi fiyata eczaneden ingiliz karbonatası aldı 1lt suya 1 çay kaşıgı atıp dinlendiriyor ve sadece onu tüketiyo ayrıca su içmiyo istediği kadar tüketebililiyo anca daha sonra kabızmı ne yapıyormuş habeiniz olsunselamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün miskinlik günümdaha doğrusu şu regl beni bu ay baya bir yamultu
Annem öğlende beklenmeden bir ziyaret yaptıbüyük kızla tamir aletlerinden birini istemişti ama kız uyuyor uyanınca gönderirim diyince kendi kalkıp gelmiş oturduk biraz sohbet ettik hatta canîm beyaz koltuğuma oturduğum yerden imzamı atmışım hadi bide onu temizlemeyle uğraştım ama şükür çıktı
Bİraz iş yapar keyifime bakarım derken tam keyif faslına geçince ( bilgisayarımı açıp size bakacakken ) kızkardeşim hadi parkta buluşalım hazır çok sıcak değilken hava dedi bende tamam dedim
Şimdi cimcimemi hazırlayıp çıkmam lazım ama gece yine buralarda olurum nasılsa
Canım içebilirsen yeşil çay hatta bulabilirsen beyaz çay içmeye çalış günde 2 yada 3 fincan
Birde alkali olarak annen nasıl tüketiyor suyu
Ben bir ara karbonatla denedim fena değildi ama düzenli yapamadımGeçen gün bir diyetisyen Tvde söyledi bir sürahi suya salatalık, limon ve taze nane koyup geceden bekletin sonrada ertesi gün tüketmeye başlayın dedi hem alkali oluyormuş hemde içimi çok daha rahatmış
Bende bayramdan sonra inşallah deneyeceğimbelki bir işe yarar
Ayyy ne güzelbizde bir araya geliyoruz ama tabi ancak 25 kişi falan olur herkes bir araya gelirse ( uzakta oturanlar gelemediğinden ) Çok neşeli geçeceğine eminim zaten bizimde dün akşam 20 kişi vardı sanırım ve inanılmaz eğlenceliydi
Şimdi kuzenler anlaşma yaptılar ayda ne az bir kere bekarlar gece yatısına birbirlerine gidecekler
Benim kızım olsun onun yaşındakiler olsun ablalarıyla, abileriyle bir araya gelip biraz acılsınlar ( ergenlik suskunluğunu atsınlar) ve akrabalık ilişkileri daha yoğun olsun diye
selam ablalarımmBen durduramıyorum kendimi yiyorum yiyorum yiyorum niye böyle oluyoooooo regl oluyorum ,tatlı istiyo yemek yemek istiyo canım diyetim ahvoldu 1 dilim pasta 1 tabak makarna yedm neden böyle oluyo gerçekten istem dışı yiyorum bi çare lütfen ne yapıyım istemsizce yiyorummmmmmmmmmmmmmm istemiyorum ancak engel olamıyorum
sağol canısı sağol uğrasıyoruz eğtim sistemiyle ne yaparsıningilizcen olması büyük artı,bizim burda sağlık meslek okuyunca hemşire olunuyor aynı senin gibi yani aman iğneleri yavaş yap acıtma hala korkarım meretten 10 kiloda ben versem
selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Annem öğlende beklenmeden bir ziyaret yaptıbüyük kızla tamir aletlerinden birini istemişti ama kız uyuyor uyanınca gönderirim diyince kendi kalkıp gelmiş oturduk biraz sohbet ettik hatta canîm beyaz koltuğuma oturduğum yerden imzamı atmışım hadi bide onu temizlemeyle uğraştım ama şükür çıktı
Bİraz iş yapar keyifime bakarım derken tam keyif faslına geçince ( bilgisayarımı açıp size bakacakken ) kızkardeşim hadi parkta buluşalım hazır çok sıcak değilken hava dedi bende tamam dedim
Canım içebilirsen yeşil çay hatta bulabilirsen beyaz çay içmeye çalış günde 2 yada 3 fincan
Ben bir ara karbonatla denedim fena değildi ama düzenli yapamadımGeçen gün bir diyetisyen Tvde söyledi bir sürahi suya salatalık, limon ve taze nane koyup geceden bekletin sonrada ertesi gün tüketmeye başlayın dedi hem alkali oluyormuş hemde içimi çok daha rahatmış
Ayyy ne güzelbizde bir araya geliyoruz ama tabi ancak 25 kişi falan olur herkes bir araya gelirse ( uzakta oturanlar gelemediğinden ) Çok neşeli geçeceğine eminim zaten bizimde dün akşam 20 kişi vardı sanırım ve inanılmaz eğlenceliydi
Şimdi kuzenler anlaşma yaptılar ayda ne az bir kere bekarlar gece yatısına birbirlerine gidecekler
Benim kızım olsun onun yaşındakiler olsun ablalarıyla, abileriyle bir araya gelip biraz acılsınlar ( ergenlik suskunluğunu atsınlar) ve akrabalık ilişkileri daha yoğun olsun diye
slm kizlar ben geldim. henuz memlekete gitmedik. dun aksam iftara yakin universte sinav sonuclari aciklanmis. eee malum bizimkilerin iside buna bagli. ve cok yogunmus. muhtemelen o sebeptendir ki bu gun kaldik. dun oyle yorulmusumki pc yi acamadim uyumus kalmisim. esim sahuru hazirlamis oyle cagirmis beni sagolsun. bu gun de armin bercem ev tasidi ona yardima gittim. zavallim ilk defa ev tasiyor. boyaci da ayni anda girmis eve baktim hiiic bise yapmaya niyeti yok. boyaci ciksin oyle yaparim diyo. kizim delirdinmi hic bari mutfak dolaplarini silip yerlestirelim boyacilarin onunla isi yok dedim. hem koliler kalkmis olur biraz ortadan. elektirikleri kesik bekliyolar gelecek diye. aklima acaba cikan kiraci aboneligi mi aldi diye geldi. ev sahibine sordular gercekten oyleymis. artik esini gonderdikte elektirik abone islerini halledecekti. adamda hic bi isten anlamiyor. her seyi karisi yapiyor alismis rahatliga. bide oruc ya simdi kadina satasip duuyo acliktan. allah bizi erkeklerin eline dusurmesin. onlari da basimizdan eksik etmesin. amiiiin
kizlar su pc leri ters cevirip fotoma baktiniz ya helal olsun cok guldum ya. anam hic mi usenmediniz:))) bu gun arkadas ta diyo ust tarafinda bise kalmamis cok guzel vermissin diye. bu yorumlari duyunca da insan ayri bir motive oluyor.
slm kizlar ben geldim. henuz memlekete gitmedik. dun aksam iftara yakin universte sinav sonuclari aciklanmis. eee malum bizimkilerin iside buna bagli. ve cok yogunmus. muhtemelen o sebeptendir ki bu gun kaldik. dun oyle yorulmusumki pc yi acamadim uyumus kalmisim. esim sahuru hazirlamis oyle cagirmis beni sagolsun. bu gun de armin bercem ev tasidi ona yardima gittim. zavallim ilk defa ev tasiyor. boyaci da ayni anda girmis eve baktim hiiic bise yapmaya niyeti yok. boyaci ciksin oyle yaparim diyo. kizim delirdinmi hic bari mutfak dolaplarini silip yerlestirelim boyacilarin onunla isi yok dedim. hem koliler kalkmis olur biraz ortadan. elektirikleri kesik bekliyolar gelecek diye. aklima acaba cikan kiraci aboneligi mi aldi diye geldi. ev sahibine sordular gercekten oyleymis. artik esini gonderdikte elektirik abone islerini halledecekti. adamda hic bi isten anlamiyor. her seyi karisi yapiyor alismis rahatliga. bide oruc ya simdi kadina satasip duuyo acliktan. allah bizi erkeklerin eline dusurmesin. onlari da basimizdan eksik etmesin. amiiiin
kizlar su pc leri ters cevirip fotoma baktiniz ya helal olsun cok guldum ya. anam hic mi usenmediniz:))) bu gun arkadas ta diyo ust tarafinda bise kalmamis cok guzel vermissin diye. bu yorumlari duyunca da insan ayri bir motive oluyor.
canım benim 80 e dayandım çok şükür. ama benim kilo hep alt tarafta olduğu için elbise güzel sakladı. hoş tuniğide ap ayrı bir sevdim ama neyseCanimminiciiiii sennnn super olmussunnn bak yazamadimmm fotolari bendeee gordummm telefonuuu ters cevirdimm surekli fotorafda zor duruyordu. Supppeeersinnnnn masha Allah ayy bide o uzun elbiseni coook begendim yakismis cok sík, hic kilolu degilsinnn inanki kac kilo oldunnn
ohh iyiikide açıklanmış sınav sonuçları canım..
ne üşenicez yeterki sen foto koy biz her şekilde bakarız.
allah razıolsun senden şu mübarek günde yardım etmişin arkadaşına taşınmak zordur hele birde boyacı varmış işin içinde dahada zor..
oruç üstüne tuz biber oldu tabii.adamda haklı hanıma alışmış her işinin hallolmasına napsın ..tabi sinirlenir işler kendine kaldı diye..
benim iş dahada sarpa sardı..
babaannem gücenmiş mepğer,ilkin biz dediydik birde hala çıktı diye..ee ben napıyım sonuçta ben davet etmedim hiç kimseyi..bu gün aradım ille sizde gelin yoksa bende gitmiycem falan diye..ilkin mırın kırın etti belliki çok bozulmuş..sonra bir daha aradarım durumu iyice izah ettim ,..yengem diyor siz karı koca baş başa gidecektini zaslında diyor..dedim baştan öyledi ama şimdi zaten tek gidemiyoz olmuşken tam olsun sizsiz gitmeyiz falan diye diye verdim coşkuyu..
sonuç bebi babaannem büyüttü üstümde o kadar hakkı var..onun aklına bizi ektiler gibi gelmiş halbuki ben onlara siz kalın falan demedim
..haa arabaya sığamaycaz üst üste gidecez ama napıyım birinin gönlünü yapıyım derken öbürünün gönü kırılıyor..ne halt edeceğimi bilemedim..zaten biz bu tatilden hiç bişey anlamıycaz en azından onları kırmamış olalım..mlleti kırmayım derken heralde herifle bozuşup gelecez..:44: :44:
canim benim regli doneminde normal bu sekilde davranman. yediklerini pasta turu degilde yogurt sut sekline donusturmeye calis. aclik hissettikce bol su ic. hatta birini sana engel olmasi icin ayarla. gerci diyorum da dune kadar bende yaptim ayni hatayi. bak en iyisi bir foto cek ve bak bakalim nadil gorunuyorsun. ve kendine su soruyu sor boylemi olmak istiyorum yoksa altmisli kilolardaki gibi olmakmi. ve canin bise istedikce fotoya bak vaz gececeksin. bu arada biraz gec oldu ama hos geldin :)))
Aynen canimya Allah sabir versinnn, hahaha aayy bana hic igne deme ben hala birinin elini tutarim igne yapildiginda :)) coksukur igne yapmiyorum ben. In sha Allah verirsin tatlimmmm bende basliyorum oruc bitsin
canım benim 80 e dayandım çok şükür. ama benim kilo hep alt tarafta olduğu için elbise güzel sakladı. hoş tuniğide ap ayrı bir sevdim ama neyse
ayda yılda bir tatile gidiyorsunuz burnunuzdan geldi ya çok kötü. benimde gidip gitmeyecem belli değil gidersek tek mi gidecez kp ilemi o da belli değil. sıkıntıdan elimde yine yara çıktı. inşallah senin tatilin çok güzel geçer olumsuzluklara rağmen
afiyetolcun cnm tşkler
minik bir dikkatsizlik aile faciasına bile yolaçabilirdi :18: neyseki enişte de sen de çok sağduyulusunuz cecommm
çok yakışmış Gülaycımmm önemli olan senin beğenmen
taze nane kokla cnmm salatalarındada bol bol taze nane kullanmaya çalış
afiyetolsun cnmmm menğün güzel ama semizotunda neden pintilik yaptın bitanem bol bol tüket porsiyon derken1 toptan fazla dondurma
yasak kuzummm
doğru kararrrr:128::128:
maşllahın var Sindimmm ellerine sağlık
yeri geldiğinde hakkını savunmasını bileceksin yoksa insna çok eziliyor eskiden bende kimseyi kırmamak için hep kendimden feragat ederdim ama şimdi hayır demeyi öğrendim
rabbim senin gönlünü biliyor cecommmm ne yaşlanması adaşımsadece yaşadığımız tecrübeler sonucunda olgunlaşıp tecrübe sahibi oluyoruz sanırım
ah meleğimmmm niye dinlemedinki eniştemin sözünüvarmış adamın bir bildiği
eylülümmm haklısın kuzum ama sabır hedefine ulaş haftada bir gün bir öğüm dilediğince yerssin cnm benim kalçamıza yapışmadan hedefe doğru ileri:13::13:
all ne verdiyse diyorsun demekkkondan önce 50 mekik çek bak bakalım allah ne verdiyse diyebiliyormusun
senin şu atasözlerine hastayım meleğimmmm
merhaba canımmm ne sakıncası olabilirki bir kızkardeşimiz daha olduhoşgeldin aramıza yaşının genç olması senin için büyük avantaj cnm pko na rağmen metabolizman bu yaşlarda hızlı çalışır herhangi bir diyet uyguluyormusun cnm şayet uygulamıyorsan karatay diyetini öneririm hiç kaçamak yapmazsan 2 yılda hücreleri yenilediği için pko miko kalmaz rabbimin izniyle artı olarakda sağlıklı kalıcı kilo verirsin
http://cloudpage.co/oneriler buu linki inceleyebilirsin cnm
Allahın sevgili kuluymuşun Sindimmm
sormazmıyız prensesimmm hatta ben sitem bile ettimama sor bir neden insan sevdiğine sitem eder dimi kızkardeşimizsin ve doğal olarak merak etttik profiline girince baktımki başka topiklere yelken açmışsın o yüzden biraz kırılmıştım ama neyseki yuvana döndünnn
yüzüm yoktu da ne demek toparlarız hemen cnmmm sıkma canınıımigrene nane yağı iyi gfeliyor bitanem geçmiş olsun
sürekli böyleyse olmaz kuzummm çünkü uykusuzluk kilo alımının en büyük nedeni ayrıca leptinin en çok salgılanıp yağ yaktığı dönem gece ki sne o saatte ayaktasın gece ve gündüz yer değişmişyavaş yavaş erken kalkmaya çalış ayrıca vucudunu yorki akşam erken yatabilesin ister iş yap ister spor yap lafa bak ister diyorum spor zaten yapmamız şart sporsuz sadece diyetle depoıdakileri mevcut yağları yakamıyoruz bitanemm
krallar gibi kahvaltını yaparsın en geç da kahvaltın bitsin bol bol su yeşilçay bunları tüket doyana kadar sağlıklı yiyeceklerden yiyebilirsin karatayı öneririm
kızlar yazmış bol bol su ayran içebilirsin ama bence bu acıkma değil sıkıntıdan atıştırmalık istiyorsun havuç ve salatalığı ince ince doğra çubuk şeklinde limonlu su dolu bir bardağa çiçek gibi diz sıkıldıkça atıştırama bu uyku düzenini ayarlamaya çalış cnmm
offf meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
hoşgeldin aramıza bitanemmmallah bağışlasın bebişini güle güle büyüt inş buraya gelmekle ilk adımı atmışsın bile destek motivasyon bizden azim ve karralılık senden olunca çıtır olmamak imkansız menülerini paylaşırsan yardımcı oluruz cnm sporada başlarsan bu iş tamamdır:13:
Bizde seni özledik meleğimmm hoşgeldinnofff meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
tşkler cnmmm atlattık şükür rabbim beterindne korusun hakikaten miniğim nerde :44::44:
merhaba cnmmmmm geldin bilehoşgeldinnn buraya gelmekle ilk adımı attın bugünden sonra yediğin içtiğin herşeyi aldığın nefesi bile buraya yaz kendi deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışalım bitanemm birazda spor yapabilirsen tamamdır bu iş
ben sweet izmirdenim 40 yaşındayım geçen sene temmuz ayında 93 tümm1 kasımda düzenli kaçşamasız karataya ve spora başladım mayıs sonunda hedefim 65 e ulaştımm şimdi sıra sende 6, takım kaptanıyım ve bu topiğin yiyecek içecek dedektifiyim benden kaçmaz ona göre
cuma cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz liste yapıyoruz o listede kendini takip edebilirsin bitanem
Tamam canım taze nane tüketecegimevet 1 porsiyn 1 top oluyor çoban salatayı görünce semizotunu unuttum tatlım
2 kase ayran çorbası
3 tane kanat
karpuz
benden bu kadar yeşil çay filan içerim :)
Gideyim ders çalışayım
allah razıolsun senden şu mübarek günde yardım etmişin arkadaşına taşınmak zordur hele birde boyacı varmış işin içinde dahada zor..
oruç üstüne tuz biber oldu tabii.adamda haklı hanıma alışmış her işinin hallolmasına napsın ..tabi sinirlenir işler kendine kaldı diye..
babaannem gücenmiş mepğer,ilkin biz dediydik birde hala çıktı diye..ee ben napıyım sonuçta ben davet etmedim hiç kimseyi..bu gün aradım ille sizde gelin yoksa bende gitmiycem falan diye..ilkin mırın kırın etti belliki çok bozulmuş..sonra bir daha aradarım durumu iyice izah ettim ,..yengem diyor siz karı koca baş başa gidecektini zaslında diyor..dedim baştan öyledi ama şimdi zaten tek gidemiyoz olmuşken tam olsun sizsiz gitmeyiz falan diye diye verdim coşkuyu..
sonuç bebi babaannem büyüttü üstümde o kadar hakkı var..onun aklına bizi ektiler gibi gelmiş halbuki ben onlara siz kalın falan demedim
..haa arabaya sığamaycaz üst üste gidecez ama napıyım birinin gönlünü yapıyım derken öbürünün gönü kırılıyor..ne halt edeceğimi bilemedim..zaten biz bu tatilden hiç bişey anlamıycaz en azından onları kırmamış olalım..mlleti kırmayım derken heralde herifle bozuşup gelecez..:44: :44:
regl döneminde tatlı krizlerin normal bitanemm mümkün olduğunca zararsızlara yönel hiç olmazsa ayyüzlüm ablanın dediklerini denemelisinselam ablalarımmBen durduramıyorum kendimi yiyorum yiyorum yiyorum niye böyle oluyoooooo regl oluyorum ,tatlı istiyo yemek yemek istiyo canım diyetim ahvoldu 1 dilim pasta 1 tabak makarna yedm neden böyle oluyo gerçekten istem dışı yiyorum bi çare lütfen ne yapıyım istemsizce yiyorummmmmmmmmmmmmmm istemiyorum ancak engel olamıyorum
selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Abouw yerimseni kusmeee banaaa ya abla napimmm orucdada yazilmiokii :s oruc bitsin menuyu yazarim insha Allah
Annem alkali su deniyooo (biz ailecek kiloluyuz sadece bayanlar) kadın 98 filandı bugün tartıldı dararadannnn 94 !!!!!!!!!
bu gün bi bardak deniyim dedim şundan şeyyyyy tadı biraz deniz syunu andırıyonasıl içiyo bu kadın bunu
Alaikoem salaam Askooooooossss hahahah imzani iyi atmissin guzelim koltugaaaaa :)) regl donemi nasil gidiyo bakiyimmm basladinmi buarada diyeteee yada benim gibi oructan sonrami baslanilcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?