İyi akşamlar fıstıklar
1 top dondurmaya ramazan süresince izin var bizde semizotu unutlurmu kuzum içinde misss gibi omega 3 var bol bol tüket cnmm
afiyetolsun cnmm akşam meyve tüketmemeye çalış cnmcımm
ohoooo meleğimmm tatil burnundan gelecek tamam hepsi canın babaanneninde sende emeği büyük ama kuzum adı üstünde tatil olacaktı dinlenecektin her zamanki çevrenden uzaklaşacaktın böyle nasıl olacak bilemedimm:26: ne diyim bitanemm inş enişteyle kapışmazsın
neden üşenelim bebişimmm sonuçta seni gördük ya
regl döneminde tatlı krizlerin normal bitanemm mümkün olduğunca zararsızlara yönel hiç olmazsa ayyüzlüm ablanın dediklerini denemelisin
koltuğa imza atman kötü olmuş cecom neyseki çıkmış bitanm bahsettiğin su sassy su sanırım bu ara herkes onu yapıyor ben denemedim yeşilçaylı karanfilli limonlu zencefilli suyumdan vazgeçemem
ramazanda bitiyor bakalım bızdıkımmmm hadi inşalla diyeyim
suya limon sıkarak da alkali hale getirebilirsiniz bızdıkk
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün annemlerle yaptık yine iftarı
Çocukları biz parkta oynatırken sağ olsun iftarlık yemeği hazırlamış
Bir yarım saatliğine eve uğraşmışken sizlere bir bakayım dedim
Bu gece belediyemiz bizim semtin Parkında halka sahur veriyormuş bizde parktayken öğrendik kızkardeşimde hadi bizde gelelim diye tutturdu
İyi bari dedim ama eşim nasılsa ben oruç tutmuyorum yarında iş var ben eve gideceğim diyince bende biraz eve uğrayıp öyle gelirim dedim
Kızlar annemlerde kaldı
Bugün reglm 3.cü gün olmasına rağmen yeni söküldü ve inanılmaz halsiz hissediyorum aslında ama bir kere söz vermiş bulundum
Gece birde kızkardeşimle eşini ve çocuklar benim kızlarlarla birlikte evlerine bırakacağım arabayla
Normalde gece pek dışarı çıkmam ( tırsarım) ama o saatte minibüsle falan uğraşmasınlar dedim nasılsa çocuklar o saate kadar iyice mayışır hepsi
Sahur faslından sonra damlarım nasılsa yine buralaratabi deng gelirsem birine
Canım Allah yardımcısı olsun
Gerçekten çok iş üstelik biz kadınlar becerikli olduğumuzu belli edince kocalarda bize güveniyor
Bir ara eşim nasılsa tamir bile yapabiliyorum diye sen yap moduna girmeye başlamıştı ki resti çektimben dul karı değilim kendim yapayım herşeyi seni niye aldım o zaman diye
Hee tamir işi oldumu çıraklığını yaparım o ayrı ama o keyif çatarken ben oturup birşeyler yapmam
Sülale bile ezberlemiş eşime Cemal hadi çırağında var nasılsa şunu bir tamir etsene diyorlarbanada kız bir işide beceremem de dişimizi kıracağız diyorlar
Canım şu Ramazan bitsin daha rahat olur diye bayram sonrasına bıraktım ( tabi dikkat etmeye çalışıyorum o ayrı)
Benim büyük kız oruçlu ya evde kaçak ancak su içiyorumgündüz pek birşey yiyemiyorum görürde canı çeker diye
Reglm biterse belki son iki gün tekrar oruç tutarım ama bakalım tabi daha yeni sökülmeye başladım bitermi bilmiyorum
Kız sen ne düşünceli ve ne yufka yürekli bir insansın
Sırf herkesi gönlü olsun diye sülaleyi peşine taktınhayır zaten kırk yılın başı gidiyorsunuz keşke kimseye hiç ses etmeden çıkıp gitseydiniz.
Birak senin görümce duyarsa ( mazallah) kesin kıyameti koparar kendi sülaleni götürmek için beni istemedin diye :26:
İnşallah bu kadar strese rağmen bir kaç gün keyifle geçerde biraz dinlenmiş olursun ( o kalabalıkta nasıl olucaksa artık )
Rabbim bu güzel gönüllüğünün karşılığında sana herşeyin en güzelini nasip etsin....Aminnnnnnnn
afiyetolcun cnm tşkler
minik bir dikkatsizlik aile faciasına bile yolaçabilirdi :18: neyseki enişte de sen de çok sağduyulusunuz cecommm
çok yakışmış Gülaycımmm önemli olan senin beğenmen
taze nane kokla cnmm salatalarındada bol bol taze nane kullanmaya çalış
afiyetolsun cnmmm menğün güzel ama semizotunda neden pintilik yaptın bitanem bol bol tüket porsiyon derken1 toptan fazla dondurma
yasak kuzummm
doğru kararrrr:128::128:
maşllahın var Sindimmm ellerine sağlık
yeri geldiğinde hakkını savunmasını bileceksin yoksa insna çok eziliyor eskiden bende kimseyi kırmamak için hep kendimden feragat ederdim ama şimdi hayır demeyi öğrendim
rabbim senin gönlünü biliyor cecommmm ne yaşlanması adaşımsadece yaşadığımız tecrübeler sonucunda olgunlaşıp tecrübe sahibi oluyoruz sanırım
ah meleğimmmm niye dinlemedinki eniştemin sözünüvarmış adamın bir bildiği
eylülümmm haklısın kuzum ama sabır hedefine ulaş haftada bir gün bir öğüm dilediğince yerssin cnm benim kalçamıza yapışmadan hedefe doğru ileri:13::13:
all ne verdiyse diyorsun demekkkondan önce 50 mekik çek bak bakalım allah ne verdiyse diyebiliyormusun
senin şu atasözlerine hastayım meleğimmmm
merhaba canımmm ne sakıncası olabilirki bir kızkardeşimiz daha olduhoşgeldin aramıza yaşının genç olması senin için büyük avantaj cnm pko na rağmen metabolizman bu yaşlarda hızlı çalışır herhangi bir diyet uyguluyormusun cnm şayet uygulamıyorsan karatay diyetini öneririm hiç kaçamak yapmazsan 2 yılda hücreleri yenilediği için pko miko kalmaz rabbimin izniyle artı olarakda sağlıklı kalıcı kilo verirsin
http://cloudpage.co/oneriler buu linki inceleyebilirsin cnm
Allahın sevgili kuluymuşun Sindimmm
sormazmıyız prensesimmm hatta ben sitem bile ettimama sor bir neden insan sevdiğine sitem eder dimi kızkardeşimizsin ve doğal olarak merak etttik profiline girince baktımki başka topiklere yelken açmışsın o yüzden biraz kırılmıştım ama neyseki yuvana döndünnn
yüzüm yoktu da ne demek toparlarız hemen cnmmm sıkma canınıımigrene nane yağı iyi gfeliyor bitanem geçmiş olsun
sürekli böyleyse olmaz kuzummm çünkü uykusuzluk kilo alımının en büyük nedeni ayrıca leptinin en çok salgılanıp yağ yaktığı dönem gece ki sne o saatte ayaktasın gece ve gündüz yer değişmişyavaş yavaş erken kalkmaya çalış ayrıca vucudunu yorki akşam erken yatabilesin ister iş yap ister spor yap lafa bak ister diyorum spor zaten yapmamız şart sporsuz sadece diyetle depoıdakileri mevcut yağları yakamıyoruz bitanemm
krallar gibi kahvaltını yaparsın en geç da kahvaltın bitsin bol bol su yeşilçay bunları tüket doyana kadar sağlıklı yiyeceklerden yiyebilirsin karatayı öneririm
kızlar yazmış bol bol su ayran içebilirsin ama bence bu acıkma değil sıkıntıdan atıştırmalık istiyorsun havuç ve salatalığı ince ince doğra çubuk şeklinde limonlu su dolu bir bardağa çiçek gibi diz sıkıldıkça atıştırama bu uyku düzenini ayarlamaya çalış cnmm
offf meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
hoşgeldin aramıza bitanemmmallah bağışlasın bebişini güle güle büyüt inş buraya gelmekle ilk adımı atmışsın bile destek motivasyon bizden azim ve karralılık senden olunca çıtır olmamak imkansız menülerini paylaşırsan yardımcı oluruz cnm sporada başlarsan bu iş tamamdır:13:
Bizde seni özledik meleğimmm hoşgeldinnofff meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
tşkler cnmmm atlattık şükür rabbim beterindne korusun hakikaten miniğim nerde :44::44:
merhaba cnmmmmm geldin bilehoşgeldinnn buraya gelmekle ilk adımı attın bugünden sonra yediğin içtiğin herşeyi aldığın nefesi bile buraya yaz kendi deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışalım bitanemm birazda spor yapabilirsen tamamdır bu iş
ben sweet izmirdenim 40 yaşındayım geçen sene temmuz ayında 93 tümm1 kasımda düzenli kaçşamasız karataya ve spora başladım mayıs sonunda hedefim 65 e ulaştımm şimdi sıra sende 6, takım kaptanıyım ve bu topiğin yiyecek içecek dedektifiyim benden kaçmaz ona göre
cuma cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz liste yapıyoruz o listede kendini takip edebilirsin bitanem
Tabiki sitem edebilirsin tatlım
Hatta kızbilirsiniz de ....
Arkadaşlar böyle yapar
Artık burdayım inşallah
Ama dunden beri onca dikkatime rağmen 1gr inmedim tartida
Çok zor kilo veriyorum ben ins azmimi kaybetmem
Nane yağıyla masaj mi yapıcam banucum
Memlekete mi gidiyorsun canım ben de yolculuk yapacaksam çok stresli olurumslm kızlar kimsecikler kalmamış beni de uyku tutmadı buraya geldim. sabah en sevmediğim şeyi yapacam eşim araba kullanırken ben uyuyacamhazır onun da uykusu gelecek benim yüzümde. ama napim kaygılı olunca bir türlü uyku girmiyor gözüme. acaba bişe unuttummu acaba uyusam uyanabilirmiyim kafamda bir sürü soru geziyor. eşim yatmadan önce diyor önemli değil sahur yapmasakta olur. oldu dedim yarın ilk orucumu tutacam ve aç karnına tutmak istemiyorum
oooo kimleri görüyorum hoş geldin sefalar getirdin canım nerelerdeydin neler yaptın kaç kilo verdin. uzun zaman oldu yoksun
iişallah canım hiçççççççççç umudum yokya neyse..canım benim 80 e dayandım çok şükür. ama benim kilo hep alt tarafta olduğu için elbise güzel sakladı. hoş tuniğide ap ayrı bir sevdim ama neyse
ayda yılda bir tatile gidiyorsunuz burnunuzdan geldi ya çok kötü. benimde gidip gitmeyecem belli değil gidersek tek mi gidecez kp ilemi o da belli değil. sıkıntıdan elimde yine yara çıktı. inşallah senin tatilin çok güzel geçer olumsuzluklara rağmen
aminn cecommm. inanki çok sıkıntı oldu bana boğazım falan indi..vaz geçsen bize kazık attı diyecekler..aslında böyle gitmekdense hiç gitmemek daha hayırlı benim için..Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün annemlerle yaptık yine iftarı
Çocukları biz parkta oynatırken sağ olsun iftarlık yemeği hazırlamış
Bir yarım saatliğine eve uğraşmışken sizlere bir bakayım dedim
Bu gece belediyemiz bizim semtin Parkında halka sahur veriyormuş bizde parktayken öğrendik kızkardeşimde hadi bizde gelelim diye tutturdu
İyi bari dedim ama eşim nasılsa ben oruç tutmuyorum yarında iş var ben eve gideceğim diyince bende biraz eve uğrayıp öyle gelirim dedim
Kızlar annemlerde kaldı
Bugün reglm 3.cü gün olmasına rağmen yeni söküldü ve inanılmaz halsiz hissediyorum aslında ama bir kere söz vermiş bulundum
Gece birde kızkardeşimle eşini ve çocuklar benim kızlarlarla birlikte evlerine bırakacağım arabayla
Normalde gece pek dışarı çıkmam ( tırsarım) ama o saatte minibüsle falan uğraşmasınlar dedim nasılsa çocuklar o saate kadar iyice mayışır hepsi
Sahur faslından sonra damlarım nasılsa yine buralaratabi deng gelirsem birine
Canım Allah yardımcısı olsun
Gerçekten çok iş üstelik biz kadınlar becerikli olduğumuzu belli edince kocalarda bize güveniyor
Bir ara eşim nasılsa tamir bile yapabiliyorum diye sen yap moduna girmeye başlamıştı ki resti çektimben dul karı değilim kendim yapayım herşeyi seni niye aldım o zaman diye
Hee tamir işi oldumu çıraklığını yaparım o ayrı ama o keyif çatarken ben oturup birşeyler yapmam
Sülale bile ezberlemiş eşime Cemal hadi çırağında var nasılsa şunu bir tamir etsene diyorlarbanada kız bir işide beceremem de dişimizi kıracağız diyorlar
Canım şu Ramazan bitsin daha rahat olur diye bayram sonrasına bıraktım ( tabi dikkat etmeye çalışıyorum o ayrı)
Benim büyük kız oruçlu ya evde kaçak ancak su içiyorumgündüz pek birşey yiyemiyorum görürde canı çeker diye
Reglm biterse belki son iki gün tekrar oruç tutarım ama bakalım tabi daha yeni sökülmeye başladım bitermi bilmiyorum
Kız sen ne düşünceli ve ne yufka yürekli bir insansın
Sırf herkesi gönlü olsun diye sülaleyi peşine taktınhayır zaten kırk yılın başı gidiyorsunuz keşke kimseye hiç ses etmeden çıkıp gitseydiniz.
Birak senin görümce duyarsa ( mazallah) kesin kıyameti koparar kendi sülaleni götürmek için beni istemedin diye :26:
İnşallah bu kadar strese rağmen bir kaç gün keyifle geçerde biraz dinlenmiş olursun ( o kalabalıkta nasıl olucaksa artık )
Rabbim bu güzel gönüllüğünün karşılığında sana herşeyin en güzelini nasip etsin....Aminnnnnnnn
yolun açık olsunn gülay..slm kızlar kimsecikler kalmamış beni de uyku tutmadı buraya geldim. sabah en sevmediğim şeyi yapacam eşim araba kullanırken ben uyuyacamhazır onun da uykusu gelecek benim yüzümde. ama napim kaygılı olunca bir türlü uyku girmiyor gözüme. acaba bişe unuttummu acaba uyusam uyanabilirmiyim kafamda bir sürü soru geziyor. eşim yatmadan önce diyor önemli değil sahur yapmasakta olur. oldu dedim yarın ilk orucumu tutacam ve aç karnına tutmak istemiyorum
Kızz Ayyüzlüm maşallah sana yani ikimizin arasında 100-200 gr mı ne var ama sen benden baya bi zayıf duruyosun cnm hani kalcam var diyosun ya hiç belli olmuyo artık elbise ve tunikten midir bilemedim ama yani hiç göbek falan da yok bende göbek aynen duruyo yani valla beni biraz gaza getirmiş olabilirsinher zman ki gibi
gerçi eşim ameliyatını olsun da bakalım artık düzenli uyku yeme içmeye geçicem Ramazan sonrası :) valla maşallah sana cnmcok güzelsinde söylemeden edemicem
Sonra bende yeni bi foto paylaşırım gelecek günlerdebi bakın bana ne haldeyim diye :)
Tünaydın fıstıklarrrrr
ohhh ne güzelll cümbür cemaat neşeli bir iftar geçireceksiniz bizimde bugün 2 apartman hep birlikte iftar yapacağız iftarda bana da iki tepsi arnavut böreği düştü sabahtan yaptım şükür bitti akşama hep birlikte güzel bir iftar olacak
afiyetolsun cnmm menün her zamanki gibi harika ramazanda1 adet kaçamak yapınca hoşgörülü yaklaşıyoruz
bol bol maydanoz tüket cnm makresin önerileirni de deneyebilirsin
pabucun dama atılmadı elbette bebişimmm ama küstüminsan sevdiğine küser değilmi
halaların gibi herkes anlayışlı olsa tatilin tadı başka olur herkes rahat eder şanslısın cecommm
akşam türlü ve makarnanın ölçülerini değiştirsek süper olurdu cnmm 1 tabak türlü 2 kaşık makarna daha sağlıklışu anda deiğin sahursa yumurta eklemelisin yok iftardan sonra ise akşam yemeğinden sonra meyve yememeye çalış kuzumm o kadar çok diyet moda olmuşki yine hurma diyeti master cleanse bunların hepsi hikaye sağlıklı besinlerden tüketip ekmeği şekeri bırakmadan biraz hareket eklemeden bu kilolar kalıcı olarak gitmiyor cnm benim 1 hafta kaçamaksız karatay yaparsan zaten bırakamayacaksın emin ol
meleğimm herşeyi en başından konuşmakla en güzelini yapmışsın inşallah fazla problem çıkmadan güzel bir tatil geçirirsin meleğim et ne hakkıymış kuzumm insan kardeşinin iyiliğini istemezmi benimde tek istediği bu
evet meleğim meyve malesef kilo vermeyi durduruyor ama sanada bişey diyemiyorumki dalından meyve de yenmezmiii sahurda yemeye çalış artık bitanemm
selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün miskinlik günümdaha doğrusu şu regl beni bu ay baya bir yamultu
Annem öğlende beklenmeden bir ziyaret yaptıbüyük kızla tamir aletlerinden birini istemişti ama kız uyuyor uyanınca gönderirim diyince kendi kalkıp gelmiş oturduk biraz sohbet ettik hatta canîm beyaz koltuğuma oturduğum yerden imzamı atmışım hadi bide onu temizlemeyle uğraştım ama şükür çıktı
Bİraz iş yapar keyifime bakarım derken tam keyif faslına geçince ( bilgisayarımı açıp size bakacakken ) kızkardeşim hadi parkta buluşalım hazır çok sıcak değilken hava dedi bende tamam dedim
Şimdi cimcimemi hazırlayıp çıkmam lazım ama gece yine buralarda olurum nasılsa
Canım içebilirsen yeşil çay hatta bulabilirsen beyaz çay içmeye çalış günde 2 yada 3 fincan
Birde alkali olarak annen nasıl tüketiyor suyu
Ben bir ara karbonatla denedim fena değildi ama düzenli yapamadımGeçen gün bir diyetisyen Tvde söyledi bir sürahi suya salatalık, limon ve taze nane koyup geceden bekletin sonrada ertesi gün tüketmeye başlayın dedi hem alkali oluyormuş hemde içimi çok daha rahatmış
Bende bayramdan sonra inşallah deneyeceğimbelki bir işe yarar
Ayyy ne güzelbizde bir araya geliyoruz ama tabi ancak 25 kişi falan olur herkes bir araya gelirse ( uzakta oturanlar gelemediğinden ) Çok neşeli geçeceğine eminim zaten bizimde dün akşam 20 kişi vardı sanırım ve inanılmaz eğlenceliydi
Şimdi kuzenler anlaşma yaptılar ayda ne az bir kere bekarlar gece yatısına birbirlerine gidecekler
Benim kızım olsun onun yaşındakiler olsun ablalarıyla, abileriyle bir araya gelip biraz acılsınlar ( ergenlik suskunluğunu atsınlar) ve akrabalık ilişkileri daha yoğun olsun diye
allah kabul etsin canım iftarınızı..Akşam bizde çok eğlendik. 24 yetişkin ve 15 çocuk olmak üzere 39 kişilik bir iftardı. Bu sene epey fire vermişiz. Uzaktakiler gelemediler başka yerlere tatile gittiler. Bekarların bir arada olup kaynaşması güzel bu nesil çok kopuk büyüyor. Akrabayı çok bilmiyorlar. Çoğu gurbette senede bir iki görüşebiliyorlar. Biz bekarken her hafta bir yerde toplanırdık kuzenlerle sabahlara kadar sohbet eğlence. Şimdiki gençlik öyle değil. Biz mi çok koruyucuyuz çok mu üstlerine düşüyoruz bilmiyorum. Benim çocuklarım bensiz hiçbir yere gitmez. Büyük kızım 12 yaşında annem büyüttü onu. Ama bir akşam tek başına gidip kalmıyor orda. Annem yalvarıyor ama gitmez bensiz. Evde teyzesi de var 24 yaşında anlaşırlar da ama yine de gönderemiyorum. Bana çok bağımlı. Biri değil hepsi öyle. Evin içinde bile mutfağa giderim dördü birden orada, odaya geçerim hepsi yine başımda. Bazen kızıyorum bir bırakın beni nefes alayım diye. Çalıştığım için midir özlüyorlar diyemi bilmiyorum. Sizinkiler de böylemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?