80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Insha Allah hihhi

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aynenn dogruuu cani cekmesin diye gizli gizli haha :) insha Allah abla. Bitse bende 1 augustusde baslamak istiyorum insha Allah diyete

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Tabiki sitem edebilirsin tatlım
Hatta kızbilirsiniz de ....
Arkadaşlar böyle yapar
Artık burdayım inşallah
Ama dunden beri onca dikkatime rağmen 1gr inmedim tartida
Çok zor kilo veriyorum ben ins azmimi kaybetmem
Nane yağıyla masaj mi yapıcam banucum

slm kızlar kimsecikler kalmamış beni de uyku tutmadı buraya geldim. sabah en sevmediğim şeyi yapacam eşim araba kullanırken ben uyuyacam hazır onun da uykusu gelecek benim yüzümde. ama napim kaygılı olunca bir türlü uyku girmiyor gözüme. acaba bişe unuttummu acaba uyusam uyanabilirmiyim kafamda bir sürü soru geziyor. eşim yatmadan önce diyor önemli değil sahur yapmasakta olur. oldu dedim yarın ilk orucumu tutacam ve aç karnına tutmak istemiyorum

oooo kimleri görüyorum hoş geldin sefalar getirdin canım nerelerdeydin neler yaptın kaç kilo verdin. uzun zaman oldu yoksun

Memlekete mi gidiyorsun canım ben de yolculuk yapacaksam çok stresli olurum
oooo kimleri görüyorum hoş geldin sefalar getirdin canım nerelerdeydin neler yaptın kaç kilo verdin. uzun zaman oldu yoksun

Hoş bulduk
Ne kilo vermesi 90 kilo oldum da geldim

iyi geceler kızlarr

bu gün gelemedim,aklım burada kaldı.:26:.

kv leri yeni gitti yukarı,bahçede oturduk,akşam yemek hazırladım davet gibi olsun diye..zaten çoğunlukla beraber yiyoz ama yinede şakayla bana davetlisinşiz dedim..körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı..

iişallah canım hiçççççççççç umudum yokya neyse..
aminn cecommm. inanki çok sıkıntı oldu bana boğazım falan indi..vaz geçsen bize kazık attı diyecekler..aslında böyle gitmekdense hiç gitmemek daha hayırlı benim için..

ben kimseyi kırmak istemedikce insanlar beni saf yerini koyuyor,ona çok üzülüyorum..(acaba çokmu safımm):26:

6 gün kalıcaz ,çok kalalım diyorlar ,o gün işe gitmesi lazım kocamın diyorum o ne bilirmiş ,gitmeyiversin diye dalga geçiyor benle..adamın işi mecbur gününde işinin başında olmalı..burda bile iki eli kanda olsa o işe yetişir ,çünki işi yetiştiremezse tazminat öder...offffffffffffff..

valla diyorum allah kalbime göre verdi,kırk yılda kv görümceden kaçacam dedim onuda elime yüzüme bulaştırdım..keşke onlarla gideydik,hiç değilse iki iki masraf çıkmazdı bizede..güya karı koca baş başa tatil yapıcaktık..

50 yaşımada gelsem kısmet olmuycak sanırım....offfffffff cecoo,, görümceye söyleyen benim..sonuçta aynı ev gibi bişey sürekli beraberiz ,haber vermeden gidersem beni oyardı.:18:.açıkcası benim tarafa ben hiç söylemecektim..son gün karar verdik gittik diycekdim,

onlara benim

kız yumurtlamış.zaten duyunca eyvah dedim ama iş işten geçti artık..HAYIR demeyi bilen biri olsam süper olucak ama ben onu beceremiyom..

sabah babannemlerin gönlünü yapmak için aradım işte siz olmadan tadı olmaz falan diye..,ısrar ettim çünki blli çok bozulmuşlar..az razı olurgibi oldulardı gitmeye..
akşam yengem aradı,,yengemle babannem beraber oturuyor.. yengem biz gelmiyoruz orda halan kimseye huzur vermez huyunu hepimiz biiiyoz

herşeye karışıp herşeye söylenecek dedi..

biliyorum ama gitmek isteyen onlar dedim..

bu kezde gidecez diyenede götürmem diyemedim kırılacaklar diye,ama ben şimdiden kırılmya başladım bile..

yengem ,onun yanında tatili falan gidilmez onlar gidiyor diye biz gitmiyoz dedi..

sanada çok kızıyoruz kırk yılın başı kocanla bir yere kaçıcaktın senin başındaki deliler sana zaten yetip artıyor,birde bunları niye topladın dedi..

gideceksen kimseye ses etmeden çıkıp gideydiniz dedi..açıkcası bizde kimseyle gitme niyetinde değildik ama gidecem diyenede ne diyebilirim yenge dedim zaten baş başa gitmiyoz sizde gelin dedim..yok babannen kendi kızı olmasına rağmen ben onlarla gitmem dedi,dedi yengem..orda siz ne rahat yemek yiyebilirsiniz nede uyuyabilirsiniz hadi hayırlı olsun dedi...biliyorum olan oldu dedim bende..

yolun açık olsunn gülay..

işallah siz bari güzel akit geçirirsiniz..iyi bayramlar sana şimdiden belki gelemezsin kp lerde

Iyi geceler kızlar nasılsınız benim eşim bu gece evde oldugu için giremedim
bayram telaşıda var nasılsınız bi selam vereyim alıntıları sonra yaparım artık

menum

sahur peynır zeytın azcık pıde az yemısım bugun acıktım baya

ıftar

1tabak semızotu yemeyı
1kepçe mercımek corbası salata 3kasık yagsız sade makarna
1top dondurmaa 2ısırık elma

2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
2.5 lıtre su

yarımsaat yuruyus yarımsaat pilates 50 mekık

Kızz Ayyüzlüm maşallah sana yani ikimizin arasında 100-200 gr mı ne var ama sen benden baya bi zayıf duruyosun cnm hani kalcam var diyosun ya hiç belli olmuyo artık elbise ve tunikten midir bilemedim ama yani hiç göbek falan da yok bende göbek aynen duruyo yani valla beni biraz gaza getirmiş olabilirsin her zman ki gibi
gerçi eşim ameliyatını olsun da bakalım artık düzenli uyku yeme içmeye geçicem Ramazan sonrası :) valla maşallah sana cnm cok güzelsinde söylemeden edemicem
Sonra bende yeni bi foto paylaşırım gelecek günlerde bi bakın bana ne haldeyim diye :)

Selamün aleykümmmm

Anam bu ara iyice aştım kendimi
Kocasız dışara ilk sahurumuda yaptım
Eşim yarın iş var diye ben gelmim siz gidin dedi bende kızçelerimi aldım gittim annemlerle

Baya eğlenceli geçti
Dönüşte kızkardeşimle eşinide evlerine bıraktım arabasız geldiler diye ama baştan biraz tırstım açıkcası Geçenin 3ünde çocuklarla da olsa dönmeye çünkü maşallah bizim evin olduğu bölüm baya karanlık ( lamba var hesapta ama onun kendine hayrı yok )
Allahtan çıktığım yer boştuda arabayı zar zor soktum yerine Eşim sağ olsun minicik yer bulsa ahanda buraya sığar diyip girer he gündüz olsa bende yaparım aynı şeyi ama gece ya başka arabaya sürtersem diye ilkten tedirgin oldum sağ olsun komşu ben çıkmadan yer bulamadı diye sol tarafa park etmiş ve çıkmasıda girmeside biraz zor oldu ama benden kaçarmı aynı yere geri girdim hatta eşimden daha kolay park ettim

Baya bir ikram vardı sahurda iyi oldu çocuklarada diledikleri gibi parkta dolanıp durdular gözümüzün önünde
Yarın inşallah reglm biterse duşumu alır bi sonraki günde yine oruça başlarım sonuçta 2 günde olsa tutmak isterim ama tabi kısmet az da olsa gelirse tutmam duş almış dahi olsam çünkü içim rahat etmiyor öyle olunca

Bu arada Gülaycığım sana şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağ sağlim gelip gidersiniz inşallah
Güzelce dinlen keyfini yap ve full enerjiyle dön aramıza

Günaydın kızlar 1 hafta kadar yokum memlekete gidiyorum kilo bildirimim
gecen hafta 81.5
bu hafta 81.7
Fark +200

200 gram almışm kızlar ramazandan kaynaklı oldugunu düsünüyorum

kızlar günaydın bende berbat haftanın sonucu olan kilo bildirimimi yapayım
gecen hafta 81.2
bu hafta 81.0
Fark -200
bu arada 2 gündür kabızım karnım pek ağrıyoooo (

canim o senin guzelligin. inan bana senin verdigin olculer benden cok cok daha kucuk. sadece giydigim kiyafetler cok guzel sakladi. o yuzden hosuma gitti zaten:)))

kizlar su anda kahraman marastayiz. kiz kardesim burdaymis onu da alip osmaniyeye gececez. bir bucuk saat kadar yolumuz kaldi kismetse. ama cok zorladi ya.

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 72,1
bu hafta: 71,9
giden: 200 gr
toplam giden: 21,2

Sporsuz bir hafta saha bitti ve ben gram verebildim. Bir haftadır bağırsaklarım sıfır çalışıyor. Aşırı şişkinliğim var yemek bile zor yiyorum desem yeridir. Hiçbirşey işe yaramadı. İlaç içmeyi düşündüm ama emziriyorum diye vazgeçtim. Ramazandan sonra düzelir diye umut ediyorum. Bağırsak sorunum her zaman vardır ama bu ramazan hat safhaya ulaştı. Sanırım hareketsizlik de tuzu biberi oldu. İş yerinde oturuyorum evde de spor yapamayınca olacağı buydu işte.

Akşam iftar güzel geçmiştir inşallah. Bizimki güzeldi. İftar da kalabalıkta keyifli oluyor.

Akşam bizde çok eğlendik. 24 yetişkin ve 15 çocuk olmak üzere 39 kişilik bir iftardı. Bu sene epey fire vermişiz. Uzaktakiler gelemediler başka yerlere tatile gittiler. Bekarların bir arada olup kaynaşması güzel bu nesil çok kopuk büyüyor. Akrabayı çok bilmiyorlar. Çoğu gurbette senede bir iki görüşebiliyorlar. Biz bekarken her hafta bir yerde toplanırdık kuzenlerle sabahlara kadar sohbet eğlence. Şimdiki gençlik öyle değil. Biz mi çok koruyucuyuz çok mu üstlerine düşüyoruz bilmiyorum. Benim çocuklarım bensiz hiçbir yere gitmez. Büyük kızım 12 yaşında annem büyüttü onu. Ama bir akşam tek başına gidip kalmıyor orda. Annem yalvarıyor ama gitmez bensiz. Evde teyzesi de var 24 yaşında anlaşırlar da ama yine de gönderemiyorum. Bana çok bağımlı. Biri değil hepsi öyle. Evin içinde bile mutfağa giderim dördü birden orada, odaya geçerim hepsi yine başımda. Bazen kızıyorum bir bırakın beni nefes alayım diye. Çalıştığım için midir özlüyorlar diyemi bilmiyorum. Sizinkiler de böylemi.

günaydın kızlar

gerçi öğlen oldu ama sabah yatıp öğlen kalkınca günaydın benim için..ramazan sonrası nasıl düzene girecek bilmem uykum..gün ışımadan uyuyamaz oldum onuda zar zor..

biraz cam siliyim bu gün.dün 2 cam sildim sanki ruhum çekilde bedenimden..çok halsiz hissediyorum kendimi..çok zayıfımya dayanamadım oruca..

birazda eşya hazırlayım gerçi aklıma gelenleri birayaya getiriyorum biraz b
biraz ama nede olsa gönüllü gönülsüz..daha herifde yoldan gelmedi..işallah yarın gelir..
allah kabul etsin canım iftarınızı..

ne güzel kalabalık iftarın tadı daha güzeldir..

benim 2 kız var aynı seninkiler gibi dibimden ayrılmazlar..gece gündüz..yukarı babannesigille 7 .24 beraber olmamıza rağmen orayada bensiz çıkmıyorlar..oturken bari üstüme yapışıp yüklenmeseler yaz günü zaten sıcak birde onlar yapışınca sıcak dayanılmaz oluyor..

hele küçük wc nin önünde bekler ,5 yaşına girecek halbuki..ben çalışmıyorumda hep beraberiz ama seninkiler gibi benimkilerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…