- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın kızlar 1 hafta kadar yokum memlekete gidiyorum kilo bildirimim
gecen hafta 81.5
bu hafta 81.7
Fark +200
200 gram almışm kızlar ramazandan kaynaklı oldugunu düsünüyorum
kizlar su anda kahraman marastayiz. kiz kardesim burdaymis onu da alip osmaniyeye gececez. bir bucuk saat kadar yolumuz kaldi kismetse. ama cok zorladi ya.
Akşam bizde çok eğlendik. 24 yetişkin ve 15 çocuk olmak üzere 39 kişilik bir iftardı. Bu sene epey fire vermişiz. Uzaktakiler gelemediler başka yerlere tatile gittiler. Bekarların bir arada olup kaynaşması güzel bu nesil çok kopuk büyüyor. Akrabayı çok bilmiyorlar. Çoğu gurbette senede bir iki görüşebiliyorlar. Biz bekarken her hafta bir yerde toplanırdık kuzenlerle sabahlara kadar sohbet eğlence. Şimdiki gençlik öyle değil. Biz mi çok koruyucuyuz çok mu üstlerine düşüyoruz bilmiyorum. Benim çocuklarım bensiz hiçbir yere gitmez. Büyük kızım 12 yaşında annem büyüttü onu. Ama bir akşam tek başına gidip kalmıyor orda. Annem yalvarıyor ama gitmez bensiz. Evde teyzesi de var 24 yaşında anlaşırlar da ama yine de gönderemiyorum. Bana çok bağımlı. Biri değil hepsi öyle. Evin içinde bile mutfağa giderim dördü birden orada, odaya geçerim hepsi yine başımda. Bazen kızıyorum bir bırakın beni nefes alayım diye. Çalıştığım için midir özlüyorlar diyemi bilmiyorum. Sizinkiler de böylemi.
tamamdır ablacımcım :) Yaptım dediklerinizi maydanoz kaynattım şimdi karpuz yemiycem akşamaİyi akşamlar fıstıklar
1 top dondurmaya ramazan süresince izin var bizde semizotu unutlurmu kuzum içinde misss gibi omega 3 var bol bol tüket cnmm
afiyetolsun cnmm akşam meyve tüketmemeye çalış cnmcımm
ohoooo meleğimmm tatil burnundan gelecek tamam hepsi canın babaanneninde sende emeği büyük ama kuzum adı üstünde tatil olacaktı dinlenecektin her zamanki çevrenden uzaklaşacaktın böyle nasıl olacak bilemedimm:26: ne diyim bitanemm inş enişteyle kapışmazsın
neden üşenelim bebişimmm sonuçta seni gördük ya
regl döneminde tatlı krizlerin normal bitanemm mümkün olduğunca zararsızlara yönel hiç olmazsa ayyüzlüm ablanın dediklerini denemelisin
koltuğa imza atman kötü olmuş cecom neyseki çıkmış bitanm bahsettiğin su sassy su sanırım bu ara herkes onu yapıyor ben denemedim yeşilçaylı karanfilli limonlu zencefilli suyumdan vazgeçemem
ramazanda bitiyor bakalım bızdıkımmmm hadi inşalla diyeyim
suya limon sıkarak da alkali hale getirebilirsiniz bızdıkk
bilmem seni anneme bile gosterdim cok begendi oda seni cnmcanim o senin guzelligin. inan bana senin verdigin olculer benden cok cok daha kucuk. sadece giydigim kiyafetler cok guzel sakladi. o yuzden hosuma gitti zaten:)))
az bir yolunuz kalmis cnmkizlar su anda kahraman marastayiz. kiz kardesim burdaymis onu da alip osmaniyeye gececez. bir bucuk saat kadar yolumuz kaldi kismetse. ama cok zorladi ya.
ne guzel gram gram da olsa gitmis cnmKilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 72,1
bu hafta: 71,9
giden: 200 gr
toplam giden: 21,2
hosgeldin cnm yenisin galiba hatirlamiyorum bi hosgeldin demismiydim ama yinede hosgeldin aramizaselaaammlarrr ben geldimnasılsınz
evet cnm yeri geldi mihayir demeyi bilmek gerekiyo gercekten bende bazen insanlara zamaninda cevabi veremiyorum sonra bi sure sonra aa keske sunuda soyleseydim diyorum ama zamanla onu da ogrencem insallah lafimi sakinmamam gerekafiyetolcun cnm tşkler
minik bir dikkatsizlik aile faciasına bile yolaçabilirdi :18: neyseki enişte de sen de çok sağduyulusunuz cecommm
çok yakışmış Gülaycımmm önemli olan senin beğenmen
taze nane kokla cnmm salatalarındada bol bol taze nane kullanmaya çalış
afiyetolsun cnmmm menğün güzel ama semizotunda neden pintilik yaptın bitanem bol bol tüket porsiyon derken1 toptan fazla dondurma
yasak kuzummm
doğru kararrrr:128::128:
maşllahın var Sindimmm ellerine sağlık
yeri geldiğinde hakkını savunmasını bileceksin yoksa insna çok eziliyor eskiden bende kimseyi kırmamak için hep kendimden feragat ederdim ama şimdi hayır demeyi öğrendim
rabbim senin gönlünü biliyor cecommmm ne yaşlanması adaşımsadece yaşadığımız tecrübeler sonucunda olgunlaşıp tecrübe sahibi oluyoruz sanırım
ah meleğimmmm niye dinlemedinki eniştemin sözünüvarmış adamın bir bildiği
eylülümmm haklısın kuzum ama sabır hedefine ulaş haftada bir gün bir öğüm dilediğince yerssin cnm benim kalçamıza yapışmadan hedefe doğru ileri:13::13:
all ne verdiyse diyorsun demekkkondan önce 50 mekik çek bak bakalım allah ne verdiyse diyebiliyormusun
senin şu atasözlerine hastayım meleğimmmm
merhaba canımmm ne sakıncası olabilirki bir kızkardeşimiz daha olduhoşgeldin aramıza yaşının genç olması senin için büyük avantaj cnm pko na rağmen metabolizman bu yaşlarda hızlı çalışır herhangi bir diyet uyguluyormusun cnm şayet uygulamıyorsan karatay diyetini öneririm hiç kaçamak yapmazsan 2 yılda hücreleri yenilediği için pko miko kalmaz rabbimin izniyle artı olarakda sağlıklı kalıcı kilo verirsin
http://cloudpage.co/oneriler buu linki inceleyebilirsin cnm
Allahın sevgili kuluymuşun Sindimmm
sormazmıyız prensesimmm hatta ben sitem bile ettimama sor bir neden insan sevdiğine sitem eder dimi kızkardeşimizsin ve doğal olarak merak etttik profiline girince baktımki başka topiklere yelken açmışsın o yüzden biraz kırılmıştım ama neyseki yuvana döndünnn
yüzüm yoktu da ne demek toparlarız hemen cnmmm sıkma canınıımigrene nane yağı iyi gfeliyor bitanem geçmiş olsun
sürekli böyleyse olmaz kuzummm çünkü uykusuzluk kilo alımının en büyük nedeni ayrıca leptinin en çok salgılanıp yağ yaktığı dönem gece ki sne o saatte ayaktasın gece ve gündüz yer değişmişyavaş yavaş erken kalkmaya çalış ayrıca vucudunu yorki akşam erken yatabilesin ister iş yap ister spor yap lafa bak ister diyorum spor zaten yapmamız şart sporsuz sadece diyetle depoıdakileri mevcut yağları yakamıyoruz bitanemm
krallar gibi kahvaltını yaparsın en geç da kahvaltın bitsin bol bol su yeşilçay bunları tüket doyana kadar sağlıklı yiyeceklerden yiyebilirsin karatayı öneririm
kızlar yazmış bol bol su ayran içebilirsin ama bence bu acıkma değil sıkıntıdan atıştırmalık istiyorsun havuç ve salatalığı ince ince doğra çubuk şeklinde limonlu su dolu bir bardağa çiçek gibi diz sıkıldıkça atıştırama bu uyku düzenini ayarlamaya çalış cnmm
offf meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
hoşgeldin aramıza bitanemmmallah bağışlasın bebişini güle güle büyüt inş buraya gelmekle ilk adımı atmışsın bile destek motivasyon bizden azim ve karralılık senden olunca çıtır olmamak imkansız menülerini paylaşırsan yardımcı oluruz cnm sporada başlarsan bu iş tamamdır:13:
Bizde seni özledik meleğimmm hoşgeldinnofff meleğimmm kızcam artık niye sorarsınki görümceye kırk yılda bir kafa dinlicen bak sizinkilerde çıkmış sen cecomun önerisini dinle bence
tşkler cnmmm atlattık şükür rabbim beterindne korusun hakikaten miniğim nerde :44::44:
merhaba cnmmmmm geldin bilehoşgeldinnn buraya gelmekle ilk adımı attın bugünden sonra yediğin içtiğin herşeyi aldığın nefesi bile buraya yaz kendi deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışalım bitanemm birazda spor yapabilirsen tamamdır bu iş
ben sweet izmirdenim 40 yaşındayım geçen sene temmuz ayında 93 tümm1 kasımda düzenli kaçşamasız karataya ve spora başladım mayıs sonunda hedefim 65 e ulaştımm şimdi sıra sende 6, takım kaptanıyım ve bu topiğin yiyecek içecek dedektifiyim benden kaçmaz ona göre
cuma cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz liste yapıyoruz o listede kendini takip edebilirsin bitanem
Günaydın kızlar 1 hafta kadar yokum memlekete gidiyorum kilo bildirimim
gecen hafta 81.5
bu hafta 81.7
Fark +200
200 gram almışm kızlar ramazandan kaynaklı oldugunu düsünüyorum
kizlar su anda kahraman marastayiz. kiz kardesim burdaymis onu da alip osmaniyeye gececez. bir bucuk saat kadar yolumuz kaldi kismetse. ama cok zorladi ya.
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 72,1
bu hafta: 71,9
giden: 200 gr
toplam giden: 21,2
Akşam iftar güzel geçmiştir inşallah. Bizimki güzeldi. İftar da kalabalıkta keyifli oluyor.
tamamdır ablacımcım :) Yaptım dediklerinizi maydanoz kaynattım şimdi karpuz yemiycem akşamaannem limonlu içiyodu sonra karbonataya döndü her şeyi deniyoruz ablacım
Tabiki sitem edebilirsin tatlım
Hatta kızbilirsiniz de ....
Arkadaşlar böyle yapar
Artık burdayım inşallah
Ama dunden beri onca dikkatime rağmen 1gr inmedim tartida
Çok zor kilo veriyorum ben ins azmimi kaybetmem
Nane yağıyla masaj mi yapıcam banucum
annen sadece alkalı suylamı versı 4kıloyu sasırdım. 2 3 ay öncesıne kadar bende karbonatla alkalı yapardım suyumu alısmıstım sureklı ıcıyodum.hastalandım araverdım bıdahada baslayamadım.bayram sonu baslayayım yıneAnnem alkali su deniyooo (biz ailecek kiloluyuz sadece bayanlar) kadın 98 filandı bugün tartıldı dararadannnn 94 !!!!!!!!!
bu gün bi bardak deniyim dedim şundan şeyyyyy tadı biraz deniz syunu andırıyonasıl içiyo bu kadın bunu
kız sende vazgec gıtme bosunamasraf apcan kocanla stresten aranda bozulur.bıara yalnız kacarsınızohh iyiikide açıklanmış sınav sonuçları canım..
ne üşenicez yeterki sen foto koy biz her şekilde bakarız.
allah razıolsun senden şu mübarek günde yardım etmişin arkadaşına taşınmak zordur hele birde boyacı varmış işin içinde dahada zor..
oruç üstüne tuz biber oldu tabii.adamda haklı hanıma alışmış her işinin hallolmasına napsın ..tabi sinirlenir işler kendine kaldı diye..
benim iş dahada sarpa sardı..
babaannem gücenmiş mepğer,ilkin biz dediydik birde hala çıktı diye..ee ben napıyım sonuçta ben davet etmedim hiç kimseyi..bu gün aradım ille sizde gelin yoksa bende gitmiycem falan diye..ilkin mırın kırın etti belliki çok bozulmuş..sonra bir daha aradarım durumu iyice izah ettim ,..yengem diyor siz karı koca baş başa gidecektini zaslında diyor..dedim baştan öyledi ama şimdi zaten tek gidemiyoz olmuşken tam olsun sizsiz gitmeyiz falan diye diye verdim coşkuyu..
sonuç bebi babaannem büyüttü üstümde o kadar hakkı var..onun aklına bizi ektiler gibi gelmiş halbuki ben onlara siz kalın falan demedim
..haa arabaya sığamaycaz üst üste gidecez ama napıyım birinin gönlünü yapıyım derken öbürünün gönü kırılıyor..ne halt edeceğimi bilemedim..zaten biz bu tatilden hiç bişey anlamıycaz en azından onları kırmamış olalım..mlleti kırmayım derken heralde herifle bozuşup gelecez..:44: :44:
bencede banucum bıseler yapman sart 125 kılo cokkkSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Kuaföre gitmeden sizlere bir bakayım dedimbirden aklıma bugünün cuma olduğu aklıma geldi
Hemen gidip tartıldım ve öğlen öğlen canım sıkıldı
Okadar dikkat etmeme rağmen hormonlarda artık ne varsa kilo vereceğime birde artı çıktım
Sanırım reglmin yeni bitmiş olması ve yeteri kadar su içmememde sebep olabilir ama yinede canım sıkıldı :26:
Bu hafta inanılmaz ama 124. 9 kg çıktım
Nasıl birşeyse kilo vereceğime alıyorum ve artık cidden korkmaya başladım
Hemen bu gece kendime Bayram sonrası için doktordan randevu alıyorum yoksa sonum kötü bir çözüm bulmazsam
Çok fazla takılmamaya çalışacağım ( kuaförde kafam dağılır inşallah) ama artık aynaya baktıkça gerçekten daha nekadar kilo alacağımı merak ediyorum bu halimede şükür elbet gidecek dedikçe dahada kilo alıyorum ki inanın etrafımdaki herkes kız sen bukadar hareketliyken ve dikkatliyken nasıl kilo almaya devam ediyorsun diyorlar :26:
Rabbim sonumu hayır etsin...Aminnnnn
Neyse ben kaçtım bütün günüm kuaförde geçer yoksa daha geç kalırsam ( millet bayram hazırlığında sonuçta)
Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar
Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin ...aminnn
Canım çok fazla kalmamışinşallah çok güzel vakit geçirirsin
Bu arada çiroz kızkardeşine selamlar
Al bende de o kadar
Benim büyük okadar değil ama ufaklık her an dibimde
Tuvalete bile çaktırmadan gittiğim an kapıya gelip anne oradamısın der
Annemlerde ancak ablası varsa ben doktora gidiyorum bahanesiyle kaçıyorumo zamanlar bile aklına geldikçe beni soruyormuş unuttunmu annenin karnı ağrıyor diye baban doktora götürdü diyorlarda öylelikle yine oyununa dönüyor
5 dakika arayla anneciğim seni çot seviyorum ben biliyorsun dimi diyor
Bazen içime sokasım geliyor o anlarda ama bazende beyazcanın dediği gibi sıcaktan bunalıp ay şimdi imdat diye bağıracağım az öte git bir rahat bırak nefes alayım diyoruM
Sanırım çocuklar eskisi gibi sokakta rahat oynayamadıkları için ( sonuçta her türlü tehlike var ve oynayacak alan yok ) tüm dünyalarını bizlerin etrafına kuruyorlar
Şimdi iyi de yarın öbür gün üniversiteye gittiklerinde yada kocaya gittiklerinde de bizi yanlarında mı taşıyacaklar
hosgeldin cnm yenisin galiba hatirlamiyorum bi hosgeldin demismiydim ama yinede hosgeldin aramiza
güle güle git gel inşallah cnmm ne olur bayramda dikkat etmeye çalış bu hafta gelenin üzerine ekleme bitanem
Gülayım tahminimce şu an varmışsındır güle güle gidin gelin inş cnncım
az olsun öz olsun bitanemm ama haklısın sporsuz vermemiz çok zor evet cnm çok güzeldi hakikatenn ramazan birleştiriyor insanları sizinki de çok güzel geçmiş
deneye deneye buluyoruz bitanemm akşamları yeme mümkünse meyveleri kahvaltında veya aralarda tüket cnmm
nane yağını sürebilirsin de koklayabilirisnde prensesim kokusu özlelikle migrene çok faydalı hemen gitmiyorki bitanme sakın vazgeçme sbaırla hepsi gidecek inş evet dediğin gibi insan sevdiğine kızıyor neyseki burdasın artık
annen sadece alkalı suylamı versı 4kıloyu sasırdım. 2 3 ay öncesıne kadar bende karbonatla alkalı yapardım suyumu alısmıstım sureklı ıcıyodum.hastalandım araverdım bıdahada baslayamadım.bayram sonu baslayayım yıne
kız sende vazgec gıtme bosunamasraf apcan kocanla stresten aranda bozulur.bıara yalnız kacarsınız
bencede banucum bıseler yapman sart 125 kılo cokkk
Sözünü dinledim yemedim bugün karpuz filanabla ben senin resimlerini gördüm sen baya çıtır olmuşsun yaaaa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Nette sorunum vardı uzun süre giremedim ve en son müşteri hizmetlerini aradımda hallettiler sağ olsunlar
Kuaför bugün inanılmaz kalabalıktı ama inat ettim boyatacağım diye ve 2 saat sıranın bana gelmesi sürdü neredeyse
Kuaför zaten komşum olduğu için rahattım sohbet ederken vakit geçti ama tam benim saçımı boyamıştı ki ( yarım saat beklemem lazımdı ve 15 dakika geçmişti bile ) ben iki dakikada torunumu besleyip geleceğim dedi ve çekti gitti
Arada öyle yaparda bugün baya bir geçiktibir bayanı benden önce boyamıştı ve ikimizde kafada poşetle bekliyorduk başladı kadın panik yapmaya ay saçımız yanacak diye ve benide tutuşturdumu
Nasılsa yabancı yer değil diye aaa ben yıkıyorum saçımı dedim ve kendi kendime saçımı yıkadımarkasından kurutmaya başladım ki kadın hala boyalı saçlarla bekliyordu
Tanımadığım halde istersen gel senin saçınıda yıkıyayım dedimkendi o musluğa kafasını eğemiyor sandalyesi biraz sallanıyor diye
Sıkıla sıkıla kabul etti saçlarının yanmasından korktuğu için
Tam onunda işi bitti saçlarını kuruttu kuaför abla geldi
Dedim abla bugün kendin pişir kendin ye gibi yaptım sen gecikince saçların yanmasın diyenasıl gülüyor yok kız ben saate baktım ona göre geldim dedi ama tabi iyi yapmışsın dedi hemen kaşımıda aldıktan sonra eve postaladı beni
Ben eve girdim yarım saat sonra eşim geldihemen iftar içinde birşeyler hazırladık ve ezanla birlikte sofraya oturabildik
Sorma canım valla bakma üstteki yazıda bol bol gülücük kondurdum ama öğleden beri kafam felaket bulanık :26:
Eşime hiç demedim bile bak böyle böyle diye çünkü bana ya aşkım git ameliyatını ol işte bak daha beter oluyorsun sağlığın iyice elden gitmeden daha fazla kilo almadan kurtul şu işten demesini istemedim
Aslında doğruyu söylüyor ama öyle bir ruh halindeydim ki bütün gün hani bir git öte dese hıçkıra hıçkıra ağlayabilirdim :26:
Dün annemlerde iftar yaptıktan sonra babamla benzer bir olay yaşadık zaten
Kaç gündür tatlı yemiyordum ve reglden dolayı resmen içimin çekildiğini hissettim yemekten sonra ( fazla yemedim ama canım inanılmaz tatlı istiyordu )
Eşimde gelirken lokum almış ( çok büyük olmayanlardan ) Normalde inan ağzıma sürmem ama o an okadar beter oldum ki aldım birini ağzıma attım bir tanede elime aldım nasılsa ufak diye ( kan kaybettikçe kızımı emzirdiğim dönem gibi oldum :26: )
Anam senmisin ikinci lokumu alan diye babam bir başladı bana söylenmeye işte yok efendim bir tane neyine yetmiyorda işte yeme yakında sende şeker çıkarsa hiç şaşırmam falan diye
Normalde hep şunu yapmak zayıflatırmış, yok kızım bol su iç, yok bilmem hangi doktor çıktı bugünde bunu yapmak gerekiyormuş dedi sende dene diyip dururdu ( o bile çoğu zaman canımı yakardı ama babama kıyamazdım birşey demeye )
Dün birazda reglm yüzünden nasıl bir psikolojiye girdiysem o lafların üzerine inanılmaz sinirlerim bozuldu ( sonuçta odada eşimden tut kızkardeşim ve eşine kadar bir sürü insan var )
Yemiyorum diyip elimdekini kutuya bıraktım ağzımdakinide gittim çöpe attım ağlayarakNasıl sinirlerim boşaldıysa ( uzun zamandır ağrımada gitse ses etmiyordum hiç hep gülümsüyordum haklsın babacığım diyerek )
Uzun süre banyodan çıkamadım ve eşim ne yaptıysa sakinleştiremedi beni ( bende istediğim halde ağlamam durmadı )
Tabi daha sonra yüzümü yıkayıp hiç sessiz salona geçtim ve biraz daha oturduktan sonra eve kaçtım sahura kadar bir iki saat evimde sakinleşeyim diye.
İnan şu an bile aklıma gelince o an gözlerim doldu
Evet biliyorum kilom çok çok fazla ve artık belimde yeter bu kadar yük demeye başladı ( yine bel ağrılarım başladı bu ara ) ama inanın okadar çok çabalıyorum ki ( harıl harıl spor yapamıyorum sonuçta üzerimdeki yük fazla hani sizin sırtınızda biriyle spor yapmanız gibi birşey benim şu anki durumum )
Bazen okadar çok canım sıkılıyorki bu duruma ağlayarak yalvarıyorum Allahıma ne olur ya bana bir yol göster yada artık bitsin bu işkence diye.
Evde hep gizli gizli ağlamaya çalışıyorum çünkü biliyorum eşiminde çocuklarımında canı yanıyor ( ufaklık pek anlamıyor ama büyükte üzülüyor bu sefer )
Onlar beni hep güçlü, neşeli ve hayat dolu olarak görmeye alıştıkları için ne zaman böyle bir ağlama krizine girsem hepsi şaşkına dönüyor bana yakıştıramıyorlar ( eşim hep der bu sen değilsin pes etmeyeceksin biz seni çok seviyoruz bizim için bunu başaracaksın diye ) ama nasıl bir hormon bozukluğuysa bir türlü kurtulamıyorum aksine çabaladıkça daha da fazla oluyor :26:
Offffffff neyse ben böyle yazdıkça benim canım dahada fazla sıkılıyor üstelik sizleride üzmek istemiyorum daha fazla
Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn
Doktor için Randevu sayfasına bakıcağım birazdan bayram sonrası için randevu alıp tekrar tahlillerimi yaptırayım belki bu seferki doktor bir çare bulur ( başka bir hastaneye gidiceğim inşallah bu sefer)
annen sadece alkalı suylamı versı 4kıloyu sasırdım. 2 3 ay öncesıne kadar bende karbonatla alkalı yapardım suyumu alısmıstım sureklı ıcıyodum.hastalandım araverdım bıdahada baslayamadım.bayram sonu baslayayım yıne
kız sende vazgec gıtme bosunamasraf apcan kocanla stresten aranda bozulur.bıara yalnız kacarsınız
Her kilo cok, bozma ablamin morelinii :) ne sismanlar var 180 200 kiloo kiloda nedir gelir gider :))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
günaydın kızlar
gerçi öğlen oldu ama sabah yatıp öğlen kalkınca günaydın benim için..ramazan sonrası nasıl düzene girecek bilmem uykum..gün ışımadan uyuyamaz oldum onuda zar zor..
biraz cam siliyim bu gün.dün 2 cam sildim sanki ruhum çekilde bedenimden..çok halsiz hissediyorum kendimi..çok zayıfımya dayanamadım oruca..
birazda eşya hazırlayım gerçi aklıma gelenleri birayaya getiriyorum biraz b
biraz ama nede olsa gönüllü gönülsüz..daha herifde yoldan gelmedi..işallah yarın gelir..
allah kabul etsin canım iftarınızı..
ne güzel kalabalık iftarın tadı daha güzeldir..
benim 2 kız var aynı seninkiler gibi dibimden ayrılmazlar..gece gündüz..yukarı babannesigille 7 .24 beraber olmamıza rağmen orayada bensiz çıkmıyorlar..oturken bari üstüme yapışıp yüklenmeseler yaz günü zaten sıcak birde onlar yapışınca sıcak dayanılmaz oluyor..
hele küçük wc nin önünde bekler ,5 yaşına girecek halbuki..ben çalışmıyorumda hep beraberiz ama seninkiler gibi benimkilerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?