80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Kuaföre gitmeden sizlere bir bakayım dedim birden aklıma bugünün cuma olduğu aklıma geldi
Hemen gidip tartıldım ve öğlen öğlen canım sıkıldı

Okadar dikkat etmeme rağmen hormonlarda artık ne varsa kilo vereceğime birde artı çıktım
Sanırım reglmin yeni bitmiş olması ve yeteri kadar su içmememde sebep olabilir ama yinede canım sıkıldı :26:

Bu hafta inanılmaz ama 124. 9 kg çıktım

Nasıl birşeyse kilo vereceğime alıyorum ve artık cidden korkmaya başladım
Hemen bu gece kendime Bayram sonrası için doktordan randevu alıyorum yoksa sonum kötü bir çözüm bulmazsam

Çok fazla takılmamaya çalışacağım ( kuaförde kafam dağılır inşallah ) ama artık aynaya baktıkça gerçekten daha nekadar kilo alacağımı merak ediyorum bu halimede şükür elbet gidecek dedikçe dahada kilo alıyorum ki inanın etrafımdaki herkes kız sen bukadar hareketliyken ve dikkatliyken nasıl kilo almaya devam ediyorsun diyorlar :26:

Rabbim sonumu hayır etsin...Aminnnnn

Neyse ben kaçtım bütün günüm kuaförde geçer yoksa daha geç kalırsam ( millet bayram hazırlığında sonuçta )

Günaydın kızlar 1 hafta kadar yokum memlekete gidiyorum kilo bildirimim
gecen hafta 81.5
bu hafta 81.7
Fark +200

200 gram almışm kızlar ramazandan kaynaklı oldugunu düsünüyorum

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar
Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin ...aminnn

kizlar su anda kahraman marastayiz. kiz kardesim burdaymis onu da alip osmaniyeye gececez. bir bucuk saat kadar yolumuz kaldi kismetse. ama cok zorladi ya.

Canım çok fazla kalmamış inşallah çok güzel vakit geçirirsin
Bu arada çiroz kızkardeşine selamlar

Al bende de o kadar
Benim büyük okadar değil ama ufaklık her an dibimde
Tuvalete bile çaktırmadan gittiğim an kapıya gelip anne oradamısın der
Annemlerde ancak ablası varsa ben doktora gidiyorum bahanesiyle kaçıyorum o zamanlar bile aklına geldikçe beni soruyormuş unuttunmu annenin karnı ağrıyor diye baban doktora götürdü diyorlarda öylelikle yine oyununa dönüyor
5 dakika arayla anneciğim seni çot seviyorum ben biliyorsun dimi diyor
Bazen içime sokasım geliyor o anlarda ama bazende beyazcanın dediği gibi sıcaktan bunalıp ay şimdi imdat diye bağıracağım az öte git bir rahat bırak nefes alayım diyoruM

Sanırım çocuklar eskisi gibi sokakta rahat oynayamadıkları için ( sonuçta her türlü tehlike var ve oynayacak alan yok ) tüm dünyalarını bizlerin etrafına kuruyorlar
Şimdi iyi de yarın öbür gün üniversiteye gittiklerinde yada kocaya gittiklerinde de bizi yanlarında mı taşıyacaklar

tamamdır ablacımcım :) Yaptım dediklerinizi maydanoz kaynattım şimdi karpuz yemiycem akşama annem limonlu içiyodu sonra karbonataya döndü her şeyi deniyoruz ablacım

canim o senin guzelligin. inan bana senin verdigin olculer benden cok cok daha kucuk. sadece giydigim kiyafetler cok guzel sakladi. o yuzden hosuma gitti zaten:)))
bilmem seni anneme bile gosterdim cok begendi oda seni cnm ve cok zayif gorunuyo dedi
kizlar su anda kahraman marastayiz. kiz kardesim burdaymis onu da alip osmaniyeye gececez. bir bucuk saat kadar yolumuz kaldi kismetse. ama cok zorladi ya.
az bir yolunuz kalmis cnm
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 72,1
bu hafta: 71,9
giden: 200 gr
toplam giden: 21,2
ne guzel gram gram da olsa gitmis cnm

evet cnm yeri geldi mihayir demeyi bilmek gerekiyo gercekten bende bazen insanlara zamaninda cevabi veremiyorum sonra bi sure sonra aa keske sunuda soyleseydim diyorum ama zamanla onu da ogrencem insallah lafimi sakinmamam gerek
gercekten allahin sevdigi kuluyum sanriim

Günaydın kızlar 1 hafta kadar yokum memlekete gidiyorum kilo bildirimim
gecen hafta 81.5
bu hafta 81.7
Fark +200

200 gram almışm kızlar ramazandan kaynaklı oldugunu düsünüyorum

güle güle git gel inşallah cnmm ne olur bayramda dikkat etmeye çalış bu hafta gelenin üzerine ekleme bitanem

Gülayım tahminimce şu an varmışsındır güle güle gidin gelin inş cnncım

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 72,1
bu hafta: 71,9
giden: 200 gr
toplam giden: 21,2

Akşam iftar güzel geçmiştir inşallah. Bizimki güzeldi. İftar da kalabalıkta keyifli oluyor.

az olsun öz olsun bitanemm ama haklısın sporsuz vermemiz çok zor evet cnm çok güzeldi hakikatenn ramazan birleştiriyor insanları sizinki de çok güzel geçmiş

tamamdır ablacımcım :) Yaptım dediklerinizi maydanoz kaynattım şimdi karpuz yemiycem akşama annem limonlu içiyodu sonra karbonataya döndü her şeyi deniyoruz ablacım

deneye deneye buluyoruz bitanemm akşamları yeme mümkünse meyveleri kahvaltında veya aralarda tüket cnmm

nane yağını sürebilirsin de koklayabilirisnde prensesim kokusu özlelikle migrene çok faydalı hemen gitmiyorki bitanme sakın vazgeçme sbaırla hepsi gidecek inş evet dediğin gibi insan sevdiğine kızıyor neyseki burdasın artık

Kizlar menu yazip kacayim gezmeye gidecez
Sabah kalkinca corekotu kefir ve su
Kahvalti kkk ya ek bir ekmek
Ogle taze fasulye bir ekmek
Aksam barbunya az bulg.pilav yogurt semizli yogurt
Spor sadece yuzme 20dk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

menum

sahur 1kepçe mercımek 1parca peynır azpıde 10 zeytın 1domates

iftar 1tabak köftelı patates yemegı salata 1bardak ayran 1dılım ekmek

1bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2lıtre su
yarımsaat pilates 100mekık

pilatesımı az önce yaptım mekıklerımı daha cekmedım ama cekıcem söözz bıraz sonra

annen sadece alkalı suylamı versı 4kıloyu sasırdım. 2 3 ay öncesıne kadar bende karbonatla alkalı yapardım suyumu alısmıstım sureklı ıcıyodum.hastalandım araverdım bıdahada baslayamadım.bayram sonu baslayayım yıne
kız sende vazgec gıtme bosunamasraf apcan kocanla stresten aranda bozulur.bıara yalnız kacarsınız
bencede banucum bıseler yapman sart 125 kılo cokkk

Sözünü dinledim yemedim bugün karpuz filan abla ben senin resimlerini gördüm sen baya çıtır olmuşsun yaaaa

başla ablacım Yalnız o oruçluyke tartıldı bi sorun olmaz değil mi? Bazıları çok aç olduğu için yanlıştır diyorda :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Nette sorunum vardı uzun süre giremedim ve en son müşteri hizmetlerini aradımda hallettiler sağ olsunlar
Kuaför bugün inanılmaz kalabalıktı ama inat ettim boyatacağım diye ve 2 saat sıranın bana gelmesi sürdü neredeyse
Kuaför zaten komşum olduğu için rahattım sohbet ederken vakit geçti ama tam benim saçımı boyamıştı ki ( yarım saat beklemem lazımdı ve 15 dakika geçmişti bile ) ben iki dakikada torunumu besleyip geleceğim dedi ve çekti gitti

Arada öyle yaparda bugün baya bir geçikti bir bayanı benden önce boyamıştı ve ikimizde kafada poşetle bekliyorduk başladı kadın panik yapmaya ay saçımız yanacak diye ve benide tutuşturdumu
Nasılsa yabancı yer değil diye aaa ben yıkıyorum saçımı dedim ve kendi kendime saçımı yıkadım arkasından kurutmaya başladım ki kadın hala boyalı saçlarla bekliyordu
Tanımadığım halde istersen gel senin saçınıda yıkıyayım dedim kendi o musluğa kafasını eğemiyor sandalyesi biraz sallanıyor diye
Sıkıla sıkıla kabul etti saçlarının yanmasından korktuğu için
Tam onunda işi bitti saçlarını kuruttu kuaför abla geldi
Dedim abla bugün kendin pişir kendin ye gibi yaptım sen gecikince saçların yanmasın diye nasıl gülüyor yok kız ben saate baktım ona göre geldim dedi ama tabi iyi yapmışsın dedi hemen kaşımıda aldıktan sonra eve postaladı beni

Ben eve girdim yarım saat sonra eşim geldi hemen iftar içinde birşeyler hazırladık ve ezanla birlikte sofraya oturabildik

bencede banucum bıseler yapman sart 125 kılo cokkk

Sorma canım valla bakma üstteki yazıda bol bol gülücük kondurdum ama öğleden beri kafam felaket bulanık :26:
Eşime hiç demedim bile bak böyle böyle diye çünkü bana ya aşkım git ameliyatını ol işte bak daha beter oluyorsun sağlığın iyice elden gitmeden daha fazla kilo almadan kurtul şu işten demesini istemedim
Aslında doğruyu söylüyor ama öyle bir ruh halindeydim ki bütün gün hani bir git öte dese hıçkıra hıçkıra ağlayabilirdim :26:

Dün annemlerde iftar yaptıktan sonra babamla benzer bir olay yaşadık zaten
Kaç gündür tatlı yemiyordum ve reglden dolayı resmen içimin çekildiğini hissettim yemekten sonra ( fazla yemedim ama canım inanılmaz tatlı istiyordu )
Eşimde gelirken lokum almış ( çok büyük olmayanlardan ) Normalde inan ağzıma sürmem ama o an okadar beter oldum ki aldım birini ağzıma attım bir tanede elime aldım nasılsa ufak diye ( kan kaybettikçe kızımı emzirdiğim dönem gibi oldum :26: )
Anam senmisin ikinci lokumu alan diye babam bir başladı bana söylenmeye işte yok efendim bir tane neyine yetmiyorda işte yeme yakında sende şeker çıkarsa hiç şaşırmam falan diye
Normalde hep şunu yapmak zayıflatırmış, yok kızım bol su iç, yok bilmem hangi doktor çıktı bugünde bunu yapmak gerekiyormuş dedi sende dene diyip dururdu ( o bile çoğu zaman canımı yakardı ama babama kıyamazdım birşey demeye )
Dün birazda reglm yüzünden nasıl bir psikolojiye girdiysem o lafların üzerine inanılmaz sinirlerim bozuldu ( sonuçta odada eşimden tut kızkardeşim ve eşine kadar bir sürü insan var )
Yemiyorum diyip elimdekini kutuya bıraktım ağzımdakinide gittim çöpe attım ağlayarak Nasıl sinirlerim boşaldıysa ( uzun zamandır ağrımada gitse ses etmiyordum hiç hep gülümsüyordum haklsın babacığım diyerek )
Uzun süre banyodan çıkamadım ve eşim ne yaptıysa sakinleştiremedi beni ( bende istediğim halde ağlamam durmadı )
Tabi daha sonra yüzümü yıkayıp hiç sessiz salona geçtim ve biraz daha oturduktan sonra eve kaçtım sahura kadar bir iki saat evimde sakinleşeyim diye.
İnan şu an bile aklıma gelince o an gözlerim doldu

Evet biliyorum kilom çok çok fazla ve artık belimde yeter bu kadar yük demeye başladı ( yine bel ağrılarım başladı bu ara ) ama inanın okadar çok çabalıyorum ki ( harıl harıl spor yapamıyorum sonuçta üzerimdeki yük fazla hani sizin sırtınızda biriyle spor yapmanız gibi birşey benim şu anki durumum )
Bazen okadar çok canım sıkılıyorki bu duruma ağlayarak yalvarıyorum Allahıma ne olur ya bana bir yol göster yada artık bitsin bu işkence diye.
Evde hep gizli gizli ağlamaya çalışıyorum çünkü biliyorum eşiminde çocuklarımında canı yanıyor ( ufaklık pek anlamıyor ama büyükte üzülüyor bu sefer )
Onlar beni hep güçlü, neşeli ve hayat dolu olarak görmeye alıştıkları için ne zaman böyle bir ağlama krizine girsem hepsi şaşkına dönüyor bana yakıştıramıyorlar ( eşim hep der bu sen değilsin pes etmeyeceksin biz seni çok seviyoruz bizim için bunu başaracaksın diye ) ama nasıl bir hormon bozukluğuysa bir türlü kurtulamıyorum aksine çabaladıkça daha da fazla oluyor :26:

Offffffff neyse ben böyle yazdıkça benim canım dahada fazla sıkılıyor üstelik sizleride üzmek istemiyorum daha fazla
Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn

Doktor için Randevu sayfasına bakıcağım birazdan bayram sonrası için randevu alıp tekrar tahlillerimi yaptırayım belki bu seferki doktor bir çare bulur ( başka bir hastaneye gidiceğim inşallah bu sefer )

aleyküm selam cecom hoşgeldinn bitanemmm seni o kadar çok iyi anlıyorumki nedense şişmansak ve elimizde kalorili birşey varsa hemen herkes diyetisyen kesiliyor ve dedikleirnin hepsini zaten sen biliyorsun ve bizlerin iyiliği için dediklerini de biliyoruz ama cecemm bize bizden başka hiç kimse yardım edemez spor konusunda haklısın ama ne olur minik minik yürüyüşlerle başla ilk zamanlar bikaç kilo verince sırt çantama o verdiğim kadar pet şişe doldurup sırt çantasıyla birlikte koşu bandında yürüdüm kendime ceza olarak ama verdiğim kilolar fazlalaşınca inan yürümekte zorlandım onca yükü yıllarca boşu boşuna taşıdım zaten bel fıtığından ameliyat oldum ayaklarımıza da yazık ama herşey beyinde bitiyor bitanemm sadece karar ver artık kaybedecek zamanın yok neyi neyle yemen veya yememen gerektiğini hepimizden iyi biliyorsun bayram sonrasında ilk işin tahlillerini yaptır cnmm herhangi bir eksiklik yoksa kaçamaksız düzenli sporla vermemen imkansız kk da 160 kiloluk bir öğretmen arkadaşımız var okumuşsundur belki karar verdi ve çok güzel zayıfladı burdaki pek çok arkadaşımız öyle genceciksin prenseslerinin sana ihtiyacı var

minicik bir lokum diyorsun ya işte o minicikler insülin direncinden kurtulma süresini uzatıyor bitanemm biraz sabret sağlıklı fıstık gibi olacağın günleri düşün hepimiz seni çok seviyoruz ve her zaman destekçiniz cnm benim lütfen unutma

Her kilo cok, bozma ablamin morelinii :) ne sismanlar var 180 200 kiloo kiloda nedir gelir gider :))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Her kilo cok, bozma ablamin morelinii :) ne sismanlar var 180 200 kiloo kiloda nedir gelir gider :))

bızdıkım bu moral bozmak değil hepimiz cecomu çok seviyoruz haklısın kiloların gelmesi çok kolay fakat aynı kolaylıkla gitmiyor malesef

Yaaaa yerimmmmmmm bennn onlariiii ne tatliii yaaaaa :)) bende oyleydim gece korkarken. Annem wcdeyken ben kapinin onunde beklerdimm anneeee derdim bi he demesi seslenmesi icimi rahatlatirdi, veya geceleri wc gidecegimde annemi kaldiriodum beraber gidioduk veya su icecegimde yaaaa.. Kurban olayimmmmm anneme warya anneler bas tacidir. Annem herseyimmbenimm. Nasilda buyudukkyaa... Ne cabuk gectiiiii. Kucuklugumu dun gibi hatirliorum 4 yasindaki hallerimi bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…