80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bızdıkım bu moral bozmak değil hepimiz cecomu çok seviyoruz haklısın kiloların gelmesi çok kolay fakat aynı kolaylıkla gitmiyor malesef

Tabiki seviyoruz hepimizde farkindayiz kilomuzun cok oldugunu hihhii malesef ama gidecek insha Allah..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Supeeersinn canimmm

Canım valla iyiki varsınız
Dönem dönem öyle bir sinirlerim boşalıyor işte ama sizlerede söz verdiğim gibi bayramdan sonra kesinlikle elimden geleni yapacağım gerek doktor gerek yürüyüş olarak beslenmeye zaten dikkat ediyorum ama biraz daha dikkatli olacağım inşallah
İnan bende farkındayım beyinde bittiğine ve gerçekten benim beynimde bitti ama işte insan az da olsa bir fark görse daha bir gaza gelir ama oda yok şu anda

Her gece dua ediyorum ya Rabbim sen bana ufacık bir ışık göster az da olsa fark göreyim ki daha bir motive olayım diye
Bakalım inşallah göreceğim o ışığıda

Tabiki seviyoruz hepimizde farkindayiz kilomuzun cok oldugunu hihhii malesef ama gidecek insha Allah..

Elbette gidecek bızdıkımm gidene dek gidince de burdayız bu arada bildirimleri unutmayalım yarın fıstıklar bundan sonra aylık listede yapacağım 1 ayda ne kadar yol katettiğimizi görmek için o yüzden haftalık bildirim yapmanız şart canlarımmm

iyi geceler şekerler

banummm canımm yapma böyle bitanem inan çok kötü oldum okuyunca:26:tatlım sanıyormusunki aynılarını biz yaşamıyoruz,bizden 3 , 5 kgn fazla diye sadece sen bunları yaşıyorsun sanma bitanem emin ol hepimiz aynı durumdayız malesef en yakınlarımız en çok canımızı acıtanlar .istemedende olsa malesef bu böyle

İnanki artık yeme kızım yeter kızım şunu yap kızım bunu yaparsan kilo verirsin kızım bu böyle sayfalarca uzar gider..bunları duymaktan nefret ediyorumm o an ölmek istiyorumbaşına gelmeyen anlamıyor en büyük sorun bu.iyiliğimizi istiyorlar buna hiç şüphe yok ama elimizde olmuyor işte bunu anlamıyorlar.sanki biz istemiyoruz sanki sadece çok yediğimiz için bu haldeyiz,her zaman anlatmaya çalışıyorum vücudumuzdaki bazı dengeler normal dışı çalıştığı için kilo alıyoruz diye ama anlayan yok

Ah bitanem ne güzel 9 lu rakamları görmüştükyine başarabiliriz ben sanada kendimede inanıyorumbayramdan sonra karatayı uygulucam bakalım, sende son bir kez dene bitanem bir kez başardık yine yapabiliriz

Kimse için değil bu sefer sadece kendimiz için başaracağız başarmalıyız

Seni çokk seviyorum kendi güzel yüreği güzel arkadaşım benim
O gözyaşlarına kıyamam senin

Yaaaaa bnnnnnn yerimmmmmmmmmmm aayyyy kiyamammmmmm. Yaaaaa neguzellll off bi an bende cocuklarim olsun istedim ya ablaa yerim hahaha bende kucukkennn annemin pesinden wc giderdimmm :)) anneme sumuklubocekgibi yapisirdim.

Sende iyiki varsın adaşımm ramazanda fark görmemen normal bitanemm çünkü sahur yapıp yatıyoruz ister sitemez minik kaçamaklarda yapıyoruz akşama kadar aç olunca irademiz biraz zayıflıyor açıkçası o yüzden bayram sonrası senin miladın olacak inşallah cecommm başaracağına tüm kalbimle inanıyorum bitanemm

daha doğrusu 80-89 un miladı olacak biraz disiplinli olmamız lazımm değilmi

Hoşgeldin Monicimmm seni burda görmek ne güzell evet yaşamayan bilemez bu hafta çok gzüel bir başlangıç yaptın Monicim devamının geleceğine inanıyorum heleki karatayı uygularsan süper olacak

artık kilo yüzünden hiçbirimiz ağlamayacağız ve bu topicte hepimiz çıtır bayanlar olarak sohbete devam edeceğiz inşallah

Canım Allah razı olsun
İnşallah uzun uzun inceleceğim o sayfayı ve o topiğede yazarım kim bilir belki senin ve o doktorun vesiylesiyle birşeyler daha da güzel olur

Sorma ayşem yaa bu ara birazda regln vermiş olduğu gerginliktenmidir nedir inanılmaz sinirlerim bozuk
Dediğin gibi bir kere başardık ve yine başarabiliriz ama işte şu duygusallığı bir kenara atabilseydim belki daha kolay olacaktı yada en azından etrafımdaki fahri diyetisyenler azalsaydı
Bende bayramdan sonra inşallah Karatayla başlangıç yapmayı düşünüyordum zaten kalp kalbe karşıymış
İnşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırımda daha bir çoşkuyla asılabilirim beslenmeme ve sporuma
Kız eski resimlerimi gördükcede böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden ama kesinlikle o halime döneceğime dair ufakta olsa bir ümit var
9lu hanelere bile düşsem benim içim müthiş bir başarı olacak hani ona bile razıyım

Bu arada kuzum uzun zamandır görüşemedik bayramdan sonra bir gün görüşelim karşılıklı ağlaşırız olmadı

iyi geceler kızlarr

bu günüde az yatakalkaaz cam sile bitirdim şükür..

o kadar su içmeme rağmen vucut susuz çıkıyor hep analizlerde,ondanmıbilmiyorum gerçekden çok sarsıyor beni oruç..suyuiçtimi gözüm açılıyor..sırf iftarımı açarken 1.5 lt su içiyorum,yemek arsındada 3 br 2 lt sofrada geçiyorum..zaten sofradan sonrada sahura kada su içmete devam.. o kadar su içmeme rağmen nasıl susuz vucudum bilmem.zaten cildim bile kırışmaya başladı son yıllarda.sanırım susuzlukdan..terleyemiyorum diyordum kendi kendime,geçen bir yerde okudum ,vucut susuz olduğunda kendini korumayaalmak için terlemezmiş..acaba diyorum dikkat etmeme rağmen o yüzdenmi kilo veremiyorum,içtiğim su yok oluyor vucudumda..

bu arada alkali su arıtma sebilinin yarı parasına annem sponsor oldu,sağolsun..

diğer küçük kardeşime ev hediyesi diye kolytuk takımı almıştı..tabii bizim ev mev yok ve olacağıda yok gibi..annemde şu anda hepsini karşılayam ama yarısnı ödeyimde al arıtmayı dedi..önce istemedim kabul etmedim ama baktım benim herifin alası yok ,sonradan kabul ettim..hatta ödeyebilirsen daha sonra annemin verdiği parayı ödmek istiyorum ,annemde olsa kimse gebeye kalmak istimiyorum..

ayy demekki seninde kilo vermene fayda etmiş alkali su eylül..

du bakalım benimkide bi bağlansın görücez bana bi etki edecekmi..

şimdi bağlatmıycam ama.şu görümcem hele bi evine gitsin..yoksa zaten kapılar açık girip girip çıkıyorlar ayy bu su iyiymiş ,der hiç evden çıkmazlar..

zaten kv lerede alın diye baskı yapar,benimkinin arasını bile tam ödememişken..
cecomm,allah bizi şu kilo illetinden kurtarsın işallahh..

seni çok iyi anlıyorum hemde çok..biz şişman olduğumuz için sanki biz çokk yiyoruz çok obur kişi muamelesi görüyoruz..

bilen bilir halbiuki,sende öylesin yazdıklarından biliyorum,bende zayıflar kadar yiyemem istesem bile...

ama her zamanda çok yer gözüyle bakarlar..benim görümce geldi geleli her sofrada onu yeme bunu yeme o zarar bu kilo yapar diyip duruyor..halbuki kendide bi kaç yıla kadar çok kiloluydu.bu yıl kilo vermiş baya..ama çok çökmüş niyeanlamadım..normalde zayıflayanlar gençleşir bu ihtiyarlamış resmen..

nasıl bir şeyse 36 satlik açlık oruçları tutuyormuş,hiç bişey yiyip içmiyormuş..36 saatin sonundada sadece su ve meyve suyu içiyoruş bi 36 saat daha..
pek akıllı işi gibi gelmedi bana..o kadar süre aç susuz insan kalırmı..sonrada su meyve suyu...:44::44:

cecomm

sana dün yazıcaktım unuttum..halime şükrediyorum yazmışın..tabikide halimize şükür ama bir hocadan duymmuştum,hastalığa derde belaya şükredilmezmiş..şükür edersen o allahın verdiği şey çoğalırmış..şükür nimetlere güzelliklere sağlığa edilirmişki allah şükredilen şeyi kat kat artırırmış..

sen kilona şükretme ,kilona hamd et..belkide şükrettikçe artıyordur kilon..

ister ameliyat ol istersen diyetle kilo vericem de sen ne yapmak istersen biz senin yanındayız..açıkcası ben vakit geçirmeden ameliyatını olmanı doğru buluyorum..tabii senin için nasıl rahat ediyor hangisi kafana yatıyor önemli olan o..

seni çotttttt seviyoruzz cecomm

rica ederim cecommm herşey inan bana çok güzel olacak seneye bu yazını kopyalayacağım sana artık kötü günler geride kalacak inşallah

Canimmmcanimmmmmm bitanemm kiyamam ben sana yapma lutfen ablaaammm okadar tanidik bi olayki bu. Benim rahmetli babamda ben kucukkenn derdi bana yeme ileride hasta olursun diye. Ama biliyorum iyiligim icin diyorduu :) ama tabiki bunu kendi babandan duymak daha aci verici, ama milletin yaninda bana oyle davranmazdi kiyamazdi hatta biri bi misafir cok kilo almis dediginde babam benim guzelkizima oyle demeyinnn derdi gulerek :) kiyamazdi herseyim benim,

Ya ablacimmm canimm aglatacannbeni icim acidii. Insanlarin yaninda sana boyle soylenisi hic hos degil ama iyi niyetini sende biliyorsundur, bazen insan hep guclu olmaktan yorulur ve icindeki birikenler birden patlar kiyamammmsana tatlimm!!!! Senn bunu ispat edeceksin tum o insanlara nasill incecikkk zayif olacagina, yaaa senn bunu basaracaksin insha Allah anliyorum nekadar yuk tasidigini aynisini bende tasiyorumm! Sayinin onemi yok , kilo verilen ve gidilen birsey, doktoruna diyetisyenine git eger istersen ama lutfen ameliyat yapma! Kendine 1 2 yil ver bu kilolari vermek icin insha Allah hatta ramazan bitiyor basliycagiz zaten diyete karataya! , uzmeee kendini neoluuuuur seviyoruzzz senii!' Caniminiciiiiii ❤❤❤❤

Okis abla

Ceco bunu beğenmekle kalmadı bayıldııııııııı
İnşallah Rabbim bana o günleride görmeyi nasip eder...Aminnnnnn

Bende sizleri çooooooooooooottttttttttttttt seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Şükür konusunda haklı olabilirsin :44: aynı şeyi ben Allahım sabır ver bana cümlesi için duymuştum Geçenlerde TVde bir hoca aynısını dedi Allahım sabır ver bana diye dua etmeyin siz sabır isterseniz Rabbim sizlere sıkıntıyla birlikte sabır verir dedi hani madem sabır istiyorsun o zaman sabretmen gereken durumda gerek mantığından yola çıkabilirsiniz dedi
Aslında çok mantıklı geldi bana sonuçta herşey güllük gülistanlkken neden Rabbimden sabır isteyelim ki sıkıntı anında da öyle bir dua edincede düşününce sıkıntıların peş peşe geldiğinide fark ediyor insan

Bakalım güzelim şu tahlillerimi bir daha yaptırayım hormonlar olsun insülin direncim olsun ne alemde göreyimde karatayla bir başı çekerim artık olmadı eşimin de dediği gibi çok daha kötü olmadan ameliyat için başka bir doktorla görüşürüm sonuçta her doktorada inanmamak lazım
İlk fırsatta kendi kadın doğumcuma da gitmeyi düşünüyorum PKO ne alemde bir göreyim birde ona çok güveniyorum zaten uzman doktor ve gitmişken şu ameliyat meselesini onada danışmak istiyorum sonuçta o daha iyi bilir benim acımdan iyi olup olmayacağını tıbbi acıdan

sana diyorumda bende aynı durumdayım dokunsalar ağlıcam derler ya hani
Ah o duygusallık ben neler çekiyorum ondan,hemen gözlerim dolar sesim kesilir konuşamam o durumda kendimden nefret ediyorumoğlum bir iki kez hemen ağla zaten demişti de sonuncusunda çıldırmıştım nasıl delirdiysem o an evde hepsine patladımhem ağladım hem anlattım o anda ağlamak istemediğimi ama aşırı duygusallığımdan buna engel olamadığımı bağıra çağıra ağlıya ağlıya anlattım o gün bugündür o kelimeyi asla kullanmıyorlar.

O fahri diyetislerin ben varyaaa köküne kibrit suyuuuu

Ben seni tanıdığımda 96 kilocuk çıtırdın kız yine olabilirsin inşallah bu sefer karatay teyzemiz bize yardımcı olcak

Bayramdan sonraki hafta senin izni bitiriyırum tekrar takım listesine alcam bak ona göre gözümün önünde dur ki hem sen hem ben birbirimize baka baka zayıflayalım
O resimleride ortaya çıkar bende öyle yapıyım iyi hatırlattın
Aynen banum görüşelim bi forum yaparız yine

ayy ben tık tık tek parmak yazana kadar 2 sayfa ilerlemiş,herkes gelmişş..

fıstığım demek korkarmıydın sende..benimkileri en iyi seanlarsın o zaman..biz koca koca kadın olduk çocuk ruhunu unuttuk nede olsa..
hepimiz sana canı gönülden inanınıyoruz..hatta incecik bi fıstık oldupunda kitap bile çıkarırsın kk da nasıl zayıfladım diye..

sen güçlü bir kadınsın başaracağına eminiz hepimiz..
oo ayşe ablacımm

ne iyi ettinde geldin..hemde tam zamanında..cecomuza umutsuzluk üzüntü hiç yakışmıyor..işallah hepimiz istediğimiz kiloda olucaz birgün..

Merak etme bayramdan sonra Karataya start veriyoruz sizler gibi güzel yürekli dostlarım olduktan sonra ben mutlaka bir şekilde bu işi başaracağım

Aminnn cecoşummmm o günler inan bana uzak değill

meleğim hoşgeldinn makinan takılsın dene bakalım inş olumlu sonuçlar alırsın

hepinzie iyi geceler iyi sahurlar fıstıklar ben kaçıyorumm

hoşbuldum tatlım
İnşalah başarıcaz

hoşbuldum tatlım
Cecoşuma üzüntü yakşmıyor evet bi anlık duygu patlamadıdır geçer şimcik kendimden biliyorumarasıra lazım
Ben sizlerden daha şanslıyım banum gibi bi güzelliği tanıma görme fırsatım oldu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…