bızdıkım bu moral bozmak değil hepimiz cecomu çok seviyoruz haklısın kiloların gelmesi çok kolay fakat aynı kolaylıkla gitmiyor malesef
menum
sahur 1kepçe mercımek 1parca peynır azpıde 10 zeytın 1domates
iftar 1tabak köftelı patates yemegı salata 1bardak ayran 1dılım ekmek
1bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2lıtre su
yarımsaat pilates 100mekık
pilatesımı az önce yaptım mekıklerımı daha cekmedım ama cekıcem söözz bıraz sonra
aleyküm selam cecom hoşgeldinn bitanemmm seni o kadar çok iyi anlıyorumki nedense şişmansak ve elimizde kalorili birşey varsa hemen herkes diyetisyen kesiliyor ve dedikleirnin hepsini zaten sen biliyorsun ve bizlerin iyiliği için dediklerini de biliyoruz ama cecemm bize bizden başka hiç kimse yardım edemez spor konusunda haklısın ama ne olur minik minik yürüyüşlerle başla ilk zamanlar bikaç kilo verince sırt çantama o verdiğim kadar pet şişe doldurup sırt çantasıyla birlikte koşu bandında yürüdüm kendime ceza olarak ama verdiğim kilolar fazlalaşınca inan yürümekte zorlandım onca yükü yıllarca boşu boşuna taşıdım zaten bel fıtığından ameliyat oldum ayaklarımıza da yazık ama herşey beyinde bitiyor bitanemm sadece karar ver artık kaybedecek zamanın yok neyi neyle yemen veya yememen gerektiğini hepimizden iyi biliyorsun bayram sonrasında ilk işin tahlillerini yaptır cnmm herhangi bir eksiklik yoksa kaçamaksız düzenli sporla vermemen imkansız kk da 160 kiloluk bir öğretmen arkadaşımız var okumuşsundur belki karar verdi ve çok güzel zayıfladı burdaki pek çok arkadaşımız öyle genceciksin prenseslerinin sana ihtiyacı var
minicik bir lokum diyorsun ya işte o minicikler insülin direncinden kurtulma süresini uzatıyor bitanemm biraz sabret sağlıklı fıstık gibi olacağın günleri düşün hepimiz seni çok seviyoruz ve her zaman destekçiniz cnm benim lütfen unutma
Tabiki seviyoruz hepimizde farkindayiz kilomuzun cok oldugunu hihhii malesef ama gidecek insha Allah..
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
banummm canımm yapma böyle bitanem inan çok kötü oldum okuyunca:26:tatlım sanıyormusunki aynılarını biz yaşamıyoruz,bizden 3 , 5 kgn fazla diye sadece sen bunları yaşıyorsun sanma bitanem emin ol hepimiz aynı durumdayız malesef en yakınlarımız en çok canımızı acıtanlar .istemedende olsa malesef bu böyleSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Nette sorunum vardı uzun süre giremedim ve en son müşteri hizmetlerini aradımda hallettiler sağ olsunlar
Kuaför bugün inanılmaz kalabalıktı ama inat ettim boyatacağım diye ve 2 saat sıranın bana gelmesi sürdü neredeyse
Kuaför zaten komşum olduğu için rahattım sohbet ederken vakit geçti ama tam benim saçımı boyamıştı ki ( yarım saat beklemem lazımdı ve 15 dakika geçmişti bile ) ben iki dakikada torunumu besleyip geleceğim dedi ve çekti gitti
Arada öyle yaparda bugün baya bir geçiktibir bayanı benden önce boyamıştı ve ikimizde kafada poşetle bekliyorduk başladı kadın panik yapmaya ay saçımız yanacak diye ve benide tutuşturdumu
Nasılsa yabancı yer değil diye aaa ben yıkıyorum saçımı dedim ve kendi kendime saçımı yıkadımarkasından kurutmaya başladım ki kadın hala boyalı saçlarla bekliyordu
Tanımadığım halde istersen gel senin saçınıda yıkıyayım dedimkendi o musluğa kafasını eğemiyor sandalyesi biraz sallanıyor diye
Sıkıla sıkıla kabul etti saçlarının yanmasından korktuğu için
Tam onunda işi bitti saçlarını kuruttu kuaför abla geldi
Dedim abla bugün kendin pişir kendin ye gibi yaptım sen gecikince saçların yanmasın diyenasıl gülüyor yok kız ben saate baktım ona göre geldim dedi ama tabi iyi yapmışsın dedi hemen kaşımıda aldıktan sonra eve postaladı beni
Ben eve girdim yarım saat sonra eşim geldihemen iftar içinde birşeyler hazırladık ve ezanla birlikte sofraya oturabildik
Sorma canım valla bakma üstteki yazıda bol bol gülücük kondurdum ama öğleden beri kafam felaket bulanık :26:
Eşime hiç demedim bile bak böyle böyle diye çünkü bana ya aşkım git ameliyatını ol işte bak daha beter oluyorsun sağlığın iyice elden gitmeden daha fazla kilo almadan kurtul şu işten demesini istemedim
Aslında doğruyu söylüyor ama öyle bir ruh halindeydim ki bütün gün hani bir git öte dese hıçkıra hıçkıra ağlayabilirdim :26:
Dün annemlerde iftar yaptıktan sonra babamla benzer bir olay yaşadık zaten
Kaç gündür tatlı yemiyordum ve reglden dolayı resmen içimin çekildiğini hissettim yemekten sonra ( fazla yemedim ama canım inanılmaz tatlı istiyordu )
Eşimde gelirken lokum almış ( çok büyük olmayanlardan ) Normalde inan ağzıma sürmem ama o an okadar beter oldum ki aldım birini ağzıma attım bir tanede elime aldım nasılsa ufak diye ( kan kaybettikçe kızımı emzirdiğim dönem gibi oldum :26: )
Anam senmisin ikinci lokumu alan diye babam bir başladı bana söylenmeye işte yok efendim bir tane neyine yetmiyorda işte yeme yakında sende şeker çıkarsa hiç şaşırmam falan diye
Normalde hep şunu yapmak zayıflatırmış, yok kızım bol su iç, yok bilmem hangi doktor çıktı bugünde bunu yapmak gerekiyormuş dedi sende dene diyip dururdu ( o bile çoğu zaman canımı yakardı ama babama kıyamazdım birşey demeye )
Dün birazda reglm yüzünden nasıl bir psikolojiye girdiysem o lafların üzerine inanılmaz sinirlerim bozuldu ( sonuçta odada eşimden tut kızkardeşim ve eşine kadar bir sürü insan var )
Yemiyorum diyip elimdekini kutuya bıraktım ağzımdakinide gittim çöpe attım ağlayarakNasıl sinirlerim boşaldıysa ( uzun zamandır ağrımada gitse ses etmiyordum hiç hep gülümsüyordum haklsın babacığım diyerek )
Uzun süre banyodan çıkamadım ve eşim ne yaptıysa sakinleştiremedi beni ( bende istediğim halde ağlamam durmadı )
Tabi daha sonra yüzümü yıkayıp hiç sessiz salona geçtim ve biraz daha oturduktan sonra eve kaçtım sahura kadar bir iki saat evimde sakinleşeyim diye.
İnan şu an bile aklıma gelince o an gözlerim doldu
Evet biliyorum kilom çok çok fazla ve artık belimde yeter bu kadar yük demeye başladı ( yine bel ağrılarım başladı bu ara ) ama inanın okadar çok çabalıyorum ki ( harıl harıl spor yapamıyorum sonuçta üzerimdeki yük fazla hani sizin sırtınızda biriyle spor yapmanız gibi birşey benim şu anki durumum )
Bazen okadar çok canım sıkılıyorki bu duruma ağlayarak yalvarıyorum Allahıma ne olur ya bana bir yol göster yada artık bitsin bu işkence diye.
Evde hep gizli gizli ağlamaya çalışıyorum çünkü biliyorum eşiminde çocuklarımında canı yanıyor ( ufaklık pek anlamıyor ama büyükte üzülüyor bu sefer )
Onlar beni hep güçlü, neşeli ve hayat dolu olarak görmeye alıştıkları için ne zaman böyle bir ağlama krizine girsem hepsi şaşkına dönüyor bana yakıştıramıyorlar ( eşim hep der bu sen değilsin pes etmeyeceksin biz seni çok seviyoruz bizim için bunu başaracaksın diye ) ama nasıl bir hormon bozukluğuysa bir türlü kurtulamıyorum aksine çabaladıkça daha da fazla oluyor :26:
Offffffff neyse ben böyle yazdıkça benim canım dahada fazla sıkılıyor üstelik sizleride üzmek istemiyorum daha fazla
Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn
Doktor için Randevu sayfasına bakıcağım birazdan bayram sonrası için randevu alıp tekrar tahlillerimi yaptırayım belki bu seferki doktor bir çare bulur ( başka bir hastaneye gidiceğim inşallah bu sefer)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Kuaföre gitmeden sizlere bir bakayım dedimbirden aklıma bugünün cuma olduğu aklıma geldi
Hemen gidip tartıldım ve öğlen öğlen canım sıkıldı
Okadar dikkat etmeme rağmen hormonlarda artık ne varsa kilo vereceğime birde artı çıktım
Sanırım reglmin yeni bitmiş olması ve yeteri kadar su içmememde sebep olabilir ama yinede canım sıkıldı :26:
Bu hafta inanılmaz ama 124. 9 kg çıktım
Nasıl birşeyse kilo vereceğime alıyorum ve artık cidden korkmaya başladım
Hemen bu gece kendime Bayram sonrası için doktordan randevu alıyorum yoksa sonum kötü bir çözüm bulmazsam
Çok fazla takılmamaya çalışacağım ( kuaförde kafam dağılır inşallah) ama artık aynaya baktıkça gerçekten daha nekadar kilo alacağımı merak ediyorum bu halimede şükür elbet gidecek dedikçe dahada kilo alıyorum ki inanın etrafımdaki herkes kız sen bukadar hareketliyken ve dikkatliyken nasıl kilo almaya devam ediyorsun diyorlar :26:
Rabbim sonumu hayır etsin...Aminnnnn
Neyse ben kaçtım bütün günüm kuaförde geçer yoksa daha geç kalırsam ( millet bayram hazırlığında sonuçta)
Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar
Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin ...aminnn
Canım çok fazla kalmamışinşallah çok güzel vakit geçirirsin
Bu arada çiroz kızkardeşine selamlar
Al bende de o kadar
Benim büyük okadar değil ama ufaklık her an dibimde
Tuvalete bile çaktırmadan gittiğim an kapıya gelip anne oradamısın der
Annemlerde ancak ablası varsa ben doktora gidiyorum bahanesiyle kaçıyorumo zamanlar bile aklına geldikçe beni soruyormuş unuttunmu annenin karnı ağrıyor diye baban doktora götürdü diyorlarda öylelikle yine oyununa dönüyor
5 dakika arayla anneciğim seni çot seviyorum ben biliyorsun dimi diyor
Bazen içime sokasım geliyor o anlarda ama bazende beyazcanın dediği gibi sıcaktan bunalıp ay şimdi imdat diye bağıracağım az öte git bir rahat bırak nefes alayım diyoruM
Sanırım çocuklar eskisi gibi sokakta rahat oynayamadıkları için ( sonuçta her türlü tehlike var ve oynayacak alan yok ) tüm dünyalarını bizlerin etrafına kuruyorlar
Şimdi iyi de yarın öbür gün üniversiteye gittiklerinde yada kocaya gittiklerinde de bizi yanlarında mı taşıyacaklar
Canım valla iyiki varsınız
Dönem dönem öyle bir sinirlerim boşalıyor işte ama sizlerede söz verdiğim gibi bayramdan sonra kesinlikle elimden geleni yapacağımgerek doktor gerek yürüyüş olarak beslenmeye zaten dikkat ediyorum ama biraz daha dikkatli olacağım inşallah
İnan bende farkındayım beyinde bittiğine ve gerçekten benim beynimde bitti ama işte insan az da olsa bir fark görse daha bir gaza gelir ama oda yok şu anda
Her gece dua ediyorum ya Rabbim sen bana ufacık bir ışık göster az da olsa fark göreyim ki daha bir motive olayım diye
Bakalım inşallah göreceğim o ışığıda
iyi geceler şekerler
banummm canımm yapma böyle bitanem inan çok kötü oldum okuyunca:26:tatlım sanıyormusunki aynılarını biz yaşamıyoruz,bizden 3 , 5 kgn fazla diye sadece sen bunları yaşıyorsun sanma bitanem emin ol hepimiz aynı durumdayız malesef en yakınlarımız en çok canımızı acıtanlar .istemedende olsa malesef bu böyle
İnanki artık yeme kızım yeter kızım şunu yap kızım bunu yaparsan kilo verirsin kızım bu böyle sayfalarca uzar gider..bunları duymaktan nefret ediyorumm o an ölmek istiyorumbaşına gelmeyen anlamıyor en büyük sorun bu.iyiliğimizi istiyorlar buna hiç şüphe yok ama elimizde olmuyor işte bunu anlamıyorlar.sanki biz istemiyoruz sanki sadece çok yediğimiz için bu haldeyiz,her zaman anlatmaya çalışıyorum vücudumuzdaki bazı dengeler normal dışı çalıştığı için kilo alıyoruz diye ama anlayan yok
Ah bitanem ne güzel 9 lu rakamları görmüştükyine başarabiliriz ben sanada kendimede inanıyorum bayramdan sonra karatayı uygulucam bakalım, sende son bir kez dene bitanem bir kez başardık yine yapabiliriz
Kimse için değil bu sefer sadece kendimiz için başaracağız başarmalıyız
Seni çokk seviyorum kendi güzel yüreği güzel arkadaşım benim
O gözyaşlarına kıyamam senin
Cecomm kk da doktor bir arkadaşımız çok güzel bir topic açtı ve tüm içtenliğiyle tüm soruları cevaplıyor kuzumm bu topiiğe de yazabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727338:40:
iyi geceler şekerler
banummm canımm yapma böyle bitanem inan çok kötü oldum okuyunca:26:tatlım sanıyormusunki aynılarını biz yaşamıyoruz,bizden 3 , 5 kgn fazla diye sadece sen bunları yaşıyorsun sanma bitanem emin ol hepimiz aynı durumdayız malesef en yakınlarımız en çok canımızı acıtanlar .istemedende olsa malesef bu böyle
İnanki artık yeme kızım yeter kızım şunu yap kızım bunu yaparsan kilo verirsin kızım bu böyle sayfalarca uzar gider..bunları duymaktan nefret ediyorumm o an ölmek istiyorumbaşına gelmeyen anlamıyor en büyük sorun bu.iyiliğimizi istiyorlar buna hiç şüphe yok ama elimizde olmuyor işte bunu anlamıyorlar.sanki biz istemiyoruz sanki sadece çok yediğimiz için bu haldeyiz,her zaman anlatmaya çalışıyorum vücudumuzdaki bazı dengeler normal dışı çalıştığı için kilo alıyoruz diye ama anlayan yok
Ah bitanem ne güzel 9 lu rakamları görmüştükyine başarabiliriz ben sanada kendimede inanıyorum bayramdan sonra karatayı uygulucam bakalım, sende son bir kez dene bitanem bir kez başardık yine yapabiliriz
annen sadece alkalı suylamı versı 4kıloyu sasırdım. 2 3 ay öncesıne kadar bende karbonatla alkalı yapardım suyumu alısmıstım sureklı ıcıyodum.hastalandım araverdım bıdahada baslayamadım.bayram sonu baslayayım yıne
kız sende vazgec gıtme bosunamasraf apcan kocanla stresten aranda bozulur.bıara yalnız kacarsınız
bencede banucum bıseler yapman sart 125 kılo cokkk
cecomm,allah bizi şu kilo illetinden kurtarsın işallahh..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Nette sorunum vardı uzun süre giremedim ve en son müşteri hizmetlerini aradımda hallettiler sağ olsunlar
Kuaför bugün inanılmaz kalabalıktı ama inat ettim boyatacağım diye ve 2 saat sıranın bana gelmesi sürdü neredeyse
Kuaför zaten komşum olduğu için rahattım sohbet ederken vakit geçti ama tam benim saçımı boyamıştı ki ( yarım saat beklemem lazımdı ve 15 dakika geçmişti bile ) ben iki dakikada torunumu besleyip geleceğim dedi ve çekti gitti
Arada öyle yaparda bugün baya bir geçiktibir bayanı benden önce boyamıştı ve ikimizde kafada poşetle bekliyorduk başladı kadın panik yapmaya ay saçımız yanacak diye ve benide tutuşturdumu
Nasılsa yabancı yer değil diye aaa ben yıkıyorum saçımı dedim ve kendi kendime saçımı yıkadımarkasından kurutmaya başladım ki kadın hala boyalı saçlarla bekliyordu
Tanımadığım halde istersen gel senin saçınıda yıkıyayım dedimkendi o musluğa kafasını eğemiyor sandalyesi biraz sallanıyor diye
Sıkıla sıkıla kabul etti saçlarının yanmasından korktuğu için
Tam onunda işi bitti saçlarını kuruttu kuaför abla geldi
Dedim abla bugün kendin pişir kendin ye gibi yaptım sen gecikince saçların yanmasın diyenasıl gülüyor yok kız ben saate baktım ona göre geldim dedi ama tabi iyi yapmışsın dedi hemen kaşımıda aldıktan sonra eve postaladı beni
Ben eve girdim yarım saat sonra eşim geldihemen iftar içinde birşeyler hazırladık ve ezanla birlikte sofraya oturabildik
Sorma canım valla bakma üstteki yazıda bol bol gülücük kondurdum ama öğleden beri kafam felaket bulanık :26:
Eşime hiç demedim bile bak böyle böyle diye çünkü bana ya aşkım git ameliyatını ol işte bak daha beter oluyorsun sağlığın iyice elden gitmeden daha fazla kilo almadan kurtul şu işten demesini istemedim
Aslında doğruyu söylüyor ama öyle bir ruh halindeydim ki bütün gün hani bir git öte dese hıçkıra hıçkıra ağlayabilirdim :26:
Dün annemlerde iftar yaptıktan sonra babamla benzer bir olay yaşadık zaten
Kaç gündür tatlı yemiyordum ve reglden dolayı resmen içimin çekildiğini hissettim yemekten sonra ( fazla yemedim ama canım inanılmaz tatlı istiyordu )
Eşimde gelirken lokum almış ( çok büyük olmayanlardan ) Normalde inan ağzıma sürmem ama o an okadar beter oldum ki aldım birini ağzıma attım bir tanede elime aldım nasılsa ufak diye ( kan kaybettikçe kızımı emzirdiğim dönem gibi oldum :26: )
Anam senmisin ikinci lokumu alan diye babam bir başladı bana söylenmeye işte yok efendim bir tane neyine yetmiyorda işte yeme yakında sende şeker çıkarsa hiç şaşırmam falan diye
Normalde hep şunu yapmak zayıflatırmış, yok kızım bol su iç, yok bilmem hangi doktor çıktı bugünde bunu yapmak gerekiyormuş dedi sende dene diyip dururdu ( o bile çoğu zaman canımı yakardı ama babama kıyamazdım birşey demeye )
Dün birazda reglm yüzünden nasıl bir psikolojiye girdiysem o lafların üzerine inanılmaz sinirlerim bozuldu ( sonuçta odada eşimden tut kızkardeşim ve eşine kadar bir sürü insan var )
Yemiyorum diyip elimdekini kutuya bıraktım ağzımdakinide gittim çöpe attım ağlayarakNasıl sinirlerim boşaldıysa ( uzun zamandır ağrımada gitse ses etmiyordum hiç hep gülümsüyordum haklsın babacığım diyerek )
Uzun süre banyodan çıkamadım ve eşim ne yaptıysa sakinleştiremedi beni ( bende istediğim halde ağlamam durmadı )
Tabi daha sonra yüzümü yıkayıp hiç sessiz salona geçtim ve biraz daha oturduktan sonra eve kaçtım sahura kadar bir iki saat evimde sakinleşeyim diye.
İnan şu an bile aklıma gelince o an gözlerim doldu
Evet biliyorum kilom çok çok fazla ve artık belimde yeter bu kadar yük demeye başladı ( yine bel ağrılarım başladı bu ara ) ama inanın okadar çok çabalıyorum ki ( harıl harıl spor yapamıyorum sonuçta üzerimdeki yük fazla hani sizin sırtınızda biriyle spor yapmanız gibi birşey benim şu anki durumum )
Bazen okadar çok canım sıkılıyorki bu duruma ağlayarak yalvarıyorum Allahıma ne olur ya bana bir yol göster yada artık bitsin bu işkence diye.
Evde hep gizli gizli ağlamaya çalışıyorum çünkü biliyorum eşiminde çocuklarımında canı yanıyor ( ufaklık pek anlamıyor ama büyükte üzülüyor bu sefer )
Onlar beni hep güçlü, neşeli ve hayat dolu olarak görmeye alıştıkları için ne zaman böyle bir ağlama krizine girsem hepsi şaşkına dönüyor bana yakıştıramıyorlar ( eşim hep der bu sen değilsin pes etmeyeceksin biz seni çok seviyoruz bizim için bunu başaracaksın diye ) ama nasıl bir hormon bozukluğuysa bir türlü kurtulamıyorum aksine çabaladıkça daha da fazla oluyor :26:
Offffffff neyse ben böyle yazdıkça benim canım dahada fazla sıkılıyor üstelik sizleride üzmek istemiyorum daha fazla
Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn
Doktor için Randevu sayfasına bakıcağım birazdan bayram sonrası için randevu alıp tekrar tahlillerimi yaptırayım belki bu seferki doktor bir çare bulur ( başka bir hastaneye gidiceğim inşallah bu sefer)
Canım Allah razı olsun
İnşallah uzun uzun inceleceğim o sayfayı ve o topiğede yazarımkim bilir belki senin ve o doktorun vesiylesiyle birşeyler daha da güzel olur
Sorma ayşem yaa bu ara birazda regln vermiş olduğu gerginliktenmidir nedir inanılmaz sinirlerim bozuk
Dediğin gibi bir kere başardık ve yine başarabiliriz ama işte şu duygusallığı bir kenara atabilseydim belki daha kolay olacaktı yada en azından etrafımdaki fahri diyetisyenler azalsaydı
Bende bayramdan sonra inşallah Karatayla başlangıç yapmayı düşünüyordum zatenkalp kalbe karşıymış
İnşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırımda daha bir çoşkuyla asılabilirim beslenmeme ve sporuma
Kız eski resimlerimi gördükcede böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden ama kesinlikle o halime döneceğime dair ufakta olsa bir ümit var
9lu hanelere bile düşsem benim içim müthiş bir başarı olacak hani ona bile razıyım
Bu arada kuzum uzun zamandır görüşemedik bayramdan sonra bir gün görüşelim karşılıklı ağlaşırız olmadı
iyi geceler şekerler
Elbette gidecek bızdıkımm gidene dek gidince de burdayızbu arada bildirimleri unutmayalım yarın fıstıklar bundan sonra aylık listede yapacağım 1 ayda ne kadar yol katettiğimizi görmek için o yüzden haftalık bildirim yapmanız şart canlarımmm
Sende iyiki varsın adaşımmramazanda fark görmemen normal bitanemm çünkü sahur yapıp yatıyoruz ister sitemez minik kaçamaklarda yapıyoruz akşama kadar aç olunca irademiz biraz zayıflıyor açıkçası o yüzden bayram sonrası senin miladın olacak inşallah cecommm başaracağına tüm kalbimle inanıyorum bitanemm
daha doğrusu 80-89 un miladı olacak biraz disiplinli olmamız lazımm değilmi
cecomm,allah bizi şu kilo illetinden kurtarsın işallahh..
seni çok iyi anlıyorum hemde çok..biz şişman olduğumuz için sanki biz çokk yiyoruz çok obur kişi muamelesi görüyoruz..
bilen bilir halbiuki,sende öylesin yazdıklarından biliyorum,bende zayıflar kadar yiyemem istesem bile...
ama her zamanda çok yer gözüyle bakarlar..benim görümce geldi geleli her sofrada onu yeme bunu yeme o zarar bu kilo yapar diyip duruyor..halbuki kendide bi kaç yıla kadar çok kiloluydu.bu yıl kilo vermiş baya..ama çok çökmüş niyeanlamadım..normalde zayıflayanlar gençleşir bu ihtiyarlamış resmen..
nasıl bir şeyse 36 satlik açlık oruçları tutuyormuş,hiç bişey yiyip içmiyormuş..36 saatin sonundada sadece su ve meyve suyu içiyoruş bi 36 saat daha..
pek akıllı işi gibi gelmedi bana..o kadar süre aç susuz insan kalırmı..sonrada su meyve suyu...:44::44:
cecomm
sana dün yazıcaktım unuttum..halime şükrediyorum yazmışın..tabikide halimize şükür ama bir hocadan duymmuştum,hastalığa derde belaya şükredilmezmiş..şükür edersen o allahın verdiği şey çoğalırmış..şükür nimetlere güzelliklere sağlığa edilirmişki allah şükredilen şeyi kat kat artırırmış..
sen kilona şükretme ,kilona hamd et..belkide şükrettikçe artıyordur kilon..
ister ameliyat ol istersen diyetle kilo vericem de sen ne yapmak istersen biz senin yanındayız..açıkcası ben vakit geçirmeden ameliyatını olmanı doğru buluyorum..tabii senin için nasıl rahat ediyor hangisi kafana yatıyor önemli olan o..
seni çotttttt seviyoruzz cecomm
sana diyorumda bende aynı durumdayım dokunsalar ağlıcam derler ya haniCanım Allah razı olsun
İnşallah uzun uzun inceleceğim o sayfayı ve o topiğede yazarımkim bilir belki senin ve o doktorun vesiylesiyle birşeyler daha da güzel olur
Sorma ayşem yaa bu ara birazda regln vermiş olduğu gerginliktenmidir nedir inanılmaz sinirlerim bozuk
Dediğin gibi bir kere başardık ve yine başarabiliriz ama işte şu duygusallığı bir kenara atabilseydim belki daha kolay olacaktı yada en azından etrafımdaki fahri diyetisyenler azalsaydı
Bende bayramdan sonra inşallah Karatayla başlangıç yapmayı düşünüyordum zatenkalp kalbe karşıymış
İnşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırımda daha bir çoşkuyla asılabilirim beslenmeme ve sporuma
Kız eski resimlerimi gördükcede böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden ama kesinlikle o halime döneceğime dair ufakta olsa bir ümit var
9lu hanelere bile düşsem benim içim müthiş bir başarı olacak hani ona bile razıyım
Bu arada kuzum uzun zamandır görüşemedik bayramdan sonra bir gün görüşelim karşılıklı ağlaşırız olmadı
fıstığım demek korkarmıydın sende..benimkileri en iyi seanlarsın o zaman..biz koca koca kadın olduk çocuk ruhunu unuttuk nede olsa..Yaaaa yerimmmmmmm bennn onlariiii ne tatliii yaaaaa :)) bende oyleydim gece korkarken. Annem wcdeyken ben kapinin onunde beklerdimm anneeee derdim bi he demesi seslenmesi icimi rahatlatirdi, veya geceleri wc gidecegimde annemi kaldiriodum beraber gidioduk veya su icecegimde yaaaa.. Kurban olayimmmmm anneme warya anneler bas tacidir. Annem herseyimmbenimm. Nasilda buyudukkyaa... Ne cabuk gectiiiii. Kucuklugumu dun gibi hatirliorum 4 yasindaki hallerimi bile.
hepimiz sana canı gönülden inanınıyoruz..hatta incecik bi fıstık oldupunda kitap bile çıkarırsın kk da nasıl zayıfladım diye..Canım valla iyiki varsınız
Dönem dönem öyle bir sinirlerim boşalıyor işte ama sizlerede söz verdiğim gibi bayramdan sonra kesinlikle elimden geleni yapacağımgerek doktor gerek yürüyüş olarak beslenmeye zaten dikkat ediyorum ama biraz daha dikkatli olacağım inşallah
İnan bende farkındayım beyinde bittiğine ve gerçekten benim beynimde bitti ama işte insan az da olsa bir fark görse daha bir gaza gelir ama oda yok şu anda
Her gece dua ediyorum ya Rabbim sen bana ufacık bir ışık göster az da olsa fark göreyim ki daha bir motive olayım diye
Bakalım inşallah göreceğim o ışığıda
oo ayşe ablacımmiyi geceler şekerler
Canimmmcanimmmmmm bitanemm kiyamam ben sana yapma lutfen ablaaammmokadar tanidik bi olayki bu. Benim rahmetli babamda ben kucukkenn derdi bana yeme ileride hasta olursun diye. Ama biliyorum iyiligim icin diyorduu :) ama tabiki bunu kendi babandan duymak daha aci verici, ama milletin yaninda bana oyle davranmazdi kiyamazdi hatta biri bi misafir cok kilo almis dediginde babam benim guzelkizima oyle demeyinnn derdi gulerek :) kiyamazdi herseyim benim,
Ya ablacimmm canimm aglatacannbeni icim acidii. Insanlarin yaninda sana boyle soylenisi hic hos degil ama iyi niyetini sende biliyorsundur, bazen insan hep guclu olmaktan yorulur ve icindeki birikenler birden patlar kiyamammmsana tatlimm!!!! Senn bunu ispat edeceksin tum o insanlara nasill incecikkk zayif olacagina, yaaa senn bunu basaracaksin insha Allah anliyorum nekadar yuk tasidigini aynisini bende tasiyorumm! Sayinin onemi yok , kilo verilen ve gidilen birsey, doktoruna diyetisyenine git eger istersen ama lutfen ameliyat yapma! Kendine 1 2 yil ver bu kilolari vermek icin insha Allah hatta ramazan bitiyor basliycagiz zaten diyete karataya! , uzmeee kendini neoluuuuur seviyoruzzz senii!' Caniminiciiiiii ❤❤❤❤
hoşbuldum tatlımHoşgeldin Monicimmmseni burda görmek ne güzell evet yaşamayan bilemez bu hafta çok gzüel bir başlangıç yaptın Monicim devamının geleceğine inanıyorum heleki karatayı uygularsan süper olacak
artık kilo yüzünden hiçbirimiz ağlamayacağız ve bu topicte hepimiz çıtır bayanlar olarak sohbete devam edeceğiz inşallah
hoşbuldum tatlımayy ben tık tık tek parmak yazana kadar 2 sayfa ilerlemiş,herkes gelmişş..
fıstığım demek korkarmıydın sende..benimkileri en iyi seanlarsın o zaman..biz koca koca kadın olduk çocuk ruhunu unuttuk nede olsa..
hepimiz sana canı gönülden inanınıyoruz..hatta incecik bi fıstık oldupunda kitap bile çıkarırsın kk da nasıl zayıfladım diye..
sen güçlü bir kadınsın başaracağına eminiz hepimiz..
oo ayşe ablacımm
ne iyi ettinde geldin..hemde tam zamanında..cecomuza umutsuzluk üzüntü hiç yakışmıyor..işallah hepimiz istediğimiz kiloda olucaz birgün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?