- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
sana diyorumda bende aynı durumdayım dokunsalar ağlıcam derler ya hani
Ah o duygusallık ben neler çekiyorum ondan,hemen gözlerim dolar sesim kesilir konuşamam o durumda kendimden nefret ediyorumoğlum bir iki kez hemen ağla zaten demişti de sonuncusunda çıldırmıştım nasıl delirdiysem o an evde hepsine patladım hem ağladım hem anlattım o anda ağlamak istemediğimi ama aşırı duygusallığımdan buna engel olamadığımı bağıra çağıra ağlıya ağlıya anlattım o gün bugündür o kelimeyi asla kullanmıyorlar.
O fahri diyetislerin ben varyaaa köküne kibrit suyuuuu
Ben seni tanıdığımda 96 kilocuk çıtırdın kız yine olabilirsin inşallah bu sefer karatay teyzemiz bize yardımcı olcak
Bayramdan sonraki hafta senin izni bitiriyırum tekrar takım listesine alcam bak ona göre gözümün önünde dur ki hem sen hem ben birbirimize baka baka zayıflayalım
O resimleride ortaya çıkar bende öyle yapıyım iyi hatırlattın
Aynen banum görüşelim bi forum yaparız yine
Ceco bunu beğenmekle kalmadı bayıldııııııııı
İnşallah Rabbim bana o günleride görmeyi nasip eder...Aminnnnnn
Bende sizleri çooooooooooooottttttttttttttt seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Şükür konusunda haklı olabilirsin :44: aynı şeyi ben Allahım sabır ver bana cümlesi için duymuştumGeçenlerde TVde bir hoca aynısını dedi Allahım sabır ver bana diye dua etmeyin siz sabır isterseniz Rabbim sizlere sıkıntıyla birlikte sabır verir dedi hani madem sabır istiyorsun o zaman sabretmen gereken durumda gerek mantığından yola çıkabilirsiniz dedi
Aslında çok mantıklı geldi bana sonuçta herşey güllük gülistanlkken neden Rabbimden sabır isteyelim kisıkıntı anında da öyle bir dua edincede düşününce sıkıntıların peş peşe geldiğinide fark ediyor insan
Bakalım güzelim şu tahlillerimi bir daha yaptırayımhormonlar olsun insülin direncim olsun ne alemde göreyimde karatayla bir başı çekerim artık olmadı eşimin de dediği gibi çok daha kötü olmadan ameliyat için başka bir doktorla görüşürüm sonuçta her doktorada inanmamak lazım
İlk fırsatta kendi kadın doğumcuma da gitmeyi düşünüyorum PKO ne alemde bir göreyim birde ona çok güveniyorum zaten uzman doktor ve gitmişken şu ameliyat meselesini onada danışmak istiyorumsonuçta o daha iyi bilir benim acımdan iyi olup olmayacağını tıbbi acıdan
hoşbuldum tatlım
İnşalah başarıcaz
hoşbuldum tatlım
Cecoşuma üzüntü yakşmıyor evet bi anlık duygu patlamadıdır geçer şimcik kendimden biliyorumarasıra lazım
Ben sizlerden daha şanslıyım banum gibi bi güzelliği tanıma görme fırsatım oldu,
aslında dua etmeyi bile bilmiyoruz cecomm..:26:
o sabır konusunu bende duyunca şok oldum..çünki bende hep ağzımda tesbih gibi girer çıkar allahım sen bana çok sabırver derdim..
geçen hocadan duyunca ,ayy ben sıkıntı istiyormuşum farkında olmadan dedim..allahım sağlık ve afiyet ver demek lazımmış..
birde arsız çirkef kötü huylulara allah ıslah etsin deriz..oda yanlışmış.allahın ıslahı cezayla olurmuş..allah hidayet versin diyecekmişizki dahada azmayıp hidayete ersin..iyiki şu tvdeli hocalar var..yoksa dua etmeyi bile doğru düzgün bilmiyoz..
bayram sonu benle rakipsin cecoo..
hadi bakalım kim kilo verecek..nasılsa iki kaplumbağayız..bi bakmışın tavşan olmuş topiğin kızlarını geçmişiz nanik yapıyoz onlara..
ben karataya alıştım sayılır bi tek meyve konusnda sıkıntı yaşıyorum..kışa az kaldıbahçede mevve kalmayınca kuzu kuzu karatayı tam yapıcam..ikimizde karataya sarılalım bakalım onuç ne olacak:13:
ne güzel siz görüşme imkanınız olmuş sizin..işallah bizede kısmet olur..hoşbuldum tatlım
İnşalah başarıcaz
hoşbuldum tatlım
Cecoşuma üzüntü yakşmıyor evet bi anlık duygu patlamadıdır geçer şimcik kendimden biliyorumarasıra lazım
Ben sizlerden daha şanslıyım banum gibi bi güzelliği tanıma görme fırsatım oldu,
Utandırıyorsun beni canım yaaa
O senin yüreğinin güzelliğinden ötürü sana öyle geliyor
Valla hep diyorum şu KKda okadar güzel insanlar tanıma şansım oldu ki keşke hepimiz bir araya gelebilseydik sık sık
Hani hep diyorum ya emekli olunca eşimle karavan alıp Türkiyeyi dolaşacağım diyeheh işte o zaman gittiğim şehirde tanıdığım bir dostum varsa mutlaka görüşmek isterim belki şimdilik hayal ama ben inanıyorum bir gün bir yerlerde görüşeceğimize [/QUOTE.)))9)]
bende çok inanıyorum ceco mutlaka bir yerleede görüşücez..zaten allah kısmet ederde şu görümceye istanbula gelirsem seni görmeden gitmem...
eyüp sultana yakındın galiba orayı ziyare edince cecomuda görürüm nasip olursa..
yada sen karavanı alınca burda görüşürüz..
aa konya istanbul hızlı teren açılışı varmış ,yanlış yazmıyorsam..bayramda ücretsizmiş,aslında gidip gezmek lazım hazır istanbulda tatilde boşalmışken..ama benim şu kaplıca işi var olamaz..tühh hakkaten yaa ne güzel olurdu hazır görümcemin evidevar orda,olmadı 4 gün cümbür cemaat gider gezer sonra hep beraber geri geirdik..
güle güle git gel inşallah cnmm ne olur bayramda dikkat etmeye çalış bu hafta gelenin üzerine ekleme bitanem
Gülayım tahminimce şu an varmışsındır güle güle gidin gelin inş cnncım
az olsun öz olsun bitanemm ama haklısın sporsuz vermemiz çok zor evet cnm çok güzeldi hakikatenn ramazan birleştiriyor insanları sizinki de çok güzel geçmiş
deneye deneye buluyoruz bitanemm akşamları yeme mümkünse meyveleri kahvaltında veya aralarda tüket cnmm
nane yağını sürebilirsin de koklayabilirisnde prensesim kokusu özlelikle migrene çok faydalı hemen gitmiyorki bitanme sakın vazgeçme sbaırla hepsi gidecek inş evet dediğin gibi insan sevdiğine kızıyor neyseki burdasın artık
Dediğin gibi biz dua etmeyi bile bilmiyoruz ama inşallah burada da olsa birbirimize öğrendiklerimizi iletip herşeyi daha güzel yapacağız
Rabbim hepimize doğru ve kabul edilecek hayırlı dualar etmeyi nasip etsin....Aminnnnnnnn
Tamamdır Beyazcanım rakibemayda 3 kilo bile versem benim için çok süper olur
kızlar şuan çok açım sahur yapıcam ne yesem sizce:26:
valla ben şunu anladım almayıp yerimizde saysak bile kafiaynen canım 3 kilo versk bile yeter,yeterki gitsin..açıkcası ben 2 kğ da razıyım. .
sen 3 ver ben iki, gel anlaşalım..
yımırtaa yımırtaaaaaaaaa yımırtaaaaaaaaaaaa
ayy ben tık tık tek parmak yazana kadar 2 sayfa ilerlemiş,herkes gelmişş..
fıstığım demek korkarmıydın sende..benimkileri en iyi seanlarsın o zaman..biz koca koca kadın olduk çocuk ruhunu unuttuk nede olsa..
hepimiz sana canı gönülden inanınıyoruz..hatta incecik bi fıstık oldupunda kitap bile çıkarırsın kk da nasıl zayıfladım diye..
sen güçlü bir kadınsın başaracağına eminiz hepimiz..
oo ayşe ablacımm
ne iyi ettinde geldin..hemde tam zamanında..cecomuza umutsuzluk üzüntü hiç yakışmıyor..işallah hepimiz istediğimiz kiloda olucaz birgün..
beyazcanım seni dinledim ve gidip ocağa yumurta koydum hem kendim için hem eşim için
hahah hemdee nasil anliyorummm oyy yerim onlari benim icin op isir meleklerini abla
verzonden vanaf mijn iphone met behulp van kadınlar Kulübü
eyüp sultana yakındın galiba orayı ziyare edince cecomuda görürüm nasip olursa..
yada sen karavanı alınca burda görüşürüz..
aa konya istanbul hızlı teren açılışı varmış ,yanlış yazmıyorsam..bayramda ücretsizmiş,aslında gidip gezmek lazım hazır istanbulda tatilde boşalmışken..ama benim şu kaplıca işi var olamaz..tühh hakkaten yaa ne güzel olurdu hazır görümcemin evidevar orda,olmadı 4 gün cümbür cemaat gider gezer sonra hep beraber geri geirdik..
kızlar şuan çok açım sahur yapıcam ne yesem sizce:26:
aynen canım 3 kilo versk bile yeter,yeterki gitsin..açıkcası ben 2 kğ da razıyım. .
sen 3 ver ben iki, gel anlaşalım..
cecom hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hayatım seni çok iyi anlıyorum eskiden eşim beni zorla yedirirdi şimdi bir şey atıştırmaya kalksam aman aşkım sonra kilo aldım diyosun diyet yapıp kendini paralıyosun vs.diyip duruyor ve ben çok sinir oluyorum bana karışma diyorum ama adam haklı inş zayıflar bu kilolardan bir an önce kurtuluruz
Merak etme bayramdan sonra Karataya start veriyoruzsizler gibi güzel yürekli dostlarım olduktan sonra ben mutlaka bir şekilde bu işi başaracağım
öperim fıstıkk,sende kendi kenini öp benim için..o nasıl olacaksa artık:26::26::26:
Iyi sahurlarkızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?