80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamamdır kaptan Bayramdan sonra buradaki kızlar bir yandan sen bir yandan beni izlemeye alın
Dediğin gibi birbirimize baka baka zayıflayalım
Kız sırf motive olmak için instagram açtım hatta orada 124 kiloyla zayıflamaya başlayan ve 6 ayda 96 kiloya düşen birini takip ediyorum Kız her gün yediklerinin resimlerini bile yayınlıyor ve inan ben onunki kadar yesem kilo alırım ama hatun veriyor
Bakalım her yerden motive olmaya çalışıyorum

aslında dua etmeyi bile bilmiyoruz cecomm..:26:

o sabır konusunu bende duyunca şok oldum..çünki bende hep ağzımda tesbih gibi girer çıkar allahım sen bana çok sabırver derdim..
geçen hocadan duyunca ,ayy ben sıkıntı istiyormuşum farkında olmadan dedim..allahım sağlık ve afiyet ver demek lazımmış..

birde arsız çirkef kötü huylulara allah ıslah etsin deriz..oda yanlışmış.allahın ıslahı cezayla olurmuş..allah hidayet versin diyecekmişizki dahada azmayıp hidayete ersin..iyiki şu tvdeli hocalar var..yoksa dua etmeyi bile doğru düzgün bilmiyoz..

bayram sonu benle rakipsin cecoo..
hadi bakalım kim kilo verecek..nasılsa iki kaplumbağayız..bi bakmışın tavşan olmuş topiğin kızlarını geçmişiz nanik yapıyoz onlara..

ben karataya alıştım sayılır bi tek meyve konusnda sıkıntı yaşıyorum..kışa az kaldıbahçede mevve kalmayınca kuzu kuzu karatayı tam yapıcam..ikimizde karataya sarılalım bakalım onuç ne olacak:13:

Utandırıyorsun beni canım yaaa
O senin yüreğinin güzelliğinden ötürü sana öyle geliyor

Valla hep diyorum şu KKda okadar güzel insanlar tanıma şansım oldu ki keşke hepimiz bir araya gelebilseydik sık sık
Hani hep diyorum ya emekli olunca eşimle karavan alıp Türkiyeyi dolaşacağım diye heh işte o zaman gittiğim şehirde tanıdığım bir dostum varsa mutlaka görüşmek isterim belki şimdilik hayal ama ben inanıyorum bir gün bir yerlerde görüşeceğimize

Dediğin gibi biz dua etmeyi bile bilmiyoruz ama inşallah burada da olsa birbirimize öğrendiklerimizi iletip herşeyi daha güzel yapacağız
Rabbim hepimize doğru ve kabul edilecek hayırlı dualar etmeyi nasip etsin....Aminnnnnnnn

Tamamdır Beyazcanım rakibem ayda 3 kilo bile versem benim için çok süper olur

ne güzel siz görüşme imkanınız olmuş sizin..işallah bizede kısmet olur..

kızlar kilo bildirimi gibi olmuycak ama ben yine de bildirim yapim

başlangıç:90
bu hafta:90
giden:yok
hedef:79
spor:yok

menüm
sahur
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
1 muz
domates
salatalık

iftar
1 kase mercimek çorbası
balık
karpuz

deniyim inş
inş bayramda da dikkat edebilirsem başaracam demektir

aynen canım 3 kilo versk bile yeter,yeterki gitsin..açıkcası ben 2 kğ da razıyım..

sen 3 ver ben iki, gel anlaşalım..

cecom hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hayatım seni çok iyi anlıyorum eskiden eşim beni zorla yedirirdi şimdi bir şey atıştırmaya kalksam aman aşkım sonra kilo aldım diyosun diyet yapıp kendini paralıyosun vs.diyip duruyor ve ben çok sinir oluyorum bana karışma diyorum ama adam haklı inş zayıflar bu kilolardan bir an önce kurtuluruz

aynen canım 3 kilo versk bile yeter,yeterki gitsin..açıkcası ben 2 kğ da razıyım..

valla ben şunu anladım almayıp yerimizde saysak bile kafi
yımırtaa yımırtaaaaaaaaa yımırtaaaaaaaaaaaa

ya ben zaten yumurtayı sevmiyorum başka bişi aklımdan neler geçiyor bir bilseniz

Hahah hemdee nasil anliyorummm oyy yerim onlari benim icin op isir meleklerini abla

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

hahah hemdee nasil anliyorummm oyy yerim onlari benim icin op isir meleklerini abla

verzonden vanaf mijn iphone met behulp van kadınlar Kulübü

öperim fıstıkk,sende kendi kenini öp benim için..o nasıl olacaksa artık:26::26::26:

Iyi sahurlarkızlarrr..

Evet canım Eyüpteyim Eyüp sultan camiyine geldiğinde haberim olsun 10 dakikada orada olurum

Hızlı Tren acıldı açılmasına ama eminim şimdi bedava diye herkes hucum eder giderken bilet bulunsa dönüşte bulmak bir dert yoksa eşimde bir ara Ankaraya gideriz trenle dedi ( bedava bittikten sonra tabi ) ama bir hesapladık 70 liradan 3 kişi ( ufaklık bedavaymış ) 210 lira sırf gidiş birde dönüşü okadar hani arabayla gitsek okadar yakmaz
Konyayada çok istiyorum bakalım inşallah kısmet olurda görüşürüz

kızlar şuan çok açım sahur yapıcam ne yesem sizce:26:

Benim regl bitti inşallah yarın oruç tutacağım ben kahvaltılık yiyorum genelde yımırta şart ama ayran falanda tok tutar ama tabi sırf ayranla olmaz
Ben domates, salatalık, az beyaz peynir, bir kaç zeytin, 1 yumurta ve 3 - 5 zeytin yemeği düşünüyrum üzerinede bol sütlü bir kahve ( çay demlemiyorum kendime nasılsa kız içmiyor diye )

Kız 2 - 2 gitsin ona bile razıyım yeterki beni motive etsin eksiler

İnşallah hepimiz başarırız da şu fahri diyetisyenlerde istifağ eder görevlerinden

Merak etme bayramdan sonra Karataya start veriyoruz sizler gibi güzel yürekli dostlarım olduktan sonra ben mutlaka bir şekilde bu işi başaracağım

Canimmmyaa biz hep senin arkandayiz unutma ablammm. Basaracagiz insha Allah

Neyse kızlar size doyum olmaz ama benim yımırtalar pişti bilem
Hazırlıyayımda kızla aheste aheste yeriz sonrada ezandan önce kahvemi hüpletir yatar uyurum

Hepinize hayırlı sahurlar, hayırlı sabahlar

Kocaman öpüyorum
Seviyorum ulen sizi

Kizlarr aranizda kimler qqooonnyaaaaliiii baqayimmm :)) yuru yawrum yuru qonyalimmm yuruuuu fistanini suru tililililili :d hanii nerdeee mesur kasiklarimiizzzzz hani hani 😝🙊 ceco ablaa sirf morelini duzeltmek icinnn bakkkkk canimmmm. Insha Allah birgun gercekte toplanirizda kurtlarimizi doku viririzzz, seviliyorsunnuuz asklar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…