yapan kişi çok kilolu olmamasına rağmen 2 ayda 66 dan 55 e düştü biz ne kadar veririz bu fazla kilolarla düşün artık
sabakları yürüyüş ve bir mil leslie yapıyorum şimdilik ve yeşilçay da içiyorum
Hareketlilik güzel , yeşilçay da gerçekten faydalı bir içecek.
İNşallah arkadaşınızda faydalı olan diyet sizde sizde de faydalı olur.
Ben karatay diyeti yapıyorum. Burda ki bir kaç kişi de var karatay yapan. Ama henüz tatilden dönmeyen arkadaşlar varmış.
Ne tür diyetler var bilemiyorum bende.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine bunaltıcı bir sıcak var bugün ve ben gecede sıcaktan hiç uyuyamadım
Bu arada kendimi tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşındayım, 14 ve 4 yaşında iki cadının annesiyimİstanbulda yaşayan evhanımıyım
Maalesef bir çoğumuzun muzdarip olduğu pko ve insülin direnci bende de var ve çok uzunnnnnn zamandır kilo vermek için debeleniyorum
Geçmişte 24 kg vermiş ama yine geri almış biri olarak kilo vermenin çooook zor olduğunu biliyorum ama buradaki kızlarında desteğiyle inşallah bir şekilde zayıflayacağıma inanıyorum
Harika bir kahvaltı olmuş
Kayısıyı olmadı akşam üzere suya koy ve gece yatmadan evvel suyunu içip tanelerini yesabah bağırsaklar baya bir harekete geçmiş olur
Hadi bakalım inşallah önümüzdeki hafta çok güzel fark olucaktırGAzan mübarek olsun
Yanılmıyorsam karatayda acıkırsan 1 avuç leblebi yada kuru yemiş yenilebiliyor
Ev yapımı ayran içebilirsin yada yoğurt yiyebilirsin
Cacık falanda olur sanırım
Eminim karatay yapan kızlar sana daha ayrıntılı yardımcı olurlar( ben acemi karataycıyım yeni başlıyorum bende )
Selam canım bende acemiyim senin gibi karatayda
Kitabı da okudum ama hala bişey yerken acaba sağlıklı olurmu diye düşünmeden edemiyorum.
Kayısıları akşamüstü ıslatıp akşam suyunu içebilirim aslında ama tanelerini sabah yerim muhtemelen. Çünkü 8 den sonra tek lokma bişey yememek gerekkiyor bildiğim kadarıyla.
Sarı leblebi serberst ise çok sevinirim demir eksikliği var bende çünkü. Hergün bi çay bardağı yemem gerek aslında.
Bugunki menumKapanisi yaptik
Sabah - 11.00
Ara - 16.00
Aksam - 19.00
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar nabersiniz göreşemiyoz benim tatil bitene kadar uğrayamıyorum pek
hepiniz iyisinizdir umarım çok özledim bi uğradım bakayım az geçmişe ne kaynatmışsınız
Hazır fırsat bulmuşken hem sizlere bir bakayım dedim hemde aklımdayken yediklerimi paylaşayım dedim
Akşam üzere markete gidip bir güzel evime alışverişimi yaptım
Sebzemi, meyvemi hatta proteinimi aldımama yumurtamı unuttum
Neyse artık yarın sabah ya eşimi yada kızımı gönderir aldırırım ben çayı demleyip kahvaltıyı hazırlayana kadar
Bugün yediklerim;
Sabah; 12ye doğru uyandım ve komşum kızımı özleyip gelince kahvaltı edemedim hemen
Aç karnına az şekerli bir türk kahvesi içtim
Komşu ablam gidincede hemen kendime domates, salatalık, beyaz peynir ve zeytinden oluşan bir tabak hazırladım
Sabahla Öğlen bir olmuş oldu tabi bu durumda
Akşam; 5 ızgara köfte, bol yoğurt, az yağlı karışık salata
Biraz evvelde 4 - 5 adet ceviz yedim
Pek karataya uygun olmadı gibi bugün ama inşallah yarın çok daha güzel olucak
Çok acıkınca resim çekmek aklımdan bir an çıktı ama yarından itibaren her tabağımı göreceksiniz inşallah
Bol bol su içtim tabihalada içiyorum
Bu arada çok sıcaklarda hep soğuk birşeyler aradığımız için buzlukta duran vişnelerimi kaynattım yarım bardak şekerle ( çok eksi sevmiyorum birde 2 litre su ekledim)
Manavdanda erik almıştım ( kırmızılardan ) onlarıda başka bir tencerede kaynattımbiraz daha soğsun hemen şişeleyip buzdolabına atacağım
Bundan sonra hazır içecek eve almamaya çalışacağımbir sonraki denememde tamamen şekersiz yaparım diye düşünüyorum
Evdeki yoğurt bitsin yoğurdumuda kendim yapmayı düşünüyorumElimden gelenleri kendim yapayım ki Karataya uygun olduğuna emin olayım
Bu arada buzluktada hakiki Tereyağım vardı ondanda bir parça çıkartayımda yarın kahvaltıda yerik
Çok güzel görünüyor menülerin
Eminim çok güzel sonuçlar alacaksın
Canım sana iyi tatiller
Umarım çok güzel vakit geçirirsinValla ben 12 gün tatil yaptım ama doyamadım hani bugün eşimin halaları kız gelsenize tekrar dese eşimde maddi acıdan olur dese ( ki eşim hayatta demez heleki bu ay baya bir açıldık ) inan seve seve giderim neyse artık seneye inşallah hem o zamana kadar baya bir fark görmüş olurum inşallah
Bugunki menumKapanisi yaptik
Sabah - 11.00
Ara - 16.00
Aksam - 19.00
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hareketlilik güzel , yeşilçay da gerçekten faydalı bir içecek.
İNşallah arkadaşınızda faydalı olan diyet sizde sizde de faydalı olur.
Ben karatay diyeti yapıyorum. Burda ki bir kaç kişi de var karatay yapan. Ama henüz tatilden dönmeyen arkadaşlar varmış.
Ne tür diyetler var bilemiyorum bende.
Selam canım bende acemiyim senin gibi karatayda
Kitabı da okudum ama hala bişey yerken acaba sağlıklı olurmu diye düşünmeden edemiyorum.
Kayısıları akşamüstü ıslatıp akşam suyunu içebilirim aslında ama tanelerini sabah yerim muhtemelen. Çünkü 8 den sonra tek lokma bişey yememek gerekkiyor bildiğim kadarıyla.
Sarı leblebi serberst ise çok sevinirim demir eksikliği var bende çünkü. Hergün bi çay bardağı yemem gerek aslında.
sarı leblebinin bir çay bardağı 1 dilim ekmeğe eşit tatlım ayrıca karatayda yasakdemir eksikliği için domates et ürünleri yumurta balık tavuk bunlarda bolca var canım özellikle ciğerde fakat süt ve çay demir emilimini engelliyor cnm ona dikkat edersin akşam8 den sonra şekersiz sıvılar hariç herşey yasak cnm
Yine bunaltıcı bir sıcak var bugün ve ben gecede sıcaktan hiç uyuyamadım
Arada bir esiyorda oh çekiyorum
Maalesef geç yatınca geç kalktım ama inşallah bir iki güne kadar erken kalkmayıda adet haline getireceğim
Dün evdekilerede ( çocuklara) resti çekmekle başladım yeni düzenimize
Ufaklık bir ara ne güzel kendi yatağında yatıyordu ama bu Ramazan yine babasıyla yatmaya başlamıştı ve sonunda dün isyan bayrağını açtımbundan sonra erken yatılıp erken kalkılacak ve herkes kendi yatağında yatacak diye
Ufaklığın tabi hiç hoşuna gitmedi bu durum ve baya ağladı ben yatağımda yatmak istemiyorum diye
Karı koca inat edince 15 dakika içinde ağlaya ağlayada olsa kendi yatağında uyudu ve sabahta bir havalarda yok ben abla oldum yatağımda yattım diye
Dün gece hatta ona yarın seni İKEAya götüreceğim tophavuzuna yatağında yatarsın demiştimsabah hemen anne hadi gidelim ben yatağımda yattım diyor artık söz verdim bir kere o yüzden akşam üzere hatunu tophavuzuna götüreceğiz artık
Akşam yemeğinide çıkmışken belki dışarda yeriz diye düşünüyordum ama onun yerine eve alışveriş yapmak daha mantıklıetimi, sebzemi ve meyvemi aynı paraya alır bir hafta yerim
Akşam inşallah bu günlük menümü paylaşacağım
Tekrar aramıza hoşgeldin
Ya ben dün hesapta okadar alıntı yapmıştım hatta sanada hoşgeldin diye yazmıştım ama uçup gidince genel yazıp yolladım geç oldu diyekusura bakma
Eminim sende en kısa zamanda bizimle sanki senelerdir tanışıyor gibi olursun
Bu arada kendimi tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşındayım, 14 ve 4 yaşında iki cadının annesiyimİstanbulda yaşayan evhanımıyım
Maalesef bir çoğumuzun muzdarip olduğu pko ve insülin direnci bende de var ve çok uzunnnnnn zamandır kilo vermek için debeleniyorum
Geçmişte 24 kg vermiş ama yine geri almış biri olarak kilo vermenin çooook zor olduğunu biliyorum ama buradaki kızlarında desteğiyle inşallah bir şekilde zayıflayacağıma inanıyorum
Harika bir kahvaltı olmuş
Kayısıyı olmadı akşam üzere suya koy ve gece yatmadan evvel suyunu içip tanelerini yesabah bağırsaklar baya bir harekete geçmiş olur
Hadi bakalım inşallah önümüzdeki hafta çok güzel fark olucaktırGAzan mübarek olsun
Yanılmıyorsam karatayda acıkırsan 1 avuç leblebi yada kuru yemiş yenilebiliyor
Ev yapımı ayran içebilirsin yada yoğurt yiyebilirsin
Cacık falanda olur sanırım
Eminim karatay yapan kızlar sana daha ayrıntılı yardımcı olurlar( ben acemi karataycıyım yeni başlıyorum bende )
Evet mecburiyettende olsa birbirimizi denetleriz artık
Ailecek karatay yapacağız artıktabi bizimki ekmeksiz doymam diyip duruyordu bakalım şimdi ne yapacak
bence üpser olacak cecommm hatta bir gün ikinizde deneyin karatay kahvaltısına ek olarak 1 dilim ekmek tüketin ve ertesi gün ekmeksiz karatay yapın
iki gün arasındaki acıkma saatlerinizi kıyaslayın
bana ne yapmam gerektiğini biri anlatabilir mi ben ne zaman bildirim yapacağım bugün başladım yazmaya bir de hepimiz aynı diyeti mi yapmalıyız?
tebrikler cecommmm ilk gün eksikler olsa da bence güzelll en gerekli şeyi unutmuşsun cnmm yumurtayııı neyseki yarın telafi edersinn akşam yemeğinden sonra ağzına şekersiz sakız bile almayacaksın cecomm sıvılar serbest kahvaltında tereyağı zeytinyağı mutlaka olmalı bitanemm yoğurdunu da kendin yaparsın oh misssso kırmızı erikleri kahvaltında yesen süper olurdu neyseki az şekerli zamanla tüm şekeri bırakacağına eminim
bence üpser olacak cecommm hatta bir gün ikinizde deneyin karatay kahvaltısına ek olarak 1 dilim ekmek tüketin ve ertesi gün ekmeksiz karatay yapın
iki gün arasındaki acıkma saatlerinizi kıyaslayın
Canım tereyağımı buzluktan çıkartayım aklımdaykensabaha mis gibi kullanırım gönül rahatlığı ile
Ben direk ekmeksiz tüketeceğim zatenama eşim alışana kadar bir iki dilim tam tahıllı ekmek tüketsinki iyice alışsın yoksa ilk günden beni deli eder
Demin zaten dedim yok öyle artık ortadan bol kepçeden yemekkimin ne yediğini bileceğim herkese büyük servis tabaklarına hazırlayacağım kahvaltılarımızı dedim tamamdır dediler
Kahvaltı için cevizimde hazırAnnemde de ceviz varsa isteyeyim bari ufacık poşete 9 lira aldı vicdansızlar
hoşbuldum şekerimHosgeldinnnnnn canimmmm
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
cecomm en güzeli tabağına görsel şölen hazırla öncelikle insanın gözü doyuyor zamanla o tabağı bitiremezsin bile cevizi kabuklu alıp kırsan daha sağlıklı ve ucuz olmazmı cnmm çiğ fındık ve yer fıstığı da olabilir ama bana fındığı her sabah kırmak zor geliyor
birde cecom lütfen yarın tartıl okmibakalım ilk hafta karatayla ne kadar gidecek
Canım ben senelerden sonra ilk kez para verdim cevizezaten o yüzden de şok oldum ya
Annem almanyada orman kenarında bir sürü ceviz ağaçı var oradan toplayıp ayıklar öyle getirir ve getirdiğide bir seneye yakın yeter bize
Bu sene fazla vermedi ama onda var tabibayramda baklavayı bile o cevizle yaptı
Hadi bir paket alayım nasılsa anneme gittiğimde alırım dedim ama baya uçukmuş fiyatı
Kızkardeşimede eşinin memleketi Samsundan her sene gönderiyorlar fındıkoda bu ayın sonunda gittiğinde getirecek kabuklu sanırım
Valla getirsinlerde ben ayıklamaya üşenmem
Tamamdır canım yarın sabah Allahın izniyle tartılıyorum
Evdekilerede dedim haftasonuda olsa sabah 8 en geç 8 buçukta kalkılacak diyehem günden daha fazla verim alırız hemde metabolizmalarımız hızlanır
sağol canım benim.hoşbuldum.
sayfaları okurken alıştım bile size.hepiniz çok samimi ve içtensiniz.
yazmayışımın sebebi dönem dönem bıkkınlık yaşıyorum.
spor ve diyete rağmen gramla veriyorum.sürekli plan program yapmaktan bıkıyorum bazen.
benim kilo vermedeki en büyük engelimse erken menapoza girdim.
45 yaşındayım.geçen sene girdim menapoza.
hormon tedaviside göremedim.ailemde göğüs kanseri hikayesi var.gitmediğim dr.kalmadı.hiçbiride ilaç vermeye cesaret edemedi.bende kabullendim sözde ama stres yapıyorum yinede.hep birlikte başarıcaz inşallah canlarım
Canım ben senelerden sonra ilk kez para verdim cevizezaten o yüzden de şok oldum ya
Annem almanyada orman kenarında bir sürü ceviz ağaçı var oradan toplayıp ayıklar öyle getirir ve getirdiğide bir seneye yakın yeter bize
Bu sene fazla vermedi ama onda var tabibayramda baklavayı bile o cevizle yaptı
Hadi bir paket alayım nasılsa anneme gittiğimde alırım dedim ama baya uçukmuş fiyatı
Kızkardeşimede eşinin memleketi Samsundan her sene gönderiyorlar fındıkoda bu ayın sonunda gittiğinde getirecek kabuklu sanırım
Valla getirsinlerde ben ayıklamaya üşenmem
Tamamdır canım yarın sabah Allahın izniyle tartılıyorum
Evdekilerede dedim haftasonuda olsa sabah 8 en geç 8 buçukta kalkılacak diyehem günden daha fazla verim alırız hemde metabolizmalarımız hızlanır
As ablacimmmm hosgeldinnn!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Slm fıstıklarrrrr bayramı bitirdik çok şükür hepinizin güzel geçmiştir umarımmm
Slm cnm öncelikle aramıza hoşgeldinkitabı okuman çok iyi olmuş aklındaki soruların tüm cevaplarını bulacaksın beynine reset atacaksın
sakın önyargılı olma inan ekmeksiz insan daha uzun süre tok kalıyor hatta test etmek istersen bir gün karatay kahvaltısı yap ve kaç saat sonra acıktığını yaz ertesi gün karatay kahvalktısına bir dilim ekmek ekle ve daha erken acıkacağını kendin test et canın istemesede metabolizmanın çalışmaya başlaması için mutlaka kahvaltını yapmalısın hem de çok güçlü bri şekilde ya böyle bir kahvaltı yapacaksın ya da 5 km koşacaksın cnmm seçim senin
kitabın ve sindimin verdiği linke ilaveten
http://cloudpage.co/oneriler bu linktekileride okumalısın cnmm
bızıdkımmm ben açık kahveye bile boyasam saçlarım siyah oluyor nedense:44::44: siyah saçı eskiye döndürmek zor olur bitanemm çok iyi düşün
elbette yapacaksın cnm benimmm bu sefer kararlı olmanı bekliyorum senden
hızlı giden üstüne eklenerek hızlıca geri geliyor cnm karatay ömür boyu yapılabilecek sağlıklı yaşam reçetesi bence çok memnun kalacaksın
slm canımmm evine tekrar hoşgeldin o zamannnsigarayı tamamen bıraktığın için de tbrk ederim aynı yaştaymışız iyi tatiller cnmm dönüşte kaynatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?