80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunki menum Kapanisi yaptik
Sabah - 11.00
Ara - 16.00
Aksam - 19.00

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406910549745.webp
    28 KB · Görüntüleme: 48
kızlar nabersiniz göreşemiyoz benim tatil bitene kadar uğrayamıyorum pek
hepiniz iyisinizdir umarım çok özledim bi uğradım bakayım az geçmişe ne kaynatmışsınız

menum
sabah tam bi kkk kahvaltısı
ara yoğurt şeeftali yoğurtlu semiz
akşam az badem az kıymalı bezelye ve blgur pilav az yoğurt
spor sabah 30 dk lesli ve plates
akşam 15dk yuzme

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hazır fırsat bulmuşken hem sizlere bir bakayım dedim hemde aklımdayken yediklerimi paylaşayım dedim

Akşam üzere markete gidip bir güzel evime alışverişimi yaptım
Sebzemi, meyvemi hatta proteinimi aldım ama yumurtamı unuttum
Neyse artık yarın sabah ya eşimi yada kızımı gönderir aldırırım ben çayı demleyip kahvaltıyı hazırlayana kadar

Bugün yediklerim;

Sabah; 12ye doğru uyandım ve komşum kızımı özleyip gelince kahvaltı edemedim hemen
Aç karnına az şekerli bir türk kahvesi içtim

Komşu ablam gidincede hemen kendime domates, salatalık, beyaz peynir ve zeytinden oluşan bir tabak hazırladım
Sabahla Öğlen bir olmuş oldu tabi bu durumda

Akşam; 5 ızgara köfte, bol yoğurt, az yağlı karışık salata

Biraz evvelde 4 - 5 adet ceviz yedim

Pek karataya uygun olmadı gibi bugün ama inşallah yarın çok daha güzel olucak
Çok acıkınca resim çekmek aklımdan bir an çıktı ama yarından itibaren her tabağımı göreceksiniz inşallah

Bol bol su içtim tabi halada içiyorum

Bu arada çok sıcaklarda hep soğuk birşeyler aradığımız için buzlukta duran vişnelerimi kaynattım yarım bardak şekerle ( çok eksi sevmiyorum birde 2 litre su ekledim )
Manavdanda erik almıştım ( kırmızılardan ) onlarıda başka bir tencerede kaynattım biraz daha soğsun hemen şişeleyip buzdolabına atacağım
Bundan sonra hazır içecek eve almamaya çalışacağım bir sonraki denememde tamamen şekersiz yaparım diye düşünüyorum

Evdeki yoğurt bitsin yoğurdumuda kendim yapmayı düşünüyorum Elimden gelenleri kendim yapayım ki Karataya uygun olduğuna emin olayım
Bu arada buzluktada hakiki Tereyağım vardı ondanda bir parça çıkartayımda yarın kahvaltıda yerik

Sabah - 11.00
Ara - 16.00
Aksam - 19.00

Çok güzel görünüyor menülerin
Eminim çok güzel sonuçlar alacaksın

kızlar nabersiniz göreşemiyoz benim tatil bitene kadar uğrayamıyorum pek
hepiniz iyisinizdir umarım çok özledim bi uğradım bakayım az geçmişe ne kaynatmışsınız

Canım sana iyi tatiller
Umarım çok güzel vakit geçirirsin Valla ben 12 gün tatil yaptım ama doyamadım hani bugün eşimin halaları kız gelsenize tekrar dese eşimde maddi acıdan olur dese ( ki eşim hayatta demez heleki bu ay baya bir açıldık ) inan seve seve giderim neyse artık seneye inşallah hem o zamana kadar baya bir fark görmüş olurum inşallah

İyi akşamlar fıstıklarrrrr

tebrikler cecommmm ilk gün eksikler olsa da bence güzelll en gerekli şeyi unutmuşsun cnmm yumurtayııı neyseki yarın telafi edersinn akşam yemeğinden sonra ağzına şekersiz sakız bile almayacaksın cecomm sıvılar serbest kahvaltında tereyağı zeytinyağı mutlaka olmalı bitanemm yoğurdunu da kendin yaparsın oh missss o kırmızı erikleri kahvaltında yesen süper olurdu neyseki az şekerli zamanla tüm şekeri bırakacağına eminim

Sabah - 11.00
Ara - 16.00
Aksam - 19.00

maşallah süper bir menü olmuş bugün kahvaltın geç olduğu için leptin biraz az çalışmış olsun kuzum süper bir başlangıç bence

bana ne yapmam gerektiğini biri anlatabilir mi ben ne zaman bildirim yapacağım bugün başladım yazmaya bir de hepimiz aynı diyeti mi yapmalıyız?

hepimiz öncelikle sağlıklı beslenmeli ve spor yapmalıyız bitanemm ister karatay yap ister kalori hesabı ister diyetisyen listesi mümkün olduğunca kaçamaklardan uzak duracağız bildirim yapabilirsin cnmm bu hafta kim bildirim yaptıysa listede olacak fakat haftaya listede olmak için en az 3 gün menü paylaşımı şart

Canım tereyağımı buzluktan çıkartayım aklımdayken sabaha mis gibi kullanırım gönül rahatlığı ile
Ben direk ekmeksiz tüketeceğim zaten ama eşim alışana kadar bir iki dilim tam tahıllı ekmek tüketsinki iyice alışsın yoksa ilk günden beni deli eder
Demin zaten dedim yok öyle artık ortadan bol kepçeden yemek kimin ne yediğini bileceğim herkese büyük servis tabaklarına hazırlayacağım kahvaltılarımızı dedim tamamdır dediler
Kahvaltı için cevizimde hazır Annemde de ceviz varsa isteyeyim bari ufacık poşete 9 lira aldı vicdansızlar

Buda yaptığım meyve suları
Ben fazla tüketmeyi düşünmüyorum tabi ama eşim ve çocuklara hazirlardan iyidir diye yaptim heleki eşim şimdi yeni düzene alışana kadar ek olsun nasilsa bir dahakine sekersiz yapavagim

Eki Görüntüle 1205914

cecomm en güzeli tabağına görsel şölen hazırla öncelikle insanın gözü doyuyor zamanla o tabağı bitiremezsin bile cevizi kabuklu alıp kırsan daha sağlıklı ve ucuz olmazmı cnmm çiğ fındık ve yer fıstığı da olabilir ama bana fındığı her sabah kırmak zor geliyor

birde cecom lütfen yarın tartıl okmi bakalım ilk hafta karatayla ne kadar gidecek

Canım ben senelerden sonra ilk kez para verdim cevize zaten o yüzden de şok oldum ya
Annem almanyada orman kenarında bir sürü ceviz ağaçı var oradan toplayıp ayıklar öyle getirir ve getirdiğide bir seneye yakın yeter bize
Bu sene fazla vermedi ama onda var tabi bayramda baklavayı bile o cevizle yaptı
Hadi bir paket alayım nasılsa anneme gittiğimde alırım dedim ama baya uçukmuş fiyatı

Kızkardeşimede eşinin memleketi Samsundan her sene gönderiyorlar fındık oda bu ayın sonunda gittiğinde getirecek kabuklu sanırım
Valla getirsinlerde ben ayıklamaya üşenmem

Tamamdır canım yarın sabah Allahın izniyle tartılıyorum
Evdekilerede dedim haftasonuda olsa sabah 8 en geç 8 buçukta kalkılacak diye hem günden daha fazla verim alırız hemde metabolizmalarımız hızlanır

ceceom fiyatından ziyade cevizi ne kadar tzae kırıp tüketirsen faydası o kadar çok oluyor cnmmm o yüzden kabuklu tavsiye ettim ohh fındıklarda geliyor tamamdır bu iş

evet cnm erken yatıp erken kalkmak lazımm gerçi sen karataya başlayınca göreceksin istesende geç yatamazsın uykun gelecek dolayısı ile erken güne başlayacaksın

hadi ben kaçıyorum herkese iyi geceler yarın bildirim yapmayı unutmayın güzellerrr

meleğim ne yapıyorkiiii

Eddoras kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Sweetdimple hoşbuldum canım.beni farketmene sevindim csnım.bende bunlar sohbetten aşağıda beni görmüyolarmı diyordum😊sende karataycıydın sanırım.umarım hepimiz mutlu olduğumuz kilolarda oluruz😏
Tekrar aramıza hoşgeldin
Ya ben dün hesapta okadar alıntı yapmıştım hatta sanada hoşgeldin diye yazmıştım ama uçup gidince genel yazıp yolladım geç oldu diye kusura bakma
Eminim sende en kısa zamanda bizimle sanki senelerdir tanışıyor gibi olursun

Bu arada kendimi tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşındayım, 14 ve 4 yaşında iki cadının annesiyim İstanbulda yaşayan evhanımıyım
Maalesef bir çoğumuzun muzdarip olduğu pko ve insülin direnci bende de var ve çok uzunnnnnn zamandır kilo vermek için debeleniyorum
Geçmişte 24 kg vermiş ama yine geri almış biri olarak kilo vermenin çooook zor olduğunu biliyorum ama buradaki kızlarında desteğiyle inşallah bir şekilde zayıflayacağıma inanıyorum
sağol canım benim.hoşbuldum.
sayfaları okurken alıştım bile size.hepiniz çok samimi ve içtensiniz.
yazmayışımın sebebi dönem dönem bıkkınlık yaşıyorum.
spor ve diyete rağmen gramla veriyorum.sürekli plan program yapmaktan bıkıyorum bazen.
benim kilo vermedeki en büyük engelimse erken menapoza girdim.
45 yaşındayım.geçen sene girdim menapoza.
hormon tedaviside göremedim.ailemde göğüs kanseri hikayesi var.gitmediğim dr.kalmadı.hiçbiride ilaç vermeye cesaret edemedi.bende kabullendim sözde ama stres yapıyorum yinede.hep birlikte başarıcaz inşallah canlarım

Canım aynı dert zaten fark etmişsindir bende de var
Millet hedefine ulaştı ben kendimi topiğin demirbaşı ilan ettim o denli yani
Tabi yinede pes etmek yok
Bakarsın buradaki kızların gazına gelirsin inan birilerine hesap vereceğini bilmek bile engel oluyor kaçamak yapmaya

Stres bizim baş düşmanımız
Ben inan ne zaman kilo vereceğim diye kendimi kasıp stres yapsam aksine kilo alıyorum
İnşallah başaracağız canım sen yeterki yarına çok daha umutlu başla gerisi gelir

Neyse buraya doyum olmaz ama ben yatayım içim dışım su oldu eşimde kıskanmadan kalkayım bilgisayar başından

Herkese iyi gecelerrrrrrr
Kocaman öpüyorum

ldıucx

sabah:kayısı yumurta , maydanoz,yeşilçay,salatalık

ara:kuru kayısı

öğle ızgara tavuk salata

akşam:yoğurt
bol bol da su

hoşbulduk canım..umarım sigarada başardığımı kilolarda da başarırım

Gunaydin guzellikler! Butun gecmisi okudum ama.telefondan toplu alinti yapamadim bi turlu.
Sari leblebi yemiyorum onu ogrendim
Kahvalti gec olmustu bugun ayarladim 10 a cektim onu.
Ama pek yiyemedim acikirim.diye dusunuyorum.
Siz de de oldumu acaba kalkinca midem bulaniyo.ve ekmeksiz yemeye alisik olmadigimdan sanirim yedikce midem bulaniyo. Fazla yiyemedim ondan. Sonra kalkip.disimi fircalayinca biraz daha iyiydim. Karatay yapanlar sizde oldumu boyle bisey. bende mi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…