- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Hoşgeldin canım.bende yeniyim.ama aralıklıda olsa 2senedir karatay yapıyorum.ve hiç bir şekilde spora rağmen gram kilo veremedğim bir dönemde haftada iki kilo vermiştim.sweetdimple arkadaşımız demişti sanırım ekmekle ve karatsya uygun kahvaltı yapın aradski farkı anlatsınız diye.tamamen katılıyorum.karatsy kahvaltısıyla akşama kadar acıkmıyosun.Gunaydin guzellikler! Butun gecmisi okudum ama.telefondan toplu alinti yapamadim bi turlu.
Sari leblebi yemiyorum onu ogrendim
Kahvalti gec olmustu bugun ayarladim 10 a cektim onu.
Ama pek yiyemedim acikirim.diye dusunuyorum.
Siz de de oldumu acaba kalkinca midem bulaniyo.ve ekmeksiz yemeye alisik olmadigimdan sanirim yedikce midem bulaniyo. Fazla yiyemedim ondan. Sonra kalkip.disimi fircalayinca biraz daha iyiydim. Karatay yapanlar sizde oldumu boyle bisey. bende mi sorun var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin guzellikler! Butun gecmisi okudum ama.telefondan toplu alinti yapamadim bi turlu.
Siz de de oldumu acaba kalkinca midem bulaniyo.ve ekmeksiz yemeye alisik olmadigimdan sanirim yedikce midem bulaniyo. Fazla yiyemedim ondan. Sonra kalkip.disimi fircalayinca biraz daha iyiydim. Karatay yapanlar sizde oldumu boyle bisey. bende mi sorun var
Hoşgeldin canım.bende yeniyim.ama aralıklıda olsa 2senedir karatay yapıyorum.ve hiç bir şekilde spora rağmen gram kilo veremedğim bir dönemde haftada iki kilo vermiştim.sweetdimple arkadaşımız demişti sanırım ekmekle ve karatsya uygun kahvaltı yapın aradski farkı anlatsınız diye.tamamen katılıyorum.karatsy kahvaltısıyla akşama kadar acıkmıyosun.
Soruna gelince canım ilk başlarda bendede oldu bulantı.hatta birkaç sefer bırakıp tekrsr başladım.birkaç güne alışırsın merak etme.birde hangi kuruyemiş sana uygun ona karar ver.mesela ceviz beni çok baydı.ben aktardan kavrulmamış kabuksuz badem alıyorum.tok tutuyor ve cildinizdeki 😯değişikliği hferkes farkediyor.kahvaltıda süzme yoğurtda yiyebilirsin seviyorsan.bazı karstaycı arkadaşlarn vazgeçilmezidir😄
Sevgiler.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Anam yine sıcaktan bayılacak bir durumdayım ve hazır eşimde oyun konsolunun başına oturmuşken sizlere bakayım dedim
Sabah çok güzel kahvaltımızı ettik ( maalesef 11i buldu yine gece eşim baş ağrısından sabahlayınca )
Maşallah bağırsaklarımda tembellikten vazgeçtiler herhalde
Aç karnına limonlu suyla başladım ve bu saate kadar 1.5 litreden fazla su içmişimdir
Akşam inşallah kahvaltım ve akşam yemeğimin resimlerini paylaşacağım
Açıkmazsam öğlen yemeği yemeyeceğiz ( karatay teyze günde 2 kere yeter diyor bas bas) akşam yemeğinide inşallah en geç 18:30da yeriz diye düşünüyorum
Çok acıkırsamda 1 büyük bardak ayran yada bir kase yoğurt/cacık falan yerim olmadı diye düşünüyorum
Bende öyle bir durum olmadı ama kahvaltımı çok yavaş yaptımhani hızlı yiyince de mide bulantısı yapmış olabilir
Karatay diyetinde misir konusunda bisey bulamadim kizlar. Haslanmis misir yiyebiliyormuyuz.
Bugun ki menum ...
Sabah : 10.00
Ara : 15.00 ' Cok az uzum
Aksam : 19.30
Hoşgeldin canım.bende yeniyim.ama aralıklıda olsa 2senedir karatay yapıyorum.ve hiç bir şekilde spora rağmen gram kilo veremedğim bir dönemde haftada iki kilo vermiştim.sweetdimple arkadaşımız demişti sanırım ekmekle ve karatsya uygun kahvaltı yapın aradski farkı anlatsınız diye.tamamen katılıyorum.karatsy kahvaltısıyla akşama kadar acıkmıyosun.
Soruna gelince canım ilk başlarda bendede oldu bulantı.hatta birkaç sefer bırakıp tekrsr başladım.birkaç güne alışırsın merak etme.birde hangi kuruyemiş sana uygun ona karar ver.mesela ceviz beni çok baydı.ben aktardan kavrulmamış kabuksuz badem alıyorum.tok tutuyor ve cildinizdeki 😯değişikliği hferkes farkediyor.kahvaltıda süzme yoğurtda yiyebilirsin seviyorsan.bazı karstaycı arkadaşlarn vazgeçilmezidir😄
Sevgiler.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Demin cepten girip menülerimi paylaşayım dedim ama bir türlü cepten resim yükleyemedimsanırım bilgisayar formatında girdiğimden neyse inceler çözerim o olayı
Hemen instagrama paylaşmıştım nasılsa diye bilgisayardan instagramı açıp resimleri oradan almayı deneyeceğim
Bu arada akşam yemeğindeki tavuklardan 3 parça arttı bilegram ekmek yemedim ve 2.5 litre su içildi ama kesinlikte yatana kadar 1 litre daha gider
Eki Görüntüle 1206771
Eki Görüntüle 1206772
Arada biraz acıkır gibi olduğumda kızın kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtasını birde 3 ceviz yedimama yarın inşallah onada gerek kalmaz
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Demin cepten girip menülerimi paylaşayım dedim ama bir türlü cepten resim yükleyemedimsanırım bilgisayar formatında girdiğimden neyse inceler çözerim o olayı
Hemen instagrama paylaşmıştım nasılsa diye bilgisayardan instagramı açıp resimleri oradan almayı deneyeceğim
Bu arada akşam yemeğindeki tavuklardan 3 parça arttı bilegram ekmek yemedim ve 2.5 litre su içildi ama kesinlikte yatana kadar 1 litre daha gider
Eki Görüntüle 1206771
Eki Görüntüle 1206772
Arada biraz acıkır gibi olduğumda kızın kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtasını birde 3 ceviz yedimama yarın inşallah onada gerek kalmaz
Neyse kızlar bana müsaade
Az eşimle ilgileneyimşekersiz çay faslı yapacağız
Eğer oyun konsolunun başına geçerse bende damlarım yineyoksa çok gözüne batıyor benim bilgisayar başında oturmam
Kocaman öpüyorum herkesi
Bugun ki menum ...
Sabah : 10.00
Ara : 15.00 ' Cok az uzum
Aksam : 19.30
Karatay diyetinde misir konusunda bisey bulamadim kizlar. Haslanmis misir yiyebiliyormuyuz.
Kizlar gercektenn hergun diyet yapacagim ben bugun diyip kalkarken baslangici bile mahfederkennyapmaya calisiodum olmadii.. En sonunda hap kullanmaya karar verdim. Ve bugunbasladim hapa. Bu hapi defalarca kullandim ve cok iyi. Sadece kilo almamayadikkat edeceksin her diyetin sonuda gibi. Bilincli kilo aldim her seferinde ama bu sefer verdiklerimi geri almiyacam. 1 hafta sonra kendimi tarticam. Ve bugun spora baslicammm!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
aslinda bademi bende cevize tercih ederim. ceviz benim agzimda yaralara sebep oluyor. birde cok uykum geliyo iki gundur acaba cevizden mi ki
Insallah alisir midem kotu bisey yani. bende bi de reflu vardi.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Anam yine sıcaktan bayılacak bir durumdayım ve hazır eşimde oyun konsolunun başına oturmuşken sizlere bakayım dedim
Sabah çok güzel kahvaltımızı ettik ( maalesef 11i buldu yine gece eşim baş ağrısından sabahlayınca )
Maşallah bağırsaklarımda tembellikten vazgeçtiler herhalde
Aç karnına limonlu suyla başladım ve bu saate kadar 1.5 litreden fazla su içmişimdir
Akşam inşallah kahvaltım ve akşam yemeğimin resimlerini paylaşacağım
Açıkmazsam öğlen yemeği yemeyeceğiz ( karatay teyze günde 2 kere yeter diyor bas bas) akşam yemeğinide inşallah en geç 18:30da yeriz diye düşünüyorum
Çok acıkırsamda 1 büyük bardak ayran yada bir kase yoğurt/cacık falan yerim olmadı diye düşünüyorum
Bende öyle bir durum olmadı ama kahvaltımı çok yavaş yaptımhani hızlı yiyince de mide bulantısı yapmış olabilir
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Bu hafta:80.6
Spor ramazsndan sonra başlıyamadım
Gunaydin guzellikler! Butun gecmisi okudum ama.telefondan toplu alinti yapamadim bi turlu.
hoşbulduk canım..umarım sigarada başardığımı kilolarda da başarırım
umarım herkes iyidir.bu sabah tartıldım ve start verdim artık.umarım bu sefer başarabilirim.
2.8.2014: 90.5 kg.
ldıucx
sabah:kayısı yumurta , maydanoz,yeşilçay,salatalık
ara:kuru kayısı
öğle ızgara tavuk salata
akşam:yoğurt
bol bol da su
sağol canım benim.hoşbuldum.
sayfaları okurken alıştım bile size.hepiniz çok samimi ve içtensiniz.
yazmayışımın sebebi dönem dönem bıkkınlık yaşıyorum.
spor ve diyete rağmen gramla veriyorum.sürekli plan program yapmaktan bıkıyorum bazen.
benim kilo vermedeki en büyük engelimse erken menapoza girdim.
45 yaşındayım.geçen sene girdim menapoza.
hormon tedaviside göremedim.ailemde göğüs kanseri hikayesi var.gitmediğim dr.kalmadı.hiçbiride ilaç vermeye cesaret edemedi.bende kabullendim sözde ama stres yapıyorum yinede.hep birlikte başarıcaz inşallah canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?