80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz
Ben tatil modundan çıkamadım ancak uğradım şöyle bi geçmiş yaptım kaynatmissiniz.
Bu gün de sabah erkenden kalkıp sporumu yaptım ben 6.30 da kalkmaya bayılıyorum o saatte spor daha bi zevkli oluyor. Akşam sporu yapamam herhalde gene bakalım artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım.bende yeniyim.ama aralıklıda olsa 2senedir karatay yapıyorum.ve hiç bir şekilde spora rağmen gram kilo veremedğim bir dönemde haftada iki kilo vermiştim.sweetdimple arkadaşımız demişti sanırım ekmekle ve karatsya uygun kahvaltı yapın aradski farkı anlatsınız diye.tamamen katılıyorum.karatsy kahvaltısıyla akşama kadar acıkmıyosun.
Soruna gelince canım ilk başlarda bendede oldu bulantı.hatta birkaç sefer bırakıp tekrsr başladım.birkaç güne alışırsın merak etme.birde hangi kuruyemiş sana uygun ona karar ver.mesela ceviz beni çok baydı.ben aktardan kavrulmamış kabuksuz badem alıyorum.tok tutuyor ve cildinizdeki 😯değişikliği hferkes farkediyor.kahvaltıda süzme yoğurtda yiyebilirsin seviyorsan.bazı karstaycı arkadaşlarn vazgeçilmezidir😄
Sevgiler.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Anam yine sıcaktan bayılacak bir durumdayım ve hazır eşimde oyun konsolunun başına oturmuşken sizlere bakayım dedim
Sabah çok güzel kahvaltımızı ettik ( maalesef 11i buldu yine gece eşim baş ağrısından sabahlayınca )
Maşallah bağırsaklarımda tembellikten vazgeçtiler herhalde

Aç karnına limonlu suyla başladım ve bu saate kadar 1.5 litreden fazla su içmişimdir
Akşam inşallah kahvaltım ve akşam yemeğimin resimlerini paylaşacağım
Açıkmazsam öğlen yemeği yemeyeceğiz ( karatay teyze günde 2 kere yeter diyor bas bas ) akşam yemeğinide inşallah en geç 18:30da yeriz diye düşünüyorum
Çok acıkırsamda 1 büyük bardak ayran yada bir kase yoğurt/cacık falan yerim olmadı diye düşünüyorum

Bende öyle bir durum olmadı ama kahvaltımı çok yavaş yaptım hani hızlı yiyince de mide bulantısı yapmış olabilir

Son düzenleme:

aslinda bademi bende cevize tercih ederim. ceviz benim agzimda yaralara sebep oluyor. birde cok uykum geliyo iki gundur acaba cevizden mi ki
Insallah alisir midem kotu bisey yani. bende bi de reflu vardi.

Yoo hizli yemedim. aksine agzimda buyudu lokmalar tabagimi bitiremedim artik.

Kizlar gercektenn hergun diyet yapacagim ben bugun diyip kalkarken baslangici bile mahfederkenn yapmaya calisiodum olmadii.. En sonunda hap kullanmaya karar verdim. Ve bugunbasladim hapa. Bu hapi defalarca kullandim ve cok iyi. Sadece kilo almamayadikkat edeceksin her diyetin sonuda gibi. Bilincli kilo aldim her seferinde ama bu sefer verdiklerimi geri almiyacam. 1 hafta sonra kendimi tarticam. Ve bugun spora baslicammm!!

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Karatay diyetinde misir konusunda bisey bulamadim kizlar. Haslanmis misir yiyebiliyormuyuz.

Ya kizlar kahvaltimi saat1 de yaptim. Simdi saat 4 hala acikmadim birseyde yemedim 7 bardak su ictim aksama kadar daha cok icicem. Simdi sutle muesli yiyim bari.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Karatay diyetinde misir konusunda bisey bulamadim kizlar. Haslanmis misir yiyebiliyormuyuz.

Canım çok emin değilim ama sanırım karatayda misira izin sınırlı oda genetigiyle herseyin oynandığından ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi biliyor onlar kesin cevap verir

Bugun ki menum ...
Sabah : 10.00
Ara : 15.00 ' Cok az uzum
Aksam : 19.30

Eklentiler

• $1406998705512.webp
    46 KB · Görüntüleme: 47
  • $1406998788721.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar selam düğündeyim
Menü yazayim
Sabah kkkahvalti
Öğle az bezelye pilav bi lokma gozleme
aksam düğünden dolayı yemek yemedim az çerez az karpuz kavun yedim gecistiriyom
Spor 35dk yürüme 20dk yüzme

Karatay kahvaltısının hepsini yiyemiyorsun bile okadar doyurucu bencede

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Demin cepten girip menülerimi paylaşayım dedim ama bir türlü cepten resim yükleyemedim sanırım bilgisayar formatında girdiğimden neyse inceler çözerim o olayı

Hemen instagrama paylaşmıştım nasılsa diye bilgisayardan instagramı açıp resimleri oradan almayı deneyeceğim

Bu arada akşam yemeğindeki tavuklardan 3 parça arttı bile gram ekmek yemedim ve 2.5 litre su içildi ama kesinlikte yatana kadar 1 litre daha gider

Arada biraz acıkır gibi olduğumda kızın kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtasını birde 3 ceviz yedim ama yarın inşallah onada gerek kalmaz

Son düzenleme:
Neyse kızlar bana müsaade

Az eşimle ilgileneyim şekersiz çay faslı yapacağız
Eğer oyun konsolunun başına geçerse bende damlarım yine yoksa çok gözüne batıyor benim bilgisayar başında oturmam

Kocaman öpüyorum herkesi

Menunuz cok guzel gorunuyor

Menumu paylasmistim simdide spor yaptim geldim 40dakika . Bol bol.su iciyorum simdi Gunduz cok uyudum insallah leptini olimsuz etkilememisimdir

İyi akşamlar fıstıklar bugün hayatımın en tuhaf gününü yaşadım diyebilirim sabah kahvaltı yaparken bitişik apartmandan feryat çığlık ağlama hemen fırladık 30 yıllık komşumuz rahmetli olmuş eşi perişan sonrasında çocukları geldi öğle namazında ebedi yerine intikal etti gelenlere hizmet helvası filan derken 3 gibi ordan çıktım bir baktım sokağa bayrak asılmış cenazenin bitişiğindeki apartmandada sünnet düğünü var hayat ne garip dedim şu an hala mahalle müzik sesiyle inliyor ne düğün bekler ne cenaze diye boşa dememişler ama sokakta düğün yapmanın kötü yanları bu sanırım düğün salonunda olsa cenaze evi de üzülmezdi bilemedim ne düşüneceğimi sünnet sahibi de çağırmış annem bir görün gel ayıp olur dedi önceden haberim yoktu ama gidemedim
yarında yemekli bir düğüne gitmem lazım bilmiyorum nasıl olacak

başlangıç süpe rolmuş cecommmm yalnız tavuk veya et yediğin zaman yanında salatayı tercih et bitanem acıktığın an yemelisin zaten herhangi bir yanlış yokk

ama yine bildirim yapmamışsın cecommm hatta kimse yapmamış

Bugun ki menum ...
Sabah : 10.00
Ara : 15.00 ' Cok az uzum
Aksam : 19.30

azda olsa üzümün yanında süt veya yoğurt tüket kuzumm bayıldımmmm kahvaltında tereyağı veya zeytinyağını unutmuyorsun değilmi

mısır önerilmiyor bitanem nişastalı olduğu ve genetiği bozulduğu için ama çok canın çektiyse yarım mısır akşam olmamak kaydıyla tüketebilirsin

hadi bakalım inş bızdıkım hapmı

bitanem uykunun gelmesi cevizden değil tamamen karataydan bende karatay yapmadan önce gece yatmasan sabah kalkmasam diyenlerdendim ama karataya başlayınca erkenden uykum gelmeye başladı ve erklenden zıplıyorum

Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Bu hafta:80.6
Spor ramazsndan sonra başlıyamadım

ne zaman başladın bitanemm:26: haftaya herkes düzenli menü paylaşımına ve spora başlıyor hedefe doğru ileri kızlarrr:13::13:

bende hiç olmadı bitanemm:26: bir haftaya ekmeğin varlığını unutursun cnm hatta yesen bile rahatsız olursun biraz dayan lütfen

hoşbulduk canım..umarım sigarada başardığımı kilolarda da başarırım

umarım herkes iyidir.bu sabah tartıldım ve start verdim artık.umarım bu sefer başarabilirim.

2.8.2014: 90.5 kg.

elbette başaracaksın bitanemmmm:13::13:

ldıucx

sabah:kayısı yumurta , maydanoz,yeşilçay,salatalık

ara:kuru kayısı

öğle ızgara tavuk salata

akşam:yoğurt
bol bol da su

afiyetolsun cnmm sabah penir zeytin de eklersen süper olur kayısınıda sabah tülketki leptin salgılansın ara yaparak bozmamış olursun

akşam sadece yoğurt yetecekmi:26:

diyet diye bakma bitanem böyle düşünürsen sıkılırsın sağlıklı besleneceğim diye düşün bu süreç hakikaten uzun sürüyor gr gr da olsa yeterki gitsin önemli olan bu allak korusun o kötü hastalığı aklına bile getirme ayrıca bu hastalık direk şekerden besleniyor şekerden uzak durursak açlıktan ölür

elbette başaracağız canımcımm

Kilo Bildirimi makres 76
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 71,9
bu hafta: 71,0
giden: 900 gr
toplam giden: 22,1

spor 1 gün leslie ile 1 mil, 45 dak plates, 10 dak tiffany

Kilo bildirimi esinturgay
Baslangic : 82.2 kg
Bu hafta : 82.2 kg
Giden : 0
Hedef : 70 kg
%0

Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Bu hafta:80.6
Spor ramazsndan sonra başlıyamadım
2.8.2014: 90.5 kg. yediveren 35

kızlar bildirim yapanlar bu kadar :26::26: makres affet bitanemm haftaya umarım katılım çok olur ve liste yaparız bu haftayı tatil olarak geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…