80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay ablacimm Allah im rahmet eylesin ve ailesine sabir diliyorum.. Mekani cennet olur insha Allah, hayat cookk garib hemde...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Eşimle çay faslı yaparken birazda tavla oynadık ve tabiki ben yendim
O arada felaket yağmur yağınca uyduda gitti ve bizde radyo açıp bir yandan müzik dinledik
Çok eğlenceli geçti doğrusu

İki gündür cadıyı kendi yatağında uyumaya alıştırıyoruz
Dün baya bir ağlamıştı ama bugün hiç huysuzluk yapmadı sadece tek şartı ablasının ona masal okumasıydı
Biraz sinir oldu ablası ama bir baktım birlikte büyük kızın yatağına yatmışlar ve küçük cimcime uyumak üzere şu anda
Aslında kendi yatağında yatması gerek ama şimdilik bunada razıyız nasılsa alışacak ufak ufak bizden ayrı yatmaya
Yarın gece ben okuyacakmışım hikayesini şimdiden ilan etti ama ben onu kendi yatağına yatırıp yanına oturmayı düşünüyorum bizden kurtulup sonra ablasına yapışmasın

Bu arada adaşım ya menü bildirirken kilomuda bildirecektim ama telefon deli edince arada kaynadı
Şimdi jeton düşünce hemen yazayım istedim

Başlangıç; 124.5 kg
Bugün; 123.5 kg ( sevinsemmi üzülsemmi bilemedim )
Giden; 1 kg

İnşallah haftaya daha aşağılarda bildirim yaparım Bugün benim acımdan çok iyi geçti sayılır şu an çok açım ama suya devam

Menunuz cok guzel gorunuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim İnşallah hep öyle devam ederde bende karşılığını alırım
Adaşımın dediği gibi tavuğun yanında salata olaydı iyidi ama hepsini bitiremedim o yüzden yarın artık yanına birde salata yapar kalan 3 parçayıda öğlende yerim

Son düzenleme:
menüm

sabah peynır zeytın domates salatalık 2tatlıkasıgı recel 1dılım ekmek 1haslanmıs yumurta

öğlen 1tane halleybıraz karpuz
aksam saat 7de 1tane kumpir cok az cekırdek

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

1saat yuruyus 100 yarım mekık

ya ne bılıyım ben ama o sunnet dugununu eglencelı yapılması ayıp bıraz bence hayat planlı olmuyo malesef ama aynı sokakta cenaze oluncada yakısık almaz bence.sonucta sünnet dugunu off
benım nıkahımın oldugu gun nıkahtan 2 3 saat sonra köyden haber gelmıs babaannem rahmetlı olmustu. 1 öncekı gun kınam eglencelıydı eger ozamana denk gelse hersey sessızce olucaktı.rahmetlı gıderken bana ıyılıkte yaptı.benım dugunumden 1 hafta sonra halamın kızının dugunu vardı o ertelenmıstı mesela.zor ısler yanı allah ölene rahmet eylesın ınsallah

Allah rağmet eylesin Hayat böyle garip işte. Bizim de düğün günümüzde cenaze vardı sokakta o yüzden gelin almaya geldiklerinde davul ve korna olmadı mesela. Biraz anlayışlı olabilirlermiş aslında.

Canımcım aralara yoğurt ekliyorum bugünden itibaren. Mısır da dün çok istemişti canım iyiki cevaplar geç geldi yemedim cevap gelene kadar. Sonrada krizim geçti zaten
Bugün çok daha iyim mide bulantısı yok uyku gelmesi de yok çok şükür gayet dinç bir haldeyim. İlk iki gün zorladı beni demekki
Normalde 3 te yatıp 12-1 de kalkardım bünye garipsedi tabi 10 da kahvaltıyı

Selam canlarım

Birsey danışacağım. Karatayda ki bu soğuk sıkım zeytinyağına baktım : 500 ml 22 tl idi oldukça pahalı. Şahsen benim bunu almaya gücüm yetmez yani
Siz hangi zeytinyağını kullanıyorsunuz çokta pahalı olmayan türde bişey yok mu

Kızlaaarr merhaba ben geldim biraz uzun oldu ama sonunda bitirdim şu bayram tatilini bayram süresince dikkat etmeye çalıştım ama yapılan hiçbir yemek benim diyetime uygun değildi ve sanırım 1 kilo alıp geri döndüm gittikçe umudumu kaybetmeye başladım canım çok sıkkın bir türlü listeme uyamıyorum :2: ne yapacağım hiç bilmiyorum

Slm güzel topiğin sakinleri hepimize güzel bir pazar dilerimm

oooo tavlada iddialımısın cecommm inş bir gün karşılıklı oynarız başlangıç için süper 1 kilo gitmiş haftaya liste süper olacak inanıyorum bitanemm sorun değil zaten bildirim çok azdı o yüzdne bu haftalık listeye ara verdik suyuna limon doğra bitanem iç kıyılmalarını önlüyor

hemde hiç yakışık almadı bitanem ama bilemiyorum cenaze çıktı 3 saat sonra davul çalmaya başladı benim bile zoruma gitti açıkçası ama dediğim gibi belki onlarda yapmak istemedi ama erteleyemediler ben olsam en azından davul çaldırmazdım akşam orkestra tutulmuş mecbur çalacaktı zaten

amin bitanem mekanı cennet olsun inş ne güzel anlayışlılarmıç acıya saygı göstermişler ama herkesin acıya yaklaşımı farklı zihniyet meselesi
ekle bitanem ayran yoğurt sıkıştığın anda tüketebilirisn özellikle ayran 1 haftaya bünyen alışır 1 hafta sonraki tepkini çok merake diyorum

soğuk sıkım zeytinyağı hakikaten biraz değil hayli pahalı kuzum 5 lt 190 lira biz ayvalıktan alıyoruz yıllardır bir akrabamızdan cnm kilosu 15 lira o yüzden bütçene en uygununu bulmaya çalışacaksın

merhaba canım hoşgeldinnn bayramda hepimiz az çok aldık dün dünde kaldı hemen toparlanıp yarına bakıyoruz pes etmek durmak yok kurbana kadar bahanede yok yeterki iste bunu başarabilirsin:13::13:

Yerimmben o cadiyiiiii cok iyi yapiosunuz kucuk yasta alistirmakla ben kucukken ayni odada uyurdum ablamla. Ona ragmen 9 yasima kadar ayni yatakta yatmak istiyordum. Bazen anneminbabamin arasina sokuluyodum hahah hala karanliktan korkarim bazen. Ablaaaa supersinnn kac gunde verdin o 1 kiloyuu :)) wauw

Kizlarr dun tartiya ciktim 95dim morelim oyle bi bozulmustuki. Daha yeni ciktim 93.7 su mu giden? Cunku dun dietimi iyi yaptim hic ac kalmadim suyumuda bolca ictim. Spor yasaklandi ama bi kac gun vucudum hapa alismasi lazimmis. Kalp ritimleri biraz hizliydi dun bu normalmis. Yani 2 gun sonra tam spor edecegim. Bu gun 30 saat yuruyus yaparim kosubandinda. Ben 1 hafta icinde kendimi toparlayacagim insha Allah. Ben cok hizli kilo veren ve cok hizli alan biriyim yeterki yapiyimm. Busefer basardim ama. Dun cok iyiydi.. Bu arada bacaklarim cok tombullastii basenlerimm:s dizlerim bile. Kalcam zaten ortada ona birsey demiycem;s kizlar ciddi halde bunlari eritecek bi spor varmi?? Kisa surede hemen toparlicak olan. Cunku berbat bi durumdayim uff kendimi cok kotu hissediyorum. Tipten ciktimresmen.

Bence surekli tartiya cikmayin haftada bir ideal diye dusunuyorum. cunku hafta icinde dalgalanmalar oluyo bosa moral bozmayin. Spor olarak ben sadece yuruyorum ve parklardaki spor aletlerini yapiyorum Faydasi oluyor bende. Parkta bi alet var mesela.oturup ayaklarinla.kendini itiyosun tum bacak ve karin calisiyor. En sevdigim.spor aleti

Aynen ablacim cok haklisin bende oyle dusundum ama kendimi bazen tutamayip tartiya cikiyorum yine :s yarin son olarak bakayim sonra haftaya cikarim insha Allah, evet biliyorum o aleti haha ben fitnesse giderkende onu yapiyordum simdi gitmiyorum artik evde kosubandim var onunla barismam lazim biran once ;s uzan zaman spor yapmayinca insan sevmiyor ama spor yaptikcada sporu cok seviyorum:s sonra belki yuruyus yaparim

Tatlım bende 15 TL den temin ediyorum. Sadepazar. Com da var ve güvenilir bak istersen

Bilgiler bişi yok canım yolu devam
😘😘😘

😹😹 sen çok tatlısın kız acilen ne gidecek sabırlı ol

Selamlar yoldaslarim herkes pazar tatilinde sanirim

Hahaha😌🙊☺ saol ablaa sende oylesin💋 yaaa tipten ciktimm:s bacaklar almis basini gidiyoooor 😖😫

Hahaha😌🙊☺ saol ablaa sende oylesin💋 yaaa tipten ciktimm:s bacaklar almis basini gidiyoooor 😖😫

Ok de Kilo vermeden sporla erimiyo onlar canım hep beraber incecik olacağız okiş 😉😉👌👌 acele yok

Son düzenleme:
merhaba canım hoşgeldinnn bayramda hepimiz az çok aldık dün dünde kaldı hemen toparlanıp yarına bakıyoruz pes etmek durmak yok kurbana kadar bahanede yok yeterki iste bunu başarabilirsin:13::13:

inşallah canım ya sizde olmasanız pes etme noktasına geliyorum teşekkür ederimm

eveeeet devam canım umudu kaybedipp pes etmek olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…