İyi akşamlar fıstıklar bugün hayatımın en tuhaf gününü yaşadım diyebilirim sabah kahvaltı yaparken bitişik apartmandan feryat çığlık ağlama hemen fırladık 30 yıllık komşumuz rahmetli olmuş eşi perişan sonrasında çocukları geldi öğle namazında ebedi yerine intikal etti gelenlere hizmet helvası filan derken 3 gibi ordan çıktım bir baktım sokağa bayrak asılmış cenazenin bitişiğindeki apartmandada sünnet düğünü var hayat ne garip dedim şu an hala mahalle müzik sesiyle inliyor ne düğün bekler ne cenaze diye boşa dememişler ama sokakta düğün yapmanın kötü yanları bu sanırım düğün salonunda olsa cenaze evi de üzülmezdi bilemedim ne düşüneceğimi sünnet sahibi de çağırmış annem bir görün gel ayıp olur dedi önceden haberim yoktu ama gidemedim
yarında yemekli bir düğüne gitmem lazım bilmiyorum nasıl olacak
başlangıç süpe rolmuş cecommmmyalnız tavuk veya et yediğin zaman yanında salatayı tercih et bitanem acıktığın an yemelisin zaten herhangi bir yanlış yokk
ama yine bildirim yapmamışsın cecommm hatta kimse yapmamış
azda olsa üzümün yanında süt veya yoğurt tüket kuzumm bayıldımmmm kahvaltında tereyağı veya zeytinyağını unutmuyorsun değilmi
mısır önerilmiyor bitanem nişastalı olduğu ve genetiği bozulduğu için ama çok canın çektiyse yarım mısır akşam olmamak kaydıyla tüketebilirsin
hadi bakalım inş bızdıkımhapmı
bitanem uykunun gelmesi cevizden değil tamamen karataydanbende karatay yapmadan önce gece yatmasan sabah kalkmasam diyenlerdendim ama karataya başlayınca erkenden uykum gelmeye başladı ve erklenden zıplıyorum
ne zaman başladın bitanemm:26: haftaya herkes düzenli menü paylaşımına ve spora başlıyor hedefe doğru ileri kızlarrr:13::13:
bende hiç olmadı bitanemm:26: bir haftaya ekmeğin varlığını unutursun cnm hatta yesen bile rahatsız olursun biraz dayan lütfen
elbette başaracaksın bitanemmmm:13::13:
afiyetolsun cnmm sabah penir zeytin de eklersen süper olur kayısınıda sabah tülketki leptin salgılansın ara yaparak bozmamış olursun
akşam sadece yoğurt yetecekmi:26:
diyet diye bakma bitanem böyle düşünürsen sıkılırsın sağlıklı besleneceğim diye düşün bu süreç hakikaten uzun sürüyor gr gr da olsa yeterki gitsin önemli olan bu allak korusun o kötü hastalığı aklına bile getirme ayrıca bu hastalık direk şekerden besleniyor şekerden uzak durursak açlıktan ölür
elbette başaracağız canımcımm
Ay ablacimm Allah im rahmet eylesin ve ailesine sabir diliyorum.. Mekani cennet olur insha Allah, hayat cookk garib hemde...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Menunuz cok guzel gorunuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar fıstıklar bugün hayatımın en tuhaf gününü yaşadım diyebilirim sabah kahvaltı yaparken bitişik apartmandan feryat çığlık ağlama hemen fırladık 30 yıllık komşumuz rahmetli olmuş eşi perişan sonrasında çocukları geldi öğle namazında ebedi yerine intikal etti gelenlere hizmet helvası filan derken 3 gibi ordan çıktım bir baktım sokağa bayrak asılmış cenazenin bitişiğindeki apartmandada sünnet düğünü var hayat ne garip dedim şu an hala mahalle müzik sesiyle inliyor ne düğün bekler ne cenaze diye boşa dememişler ama sokakta düğün yapmanın kötü yanları bu sanırım düğün salonunda olsa cenaze evi de üzülmezdi bilemedim ne düşüneceğimi sünnet sahibi de çağırmış annem bir görün gel ayıp olur dedi önceden haberim yoktu ama gidemedim
başlangıç süpe rolmuş cecommmmyalnız tavuk veya et yediğin zaman yanında salatayı tercih et bitanem acıktığın an yemelisin zaten herhangi bir yanlış yokk
ama yine bildirim yapmamışsın cecommm hatta kimse yapmamış
azda olsa üzümün yanında süt veya yoğurt tüket kuzumm bayıldımmmm kahvaltında tereyağı veya zeytinyağını unutmuyorsun değilmi
mısır önerilmiyor bitanem nişastalı olduğu ve genetiği bozulduğu için ama çok canın çektiyse yarım mısır akşam olmamak kaydıyla tüketebilirsin
hadi bakalım inş bızdıkımhapmı
bitanem uykunun gelmesi cevizden değil tamamen karataydanbende karatay yapmadan önce gece yatmasan sabah kalkmasam diyenlerdendim ama karataya başlayınca erkenden uykum gelmeye başladı ve erklenden zıplıyorum
ne zaman başladın bitanemm:26: haftaya herkes düzenli menü paylaşımına ve spora başlıyor hedefe doğru ileri kızlarrr:13::13:
bende hiç olmadı bitanemm:26: bir haftaya ekmeğin varlığını unutursun cnm hatta yesen bile rahatsız olursun biraz dayan lütfen
elbette başaracaksın bitanemmmm:13::13:
afiyetolsun cnmm sabah penir zeytin de eklersen süper olur kayısınıda sabah tülketki leptin salgılansın ara yaparak bozmamış olursun
akşam sadece yoğurt yetecekmi:26:
diyet diye bakma bitanem böyle düşünürsen sıkılırsın sağlıklı besleneceğim diye düşün bu süreç hakikaten uzun sürüyor gr gr da olsa yeterki gitsin önemli olan bu allak korusun o kötü hastalığı aklına bile getirme ayrıca bu hastalık direk şekerden besleniyor şekerden uzak durursak açlıktan ölür
elbette başaracağız canımcımm
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Eşimle çay faslı yaparken birazda tavla oynadıkve tabiki ben yendim
O arada felaket yağmur yağınca uyduda gitti ve bizde radyo açıp bir yandan müzik dinledik
Çok eğlenceli geçti doğrusu
İki gündür cadıyı kendi yatağında uyumaya alıştırıyoruz
Dün baya bir ağlamıştı ama bugün hiç huysuzluk yapmadısadece tek şartı ablasının ona masal okumasıydı
Biraz sinir oldu ablası ama bir baktım birlikte büyük kızın yatağına yatmışlar ve küçük cimcime uyumak üzere şu anda
Aslında kendi yatağında yatması gerek ama şimdilik bunada razıyıznasılsa alışacak ufak ufak bizden ayrı yatmaya
Yarın gece ben okuyacakmışım hikayesinişimdiden ilan etti ama ben onu kendi yatağına yatırıp yanına oturmayı düşünüyorum bizden kurtulup sonra ablasına yapışmasın
Bu arada adaşımya menü bildirirken kilomuda bildirecektim ama telefon deli edince arada kaynadı
Şimdi jeton düşünce hemen yazayım istedim
Başlangıç; 124.5 kg
Bugün; 123.5 kg ( sevinsemmi üzülsemmi bilemedim)
Giden; 1 kg
İnşallah haftaya daha aşağılarda bildirim yaparımBugün benim acımdan çok iyi geçti sayılır şu an çok açım ama suya devam
Çok teşekkür ederimİnşallah hep öyle devam ederde bende karşılığını alırım
Adaşımın dediği gibi tavuğun yanında salata olaydı iyidi ama hepsini bitiremedim o yüzden yarın artık yanına birde salata yapar kalan 3 parçayıda öğlende yerim
ya ne bılıyım ben ama o sunnet dugununu eglencelı yapılması ayıp bıraz bence hayat planlı olmuyo malesef ama aynı sokakta cenaze oluncada yakısık almaz bence.sonucta sünnet dugunu off
benım nıkahımın oldugu gun nıkahtan 2 3 saat sonra köyden haber gelmıs babaannem rahmetlı olmustu. 1 öncekı gun kınam eglencelıydı eger ozamana denk gelse hersey sessızce olucaktı.rahmetlı gıderken bana ıyılıkte yaptı.benım dugunumden 1 hafta sonra halamın kızının dugunu vardı o ertelenmıstı mesela.zor ısler yanı allah ölene rahmet eylesın ınsallah
Allah rağmet eylesinHayat böyle garip işte. Bizim de düğün günümüzde cenaze vardı sokakta o yüzden gelin almaya geldiklerinde davul ve korna olmadı mesela. Biraz anlayışlı olabilirlermiş aslında.
Canımcım aralara yoğurt ekliyorum bugünden itibaren. Mısır da dün çok istemişti canım iyiki cevaplar geç geldi yemedim cevap gelene kadar. Sonrada krizim geçti zaten
Bugün çok daha iyim mide bulantısı yok uyku gelmesi de yok çok şükür gayet dinç bir haldeyim. İlk iki gün zorladı beni demekki
Normalde 3 te yatıp 12-1 de kalkardım bünye garipsedi tabi 10 da kahvaltıyı
Selam canlarım
Birsey danışacağım. Karatayda ki bu soğuk sıkım zeytinyağına baktım : 500 ml 22 tl idi oldukça pahalı. Şahsen benim bunu almaya gücüm yetmez yani
Siz hangi zeytinyağını kullanıyorsunuz çokta pahalı olmayan türde bişey yok mu
Kızlaaarr merhaba ben geldim biraz uzun oldu ama sonunda bitirdim şu bayram tatilinibayram süresince dikkat etmeye çalıştım ama yapılan hiçbir yemek benim diyetime uygun değildi ve sanırım 1 kilo alıp geri döndüm gittikçe umudumu kaybetmeye başladım canım çok sıkkın bir türlü listeme uyamıyorum :2: ne yapacağım hiç bilmiyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Eşimle çay faslı yaparken birazda tavla oynadıkve tabiki ben yendim
O arada felaket yağmur yağınca uyduda gitti ve bizde radyo açıp bir yandan müzik dinledik
Çok eğlenceli geçti doğrusu
İki gündür cadıyı kendi yatağında uyumaya alıştırıyoruz
Dün baya bir ağlamıştı ama bugün hiç huysuzluk yapmadısadece tek şartı ablasının ona masal okumasıydı
Biraz sinir oldu ablası ama bir baktım birlikte büyük kızın yatağına yatmışlar ve küçük cimcime uyumak üzere şu anda
Aslında kendi yatağında yatması gerek ama şimdilik bunada razıyıznasılsa alışacak ufak ufak bizden ayrı yatmaya
Yarın gece ben okuyacakmışım hikayesinişimdiden ilan etti ama ben onu kendi yatağına yatırıp yanına oturmayı düşünüyorum bizden kurtulup sonra ablasına yapışmasın
Bu arada adaşımya menü bildirirken kilomuda bildirecektim ama telefon deli edince arada kaynadı
Şimdi jeton düşünce hemen yazayım istedim
Başlangıç; 124.5 kg
Bugün; 123.5 kg ( sevinsemmi üzülsemmi bilemedim)
Giden; 1 kg
İnşallah haftaya daha aşağılarda bildirim yaparımBugün benim acımdan çok iyi geçti sayılır şu an çok açım ama suya devam
Çok teşekkür ederimİnşallah hep öyle devam ederde bende karşılığını alırım
Adaşımın dediği gibi tavuğun yanında salata olaydı iyidi ama hepsini bitiremedim o yüzden yarın artık yanına birde salata yapar kalan 3 parçayıda öğlende yerim
Kizlarr dun tartiya ciktim 95dim morelim oyle bi bozulmustuki. Daha yeni ciktim 93.7 su mu giden? Cunku dun dietimi iyi yaptim hic ac kalmadim suyumuda bolca ictim. Spor yasaklandi ama bi kac gun vucudum hapa alismasi lazimmis. Kalp ritimleri biraz hizliydi dun bu normalmis. Yani 2 gun sonra tam spor edecegim. Bu gun 30 saat yuruyus yaparim kosubandinda. Ben 1 hafta icinde kendimi toparlayacagim insha Allah. Ben cok hizli kilo veren ve cok hizli alan biriyim yeterki yapiyimm. Busefer basardim ama. Dun cok iyiydi.. Bu arada bacaklarim cok tombullastii basenlerimm:s dizlerim bile. Kalcam zaten ortada ona birsey demiycem;s kizlar ciddi halde bunlari eritecek bi spor varmi?? Kisa surede hemen toparlicak olan. Cunku berbat bi durumdayim uff kendimi cok kotu hissediyorum. Tipten ciktimresmen.
Bence surekli tartiya cikmayin haftada bir ideal diye dusunuyorum. cunku hafta icinde dalgalanmalar oluyo bosa moral bozmayin. Spor olarak ben sadece yuruyorum ve parklardaki spor aletlerini yapiyorumFaydasi oluyor bende. Parkta bi alet var mesela.oturup ayaklarinla.kendini itiyosun tum bacak ve karin calisiyor. En sevdigim.spor aleti
Tatlım bende 15 TL den temin ediyorum. Sadepazar. Com da var ve güvenilir bak istersenSelam canlarım
Birsey danışacağım. Karatayda ki bu soğuk sıkım zeytinyağına baktım : 500 ml 22 tl idi oldukça pahalı. Şahsen benim bunu almaya gücüm yetmez yani
Siz hangi zeytinyağını kullanıyorsunuz çokta pahalı olmayan türde bişey yok mu
Bilgiler bişi yok canım yolu devamKızlaaarr merhaba ben geldim biraz uzun oldu ama sonunda bitirdim şu bayram tatilinibayram süresince dikkat etmeye çalıştım ama yapılan hiçbir yemek benim diyetime uygun değildi ve sanırım 1 kilo alıp geri döndüm gittikçe umudumu kaybetmeye başladım canım çok sıkkın bir türlü listeme uyamıyorum :2: ne yapacağım hiç bilmiyorum
Kizlarr dun tartiya ciktim 95dim morelim oyle bi bozulmustuki. Daha yeni ciktim 93.7 su mu giden? Cunku dun dietimi iyi yaptim hic ac kalmadim suyumuda bolca ictim. Spor yasaklandi ama bi kac gun vucudum hapa alismasi lazimmis. Kalp ritimleri biraz hizliydi dun bu normalmis. Yani 2 gun sonra tam spor edecegim. Bu gun 30 saat yuruyus yaparim kosubandinda. Ben 1 hafta icinde kendimi toparlayacagim insha Allah. Ben cok hizli kilo veren ve cok hizli alan biriyim yeterki yapiyimm. Busefer basardim ama. Dun cok iyiydi.. Bu arada bacaklarim cok tombullastii basenlerimm:s dizlerim bile. Kalcam zaten ortada ona birsey demiycem;s kizlar ciddi halde bunlari eritecek bi spor varmi?? Kisa surede hemen toparlicak olan. Cunku berbat bi durumdayim uff kendimi cok kotu hissediyorum. Tipten ciktimresmen.
Tatlım bende 15 TL den temin ediyorum. Sadepazar. Com da var ve güvenilir bak istersen
Bilgiler bişi yok canım yolu devam
😘😘😘
😹😹 sen çok tatlısın kız acilen ne gidecek sabırlı ol
Hahaha😌🙊☺ saol ablaa sende oylesin💋 yaaa tipten ciktimm:s bacaklar almis basini gidiyoooor 😖😫
merhaba canım hoşgeldinnn bayramda hepimiz az çok aldık dün dünde kaldı hemen toparlanıp yarına bakıyoruz pes etmek durmak yok kurbana kadar bahanede yok yeterki iste bunu başarabilirsin:13::13:
Tatlım bende 15 TL den temin ediyorum. Sadepazar. Com da var ve güvenilir bak istersen
Bilgiler bişi yok canım yolu devam
😘😘😘
😹😹 sen çok tatlısın kız acilen ne gidecek sabırlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?