Ok de Kilo vermeden sporla erimiyo onlar canım hep beraber incecik olacağız okiş 😉😉👌👌 acele yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biliyorum zaten 😉😂 ama yanina etkili bacak inceltecek sporu hareketleri ariyordum 👍👌😊
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ebru şallının skinny jeans egzersizleri ya da selülit savarı deneyebilirsin onlar etkili baya
Aynen ablacim cok haklisin bende oyle dusundum ama kendimi bazen tutamayip tartiya cikiyorum yine :s yarin son olarak bakayim sonra haftaya cikarim insha Allah, evet biliyorum o aleti haha ben fitnesse giderkende onu yapiyordum simdi gitmiyorum artik evde kosubandim var onunla barismam lazim biran once ;s uzan zaman spor yapmayinca insan sevmiyor ama spor yaptikcada sporu cok seviyorum:s sonra belki yuruyus yaparim
Tatlım bende 15 TL den temin ediyorum. Sadepazar. Com da var ve güvenilir bak istersen
Bilgiler bişi yok canım yolu devam
😘😘😘
😹😹 sen çok tatlısın kız acilen ne gidecek sabırlı ol
kızlar memlekete gittim bir kuzenim var kışın biz memlekete gidince görüşmüştük kilosu yaklaşık olarak benim kadardı bayramda bi görüştük tığ gibi kalmış 58 kiloya düşmüş onu görünce merak ettim ne yapıyor ne ediyor diyesordum işte ne yaptın nasıl verdin diye normaaall bildiğin şeyler bişey yapmadım falan dedi bende listen yok mu ben de diyetisyene gittim o da bana bi liste verdi dedim o da herşeyi yiyorum dedi kısacası bana yaptığı şeyleri söylemedi çok bozuldum sonuçta ben kendinin kötülüğünü istemem kendi de ne yaptığını söylemedi spor salonuna gittiğini biliyodum ama listesini paylaşmaması bilmiyorum sinir oldum kısaca
Selam canlarım
Birsey danışacağım. Karatayda ki bu soğuk sıkım zeytinyağına baktım : 500 ml 22 tl idi oldukça pahalı. Şahsen benim bunu almaya gücüm yetmez yani
Siz hangi zeytinyağını kullanıyorsunuz çokta pahalı olmayan türde bişey yok mu
Kızlaaarr merhaba ben geldim biraz uzun oldu ama sonunda bitirdim şu bayram tatilinibayram süresince dikkat etmeye çalıştım ama yapılan hiçbir yemek benim diyetime uygun değildi ve sanırım 1 kilo alıp geri döndüm gittikçe umudumu kaybetmeye başladım canım çok sıkkın bir türlü listeme uyamıyorum :2: ne yapacağım hiç bilmiyorum
Yerimmben o cadiyiiiii cok iyi yapiosunuz kucuk yasta alistirmakla ben kucukken ayni odada uyurdum ablamla. Ona ragmen 9 yasima kadar ayni yatakta yatmak istiyordum. Bazen anneminbabamin arasina sokuluyodum hahah hala karanliktan korkarim bazen. Ablaaaa supersinnn kac gunde verdin o 1 kiloyuu :)) wauw
Kizlarr dun tartiya ciktim 95dim morelim oyle bi bozulmustuki. Daha yeni ciktim 93.7 su mu giden? Cunku dun dietimi iyi yaptim hic ac kalmadim suyumuda bolca ictim. Spor yasaklandi ama bi kac gun vucudum hapa alismasi lazimmis. Kalp ritimleri biraz hizliydi dun bu normalmis. Yani 2 gun sonra tam spor edecegim. Bu gun 30 saat yuruyus yaparim kosubandinda. Ben 1 hafta icinde kendimi toparlayacagim insha Allah. Ben cok hizli kilo veren ve cok hizli alan biriyim yeterki yapiyimm. Busefer basardim ama. Dun cok iyiydi.. Bu arada bacaklarim cok tombullastii basenlerimm:s dizlerim bile. Kalcam zaten ortada ona birsey demiycem;s kizlar ciddi halde bunlari eritecek bi spor varmi?? Kisa surede hemen toparlicak olan. Cunku berbat bi durumdayim uff kendimi cok kotu hissediyorum. Tipten ciktimresmen.
kızlar memlekete gittim bir kuzenim var kışın biz memlekete gidince görüşmüştük kilosu yaklaşık olarak benim kadardı bayramda bi görüştük tığ gibi kalmış 58 kiloya düşmüş onu görünce merak ettim ne yapıyor ne ediyor diyesordum işte ne yaptın nasıl verdin diye normaaall bildiğin şeyler bişey yapmadım falan dedi bende listen yok mu ben de diyetisyene gittim o da bana bi liste verdi dedim o da herşeyi yiyorum dedi kısacası bana yaptığı şeyleri söylemedi çok bozuldum sonuçta ben kendinin kötülüğünü istemem kendi de ne yaptığını söylemedi spor salonuna gittiğini biliyodum ama listesini paylaşmaması bilmiyorum sinir oldum kısaca
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Sabahtan beri evle uğraşıyorum hatta 1 saatten fazladır ütü yapıyordum ara verip buraya bakayım dedim
Ütülerin yarısı tamam ama daha çok var yaaanefret ediyorum ütüden yaaaa
Bir yandanda iki posta çamaşır yıkadımAnam iki gün evden elimi eteğimi çektim daha beter iş çıkardım başıma neyse Allahtan az kaldıda sonra rahatım
Birazdanda akşam yemeğimi hazırlamaya başlarım artıkAslında pek acıkmadım ( öğle yemeğini 3 gibi yedik ) tabi benim yemeği hazırlamam yine 7yi bulur
Gece inşallah menümüde paylaşırım
Bencede çok pahalıymışBen en son Akçaydan 5 litrelik aldım 60 Lİraya Tamam 60da az değil ama o bir teneke bana 6 aydan fazla gidiyor İstersen internettende sipariş veriliyormuş ama kargo ücreti ne alemde bilmiyorum
Bak linkini atayım sana bir bak istersen ( Gerçekten şimdiye kadar aldıklarımın en lezzetlisiydi hatta çok seçici olan komşu ablam bile bayıldı onada getirdim bir teneke)
http://www.sakallizeytincilik.com/naturel-sizma-zeytinyagi/
Ben bitince internetten sipariş vermeyi düşünüyorumkapıda ödeme kolaylığıda var eğer kredi kartı kullanmıyorum dersen
Canım o 1 kilo bence ödemdirsonuçta yol yorgunluğu ve hava değişimi bile etkiliyor
Ben inanıyorum sen çok güzel kilo vermeye devam edeceksin
Yeterki sakın pes etme
Fıstığım geçen hafta reglm yeni bitmişti ya birde eksik su içince bence ödem vardıartık önümüzdeki hafta göreceğiz dananın kuyruğunun kopup kopmayacağını inşallah eksi görürümde bana motivasyon olur
Canım o kullandığın hap zayıflama hapı yanlış anlamadıysam
Yine sen bilirsin ama Allah korusun o haplar çok tehlikeli :26: TVde hiçmi deng gelmedin kaç tane insan o tür haplar yüzünden vefat ettiler
Kuzum bak kalp ritmini bile etkilemiş ne olur vazgeç o tip şeylerden
Bir kaç gün çozutmuş dahi olsan inanıyorum kendini toparlayacaksın ve sonra kilolar gidince o haplara ihtiyacın olmadığına emin olucaksın
Kalça falan için benim bildiğim Lesslie tarzı sporlar iyi gelir :34. youtubeda var nasılsa bir sürü video arama çubuğuna kalça eriten yazsan bile çıkar eminim
:26: Mallesef millet böyle biz olsak en ufak ayrıntıya kadar anlatırız
Boşver hayatım sen bir sonraki yaza kadar kesin çok güzel kilolar verirsin birde sıkılaşınca daha da az gösterir ona aynı muameleyi çekersin
Eminim protein ağırlıklı besleniyordur
Evet spor uzun sure yapmayinca soguyor insan malesef. bende yapmiyordum.bayadir iki gundur gidiyorum simdi aksam olsada spora gitsem modundayimAma sen fazla tartiya cikmamaya bak ;-)
Sagol canim bir bakayim kargo ile pahaliya geliyorsa marketten alirim artik
Bazi.insanlar soylemek istemez kendisinden daha fazla.zayiflayip daha gozde olmanimi.kiskandi acaba :-D:-D Bende hic umursamam.soylerim.halbuki bu insanlari.anlamak.guc :-/
Evet spor uzun sure yapmayinca soguyor insan malesef. bende yapmiyordum.bayadir iki gundur gidiyorum simdi aksam olsada spora gitsem modundayimAma sen fazla tartiya cikmamaya bak ;-)
Sagol canim bir bakayim kargo ile pahaliya geliyorsa marketten alirim artik
Bazi.insanlar soylemek istemez kendisinden daha fazla.zayiflayip daha gozde olmanimi.kiskandi acaba :-D:-D Bende hic umursamam.soylerim.halbuki bu insanlari.anlamak.guc :-/
Sabahtan beri evle uğraşıyorum hatta 1 saatten fazladır ütü yapıyordum ara verip buraya bakayım dedim
Bir yandanda iki posta çamaşır yıkadımAnam iki gün evden elimi eteğimi çektim daha beter iş çıkardım başıma neyse Allahtan az kaldıda sonra rahatım
Birazdanda akşam yemeğimi hazırlamaya başlarım artıkAslında pek acıkmadım ( öğle yemeğini 3 gibi yedik ) tabi benim yemeği hazırlamam yine 7yi bulur
Bencede çok pahalıymışBen en son Akçaydan 5 litrelik aldım 60 Lİraya Tamam 60da az değil ama o bir teneke bana 6 aydan fazla gidiyor İstersen internettende sipariş veriliyormuş ama kargo ücreti ne alemde bilmiyorum
Bak linkini atayım sana bir bak istersen ( Gerçekten şimdiye kadar aldıklarımın en lezzetlisiydi hatta çok seçici olan komşu ablam bile bayıldı onada getirdim bir teneke)
Ben bitince internetten sipariş vermeyi düşünüyorumkapıda ödeme kolaylığıda var eğer kredi kartı kullanmıyorum dersen
Canım o 1 kilo bence ödemdirsonuçta yol yorgunluğu ve hava değişimi bile etkiliyor
Yeterki sakın pes etme
Fıstığım geçen hafta reglm yeni bitmişti ya birde eksik su içince bence ödem vardıartık önümüzdeki hafta göreceğiz dananın kuyruğunun kopup kopmayacağını inşallah eksi görürümde bana motivasyon olur
Yine sen bilirsin ama Allah korusun o haplar çok tehlikeli :26: TVde hiçmi deng gelmedin kaç tane insan o tür haplar yüzünden vefat ettiler
Bir kaç gün çozutmuş dahi olsan inanıyorum kendini toparlayacaksın ve sonra kilolar gidince o haplara ihtiyacın olmadığına emin olucaksın
Kalça falan için benim bildiğim Lesslie tarzı sporlar iyi gelir :34. youtubeda var nasılsa bir sürü video arama çubuğuna kalça eriten yazsan bile çıkar eminim
Boşver hayatım sen bir sonraki yaza kadar kesin çok güzel kilolar verirsin birde sıkılaşınca daha da az gösterir ona aynı muameleyi çekersin
Yeterki sakın pes etme
Ha ondan abla verirsin yaaaaaa verecegiz hepimiz insha Allah :)) abla o hapi ben defalarca kullandim gercekten cok ise yariyor. Midemi baya kucultuyo hemen doyuyorum :) tamam abla tesekur ettim leslie sansone hareketlerine baslarim bi kac gun hapa alismasi gerekiyo vucudum o yuzden spor yapmiycam. Kalp ritim boyle olmasi normalmis. Ablamin en yakin arkadasi satis yapiyo ve hollandanin turkleri cogu bilir bu hapi ve cogu alir ve super sonuclar alir. Tvde biberi haplari gormustum insanlar bununla olduler:s coksukur bu hap naturel, tabiki annem bilmiyor bu hapi tekrardan kullandigimi yoksa cok kizar :)) kac kac tartismistik bu hap yuzunden hatta cope atmaya kalkisti birkeresindede beni ikna ederek ben kendi ellerimle cope atmistim:)) Tabi hapi biraktiktan sonra diyettede oldugu gibi dikkat etmeliyimm:). Bu hap 1 ayligina 85 olayim bu hapla yine 1 hap alip 77 olayim sonra kendim yapacagim. Off morelim cok bozuk abla ya.. Ben 12inci ayda abimin dugununden sonra kendimi saldim ve kilo almaya basladim toplam 10 kilo aldim 8 ay icinde. Offf.. Derin bi nefes cektim :) sanki hic zayif olamiycakmisim gibi bi his var icimde.. Cabucak olsun istiyorum. Sanirim regl olacam yarin o yuzden reglden sonra tartiya cikacam ve spor yapacam :) kendimi 1 ayda toparlicam insha Allah bu ay sonunda 85 gormek istiyorum. Hedefim 85 oldu. INANMIYORUM ESKI KILOMA YAKLASTIM 100 KILOYDUM simdi 94 diyelim70 olsam dunyalar benim.
Kizlar ne tatli yiyorum ne sekerli cay iciyorum.agzima seker surmuyorum ama.su turk.kahvesi sekersiz olmuyooor ya:-( sadece ona bi kasik seker kullansam olmaz miii ki cok mu aykiri olur diyete :what::what:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ay bu sıcakta ütü gerçekten insanı öldürür
5 gömlek kaldı ama daha fazla dayanamadımartık biraz sonra onlarıda bitiririm ( balkonda iki posta kurumayı bekleyenler varrrrrrrr )
Anam aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1207789
Kahvaltımın resmini çekmeyi unuttum ama buna benziyorduyanlız haşlanmış yumurta yerine az birşey omlet yedim ve jambonla sucuk yoktu
( Sırf yazmak istemedimgörüntü olayı hoşuma gitti )
Eki Görüntüle 1207791
Mantarların yanındaki patates kızartması değil yanlış anlaşılmasındünden kalan tavuğumu şerit şerit doğradım
Eki Görüntüle 1207792
Akşam hiç açıkmadığım için kendime koca bir kase cacık yaptım
Metabolizmayı yavaşlatmamak için yiyebileceğim en masum şey
Gün içinde 2.5 litreye yakın su kesin içmişimdiryatana kadar bir litre daha olur bence
Bu arada Ramazandan çıktık ya annem ve kızkardeşim kurtlanmaya başladılaryarın sabah erkenden yine sosyete pazarı göründü bana
Aslında bu sıcakta çekilmezdi de hem erken gideceğiz hemde birkaç birşey alırım gitmişken ( çocuklara don, atlet birde uygun bulursam bir kaç Tshirt) o bahaneyle yürüyüşde yapmış oluruz
Öğleden sonrada annemlerde yemek yedikten sonra bir kahve içer sonrada evime gelir kuruyan çamaşırlarımı ütülerim akşama kadar
Daha şimdiden akşamlık ne yemek yapsam diye düşünüyorumneyse olmadı kabağım var evde onla şöyle güzel zeytinyağlı bir yemek yaparım bol naneli tabi pirinçsiz
Canım sen istedikten sonra zaten kesin verirsin
Yanlız bak annende karşıymış gözünü seveyim eğer kendini bir iki gün içinde yine aynı hissedersen bırak onlarıAllah korusun sana birşey olursa kimse rahmetlide pek zayıftı demez ( Rabbim geçinden versin ...Aminnnn )
Zaten sporunuda yaparsan çok çabuk gider o kilolarbirde karbonhidrat kullanmamaya çalış yada en aza indir emin ol daha çabuk verirsin
Canım okadardan birşey olmaz
Bende herşeyden tuzu şekeri kestim ama çok çok azda olsa şeker türk kahvesine koyuyorum
Bir ara şekersiz içiyordum baktım çarpıntı yapıyor bende iki kişilik yaparken bir kaşık şeker koyuyorum en azından acılığını kırıyor hafif
Bak sen diyince benimde canım istedişu ufaklığı yıkıyayım yatsında kocacığımla karşılıklı kahve içelim gündüz hiç aklıma gelmedi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ay bu sıcakta ütü gerçekten insanı öldürür
5 gömlek kaldı ama daha fazla dayanamadımartık biraz sonra onlarıda bitiririm ( balkonda iki posta kurumayı bekleyenler varrrrrrrr )
Anam aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1207789
Kahvaltımın resmini çekmeyi unuttum ama buna benziyorduyanlız haşlanmış yumurta yerine az birşey omlet yedim ve jambonla sucuk yoktu
( Sırf yazmak istemedimgörüntü olayı hoşuma gitti )
Eki Görüntüle 1207791
Mantarların yanındaki patates kızartması değil yanlış anlaşılmasındünden kalan tavuğumu şerit şerit doğradım
Eki Görüntüle 1207792
Akşam hiç açıkmadığım için kendime koca bir kase cacık yaptım
Metabolizmayı yavaşlatmamak için yiyebileceğim en masum şey
Gün içinde 2.5 litreye yakın su kesin içmişimdiryatana kadar bir litre daha olur bence
Bu arada Ramazandan çıktık ya annem ve kızkardeşim kurtlanmaya başladılaryarın sabah erkenden yine sosyete pazarı göründü bana
Aslında bu sıcakta çekilmezdi de hem erken gideceğiz hemde birkaç birşey alırım gitmişken ( çocuklara don, atlet birde uygun bulursam bir kaç Tshirt) o bahaneyle yürüyüşde yapmış oluruz
Öğleden sonrada annemlerde yemek yedikten sonra bir kahve içer sonrada evime gelir kuruyan çamaşırlarımı ütülerim akşama kadar
Daha şimdiden akşamlık ne yemek yapsam diye düşünüyorumneyse olmadı kabağım var evde onla şöyle güzel zeytinyağlı bir yemek yaparım bol naneli tabi pirinçsiz
Canım sen istedikten sonra zaten kesin verirsin
Yanlız bak annende karşıymış gözünü seveyim eğer kendini bir iki gün içinde yine aynı hissedersen bırak onlarıAllah korusun sana birşey olursa kimse rahmetlide pek zayıftı demez ( Rabbim geçinden versin ...Aminnnn )
Zaten sporunuda yaparsan çok çabuk gider o kilolarbirde karbonhidrat kullanmamaya çalış yada en aza indir emin ol daha çabuk verirsin
Canım okadardan birşey olmaz
Bende herşeyden tuzu şekeri kestim ama çok çok azda olsa şeker türk kahvesine koyuyorum
Bir ara şekersiz içiyordum baktım çarpıntı yapıyor bende iki kişilik yaparken bir kaşık şeker koyuyorum en azından acılığını kırıyor hafif
Bak sen diyince benimde canım istedişu ufaklığı yıkıyayım yatsında kocacığımla karşılıklı kahve içelim gündüz hiç aklıma gelmedi
Icin vallahi ooohhhben aksam yemeginden sonra ictim yani tek keyfim o var evde napiyim denedim sekersiz bi yudum ictim geri doktum.
Tamam ablacim bugun cok iyim dunkiden farkliyim alhamdulillah:) karbonidrat neki abla. Bu arada siz sizma yagmi dediniz o neki?? Normal zeytinyag dgilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?