80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ok de Kilo vermeden sporla erimiyo onlar canım hep beraber incecik olacağız okiş 😉😉👌👌 acele yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorum zaten 😉😂 ama yanina etkili bacak inceltecek sporu hareketleri ariyordum 👍👌😊

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

kızlar memlekete gittim bir kuzenim var kışın biz memlekete gidince görüşmüştük kilosu yaklaşık olarak benim kadardı bayramda bi görüştük tığ gibi kalmış 58 kiloya düşmüş onu görünce merak ettim ne yapıyor ne ediyor diye sordum işte ne yaptın nasıl verdin diye normaaall bildiğin şeyler bişey yapmadım falan dedi bende listen yok mu ben de diyetisyene gittim o da bana bi liste verdi dedim o da herşeyi yiyorum dedi kısacası bana yaptığı şeyleri söylemedi çok bozuldum sonuçta ben kendinin kötülüğünü istemem kendi de ne yaptığını söylemedi spor salonuna gittiğini biliyodum ama listesini paylaşmaması bilmiyorum sinir oldum kısaca

Biliyorum zaten 😉😂 ama yanina etkili bacak inceltecek sporu hareketleri ariyordum 👍👌😊

ebru şallının skinny jeans egzersizleri ya da selülit savarı deneyebilirsin onlar etkili baya

Evet spor uzun sure yapmayinca soguyor insan malesef. bende yapmiyordum.bayadir iki gundur gidiyorum simdi aksam olsada spora gitsem modundayim Ama sen fazla tartiya cikmamaya bak ;-)

Sagol canim bir bakayim kargo ile pahaliya geliyorsa marketten alirim artik

Bazi.insanlar soylemek istemez kendisinden daha fazla.zayiflayip daha gozde olmanimi.kiskandi acaba :-D:-D Bende hic umursamam.soylerim.halbuki bu insanlari.anlamak.guc :-/

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabahtan beri evle uğraşıyorum hatta 1 saatten fazladır ütü yapıyordum ara verip buraya bakayım dedim
Ütülerin yarısı tamam ama daha çok var yaaa nefret ediyorum ütüden yaaaa
Bir yandanda iki posta çamaşır yıkadım Anam iki gün evden elimi eteğimi çektim daha beter iş çıkardım başıma neyse Allahtan az kaldıda sonra rahatım

Birazdanda akşam yemeğimi hazırlamaya başlarım artık Aslında pek acıkmadım ( öğle yemeğini 3 gibi yedik ) tabi benim yemeği hazırlamam yine 7yi bulur
Gece inşallah menümüde paylaşırım

Bencede çok pahalıymış Ben en son Akçaydan 5 litrelik aldım 60 Lİraya Tamam 60da az değil ama o bir teneke bana 6 aydan fazla gidiyor İstersen internettende sipariş veriliyormuş ama kargo ücreti ne alemde bilmiyorum
Bak linkini atayım sana bir bak istersen ( Gerçekten şimdiye kadar aldıklarımın en lezzetlisiydi hatta çok seçici olan komşu ablam bile bayıldı onada getirdim bir teneke )

http://www.sakallizeytincilik.com/naturel-sizma-zeytinyagi/

Ben bitince internetten sipariş vermeyi düşünüyorum kapıda ödeme kolaylığıda var eğer kredi kartı kullanmıyorum dersen

Canım o 1 kilo bence ödemdir sonuçta yol yorgunluğu ve hava değişimi bile etkiliyor
Ben inanıyorum sen çok güzel kilo vermeye devam edeceksin
Yeterki sakın pes etme

Fıstığım geçen hafta reglm yeni bitmişti ya birde eksik su içince bence ödem vardı artık önümüzdeki hafta göreceğiz dananın kuyruğunun kopup kopmayacağını inşallah eksi görürümde bana motivasyon olur

Canım o kullandığın hap zayıflama hapı yanlış anlamadıysam
Yine sen bilirsin ama Allah korusun o haplar çok tehlikeli :26: TVde hiçmi deng gelmedin kaç tane insan o tür haplar yüzünden vefat ettiler
Kuzum bak kalp ritmini bile etkilemiş ne olur vazgeç o tip şeylerden
Bir kaç gün çozutmuş dahi olsan inanıyorum kendini toparlayacaksın ve sonra kilolar gidince o haplara ihtiyacın olmadığına emin olucaksın
Kalça falan için benim bildiğim Lesslie tarzı sporlar iyi gelir :34. youtubeda var nasılsa bir sürü video arama çubuğuna kalça eriten yazsan bile çıkar eminim

:26: Mallesef millet böyle biz olsak en ufak ayrıntıya kadar anlatırız
Boşver hayatım sen bir sonraki yaza kadar kesin çok güzel kilolar verirsin birde sıkılaşınca daha da az gösterir ona aynı muameleyi çekersin
Eminim protein ağırlıklı besleniyordur

Kızlar merhaba hepinizi cok özledim dün lunaparka gittik cok güzeldi bügünde kendimi ütülere teslim ettim adeta işkence çekiyorum ama hepsini bitircem kararlıyım
Beni merak etmeyin yarından itibaren maratona hazırlanır gibi spor yapacagım için işleri bitireyim dedim :) gece uğrarım yine koca bi geçmiş beni bekliyo sanırım öpüldünüz canlar :)

Iphone dan gönderildi

sagol canim link icin bir de oraya bakiyim. 6 ay gidiyosa iyiymis o zaman. biz almistik side den getiriyorlardi ama.bu sene gitmediler kaldim boyle

bilmiyorum ki ben olsam söylerdim pat diye ama böyle gerçekten ya insanlar bi tuhaf bu sene aynı şeye o kadar çok şahit oldum ki sırf diyet konusu değil yani insanlar diğerinin başarılı olmasını çekemiyor malesef

Aynenn oyle yapcam, bide yarin regl olacam galiba artik reglden sonra insha Allah tartiya cikarim.

Kizlar daha yeni yapraksarma yedim 1 tabak. BiraZda mercimek corbasi? Kotumu yaptimki? Yapraksarma varmiki karatayda,

Bu arada menum:

Kahvalti 13:30 ; 2 haslanmis yumurta, yarim salatalik, kibrit kutusu kadar beyazpeynir, biraz kasarpeynir, ve siyah17 zeytin

Ogle 16:00: sutlu muesli icinde uzum ceviz kuru mango gibi kuruyemisler var,

Aksam00 2 kepce mercimek corbasi, 1 tabak yapraksarmasi, baya doydum ama :s

11 bardak su ictim yatana kadarda icerim :)

SWEET BANU ABLA ❤🙊☺

kolay gelsin canım inşallah canım doğru söylüyorsun pes etmek yok tam gaz diyete devam o zaman aynen öyle ya biz olsak anlatrız canım demekki anlatmamak gerekiyormuş bir de anneannemlere gittik kuzenimin de babaannesi oluyor bana sürekli yedirmeye çalışıyolar sonra da anneannem
daha sonra bana kızım sana bişey diyeceğim ama darılma kilo versen sende kuzenin gibi falan deyince toptan tepem attı napalım canım insanların zamanla gerçek yüzünü görüyoruz işte ama bi daha biraraya geldiğimizde görecekler

Ha ondan abla verirsin yaaaaaa verecegiz hepimiz insha Allah :)) abla o hapi ben defalarca kullandim gercekten cok ise yariyor. Midemi baya kucultuyo hemen doyuyorum :) tamam abla tesekur ettim leslie sansone hareketlerine baslarim bi kac gun hapa alismasi gerekiyo vucudum o yuzden spor yapmiycam. Kalp ritim boyle olmasi normalmis. Ablamin en yakin arkadasi satis yapiyo ve hollandanin turkleri cogu bilir bu hapi ve cogu alir ve super sonuclar alir. Tvde biberi haplari gormustum insanlar bununla olduler:s coksukur bu hap naturel, tabiki annem bilmiyor bu hapi tekrardan kullandigimi yoksa cok kizar :)) kac kac tartismistik bu hap yuzunden hatta cope atmaya kalkisti birkeresindede beni ikna ederek ben kendi ellerimle cope atmistim:)) Tabi hapi biraktiktan sonra diyettede oldugu gibi dikkat etmeliyimm:). Bu hap 1 ayligina 85 olayim bu hapla yine 1 hap alip 77 olayim sonra kendim yapacagim. Off morelim cok bozuk abla ya.. Ben 12inci ayda abimin dugununden sonra kendimi saldim ve kilo almaya basladim toplam 10 kilo aldim 8 ay icinde. Offf.. Derin bi nefes cektim :) sanki hic zayif olamiycakmisim gibi bi his var icimde.. Cabucak olsun istiyorum. Sanirim regl olacam yarin o yuzden reglden sonra tartiya cikacam ve spor yapacam :) kendimi 1 ayda toparlicam insha Allah bu ay sonunda 85 gormek istiyorum. Hedefim 85 oldu. INANMIYORUM ESKI KILOMA YAKLASTIM 100 KILOYDUM simdi 94 diyelim 70 olsam dunyalar benim.

Bugun ki menum :
Sabah : 10.30
Ara : 15.00
Aksam : 19.00
Spor : 40 dakika
Sivilar : Bir bardak yesilcay , Bir fincan turk kahvesi .
Suyu hic sayamadim

Eklentiler

• $1407088982881.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $1407089000874.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $1407089025743.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar ne tatli yiyorum ne sekerli cay iciyorum.agzima seker surmuyorum ama.su turk.kahvesi sekersiz olmuyooor ya :-( sadece ona bi kasik seker kullansam olmaz miii ki cok mu aykiri olur diyete :what::what:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ay bu sıcakta ütü gerçekten insanı öldürür
5 gömlek kaldı ama daha fazla dayanamadım artık biraz sonra onlarıda bitiririm ( balkonda iki posta kurumayı bekleyenler varrrrrrrr )

Anam aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Kahvaltımın resmini çekmeyi unuttum ama buna benziyordu yanlız haşlanmış yumurta yerine az birşey omlet yedim ve jambonla sucuk yoktu
( Sırf yazmak istemedim görüntü olayı hoşuma gitti )

Mantarların yanındaki patates kızartması değil yanlış anlaşılmasın dünden kalan tavuğumu şerit şerit doğradım

Akşam hiç açıkmadığım için kendime koca bir kase cacık yaptım
Metabolizmayı yavaşlatmamak için yiyebileceğim en masum şey

Gün içinde 2.5 litreye yakın su kesin içmişimdir yatana kadar bir litre daha olur bence

Bu arada Ramazandan çıktık ya annem ve kızkardeşim kurtlanmaya başladılar yarın sabah erkenden yine sosyete pazarı göründü bana
Aslında bu sıcakta çekilmezdi de hem erken gideceğiz hemde birkaç birşey alırım gitmişken ( çocuklara don, atlet birde uygun bulursam bir kaç Tshirt ) o bahaneyle yürüyüşde yapmış oluruz
Öğleden sonrada annemlerde yemek yedikten sonra bir kahve içer sonrada evime gelir kuruyan çamaşırlarımı ütülerim akşama kadar
Daha şimdiden akşamlık ne yemek yapsam diye düşünüyorum neyse olmadı kabağım var evde onla şöyle güzel zeytinyağlı bir yemek yaparım bol naneli tabi pirinçsiz

Canım sen istedikten sonra zaten kesin verirsin
Yanlız bak annende karşıymış gözünü seveyim eğer kendini bir iki gün içinde yine aynı hissedersen bırak onları Allah korusun sana birşey olursa kimse rahmetlide pek zayıftı demez ( Rabbim geçinden versin ...Aminnnn )
Zaten sporunuda yaparsan çok çabuk gider o kilolar birde karbonhidrat kullanmamaya çalış yada en aza indir emin ol daha çabuk verirsin

Canım okadardan birşey olmaz
Bende herşeyden tuzu şekeri kestim ama çok çok azda olsa şeker türk kahvesine koyuyorum
Bir ara şekersiz içiyordum baktım çarpıntı yapıyor bende iki kişilik yaparken bir kaşık şeker koyuyorum en azından acılığını kırıyor hafif
Bak sen diyince benimde canım istedi şu ufaklığı yıkıyayım yatsında kocacığımla karşılıklı kahve içelim gündüz hiç aklıma gelmedi

Icin vallahi ooohhh ben aksam yemeginden sonra ictim yani tek keyfim o var evde napiyim denedim sekersiz bi yudum ictim geri doktum.

Tamam ablacim bugun cok iyim dunkiden farkliyim alhamdulillah:) karbonidrat neki abla. Bu arada siz sizma yagmi dediniz o neki?? Normal zeytinyag dgilmi??

Icin vallahi ooohhh ben aksam yemeginden sonra ictim yani tek keyfim o var evde napiyim denedim sekersiz bi yudum ictim geri doktum.

Yaptım kahvemi bir yandan buraya bakarken bir yandanda höpürdetiyorum

Tamam ablacim bugun cok iyim dunkiden farkliyim alhamdulillah:) karbonidrat neki abla. Bu arada siz sizma yagmi dediniz o neki?? Normal zeytinyag dgilmi??

Canım senin normal zeytin yağ dediğin büyük ihtimal aycicek yağı hani her zaman yemeğe kullanılan
Benim dediğim sızma yağ zeytinler olgunlaşmadan yeşilken yapılan ve fazla işlem görmemiş olanı makbuldur Eskiden sırf zeytinyağlı yemeklere kullanılırdı ama artık insanlar kızartma bile onla yapıyor ( en azından Ege tarafı )
Riviera diye satılan daha fazla işlem görmüş oluyor oda güzel ama asıl zeytinyağ sızma olanıdır ( daha doğrusu daha lezzetlidir )
Ben eskiden hiç kullanmazdım ama eşimin halaları sağ olsunlar bana seneler önce tatil dönüşünde ufak bir şişe vermişlerdi hani sırf salatalarada olsa kullan çok faydalı diye bende çok beğendim sabah kahvaltısında zeytinlerimin üzerine döküyorum ( hatta karatay o yağı sonradan salatalarınıza dökün çok lezzetli olur diyor ) salatalarda zaten olmazsa olmazım zeytinyağlılardada öyle
Etli yemeklere çok çok azda olsa kullanıyorum

Marketlerde satılanlarla benim aldığım arasında çok fark var Benim aldığım yeri eşimin halaları bildikleri için içim rahat ama tabi bazı yerlerde hile hurda olabiliyormuş o yüzden bilmediğim yerden almıyorum

hayırlı geceler arkadaşlar.
sohbet bayağı ilerlemiş.resimler paylaşılmış.
heves ettim valla .bendemi paylaşsam acaba
bende yarından itibaren menülerimi paylaşıcam inşallah.
o kadar sıcakki nasıl spor yapcam bilmiyorum.
yarında oruç tutmayı düşünüyorum.
bugün sıcaktan kendimizi evden dışarı attık.gezdik dolaştık.
akşam eve gelincede kızımla balkonda çay keyfi yaptık.
epey bi karataycı olduk sanırım topikte.
bende 2yıldır karatay yapıyorum.
yeni başlayan arkadaşlarıma ufak hatırlatmalar yapmak isterim naçizane
mesela yasmin arkadaşım yaprak sarma yedim karatya uygunmu demiş.
dolmaların bulgurla yapılmasını öneriyor hocamız.
yani glisemik indeksi düşük gıdalara yönelik bir diyet bizimkisi.
esmer pirinç ve bulgur gibi şeyler serbest.baklagilleri doyana kadar yiyin diyor hoca.nohutunglisemik ind. biraz yüksek ölçülü yemek gerek.
canan hocanın karatay mutfağı kitabınıda almanızı tavsiye derim.bende bütün kitapları mevcut.
kitapları okuyunca daha başarılı olursunuz inanın.
he ayrıca bilmeyenler varsa sıksık olmamak şartıyla lahmacun bol yeşillikle birlikte serbest
iyi geceler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…