- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hayırlı geceler arkadaşlar.
sohbet bayağı ilerlemiş.resimler paylaşılmış.
heves ettim valla .bendemi paylaşsam acaba
bende yarından itibaren menülerimi paylaşıcam inşallah.
o kadar sıcakki nasıl spor yapcam bilmiyorum.
yarında oruç tutmayı düşünüyorum.
bugün sıcaktan kendimizi evden dışarı attık.gezdik dolaştık.
akşam eve gelincede kızımla balkonda çay keyfi yaptık.
epey bi karataycı olduk sanırım topikte.
bende 2yıldır karatay yapıyorum.
yeni başlayan arkadaşlarıma ufak hatırlatmalar yapmak isterim naçizane
mesela yasmin arkadaşım yaprak sarma yedim karatya uygunmu demiş.
dolmaların bulgurla yapılmasını öneriyor hocamız.
yani glisemik indeksi düşük gıdalara yönelik bir diyet bizimkisi.
esmer pirinç ve bulgur gibi şeyler serbest.baklagilleri doyana kadar yiyin diyor hoca.nohutunglisemik ind. biraz yüksek ölçülü yemek gerek.
canan hocanın karatay mutfağı kitabınıda almanızı tavsiye derim.bende bütün kitapları mevcut.
kitapları okuyunca daha başarılı olursunuz inanın.
he ayrıca bilmeyenler varsa sıksık olmamak şartıyla lahmacun bol yeşillikle birlikte serbest
iyi geceler canlarım
Yaptım kahvemibir yandan buraya bakarken bir yandanda höpürdetiyorum
Canım senin normal zeytin yağ dediğin büyük ihtimal aycicek yağıhani her zaman yemeğe kullanılan
Benim dediğim sızma yağ zeytinler olgunlaşmadan yeşilken yapılan ve fazla işlem görmemiş olanı makbuldurEskiden sırf zeytinyağlı yemeklere kullanılırdı ama artık insanlar kızartma bile onla yapıyor ( en azından Ege tarafı )
Riviera diye satılan daha fazla işlem görmüş oluyoroda güzel ama asıl zeytinyağ sızma olanıdır ( daha doğrusu daha lezzetlidir )
Ben eskiden hiç kullanmazdım ama eşimin halaları sağ olsunlar bana seneler önce tatil dönüşünde ufak bir şişe vermişlerdi hani sırf salatalarada olsa kullan çok faydalı diyebende çok beğendim sabah kahvaltısında zeytinlerimin üzerine döküyorum ( hatta karatay o yağı sonradan salatalarınıza dökün çok lezzetli olur diyor ) salatalarda zaten olmazsa olmazım zeytinyağlılardada öyle
Etli yemeklere çok çok azda olsa kullanıyorum
Marketlerde satılanlarla benim aldığım arasında çok fark varBenim aldığım yeri eşimin halaları bildikleri için içim rahat ama tabi bazı yerlerde hile hurda olabiliyormuş o yüzden bilmediğim yerden almıyorum
hayırlı geceler arkadaşlar.
sohbet bayağı ilerlemiş.resimler paylaşılmış.
heves ettim valla .bendemi paylaşsam acaba
bende yarından itibaren menülerimi paylaşıcam inşallah.
o kadar sıcakki nasıl spor yapcam bilmiyorum.
yarında oruç tutmayı düşünüyorum.
bugün sıcaktan kendimizi evden dışarı attık.gezdik dolaştık.
akşam eve gelincede kızımla balkonda çay keyfi yaptık.
epey bi karataycı olduk sanırım topikte.
bende 2yıldır karatay yapıyorum.
yeni başlayan arkadaşlarıma ufak hatırlatmalar yapmak isterim naçizane
mesela yasmin arkadaşım yaprak sarma yedim karatya uygunmu demiş.
dolmaların bulgurla yapılmasını öneriyor hocamız.
yani glisemik indeksi düşük gıdalara yönelik bir diyet bizimkisi.
esmer pirinç ve bulgur gibi şeyler serbest.baklagilleri doyana kadar yiyin diyor hoca.nohutunglisemik ind. biraz yüksek ölçülü yemek gerek.
canan hocanın karatay mutfağı kitabınıda almanızı tavsiye derim.bende bütün kitapları mevcut.
kitapları okuyunca daha başarılı olursunuz inanın.
he ayrıca bilmeyenler varsa sıksık olmamak şartıyla lahmacun bol yeşillikle birlikte serbest
iyi geceler canlarım
Aa anladim abla ama zeytinygda kullansam olurmu ? Ayy neguzel bak simdi tadini merak ettim, dogruu guvenilir yerden aliyorsun iyikide halalarin vermis burdan bulabilsem alacamda :s nerden bulacamki skmdi hollandada. Simdi bu yag orani dahami az oluyo yada ayni mi zeytinyagla ben mesela kahvaltida tereyag veya zeytinyag kullanmiyorum halbuki karatayda oyle yaziyo onun yerine ne yapabilirim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Aa super !! Bende kitaplari almak istiyorum nerden alabilirimki.. Hollandada
Kizlar ne bu ya.. Gidipgelip durmadan yapraksarmasi yiyorum az biraz :s hala canim yemek istiyor ama yemicem bidur demek lazim heleki bu saatte.
Siteden okuduğum bi diyetle yaklaşık 10 kilo verdim. Ancak yalniz devam etmekte zorlaniyorum. Grubunuza dahil olabilir miyim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki dahil olabilirsinHosgeldin ;-)
Hangi diyeti yapiyorsunuz ?
kızlar memlekete gittim bir kuzenim var kışın biz memlekete gidince görüşmüştük kilosu yaklaşık olarak benim kadardı bayramda bi görüştük tığ gibi kalmış 58 kiloya düşmüş onu görünce merak ettim ne yapıyor ne ediyor diyesordum işte ne yaptın nasıl verdin diye normaaall bildiğin şeyler bişey yapmadım falan dedi bende listen yok mu ben de diyetisyene gittim o da bana bi liste verdi dedim o da herşeyi yiyorum dedi kısacası bana yaptığı şeyleri söylemedi çok bozuldum sonuçta ben kendinin kötülüğünü istemem kendi de ne yaptığını söylemedi spor salonuna gittiğini biliyodum ama listesini paylaşmaması bilmiyorum sinir oldum kısaca
hoşgeldin tatlım.aslında biliyormusun sen birkere yaşadığını ben yaz boyu yaşıyorum.evim havuzlu denizede yakın öyle olunca heryıl ummadık insanlar tatile gelirler yıkılırlar.hemde çalışıyorken çekiyorum bunları düşün.ama bu sene bahane attım herkesi kabul etmedim valla darılan darılsın benim ev 5 yıldızlı oteli anımsatmasın kimseyeselamün aleykün kızlarr
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...
çok şükkür evime geldim dün gece.. çok yorucu ve stresli bir tatildi,işallah bu ilk ve son olur..bizden başka herkes hayatından çok memnun olsa gerek seneyede ille beraber gidelim dediler durlular..işallah dedik ama içimizden tövbeler ettik..
zaten ramazanda sarsılmıştımi, üstüne hamam tuz biber ekti..havuza gir çık milletin donunu yıka as topla yemek bulaşık ,döküntü topla derken nerdeyse çıldırıcaktım..sağolsun görümce hanım hiç bir işe girmediği için ,birde üstüne onun işeri bana kaldığı için çok sıkıcı ve yorucu geçti..üstüne yanına 5 tl bile almadan yola çıkmasının ceremesinide ben çektim..zaten ondan otel ve yol masrafı istemiyoruz,kendi kendimiz ama her gördüğünü isteyen bi çocuğu ve her şeye saldıran kendisi olunca baya sinirlerimizi bozdu..
üstüne aa çok paramı harcaddınız sanki,oda paramı diye karşımıza geçip sırıttı uyuz..
neyse çok şükür bitti..ama bende bittim..hala ellerim tittrior sinirden..
gittiğimiz otelde tuttuğumuz oda 3kişilkti..orda buluruz nasılsa büyük oda dedik..bi gittik oda moda yok..allahdan ne olur oölmaz diye yanıma bi sünger almıştım hem arabada sığamadığımız için çocuklar arkada süngerde oturarak gitmişti...
oda bulamayınca benim kocayı balkona attık sen burda yat diye..bizde 3 yatağı birleştirdik ,4 ümüz yattık.görümce kızı ben benim kız..2 gece görümce benim kıza göz dikti git balkonda yat diye..benimde asabım bozuldu bıraktım ben yattım balkonda..yani paramızla pulumuzla rezil olduk..kocamla ben tatili balkonda geçirdik yerde süngerde.. allahdan balkon pakpenle kapatılmışda yatabildik yoksa imkanı yok,zaten hamandan çıkınca su gibi ter olduk ,donardık,yinede az üşüdük ama çaresiz katlandık çünki ben istedim bu çileyi..
dahada memnun edemedik görümceyi hala benim kıza dalaşıyor sığamadık diye ,zaten 3 kişi kaldılar 3 kişilik yatakta,onda bile sığamadılar..
neyse bu sene bitti..bir seferde kurtuldum ,zaten halamlarda bırakmadılar ayrı yiyip içelim...hep beraber yedik içtik..tam bi curcunaydı..
güya görümceyi onlar çok fazla müdahale edemezler diye götürdüm ama değişen hiç bişey olmadı,herkes bildiğini okudu..
neyse kendi düşen ağlamazmış,,ben yinede dert yanıyorum dayanamıyorum..
aslında evi toplamam lazım..gece 1 makine çamaşır attım. ordan gelen kap kacağı bulaşık makinesine koydum ama 1 makine daha bulaşık..5 makinede çamaşır var..evi götürmüşşüm sanki,çok işim var herşey yerleşicel yıkanacak..ama size yazmadan edemedim..çay içerken yazıyımda sonrada işlerime bakıyım dedim..
bi gelen olur şimdi ,ben gidiyim geçmişde uzundur gece bakarım artık..işallah herkes iyidir..
5 ayri listeden oluşan saglikli zayiflamak isteyenler gibi bi basligi var onu uyguluyorum. Tavsiye de ederim. Zorlanmadan kilo verdim. Spora da ayiracak vaktiniz yoksa tam size gore. Bu arada tam olarak nasil yapiyoruz grupta paylaşımları ? Yeni üye oldum pek bilmiyorum
Oncelikler.hergun yediklerini menu olarak paylasiyorsun ve yaptigin sporlari tabi yapiyorsan. Cuma.cumartesi gunleri de.. kilo bildirimi yapiyoruz. Ben de cok eski sayilmam.ama.grubun cogunlugu karatay diyeti yapiyor gibibende karatay diyeti yapiyorum. Onun disinda.paylasilan menulere yorum yapabilirsin oneri verebilirsin gibi seyler
tavlada bende iddalıyım çok ta severimSlm güzel topiğin sakinleri hepimize güzel bir pazar dilerimm
oooo tavlada iddialımısın cecommm inş bir gün karşılıklı oynarızbaşlangıç için süper 1 kilo gitmiş haftaya liste süper olacak inanıyorum bitanemm sorun değil zaten bildirim çok azdı o yüzdne bu haftalık listeye ara verdik suyuna limon doğra bitanem iç kıyılmalarını önlüyor
hemde hiç yakışık almadı bitanem ama bilemiyorum cenaze çıktı 3 saat sonra davul çalmaya başladı benim bile zoruma gitti açıkçası ama dediğim gibi belki onlarda yapmak istemedi ama erteleyemediler ben olsam en azından davul çaldırmazdım akşam orkestra tutulmuş mecbur çalacaktı zaten
amin bitanem mekanı cennet olsun inş ne güzel anlayışlılarmıç acıya saygı göstermişler ama herkesin acıya yaklaşımı farklı zihniyet meselesi
ekle bitanem ayran yoğurt sıkıştığın anda tüketebilirisn özellikle ayran 1 haftaya bünyen alışır 1 hafta sonraki tepkini çok merake diyorum
soğuk sıkım zeytinyağı hakikaten biraz değil hayli pahalı kuzum 5 lt 190 lirabiz ayvalıktan alıyoruz yıllardır bir akrabamızdan cnm kilosu 15 lira o yüzden bütçene en uygununu bulmaya çalışacaksın
Tesekkur ederim :) bugün sabah ilik limonlu su içtim ve sonrasında 2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynir ve domatesler tost yapip yedim öğle yemeğinde de bi kase çorba ve salata yiyeceğim :) bu arada bol su da tüketmek gerekiyor yaklasik 2 litre kadar. Baslarda zorlandim sindirim problemlerim oldu ama su an daha iyiyim alistim artik. Hepinize kolay gelsin hep beraber 36 bedenlere :)
Bol bol yesilcy da icinAmiin 36 bedenler bizi fazla bekletmesin artik yani 38 de kabulumiz ilk.etapta. bu arada kac kilo ile basladin ve suan kac kilosun ? kac yasindasin ? Sorguya cektim
Önemli değil :) ben 20 yasindayim ogrenciyim 12-13 yasimda bi rahatsizlik geçirdiğim için ilaç kullanmam gerekti ve sonrasında da hizla kilo almaya basladim. Basladigimda 89.2 kiloydum diyetle 80 e kadar düştüm ramazanda 1-2 kilo almus olabilirim henüz tartilmadim. Tavsiye için de teşekkürler hemen yapiyorum cayimi :)
gecmis olsun :-( neyseki atlatmissiin.. oh masallah cok.guzel.vermissin devami gelir insallah. yesilcayi ben gunde iki fincan icmeye calisiyorim.metobolizmayi hizlandiriyorbirde turk.kahvesi ekleyebilirsin gunluk menune ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?