80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kizlarrr selamlar herkeseee
henuz alinti yapamadim
ben bugun cok mutluyum cunku dun biletimi aldim 18 agustosta ver elini istanbulll yapcam ...
ve 1 bucuk ay kalcam sonra esimde arkamizdan gelcek iznini aldiktan sonra yada ben donunce beraber oglusumuzla kisa bi tatil daha yapcaz oohhhh degmeyin keyfime valla cok mutluyyum ve buiki hafta kendimi siki yonetime aldim sifir kacamak yapcam bol spor hareket olacakbakalim turkiyeye gelene kadar 78 olur muyum sizce insallah olurum tabi ordan tek tukte olsa gircem yine kk ya
anneme de sabah soyledim gelince o pogacalar kürt borekleri lutfen havalarda ucusmasin bak yemin ederim sonra hic agzima bile almam diye o da tama bakariz dedi
ama ben canimin cektigi yemekleri ogle vakti yicem ve aksam da sadece yogurt yicem bakalim artik cunku aksam ustu yemis olacagim kahvaltimi da guzel yaparsam yine kilo veririm insallah tabi bol bol gezcegim icin bol hareket olcak ohhh bee

eveeeet tatilimi de bitirmiş bulunuyorum. malum ilk zamanlar memlekette bayram koşuşturmasında geçti. tam ohhh tatil bitti gidip dinlenecem dedim. kp görümceyi hoooop peşimize taktı neymiş osmaniyeden ankaraya bilet yokmuş nevşehirden biz bindirip ordan kozaklıya gidecekmişiz. he eşimde izin verirdi bir saat yol kalmış kaplıcaya kardeşini bırakıp giderdi.sanırım beyazcan a çok üzüldüm başıma geldi bende dedimki olmaz kızı burda bırakıp gitmek o da gelsin bari bizimle. kız baya direndi yok dedi ama içinden istiyordu konuşma şeklinden belliydi. sonra ikna oldu bizimle geldi. aslında zararı olmadı ama yinede eşimle çocuklarımla beraber zaman geçirmek istiyordum olmadı ürgüp göreme kozaklı darende malatya her yeri gezdik iki günde ve malum her yerimiz balon gibi şişti yorgunluktan. ayyyy tam darendeden çıktık malatyaya doğru geliyoz hava sıcak yol manzarasız insana uyku çöküyo. uykum geldi kafam düştü. sonra dedimki kalk gülay uyuma zamanı değil sen uyursan eşinde uyur. kafamı kaldırdım eşime baktım yola bakıyo. döndüm çocuklara baktım uyuyolar. yola doğru baktım çift gidiş çift gidiş yolda eşim karşı şeride geçiyor. karşımızda en az 10 araba ve biz kamyonun altına doğru gidiyoz. bekir diye bağırmışım o anda. eşim kendine gelmesiyle direksiyonu kırması bir oldu. bir anda dalmış. korkudan mahvolduk:18::18::18:. malatyada mola verelim bir gece dinlenelim dedim yok az yol kaldı gideriz dedi. buraya kadar nasıl geldik bilmiyorum. bu sefer muş a geldik lokantadan yemek aldık eve geliyoruz yallah dedi bir köpek fırladı önümüze çarptık. köpek yuvarlandı sonra kalktığıyla koştu. bereket hızlı vurmamış araba. her şey iyi iken sonu çok kötü bitti. ama verilmiş sadakamız varmış şükür.

beyazcanım bir senin yazıyı gördüm. geçmiş olsun canım sıyırmışsın kafayı bende kalası olmadım suya gir çamaşır yıka yemek bulaşık. anam adamlar tatil yapıyo bizim işler ikiye katlıyo. dün gece 2 ye kadar ortalık topla bulaşık yıka 4 makine çamaşır yıka canım çıktı. daha da valizler öyle duruyor. bu gün niyet ettim gece 2 ye kadar durunca sahur yapıverip öyle yatim dedim. sabah ta kalktım güzel spor yaptım ama malesef şu an halsiz hissediyom

81-83 arasında gidiyorum Ramazan başından beri 4 kilo vermiştim 87 kiloydum şuan 81 -83 kilo arasındayım bende başlıyorum bugün akşam 7 den sonra hiç birşey yemicem. ve hep su içicem . Birde Leslie ile her gün 3 mile yürümeyi düşünüyorum . :) hayırlısı olsun bakalımm

Ne bileyim canım öyle ama hani direk üstünü kapattı konunun bende bozuldum öyle yapınca diyet yapmş yani o belli yoksa o kadar zayıflayamazdı amann unuttm zaten ne yaptysa bende kendi listemi uyguluyorum

Bundan sonra bi tek cuma günleri tartılcm kızlar yoksa moralim bozuluyo bugün yemekhanede tatlı vardı elimin tersiyle ittim agzım sulandı biraz ama yinede yemedim mutluyum

allah yardımcın olsun,tahmin edebiliyorum evin ve senin halini..

off anlamam şu insanları tatile gitmek istiyorlarsa otel diye bişey var,başkasının evinde tatilmi olur hiç..
benimde her yaz kız kardeşim gelir fethiyeden buraya.üstüne görümcemde istanbuldan,iki misafir biraya denk gelince felaket.
.hani derlerya misafir misafiri sevmez ev sahibi hiç birini sevmez ,diye..

bizimkide o hesap herkes birbirinden huylanır..ben kız kardeşimin evine bile gidemiyorum zaten onlardan bize fırsat yok..geçenlerde dedim kızz seneye biz gelicez sizin oraya..ama senin evde kalmayalım ,hem sana eziyet hemde kim gezdirecek bizi..
kapda kalalım bi çadır kiralar çoluk çocuk denize doyar hemde döküntümüz orada kalır dedim..kız kardeşiminde aklına yattı..hatta çadırı satın alalım dedi ortak..tamam dedim bende.

ben çok rahatsız olurum başkasına yük olucam diye..ne gerek var tatil yapıcaksak başkasının evibde ne işşim var bu kardeşimde olsa.hem sonuçta kocası elin oğlu ,gönlü olur olmaz,en güzeli kendi imkanınla bişeyler yapmak..

birde önümüzdeki yıl kızkardeşimle bakalım ne yapıcaz,onun oğlanla benim kız anlaşamıyor hep kavga ediyorlar..çocukkları geçindirmek bile eziyet aslında..

hoşgeldinn canım..
ayrıca geçmiş olsun çok büyü kaza atlatmışın..benim gözüme 1 damla uyku girmiyor arabada,herifin gözü dalar diye..bi kaç yıl önce yoldda seninki gibi bir olay geldi başımıza az daha ölüyorduk hepimiz..benim kocada dalmış karşı şeride geçmiş ve bağırmamla ve karşıdan gelen tırın farıyla toparlanmıştı..

allah korusun uzun yol tehlike...

ayy biz gidip gelirkende hep yolda köpek ölülri gördük..çok çarpan olmuş hayvancağızlara..ama yollarda kalabalıkdı ..çok şükür sağ salim geldik evleremize..benimde 3 tur makine çalışıyor..ama asıcak yer kalmadı.birde yağmur yağdı geçti...daha katlanıp yerleşecek beni bekliyorlar..
birde misafir geliyor,telefon açtı gelicem diye. neyseki geç vakit gelicek ikindinden sonra gelirim dedi..aslında banada değil yukarı kv lere ama beni arıyor gelicek kişi..
ahhhhhh ahhhhhhhh hiç sorma hiççç..

ellerimin titresi geçmedi daha asabım çok bozuk..insan kıçından çıkan donu yıkayıp asmazmı hiç..hanım oraya iş yapmaya gitmemiş..
tabii ben varım nasılsa hizmeyci,bankamatikde kocam,dadı da kızlar ohh her yıl isteriz bu tatili..

zaten kocamıda doğrayacaktım orda..

gittik bi oturdu sandalyeye geinceye kadar sandalyeyle karı koca oldu..kalkda totona bi bakıyım sandaltenin deseni çıkmışmı ddim ama kimin umurunda..

oda totosunu gömdü ,iyice sinir etti beni...ülen git bari bi ekmek al bi su getir.yok hep uyudu hep uyudu..

kızlar bende kilo vermeye kararlıyım yeni takibe başladım sizi 2 gündür leslie 3 mile yapıyorum bol su içiyorum sizler neler yapıyorsunuz zayıflamak için

Kizlar suan ipaddn leslie sansone uyguluyorum makyaj dolabimin ustune koydum bakarak spor yapiorum ter icindeyim mile 1 yaptim simdi 2 yapiom daha 16 dk kaldi. Bu kadini uygulayarak zayiflayan varmi? Bacaklar inceldimi kac zamanda fark edildi?? Bacaklarim tipten cikti cunku duzeltmem lazim v selulitler artti hoofff

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ay hep diyorum su makinelerin yikayanini yaptilarda asip toplayip utuleyip kaldiranini bir beceremediler. benim elti varya evini temizletmek icin kadin tutuyormus ya birde utu icin kadin tutuyomus. kulaklarima inanamadim. varya boyleleri ezilmiyo ama benim elimde her is gelir diyenler tatilde bile don yikariz. yerinde olsam birdaha gorumcenle gitmem ayrica kiz kardesinin de evinde kalirdim. sonucta her yil gitmiyosunuz. gerci macera ve bas basa olmakdiyosan o ayri:))) kiz allahtan benim koca yayip totosunu kalmadi cok fazla. sadece sinir oldugum odadaki havuz benzeri zikkim varya onu yikama kismiydi hadi yikada dolduralim dedi. ulen sana piste bana temizmi sen niye elini vurmuyosun. her seye bakariz tabi biz kadinlar nolacakki

Olijfolie tamamdir :)) biliyorum, hakikisi zor bulunur abla cok saol bilgilendirdigin icin bitanem, tereyag bizde birsuru var buzdolabda kullandim bugun yumurta kirdim ustune ohh missler gibi kahvaltimi yaptim :)) bakacam artik kitabini nasil alacagima :s

Hahaha aynennn ablaa! Benim en favorim yapraksarmasidir zaten buzluktan cikardik tencereyle annem herseyi hazir hazir yapip gitti turkeye :)) annembenimya mantisindan cigkoftesinden sarmasindan pocadan tut yuvka ekmegine kadar herseyi yapip buzluga koydu hazirladi bizim icin. Herzaman bunu yapar ayrica. Bi misafirlik aniden gelir mesela hemencecik buzluktan cikarir sarmalari kurabiyeleri pocalari vs vs :)) ve bizim bahcemizdede uzum agaci var ve birsuru agaclar Rahmetli babam bahcemizi bi guzel doldurduuu :) cok severdi yesilligi hep ugrasmayi annemde coksever. Annem yapraklari toplar tuzlu suda kaldirir vidona buzlukta saklar lazim oldugu zamanlar sarma yapariz :)) dun baya bi yedim ama niye bilmiyorum:s en sevdigim oldugu icindir herhal :)) haha bu arada aynen hic para verme bencede annenlerden iste neguzel yollasinlar sarar buzluga atarsin dedigin gbi super olur ayy yapimda yesem yine dicemde uzun zaman sonra yerimm cunku fazla kaciriorum soyle bi 10 kilo verim kutlayacam sarmayla insha ALLAH, agaclar olmasi cokguzel wALLAH bizim neguzel incirlermizde buyuduu gecen yedim ayy tadina doyamadim. Simdi kucukler var biraz daha buyusunde yesemmmm :))

Kizzzz fistikkkk nerelerdesinnnnnnnn:)) ozledikk wallah yada benmi seni gormedimmmm :)) hahah uzun zaman olduu konusmayalii!!

Sweetdimple banuu ablaa nerelerdesin ozledimmmmm canimmm!!

Kahvalti 13:00 Tereyagda 2 yumurta kavrulmus. Kibritkutusu kadar beyaz peynir, 17 zeytin, 4 5 dilim sucuk.

Leslie sansone 1 mile ve 2 mile yaptim :)

18:00: tabak sut ve kuruyemisli muesli

18:30 tavada kavrulmus tavukgogsu 2 kepce kadar diyelim :) ve cobansalatasi.

1,5 litre su ictim daha 1,5 litre tuketecem yatana kadar.

Sabah : 13.00
Kkk
Aksam : 19.30
Tarhana corbasi , taze fasulye , 6 adet kotfe , 3 kasik bulgur pilavi , salata, yogurtlu semizotu , ayran

Sivi olarak bugun yesilcay icemedim sadece turk kahvesi
Bugun boyle resimsiz oldu menu.misafir vardi cekemedim. Sabahin o kadar gec olmasi iyi olmadi ama gelmelerini bekledim mecbur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizzzz fistikkkk nerelerdesinnnnnnnn:)) ozledikk wallah yada benmi seni gormedimmmm :)) hahah uzun zaman olduu konusmayalii!!

yok canim sen kacirmadin ben yoktum. bayram icin memlekete gittik ordanda kaplica keyfi yaptik. dun dondum. bende sizleri cok ozledim firsat buldukca damliyom simdi.

of sanırım hasta oluyorum..

çok halsiz ve yorgunum ..üstüne ateşim çıkmaya başladı..ayy karnımda acıktı..ama evde olmadığımıziçin ev tamtakır..herifde evi hiç sallamıyor yola koydu gitti..amann yatsamda bi uyusam süper olacak..işkencedede hiç uyuyamadım doğru düzgün..zati ramazanda sabaha kadar oturmamın bedeli uyku düzenim alt üst oldu..bi gelen olmadan uyuyaydım ne güzel olacaktı..ama çocuklar gelmedi daha..görümce hanımın vucudu dinlengin olunca gezmeye gittiler.nede olsa onun çamaşırı bulaşığı yok ordada sürekli uyudu..anammmmmm garib anammm..yorgunum dostlarım yorgunum yorgun..

aynen katılıyorum sana..

aynı durum bizdede mevcut.,ben her şeyi yaparım diye atladım ,eltim ben bilmem dedi başını kurtardı..bilmem diyen baş kurtarır bilirim diyen iş
kurtarırmış..

ben herifi çiğ çiğ yiyecektim nerdeyse..adam helinceye kadar uyudu,hemde sandalyede..sandalyede uyuması dahada sinirim bozdu,ülen uyuycaksan yatda uyu ne öyle itilip kakılmış öksüz yetim gibi..adamı otelin altındaki markete gönderemedim..vaizleri ben yereştirdim ben taşıdım ,,dur bakalım acele etme diye diye sinirlerimi zıplattı ..

kız kardeşimiz oraya kocayla gitme niyetinde değilim canım..otobüsle gidicem..bu adama canımı yoruncaya kadar otobüse biner kendim giderim..zaten hangi gün yüzümü güldürdüde orda güldürecek..çalışsın o kardeşiyle..adam kardeşinin sesini duyunca gül gibi açılıyor..
aslına bakarsan orayada gitmek falan istemiyorum ama ,şu görümceden kaçmak için gidicem gidersem..gerçi duysa oda düşer peşime..zaten çok ima etti kardeşinin evine gideim orası deniz çok iyi olur diye,ben onun kocası aksi gidilmez falan dedimde öyle vaz geçti..

o tek çalışsın kaynım para vermesede olur,benim öküz yeterki çalışşsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…