- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ama tatlım birisi banada sorsa bende ne bileyim bişiler yapıyorum derim ne anlatabilirki hakkaten bir listeye bağlı zayıflanmıyor.ben misal karatay uygulamaya çabalıyorum kaçamaklar la dolu ama yinede veriyorum şimdi bana sorsalar karatay tarzı besleniyorum özel bişi yapmıyorum derim.aslında birsürüde şey yapıyorum yanında.takviyeler alıyorum kefir içiyorum bunları saymak zor yani.ama biz galiba karşıdan bazan farkında olmadan mucize bişiler sölemesini önermesini bekliyoruz.takılma sen kızmada kız sana ne deseydiki :)))
allah yardımcın olsun,tahmin edebiliyorum evin ve senin halini..hoşgeldin tatlım.aslında biliyormusun sen birkere yaşadığını ben yaz boyu yaşıyorum.evim havuzlu denizede yakın öyle olunca heryıl ummadık insanlar tatile gelirler yıkılırlar.hemde çalışıyorken çekiyorum bunları düşün.ama bu sene bahane attım herkesi kabul etmedim valla darılan darılsın benim ev 5 yıldızlı oteli anımsatmasın kimseye
hoşgeldinn canım..eveeeet tatilimi de bitirmiş bulunuyorum. malum ilk zamanlar memlekette bayram koşuşturmasında geçti. tam ohhh tatil bitti gidip dinlenecem dedim. kp görümceyi hoooop peşimize taktıneymiş osmaniyeden ankaraya bilet yokmuş nevşehirden biz bindirip ordan kozaklıya gidecekmişiz. he eşimde izin verirdi bir saat yol kalmış kaplıcaya kardeşini bırakıp giderdi.sanırım beyazcan a çok üzüldüm başıma geldi bende dedimki olmaz kızı burda bırakıp gitmek o da gelsin bari bizimle. kız baya direndi yok dedi ama içinden istiyordu konuşma şeklinden belliydi. sonra ikna oldu bizimle geldi. aslında zararı olmadı ama yinede eşimle çocuklarımla beraber zaman geçirmek istiyordum olmadı ürgüp göreme kozaklı darende malatya her yeri gezdik iki günde ve malum her yerimiz balon gibi şişti yorgunluktan. ayyyy tam darendeden çıktık malatyaya doğru geliyoz hava sıcak yol manzarasız insana uyku çöküyo. uykum geldi kafam düştü. sonra dedimki kalk gülay uyuma zamanı değil sen uyursan eşinde uyur. kafamı kaldırdım eşime baktım yola bakıyo. döndüm çocuklara baktım uyuyolar. yola doğru baktım çift gidiş çift gidiş yolda eşim karşı şeride geçiyor. karşımızda en az 10 araba ve biz kamyonun altına doğru gidiyoz. bekir diye bağırmışım o anda. eşim kendine gelmesiyle direksiyonu kırması bir oldu. bir anda dalmış. korkudan mahvolduk:18::18::18:. malatyada mola verelim bir gece dinlenelim dedim yok az yol kaldı gideriz dedi. buraya kadar nasıl geldik bilmiyorum. bu sefer muş a geldik lokantadan yemek aldık eve geliyoruz yallah dedi bir köpek fırladı önümüze çarptık. köpek yuvarlandı sonra kalktığıyla koştu. bereket hızlı vurmamış araba. her şey iyi iken sonu çok kötü bitti. ama verilmiş sadakamız varmış şükür.
ahhhhhh ahhhhhhhh hiç sorma hiççç..beyazcanım bir senin yazıyı gördüm. geçmiş olsun canım sıyırmışsın kafayıbende kalası olmadım suya gir çamaşır yıka yemek bulaşık. anam adamlar tatil yapıyo bizim işler ikiye katlıyo. dün gece 2 ye kadar ortalık topla bulaşık yıka 4 makine çamaşır yıka canım çıktı. daha da valizler öyle duruyor. bu gün niyet ettim gece 2 ye kadar durunca sahur yapıverip öyle yatim dedim. sabah ta kalktım güzel spor yaptım ama malesef şu an halsiz hissediyom
allah yardımcın olsun,tahmin edebiliyorum evin ve senin halini..
off anlamam şu insanları tatile gitmek istiyorlarsa otel diye bişey var,başkasının evinde tatilmi olur hiç..
benimde her yaz kız kardeşim gelir fethiyeden buraya.üstüne görümcemde istanbuldan,iki misafir biraya denk gelince felaket.
.hani derleryamisafir misafiri sevmez ev sahibi hiç birini sevmez ,diye..
bizimkide o hesap herkes birbirinden huylanır..ben kız kardeşimin evine bile gidemiyorum zaten onlardan bize fırsat yok..geçenlerde dedim kızz seneye biz gelicez sizin oraya..ama senin evde kalmayalım ,hem sana eziyet hemde kim gezdirecek bizi..
kapda kalalım bi çadır kiralar çoluk çocuk denize doyar hemde döküntümüz orada kalır dedim..kız kardeşiminde aklına yattı..hatta çadırı satın alalım dedi ortak..tamam dedim bende.
ben çok rahatsız olurum başkasına yük olucam diye..ne gerek var tatil yapıcaksak başkasının evibde ne işşim var bu kardeşimde olsa.hem sonuçta kocası elin oğlu ,gönlü olur olmaz,en güzeli kendi imkanınla bişeyler yapmak..
birde önümüzdeki yıl kızkardeşimle bakalım ne yapıcaz,onun oğlanla benim kız anlaşamıyor hep kavga ediyorlar..çocukkları geçindirmek bile eziyet aslında..
hoşgeldinn canım..
ayrıca geçmiş olsun çok büyü kaza atlatmışın..benim gözüme 1 damla uyku girmiyor arabada,herifin gözü dalar diye..bi kaç yıl önce yoldda seninki gibi bir olay geldi başımıza az daha ölüyorduk hepimiz..benim kocada dalmış karşı şeride geçmiş ve bağırmamla ve karşıdan gelen tırın farıyla toparlanmıştı..
allah korusun uzun yol tehlike...
ayy biz gidip gelirkende hep yolda köpek ölülri gördük..çok çarpan olmuş hayvancağızlara..ama yollarda kalabalıkdı ..çok şükür sağ salim geldik evleremize..benimde 3 tur makine çalışıyor..ama asıcak yer kalmadı.birde yağmur yağdı geçti...daha katlanıp yerleşecek beni bekliyorlar..
birde misafir geliyor,telefon açtı gelicem diye. neyseki geç vakit gelicek ikindinden sonra gelirim dedi..aslında banada değil yukarı kv lere ama beni arıyor gelicek kişi..
ahhhhhh ahhhhhhhh hiç sorma hiççç..
ellerimin titresi geçmedi daha asabım çok bozuk..insan kıçından çıkan donu yıkayıp asmazmı hiç..hanım oraya iş yapmaya gitmemiş..
tabii ben varım nasılsa hizmeyci,bankamatikde kocam,dadı da kızlar ohh her yıl isteriz bu tatili..
zaten kocamıda doğrayacaktım orda..
gittik bi oturdu sandalyeye geinceye kadar sandalyeyle karı koca oldu..kalkda totona bi bakıyım sandaltenin deseni çıkmışmı ddim ama kimin umurunda..
oda totosunu gömdü ,iyice sinir etti beni...ülen git bari bi ekmek al bi su getir.yok hep uyudu hep uyudu..
Canım elbette orada Türk bakkalı vardırhani biraz daha pahalıdır belki ama bir bak istersen birde Hollandada adı ne bilmiyorum ama Olivenöl diye bakarsan belki diğer marketlerde de bulabilirsin
Besin değeri daha yüksek ve daha az zararlı diye biliyorum ben
Evet karatayda tereyağ şart diyor Karatay Teyzemen azından onu kesin bulursun türk marketlerinde ( çok büyük almana bile gerek yok sonuçta kahvaltılarında sadece kullansan o bile kardır )
Canım Türkiyeden gelecek olanlardan birine sipariş versen olmazmı
Çok fazla birşey tutmaz zatenen azından yemek tarifleri kitabını alsan olayıda internetten araştırsan bence yeterli bak tecrübeli arkadaşlarada takıldığımız yerde sorarız
Yemee kızzzzzzz yiteeeeerrr
Valla bende sarma oldumu dayanamamAllahtan yaprağım yok şu aralar evde ( ben dışardan almıyorum pek babamın kuzeni gönderiyor izmirden daha doğrusu manisadan üzüm bağı var babamın orada o yüzden para vermek koyuyor bende almıyorum her sene 5 - 6 büyük şişe taze yaprak gönderiyor oda bana yetiyor )
Geçenlerde hatta anneme dedim şunları arayında göndersinler diyehatta sarıp buzluğa atmayı da düşünüyorum hani ani misafir gelirse uğraşmam çıkarır direk ateşe koyarım diye
Çok fazla kaldıysa yarında yemeyi düşünmüyorsanız bence sende at buzluğabir kaç gün sonra tekrar çıkartırsın hem hazır gibi olur hemde şu anda kurtulursun
ay hep diyorum su makinelerin yikayanini yaptilarda asip toplayip utuleyip kaldiranini bir beceremediler. benim elti varya evini temizletmek icin kadin tutuyormus ya birde utu icin kadin tutuyomus. kulaklarima inanamadim. varya boyleleri ezilmiyo ama benim elimde her is gelir diyenler tatilde bile don yikariz. yerinde olsam birdaha gorumcenle gitmem ayrica kiz kardesinin de evinde kalirdim. sonucta her yil gitmiyosunuz. gerci macera ve bas basa olmakdiyosan o ayri:))) kiz allahtan benim koca yayip totosunu kalmadi cok fazla. sadece sinir oldugum odadaki havuz benzeri zikkim varya onu yikama kismiydi hadi yikada dolduralim dedi. ulen sana piste bana temizmi sen niye elini vurmuyosun. her seye bakariz tabi biz kadinlar nolacakki
Kizzzz fistikkkk nerelerdesinnnnnnnn:)) ozledikk wallah yada benmi seni gormedimmmm :)) hahah uzun zaman olduu konusmayalii!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
yok canim sen kacirmadin ben yoktum. bayram icin memlekete gittik ordanda kaplica keyfi yaptik. dun dondum. bende sizleri cok ozledim firsat buldukca damliyom simdi.
ay hep diyorum su makinelerin yikayanini yaptilarda asip toplayip utuleyip kaldiranini bir beceremediler. benim elti varya evini temizletmek icin kadin tutuyormus ya birde utu icin kadin tutuyomus. kulaklarima inanamadim. varya boyleleri ezilmiyo ama benim elimde her is gelir diyenler tatilde bile don yikariz. yerinde olsam birdaha gorumcenle gitmem ayrica kiz kardesinin de evinde kalirdim. sonucta her yil gitmiyosunuz. gerci macera ve bas basa olmakdiyosan o ayri:))) kiz allahtan benim koca yayip totosunu kalmadi cok fazla. sadece sinir oldugum odadaki havuz benzeri zikkim varya onu yikama kismiydi hadi yikada dolduralim dedi. ulen sana piste bana temizmi sen niye elini vurmuyosun. her seye bakariz tabi biz kadinlar nolacakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?