80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar face e koydum ama burda albume de koydum dilosun bir fotosunu. cok tatli cikti ya cadi.

fcedeki resimleri gördüm gülayçok güzel çıkmışnız allah bozmasın nazardan saklasın..

nevşehide çok güzelmiş..benim uyuz geçenlerde ordaydı..sizide götürüyüm bırakıyım kendiniz gezin diyor bana..bilmediğim yeri nasıl geziceksem çocuklarla yayan..o çalışacakmış..kafa dengi bi arkadaş olsa kaybola kybola gezeriz..

kaplıcaya nereye gittiniz gülay.:26:şifalı olsun..

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Nasılsınız görüşmeyeli
Sabah bir attım kendimi dışarı akşam üzere ancak gelebildim eve ondan sonrada hemen mutfağa daldım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah pazarda simit yerim diye sadece 1 haşlanmış yumurta,2 kk beyaz peynir yedim ve kendimi evden attım
Tabi bir ara simitin karbonhidrat değeri aklıma gelince anında simit yemektende vazgeçtim
Bir anlık zevk için niçin bütün günü çöpe atayım dedim
Annemler tam 2 saat pazarda dolaştım ve ala ala ufaklığa iki Tshirt, kendime bir sütyen birde salondaki masamın üzerine bir Runner aldım
Bir ara annem ille geçen gün nevresim diyordun, kahve fincan takımı diyordun alalım dedi ama bir türlü beğenemedim hani para olmasa eminim ne kadar güzel şeyler deng gelirdim

Öğlenlik bunları yedim

Öyle çok göründüğüne aldanmayın tam 3 YK patates salatası 2 YKda sarımsaklı yoğurtlu biber
Tabiki ekmeksiz her zamanki gibi

Akşam yemeğimde eve geç gelince bu oldu

Markette büyük kız ille canım çekti diyince kıramadım ve piliç nugget aldım tabiki fırında yaptım onları
Yanına bir kase yoğurt ve 3 adet salatalık turşusu

Aslında mecbur kalmadıkça paketli gıda almayı düşünmüyordum ama uzum zamandır istiyordu büyük cadı
Buzlukta tavuk kemiğim var yarın onunla kendimize şöyle güzel bir tavuk suyuna çorba yapmayı düşünüyorum yanınada artık sebze yemeği ve salata
Akşamlıkta artık Allah kerim

Siteden okuduğum bi diyetle yaklaşık 10 kilo verdim. Ancak yalniz devam etmekte zorlaniyorum. Grubunuza dahil olabilir miyim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten iyi dayanmışsın Rabbim Peygamber sabrı vermiş derler ya kesin senin için geçerli
İnşallah bir sonraki tatilde kimseye birşey demeden kaçar gidersinizde adam gibi bir tatil yaparsın

Ben tatile çıkmadım ama aynı durum bende de var iki gündür :26: dolaplarda ne var ne yok indirdik karı koca ( daha doğrusu kocam ben ütü yaparken ay şunuda yıkıyalım bunuda yıkıyalım derken bana bir sürü iş çıkardı )
Yorganlara kadar suda geçireceğim inşallah sıcaklaran okadar çok terleyince ne nevresim kaldı ne yastık
Yarın bitireyimde annem çarşamba günü bana Pimapenciyi çağır diye tutturdu uzun zamandır sineklik yaptırayım diyordum yanında lafını edince ille ben ödeyeceğim diye tutturdu biz yok daha sonra yaptıracağız dediysekte taktı bir kere yatak odasının camı kapalıyken uyunurmu sen odanı temizle çağıralım adamları ben halledeceğim diye
Kadının yanında artık bir şey söylemeye çekinir olduk hep ben öderim hadi buda benden olsun modunda bir tek 3 + 1 ev mevzusu yapınca hemen aman halinize şükredin, evi olmayan var işte ne güzel eviniz size yetiyor diyip konuyu kapatıyor mazallah ev diye tutturup para isterim diye korkuyor

Canım senin dediğin o sayfanın linkini atarmısın buraya bir bakalım bakalım neymiş tabiki karataya devam ama insan merak ediyor

Hadi gözün aydın canım
Yakında buralardasın eee İstanbulun neresine geleceksin

Canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış :26:
Bende mümkünse uyumamaya çalışıyorum ama bazen insanın içi geçiyor :26: eğer önceden hissedersem zaten büyük kıza sen öne geç diyorum ama genelde eşimde ben uyuklayınca hemen dur bir kenara çekeyimde bende bir yarım saat uyuyayım der genelde
Yinede her şeye rağmen bol bol gezmişsiniz inşallah bir sonraki tatiliniz çok daha güzel olur
Resimlerine bayıldım bu arada

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah çok daha aşağılarıda görürüz birlikte

Bundan sonra bi tek cuma günleri tartılcm kızlar yoksa moralim bozuluyo bugün yemekhanede tatlı vardı elimin tersiyle ittim agzım sulandı biraz ama yinede yemedim mutluyum

Helalllllllllllllll

İnşallah bundan sonra hep böyle olurda sende karşılığını alırsın

Sorma canım benim büyük kızda teyzesinin ikizleriyle anlaşamıyor
Daha doğrusu çok fazla ukalalık yapıyorlar hatta geçenlerde küfür etmiş kız olan benim cadıda yakalamış kedi yavrusu gibi ensesinden sen ne diyorsun lan diye hemen kızkardeşim atladı aaaa o daha ufak işte yapma yavruma falan diye eşim hatta kızdı yeğene bana bak bir daha duyarsam ağzına biber sürerim diye bu sefer yine kardeşim atladı benim kızım öyle laflar bilmezdi nereden duydu diye hani neredeyse benimkileri suçlayacak
Bugünde benzer bir konu oldu kızkardeşim benim kıza şakasına birşeyler dedi ( küfürlü ) kızıda anında aynı şeyi duydu ya 10 kere tekrarlayıp durdu sonra ben kızınca hem kardeşime hem çocuklara hemen kardeşim ay çocuk şaka yapıyor ellemeyin yavrumu diye başladı :26:
En sonunda döndüm benim kıza göz kırparak bana bak bir daha şu çocuklara sataş ( benimkide az değil ama o bir kere yapıyorsa diğerleri 30 kere yapıyor ) yeminle seni gebertirim yeter artık kardeşimle aramız açılacak yoksa dedim ( hayatta açılmazda işte kızkardeşim benim rahatsız olduğumu anlasın istedim )
Annem hatta aman kızım boşver falan dedi ki oda farkında yaptığının yanlış olduğunu ama işte ne dersen de anlamak istemeyince anlatmaya uğraşmanın alemi yok

Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Aferin şekerim çok güzel bir gün geçirmişsin
İnşallah çok daha güzel olur ve sende en kısa zamanda eksilerinide bildirirsin

Sarma olayından bencede 10 kgya kadar bekle çok güzel bir ödül olacağı belli
Umarım çok uzun sürmez ödülünü alırsın

Olsun resimsizde olsa bildirimini yapmışsın ne güzel
Bende sabah kahvaltısını çekemedim ama neyse

kiz sakin ha yuruyerek gezileck yerler degil. hani bilsen dolmus nerden geciyo git diyecem ama yabancisin cocuklarla rezil olursun. bir de sana tavsiyem oyle bir yere gideceksen muze karti al. muze kart kirk lira butun bir yil istedigin muzeye onunla girebiliyorsun obur turlu tek giris yirmi lira. eee oralarda da yer alti sehirleri acik hava muzeleri bol. ben birde ogrenciyim dedim karti yirmi liraya aldim. dort yilda ilk defa ise yaradi benim ogrenci karti :)))canim biz kaplicaya nevsehir kozakliya gittik. uc sene once de oraya gitmistik. cok eglendik. gerci bir gun kalmanin neresi eglenceli olur o da tartisilir ama. aksam gittik yattik bir tam gun ordaydik ertesi sabah geri ciktik yani. benim koca gezmeyi seviyo allahtan tek ortak noktamiz da bu zaten. geceyle gunduz kadar zit durumdayiz.

Canım gittiğiniz kaplıcanın gecelik fiyatı ne kadar sorması ayıp :44:
Aslında bende Nevşehiri çok istiyorum ama maşallah büyük kızdan bana sıra gelmiyor ki Zaten masraflar baya vardı şimdi 15 tatilde hanım halasının yanına İngiltereye tatile gidecek
Londrada BİG BENi görmeyi çok istiyordu ( benim bekarken gittiğimi duyduğundan beri kaç senedir beni yiyordu işte bende istiyorum diye )
Eniştesiyle mezarlık ziyaretine giderken onun istediğini duyunca aşk olsun ne zaman istersen buyur gel sormana bile gerek yok dedi aynı anda eşimde kendi arabasında ablasıyla aynı muhabbeti yapmış ve oda aynını demiş
Yarın biletini alacağım cadının malum ne kadar erken olursa okadar ucuz oluyor şimdi 560 lira gidip dönüş ama 1 ay kala 1 000 lira tutuyormuş
Nevşehirde uygun bir yer bulabilsem 3 - 4 günlüğüne de olsa o tarafları gezmek istiyorum ama artık bir sonraki yazamı yoksa bir sonraki yaz sonumu olur bilemiyorum

çok güzelmiş hakkaten nevşehir,senin resimleri görmesem sadece peri bacalarından ibaret sanıyordum..

benim dedem bizi çok gezdirirdi.şehir şehir gezdirdi sağolsun.ama bu kooca beni eve tıktı ne gezme ne tozma..zaten artık hiç bi zevk almıyorum sadece eziyet geliyor gezme..

zaten tek başımıza gezemiycemizi tahmin ediyorum,bilmediğim yeri nasıl geziyim..ama benim koca gezme diye bizi oraya atıcak kendi işe gidecek..

zaten o geze geze yorulmuş,bizi gezdirmeye mecali yok adamın..

müze kartını söylediğin iyi oldu canım,aklımda olsun istanbula gidersek görümceye orda gezerken kesin lazım olur..

selam cnm yemeklerini paylasmaya basladin bence bu cok iyi oldu hatta bende mi yapsam diye dusunuyorum ama ben kk da paylasirim
ben gazi mahallesine geliyorum cnm simdiki adiyla sultangazi ama eyupe ugramayi dusunuyoruz annemle bakarsin gorusuruz

ahanda buldummm

kendime arkadaş buldum,kızz beraber gidelim nevşehire..

işallah bu yaz gidersin cecom..seninde fotolorunu görürüz orda..

Amieen ablacim ewet 10 kilo vermeden yemicem yarin galiba regl oluyorum farkindayim su toplamisim off bugun bi gobegim daha ondee belli yani regl olacagim abla yaaa 1 ayda 10 kilo vermek istiyorumm gercekten bunalimdayim 85 olsam rahatlicam yemin ederim :) bu kiloyla 94 kiloyla bile belim okadarda cok degil anlamiyorum bende fazla olan yerler asagida , hahah senin kiz cooookkk tatli yerimm bende oyleydim biri kufur etsin dayanamazdim kucukken halada oyleyim kucukken doverdim hatta hahaha:)) ama hakketten senin kizkardesinin cocyklarida bayaa fena ben hic sevmem boyle simarik cocuklari ben cocuklarimi sahsen boyle simartmam kufurde ettirtmem hele bi etsinlerde goruyimmm:)) agzina aci biber surerim enistenin dedigi gibi :))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Merhaba ben uygulamadan gidiyorum link atamam ama diyet listeleri sayfasına girerseniz orada saglikli kilo vermek isteyenler... Diye bi baslik var armanselin hanim acmis 2 listeyi bitirdim ben şimdiye kadar devam ediyorum hala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

menüm .
sabah haşhaşlı ekmek..peynir ,zeytin

öğlen patlıcan közlemesi,

akşam ,yine haşhaşlı ekmekden bir parça..

bir parça pişmaniye..

canim nevsehirin bir ilcesiydi kozakli apart tuttuk 1+1 seklinde mutfagi banyosu var. 120 dediler geceligine ama benimki illa pazarlik yapar herseye 100 e anlasti. kisin 50 diyolar. bayramdan once 80 di yani gittigin doneme gore degisiyor. biz hacı veli termal otelde kaldik netten bak istersen fotolara. ayni cevrede bes yildizli otellerde vardi ama hem odada havuz yoktu hemde soguk havuz kadin erkek karisikti. bu dedigim yerde spa merkezinde kadin erkek ayri kimse kimseyi gormuyo. kapida gorevliler var eger kocana haber ucuracaksan onlara soyluyon onlar da haber veriyo. hamami saunasi her sey va. biz nevsehirin daha bir cok yerini de gezemedik. vakit yoktu. ha bu arada o fotolarda yesil gorunen yerler darendede peygamber efendimizin soyundan gelen bir ailenin kaldigi bir yermis. hazir yok ustuyken onlarida ziyaret ettik. cok guzel yerlerdi.

selam cnm yemeklerini paylasmaya basladin bence bu cok iyi oldu hatta bende mi yapsam diye dusunuyorum ama ben kk da paylasirim
ben gazi mahallesine geliyorum cnm simdiki adiyla sultangazi ama eyupe ugramayi dusunuyoruz annemle bakarsin gorusuruz

Eyüpe geleceğin zaman bana bir iki gün önceden haber ver canım işim varsada ertelerim
Umarım nasip olur

Canım kesinlikle görüntülü paylaşınca insan daha az yiyor hani kızlar tabağı görüpte kız ne yaptın sen demesinler diye birde görüntü güzel olsun istiyorum ben ille gözümde doyacak

Heee kızlarrrrrrrrr bu arada hani şu tüp mide operasyonlarını yaptıranları inceliyordum ya ara ara tecrübelerini öğrenmek için
Geçenlerde birşey dikkatimi çekti sizlerlede paylaşayım

Ameliyatlardan sonra ömür boyu dikkat edilmesi bir kural varmış
Yemeklerden yarım saat önce ve sonra sıvı tüketimi yasakmış yani yemek yerkende birşey içilmemesi gerekiyormuş su da dahil
Doktorlar çok basitçe sebebini açıklamışlar ; yemekle birlikte tüketilen sıvı midenin genişlemesine sebep oluyormuş :26: yani suda içsek mideye daha fazla yer açmamıza sebep oluyormuş ve o yüzden de doyma hissi yok oluyormuş
Tabi ameliyat olanların midesi iyice ufaldığından o doyma hissi tekrar yeniden doğuyor bir nevi ve insancıklar minicik öğünlerle hep tok gezip süper kilolar veriyorlarmış
Asitli içecekler zaten yasak mideyi genişlettiğinden ( soda bile genişletiyormuş ) ama 6 - 7 aydan sonra arada soda içmelerine müsade varmış fazlasını yine mide genişlerde kilo alınırsa diye doktorlar yasaklamışlar

Bende bu bilgiden yola çıkarak artık dünden beri yemeklerimde hiç sıvı tüketmiyorum ve yarım saat sınırına dikkat ediyorum kahvaltıda bile çayı yarım saat sonra üzerine içiyorum bakalım inşallah işe yararda bıçak altına yatmak zorunda kalmam ( çakal ceco )

ahanda buldummm

kendime arkadaş buldum,kızz beraber gidelim nevşehire..

işallah bu yaz gidersin cecom..seninde fotolorunu görürüz orda..

Ay ne güzel olurdu yaaa keşke birlikte gitme imkanı olsa
KKda tanışıp ailecek görüşen insanlar biliyorum ama anam sen taaaa Konyada ben taaaa istanbulda hani kocaları ikna edip tanıştırsak bile ne kadar görüşebiliriz
Ama inan imkanım olsa senle aynı zamanda gidip kocaya kumpas kurmak isterdim aaa sende nerden çıktın hesabı yapardık ne güzel herifler kesin bir olur ulen bıktık şu KKdan diye bol bol dertleşirdi

İnşallah nasip olur bende gerçekten çok istiyorum oraları görmeyi

Sorma bende sinir olurum ama işte yeğen olunca fazla ses edemiyor insan
Benim büyük kız 4 yaşındayken bir dönem ısırmayı huy edinmişti bir kaç kere uyarmıştım hatta en son bir arkadaşın oğlunu ısırınca bak bir daha ısırırsan ağzına vuracağım demiştim tabi dinlemedi ve çocuğu bir daha ısırında çok hafif ağzına vurmuştum ( ama tabi dişi dudağını kesmiş yinede :26: ) dudağı çok hafif kanayınca acımadığı halde çok korktu bir daha o oldu kimseyi ısırmadı
Benim ufaklıkta bir kere onlardan bir küfür duyup tekrarlamıştı :26: o an kan beynime sıçradı nasılsa sinirlendiysem bir bağırdım seni gebertirim bir daha duymayacağım diye :26: babam bile öbür odada ne oluyor diye sıçramış yerinde
Benimki bir daha hiç küfür etmedi tabi ikizlerde o günden sonra benim kızacağımı bildikleri için yanımda etmiyorlar küfür ya bağırırsam diye tabi öbür oda edince duyuyorum ve sinirden kuduruyorum sonuçta nasıl alışırsa öyle gider üstelik kardeşim onları hep aman benim yavrularım diye korudukça aslında onlara kötülük yapıyor :26:
Neyse bu sene okula başlıyacaklar artık kardeşimde yaptığının yanlış olduğunu en geç o zaman anlar öğretmen bir iki şikayet var diye çağırınca

Tamam canım bakarım birazdan çok sağ ol

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hilal arkadaşımızın bahsettiği sayfayı buldum aslında listeler yapılabilecek gibi hatta 4.cü listeye geçince 15 kilo verdim diyen bile var
He ben karataydan şu anda memnunum ve ekmek yiyemem ama karatay yapmayanlar bakmak isterlerse bir baksınlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=609640

Iyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü paylaşayım hemen.
Sabah:klasik karatsy kahvaltısı
Tereyağlı omlet iki yumurtsdan
Beyazpeynir zeytin
Bol maydanoz dom.salatlk sivribiber.
Kahvaltım yani çay faslyla saat 1de bitti.
Öğle:saat 6da yedim.
Tsvukgöğüs ızgara
Sotelenmiş domates
Bol limonlu söğüs marul
Ev yoğurdu çok az mısır ekmeği
Akşam yemek yemedim.
Çayın yanında az badem yedim
Spor:yarım saat koşu bandında yürüyüş
Yarım saatde kondüsyon bisikleti
Ayrıca gün içinde en az 3lt.limonlu su

menum
sabah 1yumurtadan bıberlı omlet zeytın peynır domates
ara 1ısırık çikolata:26::26:
öğlen 1kepçe tarhana salata
aksam salata cacık azpeynır domates bıraz tuhaf oldu ama onları yedım

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2bardak kırazsapıcayı
700ıp atlama 2saat yuruyus 200mekık

hosgeldın beyazcanım ama kıyamam sana tatıl ezıyet olmus ama sen bıle bıle lades dedın.o görumcenı yakalasam ben yolucam heryerını
slm kızlar ben geldiiiim. nasılsınız bakim hiç uğrayamadımda buraya kaç gündür
hosgeldın gulaycım
ohh ne guzel memleket yolu gozuuktu sana kız sık kendını bıde sporla baya farkeder bencwe

ayy allah korumus verılmıs sadakanız varmıs

yol kız yolll..benim yapamadığımı biri yapa şunlara ne güzel olurdu..
şimdi halamla konuştum telde,sinirinden kuduruyor..ben anlattığım zaman abarttığı sanırlardı,yaşadı ve gördü..çok iyi oldu gördüğü..biz seni yakmışız nasıl insan bunlar diyip durdu..onlara göre ufo görmüş masum köylüydü benim görümceler.gördü ufoyu halam..

orda bana yaptığı eziyeti gördükçe halam çok laf soktu anlayan kim..

görümcem tutturdu orda bişey yemiycekmişim,açlık orucu tutacamışım..zaten oruçtan çıktık,birde havuza girdim 3 kez su acıktırıyor,bu baskı yapıyor onu yeme bunu yeme ..neyse az çok karnımı doyurdum,şimdide yine başladı..hamamdan geldik 3 günlük açlık orucu yapıcakmışım,3 gün gündüz hiç bişey yemiycekmişim,akşamlarıda sadece su ve meyve suyu içecekmişim..birde lafda anlamıyor ille yapıcam..sen yap ben gelem öyle şeylere dedim ama inat içinde.çok zor ederse he tamam yapıyom açlık orucu diyip kaçıp evde yerim bişeyler..3 gün insan yemek yemeden niye durucak bunun mantışğı ne anlayana aşk olsun..

İyi geceler fıstıklarrrrrrr meleğim Gülayım yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz slm vermeden kaçmayayım dedimm
yarın uzun bir geçmiş yaparım cici bakın kendinize

bugunku menum:
kahvalti:
1 elma
2 ceviz
2 ucgen peynir

ogle:
oglumdan 1 catal firinda makarna tirtikladim
2 dilim ananas

aksam:
1 tabak bamya yemegi icine 2 kasik pirinc pilavi
yarim domates
salatalik
bol yesil sogan kari-kca muptelasi olduk bu ara

spor:
ip atlamalar tamam
benim gunluk yapacagim sporlarim vardi onlari yaptim hani her sabah yapcam dediklerim
sirt agrim hala gecmedi daha cok spor yapmak istedim ama kendimi illk gunden zorlamak istemedim yarin artiracagim insallah
2 bardak yesilcay limonlu
su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…