- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
evet cnm gercekten bu iki hafta SIKMAM lazim kendimihosgeldın beyazcanım ama kıyamam sana tatıl ezıyet olmus ama sen bıle bıle lades dedın.o görumcenı yakalasam ben yolucam heryerını
hosgeldın gulaycım
ohh ne guzel memleket yolu gozuuktu sana kız sık kendını bıde sporla baya farkeder bencwe
ayy allah korumus verılmıs sadakanız varmıs
insallah cnm firsat olur gorusuruz bi foto ceker ani olrak saklarizEyüpe geleceğin zaman bana bir iki gün önceden haber ver canım işim varsada ertelerim
Umarım nasip olur
Canım kesinlikle görüntülü paylaşınca insan daha az yiyorhani kızlar tabağı görüpte kız ne yaptın sen demesinler diye birde görüntü güzel olsun istiyorum ben ille gözümde doyacak
Heee kızlarrrrrrrrr bu arada hani şu tüp mide operasyonlarını yaptıranları inceliyordum ya ara ara tecrübelerini öğrenmek için
Geçenlerde birşey dikkatimi çekti sizlerlede paylaşayım
Ameliyatlardan sonra ömür boyu dikkat edilmesi bir kural varmış
Yemeklerden yarım saat önce ve sonra sıvı tüketimi yasakmışyani yemek yerkende birşey içilmemesi gerekiyormuş su da dahil
Doktorlar çok basitçe sebebini açıklamışlar ; yemekle birlikte tüketilen sıvı midenin genişlemesine sebep oluyormuş :26: yani suda içsek mideye daha fazla yer açmamıza sebep oluyormuş ve o yüzden de doyma hissi yok oluyormuş
Tabi ameliyat olanların midesi iyice ufaldığından o doyma hissi tekrar yeniden doğuyor bir nevi ve insancıklar minicik öğünlerle hep tok gezip süper kilolar veriyorlarmış
Asitli içecekler zaten yasak mideyi genişlettiğinden ( soda bile genişletiyormuş ) ama 6 - 7 aydan sonra arada soda içmelerine müsade varmışfazlasını yine mide genişlerde kilo alınırsa diye doktorlar yasaklamışlar
Bende bu bilgiden yola çıkarak artık dünden beri yemeklerimde hiç sıvı tüketmiyorum ve yarım saat sınırına dikkat ediyorumkahvaltıda bile çayı yarım saat sonra üzerine içiyorum bakalım inşallah işe yararda bıçak altına yatmak zorunda kalmam ( çakal ceco )
Ay ne güzel olurdu yaaa keşke birlikte gitme imkanı olsa
KKda tanışıp ailecek görüşen insanlar biliyorum ama anam sen taaaa Konyada ben taaaa istanbuldahani kocaları ikna edip tanıştırsak bile ne kadar görüşebiliriz
Ama inan imkanım olsa senle aynı zamanda gidip kocaya kumpas kurmak isterdimaaa sende nerden çıktın hesabı yapardık ne güzel herifler kesin bir olur ulen bıktık şu KKdan diye bol bol dertleşirdi
İnşallah nasip olur bende gerçekten çok istiyorum oraları görmeyi
Sorma bende sinir olurum ama işte yeğen olunca fazla ses edemiyor insan
Benim büyük kız 4 yaşındayken bir dönem ısırmayı huy edinmiştibir kaç kere uyarmıştım hatta en son bir arkadaşın oğlunu ısırınca bak bir daha ısırırsan ağzına vuracağım demiştim tabi dinlemedi ve çocuğu bir daha ısırında çok hafif ağzına vurmuştum ( ama tabi dişi dudağını kesmiş yinede :26: ) dudağı çok hafif kanayınca acımadığı halde çok korktu bir daha o oldu kimseyi ısırmadı
Benim ufaklıkta bir kere onlardan bir küfür duyup tekrarlamıştı :26: o an kan beynime sıçradınasılsa sinirlendiysem bir bağırdım seni gebertirim bir daha duymayacağım diye :26: babam bile öbür odada ne oluyor diye sıçramış yerinde
Benimki bir daha hiç küfür etmedi tabiikizlerde o günden sonra benim kızacağımı bildikleri için yanımda etmiyorlar küfür ya bağırırsam diye tabi öbür oda edince duyuyorum ve sinirden kuduruyorum sonuçta nasıl alışırsa öyle gider üstelik kardeşim onları hep aman benim yavrularım diye korudukça aslında onlara kötülük yapıyor :26:
Neyse bu sene okula başlıyacaklar artık kardeşimde yaptığının yanlış olduğunu en geç o zaman anlaröğretmen bir iki şikayet var diye çağırınca
Tamam canım bakarım birazdançok sağ ol
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hilal arkadaşımızın bahsettiği sayfayı buldumaslında listeler yapılabilecek gibi hatta 4.cü listeye geçince 15 kilo verdim diyen bile var
He ben karataydan şu anda memnunum ve ekmek yiyemem ama karatay yapmayanlar bakmak isterlerse bir baksınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=609640
Bundan sonra bi tek cuma günleri tartılcm kızlar yoksa moralim bozuluyobugün yemekhanede tatlı vardı elimin tersiyle ittim agzım sulandı biraz ama yinede yemedim mutluyum
Guzel bir menu olmus bence. alti da yedikten sonra bisey yemeden iyi dayanmissiniz gercekten. ben erken yiyince dayanamiyorum gece cok zor geciyorIyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü paylaşayım hemen.
Sabah:klasik karatsy kahvaltısı
Tereyağlı omlet iki yumurtsdan
Beyazpeynir zeytin
Bol maydanoz dom.salatlk sivribiber.
Kahvaltım yani çay faslyla saat 1de bitti.
Öğle:saat 6da yedim.
Tsvukgöğüs ızgara
Sotelenmiş domates
Bol limonlu söğüs marul
Ev yoğurdu çok az mısır ekmeği
Akşam yemek yemedim.
Çayın yanında az badem yedim
Spor:yarım saat koşu bandında yürüyüş
Yarım saatde kondüsyon bisikleti
Ayrıca gün içinde en az 3lt.limonlu su
menum
sabah 1yumurtadan bıberlı omlet zeytın peynır domates
ara 1ısırık çikolata:26::26:
öğlen 1kepçe tarhana salata
aksam salata cacık azpeynır domates bıraz tuhaf oldu ama onları yedım
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2bardak kırazsapıcayı
700ıp atlama 2saat yuruyus 200mekık
bugunku menum:
kahvalti:
1 elma
2 ceviz
2 ucgen peynir
ogle:
oglumdan 1 catal firinda makarna tirtikladim
2 dilim ananas
aksam:
1 tabak bamya yemegi icine 2 kasik pirinc pilavi
yarim domates
salatalik
bol yesil sogan kari-kca muptelasi olduk bu ara
spor:
ip atlamalar tamam
benim gunluk yapacagim sporlarim vardi onlari yaptim hani her sabah yapcam dediklerim
sirt agrim hala gecmedi daha cok spor yapmak istedim ama kendimi illk gunden zorlamak istemedim yarin artiracagim insallah
2 bardak yesilcay limonlu
su 2 litre
kızlar günaydın ben bu sabah tartıldım detoks yapacağım için vallahi bayramın tüm kalıntılarıda gitmiş hatta eksideyim çok mutluyum.bu gün yeni işime başladım bismillah dedim.sabah evden çıkarken dolaptan ayran detoks çorbasını almayı unuttumgene niyet ettiğim gibi çarşambaya kaldı detoks artık.
ee kimseler gelmemiş ne var ne yok bakalım
sanirim karatay yapiyorsunuz sizde ama simit ve patates olmamis sanki :Okızlar dünki menumu yazmadım sanırım onuda yazayım
4/8/14 menu
kalkınca 2 brd su çörekotu ve ketentohumu kefir
sabah kkk kahvaltısı
öğle kıymalı patates yemeği az bulgur pilav 2 lokma simit yogurt
akşam köytavuğu ve taze fasulye 1 kaşık bulgur pilav az yoğurt
spor sabah 15dk pilates
akşam 45dk yürüyüş ve lesli karışımı
insallah cnm firsat olur gorusuruz bi foto ceker ani olrak saklariz
canim aslinda zaten olmasi gerekn o yani normal insanlari bile cay yada baska bir icecegi yemekten en az yarim saat sonra icilmesi gerektigini biliyorum
ayrica ameliyattan sonra hic spor yapmazsan cok kotu bir sarkma oluyo cunku benim esimin akrabasi yapti erkek hatta bizim buraya geldi 1 gece bizde kaldi valla amca oyle kotu olmus ki yani gercekten cok kilo verdi ama cok sarkmis yuzu bile birde yasida var 55-60 yaslarda var yanlis bilmiyosam ben dedim amca spor yapiyo musun yok dedi ama baslamayi dusunuyorum dedi bende ama senin taa ne zaman once yapman gerekirdi sarkma oluyo sonra dedim o da evet gec kaldim dedi
ayrica hakikaten kus kadar yiyo istemsiz bir sekilde hemen doydum diyodu o yuzden sivi bile tuketmek istemiyodu kendini siviyla doyurmamak icin
merhaba cnm oncelikle bana siz demene gerek yok daha once tanismistik nasilsaGuzel bir menu olmus bence. alti da yedikten sonra bisey yemeden iyi dayanmissiniz gercekten. ben erken yiyince dayanamiyorum gece cok zor geciyor
Iceceklere bayildim keske bende icebilsem bunlari yesilcaya zor alistirdim kendimi simdi severek iciyorum ama fazlasi gelmiyo elimden. Menunuzu de begendim de aksam doyabildiniz mi o kadarcikla
Sporlar harikaymis. Ip atlamayi bende evde atliyomus gibi mi yapsam acaba ? ip yokta cunku :-D:-D Birde bende de bel fitigi vardi sirt ve bel agrim coktu spor yaptikca gecti ama tabi siz zorlamayin ters bi hareket kotu sonuclara nden olablir :-/
Hayirli olsun yeni isincok sevindim kilolar gitmis bayramdan kalan
detoksla kac gunde kac kilo veriyorsunuz ?
sanirim karatay yapiyorsunuz sizde ama simit ve patates olmamis sanki :O
Yiyebiliyormuyuz patates ? cok severim ama listemden cikarttim :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
garantisi varsa bi baktir cnmGunaydin guzeller ;-) Klasik karatay kahvaltimi yapiyorum suan...
Cok kotu bir aksilik yasiyorun tartim bozuldu gunlerdir hep ayni kilo ve gram da tartiyo beni boyle bisey imkani varmigramlar oynar benim bildigim. tartisiz kalirsam kotu olcak baya ya. Arzumun digital tartisi kullanan var mi basina boyle bsiy gelen ?
Eyüpe geleceğin zaman bana bir iki gün önceden haber ver canım işim varsada ertelerim
Umarım nasip olur
Canım kesinlikle görüntülü paylaşınca insan daha az yiyorhani kızlar tabağı görüpte kız ne yaptın sen demesinler diye birde görüntü güzel olsun istiyorum ben ille gözümde doyacak
Heee kızlarrrrrrrrr bu arada hani şu tüp mide operasyonlarını yaptıranları inceliyordum ya ara ara tecrübelerini öğrenmek için
Geçenlerde birşey dikkatimi çekti sizlerlede paylaşayım
Ameliyatlardan sonra ömür boyu dikkat edilmesi bir kural varmış
Yemeklerden yarım saat önce ve sonra sıvı tüketimi yasakmışyani yemek yerkende birşey içilmemesi gerekiyormuş su da dahil
Doktorlar çok basitçe sebebini açıklamışlar ; yemekle birlikte tüketilen sıvı midenin genişlemesine sebep oluyormuş :26: yani suda içsek mideye daha fazla yer açmamıza sebep oluyormuş ve o yüzden de doyma hissi yok oluyormuş
Tabi ameliyat olanların midesi iyice ufaldığından o doyma hissi tekrar yeniden doğuyor bir nevi ve insancıklar minicik öğünlerle hep tok gezip süper kilolar veriyorlarmış
Asitli içecekler zaten yasak mideyi genişlettiğinden ( soda bile genişletiyormuş ) ama 6 - 7 aydan sonra arada soda içmelerine müsade varmışfazlasını yine mide genişlerde kilo alınırsa diye doktorlar yasaklamışlar
Bende bu bilgiden yola çıkarak artık dünden beri yemeklerimde hiç sıvı tüketmiyorum ve yarım saat sınırına dikkat ediyorumkahvaltıda bile çayı yarım saat sonra üzerine içiyorum bakalım inşallah işe yararda bıçak altına yatmak zorunda kalmam ( çakal ceco )
Ay ne güzel olurdu yaaa keşke birlikte gitme imkanı olsa
KKda tanışıp ailecek görüşen insanlar biliyorum ama anam sen taaaa Konyada ben taaaa istanbuldahani kocaları ikna edip tanıştırsak bile ne kadar görüşebiliriz
Ama inan imkanım olsa senle aynı zamanda gidip kocaya kumpas kurmak isterdimaaa sende nerden çıktın hesabı yapardık ne güzel herifler kesin bir olur ulen bıktık şu KKdan diye bol bol dertleşirdi
İnşallah nasip olur bende gerçekten çok istiyorum oraları görmeyi
Sorma bende sinir olurum ama işte yeğen olunca fazla ses edemiyor insan
Benim büyük kız 4 yaşındayken bir dönem ısırmayı huy edinmiştibir kaç kere uyarmıştım hatta en son bir arkadaşın oğlunu ısırınca bak bir daha ısırırsan ağzına vuracağım demiştim tabi dinlemedi ve çocuğu bir daha ısırında çok hafif ağzına vurmuştum ( ama tabi dişi dudağını kesmiş yinede :26: ) dudağı çok hafif kanayınca acımadığı halde çok korktu bir daha o oldu kimseyi ısırmadı
Benim ufaklıkta bir kere onlardan bir küfür duyup tekrarlamıştı :26: o an kan beynime sıçradınasılsa sinirlendiysem bir bağırdım seni gebertirim bir daha duymayacağım diye :26: babam bile öbür odada ne oluyor diye sıçramış yerinde
Benimki bir daha hiç küfür etmedi tabiikizlerde o günden sonra benim kızacağımı bildikleri için yanımda etmiyorlar küfür ya bağırırsam diye tabi öbür oda edince duyuyorum ve sinirden kuduruyorum sonuçta nasıl alışırsa öyle gider üstelik kardeşim onları hep aman benim yavrularım diye korudukça aslında onlara kötülük yapıyor :26:
Neyse bu sene okula başlıyacaklar artık kardeşimde yaptığının yanlış olduğunu en geç o zaman anlaröğretmen bir iki şikayet var diye çağırınca
Tamam canım bakarım birazdançok sağ ol
ahh demek cok isin var bugun cnm kolay gelsin simdidenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında bir dünya işim var ama en azından bir merhaba diyeyim dedim
Bugün bütün ütülerimi bitirip yerleştirmem lazım
Hazır havalarda felaket sıcakken ve yorgan kullanılmazken yorganlarımıda yıkamayı düşünüyorum bugünAllahtan makineya sığıyor
Hem güzel kurur hemde havası değişirsonuçta terledikçe yastık yorganada siniyor :26:
Yarın sabah Pimapenciyi çağıracağım o yüzden hem mutfak hemde yatak odası çok düzgün olması gerekiyor
Tabi banyoda( adam müsade isteyip lavaboya gideyim dese oralarında tertemiz olması lazım ki arkamdan anam ne rahat hatun demesin )
Hayır gelecek olan Pimapencide benim bekarken tanıştığım biri çalışıyoreğer onu gönderirlerse diye çekiniyorum açıkcası
Abla abla diyip durur benden 2 yaş ufak olmasına rağmenufalda cebime gir
İşler gözümde büyüyor ama birazdan girişirsem sanırım bir 3 saatte kadar hepsi bitertabi birde ütülenenleri yerleştirirken dolap içlerinide elden geçiririm diyorum oda biraz daha vakit alır sanırım ama kaçış yok bugün hepsi bitecek
Bu arada kahvaltımı çok güzel yaptım
Akşam paylaşırım artık hepsini
Anam o yaştada spor yapması alışkanlık haline gelmemişse şimdi çok zor gelir amcaya :26:
Allah yardımcısı olsunbenim bildiğim ameliyattan 2 - 3 ay sonra spora başlamak gerekiyor o tip ameliyatlarda hatta yüzmeyi tavsiye ediyormuş doktorlar Spor yapmayanlarda varmış ( sadece haftada 3 gün yürüyüş yapan ) ama hiç sarkması olmayan o birazda cildin kalitesiyle alakalı Ben zayıfladığım dönem bile aşırı spor yapmadığım halde hiç sarkmazdım karnım kilo verdikçe yumuşar ama bir kaç gün içinde kendini toplardı Allahtan yoksa bu kadar kilo alıp vermekten kaç senedir hoşafa dönmüştüm
İnşallah bende güzel güzel kilolar veririmde hiç sarkma yaşamamtabi hepimiz için geçerli
fistik sen naptin geldin mi turkiyeyeAynenn bende cok sinirlenirim iyi yapmissinn sonucta orda bi tokat vurmasaydin agzina boyle alisip gidecektiii bence iyi yapmissinn bende yapardim galiba. Bizim bebisimiz buyusede bi konussa ama teyze olarak ben asla izinvermem boyle seylere. Beni birak enistem ablam hayatta birakmazz kufuru.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hazır havalarda felaket sıcakken ve yorgan kullanılmazken yorganlarımıda yıkamayı düşünüyorum bugünAllahtan makineya sığıyor
Hem güzel kurur hemde havası değişirsonuçta terledikçe yastık yorganada siniyor :26:
Yarın sabah Pimapenciyi çağıracağım o yüzden hem mutfak hemde yatak odası çok düzgün olması gerekiyor
Tabi banyoda( adam müsade isteyip lavaboya gideyim dese oralarında tertemiz olması lazım ki arkamdan anam ne rahat hatun demesin )
Hayır gelecek olan Pimapencide benim bekarken tanıştığım biri çalışıyoreğer onu gönderirlerse diye çekiniyorum açıkcası
İşler gözümde büyüyor ama birazdan girişirsem sanırım bir 3 saatte kadar hepsi bitertabi birde ütülenenleri yerleştirirken dolap içlerinide elden geçiririm diyorum oda biraz daha vakit alır sanırım ama kaçış yok bugün hepsi bitecek
Anam o yaştada spor yapması alışkanlık haline gelmemişse şimdi çok zor gelir amcaya :26:
Allah yardımcısı olsunbenim bildiğim ameliyattan 2 - 3 ay sonra spora başlamak gerekiyor o tip ameliyatlarda hatta yüzmeyi tavsiye ediyormuş doktorlar Spor yapmayanlarda varmış ( sadece haftada 3 gün yürüyüş yapan ) ama hiç sarkması olmayan o birazda cildin kalitesiyle alakalı Ben zayıfladığım dönem bile aşırı spor yapmadığım halde hiç sarkmazdım karnım kilo verdikçe yumuşar ama bir kaç gün içinde kendini toplardı Allahtan yoksa bu kadar kilo alıp vermekten kaç senedir hoşafa dönmüştüm
İnşallah bende güzel güzel kilolar veririmde hiç sarkma yaşamamtabi hepimiz için geçerli
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
merhaba cnm oncelikle bana siz demene gerek yok daha once tanismistik nasilsa
ben ramazanda spor yapamadim o nedenle 1 ay aradan sonra tekrar spora bslamak biraz etkiliyo vucudu
ama birkac gune gecer hamlik. birde persembe gunu regl oldum o yuzden sirt agrim var uzun zamandir bu agriiyi yasamamistim inan ev islerini bile zor yaptim dun..
ip atlama cok zevkli oluyo cnm gerci benim oglusum hep sabote etmeye calisiyo ama ona ragmen yaptim :)
jumping jack yapabilirsin cnm ip atlama apmazsan birde benim bozulan supurgemin kablosuyla yapiyodum sonra ip aldim
karatayda patatese pek hos bakkilmiyo cnm
garantisi varsa bi baktir cnm
yada pili bitmis olabilir
benimki arzum degil
kahvaltinda afiyet olsun
fistik sen naptin geldin mi turkiyeye
Off benimde cok isim var da toto kalkmiyotemizlik utu camasir bulasik miniminnacik evimiz var hemecik bitecekte iste.kim kalkip baslicak :-D:-D
sana simdiden kolay gelsiiin...
Vallahi arkasinda bi adet dugme vardi bastim durdum ona :-D sanirim duzeldi.
Ip atlamak cok keyifli severdim de cok ya ne gunlerdi. ama simdi oyle ipe benzer bisey yok elimde. mis gibi yapicam ip varmis gibi hoplayip ziplayim napiym
Yok ablacim 12inci ayda gidecem 2 hafta tatilim var 1 hafta extra eklerim 3 hafta kalirim insha Allah :)) bide 4 ay icinde 20 kiloyu bi versemsuper olcak
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?