80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm gercekten bu iki hafta SIKMAM lazim kendimi

insallah cnm firsat olur gorusuruz bi foto ceker ani olrak saklariz
canim aslinda zaten olmasi gerekn o yani normal insanlari bile cay yada baska bir icecegi yemekten en az yarim saat sonra icilmesi gerektigini biliyorum
ayrica ameliyattan sonra hic spor yapmazsan cok kotu bir sarkma oluyo cunku benim esimin akrabasi yapti erkek hatta bizim buraya geldi 1 gece bizde kaldi valla amca oyle kotu olmus ki yani gercekten cok kilo verdi ama cok sarkmis yuzu bile birde yasida var 55-60 yaslarda var yanlis bilmiyosam ben dedim amca spor yapiyo musun yok dedi ama baslamayi dusunuyorum dedi bende ama senin taa ne zaman once yapman gerekirdi sarkma oluyo sonra dedim o da evet gec kaldim dedi
ayrica hakikaten kus kadar yiyo istemsiz bir sekilde hemen doydum diyodu o yuzden sivi bile tuketmek istemiyodu kendini siviyla doyurmamak icin

Aaa hemen baktimmm:)) yazdim bileneeee :)) meraklandimmm ya. Karatayi 1 ay uygulicam bakim bende iyi sonuc gostermezse ona baslarim insha Allah

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ya ben bu leslie sansone i cozemedim 1 2 3 millerin neden farkli videolari var? 3 milin kac farkli videosu var mesela

Hanimlar sizin uyguladiginiz karatay diyeti nasil ? Ben hic denemedim onu faydasini görüyor musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bundan sonra bi tek cuma günleri tartılcm kızlar yoksa moralim bozuluyo bugün yemekhanede tatlı vardı elimin tersiyle ittim agzım sulandı biraz ama yinede yemedim mutluyum

selam canım.bak bende aylarca o hatayı yaptım hergün olmasada 2 güne tartılırdım gram görmeyince moralim bozulurdu.ama banu cum ikna etti beni bıraktım şimdi cumaları harika sonuçlar alıyorum sende bırak canım bence

kızlar günaydın ben bu sabah tartıldım detoks yapacağım için vallahi bayramın tüm kalıntılarıda gitmiş hatta eksideyim çok mutluyum.bu gün yeni işime başladım bismillah dedim.sabah evden çıkarken dolaptan ayran detoks çorbasını almayı unuttum gene niyet ettiğim gibi çarşambaya kaldı detoks artık.
ee kimseler gelmemiş ne var ne yok bakalım

kızlar dünki menumu yazmadım sanırım onuda yazayım
4/8/14 menu
kalkınca 2 brd su çörekotu ve ketentohumu kefir
sabah kkk kahvaltısı
öğle kıymalı patates yemeği az bulgur pilav 2 lokma simit yogurt
akşam köytavuğu ve taze fasulye 1 kaşık bulgur pilav az yoğurt
spor sabah 15dk pilates
akşam 45dk yürüyüş ve lesli karışımı

Guzel bir menu olmus bence. alti da yedikten sonra bisey yemeden iyi dayanmissiniz gercekten. ben erken yiyince dayanamiyorum gece cok zor geciyor

Iceceklere bayildim keske bende icebilsem bunlari yesilcaya zor alistirdim kendimi simdi severek iciyorum ama fazlasi gelmiyo elimden. Menunuzu de begendim de aksam doyabildiniz mi o kadarcikla

Sporlar harikaymis. Ip atlamayi bende evde atliyomus gibi mi yapsam acaba ? ip yokta cunku :-D:-D Birde bende de bel fitigi vardi sirt ve bel agrim coktu spor yaptikca gecti ama tabi siz zorlamayin ters bi hareket kotu sonuclara nden olablir :-/

Hayirli olsun yeni isin cok sevindim kilolar gitmis bayramdan kalan
detoksla kac gunde kac kilo veriyorsunuz ?

sanirim karatay yapiyorsunuz sizde ama simit ve patates olmamis sanki :O
Yiyebiliyormuyuz patates ? cok severim ama listemden cikarttim :-(

Gunaydin guzeller ;-) Klasik karatay kahvaltimi yapiyorum suan...
Cok kotu bir aksilik yasiyorun tartim bozuldu gunlerdir hep ayni kilo ve gram da tartiyo beni boyle bisey imkani varmi gramlar oynar benim bildigim. tartisiz kalirsam kotu olcak baya ya. Arzumun digital tartisi kullanan var mi basina boyle bsiy gelen ?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Aslında bir dünya işim var ama en azından bir merhaba diyeyim dedim
Bugün bütün ütülerimi bitirip yerleştirmem lazım
Hazır havalarda felaket sıcakken ve yorgan kullanılmazken yorganlarımıda yıkamayı düşünüyorum bugün Allahtan makineya sığıyor
Hem güzel kurur hemde havası değişir sonuçta terledikçe yastık yorganada siniyor :26:
Yarın sabah Pimapenciyi çağıracağım o yüzden hem mutfak hemde yatak odası çok düzgün olması gerekiyor
Tabi banyoda ( adam müsade isteyip lavaboya gideyim dese oralarında tertemiz olması lazım ki arkamdan anam ne rahat hatun demesin )
Hayır gelecek olan Pimapencide benim bekarken tanıştığım biri çalışıyor eğer onu gönderirlerse diye çekiniyorum açıkcası
Abla abla diyip durur benden 2 yaş ufak olmasına rağmen ufalda cebime gir

İşler gözümde büyüyor ama birazdan girişirsem sanırım bir 3 saatte kadar hepsi biter tabi birde ütülenenleri yerleştirirken dolap içlerinide elden geçiririm diyorum oda biraz daha vakit alır sanırım ama kaçış yok bugün hepsi bitecek

Bu arada kahvaltımı çok güzel yaptım
Akşam paylaşırım artık hepsini

Anam o yaştada spor yapması alışkanlık haline gelmemişse şimdi çok zor gelir amcaya :26:
Allah yardımcısı olsun benim bildiğim ameliyattan 2 - 3 ay sonra spora başlamak gerekiyor o tip ameliyatlarda hatta yüzmeyi tavsiye ediyormuş doktorlar Spor yapmayanlarda varmış ( sadece haftada 3 gün yürüyüş yapan ) ama hiç sarkması olmayan o birazda cildin kalitesiyle alakalı Ben zayıfladığım dönem bile aşırı spor yapmadığım halde hiç sarkmazdım karnım kilo verdikçe yumuşar ama bir kaç gün içinde kendini toplardı Allahtan yoksa bu kadar kilo alıp vermekten kaç senedir hoşafa dönmüştüm
İnşallah bende güzel güzel kilolar veririmde hiç sarkma yaşamam tabi hepimiz için geçerli

merhaba cnm oncelikle bana siz demene gerek yok daha once tanismistik nasilsa
ben ramazanda spor yapamadim o nedenle 1 ay aradan sonra tekrar spora bslamak biraz etkiliyo vucudu
ama birkac gune gecer hamlik. birde persembe gunu regl oldum o yuzden sirt agrim var uzun zamandir bu agriiyi yasamamistim inan ev islerini bile zor yaptim dun..
ip atlama cok zevkli oluyo cnm gerci benim oglusum hep sabote etmeye calisiyo ama ona ragmen yaptim :)
jumping jack yapabilirsin cnm ip atlama apmazsan birde benim bozulan supurgemin kablosuyla yapiyodum sonra ip aldim
karatayda patatese pek hos bakkilmiyo cnm
garantisi varsa bi baktir cnm
yada pili bitmis olabilir
benimki arzum degil
kahvaltinda afiyet olsun

Aynenn bende cok sinirlenirim iyi yapmissinn sonucta orda bi tokat vurmasaydin agzina boyle alisip gidecektiii bence iyi yapmissinn bende yapardim galiba. Bizim bebisimiz buyusede bi konussa ama teyze olarak ben asla izinvermem boyle seylere. Beni birak enistem ablam hayatta birakmazz kufuru.

ahh demek cok isin var bugun cnm kolay gelsin simdiden
bende simdiden tekrar kose bucak temizlik yapayim diyorum ki turkiyeye gelince ev temiz kalsin ama esim dagitir yine kesin de olsun en azindan dolap icleri ortalik daiginik olmasin ben gidince
amin cnm ne guzel sarkma yasamiyosan benim dogumdan sonra karnim sarkti gibi geliyo bana tum buyukler bana kizdi karnini niye baglamadin diye ama doktor baglama dedi diye baglamadim ikinci olursa baglamayi dusunuyorum insallah birde onu deneyeyim bari -

fistik sen naptin geldin mi turkiyeye

Alaikoem salaam :)) ablaaa

Hahahahahha ufalda cebime gir cok tatlisinn abla hakketen niye oyle diokii 2 yas hicbisi . Titizzz kariii seniiiii varya turk hatunlari ciddennn titiz BAZILERI diyelim:)) hahaha bazileri pasakli yeminle. Mesela benim annem 24 saat temizlik yapar asla bikmaz temizlik hastasi gibi bisi :)) odama girdiginde iiyy b*kgoturuyo burayi cabukk kalk temizle buralari der hahaha :)) titizlikten cikmis extreeem titiz kadin olduu :)) sanki zevk aliyor temizlikten :)) babam rahmetli cok kez derdi dogru durust yanimda oturamadinn bi isi birak gel diye. Tabi babacim ozluyor annemi abouw ne cok severdiiii birbirilerini cooook seviyorlardi asiktilar resmen ama caktirmiyorlardi babam cokgulerdi annemin sakalarina veya kizdiginda hahaha bizdede oyle babamla dovustugumde kucuktum 10 11 felan hosuna gidiyorduuu herseyimbenim, karisina cocuklarina sirilsiklam asikti ❤ bizde aynen oyle, babam gibi adam daha kalmadi bulamam derim hep. Kizlar babalara daha bi duskun olurmuss :)) gercektende oyle.

Bu arada bugun regl olmam gerekiyor 3 gundur diyet yapmama ragmen kilocuklar yerinde sinir oldum sumu topladim ne.

Off benimde cok isim var da toto kalkmiyo temizlik utu camasir bulasik miniminnacik evimiz var hemecik bitecekte iste.kim kalkip baslicak :-D:-D
sana simdiden kolay gelsiiin...

Vallahi arkasinda bi adet dugme vardi bastim durdum ona :-D sanirim duzeldi.
Ip atlamak cok keyifli severdim de cok ya ne gunlerdi. ama simdi oyle ipe benzer bisey yok elimde. mis gibi yapicam ip varmis gibi hoplayip ziplayim napiym

Aa düzelmesine sevindim cnm
Evet ip varmış gibi atlatabilirsin cnm nasılsa amac hoplamak :) işe yarayacaktır

Iphone dan gönderildi

Yok ablacim 12inci ayda gidecem 2 hafta tatilim var 1 hafta extra eklerim 3 hafta kalirim insha Allah :)) bide 4 ay icinde 20 kiloyu bi versem super olcak

Hadi inşallah cnm aslında sıksak olur ama bakalım artık

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…