80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi günler kızlarr

yeni kızar gelmiş hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş..çok geçmiş yapamıyınca arı ayrı yazamadım..
artık bundan sonra gelenlere yazarım işallah..nasılsa burdayım şimdi.

cecoşum sen akşam yazdığın şeyi hallettinmi merak ettim.

bu gün benimde işim çok ,ama hiç keyfim yok.başım ağrıyot halsizim..sabah görümceler kapıyı çok çaldı inat ettim uyuycam diye ama onlar benden inat..bayram gezmesine gideceklermiş,bayram geçti ama deliye her gün bayram nasılsa..benim küçükde ağladı bende gidicem diye onuda götürdüler..onlar yokken uyyusammı evimi hallletsem bilmem..

ahhhh ahhh o karınlar yokmu ,benimde sezeryan sonrası sarılmadı ,kocaman kaldı..gerçekden esk,lerin yaptığı herşeyin bilimsel bi yönü var aslında.koca karı adeti der gülerdik ama yanılmışız..doğumdan sonra dr bile rahim toparlansın diye karnıma çok bastırmıştı.demekki sarmanın mantığıda o ,karın sıkıştıkca rahim daha çabuk toparlanıyor..benim eltimde sezeryan oldu ama dr hemen korse aldırdı şu özel lanlardan,hiçde karnı kalmadı doğumdan sonra çok çabuk toparlandı..2. den sonra sende sezeyan korsesi al tak karnına..çok faydası var sindi.

Tünaydın fıstıklarrr maşallah ne çok kaynatmışsınız

meleğim tekrar hoşgeldinnnn ilahi çok güldüm deliye her gün bayram haklısın senin görümce şahsına münhasır allah yardımcın olsun
bence onlar yokken biraz kestir fazla değil ama sonra evi halledersin dinç bir şekilde

esincimm evde telefon kalblosu veya başka bir kablo varsa onu ip olarak kullanabilirsin bitanemm

Hanimlar sizin uyguladiginiz karatay diyeti nasil ? Ben hic denemedim onu faydasini görüyor musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

http://cloudpage.co/oneriler
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://cloudpage.co/karatay-menusu

bu linklerden yararlanabilirsin cnm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz aramıza hoşgeldinn 6 ayda 88 den 65 e düştüm cnm denemeni tavsiye ederim üstelik aç kalmadan

kahvaltın biraz geç kalmıyormu bitanemmm:26: afiyetolsun menün süper mısır ekmeği hariç sporda harika yansın yağlar

biraz baktım cnmm ben yıllardır listelerden ölçülerden bıktığım için ben karatay harici bir beslenme yapamam sanırım arzu eden arkadaşlar deneyebilir

menüm .
sabah haşhaşlı ekmek..peynir ,zeytin

öğlen patlıcan közlemesi,

akşam ,yine haşhaşlı ekmekden bir parça..

bir parça pişmaniye..

haşhaşlı ekmek çabuk biter inş meleğim yoğurt yemiyorsun akşam en azından yoğurt ye cnmm bağırsakların çalışsın meleğim

afiyetolsun cnmmm kahvaltın çok geç kalıyor misafirden dolayı sanırım ama ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar :26:

afiyetolsun meleğimmm şükür menüler paylaşılmaya başlanmışşş tşk ederim kuzucummm ama 18 deki 1 tabak müsliye gerek yoktu bebeğim yarım saat sonra zaten akşam yemeğini yemişsin

Sweetdimple banuu ablaa nerelerdesin ozledimmmmm canimmm!!

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

geldim kuzucummm bende özledimmm

biz bayanlar herşeyin fazlasını isteriz Gülayımm ama hakikaten ne olur asıp toplayıp ütüleyen birşey çıksa o eltin şanslıymışşş

kızlar bende kilo vermeye kararlıyım yeni takibe başladım sizi 2 gündür leslie 3 mile yapıyorum bol su içiyorum sizler neler yapıyorsunuz zayıflamak için

hoşgeldin aramıza bitanemmm sağlıklı ve kalcıı kilo vermeler dilerimm ben karatay yaptım ve şu an hedefimin aldındayım cnm tavsiye ederim

meleğim tatiliniz sneinde eniştenin de burnundan geldi sakın bir daha başkasıyla gitme artık millet ister tabiii meleğim her cefayı çekiyor nasılsa

aramıza hoşgeldin bitanemmm 1 ayda güzel vermişsin dikkat edersen mutlaka fazlalıklar gider cnmm

Ne bileyim canım öyle ama hani direk üstünü kapattı konunun bende bozuldum öyle yapınca diyet yapmş yani o belli yoksa o kadar zayıflayamazdı amann unuttm zaten ne yaptysa bende kendi listemi uyguluyorum

boşver milleti bitanemm sen düzneli menülerini paylaş biz varsa hatalarını söyleyelim gör bak fıstık gibi olup sende o listeyi söylemeyene havanı atacaksın ama sen yaptıklarını anlatki o yaptığından utansın bilgi paylaşınca güzel

genceciksin şanslısın bitanemmm ah o ilaçlar yokmu merak etme düzenli paylaşım yap menülerini biz yaşam koçun olalım

tavlada bende iddalıyım çok ta severim

inş bir gün karşılıklı oynarız neslimm

içmen gereken su miktarını kilonla 0,033 ü çarparak bulabilirsin cnmm :13:

Siteden okuduğum bi diyetle yaklaşık 10 kilo verdim. Ancak yalniz devam etmekte zorlaniyorum. Grubunuza dahil olabilir miyim ?

oldun bileeee

haklısın cnm tüm kitaplar alınıp okunmalı çünkü pişirme yöntemlerimiz bile değişiyor sağlılklı pişirme teknikleri de önemli sadece tek lahmacun ama

esincim kahvenin yanında kuru kayısı veya kuru erikle zorlanmazsın ama kahvaltının hemen ardından kahveni içki leptin bozulmasın bitanem kaysıı veya erikle şeker cıssss

Bugun ki menum :
Sabah : 10.30
Ara : 15.00
Aksam : 19.00
Spor : 40 dakika
Sivilar : Bir bardak yesilcay , Bir fincan turk kahvesi .
Suyu hic sayamadim

afiyetolsun cnmmm süper menünnn

herkese kulaklarını tıka kuzum moralini hiçbirzaman bozma sürekli sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum gibi pozitif cümleler kur hepimiz yanındayız unutma:13:

1 tabak sarma çok kuzumm sırf bulgurlu bile olsa 3 kaşık bulgura denek gelecek şekilde yemelisin ayrıca müslinin içindeki cevizi sabah ye tatlım

üzümüde eklemesen iyi olur bitanemm afiyetolsun paylaştığın için tşkler bızdıkım sprolarını eklemeyi ve yeşilçay içmeyi unutma bebeğim

inşallah canım ya sizde olmasanız pes etme noktasına geliyorum teşekkür ederimm

rica ederim cnmmm

adaşım maşallah sana süpersin simiti yememe kararın bile harika menülerin süper cnmmm ama turşuyu fazla tüketemmeye çalış ödem yapmaması açısından bayıldım bayıldımmm birde tavuğun yanında yoğurt değilde salata tüket bitanemmm

Anladim ablacim artik sarmayla dikkat edecem ve muesliyi 4 den sonra yemicem, ben tskr ederm bitanem nasilda ozledim seni wallah :)) birimiz yok oldugunda nasilda belli oluyoooo :s nerelerdydin? Bu arada abla benim morelim cok bozuldu inanki.. Bugun regl olmam lazim galiba su topladim 2 gundur tartida ayni rakam goruorum eksilmedim ya 3 4 gundur nasilda cabaliom dun zaten spora basladim bugunde yine spor yaparim belki yada misafirlge gidecem halama ablamla:s abla ya motive gidiyor napicam ben:s cok mutsuzum regldenmi kaynaklanio..

Hosgeldinnn ablammmm❤❤❤Hahahah abla senin gorumceler baya komikmis bayram gecti gitti :)) biraz dinlen uyu bas agrisi icin :s insha Allah migren degildir o cok fena. Ayyy sezeryan dedinde iyikii anlattinnn simdii bilgilendimmm sayende :) bende ileride sezeryan yaparsam korse takimm :)) hahah yillar sonra tabi yasarsam olmezsem insha Allah.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayran detoksu kiloya göre ayda 1 yada 2 kez yapılabilir herbiri 2 gün de yapılabilir.her bir günde 700-1000gr arası eksiliyorsunuz.
evet karataydaki yasakları biliyorum ama kaçamaksız da bi türlü yapamıyorum sanırım :)

Ben ayran detoksunu bi abladan istedim burdan bana tarifi vermedi :) cok merak ettim.

Allah aşkına biri bana yardım etsin yaa
Şu tuvalet eğitimi ne zormuş yaa iki de bir koltuk yer siliyorum iki gündür yaa birde beyefendi bezi geri takmak istiyo kendide sıkıldı artık oraya buraya çişini yapmaktan sıkıldı heralde ay ağlasam mı gülsem mi bilemedim valla
Birde ikide bir klozete oturt kaldır sırtım daha beter oldu ( var mı bunun bir püf noktası artık kafayı yicem

Iphone dan gönderildi

Ben ayran detoksunu bi abladan istedim burdan bana tarifi vermedi :) cok merak ettim.

Kız yoksa benden mi istedin ben diğer topikte paylaşmıştım bilmeyenler için bu topikte herkes biliyo diye yazmadım ama gözümden kacmıstır kesin eger benden istediysen kusura bakma cnm hemen verim tarifi

Iphone dan gönderildi

4 kasık nohut
4 kasık yeşil mercimek
4 kasık bugdaY
Hepsini haşla üstüne yoğurt ekle ben bugun 1 kilo yogurt ekledım biraz su ekledim ama cok az birde 1 salatalık rendeledim ve nane
Aslında tuz yok ama ben cok az koydum
Sabah normal kahvaltı yap sonra da iki saat arayla bu yoğurtlu karışımdan 1 kase ye
En gec saat 10 da kahvaltı yapman gerek ve en son akşam 8 de ayran detoksunu Yemen gerek
Bunu iki gün yapman lazım cnm ve iki günde 2 kilo bile veren var

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

alıştırma kilodun yokmu sindicim..en azında çiş yapsada dışına çıkmaz etraf batmaz..

aışasıya kadar onu giydir..alışma süreci bazı çocukda daha zor oluyor..kızmadan bağırmadan sabırla bu işi çözmen lazım tekrar bez bağlarsan daha zor olur..

Alışma kilodu küçük geliyo ona gecen yıl Türkiye'den almıştım
Bende normal kilod giydirdim ama hepsini sırayla yıkadım şimdi kilod kalmadı pijama giyiyo ama o bile bana bezi bağla diyo eşşek valla bağlasam mı bilemedim sabır denen şey bende hiç yok doktorlar hep rahatına bırakın dedi bende rahatına bıraktım ama artık 1 ay sonra 3 yaşına gircek beyefendi fazla rahatına düşkün çıktı :)

Iphone dan gönderildi

hakkaten rahat çıkmış ağamm,kızz nerdeyse askere gidecek,öğrense iyi olur...

birde her defasında sen pes edersen o öğrenmek istemez,işine geliyor tabii beze yapmak..benim çevremde çok var 5 yaşında bile bezle gezen çocuk..bu kadar çekmişin eziyeti,bence 1 hafta daha sabretsen öğrenir.zaten her yer çiş olmuşken bırakma peşini..

alıştırma kilodunun büyüğü varmiki acep.bi bak bari yoksa daha çok çiş olur koltuk..

Valla dün takmak istedim de küçük geldi ben takmadım ama takmayı düşünüyodum açıkcası akşama kadar beklim bari
Allah korusun 5 yasına kadar bez takacagını düşünmek bile istemem

Iphone dan gönderildi

Menumu bildiriyorum :-D
Sabah : 10.30
Kkk
Ara : 15.00
Seftalili yogurt
Aksam : 19.30
Mercimek corbasi , Mantar sote , 3 kasik sebzeli bulgur pilavi , Yogurtlu semizotu , Salata , Ayran
(Tabiki bol.tereyagi ve zeytinyagi ile)
Bugun spora gitmiyorum temizlik yaptim tukendim aksam yemeginden sonrada utu yapicam :-/

kimmiş sana tarifi vermeyen bakimm..göster onu döviyim

Hahaha ablaaam benim ❤🙊☺cansinnnnn
Adini vermiyim simdi ayib olur :)) haha vermedi cani sagolsunnn ama cok istedim 😖 bilen varmiki acaba

Yokkk canimmablam yaa sendn istememistim baskabi abladan istedim vermedi yasin kucuk dedi :)) haha herneyse aldimmm sonundaa tarifi sindii ablamdannnn :)) coksaol abla opdummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…