ahhhh ahhh o karınlar yokmu ,benimde sezeryan sonrası sarılmadı ,kocaman kaldı..gerçekden esk,lerin yaptığı herşeyin bilimsel bi yönü var aslında.koca karı adeti der gülerdik ama yanılmışız..doğumdan sonra dr bile rahim toparlansın diye karnıma çok bastırmıştı.demekki sarmanın mantığıda o ,karın sıkıştıkca rahim daha çabuk toparlanıyor..benim eltimde sezeryan oldu ama dr hemen korse aldırdı şu özel lanlardan,hiçde karnı kalmadı doğumdan sonra çok çabuk toparlandı..2. den sonra sende sezeyan korsesi al tak karnına..çok faydası var sindi.ahh demek cok isin var bugun cnm kolay gelsin simdiden
bende simdiden tekrar kose bucak temizlik yapayim diyorum ki turkiyeye gelince ev temiz kalsin ama esim dagitir yine kesin de olsun en azindan dolap icleri ortalik daiginik olmasin ben gidince
amin cnm ne guzel sarkma yasamiyosan benim dogumdan sonra karnim sarkti gibi geliyo bana tum buyukler bana kizdi karnini niye baglamadin diye ama doktor baglama dedi diye baglamadim ikinci olursa baglamayi dusunuyorum insallah birde onu deneyeyim bari -
iyi günler kızlarr
yeni kızar gelmiş hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş..çok geçmiş yapamıyınca arı ayrı yazamadım..
artık bundan sonra gelenlere yazarım işallah..nasılsa burdayım şimdi.
cecoşum sen akşam yazdığın şeyi hallettinmi merak ettim.
bu gün benimde işim çok ,ama hiç keyfim yok.başım ağrıyot halsizim..sabah görümceler kapıyı çok çaldı inat ettim uyuycam diye ama onlar benden inat..bayram gezmesine gideceklermiş,bayram geçti ama deliye her gün bayram nasılsa..benim küçükde ağladı bende gidicem diye onuda götürdüler..onlar yokken uyyusammı evimi hallletsem bilmem..
ahhhh ahhh o karınlar yokmu ,benimde sezeryan sonrası sarılmadı ,kocaman kaldı..gerçekden esk,lerin yaptığı herşeyin bilimsel bi yönü var aslında.koca karı adeti der gülerdik ama yanılmışız..doğumdan sonra dr bile rahim toparlansın diye karnıma çok bastırmıştı.demekki sarmanın mantığıda o ,karın sıkıştıkca rahim daha çabuk toparlanıyor..benim eltimde sezeryan oldu ama dr hemen korse aldırdı şu özel lanlardan,hiçde karnı kalmadı doğumdan sonra çok çabuk toparlandı..2. den sonra sende sezeyan korsesi al tak karnına..çok faydası var sindi.
Off benimde cok isim var da toto kalkmiyotemizlik utu camasir bulasik miniminnacik evimiz var hemecik bitecekte iste.kim kalkip baslicak :-D:-D
sana simdiden kolay gelsiiin...
Vallahi arkasinda bi adet dugme vardi bastim durdum ona :-D sanirim duzeldi.
Ip atlamak cok keyifli severdim de cok ya ne gunlerdi. ama simdi oyle ipe benzer bisey yok elimde. mis gibi yapicam ip varmis gibi hoplayip ziplayim napiym
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanimlar sizin uyguladiginiz karatay diyeti nasil ? Ben hic denemedim onu faydasini görüyor musunuz
Iyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü paylaşayım hemen.
Sabah:klasik karatsy kahvaltısı
Tereyağlı omlet iki yumurtsdan
Beyazpeynir zeytin
Bol maydanoz dom.salatlk sivribiber.
Kahvaltım yani çay faslyla saat 1de bitti.
Öğle:saat 6da yedim.
Tsvukgöğüs ızgara
Sotelenmiş domates
Bol limonlu söğüs marul
Ev yoğurdu çok az mısır ekmeği
Akşam yemek yemedim.
Çayın yanında az badem yedim
Spor:yarım saat koşu bandında yürüyüş
Yarım saatde kondüsyon bisikleti
Ayrıca gün içinde en az 3lt.limonlu su
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hilal arkadaşımızın bahsettiği sayfayı buldumaslında listeler yapılabilecek gibi hatta 4.cü listeye geçince 15 kilo verdim diyen bile var
He ben karataydan şu anda memnunum ve ekmek yiyemem ama karatay yapmayanlar bakmak isterlerse bir baksınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=609640
menüm .
sabah haşhaşlı ekmek..peynir ,zeytin
öğlen patlıcan közlemesi,
akşam ,yine haşhaşlı ekmekden bir parça..
bir parça pişmaniye..
Sabah : 13.00
Kkk
Aksam : 19.30
Tarhana corbasi , taze fasulye , 6 adet kotfe , 3 kasik bulgur pilavi , salata, yogurtlu semizotu , ayran
Sivi olarak bugun yesilcay icemedim sadece turk kahvesi
Bugun boyle resimsiz oldu menu.misafir vardi cekemedim. Sabahin o kadar gec olmasi iyi olmadi ama gelmelerini bekledim mecbur
Kahvalti 13:00 Tereyagda 2 yumurta kavrulmus. Kibritkutusu kadar beyaz peynir, 17 zeytin, 4 5 dilim sucuk.
Leslie sansone 1 mile ve 2 mile yaptim :)
18:00: tabak sut ve kuruyemisli muesli
18:30 tavada kavrulmus tavukgogsu 2 kepce kadar diyelim :) ve cobansalatasi.
1,5 litre su ictim daha 1,5 litre tuketecem yatana kadar.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Sweetdimple banuu ablaa nerelerdesin ozledimmmmm canimmm!!
ay hep diyorum su makinelerin yikayanini yaptilarda asip toplayip utuleyip kaldiranini bir beceremediler. benim elti varya evini temizletmek icin kadin tutuyormus ya birde utu icin kadin tutuyomus. kulaklarima inanamadim. varya boyleleri ezilmiyo ama benim elimde her is gelir diyenler tatilde bile don yikariz. yerinde olsam birdaha gorumcenle gitmem ayrica kiz kardesinin de evinde kalirdim. sonucta her yil gitmiyosunuz. gerci macera ve bas basa olmakdiyosan o ayri:))) kiz allahtan benim koca yayip totosunu kalmadi cok fazla. sadece sinir oldugum odadaki havuz benzeri zikkim varya onu yikama kismiydi hadi yikada dolduralim dedi. ulen sana piste bana temizmi sen niye elini vurmuyosun. her seye bakariz tabi biz kadinlar nolacakki
kızlar bende kilo vermeye kararlıyım yeni takibe başladım sizi 2 gündür leslie 3 mile yapıyorum bol su içiyorum sizler neler yapıyorsunuz zayıflamak için
allah yardımcın olsun,tahmin edebiliyorum evin ve senin halini..
off anlamam şu insanları tatile gitmek istiyorlarsa otel diye bişey var,başkasının evinde tatilmi olur hiç..
benimde her yaz kız kardeşim gelir fethiyeden buraya.üstüne görümcemde istanbuldan,iki misafir biraya denk gelince felaket.
.hani derleryamisafir misafiri sevmez ev sahibi hiç birini sevmez ,diye..
bizimkide o hesap herkes birbirinden huylanır..ben kız kardeşimin evine bile gidemiyorum zaten onlardan bize fırsat yok..geçenlerde dedim kızz seneye biz gelicez sizin oraya..ama senin evde kalmayalım ,hem sana eziyet hemde kim gezdirecek bizi..
kapda kalalım bi çadır kiralar çoluk çocuk denize doyar hemde döküntümüz orada kalır dedim..kız kardeşiminde aklına yattı..hatta çadırı satın alalım dedi ortak..tamam dedim bende.
ben çok rahatsız olurum başkasına yük olucam diye..ne gerek var tatil yapıcaksak başkasının evibde ne işşim var bu kardeşimde olsa.hem sonuçta kocası elin oğlu ,gönlü olur olmaz,en güzeli kendi imkanınla bişeyler yapmak..
birde önümüzdeki yıl kızkardeşimle bakalım ne yapıcaz,onun oğlanla benim kız anlaşamıyor hep kavga ediyorlar..çocukkları geçindirmek bile eziyet aslında..
hoşgeldinn canım..
ayrıca geçmiş olsun çok büyü kaza atlatmışın..benim gözüme 1 damla uyku girmiyor arabada,herifin gözü dalar diye..bi kaç yıl önce yoldda seninki gibi bir olay geldi başımıza az daha ölüyorduk hepimiz..benim kocada dalmış karşı şeride geçmiş ve bağırmamla ve karşıdan gelen tırın farıyla toparlanmıştı..
allah korusun uzun yol tehlike...
ayy biz gidip gelirkende hep yolda köpek ölülri gördük..çok çarpan olmuş hayvancağızlara..ama yollarda kalabalıkdı ..çok şükür sağ salim geldik evleremize..benimde 3 tur makine çalışıyor..ama asıcak yer kalmadı.birde yağmur yağdı geçti...daha katlanıp yerleşecek beni bekliyorlar..
birde misafir geliyor,telefon açtı gelicem diye. neyseki geç vakit gelicek ikindinden sonra gelirim dedi..aslında banada değil yukarı kv lere ama beni arıyor gelicek kişi..
ahhhhhh ahhhhhhhh hiç sorma hiççç..
ellerimin titresi geçmedi daha asabım çok bozuk..insan kıçından çıkan donu yıkayıp asmazmı hiç..hanım oraya iş yapmaya gitmemiş..
tabii ben varım nasılsa hizmeyci,bankamatikde kocam,dadı da kızlar ohh her yıl isteriz bu tatili..
zaten kocamıda doğrayacaktım orda..
gittik bi oturdu sandalyeye geinceye kadar sandalyeyle karı koca oldu..kalkda totona bi bakıyım sandaltenin deseni çıkmışmı ddim ama kimin umurunda..
oda totosunu gömdü ,iyice sinir etti beni...ülen git bari bi ekmek al bi su getir.yok hep uyudu hep uyudu..
81-83 arasında gidiyorum Ramazan başından beri 4 kilo vermiştim 87 kiloydum şuan 81 -83 kilo arasındayım bende başlıyorum bugün akşam 7 den sonra hiç birşey yemicem. ve hep su içicem . Birde Leslie ile her gün 3 mile yürümeyi düşünüyorum . :) hayırlısı olsun bakalımm
Ne bileyim canım öyle ama hani direk üstünü kapattı konunun bende bozuldum öyle yapınca diyet yapmş yani o belli yoksa o kadar zayıflayamazdı amann unuttm zaten ne yaptysa bende kendi listemi uyguluyorum
Önemli değil :) ben 20 yasindayim ogrenciyim 12-13 yasimda bi rahatsizlik geçirdiğim için ilaç kullanmam gerekti ve sonrasında da hizla kilo almaya basladim. Basladigimda 89.2 kiloydum diyetle 80 e kadar düştüm ramazanda 1-2 kilo almus olabilirim henüz tartilmadim. Tavsiye için de teşekkürler hemen yapiyorum cayimi :)
tavlada bende iddalıyım çok ta severim
Tesekkur ederim :) bugün sabah ilik limonlu su içtim ve sonrasında 2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynir ve domatesler tost yapip yedim öğle yemeğinde de bi kase çorba ve salata yiyeceğim :) bu arada bol su da tüketmek gerekiyor yaklasik 2 litre kadar. Baslarda zorlandim sindirim problemlerim oldu ama su an daha iyiyim alistim artik. Hepinize kolay gelsin hep beraber 36 bedenlere :)
Siteden okuduğum bi diyetle yaklaşık 10 kilo verdim. Ancak yalniz devam etmekte zorlaniyorum. Grubunuza dahil olabilir miyim ?
hayırlı geceler arkadaşlar.
sohbet bayağı ilerlemiş.resimler paylaşılmış.
heves ettim valla .bendemi paylaşsam acaba
bende yarından itibaren menülerimi paylaşıcam inşallah.
o kadar sıcakki nasıl spor yapcam bilmiyorum.
yarında oruç tutmayı düşünüyorum.
bugün sıcaktan kendimizi evden dışarı attık.gezdik dolaştık.
akşam eve gelincede kızımla balkonda çay keyfi yaptık.
epey bi karataycı olduk sanırım topikte.
bende 2yıldır karatay yapıyorum.
yeni başlayan arkadaşlarıma ufak hatırlatmalar yapmak isterim naçizane
mesela yasmin arkadaşım yaprak sarma yedim karatya uygunmu demiş.
dolmaların bulgurla yapılmasını öneriyor hocamız.
yani glisemik indeksi düşük gıdalara yönelik bir diyet bizimkisi.
esmer pirinç ve bulgur gibi şeyler serbest.baklagilleri doyana kadar yiyin diyor hoca.nohutunglisemik ind. biraz yüksek ölçülü yemek gerek.
canan hocanın karatay mutfağı kitabınıda almanızı tavsiye derim.bende bütün kitapları mevcut.
kitapları okuyunca daha başarılı olursunuz inanın.
he ayrıca bilmeyenler varsa sıksık olmamak şartıyla lahmacun bol yeşillikle birlikte serbest
iyi geceler canlarım
Kizlar ne tatli yiyorum ne sekerli cay iciyorum.agzima seker surmuyorum ama.su turk.kahvesi sekersiz olmuyooor ya:-( sadece ona bi kasik seker kullansam olmaz miii ki cok mu aykiri olur diyete :what::what:
Bugun ki menum :
Sabah : 10.30
Ara : 15.00
Aksam : 19.00
Spor : 40 dakika
Sivilar : Bir bardak yesilcay , Bir fincan turk kahvesi .
Suyu hic sayamadim
kolay gelsin canıminşallah canım doğru söylüyorsun pes etmek yok tam gaz diyete devam o zaman aynen öyle ya biz olsak anlatrız canım demekki anlatmamak gerekiyormuş bir de anneannemlere gittik kuzenimin de babaannesi oluyor bana sürekli yedirmeye çalışıyolar sonra da anneannem
daha sonra bana kızım sana bişey diyeceğim ama darılma kilo versen sende kuzenin gibi falan deyince toptan tepem attınapalım canım insanların zamanla gerçek yüzünü görüyoruz işte ama bi daha biraraya geldiğimizde görecekler
Kizlar daha yeni yapraksarma yedim 1 tabak. BiraZda mercimek corbasi? Kotumu yaptimki? Yapraksarma varmiki karatayda,
Bu arada menum:
Kahvalti 13:30 ; 2 haslanmis yumurta, yarim salatalik, kibrit kutusu kadar beyazpeynir, biraz kasarpeynir, ve siyah17 zeytin
Ogle 16:00: sutlu muesli icinde uzum ceviz kuru mango gibi kuruyemisler var,
Aksam00 2 kepce mercimek corbasi, 1 tabak yapraksarmasi, baya doydum ama :s
11 bardak su ictim yatana kadarda icerim :)
SWEET BANU ABLA ❤🙊☺
inşallah canım ya sizde olmasanız pes etme noktasına geliyorum teşekkür ederimm
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Nasılsınız görüşmeyeli
Sabah bir attım kendimi dışarı akşam üzere ancak gelebildim eve ondan sonrada hemen mutfağa daldım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah pazarda simit yerim diye sadece 1 haşlanmış yumurta,2 kk beyaz peynir yedim ve kendimi evden attım
Tabi bir ara simitin karbonhidrat değeri aklıma gelince anında simit yemektende vazgeçtim
Bir anlık zevk için niçin bütün günü çöpe atayım dedim
Annemler tam 2 saat pazarda dolaştım ve ala ala ufaklığa iki Tshirt, kendime bir sütyen birde salondaki masamın üzerine bir Runner aldım
Bir ara annem ille geçen gün nevresim diyordun, kahve fincan takımı diyordun alalım dedi ama bir türlü beğenemedimhani para olmasa eminim ne kadar güzel şeyler deng gelirdim
Öğlenlik bunları yedim
Eki Görüntüle 1208643
Öyle çok göründüğüne aldanmayıntam 3 YK patates salatası 2 YKda sarımsaklı yoğurtlu biber
Tabiki ekmeksiz her zamanki gibi
Akşam yemeğimde eve geç gelince bu oldu
Eki Görüntüle 1208646
Markette büyük kız ille canım çekti diyince kıramadım ve piliç nugget aldımtabiki fırında yaptım onları
Yanına bir kase yoğurt ve 3 adet salatalık turşusu
Aslında mecbur kalmadıkça paketli gıda almayı düşünmüyordum ama uzum zamandır istiyordu büyük cadı
Buzlukta tavuk kemiğim var yarın onunla kendimize şöyle güzel bir tavuk suyuna çorba yapmayı düşünüyorum yanınada artık sebze yemeği ve salata
Akşamlıkta artık Allah kerim
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten iyi dayanmışsınRabbim Peygamber sabrı vermiş derler ya kesin senin için geçerli
İnşallah bir sonraki tatilde kimseye birşey demeden kaçar gidersinizde adam gibi bir tatil yaparsın
Ben tatile çıkmadım ama aynı durum bende de var iki gündür :26: dolaplarda ne var ne yok indirdik karı koca ( daha doğrusu kocam ben ütü yaparken ay şunuda yıkıyalım bunuda yıkıyalım derken bana bir sürü iş çıkardı)
Yorganlara kadar suda geçireceğim inşallahsıcaklaran okadar çok terleyince ne nevresim kaldı ne yastık
Yarın bitireyimde annem çarşamba günü bana Pimapenciyi çağır diye tutturduuzun zamandır sineklik yaptırayım diyordum yanında lafını edince ille ben ödeyeceğim diye tutturdu biz yok daha sonra yaptıracağız dediysekte taktı bir kere yatak odasının camı kapalıyken uyunurmu sen odanı temizle çağıralım adamları ben halledeceğim diye
Kadının yanında artık bir şey söylemeye çekinir oldukhep ben öderim hadi buda benden olsun modunda bir tek 3 + 1 ev mevzusu yapınca hemen aman halinize şükredin, evi olmayan var işte ne güzel eviniz size yetiyor diyip konuyu kapatıyor mazallah ev diye tutturup para isterim diye korkuyor
Canım senin dediğin o sayfanın linkini atarmısın burayabir bakalım bakalım neymiş tabiki karataya devam ama insan merak ediyor
Hadi gözün aydın canım
Yakında buralardasıneee İstanbulun neresine geleceksin
Canım çok çok geçmiş olsunAllah korumuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış :26:
Bende mümkünse uyumamaya çalışıyorum ama bazen insanın içi geçiyor :26: eğer önceden hissedersem zaten büyük kıza sen öne geç diyorum ama genelde eşimde ben uyuklayınca hemen dur bir kenara çekeyimde bende bir yarım saat uyuyayım der genelde
Yinede her şeye rağmen bol bol gezmişsinizinşallah bir sonraki tatiliniz çok daha güzel olur
Resimlerine bayıldım bu arada
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah çok daha aşağılarıda görürüz birlikte
Helalllllllllllllll
İnşallah bundan sonra hep böyle olurda sende karşılığını alırsın
Sorma canım benim büyük kızda teyzesinin ikizleriyle anlaşamıyor
Daha doğrusu çok fazla ukalalık yapıyorlar hatta geçenlerde küfür etmiş kız olan benim cadıda yakalamış kedi yavrusu gibi ensesinden sen ne diyorsun lan diyehemen kızkardeşim atladı aaaa o daha ufak işte yapma yavruma falan diye eşim hatta kızdı yeğene bana bak bir daha duyarsam ağzına biber sürerim diye bu sefer yine kardeşim atladı benim kızım öyle laflar bilmezdi nereden duydu diye hani neredeyse benimkileri suçlayacak
Bugünde benzer bir konu oldukızkardeşim benim kıza şakasına birşeyler dedi ( küfürlü ) kızıda anında aynı şeyi duydu ya 10 kere tekrarlayıp durdu sonra ben kızınca hem kardeşime hem çocuklara hemen kardeşim ay çocuk şaka yapıyor ellemeyin yavrumu diye başladı :26:
En sonunda döndüm benim kıza göz kırparak bana bak bir daha şu çocuklara sataş ( benimkide az değil ama o bir kere yapıyorsa diğerleri 30 kere yapıyor) yeminle seni gebertirim yeter artık kardeşimle aramız açılacak yoksa dedim ( hayatta açılmazda işte kızkardeşim benim rahatsız olduğumu anlasın istedim )
Annem hatta aman kızım boşver falan dedi ki oda farkında yaptığının yanlış olduğunu ama işte ne dersen de anlamak istemeyince anlatmaya uğraşmanın alemi yok
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Aferin şekerimçok güzel bir gün geçirmişsin
İnşallah çok daha güzel olur ve sende en kısa zamanda eksilerinide bildirirsin
Sarma olayından bencede 10 kgya kadar bekleçok güzel bir ödül olacağı belli
Umarım çok uzun sürmez ödülünü alırsın
Olsun resimsizde olsa bildirimini yapmışsın ne güzel
Bende sabah kahvaltısını çekemedim ama neyse
Tünaydın fıstıklarrr maşallah ne çok kaynatmışsınız
meleğim tekrar hoşgeldinnnnilahi çok güldüm deliye her gün bayram haklısın senin görümce şahsına münhasır allah yardımcın olsun
bence onlar yokken biraz kestir fazla değil ama sonra evi halledersin dinç bir şekilde
esincimm evde telefon kalblosu veya başka bir kablo varsa onu ip olarak kullanabilirsin bitanemm
http://cloudpage.co/oneriler
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://cloudpage.co/karatay-menusu
bu linklerden yararlanabilirsin cnm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz aramıza hoşgeldinn6 ayda 88 den 65 e düştüm cnm denemeni tavsiye ederim üstelik aç kalmadan
kahvaltın biraz geç kalmıyormu bitanemmm:26: afiyetolsun menün süper mısır ekmeği hariçsporda harika yansın yağlar
biraz baktım cnmm ben yıllardır listelerden ölçülerden bıktığım için ben karatay harici bir beslenme yapamam sanırım arzu eden arkadaşlar deneyebilir
haşhaşlı ekmek çabuk biter inş meleğimyoğurt yemiyorsun akşam en azından yoğurt ye cnmm bağırsakların çalışsın meleğim
afiyetolsun cnmmm kahvaltın çok geç kalıyor misafirden dolayı sanırım ama ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar :26:
afiyetolsun meleğimmmşükür menüler paylaşılmaya başlanmışşş tşk ederim kuzucummm ama 18 deki 1 tabak müsliye gerek yoktu bebeğim yarım saat sonra zaten akşam yemeğini yemişsin
geldim kuzucummm bende özledimmm
biz bayanlar herşeyin fazlasını isteriz Gülayımm ama hakikaten ne olur asıp toplayıp ütüleyen birşey çıksao eltin şanslıymışşş
hoşgeldin aramıza bitanemmm sağlıklı ve kalcıı kilo vermeler dilerimm ben karatay yaptım ve şu an hedefimin aldındayım cnm tavsiye ederim
meleğim tatiliniz sneinde eniştenin de burnundan geldi sakın bir daha başkasıyla gitme artık millet ister tabiii meleğim her cefayı çekiyor nasılsa
aramıza hoşgeldin bitanemmm 1 ayda güzel vermişsin dikkat edersen mutlaka fazlalıklar gider cnmm
boşver milleti bitanemm sen düzneli menülerini paylaş biz varsa hatalarını söyleyelim gör bak fıstık gibi olup sende o listeyi söylemeyene havanı atacaksın ama sen yaptıklarını anlatki o yaptığından utansınbilgi paylaşınca güzel
genceciksin şanslısın bitanemmm ah o ilaçlar yokmumerak etme düzenli paylaşım yap menülerini biz yaşam koçun olalım
inş bir gün karşılıklı oynarız neslimm
içmen gereken su miktarını kilonla 0,033 ü çarparak bulabilirsin cnmm:13:
oldun bileeee
haklısın cnm tüm kitaplar alınıp okunmalı çünkü pişirme yöntemlerimiz bile değişiyor sağlılklı pişirme teknikleri de önemlisadece tek lahmacun ama
esincim kahvenin yanında kuru kayısı veya kuru erikle zorlanmazsın ama kahvaltının hemen ardından kahveni içki leptin bozulmasın bitanem kaysıı veya erikle şeker cıssss
afiyetolsun cnmmm süper menünnn
herkese kulaklarını tıka kuzummoralini hiçbirzaman bozma sürekli sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum gibi pozitif cümleler kur hepimiz yanındayız unutma:13:
1 tabak sarma çok kuzumm sırf bulgurlu bile olsa 3 kaşık bulgura denek gelecek şekilde yemelisin ayrıca müslinin içindeki cevizi sabah ye tatlım
üzümüde eklemesen iyi olur bitanemm afiyetolsun paylaştığın için tşkler bızdıkımsprolarını eklemeyi ve yeşilçay içmeyi unutma bebeğim
rica ederim cnmmm
Hadi inşallah cnm aslında sıksak olur ama bakalım artık
Iphone dan gönderildi
iyi günler kızlarr
yeni kızar gelmiş hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş..çok geçmiş yapamıyınca arı ayrı yazamadım..
artık bundan sonra gelenlere yazarım işallah..nasılsa burdayım şimdi.
cecoşum sen akşam yazdığın şeyi hallettinmi merak ettim.
bu gün benimde işim çok ,ama hiç keyfim yok.başım ağrıyot halsizim..sabah görümceler kapıyı çok çaldı inat ettim uyuycam diye ama onlar benden inat..bayram gezmesine gideceklermiş,bayram geçti ama deliye her gün bayram nasılsa..benim küçükde ağladı bende gidicem diye onuda götürdüler..onlar yokken uyyusammı evimi hallletsem bilmem..
ahhhh ahhh o karınlar yokmu ,benimde sezeryan sonrası sarılmadı ,kocaman kaldı..gerçekden esk,lerin yaptığı herşeyin bilimsel bi yönü var aslında.koca karı adeti der gülerdik ama yanılmışız..doğumdan sonra dr bile rahim toparlansın diye karnıma çok bastırmıştı.demekki sarmanın mantığıda o ,karın sıkıştıkca rahim daha çabuk toparlanıyor..benim eltimde sezeryan oldu ama dr hemen korse aldırdı şu özel lanlardan,hiçde karnı kalmadı doğumdan sonra çok çabuk toparlandı..2. den sonra sende sezeyan korsesi al tak karnına..çok faydası var sindi.
ayran detoksu kiloya göre ayda 1 yada 2 kez yapılabilir herbiri 2 gün de yapılabilir.her bir günde 700-1000gr arası eksiliyorsunuz.Guzel bir menu olmus bence. alti da yedikten sonra bisey yemeden iyi dayanmissiniz gercekten. ben erken yiyince dayanamiyorum gece cok zor geciyor
Iceceklere bayildim keske bende icebilsem bunlari yesilcaya zor alistirdim kendimi simdi severek iciyorum ama fazlasi gelmiyo elimden. Menunuzu de begendim de aksam doyabildiniz mi o kadarcikla
Sporlar harikaymis. Ip atlamayi bende evde atliyomus gibi mi yapsam acaba ? ip yokta cunku :-D:-D Birde bende de bel fitigi vardi sirt ve bel agrim coktu spor yaptikca gecti ama tabi siz zorlamayin ters bi hareket kotu sonuclara nden olablir :-/
Hayirli olsun yeni isincok sevindim kilolar gitmis bayramdan kalan
detoksla kac gunde kac kilo veriyorsunuz ?
sanirim karatay yapiyorsunuz sizde ama simit ve patates olmamis sanki :O
Yiyebiliyormuyuz patates ? cok severim ama listemden cikarttim :-(
ayran detoksu kiloya göre ayda 1 yada 2 kez yapılabilir herbiri 2 gün de yapılabilir.her bir günde 700-1000gr arası eksiliyorsunuz.
evet karataydaki yasakları biliyorum ama kaçamaksız da bi türlü yapamıyorum sanırım :)
Ben ayran detoksunu bi abladan istedim burdan bana tarifi vermedi :) cok merak ettim.
Ben ayran detoksunu bi abladan istedim burdan bana tarifi vermedi :) cok merak ettim.
Allah aşkına biri bana yardım etsin yaa
Şu tuvalet eğitimi ne zormuş yaa iki de bir koltuk yer siliyorum iki gündür yaabirde beyefendi bezi geri takmak istiyo kendide sıkıldı artık oraya buraya çişini yapmaktan sıkıldı heralde ay ağlasam mı gülsem mi bilemedim valla
Birde ikide bir klozete oturt kaldır sırtım daha beter oldu( var mı bunun bir püf noktası artık kafayı yicem
Iphone dan gönderildi
alıştırma kilodun yokmu sindicim..en azında çiş yapsada dışına çıkmaz etraf batmaz..
aışasıya kadar onu giydir..alışma süreci bazı çocukda daha zor oluyor..kızmadan bağırmadan sabırla bu işi çözmen lazım tekrar bez bağlarsan daha zor olur..
Alışma kilodu küçük geliyo ona gecen yıl Türkiye'den almıştım
Bende normal kilod giydirdim ama hepsini sırayla yıkadım şimdi kilod kalmadı pijama giyiyo ama o bile bana bezi bağla diyo eşşek valla bağlasam mı bilemedim sabır denen şey bende hiç yokdoktorlar hep rahatına bırakın dedi bende rahatına bıraktım ama artık 1 ay sonra 3 yaşına gircek beyefendi fazla rahatına düşkün çıktı :)
Iphone dan gönderildi
hakkaten rahat çıkmış ağamm,kızz nerdeyse askere gidecek ,öğrense iyi olur...
birde her defasında sen pes edersen o öğrenmek istemez,işine geliyor tabii beze yapmak..benim çevremde çok var 5 yaşında bile bezle gezen çocuk..bu kadar çekmişin eziyeti,bence 1 hafta daha sabretsen öğrenir.zaten her yer çiş olmuşken bırakma peşini..
alıştırma kilodunun büyüğü varmiki acep.bi bak bari yoksa daha çok çiş olur koltuk..
kimmiş sana tarifi vermeyen bakimm..göster onu döviyim
Kız yoksa benden mi istedin ben diğer topikte paylaşmıştım bilmeyenler için bu topikte herkes biliyo diye yazmadım ama gözümden kacmıstır kesin eger benden istediysen kusura bakma cnm hemen verim tarifi
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?