80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yokkk canimmablam yaa sendn istememistim baskabi abladan istedim vermedi yasin kucuk dedi :)) haha herneyse aldimmm sonundaa tarifi sindii ablamdannnn :)) coksaol abla opdummmmm

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ayyy bak şimdi hatırladım ama o sana zararı olmasın diye vermemiştir bende seni kocaman öpüyorum cnm :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Ohh afiyet olsun cnm menün güzel ama bol tereyağını neye kullandın anlamadım (
Allah yardımcın olsun ütüler için :)

Iphone dan gönderildi

Hahaha ablaaam benim ❤🙊☺cansinnnnn
Adini vermiyim simdi ayib olur :)) haha vermedi cani sagolsunnn ama cok istedim 😖 bilen varmiki acaba

allah allah bendenmi istendin yoksa:44::44::44:

Ohh afiyet olsun cnm menün güzel ama bol tereyağını neye kullandın anlamadım (
Allah yardımcın olsun ütüler için :)

Iphone dan gönderildi

Yemeklere canim. Bulgura mercimege mantara Haklisin sacma olmus neye koymusum belli degil :-D:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy bak şimdi hatırladım ama o sana zararı olmasın diye vermemiştir bende seni kocaman öpüyorum cnm :)

Iphone dan gönderildi

Haha ewet oyledir belkide ondan vermedi abla hihhi ❤❤❤

allah allah bendenmi istendin yoksa:44::44::44:

Hahaha hayir abla sen degildinnn :)) bende bilmiyorum adini unuttum :)) ama onemlidegil kizmadim ablaya belkide yasim kucuk oldugundan vermek istemedi :)) hihi neyse sonunda aldimm sindi abladannnn:))

Kizlar birsey dicem dunden beri morelim nasil bozuk anlatamam dun aksam tartida 95.3 gosteriyordum halbuki 4 gundur guzel uyguluyorum. :) sonra daha yeni tartildim 93.3 gosterdi ) cok sevindim ama yolum daha cok uzun bu arada 2 cikolatali biskuvi yedim dayanamadim busefer regl olacam diye tatli istiyor canimsurekli :s ama biskuvi cok ince ve yuvarlak. Ve bitter mi dionuz bitter cikolatadan hala karsimda canim felaket cekiyo yemek istiyorum ama yemicem ;s bu arada dun gece enistem kapsalon getirdi eve donercide yapiliyo :)) burda cok yenilir ben bayilirim sahsen icinde kizartma patatesi var sonra doner yada shoarma yada tavuk neyli istiyorsan artik sonra kasar ve salata :s ayyy nasill cqnim cekti ablamm beni cagirdi yemem icin kalktimm. Kapsalona soyle bi baktim icimden hayirrr hayirr dedim sonra ablama hayir yemicem dedim odama gittim saat gece 2 oturuoruz biz o saatlerde haha aliskanlik ramazan ayindwn :)) ablam cagirdi israr etti gel ye diye ben hayir yemicem dedim :s o buyuk sinavdan gectim bence, birtek regl zamanlari yeniliyorum napcam kizlar canim cikolata istiyooooooo misir patlatsam olurmu?

canim benim regli doneminde normal bu yasadigin ama abartmamaya calis. cunki biliyosun hem hucrelerde yag olarak depolaniyor hemde cok odem apiyor. yavas kilo vermen dogal cunku bunyen bir anda adepte olamiyor biraz direniyor. az az veriyorsun. sonra bi aciliyon durdura bilene askolsun. sadece sabret ve yenilme. en sonunda zafer senin.

vah canım vah demek bu yaşa kadar denemedin bak ben çocuklarımı önce alıp karşıma konuştum sen büyüdün okula başlayacaksın.büyük çocuklar ve anne babalr çişlerini kakalarını tuvalate yaparlar. çocukların büyüdüğü böylece anlaşılır ve onların istekleri de bu ölçüde karşılanır.sende şimdi bu büyümüş çocuklardansın tuvaleti kullanmalısın vss...... diye devam eden açıklamalarla başlamıştım.istersenönce kendini hazırla ben bu çocuğa bunu kavratacağım diye inan sonra oda sana inanır.oldumu nuracım

iyi akşamlar kızlarr
sıkıntıdan patlıyorum,eve kapattım kendimi burnumu göstersem tepeme çöküyorlar ,bende içeri kapandım bahçeme bile çıkamadım..zaten çok kötü hissediyorum kendimi baş ağrım geçmedi bi türlü öğlen az uyuyum dedim ama ramazan sonrası uyku sorunuda yaşıyorum.

boynum nasıl tutulmuş ,sağolsun benim kız bardak çekti sırtıma,çok üşütmüşüm kendimi hamamda..her yerlerim tutuk.biraz terlesem yumuşarmıyım yosa dahamı kötü olurum bilmiyorum..

sınavı geçmişsin fıstık aferin sana..

adet döneminde hepimizin gözü dönüyor yemeğe tatlıya saldırıyoz ,sen kendini üzme yaşın genç bizden kolay verirsin kiloyu..
slm kizlar nasilsiniz. bu cadi pesine kosmaktan helak oldum. bir saattir salliyom uyutamadim daha.
sallaa sallaaa kalçalar erir işte fenamı..

kız o kadar çocuk salladı totomuza hiç bi kaybı olmadı,aksine yayıldımı ne oldu bilmem..

Aynen abla abartmamaya calisacam kendime dur diyebiliyorum zor olsada a gercektenmi bilmiyordum soyledigin iyi oldu abla ama ben henuz regl olmadim bugun olmam gerekiyordu :s yarin olurum herhalde :s ama her reglimde su topluyorum simdide su toplamisimdir kesin. Aynen abla ben hersey cabucak olsun istiyorum :s aylar ugrasmak istemiyorum(( alismisim 2 gunde 1 kilo vermeyi:s

Saol ablacim bugun misafirimiz var ablamin arkadasi ebru abla kek yapacz biraz yerim azcik :d

menum
sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın domates
ara yaban mrsını kurusu
öğlen 1kase yogurt aksam mangala gıtcez dıye yememıstım
aksam salata 2bardak ayran tost makınesınde tavuk göğüs ızgara
2kasık pudıng:26::26:kızımdan tırtıkladım yıne

spor 2saat yuruyus
600 ıp atlama
40 sguat 150 mekık

beyazcanım ceco yardım telefonumun hafıza kartını pcye taktım buraya resım yuklıycem ama hanı sadecearkadasların görebılecegı bıyere yukluyodukya benı yonlendırın lutfen yapamıyorum.nerden nasıl yuklenıyodu.bak beyazcanım senın ıcın ugrasıyorum

Eylülcüm profiline gir ordan albümlere tıkla yeni albüm oluştur var ordan yapacaksın cnmmm ayarlardan sadece arkadaşlarım görsünü işaretlemeyi unutma bitanemm

Saol ablacim bugun misafirimiz var ablamin arkadasi ebru abla kek yapacz biraz yerim azcik :d

bak ya hala kek diyop akşam sekizden sonra sıvılar harici herşey yasakkkk

slm kizlar nasilsiniz. bu cadi pesine kosmaktan helak oldum. bir saattir salliyom uyutamadim daha.

o cadıyı yerim bennn sana ekstaradan spor yaptırıyor cimcimemm

offf meleğiim bi tatile gittin hem hasta oldun hem canın sıkıldııı

trbkler cnmmmm aynenn devammmm hadi bakalımmm tarçınlı süğt iç bol bol cnmm birde taze nane kokla iştahını keser

afiyetolsun esincim menün süperr

kimmiş sana tarifi vermeyen bakimm..göster onu döviyim

inanki ben değilim meleğimmm:18::18::44::44:

motiven düştüğü anda zayıflayınca alacağın kıyafetleri aç bak tamammı bitanemmm spora devam menülerini paylaşmaya devam bak ne güzel faydası oldu

biraz daha özleyeceksin bızdıkım yarın annem ameliyat için hastahaneye yatıyor cepten girmeyi de ben sevmiyorum dualarınızı esirgemeyin 2 gün diyalize girecek sonra ameliyat ne zaman çıkarız bilmiyorumm kaçamak yapmak yok geldiğimde kırk sayfa bile olsa geçmiş yaparım

cici bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…