- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Yokkk canimmablam yaa sendn istememistim baskabi abladan istedim vermedi yasin kucuk dedi :)) haha herneyse aldimmm sonundaa tarifi sindii ablamdannnn :)) coksaol abla opdummmmm
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Menumu bildiriyorum :-D
Sabah : 10.30
Kkk
Ara : 15.00
Seftalili yogurt
Aksam : 19.30
Mercimek corbasi , Mantar sote , 3 kasik sebzeli bulgur pilavi , Yogurtlu semizotu , Salata , Ayran
(Tabiki bol.tereyagi ve zeytinyagi ile)
Bugun spora gitmiyorum temizlik yaptim tukendim aksam yemeginden sonrada utu yapicam :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaha ablaaam benim ❤🙊☺cansinnnnn
Adini vermiyim simdi ayib olur :)) haha vermedi cani sagolsunnn ama cok istedim😖 bilen varmiki acaba
Ohh afiyet olsun cnm menün güzel ama bol tereyağını neye kullandın anlamadım(
Allah yardımcın olsun ütüler için :)
Iphone dan gönderildi
allah allah bendenmi istendin yoksa:44::44::44:
Yemeklere canim. Bulgura mercimege mantaraHaklisin sacma olmus neye koymusum belli degil :-D:-D
Ayyy bak şimdi hatırladım ama o sana zararı olmasın diye vermemiştir bende seni kocaman öpüyorum cnm :)
Iphone dan gönderildi
allah allah bendenmi istendin yoksa:44::44::44:
Kizlar birsey dicem dunden beri morelim nasil bozuk anlatamam dun aksam tartida 95.3 gosteriyordum halbuki 4 gundur guzel uyguluyorum. :) sonra daha yeni tartildim 93.3 gosterdi) cok sevindim ama yolum daha cok uzun bu arada 2 cikolatali biskuvi yedim dayanamadim busefer regl olacam diye tatli istiyor canimsurekli :s ama biskuvi cok ince ve yuvarlak. Ve bitter mi dionuz bitter cikolatadan hala karsimda canim felaket cekiyo yemek istiyorum ama yemicem ;s bu arada dun gece enistem kapsalon getirdi eve donercide yapiliyo :)) burda cok yenilir ben bayilirim sahsen icinde kizartma patatesi var sonra doner yada shoarma yada tavuk neyli istiyorsan artik sonra kasar ve salata :s ayyy nasill cqnim cekti ablamm beni cagirdi yemem icin kalktimm. Kapsalona soyle bi baktim icimden hayirrr hayirr dedim sonra ablama hayir yemicem dedim odama gittim saat gece 2 oturuoruz biz o saatlerde haha aliskanlik ramazan ayindwn :)) ablam cagirdi israr etti gel ye diye ben hayir yemicem dedim :s o buyuk sinavdan gectim bence, birtek regl zamanlari yeniliyorum napcam kizlar canim cikolata istiyooooooo misir patlatsam olurmu?
Allah aşkına biri bana yardım etsin yaa
Şu tuvalet eğitimi ne zormuş yaa iki de bir koltuk yer siliyorum iki gündür yaabirde beyefendi bezi geri takmak istiyo kendide sıkıldı artık oraya buraya çişini yapmaktan sıkıldı heralde ay ağlasam mı gülsem mi bilemedim valla
Birde ikide bir klozete oturt kaldır sırtım daha beter oldu( var mı bunun bir püf noktası artık kafayı yicem
Iphone dan gönderildi
Alışma kilodu küçük geliyo ona gecen yıl Türkiye'den almıştım
Bende normal kilod giydirdim ama hepsini sırayla yıkadım şimdi kilod kalmadı pijama giyiyo ama o bile bana bezi bağla diyo eşşek valla bağlasam mı bilemedim sabır denen şey bende hiç yokdoktorlar hep rahatına bırakın dedi bende rahatına bıraktım ama artık 1 ay sonra 3 yaşına gircek beyefendi fazla rahatına düşkün çıktı :)
Iphone dan gönderildi
sınavı geçmişsin fıstık aferin sana..Kizlar birsey dicem dunden beri morelim nasil bozuk anlatamam dun aksam tartida 95.3 gosteriyordum halbuki 4 gundur guzel uyguluyorum. :) sonra daha yeni tartildim 93.3 gosterdi) cok sevindim ama yolum daha cok uzun bu arada 2 cikolatali biskuvi yedim dayanamadim busefer regl olacam diye tatli istiyor canimsurekli :s ama biskuvi cok ince ve yuvarlak. Ve bitter mi dionuz bitter cikolatadan hala karsimda canim felaket cekiyo yemek istiyorum ama yemicem ;s bu arada dun gece enistem kapsalon getirdi eve donercide yapiliyo :)) burda cok yenilir ben bayilirim sahsen icinde kizartma patatesi var sonra doner yada shoarma yada tavuk neyli istiyorsan artik sonra kasar ve salata :s ayyy nasill cqnim cekti ablamm beni cagirdi yemem icin kalktimm. Kapsalona soyle bi baktim icimden hayirrr hayirr dedim sonra ablama hayir yemicem dedim odama gittim saat gece 2 oturuoruz biz o saatlerde haha aliskanlik ramazan ayindwn :)) ablam cagirdi israr etti gel ye diye ben hayir yemicem dedim :s o buyuk sinavdan gectim bence, birtek regl zamanlari yeniliyorum napcam kizlar canim cikolata istiyooooooo misir patlatsam olurmu?
sallaa sallaaa kalçalar erir işte fenamı..slm kizlar nasilsiniz. bu cadi pesine kosmaktan helak oldum. bir saattir salliyom uyutamadim daha.
canim benim regli doneminde normal bu yasadigin ama abartmamaya calis. cunki biliyosun hem hucrelerde yag olarak depolaniyor hemde cok odem apiyor. yavas kilo vermen dogal cunku bunyen bir anda adepte olamiyor biraz direniyor. az az veriyorsun. sonra bi aciliyon durdura bilene askolsun. sadece sabret ve yenilme. en sonunda zafer senin.
iyi akşamlar kızlarr
sıkıntıdan patlıyorum,eve kapattım kendimi burnumu göstersem tepeme çöküyorlar ,bende içeri kapandım bahçeme bile çıkamadım..zaten çok kötü hissediyorum kendimi baş ağrım geçmedi bi türlü öğlen az uyuyum dedim ama ramazan sonrası uyku sorunuda yaşıyorum.
boynum nasıl tutulmuş ,sağolsun benim kız bardak çekti sırtıma,çok üşütmüşüm kendimi hamamda..her yerlerim tutuk.biraz terlesem yumuşarmıyım yosa dahamı kötü olurum bilmiyorum..
sınavı geçmişsin fıstık aferin sana..
adet döneminde hepimizin gözü dönüyor yemeğe tatlıya saldırıyoz ,sen kendini üzme yaşın genç bizden kolay verirsin kiloyu..
sallaa sallaaa kalçalar erir işte fenamı..
kız o kadar çocuk salladı totomuza hiç bi kaybı olmadı,aksine yayıldımı ne oldu bilmem..
beyazcanım ceco yardım telefonumun hafıza kartını pcye taktım buraya resım yuklıycem ama hanı sadecearkadasların görebılecegı bıyere yukluyodukya benı yonlendırın lutfen yapamıyorum.nerden nasıl yuklenıyodu.bak beyazcanım senın ıcın ugrasıyorum
Saol ablacim bugun misafirimiz var ablamin arkadasi ebru abla kek yapacz biraz yerim azcik :d
slm kizlar nasilsiniz. bu cadi pesine kosmaktan helak oldum. bir saattir salliyom uyutamadim daha.
iyi akşamlar kızlarr
sıkıntıdan patlıyorum,eve kapattım kendimi burnumu göstersem tepeme çöküyorlar ,bende içeri kapandım bahçeme bile çıkamadım..zaten çok kötü hissediyorum kendimi baş ağrım geçmedi bi türlü öğlen az uyuyum dedim ama ramazan sonrası uyku sorunuda yaşıyorum.
boynum nasıl tutulmuş ,sağolsun benim kız bardak çekti sırtıma,çok üşütmüşüm kendimi hamamda..her yerlerim tutuk.biraz terlesem yumuşarmıyım yosa dahamı kötü olurum bilmiyorum..
sınavı geçmişsin fıstık aferin sana..
adet döneminde hepimizin gözü dönüyor yemeğe tatlıya saldırıyoz ,sen kendini üzme yaşın genç bizden kolay verirsin kiloyu..
sallaa sallaaa kalçalar erir işte fenamı..
kız o kadar çocuk salladı totomuza hiç bi kaybı olmadı,aksine yayıldımı ne oldu bilmem..
Kizlar birsey dicem dunden beri morelim nasil bozuk anlatamam dun aksam tartida 95.3 gosteriyordum halbuki 4 gundur guzel uyguluyorum. :) sonra daha yeni tartildim 93.3 gosterdi) cok sevindim ama yolum daha cok uzun bu arada 2 cikolatali biskuvi yedim dayanamadim busefer regl olacam diye tatli istiyor canimsurekli :s ama biskuvi cok ince ve yuvarlak. Ve bitter mi dionuz bitter cikolatadan hala karsimda canim felaket cekiyo yemek istiyorum ama yemicem ;s bu arada dun gece enistem kapsalon getirdi eve donercide yapiliyo :)) burda cok yenilir ben bayilirim sahsen icinde kizartma patatesi var sonra doner yada shoarma yada tavuk neyli istiyorsan artik sonra kasar ve salata :s ayyy nasill cqnim cekti ablamm beni cagirdi yemem icin kalktimm. Kapsalona soyle bi baktim icimden hayirrr hayirr dedim sonra ablama hayir yemicem dedim odama gittim saat gece 2 oturuoruz biz o saatlerde haha aliskanlik ramazan ayindwn :)) ablam cagirdi israr etti gel ye diye ben hayir yemicem dedim :s o buyuk sinavdan gectim bence, birtek regl zamanlari yeniliyorum napcam kizlar canim cikolata istiyooooooo misir patlatsam olurmu?
Menumu bildiriyorum :-D
Sabah : 10.30
Kkk
Ara : 15.00
Seftalili yogurt
Aksam : 19.30
Mercimek corbasi , Mantar sote , 3 kasik sebzeli bulgur pilavi , Yogurtlu semizotu , Salata , Ayran
(Tabiki bol.tereyagi ve zeytinyagi ile)
Bugun spora gitmiyorum temizlik yaptim tukendim aksam yemeginden sonrada utu yapicam :-/
kimmiş sana tarifi vermeyen bakimm..göster onu döviyim
Anladim ablacim artik sarmayla dikkat edecem ve muesliyi 4 den sonra yemicem, ben tskr ederm bitanem nasilda ozledim seni wallah :)) birimiz yok oldugunda nasilda belli oluyoooo :s nerelerdydin? Bu arada abla benim morelim cok bozuldu inanki.. Bugun regl olmam lazim galiba su topladim 2 gundur tartida ayni rakam goruorum eksilmedimya 3 4 gundur nasilda cabaliom dun zaten spora basladim bugunde yine spor yaparim belki yada misafirlge gidecem halama ablamla:s abla ya motive gidiyor napicam ben:s cok mutsuzum regldenmi kaynaklanio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?