80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam kendi kendime iş çıkardım bütün evi kaldırarak
Bitince mis gibi olucak diye kendimi kandırıyorum ama 4 kişi olunca o iş biraz zor
Bugün şükür azim ettim ve bir tepe ütümü bitirdim
Akşam yemeğinden sonra hesapta yerleştirecektim ama nasıl yorulduysam yapamadım neyse tek derdim o kaldı

Bu arada iş yapmaktan nasıl gerildiysem büyük kızlada kapıştık
Yahu kıza bari makineyi boşaltıp kirli bulaşıkları diz dedim yarım yamalak iş yapmış birde o ara tam anneme gidecekti birşey götürmek için başladı kapıda söylenmeye yaptığım işi beğenmiyorsan bir daha bana iş miş yaptırma diye
Zaten felaket yorulmuşum tepem attı senle eve gelince görüşeceğiz dedim sadece
Eşim iş dönüşü çocukları alıp gelince yemek faslı falan derken bizim konuşma daha sonraya kaldı
Neyse yemekten sonra uzun uzun tartıştık bir ara hafiften seslerde yükseldi birbirimize ama en sonunda tamam bundan sonra ben sana hiç bir iş yap demiyeceğim lanet olsun moduna girdim

Bir iki saat odasına kapanıp ağladı hatun ama sonra gelip özür diledi tabi bende ondan hatta oturdum izah ettim bak zaten yorgunum eee kiloda cabası ( iş yapmak bile küfür geliyor bu kiloyla )
Uzun uzun konuştuk ve birbirimize karşı daha dikkatli davranacağımıza söz verdik
Tabi ben biraz çakallık yaptım tartışma esnasında
Vicdanını yakalamak için bir ara haklısın ben çok kötü bir anneyim, özür dilerim sana istediğin gibi davranamıyorum diye, yok işte sen benim ilk göz ağrımsın ama demekki ben sana yeterince sevgi verememişim ki bana bukadar soğuk davranıyorsun gibi laflarla damardan girdim
Normal konuşsam biliyorum haklıyım diye inat edecek ve ancak babası zorluyor diye zoraki özür dileyecek

Cadı kendini uyanık sanıyor hani çirkefe yatarsam anam bana bulaşmaz, dilediğim gibi toto büyütür ve çok fazla iş buyurmaz diye ( ki inanın sadece bulaşık makinesini boşaltıp diz derim arada birde her akşam boş tabakları mutfağa atıverir )
Sonuçta boşa dememişler yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye
Ben öyle damardan girince anında yumuşadı hatta sonrasında eşim bir yemek kanalında erişte yapımını görünce kız sende ananla yapsana böyle hem size eğlence olur hem öğrenmiş olursun diyince eee Annem yapalım desin seve seve yaparım hem birlikte eğlenmiş oluruz dedi

Anam şu ergen gerileriyle uğraşmak ne zormuş
Neyseki ikimizde kinci değiliz

Artık uzun bir müddet gider böyle canım cicim kim bilir belki kalıcı olur

Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Kahvaltıda baharatlı omlet yaptım kendime bu sefer Anam ben şu yumurtaya bayılıyorum yaaaaaaaaa hani sabah öğle akşam yesem bıkmam

Öğlende resim çekemedim iş arasında bir kase tavuk suyuna çorba ve yoğurt yedim

Akşam yemeğimde haşlanmış tavuk budu, yoğurtlu biber ( yaz geldi ya çok sık yaparım ) birde domates vardı gayette doyurucu oldu

İnşallah sizinkide büyüdüğünde çok terbiyeli bir kuzu olucak
Çok şükür evlatlarımın küfür etme huyu yok analarının aksine şaka bir yana ama bende bu ara bir dadandım kızlar elli kere birşey sorunca neydi neydi diye bazen dellenip ananın şeyi diyiveriyorum hatta bir keresine eşime de demiştimde bozulmuştu anamı ne karıştırıyorsun diye ( bizde anamda çok kullanır o lafı kızkardeşimde ) hemen işi gırgıra bağladım aaaa aşkım ne bozuluyorsun bizde gelenek o diye güldü geçti ama tabi ben elimden geldiğince onu bile söylememeye çalışıyorum
Sonuçta insan takılınca başka yerde de boş bulunabilir

Sorma canım valla bugün yorganlarımı bile yıkadım ama şükür ütüm dahil bütün çamaşırlarım bitti
Artık bir iki gün rahatım sonra yine makine dolar nasılsa

Canım çiş eğitimi en zoru bende ilkten anam ev sidik kokacak sonunda diye korkuyordum çünkü görmediğim zaman işerse diye korkuyordum
Eminim almışsındır ama almadıysanda mutlaka rahat bir lazımlık al kuzuya ve Salonun ortasına getir gerekirse
Ben öyle yapmıştım arada poposu uyuşuyordu ama çizgi filmini bile orada izletiyordum ve işediğini duyduğum an sanki inanılmaz güzel birşey yapmış gibi anamda benim kızım tuvaletine yaptı çişini diye alkış kıyamet koparıyordum
Oda ay çok iyi bir iş yaptım diye iyice havalara girip her defasında ıkınıp sıkınırdı tekrar yapayım diye Çok şükür 1 haftada tam oturdu sonrada ufak ufak lazımlığı hole ve en son tuvalete taşııdık şimdi gidip oturur tuvalete sonrada başlar bağırmaya anneeeee gel totomu yıka der
( popo bile demez ayıp diye )

Yok kız aslında nefret ederim iş yapmaktan
Daha doğrusu yapana kadar çok üşenirim ama girişincede ille ince ayrıntıya girerim
Keşke zevk alabilsem diye geçiyor hep içimden ama yok anam ölene kadar iş yapacağımı düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyor
Neyseki eşim sağ olsun büyük temizliklerde yardımcı olur banada çıldırma noktasına gelmem

Sorma valla kızlar felaket babacı
Benim ikiside aşık babalarına ( küçük bana daha düşkün ama baba geldimi biraz ikinci plan oluyorum yinede )
Babası bin laf söyler hiç alınmaz ama ben az öte kay dediğim an başlar büyük söylenmeye neyseki sadece ergenlikten dolayı şu ara böyle yoksa oda çok sevgi dolu bir kızdır bu dönemide bir atlatsak kına yakacağım artık nereme onu Allah bilir

Off benimde cok isim var da toto kalkmiyo temizlik utu camasir bulasik miniminnacik evimiz var hemecik bitecekte iste.kim kalkip baslicak :-D:-D
sana simdiden kolay gelsiiin...

İşte dediğin gibi kalkana kadar
Annem bekarkende hep derdi kaldır şu totonu işte canın istedimi af edersin Domuz gibi yapıyorsun benden daha titiz iş yapıyorsun diye o başlayabilmek işte bende sorun ama öbür türlüde daha beter olur daha çok uğraşırım diye iki günde bir de olsa üstten geçiyorum her yeri ki azmasın

cecoşum sen akşam yazdığın şeyi hallettinmi merak ettim.

Hee yaptım bir kaç kişiye hani aklıma gelenlerden

biraz baktım cnmm ben yıllardır listelerden ölçülerden bıktığım için ben karatay harici bir beslenme yapamam sanırım arzu eden arkadaşlar deneyebilir

Adaşım bende aynı senin gibi listelerden bıktım aksine liste olunca sanki daral geliyor
Bakalım bu şekilde kendimi çok iyi hissediyorum inşallah faydasınıda görürümde aynen ömür boyu devam ederim
Eşim bile alıştı 4 gün olucak eve ekmek almayalı minik kuşum zaten pek ekmek yemezdi ama sorun yok alışkanlık haline gelsin yemesede olur sonuçta zarar

Yok canım ilk kez tükettim zaten uzun zaman aradan sonra oda işte değişiklik olsun yanına diye
Salatayı unutmuşum sanırım yoksa bende çok severim
Bundan sonra daha dikkatli olurum

Aman diyeyim sakın takma yoksa sil baştan olur her şey
Dediğim gibi lazımlığı taşı salona otur sende yanına artık sohbetmi edersiniz, cizgi film mi izlersiniz yoksa şarkımı söylersiniz bilemem
İnşallah bir kaç gün sonra alışmış olur
Allah yardımcın olsun

Sakın güzelim bak ne güzel bir kaç gündür eksi görüyordun
Şimdi regl olduğundan canın tatlı istiyor ama gece yatarken tarçınlı süt iç çok canın tatlı istiyorsa az şekerli muhallebi tarzı birşey yap en azından çikolatadan çok daha zararsız
Eniştenede söyle senin diyete suikast uygulamasın tamam güzel birşeye benziyor anlattığın şey ama inan kalorisi verdiğin emeğe yazık eder tahminimce
Mısır tuzsuz ve yağsız senin tatlı krizini kesmez bence :44: en güzeli tarçınlı süt canım hatta vanilya aroman varsa bir iki damla ekle daha hoş gelir kokusuda krizini keser

Anam ben destan yazana kadar eminim biri yazmıştır ama neyse bende yazayım
Canım kendi profiline giriyorsun ve Albümler kısmına giriyorsun yeni albüm diyorsun ve oraya yüklüyorsun resimlerini yanlış hatırlamıyorsam zaten soruyor kimler görebilir diye ( bir kutuya tıklıyorsun sadece arkadaşlarım görebilir diye ) ondan sonra aynı albüme her resim yüklediğinde sadece arkadaşlarının göreceği şekilde yüklüyor

Ayyy menun cok guzelmis. Bende haslanmis yumurtadan biktim bak iyi dank ettirdin bana yarin omlet yapayim bende. Bugun de yogurtlu yaptim yumurtayi bilirsiniz hepiniz aslinda tze soganla cok guzel olur piyaz gibi.
Kizin heralde tam ergenlik yaslarinda en cok tartismali tripli donemdesiniz sanirim :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin guzeller bugun uyuyakalmisim biraz gec oldu gene kahvalti :-(
Ama coook keyfim yerinde bugun altinci gunum diyette 1 kilo gitmis bile :-D moralimo hic bisey bozamaz bugun artik bu gazla butun ev islerini yaparim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabaha karşı ancak uyuyabildim sıcaklardan ama şükür sabah 9u az geçiyordu uyandım
Kahvaltı faslı yok bulaşık falan derken ancak gelmeye fırsatım oldu
Şimdi işim bitti annem yada pimapenci gelene kadar ( artık hangisi önce gelirse ) biraz keyif yapayım dedim

Kızlar hani şu sıvı katı kuralına uymaya çalışıyorum ya valla şu an deli gibi susadım ( kuru kuru kahvaltı edince ) şişemi hazırladım bir gözüm saatte bekliyorum alışana kadar biraz zor gelicek sanırım ama normalde su yada başka birşey yemeğin yanında içince anında tıkanıp ne kadar yediğimi anlamıyordum :26:

Dün bir arkadaş istagramda paylaşmış bayıldım onun omletine hemen tarif ediyorum
Kırmızı ve yeşil biberleri minik minik şeritler halinde doğramış, tavada bir güzel kavurmuş o diriliği gitsin diye ve en son cırpılmış yumurtaları ilave etmiş

Bak görüntüsünü atayım buraya

Ben görüntüsüne bayıldım ve gerçektende tok tutar diye düşünüyorum mantarlı falanda süper olur tabi üstelik protein bakımından zengin bir seçenek

Maşallah canım inşallah cumaya kadar 1 kilodan fazla olur o eksilier
Bende merak ediyorum acıkcası ama daha yeni başladığım için pek fark olmasa bile pes etmiyorum sonuçta görüyorsunuz sağlıklı besleniyorum ve insülin direnci er yada geç kırılacak

Son düzenleme:
kızlar selm
sışardaydım ancak geldim ofise menu yazayım dünki
06/08/2014menu
kalkınca 2 brd su çörekotu ve ketentohumu öğütülmüş ve kefir
sabah kkk kahvaltısı
öğle: taze fasulye az bulgur pilav
akşam: az badem az makarna ızgara köfte
yemekten 2 saat sonra 1 brd kefir
spor 50dk ( 35 yürüyüş ve20dk yüzme)

geçmiş olsun tatlım
hamamda masaj yaptırdıysan oda yapmıştır bence orada masaj yaptırma ve hamam sonrası yatıp dinlenmeye çalış
bana terlemek çok iyi geliyor dene bakalım.hatta okaliptus yağı sürerim heryerime terlememide hızlandırır ferahlatırda

Haha ewet oyledir belkide ondan vermedi abla hihhi ❤❤❤

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

allah iyiliğini versin kız benim o ozaman. ben senin böle şoklara ihtiyacın olduğunu düşünmediğimden vermedim kuzum.genç yaşlarda bedenin bunlara ihtiyacı yok bence ama üzüleceğini bilsem gene vermem diyim senin sağlığın için. :) ama engel olamam tabi yapmak istersen de yap her koyun kendi bacağından asılır :)

slm kizlar nasilsiniz. bu cadi pesine kosmaktan helak oldum. bir saattir salliyom uyutamadim daha.

yasmincim bende 90 lardan düştüm 80lere ama çok zorlandım yaşım itibari ile ve şu lanet insülin direnci yüzünden ama şimdi merdivenleri 5 er 5 er iniyorum bak sende kolaylayacaksın merak etme

Ay çok güzel görünüyor gerçekten
Teşekkürler tarif için
Kırılcak bu insilün dirençleri bende çok zor kilo veriyorum hem pko var bende o da etkiliyo tabi...
Bu zamana kadar hiç haftada 2 kilo verenlerden olmadım. Çok imreniyorum onlara

Makarna dışında hersey süper ama makarna için bunları gönderiyorum sana :

Sorma canım aynı dertten bende muzdaribim
Millet iki gün az birşey keser anında süzülür ben geçmişte aç gezdim yine fark etmedi tabi olayın aç gezmemek olduğunu öğrendim artık
Allahın izniyle yavaş yavaşta olsa bizde vereceğiz bu kiloları

slm kizlar. anam yorgunluktan oluyom. oglani kuran kursundan aldim ordan da sut almaya gittim hisim cikti. normalde evde mayalanmis yogurt aliyodum. ama hani dolapta kalinca normalde yogurt eksir ya. benimki eksimiyodu giciklandim sut aldim bu sefer ben mayalayacam. gerci eski komsularimla gorustum bu gun durumu soyledim icim giciklandi dedim. dedilerki bizimki iki gunde eksiyo senin dolapla alakali olmasin sakin. hic aklima gelmemisti antibakteriyel dolabim acaba onun etkisi varmidir ki

ne guzel cnm isler bitmis
kizi da yola getirmissin korkulur senden
hepsini kafamda kaydediyorum zamani gelecek bende kullancam bu tiyolari
ben malesef lazimlik dgilde su klozet ustune takilan kucuk klozetlerden aldim cnm annemde bosver sen gel biz burda lazimlik alir ogretiriz hepberaber dedi bakcam bende ya burda lazimlik alirim yada artik turkiyede ogretirim karar veremedim henuz
ohhh ne guzel bur haber bu darisi basimiza bende sadce girdigim ilk hafta 2 kilo verebilmistim cnm o da odemler gittigi icin tabi
ama olsun az az gitsin saglikli gitsin dimi
hayirli olsun cnm oglusun baslamis kursa insallah verimli gecer onun icin eger hevesliyse cabuk ogrenir ama malesef kurslar o kadar tiklim tiklim ki hocalar yetisemiyo bazen bende cok oldu zamaninda giderken
yogurt icin bisey diyemicem bilmiyorum cunku cnm ama benimde bildigim eksimesi gerek
birde sen 1 haftalik icin ne kadar sutten yogurt yapiyosun acaba :26:

ayy sorma cnm yaa birde benim sirt agrim var uzun zamandir olmayan agri ali sayesinde geri dondu
basamagi var klozete cikmak icin ama yinede benim alip oturtmam gerekiyo
iki gundur kaldir indir artik hareket edemiorum gercekten daha oncede denemelerim oldu ama yapamadi beyefendi doktorda zorlamayin diyodu kendi ne zaman isterse o zaman yapar baktim artik 3 yasina gircek 2 ekimde artik ogrensin istiyorum bakalim artik ben zaten surekli konusuyorum bak askim artik tuvaletini cisini kakani burada yapacaksin anneyle baba gibi diye de kac kere konustum
ona soruyorum oda soyluyo ama tembel bizimki sanirim bez tabi rahatina geliyo ama inat ettim bu hafta ya oalcak ya ollacak alistirma kilodu kucuk geliyodu yanlardan makasla biraz actim oldu onu giydirdim simdi cunku yine tum kilodlari kirlendi yikadim ama kurumadi daha
birde isine gelince anne cis diyo tuvalete kendiliginden gitti beyefendi biraz ustune gitsem olur belki artik sirt agrimda cogalacak ama olsun yeter ki ogrensin artik koca bebek

ya evez bana da dediler burun kivirdim sonra doktora sordum hayir dedi bende bak doktor da hayir dedi dedim anneme hos neyle baglicam onuda bilmiyorum ya
birde ben normal dogum yaptim cnm ahh akilsiz kafam ama ikinciye insallah oyle yapcam artik

Dolaptan olabilir benim dolabımda kolay kolay hiç bişey bozulmuyor. mavi ışık teknolojisi falan filan
Sebzeler falan hiç bozulmaz mesela en az 2 hafta hiç bişey olmaz.

Artık gitsinde az az da olsa gitsin modundayım çünkü bazı pko lular hiç veremiyorlar
Acelemiz yok nasıl olsa bekleriz napalım

ay evet cnm gitsin de o kadar zaman kilolu kaldik bari az az gitsin onada raziyiz

Hahah senmiydin o abla unutum ben kim oldugunu kizz sagligim icin vermediysen siz niye yapiyorsunuz detoksu saglikli degilse :)) sizde her koyun kendi bacagindan asilir misalisiniz ozaman haha 😆😊😊

yasmincim bende 90 lardan düştüm 80lere ama çok zorlandım yaşım itibari ile ve şu lanet insülin direnci yüzünden ama şimdi merdivenleri 5 er 5 er iniyorum bak sende kolaylayacaksın merak etme

Wauw super umarim bende 5 er 5er inerim 70lerde bi olayimda icim rahatlicak, regl oldum bugun yatagimdan cikmiyorum canim bisi yemek istemiyorda:s

canim kullanmadan kullanmaya bir de birey sayisina gore degisiyo ama eger cok kullaniyorsam on kilo civari yoksa bes kilo idare ediyo beni. bu gun on kilo aldim malum yaz mevsimi bol yogurt gidiyo. bir kismini sutlac icin ayirdim oglusum cok seviyoda. gerisini mayaladim. heralde dokuz kilo civari oldu.

himm eevet bende genelde en cok ben yiyorum evde esim surekli iste ancak haftada 1 kere kahvalti yapiyoruz bilemedin iki gun ama ben cok yogurt yiyorum bana da 2-3 kilo sut yetiyo
ohh ne guzel oglusun icin sutlac hazirligi da var afiyet olsun pasaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…