- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam kendi kendime iş çıkardım bütün evi kaldırarak
Bitince mis gibi olucak diye kendimi kandırıyorum ama 4 kişi olunca o iş biraz zor
Bugün şükür azim ettim ve bir tepe ütümü bitirdim
Akşam yemeğinden sonra hesapta yerleştirecektim ama nasıl yorulduysam yapamadım neyse tek derdim o kaldı
Bu arada iş yapmaktan nasıl gerildiysem büyük kızlada kapıştık
Yahu kıza bari makineyi boşaltıp kirli bulaşıkları diz dedim yarım yamalak iş yapmış birde o ara tam anneme gidecekti birşey götürmek için başladı kapıda söylenmeye yaptığım işi beğenmiyorsan bir daha bana iş miş yaptırma diye
Zaten felaket yorulmuşum tepem attı senle eve gelince görüşeceğiz dedim sadece
Eşim iş dönüşü çocukları alıp gelince yemek faslı falan derken bizim konuşma daha sonraya kaldı
Neyse yemekten sonra uzun uzun tartıştık bir ara hafiften seslerde yükseldi birbirimize ama en sonunda tamam bundan sonra ben sana hiç bir iş yap demiyeceğim lanet olsun moduna girdim
Bir iki saat odasına kapanıp ağladı hatun ama sonra gelip özür diledi tabi bende ondan hatta oturdum izah ettim bak zaten yorgunum eee kiloda cabası ( iş yapmak bile küfür geliyor bu kiloyla )
Uzun uzun konuştuk ve birbirimize karşı daha dikkatli davranacağımıza söz verdik
Tabi ben biraz çakallık yaptım tartışma esnasında
Vicdanını yakalamak için bir ara haklısın ben çok kötü bir anneyim, özür dilerim sana istediğin gibi davranamıyorum diye, yok işte sen benim ilk göz ağrımsın ama demekki ben sana yeterince sevgi verememişim ki bana bukadar soğuk davranıyorsun gibi laflarla damardan girdim
Normal konuşsam biliyorum haklıyım diye inat edecek ve ancak babası zorluyor diye zoraki özür dileyecek
Cadı kendini uyanık sanıyor hani çirkefe yatarsam anam bana bulaşmaz, dilediğim gibi toto büyütür ve çok fazla iş buyurmaz diye ( ki inanın sadece bulaşık makinesini boşaltıp diz derim arada birde her akşam boş tabakları mutfağa atıverir )
Sonuçta boşa dememişler yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye
Ben öyle damardan girince anında yumuşadı hatta sonrasında eşim bir yemek kanalında erişte yapımını görünce kız sende ananla yapsana böyle hem size eğlence olur hem öğrenmiş olursun diyince eee Annem yapalım desin seve seve yaparım hem birlikte eğlenmiş oluruz dedi
Anam şu ergen gerileriyle uğraşmak ne zormuş
Neyseki ikimizde kinci değiliz
Artık uzun bir müddet gider böyle canım cicim kim bilir belki kalıcı olur
Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Kahvaltıda baharatlı omlet yaptım kendime bu sefer Anam ben şu yumurtaya bayılıyorum yaaaaaaaaa hani sabah öğle akşam yesem bıkmam
Öğlende resim çekemedim iş arasında bir kase tavuk suyuna çorba ve yoğurt yedim
Akşam yemeğimde haşlanmış tavuk budu, yoğurtlu biber ( yaz geldi ya çok sık yaparım ) birde domates vardı gayette doyurucu oldu
İnşallah sizinkide büyüdüğünde çok terbiyeli bir kuzu olucak
Çok şükür evlatlarımın küfür etme huyu yok analarının aksine şaka bir yana ama bende bu ara bir dadandım kızlar elli kere birşey sorunca neydi neydi diye bazen dellenip ananın şeyi diyiveriyorum hatta bir keresine eşime de demiştimde bozulmuştu anamı ne karıştırıyorsun diye ( bizde anamda çok kullanır o lafı kızkardeşimde ) hemen işi gırgıra bağladım aaaa aşkım ne bozuluyorsun bizde gelenek o diye güldü geçti ama tabi ben elimden geldiğince onu bile söylememeye çalışıyorum
Sonuçta insan takılınca başka yerde de boş bulunabilir
Sorma canım valla bugün yorganlarımı bile yıkadım ama şükür ütüm dahil bütün çamaşırlarım bitti
Artık bir iki gün rahatım sonra yine makine dolar nasılsa
Canım çiş eğitimi en zoru bende ilkten anam ev sidik kokacak sonunda diye korkuyordum çünkü görmediğim zaman işerse diye korkuyordum
Eminim almışsındır ama almadıysanda mutlaka rahat bir lazımlık al kuzuya ve Salonun ortasına getir gerekirse
Ben öyle yapmıştım arada poposu uyuşuyordu ama çizgi filmini bile orada izletiyordum ve işediğini duyduğum an sanki inanılmaz güzel birşey yapmış gibi anamda benim kızım tuvaletine yaptı çişini diye alkış kıyamet koparıyordum
Oda ay çok iyi bir iş yaptım diye iyice havalara girip her defasında ıkınıp sıkınırdı tekrar yapayım diye Çok şükür 1 haftada tam oturdu sonrada ufak ufak lazımlığı hole ve en son tuvalete taşııdık şimdi gidip oturur tuvalete sonrada başlar bağırmaya anneeeee gel totomu yıka der
( popo bile demez ayıp diye )
Yok kız aslında nefret ederim iş yapmaktan
Daha doğrusu yapana kadar çok üşenirim ama girişincede ille ince ayrıntıya girerim
Keşke zevk alabilsem diye geçiyor hep içimden ama yok anam ölene kadar iş yapacağımı düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyor
Neyseki eşim sağ olsun büyük temizliklerde yardımcı olur banada çıldırma noktasına gelmem
Sorma valla kızlar felaket babacı
Benim ikiside aşık babalarına ( küçük bana daha düşkün ama baba geldimi biraz ikinci plan oluyorum yinede )
Babası bin laf söyler hiç alınmaz ama ben az öte kay dediğim an başlar büyük söylenmeye neyseki sadece ergenlikten dolayı şu ara böyle yoksa oda çok sevgi dolu bir kızdır bu dönemide bir atlatsak kına yakacağım artık nereme onu Allah bilir
İşte dediğin gibi kalkana kadar
Annem bekarkende hep derdi kaldır şu totonu işte canın istedimi af edersin Domuz gibi yapıyorsun benden daha titiz iş yapıyorsun diye o başlayabilmek işte bende sorun ama öbür türlüde daha beter olur daha çok uğraşırım diye iki günde bir de olsa üstten geçiyorum her yeri ki azmasın
Hee yaptım bir kaç kişiye hani aklıma gelenlerden
Adaşım bende aynı senin gibi listelerden bıktım aksine liste olunca sanki daral geliyor
Bakalım bu şekilde kendimi çok iyi hissediyorum inşallah faydasınıda görürümde aynen ömür boyu devam ederim
Eşim bile alıştı 4 gün olucak eve ekmek almayalı minik kuşum zaten pek ekmek yemezdi ama sorun yok alışkanlık haline gelsin yemesede olur sonuçta zarar
Yok canım ilk kez tükettim zaten uzun zaman aradan sonra oda işte değişiklik olsun yanına diye
Salatayı unutmuşum sanırım yoksa bende çok severim
Bundan sonra daha dikkatli olurum
Aman diyeyim sakın takma yoksa sil baştan olur her şey
Dediğim gibi lazımlığı taşı salona otur sende yanına artık sohbetmi edersiniz, cizgi film mi izlersiniz yoksa şarkımı söylersiniz bilemem
İnşallah bir kaç gün sonra alışmış olur
Allah yardımcın olsun
Sakın güzelim bak ne güzel bir kaç gündür eksi görüyordun
Şimdi regl olduğundan canın tatlı istiyor ama gece yatarken tarçınlı süt iç çok canın tatlı istiyorsa az şekerli muhallebi tarzı birşey yap en azından çikolatadan çok daha zararsız
Eniştenede söyle senin diyete suikast uygulamasın tamam güzel birşeye benziyor anlattığın şey ama inan kalorisi verdiğin emeğe yazık eder tahminimce
Mısır tuzsuz ve yağsız senin tatlı krizini kesmez bence :44: en güzeli tarçınlı süt canım hatta vanilya aroman varsa bir iki damla ekle daha hoş gelir kokusuda krizini keser
Anam ben destan yazana kadar eminim biri yazmıştır ama neyse bende yazayım
Canım kendi profiline giriyorsun ve Albümler kısmına giriyorsun yeni albüm diyorsun ve oraya yüklüyorsun resimlerini yanlış hatırlamıyorsam zaten soruyor kimler görebilir diye ( bir kutuya tıklıyorsun sadece arkadaşlarım görebilir diye ) ondan sonra aynı albüme her resim yüklediğinde sadece arkadaşlarının göreceği şekilde yüklüyor
Anam kendi kendime iş çıkardım bütün evi kaldırarak
Bitince mis gibi olucak diye kendimi kandırıyorum
Bugün şükür azim ettim ve bir tepe ütümü bitirdim
Akşam yemeğinden sonra hesapta yerleştirecektim ama nasıl yorulduysam yapamadım
Bu arada iş yapmaktan nasıl gerildiysem büyük kızlada kapıştık
Yahu kıza bari makineyi boşaltıp kirli bulaşıkları diz dedim yarım yamalak iş yapmış birde o ara tam anneme gidecekti birşey götürmek için başladı kapıda söylenmeye yaptığım işi beğenmiyorsan bir daha bana iş miş yaptırma diye
Zaten felaket yorulmuşum tepem attı senle eve gelince görüşeceğiz dedim sadece
Eşim iş dönüşü çocukları alıp gelince yemek faslı falan derken bizim konuşma daha sonraya kaldı
Neyse yemekten sonra uzun uzun tartıştık
Bir iki saat odasına kapanıp ağladı hatun ama sonra gelip özür diledi tabi bende ondan hatta oturdum izah ettim bak zaten yorgunum eee kiloda cabası ( iş yapmak bile küfür geliyor bu kiloyla )
Uzun uzun konuştuk ve birbirimize karşı daha dikkatli davranacağımıza söz verdik
Tabi ben biraz çakallık yaptım tartışma esnasında
Vicdanını yakalamak için bir ara haklısın ben çok kötü bir anneyim, özür dilerim sana istediğin gibi davranamıyorum diye, yok işte sen benim ilk göz ağrımsın ama demekki ben sana yeterince sevgi verememişim ki bana bukadar soğuk davranıyorsun gibi laflarla damardan girdim
Normal konuşsam biliyorum haklıyım diye inat edecek ve ancak babası zorluyor diye zoraki özür dileyecek
Cadı kendini uyanık sanıyor hani çirkefe yatarsam anam bana bulaşmaz, dilediğim gibi toto büyütür ve çok fazla iş buyurmaz diye ( ki inanın sadece bulaşık makinesini boşaltıp diz derim arada birde her akşam boş tabakları mutfağa atıverir
Sonuçta boşa dememişler yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye
Ben öyle damardan girince anında yumuşadı
Anam şu ergen gerileriyle uğraşmak ne zormuş
Neyseki ikimizde kinci değiliz
Artık uzun bir müddet gider böyle canım cicim
Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Kahvaltıda baharatlı omlet yaptım kendime bu sefer
Öğlende resim çekemedim iş arasında bir kase tavuk suyuna çorba ve yoğurt yedim
Akşam yemeğimde haşlanmış tavuk budu, yoğurtlu biber ( yaz geldi ya çok sık yaparım
Aynenn bende cok sinirlenirim iyi yapmissinn sonucta orda bi tokat vurmasaydin agzina boyle alisip gidecektiii bence iyi yapmissinn bende yapardim galiba. Bizim bebisimiz buyusede bi konussa ama teyze olarak ben asla izinvermem boyle seylere. Beni birak enistem ablam hayatta birakmazz kufuru.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
İnşallah sizinkide büyüdüğünde çok terbiyeli bir kuzu olucak
Çok şükür evlatlarımın küfür etme huyu yok
Sonuçta insan takılınca başka yerde de boş bulunabilir
ahh demek cok isin var bugun cnm kolay gelsin simdiden
bende simdiden tekrar kose bucak temizlik yapayim diyorum ki turkiyeye gelince ev temiz kalsin ama esim dagitir yine kesin de olsun en azindan dolap icleri ortalik daiginik olmasin ben gidince
amin cnm ne guzel sarkma yasamiyosan benim dogumdan sonra karnim sarkti gibi geliyo bana tum buyukler bana kizdi karnini niye baglamadin diye ama doktor baglama dedi diye baglamadim ikinci olursa baglamayi dusunuyorum insallah birde onu deneyeyim bari -
Sorma canım valla bugün yorganlarımı bile yıkadım ama şükür ütüm dahil bütün çamaşırlarım bitti
Artık bir iki gün rahatım sonra yine makine dolar nasılsa
Canım çiş eğitimi en zoru
Eminim almışsındır ama almadıysanda mutlaka rahat bir lazımlık al kuzuya ve Salonun ortasına getir gerekirse
Ben öyle yapmıştım
Oda ay çok iyi bir iş yaptım diye iyice havalara girip her defasında ıkınıp sıkınırdı tekrar yapayım diye
( popo bile demez ayıp diye
Alaikoem salaam :)) ablaaa
Hahahahahha ufalda cebime gircok tatlisinn abla hakketen niye oyle diokii 2 yas hicbisi . Titizzz kariii seniiiii varya turk hatunlari ciddennn titiz BAZILERI diyelim:)) hahaha bazileri pasakli yeminle. Mesela benim annem 24 saat temizlik yapar asla bikmaz temizlik hastasi gibi bisi :)) odama girdiginde iiyy b*kgoturuyo burayi cabukk kalk temizle buralari der hahaha :)) titizlikten cikmis extreeem titiz kadin olduu :)) sanki zevk aliyor temizlikten :)) babam rahmetli cok kez derdi dogru durust yanimda oturamadinn bi isi birak gel diye. Tabi babacim ozluyor annemi abouw ne cok severdiiii birbirilerini cooook seviyorlardi asiktilar resmen ama caktirmiyorlardi babam cokgulerdi annemin sakalarina veya kizdiginda hahaha bizdede oyle babamla dovustugumde kucuktum 10 11 felan hosuna gidiyorduuu herseyimbenim, karisina cocuklarina sirilsiklam asikti ❤ bizde aynen oyle, babam gibi adam daha kalmadi bulamam derim hep. Kizlar babalara daha bi duskun olurmuss :)) gercektende oyle.
Bu arada bugun regl olmam gerekiyor 3 gundur diyet yapmama ragmen kilocuklar yerinde sinir oldum sumu topladim ne.
Yok kız aslında nefret ederim iş yapmaktan
Daha doğrusu yapana kadar çok üşenirim ama girişincede ille ince ayrıntıya girerim
Keşke zevk alabilsem diye geçiyor hep içimden ama yok anam ölene kadar iş yapacağımı düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyor
Neyseki eşim sağ olsun büyük temizliklerde yardımcı olur banada çıldırma noktasına gelmem
Sorma valla kızlar felaket babacı
Benim ikiside aşık babalarına ( küçük bana daha düşkün ama baba geldimi biraz ikinci plan oluyorum yinede
Babası bin laf söyler hiç alınmaz ama ben az öte kay dediğim an başlar büyük söylenmeye
Off benimde cok isim var da toto kalkmiyotemizlik utu camasir bulasik miniminnacik evimiz var hemecik bitecekte iste.kim kalkip baslicak :-D:-D
sana simdiden kolay gelsiiin...
İşte dediğin gibi kalkana kadar
Annem bekarkende hep derdi kaldır şu totonu işte canın istedimi af edersin Domuz gibi yapıyorsun benden daha titiz iş yapıyorsun diye
cecoşum sen akşam yazdığın şeyi hallettinmi merak ettim.
Hee yaptım
biraz baktım cnmm ben yıllardır listelerden ölçülerden bıktığım için ben karatay harici bir beslenme yapamam sanırım arzu eden arkadaşlar deneyebilir
Adaşım bende aynı senin gibi listelerden bıktım
Bakalım bu şekilde kendimi çok iyi hissediyorum inşallah faydasınıda görürümde aynen ömür boyu devam ederim
Eşim bile alıştı 4 gün olucak eve ekmek almayalı
adaşım maşallah sanasüpersin simiti yememe kararın bile harika menülerin süper cnmmm ama turşuyu fazla tüketemmeye çalış ödem yapmaması açısından bayıldım bayıldımmm birde tavuğun yanında yoğurt değilde salata tüket bitanemmm
Yok canım ilk kez tükettim zaten uzun zaman aradan sonra
Salatayı unutmuşum sanırım
Bundan sonra daha dikkatli olurum
Allah aşkına biri bana yardım etsin yaa
Şu tuvalet eğitimi ne zormuş yaa iki de bir koltuk yer siliyorum iki gündür yaabirde beyefendi bezi geri takmak istiyo kendide sıkıldı artık oraya buraya çişini yapmaktan sıkıldı heralde ay ağlasam mı gülsem mi bilemedim valla
Birde ikide bir klozete oturt kaldır sırtım daha beter oldu( var mı bunun bir püf noktası artık kafayı yicem
Iphone dan gönderildi
Aman diyeyim sakın takma
Dediğim gibi lazımlığı taşı salona otur sende yanına artık sohbetmi edersiniz, cizgi film mi izlersiniz yoksa şarkımı söylersiniz bilemem
İnşallah bir kaç gün sonra alışmış olur
Allah yardımcın olsun
Kizlar birsey dicem dunden beri morelim nasil bozuk anlatamam dun aksam tartida 95.3 gosteriyordum halbuki 4 gundur guzel uyguluyorum. :) sonra daha yeni tartildim 93.3 gosterdi) cok sevindim ama yolum daha cok uzun bu arada 2 cikolatali biskuvi yedim dayanamadim busefer regl olacam diye tatli istiyor canimsurekli :s ama biskuvi cok ince ve yuvarlak. Ve bitter mi dionuz bitter cikolatadan hala karsimda canim felaket cekiyo yemek istiyorum ama yemicem ;s bu arada dun gece enistem kapsalon getirdi eve donercide yapiliyo :)) burda cok yenilir ben bayilirim sahsen icinde kizartma patatesi var sonra doner yada shoarma yada tavuk neyli istiyorsan artik sonra kasar ve salata :s ayyy nasill cqnim cekti ablamm beni cagirdi yemem icin kalktimm. Kapsalona soyle bi baktim icimden hayirrr hayirr dedim sonra ablama hayir yemicem dedim odama gittim saat gece 2 oturuoruz biz o saatlerde haha aliskanlik ramazan ayindwn :)) ablam cagirdi israr etti gel ye diye ben hayir yemicem dedim :s o buyuk sinavdan gectim bence, birtek regl zamanlari yeniliyorum napcam kizlar canim cikolata istiyooooooo misir patlatsam olurmu?
Şimdi regl olduğundan canın tatlı istiyor ama gece yatarken tarçınlı süt iç
Eniştenede söyle senin diyete suikast uygulamasın
Mısır tuzsuz ve yağsız senin tatlı krizini kesmez bence :44: en güzeli tarçınlı süt canım
beyazcanım ceco yardım telefonumun hafıza kartını pcye taktım buraya resım yuklıycem ama hanı sadecearkadasların görebılecegı bıyere yukluyodukya benı yonlendırın lutfen yapamıyorum.nerden nasıl yuklenıyodu.bak beyazcanım senın ıcın ugrasıyorum
Anam ben destan yazana kadar eminim biri yazmıştır ama neyse bende yazayım
Canım kendi profiline giriyorsun ve Albümler kısmına giriyorsun