- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
allah kolaylık versin canımayy sorma cnm yaa birde benim sirt agrim var uzun zamandir olmayan agri ali sayesinde geri dondu
basamagi var klozete cikmak icin ama yinede benim alip oturtmam gerekiyo
iki gundur kaldir indir artik hareket edemiorum gercekten daha oncede denemelerim oldu ama yapamadi beyefendi doktorda zorlamayin diyodu kendi ne zaman isterse o zaman yapar baktim artik 3 yasina gircek 2 ekimde artik ogrensin istiyorum bakalim artik ben zaten surekli konusuyorum bak askim artik tuvaletini cisini kakani burada yapacaksin anneyle baba gibi diye de kac kere konustum
ona soruyorum oda soyluyo ama tembel bizimki sanirim bez tabi rahatina geliyo ama inat ettim bu hafta ya oalcak ya ollacak alistirma kilodu kucuk geliyodu yanlardan makasla biraz actim oldu onu giydirdim simdi cunku yine tum kilodlari kirlendi yikadim ama kurumadi daha
birde isine gelince anne cis diyo tuvalete kendiliginden gitti beyefendi biraz ustune gitsem olur belki artik sirt agrimda cogalacak ama olsun yeter ki ogrensin artik koca bebek
Hahah senmiydin o abla unutum ben kim oldugunu kizz sagligim icin vermediysen siz niye yapiyorsunuz detoksu saglikli degilse :)) sizde her koyun kendi bacagindan asilir misalisiniz ozaman haha 😆😊😊
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
kız senin yaşın genç ondan dedim sana sağlıklı olmaz diye.Wauw super umarim bende 5 er 5er inerim 70lerde bi olayimda icim rahatlicak, regl oldum bugun yatagimdan cikmiyorum canim bisi yemek istemiyorda:s
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
sen ne durumdasin cnm benim tarti beni bigun 83 gosteriyo bi gun 81 anlamadim pili mi bitiyoallah kolaylık versin canım
ben detoks yapamadım bu gün yemek daveti aldık gene erteledim işallah yarın yapacam
kız senin yaşın genç ondan dedim sana sağlıklı olmaz diye.
sen ne durumdasin cnm benim tarti beni bigun 83 gosteriyo bi gun 81 anlamadim pili mi bitiyo
gerci bende hala reglm o yuzden midir acaba cunku gercekten dikkat ediyorum yanicanım dün 80,7 idim
yarın kısmetse detoks yapacam sabah gene tartılırım yazarım size. bende regl harici öle dalgalanmalar olmuyor.bayram sonu fena idim ama 82,8 bile görmüştüm.iyi hemen gitti kalsa fenaydı halim
slm kizlar. anam yorgunluktan oluyom. oglani kuran kursundan aldim ordan da sut almaya gittim hisim cikti. normalde evde mayalanmis yogurt aliyodum. ama hani dolapta kalinca normalde yogurt eksir ya. benimki eksimiyodu giciklandim sut aldim bu sefer ben mayalayacam. gerci eski komsularimla gorustum bu gun durumu soyledim icim giciklandi dedim. dedilerki bizimki iki gunde eksiyo senin dolapla alakali olmasin sakin. hic aklima gelmemisti antibakteriyel dolabim acaba onun etkisi varmidir ki
ne guzel cnm isler bitmis
kizi da yola getirmissin korkulur senden
hepsini kafamda kaydediyorum zamani gelecek bende kullancam bu tiyolari
ben malesef lazimlik dgilde su klozet ustune takilan kucuk klozetlerden aldim cnm annemde bosver sen gel biz burda lazimlik alir ogretiriz hepberaber dedi bakcam bende ya burda lazimlik alirim yada artik turkiyede ogretirim karar veremedim henuz
ohhh ne guzel bur haber bu darisi basimiza bende sadce girdigim ilk hafta 2 kilo verebilmistim cnm o da odemler gittigi icin tabi
ama olsun az az gitsin saglikli gitsin dimi
hayirli olsun cnm oglusun baslamis kursa insallah verimli gecer onun icin eger hevesliyse cabuk ogrenir ama malesef kurslar o kadar tiklim tiklim ki hocalar yetisemiyo bazen bende cok oldu zamaninda giderken
yogurt icin bisey diyemicem bilmiyorum cunku cnm ama benimde bildigim eksimesi gerek
birde sen 1 haftalik icin ne kadar sutten yogurt yapiyosun acaba :26:
ooo ne guzel aksama maca gidiyosunuz demek super olursun canim bagirinca insan gercekten rahatliyo bende lunaparkta baya bagirdim gondolda birde su sandalye gibi varya birkac kisi yanyana oturup havaya kaldiriyo bagirdim bol bol cok rahatladim sonrasindaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Annemleri uyurlayıp etrafı biraz toladıktan sonra kendimi bir 5 dakikalığına da olsa buraya atayım dedim
Eşim bugün süpriz yaptı ve erkenden eve damladı
Daha doğrusu bugün Beşiktaşın maçı varmış yabancı bir takıma karşıilk lafını ettiğinde maç için izin isteyecek sanıyordum ama akşama hazırlanın ailecek maça gidiyoruz dedi
Hayatımda ilk kez maça gideceğim
Senelerdir eşime yalvarıyordum bir kerecikde olsa götür diye ama hiç kısmet olmadıBüyük kız fanatik Beşiktaşlı olduğundan havalara uçtu ( zaten benim tahminim hani hem Beyzanur mutlu olsun hemde birlikte birşey yapmış olalım diye eşim bu maçı icat etti )
Hemen bütün beşiktaş Şallarını ( 3 tane var cadıda) birde koca beşiktaş bayrağını çıkardı meydana
Ne zaman gideceğiz diye sırayla gelip soruyor cadılar
Bakalım inşallah çok güzel geçer bende biraz deşarj olayım tezahurat yaparak
Tek düşüncem akşam yemeğini ne yapacağım :26: olmadı artık en zararsız şekilde atlatmaya bakacağımmaç 8 buçuktaymış ve erken gideceğiz biletleri stadtan alıcağız diye o yüzden artık orada bulabileceğim en masum şeyi yerim evde salatalık malzemem olsaydı hemen kendime salata yapar yanımda götürürdüm ama marul falanda kalmamış :26:
Neyse artık bir çaresine bakacağım inşallah
Bencede kesinlikle dolabınla alakalı
Aslında ne güzel benimki 10 senelik buzdolabıtabi öyle bir teknolojisi yok iki günden sonra herşey bozulur
Bazen dua ediyorum Allahım bozulsunda yenisini alayım diyehani sırf buzdolabı için değil tüm sıkıldığım eşyalar için
Geçen anneme dedim kahve fincan takımı alacağım diyedemezmi ulen ben sana vermiştim onları ne kullanmıyorsun kırdınmı yoksa diye onları aslında beğenmediğimden dolabın dibine tıkmıştım ve unutmuştum hee onları unuttum dedim ve anında sustum
Kendi paramlada alacak olsam anında engel oluyor pinti hatun
Valla eğer Türkiyeye gittiğinde köy gibi bir yerde kalıyorsan yada bahce varsa kesinlikle o zaman çok daha rahat olur senin içinama işte türkiyeye gidene kadar lazımlığın olsaydı öğrenirdi ve inan alışınca okadar rahat geliyorki kuzulara hani keşke daha evvel kurtulsaydık şu bezden derler akılları erse
bende razıyım canımgerci bende hala reglm o yuzden midir acaba cunku gercekten dikkat ediyorum yani
insallah detoks sana etki eder cnm goruruz hepberaber su 79 lari 79.9 a da raziyim
ayyy maçmı hiç anlamam zevkte almam ama meraklıysan güzel geçer canım iyi eğlencelerSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Annemleri uyurlayıp etrafı biraz toladıktan sonra kendimi bir 5 dakikalığına da olsa buraya atayım dedim
Eşim bugün süpriz yaptı ve erkenden eve damladı
Daha doğrusu bugün Beşiktaşın maçı varmış yabancı bir takıma karşıilk lafını ettiğinde maç için izin isteyecek sanıyordum ama akşama hazırlanın ailecek maça gidiyoruz dedi
Hayatımda ilk kez maça gideceğim
Senelerdir eşime yalvarıyordum bir kerecikde olsa götür diye ama hiç kısmet olmadıBüyük kız fanatik Beşiktaşlı olduğundan havalara uçtu ( zaten benim tahminim hani hem Beyzanur mutlu olsun hemde birlikte birşey yapmış olalım diye eşim bu maçı icat etti )
Hemen bütün beşiktaş Şallarını ( 3 tane var cadıda) birde koca beşiktaş bayrağını çıkardı meydana
Ne zaman gideceğiz diye sırayla gelip soruyor cadılar
Bakalım inşallah çok güzel geçer bende biraz deşarj olayım tezahurat yaparak
Tek düşüncem akşam yemeğini ne yapacağım :26: olmadı artık en zararsız şekilde atlatmaya bakacağımmaç 8 buçuktaymış ve erken gideceğiz biletleri stadtan alıcağız diye o yüzden artık orada bulabileceğim en masum şeyi yerim evde salatalık malzemem olsaydı hemen kendime salata yapar yanımda götürürdüm ama marul falanda kalmamış :26:
Neyse artık bir çaresine bakacağım inşallah
Bencede kesinlikle dolabınla alakalı
Aslında ne güzel benimki 10 senelik buzdolabıtabi öyle bir teknolojisi yok iki günden sonra herşey bozulur
Bazen dua ediyorum Allahım bozulsunda yenisini alayım diyehani sırf buzdolabı için değil tüm sıkıldığım eşyalar için
Geçen anneme dedim kahve fincan takımı alacağım diyedemezmi ulen ben sana vermiştim onları ne kullanmıyorsun kırdınmı yoksa diye onları aslında beğenmediğimden dolabın dibine tıkmıştım ve unutmuştum hee onları unuttum dedim ve anında sustum
Kendi paramlada alacak olsam anında engel oluyor pinti hatun
Valla eğer Türkiyeye gittiğinde köy gibi bir yerde kalıyorsan yada bahce varsa kesinlikle o zaman çok daha rahat olur senin içinama işte türkiyeye gidene kadar lazımlığın olsaydı öğrenirdi ve inan alışınca okadar rahat geliyorki kuzulara hani keşke daha evvel kurtulsaydık şu bezden derler akılları erse
bende razıyım canım
ayyy maçmı hiç anlamam zevkte almam ama meraklıysan güzel geçer canım iyi eğlenceler
kızlar akşam görüşürüz çıktım ben byyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hilal arkadaşımızın bahsettiği sayfayı buldumaslında listeler yapılabilecek gibi hatta 4.cü listeye geçince 15 kilo verdim diyen bile var
He ben karataydan şu anda memnunum ve ekmek yiyemem ama karatay yapmayanlar bakmak isterlerse bir baksınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=609640
Tünaydın fıstıklarrr maşallah ne çok kaynatmışsınız
meleğim tekrar hoşgeldinnnnilahi çok güldüm deliye her gün bayram haklısın senin görümce şahsına münhasır allah yardımcın olsun
bence onlar yokken biraz kestir fazla değil ama sonra evi halledersin dinç bir şekilde
esincimm evde telefon kalblosu veya başka bir kablo varsa onu ip olarak kullanabilirsin bitanemm
http://cloudpage.co/oneriler
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://cloudpage.co/karatay-menusu
bu linklerden yararlanabilirsin cnm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz aramıza hoşgeldinn6 ayda 88 den 65 e düştüm cnm denemeni tavsiye ederim üstelik aç kalmadan
kahvaltın biraz geç kalmıyormu bitanemmm:26: afiyetolsun menün süper mısır ekmeği hariçsporda harika yansın yağlar
biraz baktım cnmm ben yıllardır listelerden ölçülerden bıktığım için ben karatay harici bir beslenme yapamam sanırım arzu eden arkadaşlar deneyebilir
haşhaşlı ekmek çabuk biter inş meleğimyoğurt yemiyorsun akşam en azından yoğurt ye cnmm bağırsakların çalışsın meleğim
afiyetolsun cnmmm kahvaltın çok geç kalıyor misafirden dolayı sanırım ama ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar :26:
afiyetolsun meleğimmmşükür menüler paylaşılmaya başlanmışşş tşk ederim kuzucummm ama 18 deki 1 tabak müsliye gerek yoktu bebeğim yarım saat sonra zaten akşam yemeğini yemişsin
geldim kuzucummm bende özledimmm
biz bayanlar herşeyin fazlasını isteriz Gülayımm ama hakikaten ne olur asıp toplayıp ütüleyen birşey çıksao eltin şanslıymışşş
hoşgeldin aramıza bitanemmm sağlıklı ve kalcıı kilo vermeler dilerimm ben karatay yaptım ve şu an hedefimin aldındayım cnm tavsiye ederim
meleğim tatiliniz sneinde eniştenin de burnundan geldi sakın bir daha başkasıyla gitme artık millet ister tabiii meleğim her cefayı çekiyor nasılsa
aramıza hoşgeldin bitanemmm 1 ayda güzel vermişsin dikkat edersen mutlaka fazlalıklar gider cnmm
boşver milleti bitanemm sen düzneli menülerini paylaş biz varsa hatalarını söyleyelim gör bak fıstık gibi olup sende o listeyi söylemeyene havanı atacaksın ama sen yaptıklarını anlatki o yaptığından utansınbilgi paylaşınca güzel
genceciksin şanslısın bitanemmm ah o ilaçlar yokmumerak etme düzenli paylaşım yap menülerini biz yaşam koçun olalım
inş bir gün karşılıklı oynarız neslimm
içmen gereken su miktarını kilonla 0,033 ü çarparak bulabilirsin cnmm:13:
oldun bileeee
haklısın cnm tüm kitaplar alınıp okunmalı çünkü pişirme yöntemlerimiz bile değişiyor sağlılklı pişirme teknikleri de önemlisadece tek lahmacun ama
esincim kahvenin yanında kuru kayısı veya kuru erikle zorlanmazsın ama kahvaltının hemen ardından kahveni içki leptin bozulmasın bitanem kaysıı veya erikle şeker cıssss
afiyetolsun cnmmm süper menünnn
herkese kulaklarını tıka kuzummoralini hiçbirzaman bozma sürekli sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum gibi pozitif cümleler kur hepimiz yanındayız unutma:13:
1 tabak sarma çok kuzumm sırf bulgurlu bile olsa 3 kaşık bulgura denek gelecek şekilde yemelisin ayrıca müslinin içindeki cevizi sabah ye tatlım
üzümüde eklemesen iyi olur bitanemm afiyetolsun paylaştığın için tşkler bızdıkımsprolarını eklemeyi ve yeşilçay içmeyi unutma bebeğim
rica ederim cnmmm
Selam Aleykum :) Bende araniza katilabilirmiyim ? 18 yasindayim boyum 168 82 kiloyum1 ay once ramazanda 4 kilo verdim.Bayramdan sonra diyete basladm.Suan Diyetimin 4 gunundeyim ve kilo vermek istiyorum
HosgeldinHep beraber bolca kilo verirz insallah ;-)
Hangi diyeti uyguluyorsun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HoşbuldukinşaAllah Netten araştırdığım kadarıyla kendime bazı kurallar koyarak az yemeye çalışıyorum , günlük 45 dk spor yapıyorum.Bol bol su içiyorum sen hangi diyeti uyguluyorsun ?
Ben karatay diyeti uyguluyorum. Ama ne yediginde onemli az yemekten ziyadeSpor iyiymis su da da sikinti yok. insallah sagliklica gider.kilolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam kendi kendime iş çıkardım bütün evi kaldırarak
Bitince mis gibi olucak diye kendimi kandırıyorumama 4 kişi olunca o iş biraz zor
Bugün şükür azim ettim ve bir tepe ütümü bitirdim
Akşam yemeğinden sonra hesapta yerleştirecektim ama nasıl yorulduysam yapamadımneyse tek derdim o kaldı
Bu arada iş yapmaktan nasıl gerildiysem büyük kızlada kapıştık
Yahu kıza bari makineyi boşaltıp kirli bulaşıkları diz dedim yarım yamalak iş yapmış birde o ara tam anneme gidecekti birşey götürmek için başladı kapıda söylenmeye yaptığım işi beğenmiyorsan bir daha bana iş miş yaptırma diye
Zaten felaket yorulmuşum tepem attı senle eve gelince görüşeceğiz dedim sadece
Eşim iş dönüşü çocukları alıp gelince yemek faslı falan derken bizim konuşma daha sonraya kaldı
Neyse yemekten sonra uzun uzun tartıştıkbir ara hafiften seslerde yükseldi birbirimize ama en sonunda tamam bundan sonra ben sana hiç bir iş yap demiyeceğim lanet olsun moduna girdim
Bir iki saat odasına kapanıp ağladı hatun ama sonra gelip özür diledi tabi bende ondan hatta oturdum izah ettim bak zaten yorgunum eee kiloda cabası ( iş yapmak bile küfür geliyor bu kiloyla )
Uzun uzun konuştuk ve birbirimize karşı daha dikkatli davranacağımıza söz verdik
Tabi ben biraz çakallık yaptım tartışma esnasında
Vicdanını yakalamak için bir ara haklısın ben çok kötü bir anneyim, özür dilerim sana istediğin gibi davranamıyorum diye, yok işte sen benim ilk göz ağrımsın ama demekki ben sana yeterince sevgi verememişim ki bana bukadar soğuk davranıyorsun gibi laflarla damardan girdim
Normal konuşsam biliyorum haklıyım diye inat edecek ve ancak babası zorluyor diye zoraki özür dileyecek
Cadı kendini uyanık sanıyor hani çirkefe yatarsam anam bana bulaşmaz, dilediğim gibi toto büyütür ve çok fazla iş buyurmaz diye ( ki inanın sadece bulaşık makinesini boşaltıp diz derim arada birde her akşam boş tabakları mutfağa atıverir)
Sonuçta boşa dememişler yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye
Ben öyle damardan girince anında yumuşadıhatta sonrasında eşim bir yemek kanalında erişte yapımını görünce kız sende ananla yapsana böyle hem size eğlence olur hem öğrenmiş olursun diyince eee Annem yapalım desin seve seve yaparım hem birlikte eğlenmiş oluruz dedi
Anam şu ergen gerileriyle uğraşmak ne zormuş
Neyseki ikimizde kinci değiliz
Artık uzun bir müddet gider böyle canım cicimkim bilir belki kalıcı olur
Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1209966
Kahvaltıda baharatlı omlet yaptım kendime bu seferAnam ben şu yumurtaya bayılıyorum yaaaaaaaaa hani sabah öğle akşam yesem bıkmam
Öğlende resim çekemedim iş arasında bir kase tavuk suyuna çorba ve yoğurt yedim
Eki Görüntüle 1209967
Akşam yemeğimde haşlanmış tavuk budu, yoğurtlu biber ( yaz geldi ya çok sık yaparım) birde domates vardı gayette doyurucu oldu
İnşallah sizinkide büyüdüğünde çok terbiyeli bir kuzu olucak
Çok şükür evlatlarımın küfür etme huyu yokanalarının aksine şaka bir yana ama bende bu ara bir dadandım kızlar elli kere birşey sorunca neydi neydi diye bazen dellenip ananın şeyi diyiveriyorum hatta bir keresine eşime de demiştimde bozulmuştu anamı ne karıştırıyorsun diye ( bizde anamda çok kullanır o lafı kızkardeşimde ) hemen işi gırgıra bağladım aaaa aşkım ne bozuluyorsun bizde gelenek o diye güldü geçti ama tabi ben elimden geldiğince onu bile söylememeye çalışıyorum
Sonuçta insan takılınca başka yerde de boş bulunabilir
Sorma canım valla bugün yorganlarımı bile yıkadım ama şükür ütüm dahil bütün çamaşırlarım bitti
Artık bir iki gün rahatım sonra yine makine dolar nasılsa
Canım çiş eğitimi en zorubende ilkten anam ev sidik kokacak sonunda diye korkuyordum çünkü görmediğim zaman işerse diye korkuyordum
Eminim almışsındır ama almadıysanda mutlaka rahat bir lazımlık al kuzuya ve Salonun ortasına getir gerekirse
Ben öyle yapmıştımarada poposu uyuşuyordu ama çizgi filmini bile orada izletiyordum ve işediğini duyduğum an sanki inanılmaz güzel birşey yapmış gibi anamda benim kızım tuvaletine yaptı çişini diye alkış kıyamet koparıyordum
Oda ay çok iyi bir iş yaptım diye iyice havalara girip her defasında ıkınıp sıkınırdı tekrar yapayım diyeÇok şükür 1 haftada tam oturdu sonrada ufak ufak lazımlığı hole ve en son tuvalete taşııdık şimdi gidip oturur tuvalete sonrada başlar bağırmaya anneeeee gel totomu yıka der
( popo bile demez ayıp diye)
Yok kız aslında nefret ederim iş yapmaktan
Daha doğrusu yapana kadar çok üşenirim ama girişincede ille ince ayrıntıya girerim
Keşke zevk alabilsem diye geçiyor hep içimden ama yok anam ölene kadar iş yapacağımı düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyor
Neyseki eşim sağ olsun büyük temizliklerde yardımcı olur banada çıldırma noktasına gelmem
Sorma valla kızlar felaket babacı
Benim ikiside aşık babalarına ( küçük bana daha düşkün ama baba geldimi biraz ikinci plan oluyorum yinede)
Babası bin laf söyler hiç alınmaz ama ben az öte kay dediğim an başlar büyük söylenmeyeneyseki sadece ergenlikten dolayı şu ara böyle yoksa oda çok sevgi dolu bir kızdır bu dönemide bir atlatsak kına yakacağım artık nereme onu Allah bilir
İşte dediğin gibi kalkana kadar
Annem bekarkende hep derdi kaldır şu totonu işte canın istedimi af edersin Domuz gibi yapıyorsun benden daha titiz iş yapıyorsun diyeo başlayabilmek işte bende sorun ama öbür türlüde daha beter olur daha çok uğraşırım diye iki günde bir de olsa üstten geçiyorum her yeri ki azmasın
Hee yaptımbir kaç kişiye hani aklıma gelenlerden
Adaşım bende aynı senin gibi listelerden bıktımaksine liste olunca sanki daral geliyor
Bakalım bu şekilde kendimi çok iyi hissediyorum inşallah faydasınıda görürümde aynen ömür boyu devam ederim
Eşim bile alıştı 4 gün olucak eve ekmek almayalıminik kuşum zaten pek ekmek yemezdi ama sorun yok alışkanlık haline gelsin yemesede olur sonuçta zarar
Yok canım ilk kez tükettim zaten uzun zaman aradan sonraoda işte değişiklik olsun yanına diye
Salatayı unutmuşum sanırımyoksa bende çok severim
Bundan sonra daha dikkatli olurum
Aman diyeyim sakın takmayoksa sil baştan olur her şey
Dediğim gibi lazımlığı taşı salona otur sende yanına artık sohbetmi edersiniz, cizgi film mi izlersiniz yoksa şarkımı söylersiniz bilemem
İnşallah bir kaç gün sonra alışmış olur
Allah yardımcın olsun
Sakın güzelim bak ne güzel bir kaç gündür eksi görüyordun
Şimdi regl olduğundan canın tatlı istiyor ama gece yatarken tarçınlı süt iççok canın tatlı istiyorsa az şekerli muhallebi tarzı birşey yap en azından çikolatadan çok daha zararsız
Eniştenede söyle senin diyete suikast uygulamasıntamam güzel birşeye benziyor anlattığın şey ama inan kalorisi verdiğin emeğe yazık eder tahminimce
Mısır tuzsuz ve yağsız senin tatlı krizini kesmez bence :44: en güzeli tarçınlı süt canımhatta vanilya aroman varsa bir iki damla ekle daha hoş gelir kokusuda krizini keser
Anam ben destan yazana kadar eminim biri yazmıştır ama neyse bende yazayım
Canım kendi profiline giriyorsun ve Albümler kısmına giriyorsunyeni albüm diyorsun ve oraya yüklüyorsun resimlerini yanlış hatırlamıyorsam zaten soruyor kimler görebilir diye ( bir kutuya tıklıyorsun sadece arkadaşlarım görebilir diye ) ondan sonra aynı albüme her resim yüklediğinde sadece arkadaşlarının göreceği şekilde yüklüyor
bak ya hala kek diyop akşam sekizden sonra sıvılar harici herşey yasakkkk
o cadıyı yerim bennnsana ekstaradan spor yaptırıyor cimcimemm
offf meleğiim bi tatile gittin hem hasta oldun hem canın sıkıldııı
trbkler cnmmmm aynenn devammmm hadi bakalımmm tarçınlı süğt iç bol bol cnmm birde taze nane kokla iştahını keser
afiyetolsun esincim menün süperr
inanki ben değilim meleğimmm:18::18::44::44:
motiven düştüğü anda zayıflayınca alacağın kıyafetleri aç bak tamammı bitanemmm spora devam menülerini paylaşmaya devam bak ne güzel faydası oldu
biraz daha özleyeceksin bızdıkım yarın annem ameliyat için hastahaneye yatıyor cepten girmeyi de ben sevmiyorum dualarınızı esirgemeyin 2 gün diyalize girecek sonra ameliyat ne zaman çıkarız bilmiyorumm kaçamak yapmak yok geldiğimde kırk sayfa bile olsa geçmiş yaparım
cici bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?