80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kolaylık versin canım
ben detoks yapamadım bu gün yemek daveti aldık gene erteledim işallah yarın yapacam

Wauw super umarim bende 5 er 5er inerim 70lerde bi olayimda icim rahatlicak, regl oldum bugun yatagimdan cikmiyorum canim bisi yemek istemiyorda:s

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
kız senin yaşın genç ondan dedim sana sağlıklı olmaz diye.

allah kolaylık versin canım
ben detoks yapamadım bu gün yemek daveti aldık gene erteledim işallah yarın yapacam

kız senin yaşın genç ondan dedim sana sağlıklı olmaz diye.
sen ne durumdasin cnm benim tarti beni bigun 83 gosteriyo bi gun 81 anlamadim pili mi bitiyo

sen ne durumdasin cnm benim tarti beni bigun 83 gosteriyo bi gun 81 anlamadim pili mi bitiyo

canım dün 80,7 idim
yarın kısmetse detoks yapacam sabah gene tartılırım yazarım size. bende regl harici öle dalgalanmalar olmuyor.bayram sonu fena idim ama 82,8 bile görmüştüm.iyi hemen gitti kalsa fenaydı halim

gerci bende hala reglm o yuzden midir acaba cunku gercekten dikkat ediyorum yani
insallah detoks sana etki eder cnm goruruz hepberaber su 79 lari 79.9 a da raziyim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Annemleri uyurlayıp etrafı biraz toladıktan sonra kendimi bir 5 dakikalığına da olsa buraya atayım dedim
Eşim bugün süpriz yaptı ve erkenden eve damladı
Daha doğrusu bugün Beşiktaşın maçı varmış yabancı bir takıma karşı ilk lafını ettiğinde maç için izin isteyecek sanıyordum ama akşama hazırlanın ailecek maça gidiyoruz dedi

Hayatımda ilk kez maça gideceğim
Senelerdir eşime yalvarıyordum bir kerecikde olsa götür diye ama hiç kısmet olmadı Büyük kız fanatik Beşiktaşlı olduğundan havalara uçtu ( zaten benim tahminim hani hem Beyzanur mutlu olsun hemde birlikte birşey yapmış olalım diye eşim bu maçı icat etti )
Hemen bütün beşiktaş Şallarını ( 3 tane var cadıda ) birde koca beşiktaş bayrağını çıkardı meydana
Ne zaman gideceğiz diye sırayla gelip soruyor cadılar

Bakalım inşallah çok güzel geçer bende biraz deşarj olayım tezahurat yaparak
Tek düşüncem akşam yemeğini ne yapacağım :26: olmadı artık en zararsız şekilde atlatmaya bakacağım maç 8 buçuktaymış ve erken gideceğiz biletleri stadtan alıcağız diye o yüzden artık orada bulabileceğim en masum şeyi yerim evde salatalık malzemem olsaydı hemen kendime salata yapar yanımda götürürdüm ama marul falanda kalmamış :26:
Neyse artık bir çaresine bakacağım inşallah

Bencede kesinlikle dolabınla alakalı
Aslında ne güzel benimki 10 senelik buzdolabı tabi öyle bir teknolojisi yok iki günden sonra herşey bozulur
Bazen dua ediyorum Allahım bozulsunda yenisini alayım diye hani sırf buzdolabı için değil tüm sıkıldığım eşyalar için
Geçen anneme dedim kahve fincan takımı alacağım diye demezmi ulen ben sana vermiştim onları ne kullanmıyorsun kırdınmı yoksa diye onları aslında beğenmediğimden dolabın dibine tıkmıştım ve unutmuştum hee onları unuttum dedim ve anında sustum
Kendi paramlada alacak olsam anında engel oluyor pinti hatun

Valla eğer Türkiyeye gittiğinde köy gibi bir yerde kalıyorsan yada bahce varsa kesinlikle o zaman çok daha rahat olur senin için ama işte türkiyeye gidene kadar lazımlığın olsaydı öğrenirdi ve inan alışınca okadar rahat geliyorki kuzulara hani keşke daha evvel kurtulsaydık şu bezden derler akılları erse

Son düzenleme:
ooo ne guzel aksama maca gidiyosunuz demek super olursun canim bagirinca insan gercekten rahatliyo bende lunaparkta baya bagirdim gondolda birde su sandalye gibi varya birkac kisi yanyana oturup havaya kaldiriyo bagirdim bol bol cok rahatladim sonrasinda hatta esime dedim biz arada bi gelelim ben boyle bagirinca rahatliyorum diye
bende daha once gercek bir maca gitmedim kesin cok guzel gecer yemeginide insallah dengeleyebilirsin cnm
size bol eglenceler bir galatasarayli olarak kardes takimim besiktasa yabanci takima karsi bol sanslar diliyorum
yok cnm istanbula geliyorum normal dairede olcam annemlerde

Son düzenleyen: Moderatör:
gerci bende hala reglm o yuzden midir acaba cunku gercekten dikkat ediyorum yani
insallah detoks sana etki eder cnm goruruz hepberaber su 79 lari 79.9 a da raziyim
bende razıyım canım

ayyy maçmı hiç anlamam zevkte almam ama meraklıysan güzel geçer canım iyi eğlenceler
kızlar akşam görüşürüz çıktım ben byyyyyyyyyyyyyyyyyy

bende razıyım canım

ayyy maçmı hiç anlamam zevkte almam ama meraklıysan güzel geçer canım iyi eğlenceler
kızlar akşam görüşürüz çıktım ben byyyyyyyyyyyyyyyyyy

Byy cnm valla amac anlamak değil kendini heryerde eğlendirebilmek olurdu benim için

Iphone dan gönderildi

canımm ben baktım listelere gzel görünüyor benim listeme de yakın bakayım yapabilirsem onu deneyeceğim yarın

bu aralar çok sık giremiyorum telefonda internet paketim az kaldı baya iş yerine geldim ordan giriyorum haftaya da tatile gideceğiz ordan düzenli paylaşmlada bulunacğım inşallah

kızlaaaaaaaaaar dünkü menüm
kahvaltı : 2.5 dilim tam bugday ekmegi 5 zeytin domates salatalık yeşil biber 2 bardak çay 2 parça beyaz peynir

ara 1 sade kahve yarım saat arayla 1 nektari

öğle 3 kaşık mantı salata patlıcan yemeği

ara 2 bardak çay

akşam 4 kaşık pirinç pilavı 4 kaşık patlıcan yemeği 1 kase cacık

su : 2 litre
spor 1 saat yürüyüş

evet canım haklsın kuzenim ne kadar öyle yapsa da ben söylemeden duramam zaten tıkadım gerçekten kulaklarımı herkeseee herşeye
bende hesapladım o su miktarı mı benimki 2.77 çıktı ben 2 yi zar zor içiyorum onu nasıl içeceğim kii şimdi

Selam Aleykum :) Bende araniza katilabilirmiyim ? 18 yasindayim boyum 168 82 kiloyum 1 ay once ramazanda 4 kilo verdim.Bayramdan sonra diyete basladm.Suan Diyetimin 4 gunundeyim ve kilo vermek istiyorum

Son düzenleme:
Selam Aleykum :) Bende araniza katilabilirmiyim ? 18 yasindayim boyum 168 82 kiloyum 1 ay once ramazanda 4 kilo verdim.Bayramdan sonra diyete basladm.Suan Diyetimin 4 gunundeyim ve kilo vermek istiyorum

Hosgeldin Hep beraber bolca kilo verirz insallah ;-)
Hangi diyeti uyguluyorsun ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin Hep beraber bolca kilo verirz insallah ;-)
Hangi diyeti uyguluyorsun ?

Hoşbulduk inşaAllah Netten araştırdığım kadarıyla kendime bazı kurallar koyarak az yemeye çalışıyorum , günlük 45 dk spor yapıyorum.Bol bol su içiyorum sen hangi diyeti uyguluyorsun ?

Hoşbulduk inşaAllah Netten araştırdığım kadarıyla kendime bazı kurallar koyarak az yemeye çalışıyorum , günlük 45 dk spor yapıyorum.Bol bol su içiyorum sen hangi diyeti uyguluyorsun ?

Ben karatay diyeti uyguluyorum. Ama ne yediginde onemli az yemekten ziyade Spor iyiymis su da da sikinti yok. insallah sagliklica gider.kilolar

Bugun ki benim :
Sabah : 11.00 -kkk
Ara : 15.00 - Armut , turk kahvesi
Aksam : 19.30 - Kiymali patlican , mantar , bulgur pilavi , salata , ayran
Kahvaltidan bir resim.koyayim digerlerini cekemedim :-D
Sabah gene gec kaldik ya uyuyakalmisim :-D

Eklentiler

• $1407350411874.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 45
Ben karatay diyeti uyguluyorum. Ama ne yediginde onemli az yemekten ziyade Spor iyiymis su da da sikinti yok. insallah sagliklica gider.kilolar

Boyun kac ? Kac kilosun ? Karatay diyetiyle ne kadar kilo verdin canim

Hahaha abla cok guldum senin damardan girisine sen resmen film gibisinnnn yahuuu :))) zaten varya tartismalardan sonraa aralar pekte guzel olur taaaki yine dolup tartisana kadar cok super yiyosun ama cok az degilmi be 2 but? ben en fazla 4 5 yerim diyette ha normalde tum butlari verseler hayir demem tam bir etceyimm:))

Insha Allah istedigimiz gibi olur abla :)) hahha abla eniste hakli analar karistirilirsa is degisiyor hahaha aynen dogruu misafirlikte mesela milletin ortasinda agzindan kaci verir yerin dibine girersin,
Aynen bende bi giristigimde mutlaka herseyi piril piril yapmam gerekiyor :))

Hahah oyle olur zaten kizlar babalarina bi baska duskun olur. Aayy abla o ergenlik cagii varya insanii hayattan sogutur bende gectim o yollardan ne kotuydum ne kavgaciydimmm ama :s insha Allah cabuk atlatirsiniz, hahaha basina yak bence neguzel saclara bakim ben bu arada boya kullanmam hep kina kullanirim bu bi yildir ama kizil boyamayi dusunuyorum sarap kirmizisi :s ama kinanin ustune nasil tutturacam bilmiom simdide kizil ama ben tam kirmizi sarap rengini istiyorum,

Ay abla malesef bugun pek diyet yaptim diyemiycem ama fazlada kacirmadim :) yani canim hala tatli istiyor :) zaten dunde kacirmistim
Adetin bi gun once ve ilk gununde kendimi tutamiyorum ben. Yarin ikinci gun oldugu icin biraz dahakolay.
Hahahah enistem yazik kiyamiyor bana :) sagolsun cok severim enistemi biricik enistem ya :)) biricik baldiziyim onunnn tartisirizda dovusuruzde sakadan ama asla kus kalmayiz bi kac dk sonra konusuruz
Ay tarcinli sute bayiliyorum ama pekte tatligelmiyo okadar belki az kattigimdan, bu arada regl zamanda kilo verme dahami hizlidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar karatayda tereyag var ama ben omlet yaparken nekadar katacagimi pek bilmiyorum?? Biri resim cekebilirmi kullandiginda yoksa fazla katiyom ben galiba olcusunu tuturamadim.

Tamam abla bol bol tarcinli sut icecegim insha Allah, bugun pek diyet yaptim diyemiycem :s reglin ilk gunu malum ozaman gercekten dayanilmazim :) ama yarindevam insha Allah, bu arada dun kekten 1 catal yedim amaben malesef normal keki sevmiyorum islak keki seviyorum :)) aynen menulerimi paylasinca faydasi super. Ablacim annen icin simdidencoooook gecmis olsunnn Allah im daha saglikli omurler versin annecigine ve herkese ❤ opdummseni ve guzelll annenniii cooooookk muuuaahh!!!! gecmis dileklerimi ilet teyzemeee ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…