80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar kuru uzumu sormustum ama cevap alamadim tekrar soriyim gormemissinizdir cok merak ettim
Bilen varmi kuru uzum karatayda yasakmi? Cok severim cunku

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ohhhh ne guzel desarj olmussun macta. bayiliyorum oyle bagir cagir sesinin duyulmadigi ozgurluk alanlarina.

benim dolabim dokuz yillik bosh marka. gayet genis. memnunum ama b sinifi almisiz yanlislikla vakti zamaninda guzel yiyo yani elektirigi.

Kizlar kuru uzumu sormustum ama cevap alamadim tekrar soriyim gormemissinizdir cok merak ettim

canim tereyagini normalde margarini nasil kullaniyosan oyle kullan. zaten fazlasi kizartma gibi olur. kisik ateste yagi yakmadan erir erimez yumurtayi hemen dok canim. kuru uzum ise cok seker icerdigi icin bildigim kadariyla yasaklilar icinde bulunuyor. merak ettigin yiyecek olursa netten glisemik indeks tablosu na bak 50 nin altindakileri yiyebilirsin. yani sinir 50 fistigim.

bugunku menum:

kahvalti:
kk

sonra iki saat arayla ayran corbasi mi diyim ne diyeyimmm
birde iki kucuk eksi mor erik
4 bardak yesilcay liptonun esim almis
su 1 bucuk
topigin ve kendi sporlarim tamam cok spor yapamiyorum bu ara sirt agrim yuzunden ama
ip atlama
squat mekik
kol bacak hareketi yapiyorum sadce

ya kizlar imza bolumune istedigimiz seyi yaziyi nasil yazabiliyoruz acaba bilgiisi olan yardimci olabilir mi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Eve gireli 1 saat olucak neredeyse ama işte çocuğu yatır az dinlen falan derken ancak fırsatım oldu
Aslında geberiyorum yorgunluktan ama menü bildirmeydiğimi hatırlayınca hemen damladım

Maçta inanılmaz eğlendik ailecek bol bol resimde çekildik tabi
Küçük kuzum bayıldı ve sanırım benim gördüğüm insanların içinde en genç beşiktaşlıydı
Forması olmadığı için Türkiye forması giydirdim ona anam gelen geçen ona gülücük attı bazısı başını okşadı
O bile inanılmaz eğlendi hatta marşlara eşlik etmeye çalıştı ve bir ara bir baktık totoşunu sallayarak oynuyordu tabi arkamızdaki sıra koptu ona

Hesapta maçtan evvel yemek yiyecektik ama ufak bir aksilik oldu ve oraye gidince kartla bilet alamayacağını öğrenen eşim cebindeki tüm parayı biletlere yatırdı bozuk para izin vermiyorlar diye yanımıza bile almamıştık
Allahtan arabanın bir gözünde bozukluklar varmış 4 - 5 lira ancak para toparladı ve mecbur simide talim ettik tabi ben 1 tane tam yemedim ama felaket açım şu anda
Eşime kalsa maç dönüşü kart geçen bir yerde birşeyler yiyecektikte açlıktan bayılacağımı bilsem yemem bu saatte dedim
Bİrazdan yatarım ki bir an önce sabah olsuna kahvaltı edeyim

He aklımdayken sabah ve öğle yemeğimi paylaşayım

Makarna sadece 2 kaşık oda annemin boğazından geçmedi ille bir tadına bak diye diye bir hal oldu

bende razıyım canım

ayyy maçmı hiç anlamam zevkte almam ama meraklıysan güzel geçer canım iyi eğlenceler
kızlar akşam görüşürüz çıktım ben byyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canım valla bende baştan acaba sıkılırmıyım diye düşündüm stada varınca ama inanılmaz bir atmosferdi ( çok istemiştim senelerce ama maç başlamadan ulen bumudur diye düşündüm )
Mİllet birden bir doluştu, bir çoştu bende kendimi kaptırdım
Gerçekten çok rahatladım hani sık sık olmaz ama arada gitmek isterim

Babamıda götürmüştük ama sağ olsun huysuz kaynana modundaydı yok niye iki kere üzerimizi aradılar, yok niye sandalye varken millet ayakta izliyor maçı, yok niye millet sigara içiyormuş ( ki dumanı bize gelmedi bile ) yok efendim dışarda maça girmeden niye millet bira içiyorumuş bık bık bık tavuk gibi söylenip durdu eşime dedim bak bu yüzden işte babamı her yere çağırmak istemiyorum diye adam tutamıyor kendini alışmamış öyle şeyleri görmeye senelerce şimdi bu ne diyor
Dönüşte baya trafik var diye söylendi eşim nasıl gülüyor baba normaldir bütün stad boşaldı sonuçta diye
eşimin hoşuna gidiyor aksine ama ben tedirgin oluyorum çünkü bazen sesini yükseltiyor farkında olmadan ve bir gün biri sana lan diyecek diye korkuyorum

Selam Aleykum :) Bende araniza katilabilirmiyim ? 18 yasindayim boyum 168 82 kiloyum 1 ay once ramazanda 4 kilo verdim.Bayramdan sonra diyete basladm.Suan Diyetimin 4 gunundeyim ve kilo vermek istiyorum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte zayıflarız

Canım yanılmıyorsam adaşım sana üzüm yasak demişti
TAm emin değilim ama kuru üzüm çok fazla işlem görüyor hatta ilaçlanıyor ( bizim bağdan biliyorum ) kuruması için kimyasal kullanılıyor ve kesinlikle çok çok iyi yıkanması gerek
Ben o olayı gördüğüm için artık kuru üzüm pek yemiyorum pek değil hiç yemiyorum ve çocuklarada yedirmiyorum

ohhhh ne guzel desarj olmussun macta. bayiliyorum oyle bagir cagir sesinin duyulmadigi ozgurluk alanlarina.

benim dolabim dokuz yillik bosh marka. gayet genis. memnunum ama b sinifi almisiz yanlislikla vakti zamaninda guzel yiyo yani elektirigi.

Ay sorma inanılmaz iyi geldi ucuz bilet kalmamıştı bizde bir sonraki biletlerden aldık ama gerçekten deydi
Ailecek sinirleri boşaltıp geldik artık uzun bir müddet bana yeter BU

kizlaaaar acayip mutluyum. az once beden olculerime baktim ve en sonunda 44 beden olmusum hatta 42 ye yaklasmisim. hemen yaklasik iki yil once aldigim ve birkerecik bile giyemedigim pantolonumu denedim cuk oturdu ya. eski bir etegim de vardi giymekten keyif aldigim o da oldu. su an bulutlarda ucuyorum. muhtemelen bir magazaya girsem ve pantolon almak istesem alabilirim. beni yok lafini duymadan. allahim sukurler olsun sana

kiiiiz fotolar super. bayildim ve kararinda olmus hersey bence. afiyet leptin olsun canim

Boyun kac ? Kac kilosun ? Karatay diyetiyle ne kadar kilo verdin canim
hoş geldin canım bende karatay yapıyorum.ama karatay bi taş devri beslenmesi olduğu için geçici dönem diyeti değil gerçek beslenmenin taaa kendisidir
sana ilk kitabının linkini vereyim okumaya başla . linkten bilgisayarına indirip kitabı açacaksın okey e kitaptır.byyy
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf

bir yumurta için göz kararı iki fındık kadar yeter canım

sindim sonucu merakla bekliyorum ben az sonra süprizi patlatacağım

çok sevindim tebrikler canım

kızlar günaydın önce dünki menumu yazayım
kalkınca 2brdk su çörekotu ketentohumu öğütülmüş içtim ve kefir
kahvaltı kkk sı 1 taze incir
öğle ızgara köfte salata
akşam fırında patlıcan yemeği ve az makarna
2 hurma
spor
sabah 40dk yuruyus 15dk yuzme
akşam 40dk yuruyus 20dk yuzme

banu m ben yemeklerimin yanına ekmek yemediğimden muhakkak karbonhidrat ekliyorum biliyorsun beyin sadece karbonhidratla besleniyor.bazen eleştiri alıyorum pilav( kesinlikle bulgur) ve makarna dan dolayı sen bu eleştirileri ve menumu bu gün yorumlarmısın canım

yoldaşlarım ben bu gün ayran detoksumu getirdim ofise başlıcam işallah. sabah bi karın ağrısıyla uyandım bi baktım reglm geliyor neyse az dolandım tartıldım. bide ne göreyim regl ragmen tartı sırayla bana 79,8-79,9-ve 80,00 dedi kaldı :) ölmem inmem dedi ama çok sevindim havalara zıpladım
hayatımda hiç bu kadar hızla kilo vermedim hemde doyarak acıkmadan.üstelik ağır sporda yapmıyorum.metobolizmam beni gene sevmeye başladı anlaşılan
daha kimse bizi tutamazz yupiiiiiiii

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gece sıcaktan ve açlıktan zor uyudum ama sabah 9da uyanıp hemen kahvaltımı yaptım ohhh dünya varmış Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ...Aminnnnnnn

Bugün öğle yemeği derdim yok dün annem sağ olsun taze fasülyeyi yersiniz diye bıraktı ( hatun dün uğraşmıyayım diye öğle yemeğinide alıp gelmişti ) Aslında evde de pek birşey kalmadı bu akşam tekrar bir market yapayım
Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz 15ci sene giriyoruz
Eşim dün seni çok istediğin bir yere götüreceğim yemeğe dedi sıkıştırınca mecbur itiraf etti beni kız kulesine yemeğe götürmeyi düşünmüş düşünmüş diyorum çünkü dün gece rezervasyonu birlikte yapmıştık ama sonra sayfayı inceleyip eşimin menülerde yanlış yere baktığını görünce bu sabah rezervasyonu iptal ettirdim
Adamcağız 29 lira okumuş menü fiyatını meğer onun baktığı sadece bir adet içecek + 1 patates kızartması fiyatıymış yanında yemek falan yokmuş ya boşver az daha pahalı olsun ne olucak sen çok istiyordun dedi ama akşam yemeği menülerini görün ikimizde böyle olduk
Kişi başına en basit akşam yemeği menüsüne 145 lira yazmışlar
Yani karı koca 290 lira ulen o paraya ben evi doldururum dedim eşime tabi internetten iptal olmuyor diye telefon açtım sabah sabah
Eşim çok üzüldü oraya gitmek istediğim halde gidemiyoruz diye ama ben zaten ille yemek yemeğe gidelim demiyorum ya sırf manzarasını görüp dönsem yeter
Neyse nasip değilmiş diyelim
Onun yerine güzel bir yerde baş başa yemek yer sonrada istersen sinemaya gideriz dedi

Tabi çocuklar annemde kalacaklar
Umarım benim büyük cadı ufağını bu sefer oyalarda gecemizi bozmazlar

Şükür bugün işim yok keyif yapacağım şimdiden yarın ne giyeceğime bir bakayım bari fırsat o firsat

Harikasın canım
Birde geçen gün diyordun okadar kızı sallıyorum totoş erimedi diye demekki baya bir erimiş
Darısı bizlerin başına

kiiiiz fotolar super. bayildim ve kararinda olmus hersey bence. afiyet leptin olsun canim

Teşekkür ederim canım valla resimli olunca daha zevkli oluyor hatta her gün ay bugün nasıl koysam tabağıma da hoş görünse diye düşünüyorum Dün annemlerle sofrada yemek yerken resmini çekince hepsi nasıl şaşırdı dedim kızlar beni takiip ediyor fazla yersem hööst yimmmeee bebemmm yime diyecekler bana

Son düzenleme:

Ben bile atladım hemen indiriyorum bari alana kadar bilgisayardan okurum

İnşallah çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Hoşgeldin cnm eğlenmene sevindim rahatlamışsında ne güzel Bencede arada bir yapın böyle iyi geliyo hemde ailecek bir etkinlik yapmış oluyorsunuz cocuklarla :)
Ac kalkışsın umarım kahvaltını yapmışsındır cnm
Keşke gece 1 bardak ayran yada süt içseydin

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim :) İnşaAllah hemen başlıcam okumaya

Ben bile atladım hemen indiriyorum bari alana kadar bilgisayardan okurum

İnşallah çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

kitap sindiden hediyeydi kızlar onada teşekkürler bu arada. hep beraber işallah vereceğizzzz

Son düzenleme:

Ohh gozun aydin insallah 36 38 lere
Ne buyuk keyiftir o eski kiyafete girebilmek :-D

Bilmedigim bisey ogrendim beeeen beyin karbonhidratla besleniyo demissiniz. demek o yuzden menulerinizde makarna pilav vardi. Bende genelde bulgur ekliyorum menume ama makarna eklememistim hic. nasil yapiyorsunuz makarnayi bende yemek istiyorum makarna :-( siviyag kullanmiyoruz ondan soruyorum makaena yapmayi bilmiyo gibi anlasilmayim :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süt ufaklığa bile yoktu bende 1 koca bardak ev yapımı vişne suyu içtim ( yaptığımdan beri içmemiştim adam şekersiz diyip duruyordu hakkikaten şekersizmiş ) hani en azından midemi tutar biraz diye ama oda kırmızı içme suyundan az tatlı olmuş neyse tam benlik
Kahvaltımı 9u az geçiyordu yaptım

Hoşbulduk :) İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…