Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Annemleri uyurlayıp etrafı biraz toladıktan sonra kendimi bir 5 dakikalığına da olsa buraya atayım dedim
Eşim bugün süpriz yaptı ve erkenden eve damladı
Daha doğrusu bugün Beşiktaşın maçı varmış yabancı bir takıma karşıilk lafını ettiğinde maç için izin isteyecek sanıyordum ama akşama hazırlanın ailecek maça gidiyoruz dedi
Hayatımda ilk kez maça gideceğim
Senelerdir eşime yalvarıyordum bir kerecikde olsa götür diye ama hiç kısmet olmadıBüyük kız fanatik Beşiktaşlı olduğundan havalara uçtu ( zaten benim tahminim hani hem Beyzanur mutlu olsun hemde birlikte birşey yapmış olalım diye eşim bu maçı icat etti )
Hemen bütün beşiktaş Şallarını ( 3 tane var cadıda) birde koca beşiktaş bayrağını çıkardı meydana
Ne zaman gideceğiz diye sırayla gelip soruyor cadılar
Bakalım inşallah çok güzel geçer bende biraz deşarj olayım tezahurat yaparak
Tek düşüncem akşam yemeğini ne yapacağım :26: olmadı artık en zararsız şekilde atlatmaya bakacağımmaç 8 buçuktaymış ve erken gideceğiz biletleri stadtan alıcağız diye o yüzden artık orada bulabileceğim en masum şeyi yerim evde salatalık malzemem olsaydı hemen kendime salata yapar yanımda götürürdüm ama marul falanda kalmamış :26:
Neyse artık bir çaresine bakacağım inşallah
Bencede kesinlikle dolabınla alakalı
Aslında ne güzel benimki 10 senelik buzdolabıtabi öyle bir teknolojisi yok iki günden sonra herşey bozulur
Bazen dua ediyorum Allahım bozulsunda yenisini alayım diyehani sırf buzdolabı için değil tüm sıkıldığım eşyalar için
Geçen anneme dedim kahve fincan takımı alacağım diyedemezmi ulen ben sana vermiştim onları ne kullanmıyorsun kırdınmı yoksa diye onları aslında beğenmediğimden dolabın dibine tıkmıştım ve unutmuştum hee onları unuttum dedim ve anında sustum
Kendi paramlada alacak olsam anında engel oluyor pinti hatun
Valla eğer Türkiyeye gittiğinde köy gibi bir yerde kalıyorsan yada bahce varsa kesinlikle o zaman çok daha rahat olur senin içinama işte türkiyeye gidene kadar lazımlığın olsaydı öğrenirdi ve inan alışınca okadar rahat geliyorki kuzulara hani keşke daha evvel kurtulsaydık şu bezden derler akılları erse
Kizlar karatayda tereyag var ama ben omlet yaparken nekadar katacagimi pek bilmiyorum?? Biri resim cekebilirmi kullandiginda yoksa fazla katiyom ben galiba olcusunu tuturamadim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Kizlar kuru uzumu sormustum ama cevap alamadim tekrar soriyim gormemissinizdir cok merak ettim
Bilen varmi kuru uzum karatayda yasakmi? Cok severim cunku
Boyun kac ? Kac kilosun ? Karatay diyetiyle ne kadar kilo verdin canim
bende razıyım canım
ayyy maçmı hiç anlamam zevkte almam ama meraklıysan güzel geçer canım iyi eğlenceler
kızlar akşam görüşürüz çıktım ben byyyyyyyyyyyyyyyyyy
Selam Aleykum :) Bende araniza katilabilirmiyim ? 18 yasindayim boyum 168 82 kiloyum1 ay once ramazanda 4 kilo verdim.Bayramdan sonra diyete basladm.Suan Diyetimin 4 gunundeyim ve kilo vermek istiyorum
Kizlar kuru uzumu sormustum ama cevap alamadim tekrar soriyim gormemissinizdir cok merak ettim
Bilen varmi kuru uzum karatayda yasakmi? Cok severim cunku
ohhhh ne guzel desarj olmussun macta. bayiliyorum oyle bagir cagir sesinin duyulmadigi ozgurluk alanlarina.
benim dolabim dokuz yillik bosh marka. gayet genis. memnunum ama b sinifi almisiz yanlislikla vakti zamaninda guzel yiyo yani elektirigi.
Eve gireli 1 saat olucak neredeyse ama işte çocuğu yatır az dinlen falan derken ancak fırsatım oldu
Aslında geberiyorum yorgunluktanama menü bildirmeydiğimi hatırlayınca hemen damladım
Maçta inanılmaz eğlendik ailecekbol bol resimde çekildik tabi
Küçük kuzum bayıldı ve sanırım benim gördüğüm insanların içinde en genç beşiktaşlıydı
Forması olmadığı için Türkiye forması giydirdim onaanam gelen geçen ona gülücük attı bazısı başını okşadı
O bile inanılmaz eğlendihatta marşlara eşlik etmeye çalıştı ve bir ara bir baktık totoşunu sallayarak oynuyordu tabi arkamızdaki sıra koptu ona
Hesapta maçtan evvel yemek yiyecektik ama ufak bir aksilik oldu ve oraye gidince kartla bilet alamayacağını öğrenen eşim cebindeki tüm parayı biletlere yatırdıbozuk para izin vermiyorlar diye yanımıza bile almamıştık
Allahtan arabanın bir gözünde bozukluklar varmış4 - 5 lira ancak para toparladı ve mecbur simide talim ettik tabi ben 1 tane tam yemedim ama felaket açım şu anda
Eşime kalsa maç dönüşü kart geçen bir yerde birşeyler yiyecektikte açlıktan bayılacağımı bilsem yemem bu saatte dedim
Bİrazdan yatarım ki bir an önce sabah olsuna kahvaltı edeyim
He aklımdayken sabah ve öğle yemeğimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1211727
Eki Görüntüle 1211729
Makarna sadece 2 kaşık oda annemin boğazından geçmedi ille bir tadına bak diye diye bir hal oldu
Canım valla bende baştan acaba sıkılırmıyım diye düşündüm stada varınca ama inanılmaz bir atmosferdi ( çok istemiştim senelerce ama maç başlamadan ulen bumudur diye düşündüm)
Mİllet birden bir doluştu, bir çoştu bende kendimi kaptırdım
Gerçekten çok rahatladımhani sık sık olmaz ama arada gitmek isterim
Babamıda götürmüştük ama sağ olsun huysuz kaynana modundaydıyok niye iki kere üzerimizi aradılar, yok niye sandalye varken millet ayakta izliyor maçı, yok niye millet sigara içiyormuş ( ki dumanı bize gelmedi bile ) yok efendim dışarda maça girmeden niye millet bira içiyorumuş bık bık bık tavuk gibi söylenip durdu eşime dedim bak bu yüzden işte babamı her yere çağırmak istemiyorum diye adam tutamıyor kendini alışmamış öyle şeyleri görmeye senelerce şimdi bu ne diyor
Dönüşte baya trafik var diye söylendieşim nasıl gülüyor baba normaldir bütün stad boşaldı sonuçta diye
eşimin hoşuna gidiyor aksine ama ben tedirgin oluyorum çünkü bazen sesini yükseltiyor farkında olmadan ve bir gün biri sana lan diyecek diye korkuyorum
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte zayıflarız
Canım yanılmıyorsam adaşım sana üzüm yasak demişti
TAm emin değilim ama kuru üzüm çok fazla işlem görüyor hatta ilaçlanıyor ( bizim bağdan biliyorum) kuruması için kimyasal kullanılıyor ve kesinlikle çok çok iyi yıkanması gerek
Ben o olayı gördüğüm için artık kuru üzüm pek yemiyorumpek değil hiç yemiyorum ve çocuklarada yedirmiyorum
Ay sorma inanılmaz iyi geldiucuz bilet kalmamıştı bizde bir sonraki biletlerden aldık ama gerçekten deydi
Ailecek sinirleri boşaltıp geldikartık uzun bir müddet bana yeter BU
hoş geldin canım bende karatay yapıyorum.ama karatay bi taş devri beslenmesi olduğu için geçici dönem diyeti değil gerçek beslenmenin taaa kendisidirBoyun kac ? Kac kilosun ? Karatay diyetiyle ne kadar kilo verdin canim
bir yumurta için göz kararı iki fındık kadar yeter canımKizlar karatayda tereyag var ama ben omlet yaparken nekadar katacagimi pek bilmiyorum?? Biri resim cekebilirmi kullandiginda yoksa fazla katiyom ben galiba olcusunu tuturamadim.
sindim sonucu merakla bekliyorum ben az sonra süprizi patlatacağımbugunku menum:
kahvalti:
kk
sonra iki saat arayla ayran corbasi mi diyim ne diyeyimmm
birde iki kucuk eksi mor erik
4 bardak yesilcay liptonun esim almis
su 1 bucuk
topigin ve kendi sporlarim tamam cok spor yapamiyorum bu ara sirt agrim yuzunden ama
ip atlama
squat mekik
kol bacak hareketi yapiyorum sadce
ya kizlar imza bolumune istedigimiz seyi yaziyi nasil yazabiliyoruz acaba bilgiisi olan yardimci olabilir mi
çok sevindim tebrikler canımkizlaaaar acayip mutluyum. az once beden olculerime baktim ve en sonunda 44 beden olmusum hatta 42 ye yaklasmisim. hemen yaklasik iki yil once aldigim ve birkerecik bile giyemedigim pantolonumu denedim cuk oturdu ya. eski bir etegim de vardi giymekten keyif aldigim o da oldu. su an bulutlarda ucuyorum. muhtemelen bir magazaya girsem ve pantolon almak istesem alabilirim. beni yok lafini duymadan. allahim sukurler olsun sana
kizlaaaar acayip mutluyum. az once beden olculerime baktim ve en sonunda 44 beden olmusum hatta 42 ye yaklasmisim. hemen yaklasik iki yil once aldigim ve birkerecik bile giyemedigim pantolonumu denedim cuk oturdu ya. eski bir etegim de vardi giymekten keyif aldigim o da oldu. su an bulutlarda ucuyorum. muhtemelen bir magazaya girsem ve pantolon almak istesem alabilirim. beni yok lafini duymadan. allahim sukurler olsun sana
kiiiiz fotolar super. bayildim ve kararinda olmus hersey bence. afiyet leptin olsun canim
hoş geldin canım bende karatay yapıyorum.ama karatay bi taş devri beslenmesi olduğu için geçici dönem diyeti değil gerçek beslenmenin taaa kendisidir
sana ilk kitabının linkini vereyim okumaya başla . linkten bilgisayarına indirip kitabı açacaksın okey e kitaptır.byyy
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
yoldaşlarım ben bu gün ayran detoksumu getirdim ofise başlıcam işallah. sabah bi karın ağrısıyla uyandım bi baktım reglm geliyor neyse az dolandım tartıldım. bide ne göreyim regl ragmen tartı sırayla bana 79,8-79,9-ve 80,00 dedi kaldı :) ölmem inmem dedi ama çok sevindim havalara zıpladım
hayatımda hiç bu kadar hızla kilo vermedim hemde doyarak acıkmadan.üstelik ağır sporda yapmıyorum.metobolizmam beni gene sevmeye başladı anlaşılan
daha kimse bizi tutamazz yupiiiiiiii
Eve gireli 1 saat olucak neredeyse ama işte çocuğu yatır az dinlen falan derken ancak fırsatım oldu
Aslında geberiyorum yorgunluktanama menü bildirmeydiğimi hatırlayınca hemen damladım
Küçük kuzum bayıldı ve sanırım benim gördüğüm insanların içinde en genç beşiktaşlıydı
Forması olmadığı için Türkiye forması giydirdim onaanam gelen geçen ona gülücük attı bazısı başını okşadı
O bile inanılmaz eğlendihatta marşlara eşlik etmeye çalıştı ve bir ara bir baktık totoşunu sallayarak oynuyordu tabi arkamızdaki sıra koptu ona
Hesapta maçtan evvel yemek yiyecektik ama ufak bir aksilik oldu ve oraye gidince kartla bilet alamayacağını öğrenen eşim cebindeki tüm parayı biletlere yatırdıbozuk para izin vermiyorlar diye yanımıza bile almamıştık
Allahtan arabanın bir gözünde bozukluklar varmış4 - 5 lira ancak para toparladı ve mecbur simide talim ettik tabi ben 1 tane tam yemedim ama felaket açım şu anda
Eşime kalsa maç dönüşü kart geçen bir yerde birşeyler yiyecektikte açlıktan bayılacağımı bilsem yemem bu saatte dedim
Eki Görüntüle 1211727
Eki Görüntüle 1211729
Makarna sadece 2 kaşık oda annemin boğazından geçmedi ille bir tadına bak diye diye bir hal oldu
Canım valla bende baştan acaba sıkılırmıyım diye düşündüm stada varınca ama inanılmaz bir atmosferdi ( çok istemiştim senelerce ama maç başlamadan ulen bumudur diye düşündüm)
Babamıda götürmüştük ama sağ olsun huysuz kaynana modundaydıyok niye iki kere üzerimizi aradılar, yok niye sandalye varken millet ayakta izliyor maçı, yok niye millet sigara içiyormuş ( ki dumanı bize gelmedi bile ) yok efendim dışarda maça girmeden niye millet bira içiyorumuş bık bık bık tavuk gibi söylenip durdu eşime dedim bak bu yüzden işte babamı her yere çağırmak istemiyorum diye adam tutamıyor kendini alışmamış öyle şeyleri görmeye senelerce şimdi bu ne diyor
Dönüşte baya trafik var diye söylendieşim nasıl gülüyor baba normaldir bütün stad boşaldı sonuçta diye
eşimin hoşuna gidiyor aksine ama ben tedirgin oluyorum çünkü bazen sesini yükseltiyor farkında olmadan ve bir gün biri sana lan diyecek diye korkuyorum
Aramıza hoşgeldin
TAm emin değilim ama kuru üzüm çok fazla işlem görüyor hatta ilaçlanıyor ( bizim bağdan biliyorum) kuruması için kimyasal kullanılıyor ve kesinlikle çok çok iyi yıkanması gerek
Ben o olayı gördüğüm için artık kuru üzüm pek yemiyorumpek değil hiç yemiyorum ve çocuklarada yedirmiyorum
Ay sorma inanılmaz iyi geldiucuz bilet kalmamıştı bizde bir sonraki biletlerden aldık ama gerçekten deydi
hoş geldin canım bende karatay yapıyorum.ama karatay bi taş devri beslenmesi olduğu için geçici dönem diyeti değil gerçek beslenmenin taaa kendisidir
sana ilk kitabının linkini vereyim okumaya başla . linkten bilgisayarına indirip kitabı açacaksın okey e kitaptır.byyy
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
bir yumurta için göz kararı iki fındık kadar yeter canım
sindim sonucu merakla bekliyorum ben az sonra süprizi patlatacağım
çok sevindim tebrikler canım
Ben bile atladım hemenindiriyorum bari alana kadar bilgisayardan okurum
İnşallah çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
kizlaaaar acayip mutluyum. az once beden olculerime baktim ve en sonunda 44 beden olmusum hatta 42 ye yaklasmisim. hemen yaklasik iki yil once aldigim ve birkerecik bile giyemedigim pantolonumu denedim cuk oturdu ya. eski bir etegim de vardi giymekten keyif aldigim o da oldu. su an bulutlarda ucuyorum. muhtemelen bir magazaya girsem ve pantolon almak istesem alabilirim. beni yok lafini duymadan. allahim sukurler olsun sana
kızlar günaydın önce dünki menumu yazayım
kalkınca 2brdk su çörekotu ketentohumu öğütülmüş içtim ve kefir
kahvaltı kkk sı 1 taze incir
öğle ızgara köfte salata
akşam fırında patlıcan yemeği ve az makarna
2 hurma
spor
sabah 40dk yuruyus 15dk yuzme
akşam 40dk yuruyus 20dk yuzme
banu m ben yemeklerimin yanına ekmek yemediğimden muhakkak karbonhidrat ekliyorum biliyorsun beyin sadece karbonhidratla besleniyor.bazen eleştiri alıyorum pilav( kesinlikle bulgur) ve makarna dan dolayı sen bu eleştirileri ve menumu bu gün yorumlarmısın canım
canim daha yeni basladim bende. boyum 165 kilom 82.2 idi basladigmda. alti gun oldu suan 81.1 im
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin cnm eğlenmene sevindim rahatlamışsında ne güzel Bencede arada bir yapın böyle iyi geliyo hemde ailecek bir etkinlik yapmış oluyorsunuz cocuklarla :)
Ac kalkışsın umarım kahvaltını yapmışsındır cnm
Keşke gece 1 bardak ayran yada süt içseydin
Iphone dan gönderildi
Eki Görüntüle 1211727
Eki Görüntüle 1211729
Aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?