80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

genelde annecimin yaptığı ev makarnası. hazırda olur yokluğunda. karatayda bulgurunda ( asla market bulguru değil kepekli köy bulguru kullanırım yıllardır) makarnanında püf noktası fokur fokur pişmeden hafif ateşte kısa sürede haşlanması hatta bulgur sıcak suyla haşlanıp çiğ ereyağıyla yağlayıp yemek banumda cevaplar ben böyle yapıyorum.ben karataya başladığımda hatalar yaptım karbonhidrat eksikliğinden halsizlik isteksizlik başlamıştı hemen farkettim düzelttim toparlanmam 2 hafta almıştı. ekmek kesince yeterli basit karbonhidrat almayı unutmayın kızlar.kitapta herşey var linkten alıp okuyun e kitabı okey 2 günde okuyup bitiyor sonra tekrar tekrar okuyun

Son düzenleme:
aa ama olsun visne suyu icmissin cnm nasilsa sekersiz zarari olmaz

patlattin bile nm masallah sana

günaydınn şekerciklerim musmutlu bir gün yaşayın inşallah

kız cecoşummmm face de resimlerini gördüm hiç öyle 120 lik durmuyosun tatlım seni gördüğüm zamanlardaki gibisin senin tartıda bi numara olmasın sakın:44:
Gerçekten 120 bile olsan sanırım zamanında spor ve yüzmeden dolayı sıkılaştın
Şu ameliyat fikrini kafandan tamamen at ameliyatlık bi kilon yok resimlerini görünce kesin karar verdim seni ameliyat ettirmicem
Benimde 2 ayda en az 10 kilo vermem gerek yeğenimin nişanı var ve ben biraz da olsa kilo vermiş olarak gitmek istiyorum inşallahhh
Hadi koş takıma Listeye alıyorum seni bu hafta bu kadar totoş üstüne oturduk yeter şimdi eritme zamanı:8

Tekrar söylüyorum bitanem hiç abartı kilolu durmuyosun fıstığım maşallah sana benim güzel arkadaşım
2014 de az bi sıkıcaz bitaraflarımızı ama emin ol 2015 bizim yılımız olacak
ayyyy Gaza geldimm hadi bismillah daha bi gayret hadiiii

Ben de köy bulguru kullanıyorum şuan. Ev makarnası da var kullanırım o zaman.
Kitabı ben D&R dan e kitap almıştım İlk iki gün bende de sürekli uyku olmuştu demekki ondanmış Neyseki şuan iyim gayet dinçim

hosgeldin cnm demek nisan var simdi iyi gaza gelmissindir
bende 18 agustos pazartesi turkiyeye gelcem gelene kadar 79-78 olmak istiyorum sen suan kac kilosun
cecoo su fotolari albume yada instagrama bi atsan bizde gorsek cnm
bende bi geleyim tum baya kitap almam lazim icinde karatay da olacak cunku elimin altinda olunca cok raahat oluyo altini cizmek istedigim yerler olur falan cok iyi oluyo

Ay sabah sabah moral verdin kız bana
Valla bende bazen ay ol gitsin diyorum sonrada oturup düşünüyorum ulen ömür boyu aradada olsa bir meyveli soda içemiyecekmiyim ne bileyim işte yemeğin yanında birşeyler içemeyecekmiyim ( mideyi genişletiyormuş yemek yanında su da olsa sıvı tüketmek ) üstelik bazıları aylarca tedirginlikten doğru dürüst yemediklerini ( damping olmsın diye ) yazmışlardı bir ara :44:
Onuda göze almak yemiyor acıkcası

Tamamdır canım o zaman takımada geleyim ama işte tedirgin oluyorum ya veremezde takıma zararım olursa diye
Ama dediğin gibi bende bu ara çok pis gaza geldim

kız hepsini direk fotograf makinesinden face'e attığımdan instagrama atmak için tek tek cepten girip kayıt edip öyle yayınlamam lazım
Facein varsa özelden ismini atta eklim seni olmadı istagrama atarım artık bir kaç resim

canim yil donumunuz kutlu olsun. umarim cok guzel gecirirsiniz. anam ne o fiyatlar oyle. normal bir yerde kisi basi tas catlasin 20 ciksin 149 ne ki amaaaan. allah firsatcilarin eline koymasin kimseyi

ha bu arada visne suyu hatali bir secim. her ne kadar sekersiz ve ev yapimi olsada normal meyve yemen daha iyi olurdu. atiyorum normal visneden on tane yiyeceksen suyunu icerek 30 tane yemis oldun kansekerini firlatti ve aciktin. ele verir.talkini kendi yutar salkimi oldu ama neyse:)))

malesef face yok hepsi var bi face yok oda vardi da esimle birlikte kapattik ikimizde nedense beyefndi face sevmiyo ama tweet instagram var bende

cnm nice mutlu yillara masallah 15. seneye giriyorsunuz simdiden insallah kizlar uslu dururlar anneannelerinde
iyi eglenceler simdiden

oh biz cagiralim gelme takima moni cagirsin git. verecegin olsun o takimda :))) saka bir yana takim acayip disipline ediyor insani. sadece takim arkadaslarinla degil takimlar arasi degil onlarca kisiyle yarisiyosun. asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik mecbur kilo veriyosun onca sorumluluk karsisinda. ben cok memnunum takima katildigim icin. burda az da olsa savsakladigim zamanlar oldu ama orda savsakladigim gibi benimle beraber onca kisi okka altina gidecegi icin duruyorum.

Haklısın canım valla içerken aklıma geldi de bardağın yarısı bitmişti amannn iç gitsin dedim o an
Ya normalde vişne ağzıma sürmem hatta eşim şu gezenlerden almış ve adam hep yumuşamışları doldurmuş yencek gibi değildi eee reçel yapacak halim yoktu bende buzlukta boşuna yer kaplamasın bari suyunu yapam dedim
Bencede en güzeli tane yemek tanede olsa gece yememek lazım oda ayrı

malesef face yok hepsi var bi face yok oda vardi da esimle birlikte kapattik ikimizde nedense beyefndi face sevmiyo ama tweet instagram var bende

Tamamdır canım o zaman ben en azından bir kaç tanesini kopyalayıp eklim

cnm nice mutlu yillara masallah 15. seneye giriyorsunuz simdiden insallah kizlar uslu dururlar anneannelerinde
iyi eglenceler simdiden

Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize nice 15ler nasip eder inşallah
Valla bakalım büyük kız şu ana kadar gayet ılımlı anannesinde yatmak konusunda ertesi günde onları gezdireceğimizi söyleyince eminim daha uslu dururlar daha doğrusu ufaklığı yine doktora gideceğim diye kandıracağım mecbur hastane dönüşüde seni gezmeye götüreceğim diyeceğim yerse artık

ay cnm yaaa valla ben okurken bile sinir krizleri gecirdim yaa bu ne allah sabir vermis gercektende
gorumcen kendi esiyle gitseydi alirmiydi sanki sizi yanina yaa
neyse bu sefer boyle oldu bi dahakine biz ailecek gitcez deyin gidin
hatir matir dinleme soran olursa esim oyle istiyo de onun basina at kimse bisey diyemez o zaman hakikaten yilda bir esinle cocuklarla vakit gecirceksin bezdirmisler yaa kiyamam sana ben

cocuktan sonra es olmak zor oluyo gercekten cnm insallah hersey yolunda gider

aa tr geliyorsun demek sonunda hoşgel canım sefa getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…