- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ohh gozun aydin insallah 36 38 lere
Ne buyuk keyiftir o eski kiyafete girebilmek :-D
Bilmedigim bisey ogrendim beeeenbeyin karbonhidratla besleniyo demissiniz. demek o yuzden menulerinizde makarna pilav vardi. Bende genelde bulgur ekliyorum menume ama makarna eklememistim hic. nasil yapiyorsunuz makarnayi bende yemek istiyorum makarna :-( siviyag kullanmiyoruz ondan soruyorum makaena yapmayi bilmiyo gibi anlasilmayim :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa ama olsun visne suyu icmissin cnm nasilsa sekersiz zarari olmazSüt ufaklığa bile yoktubende 1 koca bardak ev yapımı vişne suyu içtim ( yaptığımdan beri içmemiştim adam şekersiz diyip duruyordu hakkikaten şekersizmiş ) hani en azından midemi tutar biraz diye ama oda kırmızı içme suyundan az tatlı olmuş neyse tam benlik
Kahvaltımı 9u az geçiyordu yaptım
patlattin bile nm masallah sanahoş geldin canım bende karatay yapıyorum.ama karatay bi taş devri beslenmesi olduğu için geçici dönem diyeti değil gerçek beslenmenin taaa kendisidir
sana ilk kitabının linkini vereyim okumaya başla . linkten bilgisayarına indirip kitabı açacaksın okey e kitaptır.byyy
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
bir yumurta için göz kararı iki fındık kadar yeter canım
sindim sonucu merakla bekliyorum ben az sonra süprizi patlatacağım
çok sevindim tebrikler canım
kız cecoşummmm face de resimlerini gördüm hiç öyle 120 lik durmuyosun tatlım seni gördüğüm zamanlardaki gibisin senin tartıda bi numara olmasın sakın:44:Süt ufaklığa bile yoktubende 1 koca bardak ev yapımı vişne suyu içtim ( yaptığımdan beri içmemiştim adam şekersiz diyip duruyordu hakkikaten şekersizmiş ) hani en azından midemi tutar biraz diye ama oda kırmızı içme suyundan az tatlı olmuş neyse tam benlik
Kahvaltımı 9u az geçiyordu yaptım
genelde annecimin yaptığı ev makarnası. hazırda olur yokluğunda. karatayda bulgurunda ( asla market bulguru değil kepekli köy bulguru kullanırım yıllardır) makarnanında püf noktası fokur fokur pişmeden hafif ateşte kısa sürede haşlanması hatta bulgur sıcak suyla haşlanıp çiğ ereyağıyla yağlayıp yemek banumda cevaplar ben böyle yapıyorum.ben karataya başladığımda hatalar yaptım karbonhidrat eksikliğinden halsizlik isteksizlik başlamıştı hemen farkettim düzelttim toparlanmam 2 hafta almıştı. ekmek kesince yeterli basit karbonhidrat almayı unutmayın kızlar.kitapta herşey var linkten alıp okuyun e kitabı okey 2 günde okuyup bitiyor sonra tekrar tekrar okuyun
hosgeldin cnm demek nisan var simdi iyi gaza gelmissindirgünaydınn şekerciklerim musmutlu bir gün yaşayın inşallah
kız cecoşummmm face de resimlerini gördüm hiç öyle 120 lik durmuyosun tatlım seni gördüğüm zamanlardaki gibisin senin tartıda bi numara olmasın sakın:44:
Gerçekten 120 bile olsan sanırım zamanında spor ve yüzmeden dolayı sıkılaştın
Şu ameliyat fikrini kafandan tamamen at ameliyatlık bi kilon yokresimlerini görünce kesin karar verdim seni ameliyat ettirmicem
Benimde 2 ayda en az 10 kilo vermem gerek yeğenimin nişanı var ve ben biraz da olsa kilo vermiş olarak gitmek istiyorum inşallahhh
Hadi koş takıma Listeye alıyorum seni bu hafta bu kadar totoş üstüne oturduk yeter şimdi eritme zamanı:8
Tekrar söylüyorum bitanem hiç abartı kilolu durmuyosun fıstığım maşallah sana benim güzel arkadaşım
2014 de az bi sıkıcaz bitaraflarımızı ama emin ol 2015 bizim yılımız olacak
ayyyy Gaza geldimm hadi bismillah daha bi gayret hadiiii
bende bi geleyim tum baya kitap almam lazim icinde karatay da olacak cunku elimin altinda olunca cok raahat oluyo altini cizmek istedigim yerler olur falan cok iyi oluyoBen de köy bulguru kullanıyorum şuan. Ev makarnası da var kullanırım o zaman.
Kitabı ben D&R dan e kitap almıştımİlk iki gün bende de sürekli uyku olmuştu demekki ondanmış Neyseki şuan iyim gayet dinçim
günaydınn şekerciklerim musmutlu bir gün yaşayın inşallah
kız cecoşummmm face de resimlerini gördüm hiç öyle 120 lik durmuyosun tatlım seni gördüğüm zamanlardaki gibisin senin tartıda bi numara olmasın sakın:44:
Gerçekten 120 bile olsan sanırım zamanında spor ve yüzmeden dolayı sıkılaştın
Şu ameliyat fikrini kafandan tamamen at ameliyatlık bi kilon yokresimlerini görünce kesin karar verdim seni ameliyat ettirmicem
Benimde 2 ayda en az 10 kilo vermem gerek yeğenimin nişanı var ve ben biraz da olsa kilo vermiş olarak gitmek istiyorum inşallahhh
Hadi koş takıma Listeye alıyorum seni bu hafta bu kadar totoş üstüne oturduk yeter şimdi eritme zamanı:8
Tekrar söylüyorum bitanem hiç abartı kilolu durmuyosun fıstığım maşallah sana benim güzel arkadaşım
2014 de az bi sıkıcaz bitaraflarımızı ama emin ol 2015 bizim yılımız olacak
ayyyy Gaza geldimm hadi bismillah daha bi gayret hadiiii
hosgeldin cnm demek nisan var simdi iyi gaza gelmissindir
bende 18 agustos pazartesi turkiyeye gelcem gelene kadar 79-78 olmak istiyorum sen suan kac kilosun
cecoo su fotolari albume yada instagrama bi atsan bizde gorsek cnm
bende bi geleyim tum baya kitap almam lazim icinde karatay da olacak cunku elimin altinda olunca cok raahat oluyo altini cizmek istedigim yerler olur falan cok iyi oluyo
canim yil donumunuz kutlu olsun. umarim cok guzel gecirirsiniz. anam ne o fiyatlar oyle. normal bir yerde kisi basi tas catlasin 20 ciksin 149 ne ki amaaaan. allah firsatcilarin eline koymasin kimseyiSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gece sıcaktan ve açlıktan zor uyudumama sabah 9da uyanıp hemen kahvaltımı yaptım ohhh dünya varmış Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ...Aminnnnnnn
Bugün öğle yemeği derdim yokdün annem sağ olsun taze fasülyeyi yersiniz diye bıraktı ( hatun dün uğraşmıyayım diye öğle yemeğinide alıp gelmişti ) Aslında evde de pek birşey kalmadı bu akşam tekrar bir market yapayım
Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz15ci sene giriyoruz
Eşim dün seni çok istediğin bir yere götüreceğim yemeğe dedisıkıştırınca mecbur itiraf etti beni kız kulesine yemeğe götürmeyi düşünmüş düşünmüş diyorum çünkü dün gece rezervasyonu birlikte yapmıştık ama sonra sayfayı inceleyip eşimin menülerde yanlış yere baktığını görünce bu sabah rezervasyonu iptal ettirdim
Adamcağız 29 lira okumuş menü fiyatınımeğer onun baktığı sadece bir adet içecek + 1 patates kızartması fiyatıymış yanında yemek falan yokmuş ya boşver az daha pahalı olsun ne olucak sen çok istiyordun dedi ama akşam yemeği menülerini görün ikimizde böyle olduk
Kişi başına en basit akşam yemeği menüsüne 145 lira yazmışlar
Yani karı koca 290 liraulen o paraya ben evi doldururum dedim eşime tabi internetten iptal olmuyor diye telefon açtım sabah sabah
Eşim çok üzüldü oraya gitmek istediğim halde gidemiyoruz diye ama ben zaten ille yemek yemeğe gidelim demiyorum yasırf manzarasını görüp dönsem yeter
Neyse nasip değilmiş diyelim
Onun yerine güzel bir yerde baş başa yemek yer sonrada istersen sinemaya gideriz dedi
Tabi çocuklar annemde kalacaklar
Umarım benim büyük cadı ufağını bu sefer oyalarda gecemizi bozmazlar
Şükür bugün işim yokkeyif yapacağım şimdiden yarın ne giyeceğime bir bakayım bari fırsat o firsat
Harikasın canım
Birde geçen gün diyordun okadar kızı sallıyorum totoş erimedi diyedemekki baya bir erimiş
Darısı bizlerin başına
Teşekkür ederim canımvalla resimli olunca daha zevkli oluyor hatta her gün ay bugün nasıl koysam tabağıma da hoş görünse diye düşünüyorum Dün annemlerle sofrada yemek yerken resmini çekince hepsi nasıl şaşırdı dedim kızlar beni takiip ediyor fazla yersem hööst yimmmeee bebemmm yime diyecekler bana
malesef face yok hepsi var bi face yok oda vardi da esimle birlikte kapattik ikimizde nedense beyefndi face sevmiyo ama tweet instagram var bendekız hepsini direk fotograf makinesinden face'e attığımdan instagrama atmak için tek tek cepten girip kayıt edip öyle yayınlamam lazım
Facein varsa özelden ismini atta eklim seniolmadı istagrama atarım artık bir kaç resim
cnm nice mutlu yillara masallah 15. seneye giriyorsunuzSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gece sıcaktan ve açlıktan zor uyudumama sabah 9da uyanıp hemen kahvaltımı yaptım ohhh dünya varmış Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ...Aminnnnnnn
Bugün öğle yemeği derdim yokdün annem sağ olsun taze fasülyeyi yersiniz diye bıraktı ( hatun dün uğraşmıyayım diye öğle yemeğinide alıp gelmişti ) Aslında evde de pek birşey kalmadı bu akşam tekrar bir market yapayım
Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz15ci sene giriyoruz
Eşim dün seni çok istediğin bir yere götüreceğim yemeğe dedisıkıştırınca mecbur itiraf etti beni kız kulesine yemeğe götürmeyi düşünmüş düşünmüş diyorum çünkü dün gece rezervasyonu birlikte yapmıştık ama sonra sayfayı inceleyip eşimin menülerde yanlış yere baktığını görünce bu sabah rezervasyonu iptal ettirdim
Adamcağız 29 lira okumuş menü fiyatınımeğer onun baktığı sadece bir adet içecek + 1 patates kızartması fiyatıymış yanında yemek falan yokmuş ya boşver az daha pahalı olsun ne olucak sen çok istiyordun dedi ama akşam yemeği menülerini görün ikimizde böyle olduk
Kişi başına en basit akşam yemeği menüsüne 145 lira yazmışlar
Yani karı koca 290 liraulen o paraya ben evi doldururum dedim eşime tabi internetten iptal olmuyor diye telefon açtım sabah sabah
Eşim çok üzüldü oraya gitmek istediğim halde gidemiyoruz diye ama ben zaten ille yemek yemeğe gidelim demiyorum yasırf manzarasını görüp dönsem yeter
Neyse nasip değilmiş diyelim
Onun yerine güzel bir yerde baş başa yemek yer sonrada istersen sinemaya gideriz dedi
Tabi çocuklar annemde kalacaklar
Umarım benim büyük cadı ufağını bu sefer oyalarda gecemizi bozmazlar
Şükür bugün işim yokkeyif yapacağım şimdiden yarın ne giyeceğime bir bakayım bari fırsat o firsat
Harikasın canım
Birde geçen gün diyordun okadar kızı sallıyorum totoş erimedi diyedemekki baya bir erimiş
Darısı bizlerin başına
Teşekkür ederim canımvalla resimli olunca daha zevkli oluyor hatta her gün ay bugün nasıl koysam tabağıma da hoş görünse diye düşünüyorum Dün annemlerle sofrada yemek yerken resmini çekince hepsi nasıl şaşırdı dedim kızlar beni takiip ediyor fazla yersem hööst yimmmeee bebemmm yime diyecekler bana
Ay sabah sabah moral verdin kız bana
Valla bende bazen ay ol gitsin diyorum sonrada oturup düşünüyorum ulen ömür boyu aradada olsa bir meyveli soda içemiyecekmiyimne bileyim işte yemeğin yanında birşeyler içemeyecekmiyim ( mideyi genişletiyormuş yemek yanında su da olsa sıvı tüketmek ) üstelik bazıları aylarca tedirginlikten doğru dürüst yemediklerini ( damping olmsın diye ) yazmışlardı bir ara :44:
Onuda göze almak yemiyor acıkcası
Tamamdır canım o zaman takımada geleyimama işte tedirgin oluyorum ya veremezde takıma zararım olursa diye
Ama dediğin gibi bende bu ara çok pis gaza geldim
canim yil donumunuz kutlu olsun. umarim cok guzel gecirirsiniz. anam ne o fiyatlar oyle. normal bir yerde kisi basi tas catlasin 20 ciksin 149 ne ki amaaaan. allah firsatcilarin eline koymasin kimseyi
ha bu arada visne suyu hatali bir secim. her ne kadar sekersiz ve ev yapimi olsada normal meyve yemen daha iyi olurdu. atiyorum normal visneden on tane yiyeceksen suyunu icerek 30 tane yemis oldun kansekerini firlatti ve aciktin. ele verir.talkini kendi yutar salkimi oldu ama neyse:)))
malesef face yok hepsi var bi face yok oda vardi da esimle birlikte kapattik ikimizde nedense beyefndi face sevmiyo ama tweet instagram var bende
cnm nice mutlu yillara masallah 15. seneye giriyorsunuzsimdiden insallah kizlar uslu dururlar anneannelerinde
iyi eglenceler simdiden
ay cnm yaaa valla ben okurken bile sinir krizleri gecirdim yaa bu ne allah sabir vermis gercektendeselamün aleykün kızlarr
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...
çok şükkür evime geldim dün gece.. çok yorucu ve stresli bir tatildi,işallah bu ilk ve son olur..bizden başka herkes hayatından çok memnun olsa gerek seneyede ille beraber gidelim dediler durlular..işallah dedik ama içimizden tövbeler ettik..
zaten ramazanda sarsılmıştımi, üstüne hamam tuz biber ekti..havuza gir çık milletin donunu yıka as topla yemek bulaşık ,döküntü topla derken nerdeyse çıldırıcaktım..sağolsun görümce hanım hiç bir işe girmediği için ,birde üstüne onun işeri bana kaldığı için çok sıkıcı ve yorucu geçti..üstüne yanına 5 tl bile almadan yola çıkmasının ceremesinide ben çektim..zaten ondan otel ve yol masrafı istemiyoruz,kendi kendimiz ama her gördüğünü isteyen bi çocuğu ve her şeye saldıran kendisi olunca baya sinirlerimizi bozdu..
üstüne aa çok paramı harcaddınız sanki,oda paramı diye karşımıza geçip sırıttı uyuz..
neyse çok şükür bitti..ama bende bittim..hala ellerim tittrior sinirden..
gittiğimiz otelde tuttuğumuz oda 3kişilkti..orda buluruz nasılsa büyük oda dedik..bi gittik oda moda yok..allahdan ne olur oölmaz diye yanıma bi sünger almıştım hem arabada sığamadığımız için çocuklar arkada süngerde oturarak gitmişti...
oda bulamayınca benim kocayı balkona attık sen burda yat diye..bizde 3 yatağı birleştirdik ,4 ümüz yattık.görümce kızı ben benim kız..2 gece görümce benim kıza göz dikti git balkonda yat diye..benimde asabım bozuldu bıraktım ben yattım balkonda..yani paramızla pulumuzla rezil olduk..kocamla ben tatili balkonda geçirdik yerde süngerde.. allahdan balkon pakpenle kapatılmışda yatabildik yoksa imkanı yok,zaten hamandan çıkınca su gibi ter olduk ,donardık,yinede az üşüdük ama çaresiz katlandık çünki ben istedim bu çileyi..
dahada memnun edemedik görümceyi hala benim kıza dalaşıyor sığamadık diye ,zaten 3 kişi kaldılar 3 kişilik yatakta,onda bile sığamadılar..
neyse bu sene bitti..bir seferde kurtuldum ,zaten halamlarda bırakmadılar ayrı yiyip içelim...hep beraber yedik içtik..tam bi curcunaydı..
güya görümceyi onlar çok fazla müdahale edemezler diye götürdüm ama değişen hiç bişey olmadı,herkes bildiğini okudu..
neyse kendi düşen ağlamazmış,,ben yinede dert yanıyorum dayanamıyorum..
aslında evi toplamam lazım..gece 1 makine çamaşır attım. ordan gelen kap kacağı bulaşık makinesine koydum ama 1 makine daha bulaşık..5 makinede çamaşır var..evi götürmüşşüm sanki,çok işim var herşey yerleşicel yıkanacak..ama size yazmadan edemedim..çay içerken yazıyımda sonrada işlerime bakıyım dedim..
bi gelen olur şimdi ,ben gidiyim geçmişde uzundur gece bakarım artık..işallah herkes iyidir..
cocuktan sonra es olmak zor oluyo gercekten cnm insallah hersey yolunda giderHaklısın canım valla içerken aklıma geldi debardağın yarısı bitmişti amannn iç gitsin dedim o an
Ya normalde vişne ağzıma sürmem hatta eşim şu gezenlerden almış ve adam hep yumuşamışları doldurmuşyencek gibi değildi eee reçel yapacak halim yoktu bende buzlukta boşuna yer kaplamasın bari suyunu yapam dedim
Bencede en güzeli tane yemektanede olsa gece yememek lazım oda ayrı
Tamamdır canım o zaman ben en azından bir kaç tanesini kopyalayıp eklim
Çok teşekkür ederim canımRabbim hepimize nice 15ler nasip eder inşallah
Valla bakalım büyük kız şu ana kadar gayet ılımlı anannesinde yatmak konusundaertesi günde onları gezdireceğimizi söyleyince eminim daha uslu dururlar daha doğrusu ufaklığı yine doktora gideceğim diye kandıracağım mecbur hastane dönüşüde seni gezmeye götüreceğim diyeceğim yerse artık
hosgeldin cnm demek nisan var simdi iyi gaza gelmissindir
bende 18 agustos pazartesi turkiyeye gelcem gelene kadar 79-78 olmak istiyorum sen suan kac kilosun
cecoo su fotolari albume yada instagrama bi atsan bizde gorsek cnm
bende bi geleyim tum baya kitap almam lazim icinde karatay da olacak cunku elimin altinda olunca cok raahat oluyo altini cizmek istedigim yerler olur falan cok iyi oluyo
aa tr geliyorsun demek sonunda hoşgel canım sefa getir
Evet cnm bugünü saymazsak 10 gün sonra istanbuldayım inşallah :)
Iphone dan gönderildi
oh oh
ilk detoks çorbamı içiyom bu arada
Afiyet olsun cnm bende hiç bi halta yaramadı bari sende yarar inşallah
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?