80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cocuktan sonra es olmak zor oluyo gercekten cnm insallah hersey yolunda gider

Hemde ne zor Hadi büyük daha ufakken pek sıkıntı yaratmıyordu yatağında bütün gün otursa neden kuçağa alan yok diye kıskanmazdı sadece onun gözünün önünde yan yana oturmak yasaktı ama ufaklık o konuda acayip şakasına aşkım bir öpücük versene diyorum daha eşim bana yaklaşırken hemen araya girip babasını öpüyor
Banada inanılmaz düşkün ama yakınlaşma hissettiği an babasını korumaya alıyor babasını yiyeceğımı düşünüyor sanırım
İnanılmaz ilgi bekleyen bir çocuk hep o sevilsin o öpülsün istiyor

Aslında ablası istediğinde onu güzel oyalıyor da işte en son zoraki olmuştu ama bu sefer sanırım kabul eder nasılsa cebinde internetide var hani o bahane olamaz artık

Malesef öyle oluyo cnm bende eşimle yan yana bi gelelim hemen Ali bey ortamızda yerini alıyo
Tabi cocuk alışmış tüm gün ilgi onun üstünde bende olsam bende aynısını yapardım heralde
Bu arada fotolar cok guzel cnm maşallah hepinize
Ayrıca benim annemde seninle aynı kiloda cnm ve inan onun göbiş seninkinden daha büyük doğumla alakası var mı bilmiyorum ama biz 3 kardeş Sezeryan geldik :)
Annemde 2-4 kilo vermiş bakalım ben bi gideyim ona da el atıcam :)

Iphone dan gönderildi

Valla kızlar bugün beni iyice şırmartacaksınız Özellikle göbişim beni deli ediyor ama Allahın izniyle gidecek oda
Benim ikisininde normal doğum olması belkide etki etmiştir birde geçen sene Spor salonuna ve yüzme gitmiştim ya oda etkiledi sanırım
Valla 46 bedene düşsem bayram edeceğim hani orada takılıp kalsam der etmem yeterki biraz daha sağlıklı bi kilo olsun şimdiki sonuçt hayatı etkiliyor ( çok çabuk yoruluyor insan ve yapmak istediklerini yapamıyor :26: )

Evet cnm gercekten sağlık için önemli hoş sen ve annem yerinizde durmuyosunuz ama kilo yapışıp kaldı işte inşallah gidecek hepsi cnm
Bu arada beyza başladı mı spora hani yıl sonu balosu için yapcam diyodu onun cok değil ama spor yapsa bile gider gibi geliyo bana

Iphone dan gönderildi

İki gündür arkadaşlarıyla bir 15 - 20 dakika da olsa yürüyor ( daha çok dolaşmak bana göre ama en azından ufakta olsa bir yerden başladı )
Benimle birlike oda karatay yapıyor ama onunki biraz daha esnek ben dün 2 yk makarna yedim ona 4 koydum aklı kalmasın onda diye oda ekmek sürmüyor ağzına ve demesine göre tartıda 1 kg eksik görmüş bile tabi yarın belli olucak o

Aaa cok güzel olsun cnm o daha ergenlik çağında esnek olsun onun öğünleri ama daha cok hareket etsin zaten çabuk kilo verir bende 15 yaşımda cok kilo aldım liseye bi başladım 1. Dönem sonunda hepsi gitmişti kiloların şimdiden dikkat ederse büyüdüğünde de zorlanmaz kilo vercem diye
Şimdi kac kilo boyu kac sana yetişmiş maşallah

Iphone dan gönderildi

Tesekkur ettimmmm ablaacimmm☺💋💋💋❤❤❤❤ hemen kaydettim soylediklerini unutmiyimmm diyee muahhhh :))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

hoşbuldum tatlım ara ara böyle topiğinize burnumu uzatıyorumgaza geldim de inşallah havagazı olup uçucu olmaz

gerçekleri ve gördüğümü söyledim banucum
Aynen ya arada kendimizi şımartcaz yicez içcez ameliyat ol bir ömür hiç bi şe yiyeme ,otmuyuz ayol bitkisel hayatta yaşayalım

şekercimm yeni gelmiyokii uzun süredir izinliydi zaten takımda yani

Aayyyy neguzelll eglenmissin abla kizlarda pek eglenmistiiirr yaa ben o kuzuyuuu yerimmm hahah baban eskiii topraklardannn normal buuu abla :)) bu arada ozaman ben kuru uzuum yemiycem gerekmedikce. Ewet banu abla soylemisti dogruuu

Saolll canimmm❤

kizlar bana bi fikir verin ya catlicam dusunmekten ne yemek yapcam aksama... patlican kabak mantar bulgur.mercimek hepsini yeni yedik.daha deliricigim dusun dusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bile atladım hemen indiriyorum bari alana kadar bilgisayardan okurum

İnşallah çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Aynennn bende atladimmmm siteyeee okuyacagim insha Allah kitabi burda bulamam:ss

Kizlar inanmiyorummmmm :) 5 6 gundur diyeti uyguluyorum ama 2 gunu dikkat ettmedim yedim misirlari biskuvili cikolatalari cokta abartmadim ama aZda denilmez :) ona ragmen daha yeni tartiya ciktim 92,6 :)) 95,3dim :)) 2,6 kilo gitmis :)) demekki o biskuvileride atsaymisim kenara dahada cok verecektim belkide. Artik yemicem adetlerin ilk gunu haric :)) ayy motive oldummmmm, yolum daha cok uzun 55 60 belkide 50 olmak istiyorum. Ama 77de bile normal gozukurken o kilolardannasil olurum cok merak ediyorummmm. Halbuki boyy desen 1,60 77 cok gostermesi lazim ama bende baliketli gosteriyor. Bu arada hic demedim 1,70 olsam felan :)) ben boyumdan cooookk memnunumm yoksa 10 15 cm topuklular giyemezdim cook uzun olurdu 1,70deki bayan icin yani 1,80 185 olurdu abartili bir boy kadin icin o boyda kisa topuklular giyenler var cok yakisiyor Ama iste kisa topuklularida hic sevmiyorum :s ve minyon minyon dolasmayida cok seviyorum boyle minicik bi erkegin yaninda cocuk gibi hisseder kadin kendini ayy :)), herneyse devammmm :)) soyle bii 25 30 kilo versem 4 ayda 65 60la kisin tatile gitmek istiyorum 12inci ayda insha Allah :)) herkesi sasirtayimmm :))

Kizlar menu sormustum ama belirledim Ne yemek yapcagini bilemeyen varsa fikir olsun yazayim aksama menum : yogurt corbasi , barbunya , tavuk sote , salata

Yok yok bol su iç kendine bugunluk hakim ol sonra yarın tartıdan sonra Can'ın cok çekerse bi tatlı yersin

Iphone dan gönderildi
ben regliye bağlı tatlı atakları yaşamam pek sindim.zaten haftada 1 bazan hiç ağzıma koymuyorum.şekerden uzağım arada bide meyve yiyorum öğleden önce kahvaltıda felan okadar.

kizlar bana bi fikir verin ya catlicam dusunmekten ne yemek yapcam aksama... patlican kabak mantar bulgur.mercimek hepsini yeni yedik.daha deliricigim dusun dusun

benimde en büyük sıkıntımdır. ama biz neden kuru baklagilleri yemekten sayıp günlere yaymayız bilmem. mesela mercimek yemeği,nohut etli,fasulye , börülce vs. bunları hafta da 3 kez yapsak, 2 gün et balık yapsak zaten kalıyor 2-3 gün ondadada sebze yapsak bitip gidecek demi ama

Son düzenleme:
oh maşallah sana kız.ha gayret bak gidiyor.ama zırt pırt tartılma kız....

Aklıma geldi baklagil ama malum ıslatmak gerek önceden. Buzlukta barbunya aklıma geldi sonra
Hem diğerlerine göre daha çabuk pişer. Ah balık alabilceğim yer olsa hergün olsa hergün yerim çok severim.
Malesef alacak yerim yok işte

Efferim güzelim Dediğin gibi o bisküvileri falan yemeseydin daha iyi olurdu
İnşallah bu azimle devam edip hedefine çok rahat ulaşırsın ama sakın bisküviye rağmen veriyorum diye arada kaçamak yapma

Kizlar menu sormustum ama belirledim Ne yemek yapcagini bilemeyen varsa fikir olsun yazayim aksama menum : yogurt corbasi , barbunya , tavuk sote , salata

Bende şimdi ne yapsa bu kızcağız diye düşünüyordum
Menün gayet güzel hepsinden az az yersen zararı olmaz bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…