- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
bende regl oldum tam gununde dun yapsam iyiydi :) bakalım tartı ne gösterecek yarın bakalım
cocuktan sonra es olmak zor oluyo gercekten cnm insallah hersey yolunda gider
Hemde ne zorHadi büyük daha ufakken pek sıkıntı yaratmıyordu yatağında bütün gün otursa neden kuçağa alan yok diye kıskanmazdı sadece onun gözünün önünde yan yana oturmak yasaktı ama ufaklık o konuda acayip şakasına aşkım bir öpücük versene diyorum daha eşim bana yaklaşırken hemen araya girip babasını öpüyor
Banada inanılmaz düşkün ama yakınlaşma hissettiği an babasını korumaya alıyorbabasını yiyeceğımı düşünüyor sanırım
İnanılmaz ilgi bekleyen bir çocukhep o sevilsin o öpülsün istiyor
Aslında ablası istediğinde onu güzel oyalıyor da işte en son zoraki olmuştu ama bu sefer sanırım kabul edernasılsa cebinde internetide var hani o bahane olamaz artık
Malesef öyle oluyo cnm bende eşimle yan yana bi gelelim hemen Ali bey ortamızda yerini alıyo
Tabi cocuk alışmış tüm gün ilgi onun üstündebende olsam bende aynısını yapardım heralde
Bu arada fotolar cok guzel cnm maşallah hepinize
Ayrıca benim annemde seninle aynı kiloda cnm ve inan onun göbiş seninkinden daha büyük doğumla alakası var mı bilmiyorum ama biz 3 kardeş Sezeryan geldik :)
Annemde 2-4 kilo vermiş bakalım ben bi gideyim ona da el atıcam :)
Iphone dan gönderildi
Valla kızlar bugün beni iyice şırmartacaksınız Özellikle göbişim beni deli ediyor ama Allahın izniyle gidecek oda
Benim ikisininde normal doğum olması belkide etki etmiştir birde geçen sene Spor salonuna ve yüzme gitmiştim ya oda etkiledi sanırım
Valla 46 bedene düşsem bayram edeceğim hani orada takılıp kalsam der etmemyeterki biraz daha sağlıklı bi kilo olsun şimdiki sonuçt hayatı etkiliyor ( çok çabuk yoruluyor insan ve yapmak istediklerini yapamıyor :26: )
Evet cnm gercekten sağlık için önemli hoş sen ve annem yerinizde durmuyosunuz ama kilo yapışıp kaldı işte inşallah gidecek hepsi cnm
Bu arada beyza başladı mı spora hani yıl sonu balosu için yapcam diyodu onun cok değil ama spor yapsa bile gider gibi geliyo bana
Iphone dan gönderildi
İki gündür arkadaşlarıyla bir 15 - 20 dakika da olsa yürüyor ( daha çok dolaşmak bana göreama en azından ufakta olsa bir yerden başladı )
Benimle birlike oda karatay yapıyor ama onunki biraz daha esnekben dün 2 yk makarna yedim ona 4 koydum aklı kalmasın onda diye oda ekmek sürmüyor ağzına ve demesine göre tartıda 1 kg eksik görmüş bile tabi yarın belli olucak o
canim tereyagini normalde margarini nasil kullaniyosan oyle kullan. zaten fazlasi kizartma gibi olur. kisik ateste yagi yakmadan erir erimez yumurtayi hemen dok canim. kuru uzum ise cok seker icerdigi icin bildigim kadariyla yasaklilar icinde bulunuyor. merak ettigin yiyecek olursa netten glisemik indeks tablosu na bak 50 nin altindakileri yiyebilirsin. yani sinir 50 fistigim.
hoşbuldum tatlım ara ara böyle topiğinize burnumu uzatıyorumhosgeldin cnm demek nisan var simdi iyi gaza gelmissindir
bende 18 agustos pazartesi turkiyeye gelcem gelene kadar 79-78 olmak istiyorum sen suan kac kilosun
cecoo su fotolari albume yada instagrama bi atsan bizde gorsek cnm
bende bi geleyim tum baya kitap almam lazim icinde karatay da olacak cunku elimin altinda olunca cok raahat oluyo altini cizmek istedigim yerler olur falan cok iyi oluyo
Ay sabah sabah moral verdin kız bana
Valla bende bazen ay ol gitsin diyorum sonrada oturup düşünüyorum ulen ömür boyu aradada olsa bir meyveli soda içemiyecekmiyimne bileyim işte yemeğin yanında birşeyler içemeyecekmiyim ( mideyi genişletiyormuş yemek yanında su da olsa sıvı tüketmek ) üstelik bazıları aylarca tedirginlikten doğru dürüst yemediklerini ( damping olmsın diye ) yazmışlardı bir ara :44:
Onuda göze almak yemiyor acıkcası
Tamamdır canım o zaman takımada geleyimama işte tedirgin oluyorum ya veremezde takıma zararım olursa diye
Ama dediğin gibi bende bu ara çok pis gaza geldim
şekercimm yeni gelmiyokii uzun süredir izinliydi zaten takımda yanioh biz cagiralim gelme takima moni cagirsin git. verecegin olsun o takimda :))) saka bir yana takim acayip disipline ediyor insani. sadece takim arkadaslarinla degil takimlar arasi degil onlarca kisiyle yarisiyosun. asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik mecbur kilo veriyosun onca sorumluluk karsisinda. ben cok memnunum takima katildigim icin. burda az da olsa savsakladigim zamanlar oldu ama orda savsakladigim gibi benimle beraber onca kisi okka altina gidecegi icin duruyorum.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Eve gireli 1 saat olucak neredeyse ama işte çocuğu yatır az dinlen falan derken ancak fırsatım oldu
Aslında geberiyorum yorgunluktanama menü bildirmeydiğimi hatırlayınca hemen damladım
Maçta inanılmaz eğlendik ailecekbol bol resimde çekildik tabi
Küçük kuzum bayıldı ve sanırım benim gördüğüm insanların içinde en genç beşiktaşlıydı
Forması olmadığı için Türkiye forması giydirdim onaanam gelen geçen ona gülücük attı bazısı başını okşadı
O bile inanılmaz eğlendihatta marşlara eşlik etmeye çalıştı ve bir ara bir baktık totoşunu sallayarak oynuyordu tabi arkamızdaki sıra koptu ona
Hesapta maçtan evvel yemek yiyecektik ama ufak bir aksilik oldu ve oraye gidince kartla bilet alamayacağını öğrenen eşim cebindeki tüm parayı biletlere yatırdıbozuk para izin vermiyorlar diye yanımıza bile almamıştık
Allahtan arabanın bir gözünde bozukluklar varmış4 - 5 lira ancak para toparladı ve mecbur simide talim ettik tabi ben 1 tane tam yemedim ama felaket açım şu anda
Eşime kalsa maç dönüşü kart geçen bir yerde birşeyler yiyecektikte açlıktan bayılacağımı bilsem yemem bu saatte dedim
Bİrazdan yatarım ki bir an önce sabah olsuna kahvaltı edeyim
He aklımdayken sabah ve öğle yemeğimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1211727
Eki Görüntüle 1211729
Makarna sadece 2 kaşık oda annemin boğazından geçmedi ille bir tadına bak diye diye bir hal oldu
Canım valla bende baştan acaba sıkılırmıyım diye düşündüm stada varınca ama inanılmaz bir atmosferdi ( çok istemiştim senelerce ama maç başlamadan ulen bumudur diye düşündüm)
Mİllet birden bir doluştu, bir çoştu bende kendimi kaptırdım
Gerçekten çok rahatladımhani sık sık olmaz ama arada gitmek isterim
Babamıda götürmüştük ama sağ olsun huysuz kaynana modundaydıyok niye iki kere üzerimizi aradılar, yok niye sandalye varken millet ayakta izliyor maçı, yok niye millet sigara içiyormuş ( ki dumanı bize gelmedi bile ) yok efendim dışarda maça girmeden niye millet bira içiyorumuş bık bık bık tavuk gibi söylenip durdu eşime dedim bak bu yüzden işte babamı her yere çağırmak istemiyorum diye adam tutamıyor kendini alışmamış öyle şeyleri görmeye senelerce şimdi bu ne diyor
Dönüşte baya trafik var diye söylendieşim nasıl gülüyor baba normaldir bütün stad boşaldı sonuçta diye
eşimin hoşuna gidiyor aksine ama ben tedirgin oluyorum çünkü bazen sesini yükseltiyor farkında olmadan ve bir gün biri sana lan diyecek diye korkuyorum
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte zayıflarız
Canım yanılmıyorsam adaşım sana üzüm yasak demişti
TAm emin değilim ama kuru üzüm çok fazla işlem görüyor hatta ilaçlanıyor ( bizim bağdan biliyorum) kuruması için kimyasal kullanılıyor ve kesinlikle çok çok iyi yıkanması gerek
Ben o olayı gördüğüm için artık kuru üzüm pek yemiyorumpek değil hiç yemiyorum ve çocuklarada yedirmiyorum
Ay sorma inanılmaz iyi geldiucuz bilet kalmamıştı bizde bir sonraki biletlerden aldık ama gerçekten deydi
Ailecek sinirleri boşaltıp geldikartık uzun bir müddet bana yeter BU
hoş geldin canım bende karatay yapıyorum.ama karatay bi taş devri beslenmesi olduğu için geçici dönem diyeti değil gerçek beslenmenin taaa kendisidir
sana ilk kitabının linkini vereyim okumaya başla . linkten bilgisayarına indirip kitabı açacaksın okey e kitaptır.byyy
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
bir yumurta için göz kararı iki fındık kadar yeter canım
sindim sonucu merakla bekliyorum ben az sonra süprizi patlatacağım
çok sevindim tebrikler canım
Ben bile atladım hemenindiriyorum bari alana kadar bilgisayardan okurum
İnşallah çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
ben regliye bağlı tatlı atakları yaşamam pek sindim.zaten haftada 1 bazan hiç ağzıma koymuyorum.şekerden uzağım arada bide meyve yiyorum öğleden önce kahvaltıda felan okadar.Yok yok bol su iç kendine bugunluk hakim ol sonra yarın tartıdan sonra Can'ın cok çekerse bi tatlı yersin
Iphone dan gönderildi
kizlar bana bi fikir verin ya catlicam dusunmekten ne yemek yapcam aksama... patlican kabak mantar bulgur.mercimek hepsini yeni yedik.dahadeliricigim dusun dusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oh maşallah sana kız.ha gayret bak gidiyor.ama zırt pırt tartılma kız....Kizlar inanmiyorummmmm :) 5 6 gundur diyeti uyguluyorum ama 2 gunu dikkat ettmedim yedim misirlari biskuvili cikolatalari cokta abartmadim ama aZda denilmez :) ona ragmen daha yeni tartiya ciktim 92,6 :)) 95,3dim :)) 2,6 kilo gitmis :)) demekki o biskuvileride atsaymisim kenara dahada cok verecektim belkide. Artik yemicem adetlerin ilk gunu haric :)) ayy motive oldummmmm, yolum daha cok uzun 55 60 belkide 50 olmak istiyorum. Ama 77de bile normal gozukurken o kilolardannasil olurum cok merak ediyorummmm. Halbuki boyy desen 1,60 77 cok gostermesi lazim ama bende baliketli gosteriyor. Bu arada hic demedim 1,70 olsam felan :)) ben boyumdan cooookk memnunumm yoksa 10 15 cm topuklular giyemezdim cook uzun olurdu 1,70deki bayan icin yani 1,80 185 olurdu abartili bir boy kadin icin o boyda kisa topuklular giyenler var cok yakisiyor Ama iste kisa topuklularida hic sevmiyorum :s ve minyon minyon dolasmayida cok seviyorum boyle minicik bi erkegin yanindacocuk gibi hisseder kadin kendini ayy :)), herneyse devammmm :)) soyle bii 25 30 kilo versem 4 ayda 65 60la kisin tatile gitmek istiyorum 12inci ayda insha Allah :)) herkesi sasirtayimmm :))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ben regliye bağlı tatlı atakları yaşamam pek sindim.zaten haftada 1 bazan hiç ağzıma koymuyorum.şekerden uzağım arada bide meyve yiyorum öğleden önce kahvaltıda felan okadar.
benimde en büyük sıkıntımdır. ama biz neden kuru baklagilleri yemekten sayıp günlere yaymayız bilmem. mesela mercimek yemeği,nohut etli,fasulye , börülce vs. bunları hafta da 3 kez yapsak, 2 gün et balık yapsak zaten kalıyor 2-3 gün ondadada sebze yapsak bitip gidecek demi ama
Kizlar inanmiyorummmmm :) 5 6 gundur diyeti uyguluyorum ama 2 gunu dikkat ettmedim yedim misirlari biskuvili cikolatalari cokta abartmadim ama aZda denilmez :) ona ragmen daha yeni tartiya ciktim 92,6 :)) 95,3dim :)) 2,6 kilo gitmis :)) demekki o biskuvileride atsaymisim kenara dahada cok verecektim belkide. Artik yemicem adetlerin ilk gunu haric :)) ayy motive oldummmmm, yolum daha cok uzun 55 60 belkide 50 olmak istiyorum. Ama 77de bile normal gozukurken o kilolardannasil olurum cok merak ediyorummmm. Halbuki boyy desen 1,60 77 cok gostermesi lazim ama bende baliketli gosteriyor. Bu arada hic demedim 1,70 olsam felan :)) ben boyumdan cooookk memnunumm yoksa 10 15 cm topuklular giyemezdim cook uzun olurdu 1,70deki bayan icin yani 1,80 185 olurdu abartili bir boy kadin icin o boyda kisa topuklular giyenler var cok yakisiyor Ama iste kisa topuklularida hic sevmiyorum :s ve minyon minyon dolasmayida cok seviyorum boyle minicik bi erkegin yanindacocuk gibi hisseder kadin kendini ayy :)), herneyse devammmm :)) soyle bii 25 30 kilo versem 4 ayda 65 60la kisin tatile gitmek istiyorum 12inci ayda insha Allah :)) herkesi sasirtayimmm :))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Kizlar menu sormustum ama belirledimNe yemek yapcagini bilemeyen varsa fikir olsun yazayim aksama menum : yogurt corbasi , barbunya , tavuk sote , salata
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oh maşallah sana kız.ha gayret bak gidiyor.ama zırt pırt tartılma kız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?