Efferim güzelim Dediğin gibi o bisküvileri falan yemeseydin daha iyi olurdu
İnşallah bu azimle devam edip hedefine çok rahat ulaşırsın ama sakın bisküviye rağmen veriyorum diye arada kaçamak yapma
Bende şimdi ne yapsa bu kızcağız diye düşünüyordum
Menün gayet güzelhepsinden az az yersen zararı olmaz bence
Kizlar bende D vitamini asiri dusuk canan abla bundan bahsediyor kitabinda kilo verilemez diyor :| ilaclar aliyorum tabi her ay ama durmadan dusuyooor. Ilk doktorum kontrol ettiginde 100 olmasi gerekirken benim 10dan asagidaymis soka girmis bu acilenn ilaclari kullanmasi lazimm demis anneme, kullaniyorum ama durmadan dusuyor:s ee kilo veremiycekmiyim yani:: 2 kilo gitti simdiden??:s
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Kizlar bende D vitamini asiri dusuk canan abla bundan bahsediyor kitabinda kilo verilemez diyor :| ilaclar aliyorum tabi her ay ama durmadan dusuyooor. Ilk doktorum kontrol ettiginde 100 olmasi gerekirken benim 10dan asagidaymis soka girmis bu acilenn ilaclari kullanmasi lazimm demis anneme, kullaniyorum ama durmadan dusuyor:s ee kilo veremiycekmiyim yani:: 2 kilo gitti simdiden??:s
Hahah thankyouuu abla eewet aynenn yokyok yemicem:s dun 2 dondurma yedim bu arada ona ragmen bide reglim kilo vermisim alhamdulillah, ama sadece reglimin 1 gun once ve reglin ilk gununde simartirim kendimi okadar :)) ohh menuuu superr yineee! Bende yesilcay icip o sitedeki kitapi okuyorummm :)) annem turkeyde birsuru yer cevizi ve findik fistik badem getirmesini soylicem burda bulunur ama hepsi pakkette :s onlar simdi ilaclidirlar :s simdilik sadece kuru kayisiyla yetiniom.
ama bende bakıyorum fotolarda o kadar da göstermiyosun. hakikaten sen geçen sene ne güzel havuza falan gidiyodun gitsene yine inşallah daha aşağı bedenleri de görürsün canım.Valla kızlar bugün beni iyice şırmartacaksınız Özellikle göbişim beni deli ediyor ama Allahın izniyle gidecek oda
Benim ikisininde normal doğum olması belkide etki etmiştir birde geçen sene Spor salonuna ve yüzme gitmiştim ya oda etkiledi sanırım
Valla 46 bedene düşsem bayram edeceğim hani orada takılıp kalsam der etmemyeterki biraz daha sağlıklı bi kilo olsun şimdiki sonuçt hayatı etkiliyor ( çok çabuk yoruluyor insan ve yapmak istediklerini yapamıyor :26: )
oh ne güzel fıstığa kilo vermeye başlamış verdikçe daha da heveslenecek. ben eşime ne yiyorsam onu yediriyorum. o da 92 den 85,5 lere geldi hiç sporsuz. arkadaşları sen kesin diyet yapıyon diyomuş. o da yok ben yapmıyom hanım yapıyo demişİki gündür arkadaşlarıyla bir 15 - 20 dakika da olsa yürüyor ( daha çok dolaşmak bana göreama en azından ufakta olsa bir yerden başladı )
Benimle birlike oda karatay yapıyor ama onunki biraz daha esnekben dün 2 yk makarna yedim ona 4 koydum aklı kalmasın onda diye oda ekmek sürmüyor ağzına ve demesine göre tartıda 1 kg eksik görmüş bile tabi yarın belli olucak o
Kizlar inanmiyorummmmm :) 5 6 gundur diyeti uyguluyorum ama 2 gunu dikkat ettmedim yedim misirlari biskuvili cikolatalari cokta abartmadim ama aZda denilmez :) ona ragmen daha yeni tartiya ciktim 92,6 :)) 95,3dim :)) 2,6 kilo gitmis :)) demekki o biskuvileride atsaymisim kenara dahada cok verecektim belkide. Artik yemicem adetlerin ilk gunu haric :)) ayy motive oldummmmm, yolum daha cok uzun 55 60 belkide 50 olmak istiyorum. Ama 77de bile normal gozukurken o kilolardannasil olurum cok merak ediyorummmm. Halbuki boyy desen 1,60 77 cok gostermesi lazim ama bende baliketli gosteriyor. Bu arada hic demedim 1,70 olsam felan :)) ben boyumdan cooookk memnunumm yoksa 10 15 cm topuklular giyemezdim cook uzun olurdu 1,70deki bayan icin yani 1,80 185 olurdu abartili bir boy kadin icin o boyda kisa topuklular giyenler var cok yakisiyor Ama iste kisa topuklularida hic sevmiyorum :s ve minyon minyon dolasmayida cok seviyorum boyle minicik bi erkegin yanindacocuk gibi hisseder kadin kendini ayy :)), herneyse devammmm :)) soyle bii 25 30 kilo versem 4 ayda 65 60la kisin tatile gitmek istiyorum 12inci ayda insha Allah :)) herkesi sasirtayimmm :))
bak gördün mü vermeye başladın. biraz sabırlı davranabilsen neler yapacan neler. yeme o bisküvileri hatta evden uzaklaştır çocuk yoksa evde
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Felaket yağmur yağdı biraz evvel
Öyle böyle değil hatta okadar şiddetliydiki resmen pimapenin kilidi kendiliğinden açıldı ve salona su doldu
Onları tam koştur koştur temizlerken balkona bir baktım orası dahada beter :26:
Sürgülü olduğu için camlar aralardan dolmuş ( suyun akması gereken ufak delikler tıkanmış )
Balkon resmen göl oldu
Hepsini temizledim ve şükür yağmurda durdu gibi birşey
Ben bugün işim yok keyif yapacağım dedim ya ille bir aksilik olucak
Canım sen aynen devam et bak ne güzel veriyorsuntabi yinede ihmal etme ve ilaçlarını kullan
Canım annen kuru yemiş getirecekse sana çiğ olanlardan getirsinkavrulmuş olanlar bizlere zararlı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Öyle böyle değil hatta okadar şiddetliydiki resmen pimapenin kilidi kendiliğinden açıldı ve salona su doldu
Sürgülü olduğu için camlar aralardan dolmuş ( suyun akması gereken ufak delikler tıkanmış )
Balkon resmen göl oldu
Canım sen aynen devam et bak ne güzel veriyorsuntabi yinede ihmal etme ve ilaçlarını kullan
Canım annen kuru yemiş getirecekse sana çiğ olanlardan getirsinkavrulmuş olanlar bizlere zararlı
ama bende bakıyorum fotolarda o kadar da göstermiyosun. hakikaten sen geçen sene ne güzel havuza falan gidiyodun gitsene yine inşallah daha aşağı bedenleri de görürsün canım.
oh ne güzel fıstığa kilo vermeye başlamış verdikçe daha da heveslenecek. ben eşime ne yiyorsam onu yediriyorum. o da 92 den 85,5 lere geldi hiç sporsuz. arkadaşları sen kesin diyet yapıyon diyomuş. o da yok ben yapmıyom hanım yapıyo demişama o ekmek de yiyo benim gibi dikkat etmiyo
tatlım d vitaminini iğne şeklinde yaptır yada iğnesini iç.ancak bu şekilde yukselirmiş haplarla yukselmesi azmış.ayrıca d yanında b12 ve omega da çok önemli kilo vermekte.
bak prof ahmet aydının sadece gönül işi ile yaptığı sorulara cevap verdiği form sayfası var.sana link vereyim orada vitaminler hakkında detaylı anlatımlar soru cevaplar var incele
http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=2703
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Balkon resmen göl oldu
ama bende bakıyorum fotolarda o kadar da göstermiyosun. hakikaten sen geçen sene ne güzel havuza falan gidiyodun gitsene yine inşallah daha aşağı bedenleri de görürsün canım.
oh ne güzel fıstığa kilo vermeye başlamış verdikçe daha da heveslenecek. ben eşime ne yiyorsam onu yediriyorum. o da 92 den 85,5 lere geldi hiç sporsuz. arkadaşları sen kesin diyet yapıyon diyomuş. o da yok ben yapmıyom hanım yapıyo demişama o ekmek de yiyo benim gibi dikkat etmiyo
dunkı menum
sabah 2yumurtadan omlet peynır zeytın domates 2dılım ekmek
öğlen 1kase yayla corbası salata
aksam salata karpuz mangalda tavuk kanat
spor 1 saat yuruyus 300 ıp atlama subasan bır evı temızleme halı yıkama
bugunkı menum
sabah
1poğaca doktordaydım
öğlen zeytın peynır domates 1dılım ekmek
ara 2top dondurma:26::26:
aksam 1.5 tabak bamya yemegı 2 bardak ayran
1tane halley:26::26:
adet olucam kendımı tutamıyorum
bugun spor yook ama yatana kadar belkı pilates yaparım belkı agrılarımada ıyı gelır
dun hıcgelemedım.bugun ıstanbulu sel bastı dunde abımın evını:26:
abım ust katımda oturuyo bayramın 1.gunu kayınvalıdesıne gıttıler bursaya senelık ıznıyle bırlestırdı daha dönmedıler.dun banyodan ve tuvaletten su aktıgını farkedttım hemen dıs kapıyı actım noluyo dıye abımın evınden asagı sular gelıyodu.klozetın borusu kendı kendıne patlamıs bız kac saat sonra farkettık allah bılır.evde heryer esyalar su içindeydı ablam annem ben ablamın 2 cocugu el attık hemen benı bılenınız bılır saglık sıkıntılarım var son aylarda bel fıtıgım cook azdı ayaklarıma vuruyo amelıyatı ertelıyorum korktugum için.dun evı o halde görunce hemen saldırdım işe tabı ben okadar hızlı ve agır kaldıracak işi yapacak bı ınsanda degılım ama salak gıbı cook yordum kendımı.evı sudan kurtardık camları actık.annem halılarıda yıkansada geldıklerınde temız olurdu dıye ısıttırınce bıde halılarını yıkadık.daha bayram öncesı yenı yıkayıp sermıstı kadın.neyse olan bana oldu.esımle aksam göl kenarında mangal planı yapmıstık.saat 3ten 8e kadar evle ugrastık.esım gıdelım mangala sen oturursun deyınce bıde mangal yapmaya gıttık.hıc ugrayamadım buraya.sabahta yataktan aglayarak kalktım her yanım felaket belım ayaklarım kopuyo resmen 3 5 gune kendıme gelemem oyuzden sporada ara verıyorum malum cook uzgunum
Cig ve kavrulmusun farkini bilmiyorumm abla :s nasilki. Cevizi biliyorum tabi kendim kiracam. Ewet devam edecem bakalim artikk hihhi
Bu arada ohh neguzel yagmur yagmis ben bayilirim yagmura
dun hıcgelemedım.bugun ıstanbulu sel bastı dunde abımın evını:26:
abım ust katımda oturuyo bayramın 1.gunu kayınvalıdesıne gıttıler bursaya senelık ıznıyle bırlestırdı daha dönmedıler.dun banyodan ve tuvaletten su aktıgını farkedttım hemen dıs kapıyı actım noluyo dıye abımın evınden asagı sular gelıyodu.klozetın borusu kendı kendıne patlamıs bız kac saat sonra farkettık allah bılır.evde heryer esyalar su içindeydı ablam annem ben ablamın 2 cocugu el attık hemen benı bılenınız bılır saglık sıkıntılarım var son aylarda bel fıtıgım cook azdı ayaklarıma vuruyo amelıyatı ertelıyorum korktugum için.dun evı o halde görunce hemen saldırdım işe tabı ben okadar hızlı ve agır kaldıracak işi yapacak bı ınsanda degılım ama salak gıbı cook yordum kendımı.evı sudan kurtardık camları actık.annem halılarıda yıkansada geldıklerınde temız olurdu dıye ısıttırınce bıde halılarını yıkadık.daha bayram öncesı yenı yıkayıp sermıstı kadın.neyse olan bana oldu.esımle aksam göl kenarında mangal planı yapmıstık.saat 3ten 8e kadar evle ugrastık.esım gıdelım mangala sen oturursun deyınce bıde mangal yapmaya gıttık.hıc ugrayamadım buraya.sabahta yataktan aglayarak kalktım her yanım felaket belım ayaklarım kopuyo resmen 3 5 gune kendıme gelemem oyuzden sporada ara verıyorum malum cook uzgunum
Ufff bugunnnn diyet berbat olduuu :s aslida iyi yaptim ama aksam ustu mahf olduugordum ya 2,6 kilo verdigimi ohhh yiyiverdim:s uff ya kizlar yapmiycammmm daha, galiba reglim ya tutamadim yine kendimi :s yarinndan itibaren gercektennn artik ciddi olacam ve tartiya haftada 1 cikacam simdilik reglden sonra. Cunku verdigimi gorunce saliveriyom kendimi.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay iki dakika koltuğa uzandım uyuya kalmışım
Gün içinde nasıl yorulduysam ( şu salon ve balkondaki sızan suları temizlemek ) baygın düşmüşüm1 saat uyumak ne iyi geldi bilemezsiniz
Bugün büyük kız çok sıkıldım diye tutturunca yarın öğlende kızkardeşime kahve içmeye gideceğimize söz verdim
Artık gitmeden biraz erken çıkıp kuaförde kaşlarımı aldırırım
Hala yarın ne giyerim diye karar veremedim
Sabah artık olmadı dolabı indiririmkardeşime gitmeden belirleyeyimde dönüşte direk çocukları anneme bırakıp eşimle buluşuruz
Ceviz ve fındık kabuklu olmalıymış, Badem yemek istiyorsak oda kavrulmamış olmalıymış
Sen annene sipariş verirken kavrulmamış olacağını belirtmesini söylekavurlmuşsada artık çok az yiyeceğin
Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten büyük aksilik olmuş ama Allah razı olsun sizlerden ne güzel abini ve eşini düşünüp bir güzel evi kurutmuşsunuz
İnan benim KV olsa telefon açıp dönün evinize biz suyu tahliye ettik temizliğinizi kurutma işleminizi gelip yapın derdi kesin
Kız biz sana bugün ne dedik
Kuşum ne güzel eksileri görmüşsün üstelik yarın tartı günüinşallah o eksiyi yarında görürsün yoksa sana topikçe bir ceza düşünmek zorunda kalacağız yoksa sen devam edersin her reglde kaçamak yapmaya
Fıstık gibi olucaksın güzelim niye kendi kendini baltalıyorsun
cook gecmıs olsun evde oldugundan hemen halletmısın bak allah korumus yıneKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Balkon resmen göl oldu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay iki dakika koltuğa uzandım uyuya kalmışım
Gün içinde nasıl yorulduysam ( şu salon ve balkondaki sızan suları temizlemek ) baygın düşmüşüm1 saat uyumak ne iyi geldi bilemezsiniz
Bugün büyük kız çok sıkıldım diye tutturunca yarın öğlende kızkardeşime kahve içmeye gideceğimize söz verdim
Artık gitmeden biraz erken çıkıp kuaförde kaşlarımı aldırırım
Hala yarın ne giyerim diye karar veremedim
Sabah artık olmadı dolabı indiririmkardeşime gitmeden belirleyeyimde dönüşte direk çocukları anneme bırakıp eşimle buluşuruz
Ceviz ve fındık kabuklu olmalıymış, Badem yemek istiyorsak oda kavrulmamış olmalıymış
Sen annene sipariş verirken kavrulmamış olacağını belirtmesini söylekavurlmuşsada artık çok az yiyeceğin
Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten büyük aksilik olmuş ama Allah razı olsun sizlerden ne güzel abini ve eşini düşünüp bir güzel evi kurutmuşsunuz
İnan benim KV olsa telefon açıp dönün evinize biz suyu tahliye ettik temizliğinizi kurutma işleminizi gelip yapın derdi kesin
Kız biz sana bugün ne dedik
Kuşum ne güzel eksileri görmüşsün üstelik yarın tartı günüinşallah o eksiyi yarında görürsün yoksa sana topikçe bir ceza düşünmek zorunda kalacağız yoksa sen devam edersin her reglde kaçamak yapmaya
Fıstık gibi olucaksın güzelim niye kendi kendini baltalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?