- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
cook gecmıs olsun evde oldugundan hemen halletmısın bak allah korumus yıne
senın kayınvalıde allahlık benımkı gıbı benımkıde olsa cagırırbabam temızlık bıtınce acaba haber versekmı dedı ben ızın vermedım.zaten cumartesı gelecekler morallerı bozulmasın bız evı halıları hallettık.yatak odası banyoya yakın oldugundan oranın parkelerı baya şişmiş dıger taraflar okadar kötu degıl.aman saglık olsun yaptırırlar.ınan benım basıma gelse yengemler benım evımıde temızlerdı cook ıyıler hersey karsılıklı
evet mesela sudan etkılenmeyen parkeNe mutlu sana valla bizim gelin normalde yapmıyor değil ki acil durumdaGörümceler desen birbirlerine olsa koşarlar ama bana gelince aaa senin özelin biz elleyemeyiz gel hallet diye onlarda haber verirler
Canları sağ olsun belki o bahaneyle daha güzel birşey yaptırırlar
yoklugumda cok kitap okuyan ve neredesin sen nerde diyen varmi bakiiiim hi hi
3 gundur bu ani bekliyordum..yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihayet mesaj yazabiliyorum..allahim biran hic beceremeyecegim sandim yaaaaaa
himm iyi haber :))evet mesela sudan etkılenmeyen parke
olmazmı sekerım ben okudum
ne 60 misi kiz....79 dan 75 lere inebildim ziltakip oynuyorum..bir ara 69 olmustum ama su kokmus kaderim oradda rahat birakmadi beniunuttun tabı yazmayıkılolar ne alemde kac kılosun 60 oldum de soka gıreyım
sağolasın Neslihan,ben normalde hiç terlemem.ama hamamdan çıkınca orda terledim şükür..sanırım terime dikkat etmediğimden yerini üşüttüm..evde soyunup duruyom sıcak diye..geçmiş olsun tatlım
hamamda masaj yaptırdıysan oda yapmıştır bence orada masaj yaptırma ve hamam sonrası yatıp dinlenmeye çalış
bana terlemek çok iyi geliyor dene bakalım.hatta okaliptus yağı sürerim heryerime terlememide hızlandırır ferahlatırda
ohh ne güzelmiş senin dolap öyle..işallah dolabın etkisidir yoğurdum ekşimemesi..slm kizlar. anam yorgunluktan oluyom. oglani kuran kursundan aldim ordan da sut almaya gittim hisim cikti. normalde evde mayalanmis yogurt aliyodum. ama hani dolapta kalinca normalde yogurt eksir ya. benimki eksimiyodu giciklandim sut aldim bu sefer ben mayalayacam. gerci eski komsularimla gorustum bu gun durumu soyledim icim giciklandi dedim. dedilerki bizimki iki gunde eksiyo senin dolapla alakali olmasin sakin. hic aklima gelmemisti antibakteriyel dolabim acaba onun etkisi varmidir ki
sindimm sen bi lazımlık al bence..o çocuk banyoyaya klozete koşana kadar altına yapar tabii.ceconun ddiği gibi gözünün önünde biyerde olsunki hemen otursun..bende oturma odama getirmiştim çiş çğretirken.tv seyderken falan oturuyrdu..birde bazı çocuklar wc den korkup çişini oraya yapmıyor..sevimli bi lazımlık senin ini kolaylaştıracaktır..hem belinde ağrımaz böylece..ne guzel cnm isler bitmis
kizi da yola getirmissin korkulur senden
hepsini kafamda kaydediyorum zamani gelecek bende kullancam bu tiyolari
ben malesef lazimlik dgilde su klozet ustune takilan kucuk klozetlerden aldim cnm annemde bosver sen gel biz burda lazimlik alir ogretiriz hepberaber dedi bakcam bende ya burda lazimlik alirim yada artik turkiyede ogretirim karar veremedim henuz
ohhh ne guzel bur haber bu darisi basimiza bende sadce girdigim ilk hafta 2 kilo verebilmistim cnm o da odemler gittigi icin tabi
ama olsun az az gitsin saglikli gitsin dimi
hayirli olsun cnm oglusun baslamis kursa insallah verimli gecer onun icin eger hevesliyse cabuk ogrenir ama malesef kurslar o kadar tiklim tiklim ki hocalar yetisemiyo bazen bende cok oldu zamaninda giderken
yogurt icin bisey diyemicem bilmiyorum cunku cnm ama benimde bildigim eksimesi gerek
birde sen 1 haftalik icin ne kadar sutten yogurt yapiyosun acaba :26:
geçen yıl aylarca dolap araştırdım..güya herif buzdolabı alacaktı..oda hayal oldu...benimki tarihi eser şuu taaaaaaaa eskilerden haftada buz tutup fişini çekip erittiklerimizden..kaç yıllık olduğu hakkında hiç bilgim yok..bir yazlık almışlardı,ama biz hiç görmedik bu yazlığı..o yazlıkdan gelmişti benimdolap rezil bi vaziyetteydi..halaa ölmedi yaşıyır bi bozulsaydı belki alınırdı yenisi.ohhhh ne guzel desarj olmussun macta. bayiliyorum oyle bagir cagir sesinin duyulmadigi ozgurluk alanlarina.
benim dolabim dokuz yillik bosh marka. gayet genis. memnunum ama b sinifi almisiz yanlislikla vakti zamaninda guzel yiyo yani elektirigi.
ohh sefan olsun cecoşşSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Eve gireli 1 saat olucak neredeyse ama işte çocuğu yatır az dinlen falan derken ancak fırsatım oldu
Aslında geberiyorum yorgunluktanama menü bildirmeydiğimi hatırlayınca hemen damladım
Maçta inanılmaz eğlendik ailecekbol bol resimde çekildik tabi
Küçük kuzum bayıldı ve sanırım benim gördüğüm insanların içinde en genç beşiktaşlıydı
Forması olmadığı için Türkiye forması giydirdim onaanam gelen geçen ona gülücük attı bazısı başını okşadı
O bile inanılmaz eğlendihatta marşlara eşlik etmeye çalıştı ve bir ara bir baktık totoşunu sallayarak oynuyordu tabi arkamızdaki sıra koptu ona
Hesapta maçtan evvel yemek yiyecektik ama ufak bir aksilik oldu ve oraye gidince kartla bilet alamayacağını öğrenen eşim cebindeki tüm parayı biletlere yatırdıbozuk para izin vermiyorlar diye yanımıza bile almamıştık
Allahtan arabanın bir gözünde bozukluklar varmış4 - 5 lira ancak para toparladı ve mecbur simide talim ettik tabi ben 1 tane tam yemedim ama felaket açım şu anda
Eşime kalsa maç dönüşü kart geçen bir yerde birşeyler yiyecektikte açlıktan bayılacağımı bilsem yemem bu saatte dedim
Bİrazdan yatarım ki bir an önce sabah olsuna kahvaltı edeyim
He aklımdayken sabah ve öğle yemeğimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1211727
Eki Görüntüle 1211729
Makarna sadece 2 kaşık oda annemin boğazından geçmedi ille bir tadına bak diye diye bir hal oldu
Canım valla bende baştan acaba sıkılırmıyım diye düşündüm stada varınca ama inanılmaz bir atmosferdi ( çok istemiştim senelerce ama maç başlamadan ulen bumudur diye düşündüm)
Mİllet birden bir doluştu, bir çoştu bende kendimi kaptırdım
Gerçekten çok rahatladımhani sık sık olmaz ama arada gitmek isterim
Babamıda götürmüştük ama sağ olsun huysuz kaynana modundaydıyok niye iki kere üzerimizi aradılar, yok niye sandalye varken millet ayakta izliyor maçı, yok niye millet sigara içiyormuş ( ki dumanı bize gelmedi bile ) yok efendim dışarda maça girmeden niye millet bira içiyorumuş bık bık bık tavuk gibi söylenip durdu eşime dedim bak bu yüzden işte babamı her yere çağırmak istemiyorum diye adam tutamıyor kendini alışmamış öyle şeyleri görmeye senelerce şimdi bu ne diyor
Dönüşte baya trafik var diye söylendieşim nasıl gülüyor baba normaldir bütün stad boşaldı sonuçta diye
eşimin hoşuna gidiyor aksine ama ben tedirgin oluyorum çünkü bazen sesini yükseltiyor farkında olmadan ve bir gün biri sana lan diyecek diye korkuyorum
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte zayıflarız
Canım yanılmıyorsam adaşım sana üzüm yasak demişti
TAm emin değilim ama kuru üzüm çok fazla işlem görüyor hatta ilaçlanıyor ( bizim bağdan biliyorum) kuruması için kimyasal kullanılıyor ve kesinlikle çok çok iyi yıkanması gerek
Ben o olayı gördüğüm için artık kuru üzüm pek yemiyorumpek değil hiç yemiyorum ve çocuklarada yedirmiyorum
Ay sorma inanılmaz iyi geldiucuz bilet kalmamıştı bizde bir sonraki biletlerden aldık ama gerçekten deydi
Ailecek sinirleri boşaltıp geldikartık uzun bir müddet bana yeter BU
çok sevindim senin adına..darısı hepimizin başına..sendebu azim varken sen yakında 40 beden olursun ben inanıyorum sana..kizlaaaar acayip mutluyum. az once beden olculerime baktim ve en sonunda 44 beden olmusum hatta 42 ye yaklasmisim. hemen yaklasik iki yil once aldigim ve birkerecik bile giyemedigim pantolonumu denedim cuk oturdu ya. eski bir etegim de vardi giymekten keyif aldigim o da oldu. su an bulutlarda ucuyorum. muhtemelen bir magazaya girsem ve pantolon almak istesem alabilirim. beni yok lafini duymadan. allahim sukurler olsun sana
oooooooo malşallahh topiğin kızları atağa geçti..allah nazardan saklasın..inan çok sevindim..işallah epimiz şu yaz bitmeden güzel kilolar vermş oluruz..yoldaşlarım ben bu gün ayran detoksumu getirdim ofise başlıcam işallah. sabah bi karın ağrısıyla uyandım bi baktım reglm geliyor neyse az dolandım tartıldım. bide ne göreyim regl ragmen tartı sırayla bana 79,8-79,9-ve 80,00 dedi kaldı :) ölmem inmem dedi ama çok sevindim havalara zıpladım
hayatımda hiç bu kadar hızla kilo vermedim hemde doyarak acıkmadan.üstelik ağır sporda yapmıyorum.metobolizmam beni gene sevmeye başladı anlaşılan
daha kimse bizi tutamazz yupiiiiiiii
evlilik yıldönümünüz kutu olsun cecomm..Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gece sıcaktan ve açlıktan zor uyudumama sabah 9da uyanıp hemen kahvaltımı yaptım ohhh dünya varmış Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ...Aminnnnnnn
Bugün öğle yemeği derdim yokdün annem sağ olsun taze fasülyeyi yersiniz diye bıraktı ( hatun dün uğraşmıyayım diye öğle yemeğinide alıp gelmişti ) Aslında evde de pek birşey kalmadı bu akşam tekrar bir market yapayım
Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz15ci sene giriyoruz
Eşim dün seni çok istediğin bir yere götüreceğim yemeğe dedisıkıştırınca mecbur itiraf etti beni kız kulesine yemeğe götürmeyi düşünmüş düşünmüş diyorum çünkü dün gece rezervasyonu birlikte yapmıştık ama sonra sayfayı inceleyip eşimin menülerde yanlış yere baktığını görünce bu sabah rezervasyonu iptal ettirdim
Adamcağız 29 lira okumuş menü fiyatınımeğer onun baktığı sadece bir adet içecek + 1 patates kızartması fiyatıymış yanında yemek falan yokmuş ya boşver az daha pahalı olsun ne olucak sen çok istiyordun dedi ama akşam yemeği menülerini görün ikimizde böyle olduk
Kişi başına en basit akşam yemeği menüsüne 145 lira yazmışlar
Yani karı koca 290 liraulen o paraya ben evi doldururum dedim eşime tabi internetten iptal olmuyor diye telefon açtım sabah sabah
Eşim çok üzüldü oraya gitmek istediğim halde gidemiyoruz diye ama ben zaten ille yemek yemeğe gidelim demiyorum yasırf manzarasını görüp dönsem yeter
Neyse nasip değilmiş diyelim
Onun yerine güzel bir yerde baş başa yemek yer sonrada istersen sinemaya gideriz dedi
Tabi çocuklar annemde kalacaklar
Umarım benim büyük cadı ufağını bu sefer oyalarda gecemizi bozmazlar
Şükür bugün işim yokkeyif yapacağım şimdiden yarın ne giyeceğime bir bakayım bari fırsat o firsat
Harikasın canım
Birde geçen gün diyordun okadar kızı sallıyorum totoş erimedi diyedemekki baya bir erimiş
Darısı bizlerin başına
Teşekkür ederim canımvalla resimli olunca daha zevkli oluyor hatta her gün ay bugün nasıl koysam tabağıma da hoş görünse diye düşünüyorum Dün annemlerle sofrada yemek yerken resmini çekince hepsi nasıl şaşırdı dedim kızlar beni takiip ediyor fazla yersem hööst yimmmeee bebemmm yime diyecekler bana
hoş geldin ayşe ablaagünaydınn şekerciklerim musmutlu bir gün yaşayın inşallah
kız cecoşummmm face de resimlerini gördüm hiç öyle 120 lik durmuyosun tatlım seni gördüğüm zamanlardaki gibisin senin tartıda bi numara olmasın sakın:44:
Gerçekten 120 bile olsan sanırım zamanında spor ve yüzmeden dolayı sıkılaştın
Şu ameliyat fikrini kafandan tamamen at ameliyatlık bi kilon yokresimlerini görünce kesin karar verdim seni ameliyat ettirmicem
Benimde 2 ayda en az 10 kilo vermem gerek yeğenimin nişanı var ve ben biraz da olsa kilo vermiş olarak gitmek istiyorum inşallahhh
Hadi koş takıma Listeye alıyorum seni bu hafta bu kadar totoş üstüne oturduk yeter şimdi eritme zamanı:8
Tekrar söylüyorum bitanem hiç abartı kilolu durmuyosun fıstığım maşallah sana benim güzel arkadaşım
2014 de az bi sıkıcaz bitaraflarımızı ama emin ol 2015 bizim yılımız olacak
ayyyy Gaza geldimm hadi bismillah daha bi gayret hadiiii
sorma sindim yaaaay cnm yaaa valla ben okurken bile sinir krizleri gecirdim yaa bu ne allah sabir vermis gercektende
gorumcen kendi esiyle gitseydi alirmiydi sanki sizi yanina yaa
neyse bu sefer boyle oldu bi dahakine biz ailecek gitcez deyin gidin
hatir matir dinleme soran olursa esim oyle istiyo de onun basina at kimse bisey diyemez o zaman hakikaten yilda bir esinle cocuklarla vakit gecirceksin bezdirmisler yaa kiyamam sana ben
ne güzel sindim..ailene kavuşacaksın..işallah memleketteçok güzel vakit geçir,rsin..Evet cnm bugünü saymazsak 10 gün sonra istanbuldayım inşallah :)
Iphone dan gönderildi
çokk geçmiş olsun eylül..dunkı menum
sabah 2yumurtadan omlet peynır zeytın domates 2dılım ekmek
öğlen 1kase yayla corbası salata
aksam salata karpuz mangalda tavuk kanat
spor 1 saat yuruyus 300 ıp atlama subasan bır evı temızleme halı yıkama
bugunkı menum
sabah
1poğaca doktordaydım
öğlen zeytın peynır domates 1dılım ekmek
ara 2top dondurma:26::26:
aksam 1.5 tabak bamya yemegı 2 bardak ayran
1tane halley:26::26:
adet olucam kendımı tutamıyorum
bugun spor yook ama yatana kadar belkı pilates yaparım belkı agrılarımada ıyı gelır
dun hıcgelemedım.bugun ıstanbulu sel bastı dunde abımın evını:26:
abım ust katımda oturuyo bayramın 1.gunu kayınvalıdesıne gıttıler bursaya senelık ıznıyle bırlestırdı daha dönmedıler.dun banyodan ve tuvaletten su aktıgını farkedttım hemen dıs kapıyı actım noluyo dıye abımın evınden asagı sular gelıyodu.klozetın borusu kendı kendıne patlamıs bız kac saat sonra farkettık allah bılır.evde heryer esyalar su içindeydı ablam annem ben ablamın 2 cocugu el attık hemen benı bılenınız bılır saglık sıkıntılarım var son aylarda bel fıtıgım cook azdı ayaklarıma vuruyo amelıyatı ertelıyorum korktugum için.dun evı o halde görunce hemen saldırdım işe tabı ben okadar hızlı ve agır kaldıracak işi yapacak bı ınsanda degılım ama salak gıbı cook yordum kendımı.evı sudan kurtardık camları actık.annem halılarıda yıkansada geldıklerınde temız olurdu dıye ısıttırınce bıde halılarını yıkadık.daha bayram öncesı yenı yıkayıp sermıstı kadın.neyse olan bana oldu.esımle aksam göl kenarında mangal planı yapmıstık.saat 3ten 8e kadar evle ugrastık.esım gıdelım mangala sen oturursun deyınce bıde mangal yapmaya gıttık.hıc ugrayamadım buraya.sabahta yataktan aglayarak kalktım her yanım felaket belım ayaklarım kopuyo resmen 3 5 gune kendıme gelemem oyuzden sporada ara verıyorum malum cook uzgunum
canım arkadaşım beni düşünmüşşş..beyazcanım ugramıyo acaba görumcesınımı vurduonların yuzunden bahceye bıle cıkmıyorum dıyodu sınır krızıne soktularkadını kesın
3 gundur bu ani bekliyordum..yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihayet mesaj yazabiliyorum..allahim biran hic beceremeyecegim sandim yaaaaaa
olmazmıııııııııııııı...yoklugumda cok kitap okuyan ve neredesin sen nerde diyen varmi bakiiiim hi hi
hala cumalarimi bildirim yapiliyor..
gunluk menu mecburmu hala
kaptan ve yardimcilari nerde bu arada 3 gundur bakiyorum kimseleri göremedim
aksam aksam yuregim agzima geldi yaaa.
herifle biraz limoniyiz(yani bu hic degismedi) o odasinda cocuklar yataginda herkes uykuda
bende elimde leptop buraya yazmanin keyfindeyim...bu arada iceri o Kadar sessizki oruncegin ayakseslerini dinliyorum..o derece..birden paat diye ses geldi..yuregim SIKISTI korkudan..su sisesi yapti gene yapacagini
hosbuldum canim..ya 3 gundur giremiyorum ya yeni mail actim buraya gelmek icin..buraya uyeligi yaptim meger yanlis mail yazmisim..kac gundur deli oluyorum neden olmuyor diye ama nihayet cözdum hatayi...hoşgeldinnizz efendimmmm
gözlemiz yollarda kaldı..şükür kavuşturanaa..kırmızı halı getirecedim nerdeyse..
olmazmıııııııııııııı...
hiç biri yok,,sen ben bizim kızlar var....
yok ben öyle kolay kolay kaybolmam....su iç suuuu..
yeni bulduk birde kaybetmeyeim..
yoklugumda cok kitap okuyan ve neredesin sen nerde diyen varmi bakiiiim hi hi
beni tamadiniz demi...ee biraz biyik biraktim birazda bira göbegi
hosbuldum canim..ya 3 gundur giremiyorum ya yeni mail actim buraya gelmek icin..buraya uyeligi yaptim meger yanlis mail yazmisim..kac gundur deli oluyorum neden olmuyor diye ama nihayet cözdum hatayi...
yok ben öyle kolay kolay kaybolmam....
hosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin sizHoşgeldin canım
Özlettin kendini
Sana herşey yakışırtabi o bıyıkları hemen ağdayla alıp bira göbeğinden de kurtuluyoruz
ben varim iste daha ne olsunçok şükür halletmişin sorunu..
bu gece çok uykum olmasına rağmen uzun bi geçmiş yaptım gelen giden varmı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?