80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beyazcanım ugramıyo acaba görumcesınımı vurduonların yuzunden bahceye bıle cıkmıyorum dıyodu sınır krızıne soktularkadını kesın

3 gundur bu ani bekliyordum..yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihayet mesaj yazabiliyorum..allahim biran hic beceremeyecegim sandim yaaaaaa

Ne mutlu sana valla bizim gelin normalde yapmıyor değil ki acil durumda Görümceler desen birbirlerine olsa koşarlar ama bana gelince aaa senin özelin biz elleyemeyiz gel hallet diye onlarda haber verirler
Canları sağ olsun belki o bahaneyle daha güzel birşey yaptırırlar

evet mesela sudan etkılenmeyen parke
yoklugumda cok kitap okuyan ve neredesin sen nerde diyen varmi bakiiiim hi hi

olmazmı sekerım ben okudum

hala cumalarimi bildirim yapiliyor..
gunluk menu mecburmu hala
kaptan ve yardimcilari nerde bu arada 3 gundur bakiyorum kimseleri göremedim

iyi geceler kızlarrr

çok yorgunum ama azmettim geçmişi bitirdim,amamm ne çok yazmışınız öyle 2 günde oku oku bitmedi..

dün babaannemlere gittim,bayramda yoktum ya ,bayram ziyareti niyetine..onlarda bırakmadılar,yat bu gece zaten ev deli kaynıyor eve gidip napacan

dediler benimde canıma minney kaldım..bu gün öğleye doğruda kocam yoldan geldi bizi ordan aldı..hazır kocayı bulmuşken sebze haline gidelim dedim

herife..ee ev kalabalık ancak hal paklar bizi..kasayla sebze meyve aldırdım herife hepsinin gözü doysun diye..birde dondurucuya koymak için patlıcan

aldım ,dsanırım 18 kilo..hepsini dışarda ocakta kızarttım..poşetledim dolaba attım..baya yoruldum ama iyi oldu ,patlıcan bari aradan çıktı..fasulye bamya bulamadım halde,biz geç gidittiğimiz için kalmamış,sabah erken bitiyormuç.olmadı yarın bir gün onun için gideriz..

çokk uykum var bi uyusaydım hayırlısıyla..aa inat ettim kk okunmadan uyumuycam..

sağolasın Neslihan,ben normalde hiç terlemem.ama hamamdan çıkınca orda terledim şükür..sanırım terime dikkat etmediğimden yerini üşüttüm..evde soyunup duruyom sıcak diye..
ohh ne güzelmiş senin dolap öyle..işallah dolabın etkisidir yoğurdum ekşimemesi..
sindimm sen bi lazımlık al bence..o çocuk banyoyaya klozete koşana kadar altına yapar tabii.ceconun ddiği gibi gözünün önünde biyerde olsunki hemen otursun..bende oturma odama getirmiştim çiş çğretirken.tv seyderken falan oturuyrdu..birde bazı çocuklar wc den korkup çişini oraya yapmıyor..sevimli bi lazımlık senin ini kolaylaştıracaktır..hem belinde ağrımaz böylece..
ohhhh ne guzel desarj olmussun macta. bayiliyorum oyle bagir cagir sesinin duyulmadigi ozgurluk alanlarina.

benim dolabim dokuz yillik bosh marka. gayet genis. memnunum ama b sinifi almisiz yanlislikla vakti zamaninda guzel yiyo yani elektirigi.
geçen yıl aylarca dolap araştırdım..güya herif buzdolabı alacaktı..oda hayal oldu...benimki tarihi eser şuu taaaaaaaa eskilerden haftada buz tutup fişini çekip erittiklerimizden..kaç yıllık olduğu hakkında hiç bilgim yok..bir yazlık almışlardı,ama biz hiç görmedik bu yazlığı..o yazlıkdan gelmişti benimdolap rezil bi vaziyetteydi..halaa ölmedi yaşıyır bi bozulsaydı belki alınırdı yenisi.
ohh sefan olsun cecoşş

ne güzel stres atmışın işte..maçdan hiç hazetmem ben ama seninki süper olmuş,güzel eğlenmişiniz ailece..

çok sevindim senin adına..darısı hepimizin başına..sendebu azim varken sen yakında 40 beden olursun ben inanıyorum sana..
oooooooo malşallahh topiğin kızları atağa geçti..allah nazardan saklasın..inan çok sevindim..işallah epimiz şu yaz bitmeden güzel kilolar vermş oluruz..
evlilik yıldönümünüz kutu olsun cecomm..
allah çoluk çocuğunla huzurlu mutlu uzunnnnnnn yıllar yaşamay nasip etsin işallah..

eşin ne kadar güzel düşünmüş,çok hoş bi davranış..niyeti çok güzelmiş ama kısmet olmamış..ama bence sen kız kulesinde yemiş kadar oldun..düşünmesi bile yeter adamcağızın..fiyatlarda hakkaten uçukmuş..neymiş o kadar sanki kız kulesini yanında hediye ediyorlar..

eşinle mutlu olup güzel vakit geçirdikden sonra heryer güzel zaren..allah ağzının tadını bozmasın yeterki.

hoş geldin ayşe ablaa

bende hep diyorum cecom kilosunu göstermiyor..ben 80 kiloyum cecodan kilolu duruyorum..derli toplu duruyor öğle dağınık bi kilosu yok..
sorma sindim yaaa

yılda bir yere gitsem iyi,15 seneik evliyim ilk defa tatile gittik sayılır..önceki yık kız kardeşinin evine gittik fethiyeye ev görmeye sadece..başkada nasibim yok ..bunlar oldukcada olmuycakbir daha..
Evet cnm bugünü saymazsak 10 gün sonra istanbuldayım inşallah :)

Iphone dan gönderildi
ne güzel sindim..ailene kavuşacaksın..işallah memleketteçok güzel vakit geçir,rsin..
çokk geçmiş olsun eylül..

allah sizden razı olsun ,kadının evini öyle rezil bırakmamış birde halılara kadar yıkamışınız..bizimkiler olsa elini değmezdi.

ama olanda sana olmuş keşke az dikkat edeydin kendine..bel fıtığı kolay bişey değilki..işallah çok kötü olmamışındır sen..
beyazcanım ugramıyo acaba görumcesınımı vurduonların yuzunden bahceye bıle cıkmıyorum dıyodu sınır krızıne soktularkadını kesın
canım arkadaşım beni düşünmüşşş..

yok canım çok şükür 2 gün yüzlerini görmedim..bu akşamda örümcem halasına yatıya gitti,işallah hemen gelmezde az rahat ederim..

aksam aksam yuregim agzima geldi yaaa.
herifle biraz limoniyiz(yani bu hic degismedi) o odasinda cocuklar yataginda herkes uykuda
bende elimde leptop buraya yazmanin keyfindeyim...bu arada iceri o Kadar sessizki oruncegin ayakseslerini dinliyorum..o derece..birden paat diye ses geldi..yuregim SIKISTI korkudan..su sisesi yapti gene yapacagini

3 gundur bu ani bekliyordum..yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihayet mesaj yazabiliyorum..allahim biran hic beceremeyecegim sandim yaaaaaa

hoşgeldinnizz efendimmmm

gözlemiz yollarda kaldı..şükür kavuşturanaa..kırmızı halı getirecedim nerdeyse..

yoklugumda cok kitap okuyan ve neredesin sen nerde diyen varmi bakiiiim hi hi
olmazmıııııııııııııı...
hala cumalarimi bildirim yapiliyor..
gunluk menu mecburmu hala
kaptan ve yardimcilari nerde bu arada 3 gundur bakiyorum kimseleri göremedim

hiç biri yok,,sen ben bizim kızlar var....

su iç suuuu..
yeni bulduk birde kaybetmeyeim..

hosbuldum canim..ya 3 gundur giremiyorum ya yeni mail actim buraya gelmek icin..buraya uyeligi yaptim meger yanlis mail yazmisim..kac gundur deli oluyorum neden olmuyor diye ama nihayet cözdum hatayi...

su iç suuuu..
yeni bulduk birde kaybetmeyeim..
yok ben öyle kolay kolay kaybolmam....

ee yarin bildirim gunu yani..hadi bakalim burada hepberaber gozel gozel kilolar vericez
ben birhaftadir diete basladim..sporada basladim.1200 gr verdim bile..ama buraya girip yazamadim havami atamadim ya sanki o Kilo benden degil cakma görümcemden gitmis o derece hazmedemedim paylasamayinca

hosbuldum canim..ya 3 gundur giremiyorum ya yeni mail actim buraya gelmek icin..buraya uyeligi yaptim meger yanlis mail yazmisim..kac gundur deli oluyorum neden olmuyor diye ama nihayet cözdum hatayi...

yok ben öyle kolay kolay kaybolmam....

çok şükür halletmişin sorunu..

bu gece çok uykum olmasına rağmen uzun bi geçmiş yaptım gelen giden varmı diye..

Hoşgeldin canım
Özlettin kendini
Sana herşey yakışır tabi o bıyıkları hemen ağdayla alıp bira göbeğinden de kurtuluyoruz
hosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin siz

kizlar cok sukur 3 gun sonra mesaj yazabildim..cok mutluyum artik bol bol sohpetler yapar birbirimizle yarisir dedikodularimizi yapip icimizi rahatlatiriz...simdi yatma vakti..yarin bildirimle baslarim gune artik...hepinize iyi geceleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…