aa ahkkaten yarın bildirim günü,:18::18:ee yarin bildirim gunu yani..hadi bakalim burada hepberaber gozel gozel kilolar vericez
ben birhaftadir diete basladim..sporada basladim.1200 gr verdim bile..ama buraya girip yazamadim havami atamadim ya sanki o Kilo benden degil cakma görümcemden gitmis o derece hazmedemedim paylasamayinca
iyi gecelerrrkizlar cok sukur 3 gun sonra mesaj yazabildim..cok mutluyum artik bol bol sohpetler yapar birbirimizle yarisir dedikodularimizi yapip icimizi rahatlatiriz...simdi yatma vakti..yarin bildirimle baslarim gune artik...hepinize iyi geceleeer
a yok ınsallah hava gazı degıldır verırsın cnm ınsallah hepberaber verırızhoşbuldum tatlım ara ara böyle topiğinize burnumu uzatıyorumgaza geldim de inşallah havagazı olup uçucu olmaz
gerçekleri ve gördüğümü söyledim banucum
Aynen ya arada kendimizi şımartcaz yicez içcezAmeliyat ol bir ömür hiç bi şe yiyeme ,otmuyuz ayol bitkisel hayatta yaşayalım
şekercimm yeni gelmiyokii uzun süredir izinliydi zaten takımda yani
aa ıyı tatlıyla pek aran yoksa cnmben regliye bağlı tatlı atakları yaşamam pek sindim.zaten haftada 1 bazan hiç ağzıma koymuyorum.şekerden uzağım arada bide meyve yiyorum öğleden önce kahvaltıda felan okadar.
Benimde en büyük sıkıntımdır. Ama biz neden kuru baklagilleri yemekten sayıp günlere yaymayız bilmem. Mesela mercimek yemeği,nohut etli,fasulye , börülce vs. Bunları hafta da 3 kez yapsak, 2 gün et balık yapsak zaten kalıyor 2-3 gün ondadada sebze yapsak bitip gidecek demi ama
aksam aksam yuregim agzima geldi yaaa.
herifle biraz limoniyiz(yani bu hic degismedi) o odasinda cocuklar yataginda herkes uykuda
bende elimde leptop buraya yazmanin keyfindeyim...bu arada iceri o Kadar sessizki oruncegin ayakseslerini dinliyorum..o derece..birden paat diye ses geldi..yuregim SIKISTI korkudan..su sisesi yapti gene yapacagini
sana oyle geliyo cicim hic fazla degil arka taraf. cok hos gorunuyosun bencehosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin siz
kizlar cok sukur 3 gun sonra mesaj yazabildim..cok mutluyum artik bol bol sohpetler yapar birbirimizle yarisir dedikodularimizi yapip icimizi rahatlatiriz...simdi yatma vakti..yarin bildirimle baslarim gune artik...hepinize iyi geceleeer
hosgeldin cnm ne guzel biraz degisiklik olmus sana zaten evde rahat edemiyoduniyi geceler kızlarrr
çok yorgunum ama azmettim geçmişi bitirdim,amamm ne çok yazmışınız öyle 2 günde oku oku bitmedi..
dün babaannemlere gittim,bayramda yoktum ya ,bayram ziyareti niyetine..onlarda bırakmadılar,yat bu gece zaten ev deli kaynıyor eve gidip napacan
dediler benimde canıma minney kaldım..bu gün öğleye doğruda kocam yoldan geldi bizi ordan aldı..hazır kocayı bulmuşken sebze haline gidelim dedim
herife..ee ev kalabalık ancak hal paklar bizi..kasayla sebze meyve aldırdım herife hepsinin gözü doysun diye..birde dondurucuya koymak için patlıcan
aldım ,dsanırım 18 kilo..hepsini dışarda ocakta kızarttım..poşetledim dolaba attım..baya yoruldum ama iyi oldu ,patlıcan bari aradan çıktı..fasulye bamya bulamadım halde,biz geç gidittiğimiz için kalmamış,sabah erken bitiyormuç.olmadı yarın bir gün onun için gideriz..
çokk uykum var bi uyusaydım hayırlısıyla..aa inat ettim kk okunmadan uyumuycam..
sağolasın Neslihan,ben normalde hiç terlemem.ama hamamdan çıkınca orda terledim şükür..sanırım terime dikkat etmediğimden yerini üşüttüm..evde soyunup duruyom sıcak diye..
ohh ne güzelmiş senin dolap öyle..işallah dolabın etkisidir yoğurdum ekşimemesi..
sindimm sen bi lazımlık al bence..o çocuk banyoyaya klozete koşana kadar altına yapar tabii.ceconun ddiği gibi gözünün önünde biyerde olsunki hemen otursun..bende oturma odama getirmiştim çiş çğretirken.tv seyderken falan oturuyrdu..birde bazı çocuklar wc den korkup çişini oraya yapmıyor..sevimli bi lazımlık senin ini kolaylaştıracaktır..hem belinde ağrımaz böylece..
geçen yıl aylarca dolap araştırdım..güya herif buzdolabı alacaktı..oda hayal oldu...benimki tarihi eser şuu taaaaaaaa eskilerden haftada buz tutup fişini çekip erittiklerimizden..kaç yıllık olduğu hakkında hiç bilgim yok..bir yazlık almışlardı,ama biz hiç görmedik bu yazlığı..o yazlıkdan gelmişti benimdolap rezil bi vaziyetteydi..halaa ölmedi yaşıyır bi bozulsaydı belki alınırdı yenisi.
ohh sefan olsun cecoşş
ne güzel stres atmışın işte..maçdan hiç hazetmem ben ama seninki süper olmuş,güzel eğlenmişiniz ailece..
çok sevindim senin adına..darısı hepimizin başına..sendebu azim varken sen yakında 40 beden olursun ben inanıyorum sana..
oooooooo malşallahh topiğin kızları atağa geçti..allah nazardan saklasın..inan çok sevindim..işallah epimiz şu yaz bitmeden güzel kilolar vermş oluruz..
evlilik yıldönümünüz kutu olsun cecomm..
allah çoluk çocuğunla huzurlu mutlu uzunnnnnnn yıllar yaşamay nasip etsin işallah..
eşin ne kadar güzel düşünmüş,çok hoş bi davranış..niyeti çok güzelmiş ama kısmet olmamış..ama bence sen kız kulesinde yemiş kadar oldun..düşünmesi bile yeter adamcağızın..fiyatlarda hakkaten uçukmuş..neymiş o kadar sanki kız kulesini yanında hediye ediyorlar..
eşinle mutlu olup güzel vakit geçirdikden sonra heryer güzel zaren..allah ağzının tadını bozmasın yeterki.
hoş geldin ayşe ablaa
bende hep diyorum cecom kilosunu göstermiyor..ben 80 kiloyum cecodan kilolu duruyorum..derli toplu duruyor öğle dağınık bi kilosu yok..
sorma sindim yaaa
yılda bir yere gitsem iyi,15 seneik evliyim ilk defa tatile gittik sayılır..önceki yık kız kardeşinin evine gittik fethiyeye ev görmeye sadece..başkada nasibim yok ..bunlar oldukcada olmuycakbir daha..
ne güzel sindim..ailene kavuşacaksın..işallah memleketteçok güzel vakit geçir,rsin..
çokk geçmiş olsun eylül..
allah sizden razı olsun ,kadının evini öyle rezil bırakmamış birde halılara kadar yıkamışınız..bizimkiler olsa elini değmezdi.
ama olanda sana olmuş keşke az dikkat edeydin kendine..bel fıtığı kolay bişey değilki..işallah çok kötü olmamışındır sen..
canım arkadaşım beni düşünmüşşş..
yok canım çok şükür 2 gün yüzlerini görmedim..bu akşamda örümcem halasına yatıya gitti,işallah hemen gelmezde az rahat ederim..
ayyy bende esin kalkmis sandim meger siseymisaksam aksam yuregim agzima geldi yaaa.
herifle biraz limoniyiz(yani bu hic degismedi) o odasinda cocuklar yataginda herkes uykuda
bende elimde leptop buraya yazmanin keyfindeyim...bu arada iceri o Kadar sessizki oruncegin ayakseslerini dinliyorum..o derece..birden paat diye ses geldi..yuregim SIKISTI korkudan..su sisesi yapti gene yapacagini
ayy cok tatlisin demek terasin varhosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin siz
gecmis olsun cnm sana kayinbabana insallah nedeninide ogrenirler en kisa zamanda cnm neyseki simdi daha iyiGünaydın güzeller. Bir haftadır hastanelerdeyim ne uğrayabildim ne menü paylaşabildim. Kayınpederimin tansiyon sorunu vardı bende kaldı bir hafta. Her gün tansiyon düşürmek için hastaneye gittik. Bir sürü araştırma yapıldı ama sebebini bulamadık. Zaten vardı sabah ilaç alıyordu. Yetersiz geldi artık akşam da ilaç almaya başladı. 22 lere kadar çıktı. Bir de geçen sene kısmi felç geçirmişti ama düzeldi. beyin damarlarından biri tıkalı. Yine aynı şeyler olacak diye korkuttu bizi. Bir de eşim de istanbulda, bir kayınım var o da istanbulda, görümcem yok. O yüzden ben daha çok korktum bir şey olacak diye. Benden çekinir öyle bir yapısı var, adam yanımdan gitmek istemedi korktu. Çok şükür dünden beri iyi köye gönderdim. İnşallah bir daha bir şey olmaz.
Geçmiş yapmadım herkes iyidir inşallah. Arada geçmiş yapmaya çalışacam
masallah yinede 500 gr gitmis cnmKilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 71,0
bu hafta: 70,5
giden: 500 gr
toplam giden: 22,6
spor yok malesef
teşekkür ederim tatlıma yok ınsallah hava gazı degıldır verırsın cnm ınsallah hepberaber verırız
ayrıca ne zaman ıstersen buyur gel bısey ıkram edelım sana
kizz duyum mu geri dondu cakmayi soruncaamanda amn hosgeldiniz efendim ozlettiniz kendinizi. cok sevindim seni gordugume kuzum. nasilsin cocuklar nasil. gerci tatil keyfinizi face den takip ettik masallah eglenmissiniz. ufaklik cok keyifli duruyordu:))
gec bulduk tez kaybettik olmayalim kiz dikkat et kendine
sana oyle geliyo cicim hic fazla degil arka taraf. cok hos gorunuyosun bence
hakikaten senle dedikodu yapmayi ozledik. bizim manyaklarin maceralari devam ediyo senin cakma ne alemde
aa neyseki cokelek yapmissin cnmkizlaaaar iki gun once yogurt yapayim diye sut almistim ya. mayaladim ama arkadas sut olarak kalmayi tercih etmis. komsuma gosterdim isitip tekrar mayaladik gece baktim tuhaf birseylere donusmus bende ocaga koydum kaynatip cokelek haline getirdim. isin kotu yani uc gundur evde yogurt yok kafayi yiyecem. duramam ayransiz yogurtsuz. bu gun gidip yogurt alacam artik napim dolabimdan deyip yiyecem afiyetle :)))
evet cnm aksam yap valla merakla bekliyorum sonucu sen rekor kirmaya basladin masallahben bildirimi aksam yapacam malum oruc devam ediyor. dun aksam da diger topikte bildirim yaptim ve sonuclar yuzumu guldurdu. rabbim insallah boyle devam etmeme izin verir. simdi gorunurde 14 kilo vermisim. bakalim bu gun degisen bise olacakmi
ay sorma benim basima da geliyo aynisiteşekkür ederim tatlım
Ayy şu beğeni tuşu beni deli etcek ıpadden yazıyorum beğeniye tıkladım beğenmiyorum tıklandı tövbe yarabbim sinir oldum
Mesajını beğendim tatlım ama yanlış gitti
bildirim:
baslangic: 90
gecen hafta: 80.1
bu hafta: 79.8
giden: 300 gr
spor: duzensiz spor ip atlama, squat bacak egzersizleri
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Geçmiş yapmadan direk bildirimimi yapayik su an kardesimdeyim
Başlangıç : 124.5 kg
Geçen hafta: 123.5 kg
Bu hafta: 121.5 kg
Giden: 2 kg :122::122:
Toplam giden: 3 kg
Hedef: şimdilik 99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?