80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa ahkkaten yarın bildirim günü,:18::18:
kizlar cok sukur 3 gun sonra mesaj yazabildim..cok mutluyum artik bol bol sohpetler yapar birbirimizle yarisir dedikodularimizi yapip icimizi rahatlatiriz...simdi yatma vakti..yarin bildirimle baslarim gune artik...hepinize iyi geceleeer
iyi gecelerrr

yarın görüşürüz..

Saidle ( sevdigim ) aramiz tam 5 aydir bozuk, arada oyle bir konusuyoruz simdi o turkiyede 3 haftadir evinde wifi var oradan konusmustuk tabi hergun degil :) konusmus derken yazistik , ya artik dayanamadim beni umursamamalarina, seviyormu sevmiyormu belli degil anlamiyorum bilmek istiyorum ona gore hareket edeyim, halbuki o cok suclu, ona ragmen ben hicbirsey olmamis gibi iyi davraniyorum ona, bi kac gun konusmayinca " hicmi merak etmiyorsun " yazdim dayanamadim napim.. Sonra sinirlendim ve altina " aptal :s " yazdim. 3 gungirmedim baktim hala okumamis 3 gungirmemis. Bukadar umarsamazlik olmazki? Koydedir simdi belkide ama onun yakininda okul var ordada wifi var gecen sene kosa kosa giderdi o yere benimle konusmak icin.. Simdi hic oyle degil:) hata internet almisti benimle konusmak icin. Ya kendimi okadar inanilmaz degersiz onemsiz hisediyorumkiiiii 1 gozyasii akittim suan sinirdenn;s degmez biliyorum, 2 hafta girmiycem bende oda gorsunn onu merak etmedigimi, 5 ayda unuturum dedim ama hersey karmakarisik. Turkeyden gelsede kitaplarini almaya gelse :) kitaplarini verecegim, ve son kez olsada herseyi konusmak. Gecen yilin konusmalari hepsi bende kayitli yazismalari okudugumda icim oyle bi aciyorkii bukadar degisime inanamiyorum. Sirilsiklamdi :) 1 nisanda sKa yapmistim seni istemiyorum sevmiyorum ayriliyorum dedigim an yalvariyordu hayir birakmicam senii yarin kapinin onune geliyorum diye :)) karmakarisikkkkk durumdayim icim aciyooo ablalar (

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

a yok ınsallah hava gazı degıldır verırsın cnm ınsallah hepberaber verırız
ayrıca ne zaman ıstersen buyur gel bısey ıkram edelım sana

aa ıyı tatlıyla pek aran yoksa cnm
bu arada ben de haftanın 1-2 gunu kurufasulye-pılav, nohut yemegı -pılav yaparım eger bahsettıgın kurubaklagıl yemegı buysa

Günaydın güzeller. Bir haftadır hastanelerdeyim ne uğrayabildim ne menü paylaşabildim. Kayınpederimin tansiyon sorunu vardı bende kaldı bir hafta. Her gün tansiyon düşürmek için hastaneye gittik. Bir sürü araştırma yapıldı ama sebebini bulamadık. Zaten vardı sabah ilaç alıyordu. Yetersiz geldi artık akşam da ilaç almaya başladı. 22 lere kadar çıktı. Bir de geçen sene kısmi felç geçirmişti ama düzeldi. beyin damarlarından biri tıkalı. Yine aynı şeyler olacak diye korkuttu bizi. Bir de eşim de istanbulda, bir kayınım var o da istanbulda, görümcem yok. O yüzden ben daha çok korktum bir şey olacak diye. Benden çekinir öyle bir yapısı var, adam yanımdan gitmek istemedi korktu. Çok şükür dünden beri iyi köye gönderdim. İnşallah bir daha bir şey olmaz.
Geçmiş yapmadım herkes iyidir inşallah. Arada geçmiş yapmaya çalışacam

Hastanelere gitmekten pek diyetle uğraşamadım sadece dünkü menüm diyete uygundu onu paylaşayım

sabah (7:30)
1 kuru incir
2 bardak ılık su

(8:00)
2 kk beyaz peynir bol maydanozlu
1 tatlı kaşığı pekmez
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 dilim k.ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı
1 bardak yeşilçay

öğle (12:00)
6 y.kaşığı etli taze fasulye
salata

ara (15:30)
4 adet siyah kayısı

akşam (18:00)
8 y.kaşığı sebze yemeği (susuz, patates hariç)
2 bardak ayran
1 dilim k.ekmeği

ara (20:00)
1 top dondurma

ara (22:00)
1 bardak kefir,

su 3,5 litre, gün içinde bol açık şekersiz siyah çay

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 71,0
bu hafta: 70,5
giden: 500 gr
toplam giden: 22,6

spor yok malesef

amanda amn hosgeldiniz efendim ozlettiniz kendinizi. cok sevindim seni gordugume kuzum. nasilsin cocuklar nasil. gerci tatil keyfinizi face den takip ettik masallah eglenmissiniz. ufaklik cok keyifli duruyordu:))

gec bulduk tez kaybettik olmayalim kiz dikkat et kendine
hosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin siz
sana oyle geliyo cicim hic fazla degil arka taraf. cok hos gorunuyosun bence
kizlar cok sukur 3 gun sonra mesaj yazabildim..cok mutluyum artik bol bol sohpetler yapar birbirimizle yarisir dedikodularimizi yapip icimizi rahatlatiriz...simdi yatma vakti..yarin bildirimle baslarim gune artik...hepinize iyi geceleeer

hakikaten senle dedikodu yapmayi ozledik. bizim manyaklarin maceralari devam ediyo senin cakma ne alemde

kizlaaaar iki gun once yogurt yapayim diye sut almistim ya. mayaladim ama arkadas sut olarak kalmayi tercih etmis. komsuma gosterdim isitip tekrar mayaladik gece baktim tuhaf birseylere donusmus bende ocaga koydum kaynatip cokelek haline getirdim. isin kotu yani uc gundur evde yogurt yok kafayi yiyecem. duramam ayransiz yogurtsuz. bu gun gidip yogurt alacam artik napim dolabimdan deyip yiyecem afiyetle :)))

ben bildirimi aksam yapacam malum oruc devam ediyor. dun aksam da diger topikte bildirim yaptim ve sonuclar yuzumu guldurdu. rabbim insallah boyle devam etmeme izin verir. simdi gorunurde 14 kilo vermisim. bakalim bu gun degisen bise olacakmi

hosgeldin cnm ne guzel biraz degisiklik olmus sana zaten evde rahat edemiyodun
ooooo masallah cnm kis hazirliklarinada baslanmis
evet tiurkiyeye geliorum cok sukur cnm
yok bizimki isteyince yapiyo cisini ama sadece cani isteyince tabi bez daha rahatina geliyo ama turkiyede lazimlik alcaz annemle beraber ogretcez insallah birde sunnet ettirmeyi dusunuyorum ikisini aradan cikarayim diyorum bakalim allah kerim
insallah yine tatile gitme imkaniniz olur ama yalniz bi sekilde insallah
ayyy bende esin kalkmis sandim meger siseymis
hosgeldin bu arada sanirim benden eskisin ben hatirlayamadim da
ama tanisalim hemen adim sindi yas 24 1 oglum var 3 yasina gircek ev hanimiyim
hosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin siz
ayy cok tatlisin demek terasin var
gecmis olsun cnm sana kayinbabana insallah nedeninide ogrenirler en kisa zamanda cnm neyseki simdi daha iyi
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 71,0
bu hafta: 70,5
giden: 500 gr
toplam giden: 22,6

spor yok malesef
masallah yinede 500 gr gitmis cnm

a yok ınsallah hava gazı degıldır verırsın cnm ınsallah hepberaber verırız
ayrıca ne zaman ıstersen buyur gel bısey ıkram edelım sana
teşekkür ederim tatlım
Ayy şu beğeni tuşu beni deli etcek ıpadden yazıyorum beğeniye tıkladım beğenmiyorum tıklandı tövbe yarabbim sinir oldum
Mesajını beğendim tatlım ama yanlış gitti

kizz duyum mu geri dondu cakmayi sorunca
aa neyseki cokelek yapmissin cnm
valla bende sabah koca bi bardak ayran yaptim ozledim kac gundru icmemistim
ben bildirimi aksam yapacam malum oruc devam ediyor. dun aksam da diger topikte bildirim yaptim ve sonuclar yuzumu guldurdu. rabbim insallah boyle devam etmeme izin verir. simdi gorunurde 14 kilo vermisim. bakalim bu gun degisen bise olacakmi
evet cnm aksam yap valla merakla bekliyorum sonucu sen rekor kirmaya basladin masallah

teşekkür ederim tatlım
Ayy şu beğeni tuşu beni deli etcek ıpadden yazıyorum beğeniye tıkladım beğenmiyorum tıklandı tövbe yarabbim sinir oldum
Mesajını beğendim tatlım ama yanlış gitti
ay sorma benim basima da geliyo aynisi
eskiden herseyi begenebiliyoduk simdi herseyede izin yok

bildirim:
baslangic: 90
gecen hafta: 80.1
bu hafta: 79.8
giden: 300 gr
spor: duzensiz spor ip atlama, squat bacak egzersizleri

bildirim:
baslangic: ...
gecen hafta: 81,5
bu hafta: 79.9
giden:1,1 k gr
spor: duzensiz spor yurume,yuzme,plates,leslii karma

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Geçmiş yapmadan direk bildirimimi yapayik su an kardesimdeyim

Başlangıç : 124.5 kg
Geçen hafta: 123.5 kg
Bu hafta: 121.5 kg

Giden: 2 kg :122::122:
Toplam giden: 3 kg
Hedef: şimdilik 99

Ohh maşallah canım.tebrik ederim.
Bu azimle tüm kilolarından kurtulursun inşallah☺

Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:1.07.2014-kilo:82
Geçen hafta:80.6
Bu hafta:80
Giden:600 gr.
Spor gün aşırı 40 dak.bisiklet yada yürüyüş
Hafta içi tartıda 79.5 bile gördüm ama işte yine şımardım ve kaçamaklar olmasaydı daha iyi bir sonuç alıcaktım.haftsya inşallah.umarım herkes iyi sonuçlar almıştır💖

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…