bildirim:
baslangic: ...
gecen hafta: 81,5
bu hafta: 79.9
giden:1,1 k gr
spor: duzensiz spor yurume,yuzme,plates,leslii karma
Sporsuz Nasıl Zayıflanır ? Yetişkin Bir Birey Ofis İşinde Normal Aktivite ile Günlük 2500-3000 kcal arasında Kalori Harcar. Fakat Mitokondri Mekanizmasını Uyararak Normal Aktivite ile Harcamış olduğunuz Kalori Mikarını Minimum %50 oranında Arttırabiliriz. Buda haftada normale göre 1 1,5 kilo kaybetmenize neden olur. Bilgi için İrtibat : 0 541 219 78 84 (Not: Ürün - Zayıflama Hapı Satışı Değildir)
ok cnm hemen yapayimnura cım benim ticeket ti yapsan canım işin hafifse eklesem bende
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGmRxsb/weight.pngnura cım benim ticeket ti yapsan canım işin hafifse eklesem bende
çiğ olduğunda kuruyemişler öz faydalı yağlarıyla vücuda girerler ve faydalıdır. kavrulduğunda trans yağa dönüştüğünden hiç faydası kalmadığı gibiCig ve kavrulmusun farkini bilmiyorumm abla :s nasilki. Cevizi biliyorum tabi kendim kiracam. Ewet devam edecem bakalim artikk hihhi
Bu arada ohh neguzel yagmur yagmis ben bayilirim yagmura
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
hari canım aldım sağol.hiç farketmez ne olduğu şekli işlevi aslolan takılma senhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGmRxsb/weight.png
buyuur cnm umarim begenirsin eger begenmezsen soyle degistiririm ben kararsiz kaliyorum nasil sade mi yapsam cicili bicili mi yapsam diye
senin hedef zaten 75 degil mi cnm oooçiğ olduğunda kuruyemişler öz faydalı yağlarıyla vücuda girerler ve faydalıdır. kavrulduğunda trans yağa dönüştüğünden hiç faydası kalmadığı gibi
bedende kalıp depolanırlar. işin özü sindirime giren yağın ne olduğuna bakmak. trans yağın depolandığını unutmamak
hari canım aldım sağol.hiç farketmez ne olduğu şekli işlevi aslolan takılma sen
bu arad ben ay sonu hedefimi yanlış yazmışım ay sonu hedefimde 75 gibiler bakalım
masallah masallah cnm sana daBaşlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 82.2 kg
Bu haftaki kilo: 81 kg
Giden: 1.200 kg
Toplam verielen kilo: 1.200 kg
Hedef : 70
Spor: Haftada 3-4 gün 40 ar dakika spor+yürüyüş
ayyyyyyyyyyyyy en nefret ettigim konu ben bugun guzel bir kiymali sebzeli spaghetti yapcam bildigin cubuk makarnaKızlar ben her sabah kuru kayısı yiyordum ve yaklaşık bu saatlerde acıkmış oluyordum. Bugün evde yoktu yiyemedim ve hala acıkmadım. Kuru kayısı her sabah değilde arada bi yesem olur heralde :26::26:
Ben gene yemek krizindeyiiim
Markete baktım hiç bişey yok..Evde de bişey yok ne yapıcam ben yemek yaa
masallah masallah cnm sana da
emeklerinin karsiligini aliyosun bak
ayyyyyyyyyyyyy en nefret ettigim konu ben bugun guzel bir kiymali sebzeli spaghetti yapcam bildigin cubuk makarnaama ben ne yicem onu dusunuyorum dundenkalan var onu mu yesem ki acep:26:
senin hedef zaten 75 degil mi cnm ooo
ay sonu hedefin 75 gibi vay masallah sana cnm
ay bende kendi cizelgemi gorunce bi heyecan giriyo kalbime turkiyeye gitcem yaaa ona uygun olsun dedim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 82.2 kg
Bu haftaki kilo: 81 kg
Giden: 1.200 kg
Toplam verielen kilo: 1.200 kg
Hedef : 70
Spor: Haftada 3-4 gün 40 ar dakika spor+yürüyüş
oh tebrikler esin yaklaştın bize( gülay-ayyuzlum ve nura-sindi) hadi bakalım yetişşş
ok cnm hemen yapayim
evet bu ay bu hedefi alt edip yeni hedefle yola devam canım yakalayımda bir 70e çekecez onuben hemen 75 de giydiğim kıyafetleri dolaba asayım
tr gelince boşlama alıp gitme kiloları sonra
bu arada kızlar ben karatay 3 öğün yapıyordum ya artık öğlenleri acıkmaz oldum cideeen bu gün mercimek çorbası getirmiştim zorla içtim atağım başlar diye
sanırım yakında öğle yemeklerine veda edecem.mesela yarın deneyeyim.yanıma çiğ yemiş getireyim acıkırsam atarım yoğurtla ama yemeklere veda. ins. direnç için aldığım o ilacıda bıraktım ihtiyacım kalmadı.bu olumlu değişiklikler beni motive ediyor.
artık TDD ve karatay la hayat boyu dvam. karatay kitapta iyileşme belirtileri olarak acıkmamaya başladığınız andır diye bahsetmiş.ben iyleştim yupiii.
sizin destekleriniz inanılmaz. karataya beni ikna ettiniz iyiki varsınız kızlar sağolun
Merhaba
Bende geldim araniza :)
Geçen sene dogum yaptım aktif emzirmeme rağmen hiç kilo kaybetmedim. Suan 82 kiloyum. Dün başladım dikkat ediyorum artik.
Baslangic kilosu 82 kg
Hedef 60kg
Uygulama 3 km tempolu yürüyüş + sıfır ekmek
Sağol canım evet en güzeli de karşılığını aldığını görmek bazen üzülüyorum az gidiyor diye ama sonra şükrediyorum sağlıklıyım sağlıklı besleniyorum ohh
Hepimize de maşallah sağlıklıca kiloları veriyoruz
Dün ev makarnası yemiştim azcık ama bugünde makarna yiyemem çok olur böyle de
Çok sıkıcı konu ya bide yakınlarda herşeyi satan bi market olmaması daha fena
Zenginlere ne kolay diyet yapmak yahu hizmetçi hazırlıyo yemeğini uşak alıyo malzemesini oh daha ne var diyet yapmakta
nura bizim çizelgeler başabaş koşan atlar gibi
durumda aynı. ben martta başlamıştım serüvenime çok zor gitti başlarda 200gr zorla ertesi hafta bazan artıyla.
ama şimdi koşan atlar gibi hızlıyım kim tutar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?