80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izin almayı aklından çıkar canım kimle rekabet edeceğiz biz olmaz. artıda olsan buradasın okey.dediğin iyibi taktik.ne kadar kalacaksın tr de.

Hosbulduk Sindi
Allah razi olsun cumlemizinkini inşallah
26 yasindayim boyum 1.58 Asil hedefim 55kg ama simdilik 60kg.
Benim de bir yasinda oglum var. Pazar günü doğumgününü kutlayacagiz inşallah.
Hem anne hem ogrenciyim.

Anladm thankyouuuu abla

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

izin almayı aklından çıkar canım kimle rekabet edeceğiz biz olmaz. artıda olsan buradasın okey.dediğin iyibi taktik.ne kadar kalacaksın tr de.
Bende istemiyorum açıkcası uzaklaşırsam sağıtırım biliyorum bide alıştım sizlere hergün sohbet muhabbet seviyorum sizleri
Bir bucuk aycık :)
18 Ağustos- 8 Ekim dönüş evlendiğimden beri ilk defa bir bayramı orda geçircem birde oğlum henüz okula başlamadan tadını çıkarmam gerek çünkü okullar başlayınca istediğim zamanlarda gelemicem birde burda tatiller Türkiye'deki kadar uzun değil o yüzden

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayy ne güzel pazar günü demek 1 yaşına giriyo paşamız allah bagıslasın cnm inşallah hedefine ulaşırsın
Hangi yöntemi uygulamayı düşünüyosun biz cogunluk karataycıyız cnm cok rahat gercekten hem annelik hem öğrencilik zor Allah yardım etsin

Iphone dan gönderildi

Evet. Insallah bu sefer cok kararliyim. Oglum cok hareketli bir cocuk pesinde zorlaniyorum ayaklarim sisiyor fazla kilodan.
Ben de karatay tarzi uygulayacagim sanirim. Ekmeksiz protein agirlikli beslenmeyi düşünüyorum. Olcum yaptirdim Fazla kilolarimin hepsi yag. Zor olmaz mi canim çıkıyor en cok da ben yokken bakacak kimse konusunda. Biraz fazla düşkünüm herkese birakamiyorum aklim kaliyor.

Ahh hele ki aileden uzaksan ve sıfır tecrüben varsa bebeklerle ilgili ilk zamanlar cok zor ama sonrs bu tempoya alışıyosun ister istemez bende muzdaribim bu durumdan
Ayy bende diyetisyene gidip ölçüm yapmak istiyorum her diyetisyende var mı ölçme aleti
İnşallah bu sefer olacak cnm benim eltim bile bana gercekten bu sefer cok kararlısın dedi 10 kilo gidince :) ben 2 Mayıs'ta ilk bildirimi yapmıştım ve ben cok sapıttım ona rağmen 10 kilo gitti yoksa ben doğru düzgün yapsaydım şimdi 76 falan olmam gerekirdi
Ama emin ok yapacaksın bu sefer

Iphone dan gönderildi

Ben spor merkezinde yaptirmistim olcumumu ogulcugum 6 aylikken yuzmeye baslamistim ama 1 ay bile duzenli gidemedim. Yüksek ihtimal vardır hepsinde. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama bazi yerlerde bu parayla calisan makineler de var ( ne kadar dogru olcum veriyorlar bilmiyorum) onlari da deneyebilirsin

bu arada seni tebrik ederim 3 ayda 10 kilo hicte kucumsenecek bir rakam degil spor da yapiyorsan kalici olur insallah. Darisi basima :)

dunku menum kizlar:

kahvalti:
2 yumurtadan peynirli omlet
ceviz

ogle:
1 dilim tavuk gogsu haslanmis

aksam:
2 firinda kofte
biber ve karnibahar kizartmasi frinda (ilk defa denedim cokta guzel geldi bana pek bi fark goremedim acikcasi)
yarim kase sarimsakli domates kavurmasi mi diyeyim sotesi mi diyeyim
1 kase yogurt

3 litre su (insan erken kalkinca cok su icebiliyomus)
2 form cayi
spor gunluk sporlar tamam ip atmala ve squat yaptim

bugnku menum:
kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ince esmer eksi ekmek (ben sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum )
ceviz
1 kucuk armut kac gundur yemedim bugun dayanamadim aksam yemektense sabah yiyeyim dedim
1 bardak ayran ne alaka diceksiniz ama canim cekti kahvaltidan once iciverdim

ogle:
1 chai tea latte cok severim

aksam:
dunden kalma firinda pisirdigim sebzeler vardi kucuk tabak onu yedim
2 kofte (bizimkilere spaghetti yaptim ben yemedim
)
2 kase corba
1 kucuk kase yogurt

spor: bugun yok

su:
2 litre simdilik
2 bardak yesilcay icicem (henuz icmedim)

bilmem ben yurt disindayim 4 yildir cnm isviicrede evlendim geldim 18 agustosta istanbula geliyorum o zaman olcum yapmak istiyorum ama sanirim ozeldeki diyetisyenlerde vardir
sen hangi sehirdesin

bu arada seni tebrik ederim 3 ayda 10 kilo hicte kucumsenecek bir rakam degil spor da yapiyorsan kalici olur insallah. Darisi basima :)
valla spor pek duzenli yaptigim soylenemez cnm ama yapinca da birakamiyorum seviyorum
insallah hepimiz veririz kilocuklari

Ankaradayim istanbula geleceksen isin kolay adim basi özel hastane/ muayenehane fiyatlari da uygun oluyor spor önemli vucuttaki kas orani artmazsa hep az yiyerek dikkat etmek zorunda kaliyor insan insallah tatlim hem veririz hemde bi daha almayiz

kızlar ramazanda ne güzel yemedim,

kaplıcada yediğim haşhaşlı ekmekleri orda eritmiştim ne güzel..gelince tartıda pek bi oynama yoktu..ama burda 3 gündür biraz abarttım..babaannemlerde saç böreği yedim..hemde doyasıya..tuttular birde tandır böreği verdiler bana evde ye diye.dayanamadım onuda yedim, kendimi ağırlaşmış hissediyom..zaten sırtımdan alırım kiloyu sırtım ağır geliyor dünden beri..hmen silkelenmem lazım

birazda kaplıcada halamlara imrendim.:26:.nasıl güzel yiyorlar herşeyi ve kilo milo almıyorlar..limonatalar meyve suları çerezler hamur işleri yediler durdular..bende onlara özendim accık yedim..üle senin neyine yemek..senin tok gözlü bi bünyen car accık ye küp gibi ol..

ahhhhh ahhhhhh kaza bakıp döt yırtmak oldu benimkisi..

slm kızlar ancak gelebildim bildirimi yapayım önce

başlangıç: 93,3
geçen hafta: 80,3
bu hafta: 79,3
giden: 1 kg
toplam giden: 14 kg
hedef: 75
spor: trambolin, mekik, bacak ve basen egzersizleri, yürüyüş

eeee sen onlara niye bakıyon bazısı doğuştan şanslı. bizim onlar gibi olmamız imkansız. olsak burda olmazdık heralde.

menüm
sabah: birer domates biber ve yumurtayla melemen, kendi yaptığım lor peynirinden 1 yemek kaşığı kadar, 15 civarı zeytin, 1 avuç yer fıstığı (hehehe pide yok dikkatinizi çekerim. aferim bana)
akşam: 2 karnıyarık, 4 çatal makarna, 4 bardak kadar ayran
spor: 300 bacak egzersizi, 100 kalça egzersizi, 100 mekik, 15 dk yürüyüş
bu gün hiç halim yoktu ancak bu kadar spor çıktı
çocuklar deli etti beni. dila ayranıma göz dikti, mustafa makarnama (gerçi bu iyi oldu yoksa koca bir tabak yiyecektim) anam açlıktan ölüyom hangisine söz anlatacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…