80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olsun cnm bu hafta sıkarsan biraz gider hemen aldııgın bende bayramda aldım hemde cok bi yere gitmedim :) şimdi verdim cok şükür aldığımı
Gercekten onlar cok şanslı insanlar malesef biz hayatımız boyunca öyle olamayız sanırım
Kız haşhaş dedin de bende bayılıyorum haşhaşlı ekmek börek çörek ne varsa haşhaşlı çekirdekli cevizli susamlı keten tohumlu zeytinli ohh gece gece aklıma getirdin

Iphone dan gönderildi

Maşallah sana cnm ne güzel sporunuzda yapmışsın bugun ben hiç yapmadım valla
Bak cocuklar yardım ediyolar sana bende bugun makarna yaptım tabi ben erken yedim ama ne yalan söylim gözüm o çubuk makarnada kalmadı değil bende kendime koca bir bardak ayran yapıp içtim ohh miss
Bide genelde bende karnım aç değildir gözüm açtır hep nedense
Karnıyarıgı kızartıp mı yapıyosun cnm

Iphone dan gönderildi

Yapmadim abla korkuyorum
Tartiya cikmaya reglden sonra tartilmak istiyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ama böyle olmazki cnm madem ki sende bizimle bu topiktesin bu topiğinde kendine göre kuralları var bitanem günahıyla sevabıyla yarın bildirimini bekliyorum noldu da böyle motivasyonun düştü ne güzel bi ara yapıyodun
Hem Said'i kıskandırcam diyosun hemde sen kendinden vazgeçmişsin ee seni böyle görmesini istemiyosun zayıf olayım neler kaçırdığını görsün istiyosun ama bu senin elinde cnm eger sen kendin ikna olup yapmazsan kimse sana yardım edemez üstüne alırsında aman dikkat bebeğim seni sevdiğim ve iyiliğini düşündüğüm için söylüyorum bunları sakın gönül koyma bana ok cnm öpüyorum

Iphone dan gönderildi

Ay beyazcanım biraZ cahilce bi soru olacak belki ama kaplıcalarda tam olarak Napıyosunuz cok merak ediyorum ayrıcalığı ne tam olarak yanlış bilmiyosam cocukların ve Eşinle ayrı havuzun mu var bende birgün gitmek isterimde :)

Iphone dan gönderildi

Evet cnm istanbulda hastane kaynıyo resmen her sokakta var artık :)

Iphone dan gönderildi

Cecom yemeğin nasıl geçiyo acaba fotonda maşallah cok güzelsin cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Iphone dan gönderildi

eeee sen onlara niye bakıyon bazısı doğuştan şanslı. bizim onlar gibi olmamız imkansız. olsak burda olmazdık heralde.
çok haklısın valla,her gün börek yiyorlarrr
ayyy sakın yimeeeeeeeeeee
aşk olsun hiç cahilce olurmu..

odalarda havuz var ,1.50 ye 2 cm boylarında..ona giriyoruz..ayrıyeten birde büyük havuz var otelin altında..ama orası umimi herkese açık,tabii kadın erkek ayrı havuz..eskiden öyle odalada falan yoktu ben çocukken giderdik.ortak havuz girilirdi..nasıl mikrop apmadık bilmem o kdar kalabalık ortamda..demekki suyun mikrop tutmayanözelliği var yoksa millet kırılırdı..

Menüde yazayım bu gün sabote ettim ama
Kalkınca 2 bir su ketentohum ve çörekotu öğüttüm yurdum ve kefir ictim
Sabah menemen 1 slm ekmek 1 ince tahin helva
Öğle yarım kase kadar. K. Mercimek çorbası
Aksam bol etli bulgur pilavı kurufasulye
Aksam gezmede 2 top hakiki dondurma
Spor sabah 15dk plates
Aksam 1 saat yurume

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende her yıl kışın bi Termal tatil yaparım. Çok keyif alırım yaz tatiline ihtiyaç olmuyor burda malum hergün tatil :). Termal de otelde tuz Odası çamur Odası t. Hamamı. Sauna. Fitnes. Ve en çok sevdiğim spa merkezi var. ilk gün kese köpük yaptırılır diğer günler Termal havuz ve yüzme havuzlarinda gun geçer işte taili kızlar müthiş masaj yaparlar inan yıl boyu anarsin o anı o kadar rahatlatır o masaj. işte çamur banyosu tuz Odası Terapisi bi çok şey var hakkaten dinlenmek istiyorsan Termal otel en güzeli tavsiye ederim

aa guzelmiss yaa aslinda birgun isterim gitmek ailece 3 kisi bi guzel dinleniriz oglum zaten su hastasi
ay yok istesemde yiyemem yok cunku suan
ya ben yuzme bilmioyrum heralde odadaki havuzdada bogulmam dimi
yani odadaki havuz yeter bize bende hem sifali sular ohhh miss gercekten bigun kisin gitmek lazim havalar boyle sogukken biz orada sicak sicak keyif yapariz aslinda dur bizim buralarda da var o tarz seyler bi arastiriirm sonra

Kışın zevkli canım aynen yazın zaten sıcak çekilmez sıcak su

beyazcanim ne zamandir yazcam unutuyorum su cizelgeni bi yenile guncelle cnm gorunmuyo 80 gunu asmis sanirim

vardır mutlaka oradada ,yani işallah..yazın çok sıcak canım kışın iyi olur ..ama üşütmezsen tabii çok terliyo insan oranın suyudan normal su gibi olmuyor..

beyazcanim ne zamandir yazcam unutuyorum su cizelgeni bi yenile guncelle cnm gorunmuyo 80 gunu asmis sanirim

kızz 80 günü aşsada beni kiloda değişen bişey yok..ama yenileyim canım yinede..

evet dikkat etmek gerek kisin gercekten
ozellikle cocuklara ollursa daha bi dikkatli olmak lazim

olsun sen yenile yinede

Yok ablam kirilmam tabi biliyorum iyiligim icin :s aman said icin zayiflamiyorum o beni her halimle kabul ediyordu kilomu dert bile etmiyordu hihhi, abla ama cidden reglden sonra ben tartilimm simdi reglim ya belli olmaz kilo sinir olurum sonra. Yarindan itibarenn aklimi basima alacamm birdaha no stop cok pis motivlendim herkesinn kilo verdigini gorunce :))) artik birakmakkk yokkk!! Ay sonuna kadar hedef 85 :)) insha Allah. Bende opdum senii 79lara neguzelde inmissin masha Allah supersin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…