80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki onun iin zayiflamicaksin ama bazen bi intikam durumu oluyo yabende zaten esimden intikam almak icin zayifliyorum tamam once tabiki kendim icin eski citir halime donmek icin ama altinda baska nedenlerde yok degil hani

menum

ssabah menemen zeytın peynır 1dılımcık ekmek
öğlen tost makınesınde 5 tavuk nugget salata 1bardak ayran
aksamaz kavun 1ufak olmayan kase mısır ekmeklı yogurt:26::26:aylardır yememıstım dayanamadım

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak kırazsapı cayi

tabiki onun iin zayiflamicaksin ama bazen bi intikam durumu oluyo yabende zaten esimden intikam almak icin zayifliyorum tamam once tabiki kendim icin eski citir halime donmek icin ama altinda baska nedenlerde yok degil hani

Anladim tabi abla sevdigimiz icin en guzeli gorunmek isteriz bende tabi incecik olup rahat etmek isterim yarindan itibaren aklimi basimi alcm kesinlikle

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Anladim tabi abla sevdigimiz icin en guzeli gorunmek isteriz bende tabi incecik olup rahat etmek isterim yarindan itibaren aklimi basimi alcm kesinlikle

hadi insallah cnm biraz daha kendini birakirsan inan bu gunlerini mumla ararsin sonra ahh keske su kadar kiloyken dikkat etseydim diceksin cunku
bende 80 kilo idim sonra 85 sonra 90 oldum ahhh keske 80-85 iken dikkat edebilseydim dedim cogu zaman

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün ki Menüm :

Sabah : (11.00) - Kkk

Akşam : (19.30) - Tavuk , Bulgur pilavı , Barbunya , Salata , Ayran

hadi insallah cnm biraz daha kendini birakirsan inan bu gunlerini mumla ararsin sonra ahh keske su kadar kiloyken dikkat etseydim diceksin cunku
bende 80 kilo idim sonra 85 sonra 90 oldum ahhh keske 80-85 iken dikkat edebilseydim dedim cogu zaman

Aynen abla cok haklisin, gercekten busefer kararliyim ya utaniyorum surekli buraya yazarken:s

uzerini hafif yaglayip firina koyuyorum. banu diyodu ya firinda kizarirsa bise olmaz diye. ondan sonrada icini doldurup yeniden firina atiyom. kizarmisini aratmiyo benim icin. tabi esim bu durumdan sikayetci o ayri mesele:))) gecen kizdi sen artik esisi gibi yapmiyosun patlican yemeklerini diye. aninda karsi aataga gectim asil sen beni sevmiyosun burda caba gosteriyorum biseler icin ama yardimci olmuyosun dedim. kesti sesini oturdu. ama sayemde 92 den 84.5 e dustu beyimiz. sabah tartilmis seviniyo. hedefi 80 insallah verir diye umuyorum.

menun guzel cnm ama yemegini biraz erkene alsan 18:00 gibi ama buuk ihtimal esini bekliyosun yemegi yemek iicin

Aynen oyle canim esimi bekliyorum. Birde o kadar erken yersem acikirim diye korkuyorum bu sekilde uatana kadar acikmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kk nın fit hatunlarııı

ben iyice ağıraşmış hissediyorum kendimi ve canım hiç bişey yapmak istemiyor..işallah bu gün dikkat ederim kendime ,olmadı ayran detoksu yapıyım aldığımı versem yeter bana..hoş trtılmadım ama belli gelen var..

oh oh ohh 1,5 ay evden uzakta allah kolaylık versin.

kızlar sizede günaydınlar güzel hafta sonları
ee bildirimler tamammı bakalım bir

oh oh ohh 1,5 ay evden uzakta allah kolaylık versin.

kızlar sizede günaydınlar güzel hafta sonları
ee bildirimler tamammı bakalım bir

Valla ben evimi pek özlemiyorum türkiyedeyken cnm Annemler arkadaslar tanıdıklar esnaflarla bile tanışıyorum çocukluğumdan beri :) o yüzden cok guzel oluyo :))

Iphone dan gönderildi

Valla sana yarıyosa ayran detoksu yap cnm benim gibiysen boşuna iki gün o eziyeti çekme

Iphone dan gönderildi

himm iyi haber :))

ne 60 misi kiz....79 dan 75 lere inebildim ziltakip oynuyorum..bir ara 69 olmustum ama su kokmus kaderim oradda rahat birakmadi beni
kız dıkkat etmeyınce gelıyo gerı ama hadı beraber görerım 60i ınsallah ben 66ya ındım cook sukur gectım senı

hosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin siz
6.takıma gelcen bızımle yarıscan orda gunluk zorunlu sporlarımızda var guzel kılolar verılıyo beyazcanı ıkna edemedık sen gel barı
cook gecmıs olsun allah sıfa versın ınsallah

emınım lezzetlıdır ama kız sen naptın kocayı zayıflatmıycanbız zayıfladıkca onlar aynı kalcakkı bız daha zayıf görulelım yanlarındaay ne fenayım.benım esımın boyu 180 kılo 96 cook ıstıyo ama zayıflamadı bıturlu aslında boyundan dolayı cook şişman durmuyo ama turk göbegı var onunde kocaman onu erıtsek ıyı olcak

Günaydınn şekerlerrr
Musmutlu haftasonunuz olsun inşallah böyle mutluluktan uçun uçun

Kız cecoşşş aşk sarhoşumusun dünden beri gelemedin bi

Nice 15 yıllar görün inşallah yavrularınızla birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol bereketliaminnnn

okuyunca aynısını bende düşünmüştümayyy ne zorunuz var herifleri bırakın şişsinler
Onların fit olması her bakımdan tehlikeli çokmu kötüyüm nee
Benimkide inadına fittir hala dikkat eder yediğine içtiğine sinir oluyorum

yok kizlar ozel olarak hic cabam olmadi gerci karataya basladigim ilk zamanlar iki ay kadar eslik etti bana sagolsun. baktiki veremiyo ekmege falan basladi tekrardan. eskiden bir ekmek yerdi simdi ceyrek yiyo o ayri mesele. sonra birden bire direnci kirildi vermeye basladi. tabi benden farkli yedigi bir tek ekmek oluyo. kolayi bile ben icmiyorum diye almiyo. daha dogrusu nadiren aliyo. herkes soruyomus hocam diyetemi basladin diye. o da yok hanim basladi diyomus:)))

gunaydin kizlar. anam dun aksam oyle uykum geldi sahur falan yapmayip yatim dedim o derece. yattim dila homurdanarak bi o tarafa donuyo bi butarafa uyutmadi. en sonunda altina yapti. dedim ne yatmaya kalkiyon sana haram bilmiyon mu. kalktim altini degistim karnini doyurdum dilanin bari sahuru yapip oyle yatim dedim saat ikiydi. sabah ta uc cocuk yatagimi isgal etmis sekilde uyandim. delirmemek elde degil haaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…