- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
tabiki onun iin zayiflamicaksin ama bazen bi intikam durumu oluyo yabende zaten esimden intikam almak icin zayifliyorum tamam once tabiki kendim icin eski citir halime donmek icin ama altinda baska nedenlerde yok degil haniYok ablam kirilmam tabi biliyorum iyiligim icin :s aman said icin zayiflamiyorum o beni her halimle kabul ediyordu kilomu dert bile etmiyordu hihhi, abla ama cidden reglden sonra ben tartilimm simdi reglim ya belli olmaz kilo sinir olurum sonra. Yarindan itibarenn aklimi basima alacamm birdaha no stop cok pis motivlendim herkesinn kilo verdigini gorunce :))) artik birakmakkk yokkk!! Ay sonuna kadar hedef 85 :)) insha Allah. Bende opdum senii 79lara neguzelde inmissin masha Allah supersin
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
tabiki onun iin zayiflamicaksin ama bazen bi intikam durumu oluyo yabende zaten esimden intikam almak icin zayifliyorum tamam once tabiki kendim icin eski citir halime donmek icin ama altinda baska nedenlerde yok degil hani
hadi insallah cnm biraz daha kendini birakirsan inan bu gunlerini mumla ararsin sonra ahh keske su kadar kiloyken dikkat etseydim diceksin cunkuAnladim tabi abla sevdigimiz icin en guzeli gorunmek isteriz bende tabi incecik olup rahat etmek isterim yarindan itibaren aklimi basimi alcm kesinlikle
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
menun guzel cnm ama yemegini biraz erkene alsan 18:00 gibi ama buuk ihtimal esini bekliyosun yemegi yemek iicinBugün ki Menüm :
Sabah : (11.00) - Kkk
Akşam : (19.30) - Tavuk , Bulgur pilavı , Barbunya , Salata , Ayran
hadi insallah cnm biraz daha kendini birakirsan inan bu gunlerini mumla ararsin sonra ahh keske su kadar kiloyken dikkat etseydim diceksin cunku
bende 80 kilo idim sonra 85 sonra 90 oldum ahhh keske 80-85 iken dikkat edebilseydim dedim cogu zaman
Maşallah sana cnm ne güzel sporunuzda yapmışsın bugun ben hiç yapmadım valla
Bak cocuklar yardım ediyolar sana bende bugun makarna yaptım tabi ben erken yedim ama ne yalan söylim gözüm o çubuk makarnada kalmadı değil bende kendime koca bir bardak ayran yapıp içtim ohh miss
Bide genelde bende karnım aç değildir gözüm açtır hep nedense
Karnıyarıgı kızartıp mı yapıyosun cnm
Iphone dan gönderildi
menun guzel cnm ama yemegini biraz erkene alsan 18:00 gibi ama buuk ihtimal esini bekliyosun yemegi yemek iicin
Bende istemiyorum açıkcası uzaklaşırsam sağıtırım biliyorum bide alıştım sizlere hergün sohbet muhabbet seviyorum sizleri
Bir bucuk aycık :)
18 Ağustos- 8 Ekim dönüş evlendiğimden beri ilk defa bir bayramı orda geçircem birde oğlum henüz okula başlamadan tadını çıkarmam gerek çünkü okullar başlayınca istediğim zamanlarda gelemicem birde burda tatiller Türkiye'deki kadar uzun değil o yüzden
Iphone dan gönderildi
oh oh ohh 1,5 ay evden uzakta allah kolaylık versin.
kızlar sizede günaydınlar güzel hafta sonları
ee bildirimler tamammı bakalım bir
günaydın kk nın fit hatunlarııı
ben iyice ağıraşmış hissediyorum kendimi ve canım hiç bişey yapmak istemiyor..işallah bu gün dikkat ederim kendime ,olmadı ayran detoksu yapıyım aldığımı versem yeter bana..hoş trtılmadım ama belli gelen var..
kız dıkkat etmeyınce gelıyo gerı ama hadı beraber görerım 60i ınsallah ben 66ya ındım cook sukur gectım senıhimm iyi haber :))
ne 60 misi kiz....79 dan 75 lere inebildim ziltakip oynuyorum..bir ara 69 olmustum ama su kokmus kaderim oradda rahat birakmadi beni
ee yarin bildirim gunu yani..hadi bakalim burada hepberaber gozel gozel kilolar vericez
ben birhaftadir diete basladim..sporada basladim.1200 gr verdim bile..ama buraya girip yazamadim havami atamadim ya sanki o Kilo benden degil cakma görümcemden gitmis o derece hazmedemedim paylasamayinca
6.takıma gelcen bızımle yarıscan orda gunluk zorunlu sporlarımızda var guzel kılolar verılıyo beyazcanı ıkna edemedık sen gel barıhosbuldum canim benim..yok biyiklarimi elletmem...karizmayi cizmeyelim simdi...gobekte her eve Balkon gerek malum..Balkon neysede benim arka tarafta bir teras var top sahasi mubarek onu nasil ufaltacaz ondan baher verin siz
cook gecmıs olsun allah sıfa versın ınsallahGünaydın güzeller. Bir haftadır hastanelerdeyim ne uğrayabildim ne menü paylaşabildim. Kayınpederimin tansiyon sorunu vardı bende kaldı bir hafta. Her gün tansiyon düşürmek için hastaneye gittik. Bir sürü araştırma yapıldı ama sebebini bulamadık. Zaten vardı sabah ilaç alıyordu. Yetersiz geldi artık akşam da ilaç almaya başladı. 22 lere kadar çıktı. Bir de geçen sene kısmi felç geçirmişti ama düzeldi. beyin damarlarından biri tıkalı. Yine aynı şeyler olacak diye korkuttu bizi. Bir de eşim de istanbulda, bir kayınım var o da istanbulda, görümcem yok. O yüzden ben daha çok korktum bir şey olacak diye. Benden çekinir öyle bir yapısı var, adam yanımdan gitmek istemedi korktu. Çok şükür dünden beri iyi köye gönderdim. İnşallah bir daha bir şey olmaz.
Geçmiş yapmadım herkes iyidir inşallah. Arada geçmiş yapmaya çalışacam
uzerini hafif yaglayip firina koyuyorum. banu diyodu ya firinda kizarirsa bise olmaz diye. ondan sonrada icini doldurup yeniden firina atiyom. kizarmisini aratmiyo benim icin. tabi esim bu durumdan sikayetci o ayri mesele:))) gecen kizdi sen artik esisi gibi yapmiyosun patlican yemeklerini diye. aninda karsi aataga gectim asil sen beni sevmiyosun burda caba gosteriyorum biseler icin ama yardimci olmuyosun dedim. kesti sesini oturdu. ama sayemde 92 den 84.5 e dustu beyimiz. sabah tartilmis seviniyo. hedefi 80 insallah verir diye umuyorum.
emınım lezzetlıdır ama kız sen naptın kocayı zayıflatmıycanbız zayıfladıkca onlar aynı kalcakkı bız daha zayıf görulelım yanlarında ay ne fenayım.benım esımın boyu 180 kılo 96 cook ıstıyo ama zayıflamadı bıturlu aslında boyundan dolayı cook şişman durmuyo ama turk göbegı var onunde kocaman onu erıtsek ıyı olcak
kız dıkkat etmeyınce gelıyo gerı ama hadı beraber görerım 60i ınsallah ben 66ya ındım cook sukur gectım senı
6.takıma gelcen bızımle yarıscan orda gunluk zorunlu sporlarımızda var guzel kılolar verılıyo beyazcanı ıkna edemedık sen gel barı
cook gecmıs olsun allah sıfa versın ınsallah
emınım lezzetlıdır ama kız sen naptın kocayı zayıflatmıycanbız zayıfladıkca onlar aynı kalcakkı bız daha zayıf görulelım yanlarında ay ne fenayım.benım esımın boyu 180 kılo 96 cook ıstıyo ama zayıflamadı bıturlu aslında boyundan dolayı cook şişman durmuyo ama turk göbegı var onunde kocaman onu erıtsek ıyı olcak
yok kizlar ozel olarak hic cabam olmadi gerci karataya basladigim ilk zamanlar iki ay kadar eslik etti bana sagolsun. baktiki veremiyo ekmege falan basladi tekrardan. eskiden bir ekmek yerdi simdi ceyrek yiyo o ayri mesele. sonra birden bire direnci kirildi vermeye basladi. tabi benden farkli yedigi bir tek ekmek oluyo. kolayi bile ben icmiyorum diye almiyo. daha dogrusu nadiren aliyo. herkes soruyomus hocam diyetemi basladin diye. o da yok hanim basladi diyomus:)))okuyunca aynısını bende düşünmüştümayyy ne zorunuz var herifleri bırakın şişsinler
Onların fit olması her bakımdan tehlikeliçokmu kötüyüm nee
Benimkide inadına fittir hala dikkat eder yediğine içtiğine sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?