- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Aynen oyle canim esimi bekliyorum. Birde o kadar erken yersem acikirim diye korkuyorum bu sekilde uatana kadar acikmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kk nın fit hatunlarııı
ben iyice ağıraşmış hissediyorum kendimi ve canım hiç bişey yapmak istemiyor..işallah bu gün dikkat ederim kendime ,olmadı ayran detoksu yapıyım aldığımı versem yeter bana..hoş trtılmadım ama belli gelen var..
gunaydin kizlar. anam dun aksam oyle uykum geldi sahur falan yapmayip yatim dedim o derece. yattim dila homurdanarak bi o tarafa donuyo bi butarafa uyutmadi. en sonunda altina yapti. dedim ne yatmaya kalkiyon sana haram bilmiyon mu. kalktim altini degistim karnini doyurdum dilanin bari sahuru yapip oyle yatim dedim saat ikiydi. sabah ta uc cocuk yatagimi isgal etmis sekilde uyandim. delirmemek elde degil haaa.
Yok cnm eger doğru beslenirsen acıkmazsın acıkırsanda ayran süt içersin bak ben yemin etmiştim Nisan'ın son haftası başladığımda 7 den sonra ağzıma su bile girmicek diye ramazana kadar ve ramazana kadar yaklaşık 10 kilo gitti
Şimdi tekrar yemin etsem mi diye düşünmüyo değilim çünkü nektariyi cok seviyorum onu yememek için ama aynanın karşısına geçip kendimle yüzleşip konuşayım yeminsiz kendime söz vermek için :) bende zamanında eşimi bekledim saat 10 da geliyodu işten sonuc en son 90 oldum :) ama artık 5-6 en gec 7 de yiyorum Buda bi aksilik olduysa 7 de yiyorumdur
Iphone dan gönderildi
bilmemki ,bir kez yaptım ayran detoksunu 1.200 verdim o zamanlar .herkes 2 nin üstünde vermişti..benim bünyede bi tuhaf zati tutumlu hiç bişeyi ziyan etmiyor dışarı atmıyor..Valla sana yarıyosa ayran detoksu yap cnm benim gibiysen boşuna iki gün o eziyeti çekme
Iphone dan gönderildi
Günaydınn şekerlerrr
Musmutlu haftasonunuz olsun inşallah böyle mutluluktan uçun uçun
Kız cecoşşş aşk sarhoşumusun dünden beri gelemedin bi
Nice 15 yıllar görün inşallah yavrularınızla birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol bereketliaminnnn
oo ben o yönden şanslıyım öyleyse..tostoparlak yusvuvarlak bi kocam var..aşırı göbekli dikkat çekecek derecede..ben kilo vermeye başlancı sabote ediyor zaten ..okuyunca aynısını bende düşünmüştümayyy ne zorunuz var herifleri bırakın şişsinler
Onların fit olması her bakımdan tehlikeliçokmu kötüyüm nee
Benimkide inadına fittir hala dikkat eder yediğine içtiğine sinir oluyorum
all işte 3 çocukla bile rahat uyku yok birde 4. düşünüzsün ne diyim ben sana bilmemgunaydin kizlar. anam dun aksam oyle uykum geldi sahur falan yapmayip yatim dedim o derece. yattim dila homurdanarak bi o tarafa donuyo bi butarafa uyutmadi. en sonunda altina yapti. dedim ne yatmaya kalkiyon sana haram bilmiyon mu. kalktim altini degistim karnini doyurdum dilanin bari sahuru yapip oyle yatim dedim saat ikiydi. sabah ta uc cocuk yatagimi isgal etmis sekilde uyandim. delirmemek elde degil haaa.
bu günden itibaren karataya devam...yok öyle yağma canım hemen sirkelen kendine gel.bayramdan sonra bende aynı düşündüm ama hemen topralandım bak şimdi iyiyim.kaçamaklı karatay bile bana iyi sonuçlar veriyor
vallah daraldımmmmmmmmmmanamm ben sevmedim bu yeniliği ruhum daraldıı
kim var k,m yok göremiiyom kim açık belli değil yeşil ışık yok..ayyyyyyyyyyy imdatttttttttttt kızlar geldiyseniz 3 kez beğenin..
ifadeleride göremedim dahaaa...bu ne yaaaaaaaaaaa ben ağlıyommmmmmmm eski ifadeler sizi özledim şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?