80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen oyle canim esimi bekliyorum. Birde o kadar erken yersem acikirim diye korkuyorum bu sekilde uatana kadar acikmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok cnm eger doğru beslenirsen acıkmazsın acıkırsanda ayran süt içersin bak ben yemin etmiştim Nisan'ın son haftası başladığımda 7 den sonra ağzıma su bile girmicek diye ramazana kadar ve ramazana kadar yaklaşık 10 kilo gitti
Şimdi tekrar yemin etsem mi diye düşünmüyo değilim çünkü nektariyi cok seviyorum onu yememek için ama aynanın karşısına geçip kendimle yüzleşip konuşayım yeminsiz kendime söz vermek için :) bende zamanında eşimi bekledim saat 10 da geliyodu işten sonuc en son 90 oldum :) ama artık 5-6 en gec 7 de yiyorum Buda bi aksilik olduysa 7 de yiyorumdur

Iphone dan gönderildi

yok öyle yağma canım hemen sirkelen kendine gel.bayramdan sonra bende aynı düşündüm ama hemen topralandım bak şimdi iyiyim.kaçamaklı karatay bile bana iyi sonuçlar veriyor

annesinin aç yatmasına gönlü razı olmamış fıstığın bak uyanman için neler yapmış :)
Allah yardımcın olsun xnm

Iphone dan gönderildi

Canim zaten normal de 7 gibi yiyoruz nadiren bucukta geliyo trafik olursa
O saatten sonra agzima sudan baska bisey surmuyorum zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla sana yarıyosa ayran detoksu yap cnm benim gibiysen boşuna iki gün o eziyeti çekme

Iphone dan gönderildi
bilmemki ,bir kez yaptım ayran detoksunu 1.200 verdim o zamanlar .herkes 2 nin üstünde vermişti..benim bünyede bi tuhaf zati tutumlu hiç bişeyi ziyan etmiyor dışarı atmıyor..

hoşgeldnn ayşe abla işallah mutlu br gün olur..

cecoyu bende merak ettim sanırım kutlama uzadı
oo ben o yönden şanslıyım öyleyse..tostoparlak yusvuvarlak bi kocam var..aşırı göbekli dikkat çekecek derecede..ben kilo vermeye başlancı sabote ediyor zaten ..
all işte 3 çocukla bile rahat uyku yok birde 4. düşünüzsün ne diyim ben sana bilmem
yok öyle yağma canım hemen sirkelen kendine gel.bayramdan sonra bende aynı düşündüm ama hemen topralandım bak şimdi iyiyim.kaçamaklı karatay bile bana iyi sonuçlar veriyor
bu günden itibaren karataya devam...

en azından almasam yeter bana..

ya kızlar çok sakin bi gündü ofiste. dünde uykusuz bi akşam geçirince şimdi gene uyuklamaya başladım ne kahve ne çay kar etmedi
yatmak istiyorummmm

menum
sabah kırmızı bıberlı omlet zeytın peynır
öğlen 1tabak tyaze fasulye ayran 2kasık bulgur pilavı
aksam
1dılım ekmek salata 1tabak yesılmercımek ayran
2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus

1saat yuruyus 600ıp atlama 30 sguat 150 mekık

Gec kalktim

Kahvalti 14:00 , 1 kasar peynir 2 yumurta, 2 tavuk kucuk but dunden kalma

17:00 5 kucuk kurukaysi

17:30 2 bahcemizden incir

19:20 1 kucuk tabak aksamyemegi

Leslie sansone 2 mile yaptim
3 litre su tukettim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamm
Yeni katildim.kilo da tavan yapmis durumdayim.
89kiloydum. Diyetisyene basladim 1.5ay oldu.
Toplam 2kilo gitti. Araya tatil girdi
Su an 87
Diyetisyen klasik liste ile suruyor.
Alakasiz olsa da dukan mi yapsam diyorum. Cok ciddi takintim var. !

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür topiğe girebildim
İki gündür sinir oluyorum. Cuma zaten giremedim Evlilik yıldönümü yüzünden sonrada ne yaptıysam girmedi
Sistem yeniliyormuş felan
Özledim valla sizleri

Beslenme şükür iyi gidiyor kaçamaklardan uzak duruyorum tabiki.
Umarım önümüzdeki haftada güzel bir kilo kaybı görürüm okadar dikkat ediyorum sonuçta

Geçmişi zar zor okudum ama alıntı yapamadım dün artık bundan sonraki sohbete yetişirim

Hemen aklımdayken 3 günlük menümüde paylaşayım

Cumadan hemen başlıyorum

Cumartesi yediklerim tabi baştan söylim öğle yemeğim biraz fazla kaçtı sanırım ama akşam dengelemek adına sırf yoğurt yedim nasılsa saat 16:00 gibi ancak yedik öğlenlik ve nasıl olduysa KV ısmarladı ( bütün gün bizimleydi desem yeridir babasının mezarına gidip bir iki halledilmesi gereken işte vardı yani hem ziyaret hem ticaret oldu bizimkisi )

Pazar yani bugün Geç kahvaltı edince öğlenle bir gibi oldu zaten karatay sağ olsun hiç acıktırmadı

Yarından itibaren yine erken kalkıp günde 3 öğün yaparım ( tabi acıkırsam öğlende )

Son düzenleme:
iyi geceler kızarrr

sitemiz baya bi değişmiş..beğn butonu gelmiş şükür ama herşey çok değişik nasıl alışıcaz bilmem..

alıntı nasıl yapıcam bilemedim mesala..kara liste diye bişey çıkmış anamm bir sürü antin kuntin şey..neysealışıcaz atık mecbur

anamm ben sevmedim bu yeniliği ruhum daraldıı

kim var k,m yok göremiiyom kim açık belli değil yeşil ışık yok..ayyyyyyyyyyy imdatttttttttttt kızlar geldiyseniz 3 kez beğenin..

ifadeleride göremedim dahaaa...bu ne yaaaaaaaaaaa ben ağlıyommmmmmmm eski ifadeler sizi özledim şimdiden..

vallah daraldımmmmmmmmmm

siteye nolmuş böyle hakkaten ben de beğenmedim ne ifadeler de yok
dün ceptende giremedim evde menümü yazamamıştım
yazayım kızlar
10/8/14 menum
Sabah
kalkınca kefir,çörekotu,ketentohumu 2brd su
1 yumurta,zeytinyağlı salata,biraz ceviz,pişi yaptım avuç büyüklüğünde 3 tane yedim vişne reçeli ile
öğle denizde 1 avuç çiğ fıstık ve şeftali 1 adet
Akşam
y. Mercimek salatası,yoğurt
kamelyada komşularla semafer demledik 1 kase çekirdek yedim

spor:gün boyu yüzme

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Sabah erken uyanıp işlerime giriştim hemen kahvaltıdan sonra :)
Çoğu bitti azı kaldı

Şu yeni tarz benimde hiççççççç hoşuma gitmedi bari kimler var kimler yok görüneydi iyidi
Çok zor olucak alışmak ama bakalım belki zamanla alışırız

Sorma canım artık hepimiz acemi olduk :) artık kurçalaya kurçalaya öğreneceğiz neyin nerde olduğu

Alıntı nasıl yapılıyor bulamadım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…