80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm alismak zaman alcak ama alismak zorundayiz gibi en kotusude coklu alinti yok isimiz zor artik

ay cecommm senin yazilarinda kisalmis artik yazasin mi gelmiyo site degisti diye

aynen yaa in cin top oynuyo sanki

basladin mi cnm detokssa insallah guzel etki eder sana

hosgeldin cnm karataya basla derim
mesela suan eski sitemiz olsaydi benim kilo cizelgemi gormus olacaktin 90 dan 79.8 e dustum ama malesef site yenilendi hersey alt ust oldu ama hosgeldin yinede cnm

kızlar ben yeni iş yerinde çok yoğunum pek takılamıyorum, yeni halinede alışamadım sitenin hakkaten. umarım kısa zamanda form eksiksiz tamamlanırda tüm eksikleri giderirler diye umut ediyorum

Sorma canım valla hiç yazası gelmiyor insanın sonuçta sitede biri varmı yokmu belli değil üstelik alıntıda beceremedim

Ne güzel sohbet etme zevkimiz vardı onunda ağzına ...... bir iki güne belki biraz daha düzenlenirde daha rahat olur

Kaplica suyunda yüzmek zor cok agir cabuk yoruyor ama bogulmazsin boyun kadar derinligi anca var

Sorma canım artık hepimiz acemi olduk :) artık kurçalaya kurçalaya öğreneceğiz neyin nerde olduğu

Alıntı nasıl yapılıyor bulamadım mesela
sanirim coklu alinti yok artik cnm
Kizlar çoklu alinti ve normal tek alinti cevapla yaziyor her mesajin altında ne kadar çok mesaja cevapla derseniz onların hepsini alintiliyor baya ilginç bi site olmuş kendimi görünmez hissediyorum:)

Bir de dukan atak evresini 6gun yapacagim. Bir hareket olursa dukanla devam edecefim.
Diyetisyenim anlamazsa durumu tabii..
Direkt sudan gidiyormus ilk 3kg sanirim

offfff kızlar bu ne ya. sanki başkasının evinde gibi hissediyom kendimi. ben sevmedim bu siteyi. gerçi ne zaman şikayet edip dursak oturuyoz totomuzun üstüne elimizden başka bişe gelmiyor. alışacaz artık napalım. kim var kim yok onu da göremiyom. biri gözüme bant takmış adeta

guzel bir baslangic icin hemen bu seneki ilk bildirimimide gecikmeli olsada yapiyorum..

bildirim

baslangic:76.2
gecen hafta:76.2
bu hafta:75.2
giden:1000 gr..
toplam giden: 1000 gr..
hedef:62

spor: gun asiri 1,5 Saat tempolu yuruyus

geliyom yanına az kaldı inşallah. ya kaçarsın ya da ezer geçerim seni. 75 dediğin neki dört haftaya ordayım
anaaaam büyük konuşuyom sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…