- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
evet cnm alismak zaman alcak ama alismak zorundayiz gibi en kotusude coklu alinti yok isimiz zor artikiyi geceler kızarrr
sitemiz baya bi değişmiş..beğn butonu gelmiş şükür ama herşey çok değişik nasıl alışıcaz bilmem..
alıntı nasıl yapıcam bilemedim mesala..kara liste diye bişey çıkmış anamm bir sürü antin kuntin şey..neysealışıcaz atık mecbur
sanirim coklu alinti yok artik cnmSorma canım artık hepimiz acemi olduk :) artık kurçalaya kurçalaya öğreneceğiz neyin nerde olduğu
Alıntı nasıl yapılıyor bulamadım mesela
ay cecommm senin yazilarinda kisalmis artik yazasin mi gelmiyo site degisti diyeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Sabah erken uyanıp işlerime giriştim hemen kahvaltıdan sonra :)
Çoğu bitti azı kaldı
Şu yeni tarz benimde hiççççççç hoşuma gitmedibari kimler var kimler yok görüneydi iyidi
Çok zor olucak alışmak ama bakalım belki zamanla alışırız
anamm ben sevmedim bu yeniliği ruhum daraldıı
kim var k,m yok göremiiyom kim açık belli değil yeşil ışık yok..ayyyyyyyyyyy imdatttttttttttt kızlar geldiyseniz 3 kez beğenin..
ifadeleride göremedim dahaaa...bu ne yaaaaaaaaaaa ben ağlıyommmmmmmm eski ifadeler sizi özledim şimdiden..
basladin mi cnm detokssa insallah guzel etki eder sanabilmemki ,bir kez yaptım ayran detoksunu 1.200 verdim o zamanlar .herkes 2 nin üstünde vermişti..benim bünyede bi tuhaf zati tutumlu hiç bişeyi ziyan etmiyor dışarı atmıyor..
hoşgeldnn ayşe abla işallah mutlu br gün olur..
cecoyu bende merak ettim sanırım kutlama uzadı
oo ben o yönden şanslıyım öyleyse..tostoparlak yusvuvarlak bi kocam var..aşırı göbekli dikkat çekecek derecede..ben kilo vermeye başlancı sabote ediyor zaten ..
all işte 3 çocukla bile rahat uyku yok birde 4. düşünüzsün ne diyim ben sana bilmem
bu günden itibaren karataya devam...
en azından almasam yeter bana..
hosgeldin cnm karataya basla derimSelamm
Yeni katildim.kilo da tavan yapmis durumdayim.
89kiloydum. Diyetisyene basladim 1.5ay oldu.
Toplam 2kilo gitti. Araya tatil girdi
Su an 87
Diyetisyen klasik liste ile suruyor.
Alakasiz olsa da dukan mi yapsam diyorum. Cok ciddi takintim var. !
Kaplica suyunda yüzmek zor cok agir cabuk yoruyor ama bogulmazsin boyun kadar derinligi anca varaa guzelmiss yaa aslinda birgun isterim gitmek ailece 3 kisi bi guzel dinleniriz oglum zaten su hastasi
ay yok istesemde yiyemem yok cunku suan
ya ben yuzme bilmioyrum heralde odadaki havuzdada bogulmam dimi
yani odadaki havuz yeter bize bende hem sifali sular ohhh miss gercekten bigun kisin gitmek lazim havalar boyle sogukken biz orada sicak sicak keyif yapariz aslinda dur bizim buralarda da var o tarz seyler bi arastiriirm sonra
Sorma canım artık hepimiz acemi olduk :) artık kurçalaya kurçalaya öğreneceğiz neyin nerde olduğu
Alıntı nasıl yapılıyor bulamadım mesela
Kizlar çoklu alinti ve normal tek alinti cevapla yaziyor her mesajin altında ne kadar çok mesaja cevapla derseniz onların hepsini alintiliyor baya ilginç bi site olmuş kendimi görünmez hissediyorum:)sanirim coklu alinti yok artik cnm
Cok tesekkurler.hosgeldin cnm karataya basla derim
mesela suan eski sitemiz olsaydi benim kilo cizelgemi gormus olacaktin 90 dan 79.8 e dustum ama malesef site yenilendi hersey alt ust oldu ama hosgeldin yinede cnm
Ceptwn yazmak zor.. site cok yuklu sanirim..Cok tesekkurler.
Ne kadar
guzel bir baslangic icin hemen bu seneki ilk bildirimimide gecikmeli olsada yapiyorum..
bildirim
baslangic:76.2
gecen hafta:76.2
bu hafta:75.2
giden:1000 gr..
toplam giden: 1000 gr..
hedef:62
spor: gun asiri 1,5 Saat tempolu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?