offfff kızlar bu ne ya. sanki başkasının evinde gibi hissediyom kendimi. ben sevmedim bu siteyi. gerçi ne zaman şikayet edip dursak oturuyoz totomuzun üstüne elimizden başka bişe gelmiyor. alışacaz artık napalım. kim var kim yok onu da göremiyom. biri gözüme bant takmış adeta
canım hayırlı olsun gebeliğin işallah sorun yoktur..Kizlar şuan çok saskinim hastaneden eve dönüyorum simdi dahiliyeye cikmistm mide agrisindan adetinin geçilip gecikmedigini sordu 1 gün gecikmisti kadim doğuma sevk etti ultrason da gebelik görünmedi kanda baktirdi sonucum 345 cikti gebe oldugumu ama saglikli olup olmadigini bilmediğini söyledi kafam çok karisti benim gebelik beklemiyordum bu kadar erken çok şükür Rabbim nasip etti ama doktorun dedikleri de aklimi bulandirdi kilo verme iside askida kaldi ben napicam çok karistim
aynen yaa kırk paralık bi zevkimiz vardı onuda işkenceye çevirdiler.aynen yaa in cin top oynuyo sanki
aynen katılıyorum..ilk beğeni aldılar sonra kuşları..istemiyom beğen meğen kuş muş.Sorma canım valla hiç yazası gelmiyor insanın sonuçta sitede biri varmı yokmu belli değilüstelik alıntıda beceremedim
Ne güzel sohbet etme zevkimiz vardı onunda ağzına ......bir iki güne belki biraz daha düzenlenirde daha rahat olur
al işte sen gelmedin böyle oldu...ağzını kapa sinek kaçıcak şimdi.neler olmus buralara böyleeee
gözün aydın canım doğal bişi şaşkın olman hayırlısıyla bebeğini büyütürsün işallah canım.Kizlar şuan çok saskinim hastaneden eve dönüyorum simdi dahiliyeye cikmistm mide agrisindan adetinin geçilip gecikmedigini sordu 1 gün gecikmisti kadim doğuma sevk etti ultrason da gebelik görünmedi kanda baktirdi sonucum 345 cikti gebe oldugumu ama saglikli olup olmadigini bilmediğini söyledi kafam çok karisti benim gebelik beklemiyordum bu kadar erken çok şükür Rabbim nasip etti ama doktorun dedikleri de aklimi bulandirdi kilo verme iside askida kaldi ben napicam çok karistim
bende geliyom bende bende. bakalım ay sonu hedefimiz 75 küsürlüde olsa.hangimiz kavuşacaz çok heyecan verici gerçekten 75 hayal gibi benim için.bu seruven nasıl bitecek bakalımgeliyom yanına az kaldı inşallah. ya kaçarsın ya da ezer geçerim seni. 75 dediğin neki dört haftaya ordayım
anaaaam büyük konuşuyom sanki
geldim şekerim kanlı canlı burdayım.Neslihan senmisinnnnnnnnnnn
göremiyorum seni çok karanlık sesime gelllllllllll
şükür kavuşturanaaaaaaaaageldim şekerim kanlı canlı burdayım.
alışırızda alışasıya kızları kaybetmesek bari..şu kim var k,m yok onu bari görsek..ben ümid ediyorum 1 haftaya site oturur tüm yeniliklerede alışırız kızlar.panik yokkkkkkk
bilmiyorum satsak alırlarmı ..paraya çevirelimben popüler olmuşum kız kk da 63 ödül puan ne ki harcanırmı biyerde bonusmu ki bu
çok sevindim seni göremesemde varlığını hissetim ya yeterbende burdayiiiiiim
gülay satmış ona soralımbilmiyorum satsak alırlarmı ..paraya çevirelim
hakkaten nasıl olmuşki bu..ben 2014 de üye oldum bu hızla popüler olmuşumsizi solladım görüyonmu.hakkaten kızlar yok kullanamadılar hatta yabancıladılar uğramadılar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?