80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar şuan çok saskinim hastaneden eve dönüyorum simdi dahiliyeye cikmistm mide agrisindan adetinin geçilip gecikmedigini sordu 1 gün gecikmisti kadim doğuma sevk etti ultrason da gebelik görünmedi kanda baktirdi sonucum 345 cikti gebe oldugumu ama saglikli olup olmadigini bilmediğini söyledi kafam çok karisti benim gebelik beklemiyordum bu kadar erken çok şükür Rabbim nasip etti ama doktorun dedikleri de aklimi bulandirdi kilo verme iside askida kaldi ben napicam çok karistim

içimm daraldıııııııııııııııııııııııııııııı

eski sistemi geri yükleyin nolurrrrrrrrrrrrrr....k,me gidel,m k,mlere baş vuralım bilmem çok kötü olmuş kimse sevmedi budurumu haberin olsun site yöneticisiiiiiiiiiiii

canım hayırlı olsun gebeliğin işallah sorun yoktur..

kilo verme işi bebişden sonra devam eder nasılsa..hayırlısı olsun senin için

aynen yaa in cin top oynuyo sanki
aynen yaa kırk paralık bi zevkimiz vardı onuda işkenceye çevirdiler..bu işte bizim heriflerin parmağı olabilirmi acaba...
aynen katılıyorum..ilk beğeni aldılar sonra kuşları..istemiyom beğen meğen kuş muş..kimseyi göremiyom onu verseler yeter...
neler olmus buralara böyleeee
al işte sen gelmedin böyle oldu...ağzını kapa sinek kaçıcak şimdi.

gözün aydın canım doğal bişi şaşkın olman hayırlısıyla bebeğini büyütürsün işallah canım.

geliyom yanına az kaldı inşallah. ya kaçarsın ya da ezer geçerim seni. 75 dediğin neki dört haftaya ordayım
anaaaam büyük konuşuyom sanki
bende geliyom bende bende. bakalım ay sonu hedefimiz 75 küsürlüde olsa.hangimiz kavuşacaz çok heyecan verici gerçekten 75 hayal gibi benim için.bu seruven nasıl bitecek bakalım bunları çok sevdim

ben 2014 de üye oldum bu hızla popüler olmuşum sizi solladım görüyonmu.hakkaten kızlar yok kullanamadılar hatta yabancıladılar uğramadılar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…