- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
hehehe anam ben satsam kesin kk yi satin alirdim bu iskence ne yaaaagülay satmış ona soralımvurduk geyiğin dibine
anamm kız sana yeni üye yazmışlar bunlar utanmadannnbende burdayiiiiiim
iyi yapmışın bi güzelliği olsun bari yeni sisteöminbari resm koyum dedim kızlar
aynen katılıyorum.sağlıklı beslenmenin adı taşdevri karatay beslenmesi tam gaz devam et canımefsax gulum hayirli olsun. sonuc daha cok yeni oldugu icin ultrasonda gorunmez. bir ay kadar beklemen lazim sonra tekrar git dr a o zaman gebelik kesesi gorunmus olur. karataya devam et insallah saglikla hem zayiflar hemde bebisini buyutursun. sonucta karatay kisitlayan bir beslenme sekli degil. ayyyy bir bebisimiz daha geliyoooo
banane yaaaa ben kendimi geri istiyooom oturup aglayasim variyi yapmışın bi güzelliği olsun bari yeni sisteömin
senin üstümden deneme yapıyom ,konuşma başlat dedim nasıl oluyor diye bi bakefsax gulum hayirli olsun. sonuc daha cok yeni oldugu icin ultrasonda gorunmez. bir ay kadar beklemen lazim sonra tekrar git dr a o zaman gebelik kesesi gorunmus olur. karataya devam et insallah saglikla hem zayiflar hemde bebisini buyutursun. sonucta karatay kisitlayan bir beslenme sekli degil. ayyyy bir bebisimiz daha geliyoooo
gülee güleeeeeeeebyyy kızlar byyyyyyy
bbisecik olmadiiii guncelleme var diyo bakiyom bise gorunmuyo siz naptiniz.senin üstümden deneme yapıyom ,konuşma başlat dedim nasıl oluyor diye bi bak
canım hayırlı olsun gebeliğin işallah sorun yoktur..
kilo verme işi bebişden sonra devam eder nasılsa..hayırlısı olsun senin için
Çok sagolun kizlar inşallah cnlarim içimde bi can olduğunu öğrenmek çok farklı bi duyguymus dualarinizi eksik etmeyin ne olurgözün aydın canım doğal bişi şaşkın olman hayırlısıyla bebeğini büyütürsün işallah canım.
kiiiiz cokklu msj i nasil becerdiiiinÇok sagolun kizlar inşallah cnlarim içimde bi can olduğunu öğrenmek çok farklı bi duyguymus dualarinizi eksik etmeyin ne olur
profil bilgilerinde konuşma başlar diyor ordan bişeyler yazdım sana gelen giden varmıııbbisecik olmadiiii guncelleme var diyo bakiyom bise gorunmuyo siz naptiniz.
kızz gülayy ,hatalarını anlasdılar...4 ,4lül üye oldun sonunda..giriş tarihinde düzelmiş..:)kiiiiz cokklu msj i nasil becerdiiiin
evet sonunda hatalarını anladılar şu öptüğün msj mı gelen kutusunda sanırım özel msj olarak geliyor oprofil bilgilerinde konuşma başlar diyor ordan bişeyler yazdım sana gelen giden varmııı
kızz gülayy ,hatalarını anlasdılar...4 ,4lül üye oldun sonunda..giriş tarihinde düzelmiş..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?