80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

efsax gulum hayirli olsun. sonuc daha cok yeni oldugu icin ultrasonda gorunmez. bir ay kadar beklemen lazim sonra tekrar git dr a o zaman gebelik kesesi gorunmus olur. karataya devam et insallah saglikla hem zayiflar hemde bebisini buyutursun. sonucta karatay kisitlayan bir beslenme sekli degil. ayyyy bir bebisimiz daha geliyoooo

aynen katılıyorum.sağlıklı beslenmenin adı taşdevri karatay beslenmesi tam gaz devam et canım

senin üstümden deneme yapıyom ,konuşma başlat dedim nasıl oluyor diye bi bak

canım hayırlı olsun gebeliğin işallah sorun yoktur..

kilo verme işi bebişden sonra devam eder nasılsa..hayırlısı olsun senin için
gözün aydın canım doğal bişi şaşkın olman hayırlısıyla bebeğini büyütürsün işallah canım.
Çok sagolun kizlar inşallah cnlarim içimde bi can olduğunu öğrenmek çok farklı bi duyguymus dualarinizi eksik etmeyin ne olur

profil bilgilerinde konuşma başlar diyor ordan bişeyler yazdım sana gelen giden varmııı

kızz gülayy ,hatalarını anlasdılar...4 ,4lül üye oldun sonunda..giriş tarihinde düzelmiş..:)
evet sonunda hatalarını anladılar şu öptüğün msj mı gelen kutusunda sanırım özel msj olarak geliyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…