80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy sonunda düzelmiş forum Bakıyorum bakıyorum aynı ne zamandır...
Menülerimi yazayım hemen unutmadan :

09.08.2014-menüm
Sabah : kkk
Akşam (16:30) : Tavuk , Bulgur pilavı , Salata , Mercimek çorbası

10.08.2014-menüm
Sabah : kkk
Akşam (19:30) : 2 tane islim kebabı(kızartılmadan yaptım) , salata , mercimek çorba

11.08.2014-menüm
sabah : yok
Öğlen (12.30): 2 tavuk but
Akşam(16:30) : Tarhana çorbası , Domates soslu kuskus

Böyle düzensiz oldu ama bu üç gün boyunca ya ben misafirlikteydim ya benim misafirim vardı ondan
Ama hep tereyağ ve zeytin yağğı kullandılar benim için :)

Bu arada kızlar bugün idrar testi yaptırdım keton diye bişey +++ çıkmış. Yağ yakımından ve aşırı proteinli diyetten olurmuş ama diyabetten ffalanda olabilirmiş daha önce idrarında böyle bişey çıkan oldumu ?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Ay bu yeni topik beni iyice soğuttu
İnanın sizleri sevmesem hakikaten hiç gelesim yok

Bugün öğleden sonra kendimi biraz dışarı attım çocuklarla birlikte parka gittik tabi kızkardeşim ve annemde vardı, bol bol sohbet ettik
Bu arada bugün uzun bir aradan sonra yoğurt mayalıyorum
Bakalım tutacakmı :)
Eğer tutarsa mahalleye gelen sütcüyle anlaşacağım her hafta bana 3 kg süt getirsinde güzelce yoğurdumu kendim mayalıyayım hatta varsa köy yoğurdundan maya isteyeceğim

Ayşeyle ( yani MOni ) bugün uzun uzun telefonla konuştuk oda uzun zamandır kendi yapıyormuş yoğurdunu hatta mayasınıde her defasında getiriyormuş sütcüsü. Tabi taşındığı için artık bana baya uzak ama bende bulurum nasılsa iyi bir sütçü
Bİr ara fırsat bulunca bir araya geliceğiz inşallah :) iki arkadaş aldığımız kiloları lanetleyip birbirimizi motive ederiz güzel kilolar gitmesi için

Canım inan çok sevindim
Dediğin gibi daha çok erken ama demekki Rabbimde sana şu anda nasip etmiş hakkınızda hayırlısı
İNşallah kuzucuk sıkı sıkı tutunurda :) Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir kuzu gönderir size ve çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşarsınız

offffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bİr derin offffffffffff da benden
Kendimi bodruma hapsedilmiş gibi hissediyorum bu ne bari gelenleri görebilseydik

Aklımdayken yedikleirimide paylaşayım

Kahvaltıda 1 dilim hindi fümede vardı ama yarsını ufak cimcime yedi :)

Öğle yemeğinde zeytinyağlı patlıcanın yarısını yiyemedim bile :)

Akşam çorba içmek istemedi canım bugün biraz fazla sebze ağırlıklı oldu ama yarın yine protein ağırlıklı olur inşallah :)

off ki ne offffffffffff

zaten canım çok sıkkın ,ölmek stiyorum...üstüne burdada nefes alamıyorum ..

ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum tutuldum kaldım sanki..uyumak istiyorum yok uykuda tutm-uyorum..evde ilaç falanda yok eskilerden..biraz uyurdum hiç değilse..burası sıkıntımı attığım tek yer burasıda bi tuhaf oldu..kör sağır gibiyim..

zaten bunalımdayım kk iyiden iyiye bunalttı beni..

bu arada sakın gitme,atlar gelir seni istanbulda bulur kk yazorla sokarım ona göre,tehdit var ısrar yok..

yoğurda gelince bende epeydir yapmıyordum,sanırım 20 gündür falan..dün süt aldım ama mayam hazır yoğurt oluncamıı yoksa tutasımı gelmedi bilmem tutmamış sabah tekrar az ılıtıp sardım..zar zor tutmuş ama tadı bi yuhaf olmuş..tatlı tatlı koyu aryan gibi..seninde ilk dememede olmaya bilir ama her defasında kendi mayandan kullanırsan düzelir zamanla..ilk zaman az yap olmazsa sonradan artırırsın miktarı..ben 5 kğ yapıyorum 10 gün yiyorum..az getirmiyorlar bizim sütcü..

İnş cnm aynen canim daha dun adayarenin duasina daha erken diyordum ne biliyim içimde tutunmaya calisan bi kuzucuk olduğunu hayirlisi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…