- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
flu görünüyo benim bebişlerim de bir tuhaf görünüyorbenim profil resmi sanki bi tuhaf duruyor..bebişin kolları yok gibi..hiç böyle görmeöiştim..
Cnm cevap yazmak istediğin mesajlarin hepsine cevapla de onlar asagidaki cevap yazma alanina tasiyor ordanda yaziyorsunkiiiiz cokklu msj i nasil becerdiiiin
cok sagol canimCnm cevap yazmak istediğin mesajlarin hepsine cevapla de onlar asagidaki cevap yazma alanina tasiyor ordanda yaziyorsun
Kizlar şuan çok saskinim hastaneden eve dönüyorum simdi dahiliyeye cikmistm mide agrisindan adetinin geçilip gecikmedigini sordu 1 gün gecikmisti kadim doğuma sevk etti ultrason da gebelik görünmedi kanda baktirdi sonucum 345 cikti gebe oldugumu ama saglikli olup olmadigini bilmediğini söyledi kafam çok karisti benim gebelik beklemiyordum bu kadar erken çok şükür Rabbim nasip etti ama doktorun dedikleri de aklimi bulandirdi kilo verme iside askida kaldi ben napicam çok karistim
offffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
cansin beyazcansin sıkıldın mı sen kiyamaaaaamoffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
off ki ne offffffffffffSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ay bu yeni topik beni iyice soğuttu
İnanın sizleri sevmesem hakikaten hiç gelesim yok
Bugün öğleden sonra kendimi biraz dışarı attım çocuklarlabirlikte parka gittik tabi kızkardeşim ve annemde vardı, bol bol sohbet ettik
Bu arada bugün uzun bir aradan sonra yoğurt mayalıyorum
Bakalım tutacakmı :)
Eğer tutarsa mahalleye gelen sütcüyle anlaşacağım her hafta bana 3 kg süt getirsinde güzelce yoğurdumu kendim mayalıyayımhatta varsa köy yoğurdundan maya isteyeceğim
Ayşeyle ( yani MOni ) bugün uzun uzun telefonla konuştuk oda uzun zamandır kendi yapıyormuş yoğurdunu hatta mayasınıde her defasında getiriyormuş sütcüsü. Tabi taşındığı için artık bana baya uzak ama bende bulurum nasılsa iyi bir sütçü
Bİr ara fırsat bulunca bir araya geliceğiz inşallah :) iki arkadaş aldığımız kiloları lanetleyip birbirimizi motive ederiz güzel kilolar gitmesi için
Canım inan çok sevindim
Dediğin gibi daha çok erken ama demekki Rabbimde sana şu anda nasip etmişhakkınızda hayırlısı
İNşallah kuzucuk sıkı sıkı tutunurda :) Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir kuzu gönderir size ve çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşarsınız
Bİr derin offffffffffff da benden
Kendimi bodruma hapsedilmiş gibi hissediyorumbu ne bari gelenleri görebilseydik
ordamısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnHuuuu huuuu kimse yokmuuuuuuuuuuuuu
İnş cnm aynen canim daha dun adayarenin duasina daha erken diyordum ne biliyim içimde tutunmaya calisan bi kuzucuk olduğunu hayirlisi inşSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ay bu yeni topik beni iyice soğuttu
İnanın sizleri sevmesem hakikaten hiç gelesim yok
Bugün öğleden sonra kendimi biraz dışarı attım çocuklarlabirlikte parka gittik tabi kızkardeşim ve annemde vardı, bol bol sohbet ettik
Bu arada bugün uzun bir aradan sonra yoğurt mayalıyorum
Bakalım tutacakmı :)
Eğer tutarsa mahalleye gelen sütcüyle anlaşacağım her hafta bana 3 kg süt getirsinde güzelce yoğurdumu kendim mayalıyayımhatta varsa köy yoğurdundan maya isteyeceğim
Ayşeyle ( yani MOni ) bugün uzun uzun telefonla konuştuk oda uzun zamandır kendi yapıyormuş yoğurdunu hatta mayasınıde her defasında getiriyormuş sütcüsü. Tabi taşındığı için artık bana baya uzak ama bende bulurum nasılsa iyi bir sütçü
Bİr ara fırsat bulunca bir araya geliceğiz inşallah :) iki arkadaş aldığımız kiloları lanetleyip birbirimizi motive ederiz güzel kilolar gitmesi için
Canım inan çok sevindim
Dediğin gibi daha çok erken ama demekki Rabbimde sana şu anda nasip etmişhakkınızda hayırlısı
İNşallah kuzucuk sıkı sıkı tutunurda :) Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir kuzu gönderir size ve çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşarsınız
Bİr derin offffffffffff da benden
Kendimi bodruma hapsedilmiş gibi hissediyorumbu ne bari gelenleri görebilseydik
Cnm cevap yazmak istediğin mesajlarin hepsine cevapla de onlar asagidaki cevap yazma alanina tasiyor ordanda yaziyorsun
Aynen bende burdayim:)) yari uyukluyorum amamervişde varrrrrrrr
Her aluntilammak istediğin mesaja cevaplasina tiklican oluyorben çoklu alıntı yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?