- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
off ki ne offffffffffff
zaten canım çok sıkkın ,ölmek stiyorum...üstüne burdada nefes alamıyorum ..
ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum tutuldum kaldım sanki..uyumak istiyorum yok uykuda tutm-uyorum..evde ilaç falanda yok eskilerden..biraz uyurdum hiç değilse..burası sıkıntımı attığım tek yer burasıda bi tuhaf oldu..kör sağır gibiyim..
zaten bunalımdayım kk iyiden iyiye bunalttı beni..
bu arada sakın gitme,atlar gelir seni istanbulda bulur kk yazorla sokarım ona göre,tehdit var ısrar yok..
yoğurda gelince bende epeydir yapmıyordum,sanırım 20 gündür falan..dün süt aldım ama mayam hazır yoğurt oluncamıı yoksa tutasımı gelmedi bilmem tutmamış sabah tekrar az ılıtıp sardım..zar zor tutmuş ama tadı bi yuhaf olmuş..tatlı tatlı koyu aryan gibi..seninde ilk dememede olmaya bilir ama her defasında kendi mayandan kullanırsan düzelir zamanla..ilk zaman az yap olmazsa sonradan artırırsın miktarı..ben 5 kğ yapıyorum 10 gün yiyorum..az getirmiyorlar bizim sütcü..
Çok saçma olmuş site ve karmaşık KK uygulaması telden şuan calismiyor zatensaklambaç oynuyor gibiyiz...
çok yorgunum uyku hapı olanvarmııııııııı
Çok saçma olmuş site ve karmaşık KK uygulaması telden şuan calismiyor zaten
Aynen cnm haklisinİnşallah bir kaç güne iyice düzelip oturur yoksa harbi işkence olucak
olmuyor çoklu alıntı yapamıyorum niyeyseÇok saçma olmuş site ve karmaşık KK uygulaması telden şuan calismiyor zaten
anammm yazdığım geri ileri nedebulamıyomm..sayfa ilerliyor göremiyom..alıntı ona göre.....................kkk............................................................................................Lennnnn demin yazdığım silinmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşimdide istediğini istediği an siliyormu bunlarrrrrrrrrrr
Ama küseceğim şimdi heee
:) pardon ben bir sonraki sayfaya kaymış yazım görmemişim
anammm yazdığım geri ileri nedebulamıyomm..sayfa ilerliyor göremiyom..alıntı ona göre.....................kkk............................................................................................
sağol canım başardım sayendeCnm cevap yazmak istediğin mesajlarin hepsine cevapla de onlar asagidaki cevap yazma alanina tasiyor ordanda yaziyorsun
tatlım kasma kendini düzelecek kk meraklanma alışırız 1 haftayaoff ki ne offffffffffff
zaten canım çok sıkkın ,ölmek stiyorum...üstüne burdada nefes alamıyorum ..
ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum tutuldum kaldım sanki..uyumak istiyorum yok uykuda tutm-uyorum..evde ilaç falanda yok eskilerden..biraz uyurdum hiç değilse..burası sıkıntımı attığım tek yer burasıda bi tuhaf oldu..kör sağır gibiyim..
zaten bunalımdayım kk iyiden iyiye bunalttı beni..
bu arada sakın gitme,atlar gelir seni istanbulda bulur kk yazorla sokarım ona göre,tehdit var ısrar yok..
yoğurda gelince bende epeydir yapmıyordum,sanırım 20 gündür falan..dün süt aldım ama mayam hazır yoğurt oluncamıı yoksa tutasımı gelmedi bilmem tutmamış sabah tekrar az ılıtıp sardım..zar zor tutmuş ama tadı bi yuhaf olmuş..tatlı tatlı koyu aryan gibi..seninde ilk dememede olmaya bilir ama her defasında kendi mayandan kullanırsan düzelir zamanla..ilk zaman az yap olmazsa sonradan artırırsın miktarı..ben 5 kğ yapıyorum 10 gün yiyorum..az getirmiyorlar bizim sütcü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?