80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Al benden de okadar dediğin gibi buraya girip iki stres atıyorduk şimdi sistem oturana kadar biraz daha idare etmek zorundayız
Demin forumda az dolanırken gördüm yöneticilerden biri daha site yenilenmeden mesaj yayınlamış bu hafta sonu sitenin uzun zamandır planan değişimi oluca işte zor bir süreç alışana kadar falan gibilerinden
İnşallah bir kaç gün sonra en azından kimler online kimler değil görünür hale gelir

Bence eski hali çok daha güzeldi :)

Yok kız bakma öyle dediğime :) dayanamam sizlerle sohbet etmek içinde olsa girerim
Valla baktık olmadı artık başka bir çare buluruz :) olmadı faceden grup açarız diyecektim hatta bugün bir ara :) kapalı tabi kimse giremesin ve grubumuzu göremesin
İnşallah alışırzda gerek kalmaz

Bende mecbur hazır yoğurdu maya olarak kullandım hatta biraz fazla koydum belki tutmazsa diye :) Eşimin yengesi uzun zamandır hep kendi mayalar olmadı ondan alacağım bir kaç gün içinde maya ki bir sonrakini bari ev yoğurdundan mayalıyayım
Bizim buraya gelen bir sütçü var iyi dedikleri olmazsa ona süt siparişi verirken mayalık yoğurtta isterim
Aynı paraya gelicek ama en azından bileceğim ki katkısız

Lennnnn demin yazdığım silinmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş şimdide istediğini istediği an siliyormu bunlarrrrrrrrrrr
Ama küseceğim şimdi heee

:) pardon ben bir sonraki sayfaya kaymış yazım görmemişim

anammm yazdığım geri ileri nedebulamıyomm..sayfa ilerliyor göremiyom..alıntı ona göre.....................kkk............................................................................................

anammm yazdığım geri ileri nedebulamıyomm..sayfa ilerliyor göremiyom..alıntı ona göre.....................kkk............................................................................................

KK yöneticileri inşallah şu halimizi görüyorlardır

[QUışlarOTE="ceco34, post: 36470141, member: 280674"]KK yöneticileri inşallah şu halimizi görüyorlardır [/QUOTE]
mutlakaa duyuyorlar..baksana dediğin gibi önceden yazmışlarda biz görmemişiz ..olucakları az çok onlarda biliyor..

ama çok çokkkkkkkkk fazla olmuş bu değişiklik...tamam uğraşmışlar yapmışlar ama ııııı olmamışşşşş sevmedik kardeşim bu halini...kel kör eski kk iyiydi...

Neyse kızlar bana fenalık geldi bu gecelik benden bukadar
İnşallah yarın sabah geldiğimde birşeyler daha düzgün çalışıyordur

Hepinize iyi geceler
Sizi kocaman öpüyorum

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Kahvaltımı hazırlamadan iki dakikada olsa sizlere bakayım dedim
Yeni sistemi sevmedim sevmedim diyip duruyordum ama sanırım alışmaya başlıyorum :)
Beyazcan canım senin katılımcı görünüyoruz dediğin sanırım online üye olanlarda yazıyor çünkü şu anda senin kuşak rengsiz ve sadece üye olarak geçiyor :)

Yavaş yavaş olayı çözeceğiz ha gayret

Bugün biraz iş yapayım hazır canım isterken :)
Şöyle bir kaynananın gördüğü yerleri yaparım, bir posta çamaşır yıkayıp asarım birde şu bulaşık makinesini şimdi boşaltınca işim bitecek :)
Ara ara bakarım tabi burayada

Cnm cevap yazmak istediğin mesajlarin hepsine cevapla de onlar asagidaki cevap yazma alanina tasiyor ordanda yaziyorsun
sağol canım başardım sayende

tatlım kasma kendini düzelecek kk meraklanma alışırız 1 haftaya
yoğurt mayasını şöyle yapın kızlar.ben mayam kaybolmasın diye buzluğa minik kavanozla maya dondururum ihtiyaç durumunda çıkartırım yoğurdumu mayalarım.sizde uzun süre maya yapmayacaksanız yada darda kalmamak için buzlukta maya bulundurun okey

kızlar günaydın nasılsınız bakalım bu gün
dün menu yazamadım yazayım
11/08/14 menusu
sabah kalkınca 2 brd su ketentohumu,çörekotu öğütülmüş ve kefir
kahvaltıda: kk kahvaltısı ( ben tamamını bitiremiyorum kızlar kalıyor hep zaten 1 yumurta zar zor yiyorum)
öğlen: yeşilmercimek salatası
akşam: sac kavurma, yarmalı kapuska,2 kşk yoğurt
spor 40dk yuruyuş+20dk yüzme

Methabalar arkadasslar.gelemedim birkaçgündür.rahatsızım.idrar yollarımı üşütmüşüm.ilk defa başıma geliyor.bide üzülüyorum idrar yolları iltihaplanınca yineliyormuş sonradan.
Yetmezmiş gibi dr.m doğum iznine ayrılmış.mecbur erkek dr. Gitcem.ama muayene olmıycam.tahlilde anlaşılır nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…