80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
dünden kalma yorgınluğum ve baş ağrım hala devam ediyor.
dün yarım çuval biber kızarttım ocakta,sanırım git gel onun yorgunluğu ..ev yüksek bahçeden merdivenle ine çıka spor oldu bana..neyse kışlıkbiberim hazır birde bamya ve fasulye hallolsaydı süper olacak ama bu yıl sebze az sanırım pazarda çok pahalıydı ve azdı sebze..

dün kocama çok taktım zaten,kv söylendi durdu benim yaptığım yakacakları yakıyor ocakta diye..sanki tek başıma yiycem kızartmaları..onlar içnde yapıyorum kimseye gelde sende gelde şu işin ucundan tut demiyorum üstelik..

kv nin söyledindiğini duydukca kocaya sardım bende ve halada çok kızgınım..eltim 2 gün durmadı yanlarında zate ayrı evlendiler ,ben 15 yıldır dır dır çeneden bıktım..bi ev tutup gidecem kendim sen otur ananla dedim ama benimkinin bi kulağından girmez öbüründen çıkar..hiçç takmıyor ben konuşuyum duruyum..sıkıntıdan sanırım başım çatlamak üzere.

dünde anam aradı,teyze kızımdoğum yapmış toplanıp oraya gideceklermiş..sende gelirmisin diye..kızın düğününe gitmemiştim yani gidemedim..zaten yolda görsem tanımmam,evlendiğimden beri teyzelere bayramda bile gitmedim..geçenlerde anneme geldilerde teyzemin kızlarının bilemedim,karıştırdım isimlerini falan çok utandım..

dedim hazır giden varken bende gidiyim en azından tanımış olurum,ne ayıp değilmi..utanılıcak durum aynı şehirdeyiz ve akrabamı görsem tanımam..

neyse kısmet bu güneymiş ama moral bozuk olunca kendimi çok kötühissediyorum ve aslında hiç gidesim yok...

haklısın cecomm
yeşerince burda olduğumuz belli oluyor.ammaaaa başka kim var onu nasıl göörücez..
beyaaaaaaaaz kiz gecmedimi derdin bulabildin mi ilac
ıııı bulamadımmm...
bu gün eczaneden alsam iyi olur..ramazandan sonra sterle beraber uyku sorunu yaşıyorum hep..

sen nasılsın doğum günün nasıl geçti pastaları yedinmi..

sağol canım,güzel fikir.bundan sonra bende bulunduyumküçük kutularda yoğurt..
sonra hazır yoğurda kalıyor iş.
geçmiş olsun canım,ama dr muayene etmiyor ,yani benim başıma 2 kez geldi ve sadece tahlil istediler..

cecooooooooo

çözdük sandık ama yanılmışız..
şu anda ben açık olduğum ghalde benim kuşak renksizzzzzzzzz...

çok geçmiş olsun canım. bi soğan kürü vardı idrar yolları temizlemek için netten araştırıp onuda uygula tedavin boyunca istersen anneme iyi gelmişti.

Çok geçmiş olsun canım idrar yolları iltihabı gerçekten sinir bir şey
Bende ara ara çekiyorum o mereti hatta bu ara bende gideceğim inşallah kadın doğumcuya
Benim kadındoğumcum küçük kızıma hamile olduğum ortaya çıktığından beri erkek :) hatta belki tuhaf gelir ama bayanlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum erkeklerin :) yani en azından benim gittiğim kadınlara kıyasla :)
Eşim bile inanılmaz sever ve geçen gün yine kadın doğuma gitmem lazım ha bire erteliyorum demiştim de eeee denize gitsene demişti :) zaten oda devamlı benle gelir sohbeti güzel diye :) birde tabi benim doktorum akşamları hastanede.
Muayenede de ben soyunup üzerime örtüyü alana kadar odaya girmiyor sonrada hiç bakmadan muayene ediyor Gebelikte ultrasonla bakacağı zaman bile işi bitince ben çıkayım siz rahat rahat toparlanın diyordu ki sonuçta alt tarafı göbişim açıkta :)
Eğer muayene şart diyorsa bence inat etme baksın belki diğerinin görmediği ama onun gördüğü birşeydir hani okadar muayene ödeyeceksin bari kontrolünde aradan çıkmış olur

Ellerine sağlık canım
Bir sürü iş yapmışsın sen boşver o nankörleri kışın yemesini biliyorlar
Eşinde sanırım senin yufka yüreğini bildiğinden söylenir söylenir susar diye düşünüyor
Yine sen bilirsin ama madem artık canına tak etti al eşini karşına sakin bir şekilde artık sabrının taşmak üzere olduğunu, yuvanızın dağılmasını istemediğini, onu çok sevdiğini ama artık hatır içinde olsa dayanılamayacak bir psikolojiye soktuklarını anlatmaya çalışsan belki taşınmaya ikna edersin eşini o zaman.

Bugünde mutlaka o akraba toplantısına git en azından biraz uzaklaşmış kafan dağılmış olur
Gerekirse oradakilerede izah et yoğunluktan kusura bakmayın hiç görüşemedik falan diye
Günün tadını çıkarmaya çalış bence

sağol cecoo

benim kocanında biraz anlayaşı kıt..

kendimi balkondan arsam,hanım ne yapıyon orda bırak sabah temizlersin orayı der..

abartı falan değil gerçekden öyle..bir cinnet anında gözünün önünde 1 avuç hap içtimde öküz gibi baktı..
anlamadı ne yaptığımı..bi yerinmi ağrıdı diye sordu öküz..
sonrası kustum birde gavura kızıp imansız gidecem öbür tarafa diye,çokda korktum bu taafda yandım öbür tarafdada sansuza kadar yanıcam diye..

yani benim koca anlamazzzzzzzzzzz ...

Son düzenleme:
ne diyorsun tatlım hakkaten yaptınmı.sakın bidaha deneme

cecooooooooo

çözdük sandık ama yanılmışız..
şu anda ben açık olduğum ghalde benim kuşak renksizzzzzzzzz...

Ha gayret neyin ne olduğunu öğreneceğiz inşallah :)

Anammm yuhhhh kız bukadarda olmaz derdim kesin bir başkası anlatsa
Yahu gözünün önünce içmişsin hapı nasıl birde bir yerinmi ağrıdı der Ay gülermisin ağlarmısın gerçekten şok oldum.
Hakikaten iyi yapmışsın yani böyle biri için imansız gittiğine deymezmiş Allah korusun

O zaman sen bol bol yağ sabır çekip Rabbime sığın inşallah sana karşılığını fazlasıyla verecektir sonuçta cıkmadan candan ümit kesilmez bakarsın eniştede bir gün neyin ne olduğunu anlarda kıymetini bilir ve sana huzurla yaşayacağınız ayrı bir ev tutar

Idrar yolu enfeksiyonu benim en buyuk cilem ben dahiliyeye gidiyorum ama genelde. Hic muane etmediler kac kez gittim sayamadim. idrar testi alirlar varsa antibiyotik yazarlar o kadar. surekli tekrarlar malesef. hatta ben ne zaman gitsem.cikar.enfeksiyon bende hic belirti yokken bile. Benim floram.bozulmus asiri temizlemekten ii baktrileride oldurmusum boylece kotu bakteriler daha kolay cogalmis. asiri titizlikte iyi degil.malesef biz kadinlarin en buyuk.sorunu bu. herseye dikkat ederim ama yinede cikar :'(

Bu ttneti en sonunda mahkemeye vericem kizlar aldigimizdan beri neti 3-4 gün anca kullanabildik en son onlarca Ariza kaydimiza bugün teknik servis elemani geldi modemde sorun varmis bide demezmi modem arizasi olmasa para talep edicektin diye neyse adam cikti arkasından bende zar zor ümraniye türk telekomu buldum buraya geldim modemi verip yedek bi modem almaya ama yokmuş ellerinde benim adam sinirlendi kapattiralim dedik onuda 26o TL arti fatura gibi bi ücret cikartiyorlar büyük bi ihtimal mahkemeye verip öyle kapaticaz simdi alabilursem Ariza kaydi dokumlerinu alican hic bilmediğim bi yerde olmak çok yorucu

rica ederim cnm

Kimse yok herhalde

Menü paylaşayım
Sabah
1 adet kuru incir
2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim k.ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı

Öğle
avuç içi kadar haşlanmış kırmızı et
salata

Ara
4 adet kuru kayısı

Akşam
6 yemek kaşığı taze fasulye
2 bardak ayran

Ara
1 bardak tarçınlı süt

çok geçmiş olsun canım. bi soğan kürü vardı idrar yolları temizlemek için netten araştırıp onuda uygula tedavin boyunca istersen anneme iyi gelmişti.
Sağol canım.soğan kürünü denedim canım.idrar yolları için değilde menapoz için.ama içemedim.mideme dokundu.bugün gitcem dr.a mecbur antibiyotik kullancam artık

Sağol canım benim.ya hiç başıma gelmediği için bilmiyorum.meğerse kadın doğum değil dahiliye bakıyormuş.atadım dr.u.gel dedi ultrasonla bakarız.idrar tahlili yaparız dedi.kaç gündür kadın dr.arıyorum bilseydim daha önce giderdim.

Ay bende aşırı titizim o yüzdenmi oldu acaba.neyse senin yazını okumadan önce ben yanlışımı anladım.dahiliyeden aldım randevuyu.saat dörtte gidicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…