haklısın cecommSelamün aleykde şu işin uüm kızlarrrrrrrrrr
Kahvaltımı hazırlamadan iki dakikada olsa sizlere bakayım dedim
Yeni sistemi sevmedim sevmedim diyip duruyordum ama sanırım alışmaya başlıyorum :)
Beyazcan canım senin katılımcı görünüyoruz dediğin sanırım online üye olanlarda yazıyor çünkü şu anda senin kuşak rengsiz ve sadece üye olarak geçiyor :)
Yavaş yavaş olayı çözeceğiz ha gayret
Bugün biraz iş yapayım hazır canım isterken :)
Şöyle bir kaynananın gördüğü yerleri yaparım, bir posta çamaşır yıkayıp asarım birde şu bulaşık makinesini şimdi boşaltınca işim bitecek :)
Ara ara bakarım tabi burayada
ıııı bulamadımmm...beyaaaaaaaaz kiz gecmedimi derdin bulabildin mi ilac
sağol canım,güzel fikir.bundan sonra bende bulunduyumküçük kutularda yoğurt..sağol canım başardım sayende
tatlım kasma kendini düzelecek kk meraklanma alışırız 1 haftaya
yoğurt mayasını şöyle yapın kızlar.ben mayam kaybolmasın diye buzluğa minik kavanozla maya dondururum ihtiyaç durumunda çıkartırım yoğurdumu mayalarım.sizde uzun süre maya yapmayacaksanız yada darda kalmamak için buzlukta maya bulundurun okey
geçmiş olsun canım,ama dr muayene etmiyor ,yani benim başıma 2 kez geldi ve sadece tahlil istediler..Methabalar arkadasslar.gelemedim birkaçgündür.rahatsızım.idrar yollarımı üşütmüşüm.ilk defa başıma geliyor.bide üzülüyorum idrar yolları iltihaplanınca yineliyormuş sonradan.
Yetmezmiş gibi dr.m doğum iznine ayrılmış.mecbur erkek dr. Gitcem.ama muayene olmıycam.tahlilde anlaşılır nasılsa
cecoooooooooSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kahvaltımı hazırlamadan iki dakikada olsa sizlere bakayım dedim
Yeni sistemi sevmedim sevmedim diyip duruyordum ama sanırım alışmaya başlıyorum :)
Beyazcan canım senin katılımcı görünüyoruz dediğin sanırım online üye olanlarda yazıyor çünkü şu anda senin kuşak rengsiz ve sadece üye olarak geçiyor :)
Yavaş yavaş olayı çözeceğiz ha gayret
Bugün biraz iş yapayım hazır canım isterken :)
Şöyle bir kaynananın gördüğü yerleri yaparım, bir posta çamaşır yıkayıp asarım birde şu bulaşık makinesini şimdi boşaltınca işim bitecek :)
Ara ara bakarım tabi burayada
olmuyor çoklu alıntı yapamıyorum niyeyse
kızlar alıntıyı becerdinizmi çok kolaymış bilememişizbeyaaaaaaaaz kiz gecmedimi derdin bulabildin mi ilac
evet ben kuşak muşak göremedim bende burdayımmmmcecooooooooo
çözdük sandık ama yanılmışız..
şu anda ben açık olduğum ghalde benim kuşak renksizzzzzzzzz...
çok geçmiş olsun canım. bi soğan kürü vardı idrar yolları temizlemek için netten araştırıp onuda uygula tedavin boyunca istersen anneme iyi gelmişti.Methabalar arkadasslar.gelemedim birkaçgündür.rahatsızım.idrar yollarımı üşütmüşüm.ilk defa başıma geliyor.bide üzülüyorum idrar yolları iltihaplanınca yineliyormuş sonradan.
Yetmezmiş gibi dr.m doğum iznine ayrılmış.mecbur erkek dr. Gitcem.ama muayene olmıycam.tahlilde anlaşılır nasılsa
Methabalar arkadasslar.gelemedim birkaçgündür.rahatsızım.idrar yollarımı üşütmüşüm.ilk defa başıma geliyor.bide üzülüyorum idrar yolları iltihaplanınca yineliyormuş sonradan.
günaydın kızlarr
dünden kalma yorgınluğum ve baş ağrım hala devam ediyor.
dün yarım çuval biber kızarttım ocakta,sanırım git gel onun yorgunluğu ..ev yüksek bahçeden merdivenle ine çıka spor oldu bana..neyse kışlıkbiberim hazır birde bamya ve fasulye hallolsaydı süper olacak ama bu yıl sebze az sanırım pazarda çok pahalıydı ve azdı sebze..
dün kocama çok taktım zaten,kv söylendi durdu benim yaptığım yakacakları yakıyor ocakta diye..sanki tek başıma yiycem kızartmaları..onlar içnde yapıyorum kimseye gelde sende gelde şu işin ucundan tut demiyorum üstelik..
kv nin söyledindiğini duydukca kocaya sardım bende ve halada çok kızgınım..eltim 2 gün durmadı yanlarında zate ayrı evlendiler ,ben 15 yıldır dır dır çeneden bıktım..bi ev tutup gidecem kendim sen otur ananla dedim ama benimkinin bi kulağından girmez öbüründen çıkar..hiçç takmıyor ben konuşuyum duruyum..sıkıntıdan sanırım başım çatlamak üzere.
dünde anam aradı,teyze kızımdoğum yapmış toplanıp oraya gideceklermiş..sende gelirmisin diye..kızın düğününe gitmemiştim yani gidemedim..zaten yolda görsem tanımmam,evlendiğimden beri teyzelere bayramda bile gitmedim..geçenlerde anneme geldilerde teyzemin kızlarının bilemedim,karıştırdım isimlerini falan çok utandım..
dedim hazır giden varken bende gidiyim en azından tanımış olurum,ne ayıp değilmi..utanılıcak durum aynı şehirdeyiz ve akrabamı görsem tanımam..
neyse kısmet bu güneymiş ama moral bozuk olunca kendimi çok kötühissediyorum ve aslında hiç gidesim yok...
haklısın cecomm
yeşerince burda olduğumuz belli oluyor.ammaaaa başka kim var onu nasıl göörücez..
ıııı bulamadımmm...
bu gün eczaneden alsam iyi olur..ramazandan sonra sterle beraber uyku sorunu yaşıyorum hep..
sen nasılsın doğum günün nasıl geçti pastaları yedinmi..
sağol cecooÇok geçmiş olsun canımidrar yolları iltihabı gerçekten sinir bir şey
Bende ara ara çekiyorum o mereti hatta bu ara bende gideceğim inşallah kadın doğumcuya
Benim kadındoğumcum küçük kızıma hamile olduğum ortaya çıktığından beri erkek :) hatta belki tuhaf gelir ama bayanlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum erkeklerin :) yani en azından benim gittiğim kadınlara kıyasla :)
Eşim bile inanılmaz sever ve geçen gün yine kadın doğuma gitmem lazım ha bire erteliyorum demiştim de eeee denize gitsene demişti :) zaten oda devamlı benle gelir sohbeti güzel diye :) birde tabi benim doktorum akşamları hastanede.
Muayenede de ben soyunup üzerime örtüyü alana kadar odaya girmiyor sonrada hiç bakmadan muayene ediyorGebelikte ultrasonla bakacağı zaman bile işi bitince ben çıkayım siz rahat rahat toparlanın diyordu ki sonuçta alt tarafı göbişim açıkta :)
Eğer muayene şart diyorsa bence inat etme baksın belki diğerinin görmediği ama onun gördüğü birşeydirhani okadar muayene ödeyeceksin bari kontrolünde aradan çıkmış olur
Ellerine sağlık canım
Bir sürü iş yapmışsın sen boşver o nankörlerikışın yemesini biliyorlar
Eşinde sanırım senin yufka yüreğini bildiğinden söylenir söylenir susar diye düşünüyor
Yine sen bilirsin ama madem artık canına tak etti al eşini karşına sakin bir şekilde artık sabrının taşmak üzere olduğunu, yuvanızın dağılmasını istemediğini, onu çok sevdiğini ama artık hatır içinde olsa dayanılamayacak bir psikolojiye soktuklarını anlatmaya çalışsanbelki taşınmaya ikna edersin eşini o zaman.
Bugünde mutlaka o akraba toplantısına giten azından biraz uzaklaşmış kafan dağılmış olur
Gerekirse oradakilerede izah et yoğunluktan kusura bakmayın hiç görüşemedik falan diye
Günün tadını çıkarmaya çalış bence
ne diyorsun tatlım hakkaten yaptınmı.sakın bidaha denemesağol cecoo
benim kocanında biraz anlayaşı kıt..
kendimi balkondan arsam,hanım ne yapıyon orda bırak sabah temizlersin orayı der..
abartı falan değil gerçekden öyle..bir cinnet anında gözünün önünde 1 avuç hap içtimde öküz gibi baktı..
anlamadı ne yaptığımı..bi yerinmi ağrıdı diye sordu öküz..
sonrası kustum birde gavura kızıp imansız gidecem öbür tarafa diye,çokda korktum bu taafda yandım öbür tarafdada sansuza kadar yanıcam diye..
yani benim koca anlamazzzzzzzzzzz ...
cecooooooooo
çözdük sandık ama yanılmışız..
şu anda ben açık olduğum ghalde benim kuşak renksizzzzzzzzz...
sağol cecoo
benim kocanında biraz anlayaşı kıt..
kendimi balkondan arsam,hanım ne yapıyon orda bırak sabah temizlersin orayı der..
abartı falan değil gerçekden öyle..bir cinnet anında gözünün önünde 1 avuç hap içtimde öküz gibi baktı..
anlamadı ne yaptığımı..bi yerinmi ağrıdı diye sordu öküz..
sonrası kustum birde gavura kızıp imansız gidecem öbür tarafa diye,çokda korktum bu taafda yandım öbür tarafdada sansuza kadar yanıcam diye..
yani benim koca anlamazzzzzzzzzzz ...
rica ederim cnmsağol canım başardım sayende
tatlım kasma kendini düzelecek kk meraklanma alışırız 1 haftaya
yoğurt mayasını şöyle yapın kızlar.ben mayam kaybolmasın diye buzluğa minik kavanozla maya dondururum ihtiyaç durumunda çıkartırım yoğurdumu mayalarım.sizde uzun süre maya yapmayacaksanız yada darda kalmamak için buzlukta maya bulundurun okey
Sağol canım.soğan kürünü denedim canım.idrar yolları için değilde menapoz için.ama içemedim.mideme dokundu.bugün gitcem dr.a mecbur antibiyotik kullancam artıkçok geçmiş olsun canım. bi soğan kürü vardı idrar yolları temizlemek için netten araştırıp onuda uygula tedavin boyunca istersen anneme iyi gelmişti.
Sağol canım benim.ya hiç başıma gelmediği için bilmiyorum.meğerse kadın doğum değil dahiliye bakıyormuş.atadım dr.u.gel dedi ultrasonla bakarız.idrar tahlili yaparız dedi.kaç gündür kadın dr.arıyorum bilseydim daha önce giderdim.Çok geçmiş olsun canımidrar yolları iltihabı gerçekten sinir bir şey
Bende ara ara çekiyorum o mereti hatta bu ara bende gideceğim inşallah kadın doğumcuya
Benim kadındoğumcum küçük kızıma hamile olduğum ortaya çıktığından beri erkek :) hatta belki tuhaf gelir ama bayanlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum erkeklerin :) yani en azından benim gittiğim kadınlara kıyasla :)
Eşim bile inanılmaz sever ve geçen gün yine kadın doğuma gitmem lazım ha bire erteliyorum demiştim de eeee denize gitsene demişti :) zaten oda devamlı benle gelir sohbeti güzel diye :) birde tabi benim doktorum akşamları hastanede.
Muayenede de ben soyunup üzerime örtüyü alana kadar odaya girmiyor sonrada hiç bakmadan muayene ediyorGebelikte ultrasonla bakacağı zaman bile işi bitince ben çıkayım siz rahat rahat toparlanın diyordu ki sonuçta alt tarafı göbişim açıkta :)
Eğer muayene şart diyorsa bence inat etme baksın belki diğerinin görmediği ama onun gördüğü birşeydirhani okadar muayene ödeyeceksin bari kontrolünde aradan çıkmış olur
Ellerine sağlık canım
Bir sürü iş yapmışsın sen boşver o nankörlerikışın yemesini biliyorlar
Eşinde sanırım senin yufka yüreğini bildiğinden söylenir söylenir susar diye düşünüyor
Yine sen bilirsin ama madem artık canına tak etti al eşini karşına sakin bir şekilde artık sabrının taşmak üzere olduğunu, yuvanızın dağılmasını istemediğini, onu çok sevdiğini ama artık hatır içinde olsa dayanılamayacak bir psikolojiye soktuklarını anlatmaya çalışsanbelki taşınmaya ikna edersin eşini o zaman.
Bugünde mutlaka o akraba toplantısına giten azından biraz uzaklaşmış kafan dağılmış olur
Gerekirse oradakilerede izah et yoğunluktan kusura bakmayın hiç görüşemedik falan diye
Günün tadını çıkarmaya çalış bence
Ay bende aşırı titizim o yüzdenmi oldu acaba.neyse senin yazını okumadan önce ben yanlışımı anladım.dahiliyeden aldım randevuyu.saat dörtte gidicem inşallah.Idrar yolu enfeksiyonu benim en buyuk cilem ben dahiliyeye gidiyorum ama genelde. Hic muane etmediler kac kez gittim sayamadim. idrar testi alirlar varsa antibiyotik yazarlar o kadar. surekli tekrarlar malesef. hatta ben ne zaman gitsem.cikar.enfeksiyon bende hic belirti yokken bile. Benim floram.bozulmus asiri temizlemekten ii baktrileride oldurmusum boylece kotu bakteriler daha kolay cogalmis. asiri titizlikte iyi degil.malesef biz kadinlarin en buyuk.sorunu bu. herseye dikkat ederim ama yinede cikar :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?