80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım deneyeyim

900 kalori çok az dğeil mi partnerim...

aslında deneyip görmek lazım. Çok az gelirse belki bir meyve eklenebilir ya da sebze yemekleri 4 değilde 6-7 kaşık yapılabilir ya da et 1 köfte değil 2 köfte boyunda olabilir. yani 1200 kaloriye çekilebilir
Hayatımda hiç bir listeye bağlı kalamadım Görüyosun dimi daha diyete başlamadan bozdum kaydirigubbakcemile3

ooo kimler gelmiş kimler

aylin , alnagme , ecrin başka kim vardı eskilerden hatırlayamadım

aylincim buralardayımda birkaçgündür gelemiyorum spora ve işe başladım hemen kaptım hastalığı bugün işte yok sporda yok evde dinleniyorum
ama spor devam etcek

ZAYIFLIYCAMMMMM

canım benim az ye sık ye spor yap tamam işte bitti gittikaydirigubbakcemile

canım benim az ye sık ye spor yap tamam işte bitti gittikaydirigubbakcemile

şimdiye kadar aynen benimki de öyleydi şu ana kadar hiçbir diyet listesini uygulamadım
ama bu aralar listelere takıldım biraz bi deneyim diyorum yapabilecekmiyim bilmiyorum bu arada 3-5 kilo giderse ne ala olmadı eski sisteme dönerim yerimseniben

Bu arada bugünkü menüm
sabah domatesli yumurta ve beyaz ekmek miktar yazmayım biraz fazla kaçtı :kedi: şekersiz çay
öğle: şekersiz çay (sabahki faciadan sonra hala toktum :kedi:)
ikindi: 3-4 hurma
akşam: fırında karnabahar ve 2 kaşık erişte yemeyi planlıyorum

selam baharnazcım
eskiler yok yenilerden versek kaydirigubbakcemile3
burda iki tane tazecik var yep yeni gıcır gıcır :roflol: sırnaşık şey

işallah canım..ben diyet listelerine bağlı kaldım mı çok geriliyorum bunu frkettim aslında disipline olmayı sağlıyor..ama onu hazırlamak vs de dert beni geçeceksin demek ki partnerim ben yavaştan gidicem:hulya:bir 79 lu rakamları görsem sanki arkası gelcek gibi geliyor da bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…