80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

begocum sabahları kahvaltı etmeyi sevmiyorsan sana cornflakesi öneririm...hazırlaması kolay,tok da tutuyor...

günaydın sevgili rakibem
5ibiyerdeyi bende almıştım ama bir haftadır içemiyorum hazırlamak zor geliyor çok mu tembelim ne :kedi:

bu günkü kahvaltım
1 dilim beyaz peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

günaydın sevgili rakibem
5ibiyerdeyi bende almıştım ama bir haftadır içemiyorum hazırlamak zor geliyor çok mu tembelim ne :kedi:

valla rakibem sorma bu hafta bende de aksadı o çayı içmek ve hemen etkisini gördüm..şişkinliğim nedeni belki de o..ben sabah kalkar kalkmaz demleyip hazırlanana dek bekletiyorum tam evden çıkarken içip çıkıyorum evde kahvaltı ediyorum çünkü..
öğlenleri de bu hafta aksattım iraz ama 12.00 gib içip 12.30 da yemeğe iniyorum akşamları da eve gider gitmez içiyorum yemek hazır olana dek..üşenme rakibem üşenme ..ilaç gibi düşün..ya da saatini kur unutuyorsan..

begocum sabahları kahvaltı etmeyi sevmiyorsan sana cornflakesi öneririm...hazırlaması kolay,tok da tutuyor...

haklısın canım corn flakes olabilir almıştım paket 3 haftadır açılmayı bekliyor ben ona bir el atayım en azından tok tutaropuyorumnanaktan

her seferinde taze mi demliyorsun?
çayı aldığım aktar 1 lt suya 1 er tatlıkaşığüı koy 5 dk demlensin gün boyu iç demişti
ben de sabah demleyip işe getiriyordum acaba bekleyince etkisi azalır mı taze mi yapmak lazım :uhm: CADIARZU

canım ben yeni başladım içmeye ama faydasını gördüm..bağırsakları çalıştırıyor,metobolizmayı hızlandırıyor yağları yakıyormuş. Ben o etkilerini anlayamadım tabi ki de:)) benim gördüğüm etkisi tok tutması ve şeker ihtiyacını gidermesi..

ben her seferinde 1 tatlı kaşığı çayı koyup sıcak suda 5 dk demleyip taze içiyorum canım içimi daha kolay oluyor..dün akşam yapıp içemyi unuttuğum çayı sabah içtim hiç hoşuma gitmedi
işyerine şu porselen süzlüklü kupalar var ya kapağı da var onda yapıp demliyorum..süzgüsünü de alıp içiyorum kolay oluyor..

otların hepsi karışık halde mi sen de benimki ayrı ayrı 100 err gram verdi
ayy ben de ne meraklıyım yaa kaydirigubbakcemile3
sıkmıyorum inşallah seni canım :1hug:

otların hepsi karışık halde mi sen de benimki ayrı ayrı 100 err gram verdi
ayy ben de ne meraklıyım yaa kaydirigubbakcemile3
sıkmıyorum inşallah seni canım :1hug:

yok be canım olur mu aşk olsun ne için burdayız canım..benimki hepsi biraradaydı o zaman sen hepsini karıştır hepsinden ayrı ayrı koymak dahaçok zorlar tabi üşenirsin..

baharnaz cım tesekkür ederim.Hoşbulduk. Brose cim idare ediyoruz işte.. Bu arada hemşehrim varmış annesine acil şifalar dilerim.. Bir de pizza yiyen arkadaşım ben daha önce buraya girdiğim dönemde pizza da yedim.Ama bir dilim diğer öğünlerde kıstım kalori hesabı yaptım. Moralini bozma sakın

alnagme ben de izmirliyim canım...hemşehrim:)

sağol canım teşekkür ederim izmirden kocam öpücükler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdi doktora gidiyo annem bakalım ne olcak :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…