günaydın arkadaşlar bende sabah kahvaltısında sadece 2 grsini ve 1 fincan türk kahvesi içtim
sabah canım kahvaltı etmek istemiyor nedense çok sağlıksız biliyorum ama hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltı etmeyi kızlarım okulda onlar evdeyken güzel mükellef bir kahvaltı edebiliyorum ama onlar yokken olmuyor kızlar bu sauna eşofmanları nasıl bilgisi olan varmı sipariş edeyim diyorum ne dersiniz?CADIARZU
günaydın sevgili rakibem
5ibiyerdeyi bende almıştım ama bir haftadır içemiyorum hazırlamak zor geliyor çok mu tembelim ne :kedi:
begocum sabahları kahvaltı etmeyi sevmiyorsan sana cornflakesi öneririm...hazırlaması kolay,tok da tutuyor...
valla rakibem sorma bu hafta bende de aksadı o çayı içmek ve hemen etkisini gördüm..şişkinliğim nedeni belki de o..ben sabah kalkar kalkmaz demleyip hazırlanana dek bekletiyorum tam evden çıkarken içip çıkıyorum evde kahvaltı ediyorum çünkü..
öğlenleri de bu hafta aksattım iraz ama 12.00 gib içip 12.30 da yemeğe iniyorum akşamları da eve gider gitmez içiyorum yemek hazır olana dek..üşenme rakibem üşenme ..ilaç gibi düşün..ya da saatini kur unutuyorsan..
her seferinde taze mi demliyorsun?
çayı aldığım aktar 1 lt suya 1 er tatlıkaşığüı koy 5 dk demlensin gün boyu iç demişti
ben de sabah demleyip işe getiriyordum acaba bekleyince etkisi azalır mı taze mi yapmak lazım :uhm: CADIARZU
ben her seferinde 1 tatlı kaşığı çayı koyup sıcak suda 5 dk demleyip taze içiyorum canım içimi daha kolay oluyor..dün akşam yapıp içemyi unuttuğum çayı sabah içtim hiç hoşuma gitmedi
işyerine şu porselen süzlüklü kupalar var ya kapağı da var onda yapıp demliyorum..süzgüsünü de alıp içiyorum kolay oluyor..
cevabın için teşekkür edrim canım o zaman ben sipariş ediyim bu hafta belki işe yarar
zemuszemus
canım çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim, insallah en kisa zamanda duzelir
otların hepsi karışık halde mi sen de benimki ayrı ayrı 100 err gram verdi
ayy ben de ne meraklıyım yaa kaydirigubbakcemile3
sıkmıyorum inşallah seni canım :1hug:
sağolun kızlar bugün gene iyi biraz yürüye biliyo ama iki büklüm hala zayıflama işi yine başka bahara kaldı:sinifsinif: Sağlığı düzelsinde sonra yeniden aranızdayız
baharnaz cım tesekkür ederim.Hoşbulduk. Brose cim idare ediyoruz işte.. Bu arada hemşehrim varmış annesine acil şifalar dilerim.. Bir de pizza yiyen arkadaşım ben daha önce buraya girdiğim dönemde pizza da yedim.Ama bir dilim diğer öğünlerde kıstım kalori hesabı yaptım. Moralini bozma sakın
baharnaz cım tesekkür ederim.Hoşbulduk. Brose cim idare ediyoruz işte.. Bu arada hemşehrim varmış annesine acil şifalar dilerim.. Bir de pizza yiyen arkadaşım ben daha önce buraya girdiğim dönemde pizza da yedim.Ama bir dilim diğer öğünlerde kıstım kalori hesabı yaptım. Moralini bozma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?