80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar annemin beli tutuldu kıpırdıyamıyor kadıncağız 3 gündür böyle hapimiz perişan olduk az önce acilden geldik yarın doktor kontrolleri var anlıcağınız durum vahim ev perişan halde bendefazla giremiyorum neyse iyi geceler hepinize

kızlar annemin beli tutuldu kıpırdıyamıyor kadıncağız 3 gündür böyle hapimiz perişan olduk az önce acilden geldik yarın doktor kontrolleri var anlıcağınız durum vahim ev perişan halde bendefazla giremiyorum neyse iyi geceler hepinize

canım çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim, insallah en kisa zamanda duzelir

brose hosbulduk canim nasilsin

[\

tskler .. normal olarak iyiyim kendi adima .. ama diyet konusu icin malesef ayni seyi soyliyemiycem.. bu aralar normal yiyorum. yani bi diyet menum yok.. aklima estikce dikkat etmeye calisiyorum iste -tatlicadiarzu-
Sizler nasilsiniz.. neler yapiyosunuz.

Benim bugun ki sabah ve oglen iyidi ... aksam uzeri biraz fazla kalorili oldu .. 1 saat kadarda yuruyus yaptim bugun.

sabah : 1 dlm peynirli ekmek
oglen : 2 dilim ekmek , recel , peynir, sut
ara : muz , cay
aksam : patates salatasi , 1/2 lahmacun , 1 pohaca, 1 dilim bahartve yagli ekmek.
yemekten sonra : kahve

Son düzenleme:
rakibem süpersinnnn! :))) yani sana diyorum ben senden de süperim sen en azından spor yapıyosun ben onu da yapamıyorum gıcık oluyorum ve spor yapmayınca rejim modundan çıkıyorum ben yaaa..yaparsam hiç değilse o yorgunluğun hatrına yemiyorum çünkü.. babanemiz hasta normalde ona götürüyordum oğlumu 1 saatliğine bende yürüyordum,bakalım iyileşsin yine başlıycam hemster gibi dönmeye :)) hahaha eşim dalga geçiyor sitedeki yürüyüş yeri yuvarlak bende etrafını turluyorum.

brose ye biraz da eşitlenelim canım bi yetişemedim ben sana yaaa..!

kızlar iki gündür giremiyorum diyetim normal seyrinde ilerliyor bakalım(itiraf ediyorum diyetime birkere ihanet ettim hayy ben bu pizzayı icat eden amcaya ne diyeyim başka işinmi yoktu)neyse tekrardan topladım kendimi eski kilomdan 100 gr ancak ine bildim 5 kilo verince çizelgemi düzelteceğim ben diyetime devam ediyorum,SABAH;1 layt bisküvi,1domates,kibrit kutusu kadar layt peynir,1 adet zeytin tuzlu..AKŞAM;nasıl söylesem bilemiyorum siz anladınız,bu arada eskiler dönmüş iyi olmuş,güzel olmuş,diyetli,iradeli geceler diliyorum

oyyy baharnaz ablam gelmis zemuszemus
cok iyiyim ablam sen nasilsin?
Tekrar döndüm araniza. Cok mutluyum.
bugün tartildim 87,0 gösterdi.
Artik kosu bandimada cikiyorum, dün yarim saat kostum su gibi terledim.
Bence her kadinin evinde bir kosu bandi olmasi lazim. Kilomuzu korumak icin. Heleki benim icin.
Ben cok cabuk alan biriyim. Muhakkak olmasi lazim artik evde. Biraz pahali birsey ama biriktirip tatile gitmek niyetine bunu alabilirsiniz.

dün aksam yediklerim: 15.40 da bir tavuk gögsü.
18 de de pirasa yemegi azicik.

yarim saat spor..

bugün yemek istediklerim:

sabah: 2 dilim salamli kepek ekmegi
ara: yogurt
öglen:yogurt ve koca elma, veya 1 dilim ekmek, ve elma
ara: yogurt?

bakicaz artik :)
aksam da bulgur pilavi yaparim yagsiz domatesli

kızlar merhabalar. bende 86 kg mım. doğum sonrası nasıl bu kadar hızlı kilo aldım anlamıyorum. 72 den 86 ya çıktım off yaa.. vermem için çok sıkı diyet yapmam lazım.

günaydın arkadaşlar bende sabah kahvaltısında sadece 2 grsini ve 1 fincan türk kahvesi içtim
sabah canım kahvaltı etmek istemiyor nedense çok sağlıksız biliyorum ama hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltı etmeyi kızlarım okulda onlar evdeyken güzel mükellef bir kahvaltı edebiliyorum ama onlar yokken olmuyor kızlar bu sauna eşofmanları nasıl bilgisi olan varmı sipariş edeyim diyorum ne dersiniz?CADIARZU

günaydın güzeller nasılsnız yine yoğun bir gün ancak yazabildimopuyorumnanaktan
sabah..tiroid ilacı su
kahvaltı
yarım simit
azcık peynir
şekersiz çay
ara
yeşilçay
yarım elma
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

afiyet olsun canım
sauna eşofmanı bende çok düşündüm ama henüz almadım çok terlettiğini söylüyorlar kg vermede etkilimi bilmiyorum ama toksin atmaya yarar sanırımCADIARZUCADIARZU

afiyet olsun canım
sauna eşofmanı bende çok düşündüm ama henüz almadım çok terlettiğini söylüyorlar kg vermede etkilimi bilmiyorum ama toksin atmaya yarar sanırımCADIARZUCADIARZU

cevabın için teşekkür edrim canım o zaman ben sipariş ediyim bu hafta belki işe yarar
zemuszemus

günaydın kızar dün öğlen yemeği benim için tam bi fiyasko oldu yedimde yedimklava: pizza,börek,patates kızartması,salatalardan,kek off yaa yedikten sonra çok vicdan azabı çektim ve ceza olarak akşam yemeği yemedim kardeşimide yanıma alıp esat tunalı 2 saat tempolu yürüdük bugünde azyiyip telafi etmeye çalışıcam artıkklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…