elimpia bende 79 hayranıyım canım bekliyorum o sayıyı görücem günü
elimpia bende 79 hayranıyım canım bekliyorum o sayıyı görücem günü
kızlar annemin beli tutuldu kıpırdıyamıyor kadıncağız 3 gündür böyle hapimiz perişan olduk az önce acilden geldik yarın doktor kontrolleri var anlıcağınız durum vahim ev perişan halde bendefazla giremiyorum neyse iyi geceler hepinize
kızlar annemin beli tutuldu kıpırdıyamıyor kadıncağız 3 gündür böyle hapimiz perişan olduk az önce acilden geldik yarın doktor kontrolleri var anlıcağınız durum vahim ev perişan halde bendefazla giremiyorum neyse iyi geceler hepinize
brose hosbulduk canim nasilsin
[\
günaydın, handerya'cım, aylin'cim,brose'cim hoşbulduk..Nasılsınız? Özlenmek ve unutulmamak çok güzelmiş. Evet çok almadım ama 2 kilo alıp geri geldim.. Yaz ve ramazanın etkisi ile.. Ama tekrar aranızdayım. Bu cuma tartılıp ona göre başlangıç çizelgemi yapacağım.. Bu arada eski kurallar geçerli mi? Yoksa değişiklik var mı? Eskilerden başka kimler var? Selma, flatliners, nidam, serradeniz, bebek, eylülcem ne yapıyor bebeği olacaktı,boncukoyunu kayıplar mı hepsi..
sunshine sen yazdan önce burda değilmiydin benmi yanlış hatırlıyorum
günaydın arkadaşlar bende sabah kahvaltısında sadece 2 grsini ve 1 fincan türk kahvesi içtim
sabah canım kahvaltı etmek istemiyor nedense çok sağlıksız biliyorum ama hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltı etmeyi kızlarım okulda onlar evdeyken güzel mükellef bir kahvaltı edebiliyorum ama onlar yokken olmuyor kızlar bu sauna eşofmanları nasıl bilgisi olan varmı sipariş edeyim diyorum ne dersiniz?CADIARZU
afiyet olsun canım
sauna eşofmanı bende çok düşündüm ama henüz almadım çok terlettiğini söylüyorlar kg vermede etkilimi bilmiyorum ama toksin atmaya yarar sanırımCADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?