80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aksamları bısıklete bınıyorum 20 dk
mekik çekiyorum 100
gögüs kaldırmaca yapıyorum

herkese tunaydın. Bugün geç kaldım farkındayım ama başımdakileri def edemedim bir türlü.. Kızlar dun eveli gun 1000 kalori dun akşam 1490 kalori yemişim. Dün akşam yediklerimi yazmıyorum. Daha çok moralimi bozmayayım. Akşam bugünkileri toptan yazarım .Eylül cem naber? serra, nidam, paresnamka, selma, zeynep, nasılsınız? yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.. Sizler nasılsınız? Ay serra cım sana yerden göğe kadar katılıyorum. ınsan buraya girmeyince aklı hep burda akşam girdim ama bağlantıda hata oluştu dedi bende denemedim sonra. Bir açtım ki ohhh herkesler gelmiş bir ben yokum.

zeynepcıgım sen cok gusel kılo vermıssın neler yapıyorsun kısaca bahsedebılırmısın ve kac ayda verdın bu kıloyu

gögüs kaldırmaca gercekten cok faydalı bır hareket ve bence kalkıyor..

2 elınızı agzınızın hızasında bırlestırın.sonra sert bır sekılde arkaya cekın..ama aynı hızada cekın arkadakı yaglarınızın ezıldıgını hıssedın

budur gogus kaldırmaca

canım hoş geldinnnn ay bakalım verebilcekmiyiz bu hafta alnağme yavaş yavaş 70de aşağıya düşücez düşündükçe dahada azmim artıyo ben bu hafta pek bişey ummuyorum ama olsun yılmak yokkkkkkkkkkk demi canımm güya ben oğluşu uyutmaya gidiyom ama bi türlü gidemedim yavvv:ecrin_bebek:

kızlar hızınıza yetişemiyom yav ev işleri beni bekliyor ama bi türlü burayı bırakıp işe konsantre olamıyorum

ben kactım canlarım yıne gelırım işten kovulcam buraya takılayım derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…