- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Idrar yolu enfeksiyonu benim en buyuk cilem ben dahiliyeye gidiyorum ama genelde. Hic muane etmediler kac kez gittim sayamadim. idrar testi alirlar varsa antibiyotik yazarlar o kadar. surekli tekrarlar malesef. hatta ben ne zaman gitsem.cikar.enfeksiyon bende hic belirti yokken bile. Benim floram.bozulmus asiri temizlemekten ii baktrileride oldurmusum boylece kotu bakteriler daha kolay cogalmis. asiri titizlikte iyi degil.malesef biz kadinlarin en buyuk.sorunu bu. herseye dikkat ederim ama yinede cikar :'(
Sağol canım.soğan kürünü denedim canım.idrar yolları için değilde menapoz için.ama içemedim.mideme dokundu.bugün gitcem dr.a mecbur antibiyotik kullancam artık
Bugün dayanamadım tartıldım.
79.3
80.dim geçen hafta.
Ama her işin başı sağlık.
Doğru düzgün sevinemedim bile.
Rabbim kimseye çekemiyeceği dert vermesin
oh çok şükür gözleri aydın olsun banucumunkizlarrrr sweetten haber varrrrrrrrrrrrrr
cok sukur annecigi ameliyatini yapti iyi durumda 1 saat daha amelyathanede kalacak
sonra 1 gece yogun bakimda bundan sonrasi kolay insallah cok sukur kaptanimizda artik rahat bi nefes alir cok rahatladi
amin amin bende sasirdim vallaHa gayret neyin ne olduğunu öğreneceğiz inşallah :)
Anammm yuhhhhkız bukadarda olmaz derdim kesin bir başkası anlatsa
Yahu gözünün önünce içmişsin hapı nasıl birde bir yerinmi ağrıdı derAy gülermisin ağlarmısın gerçekten şok oldum.
Hakikaten iyi yapmışsın yani böyle biri için imansız gittiğine deymezmişAllah korusun
O zaman sen bol bol yağ sabır çekip Rabbime sığıninşallah sana karşılığını fazlasıyla verecektir sonuçta cıkmadan candan ümit kesilmez bakarsın eniştede bir gün neyin ne olduğunu anlarda kıymetini bilir ve sana huzurla yaşayacağınız ayrı bir ev tutar
ayy sorma cnm bende mantarla basim belada dikkat ettikce tekrarliyo bendeIdrar yolu enfeksiyonu benim en buyuk cilem ben dahiliyeye gidiyorum ama genelde. Hic muane etmediler kac kez gittim sayamadim. idrar testi alirlar varsa antibiyotik yazarlar o kadar. surekli tekrarlar malesef. hatta ben ne zaman gitsem.cikar.enfeksiyon bende hic belirti yokken bile. Benim floram.bozulmus asiri temizlemekten ii baktrileride oldurmusum boylece kotu bakteriler daha kolay cogalmis. asiri titizlikte iyi degil.malesef biz kadinlarin en buyuk.sorunu bu. herseye dikkat ederim ama yinede cikar :'(
Bu ttneti en sonunda mahkemeye vericem kizlar aldigimizdan beri neti 3-4 gün anca kullanabildik en son onlarca Ariza kaydimiza bugün teknik servis elemani geldi modemde sorun varmis bide demezmi modem arizasi olmasa para talep edicektin diye neyse adam cikti arkasından bende zar zor ümraniye türk telekomu buldum buraya geldim modemi verip yedek bi modem almaya ama yokmuş ellerinde benim adam sinirlendi kapattiralim dedik onuda 26o TL arti fatura gibi bi ücret cikartiyorlar büyük bi ihtimal mahkemeye verip öyle kapaticaz simdi alabilursem Ariza kaydi dokumlerinu alican hic bilmediğim bi yerde olmak çok yorucu
degistir cnm ttnet i sweetde degistirmisti simdi cok rahatim diyoduTelden giremedim ayrıca bizim çizelgelerde yalan olmuş sanırım
allah sana sabir versin yardimcin olsun cnm allah o insanlara napacak acaba cok merak ediyorum gercektengünaydın kızlarr
dünden kalma yorgınluğum ve baş ağrım hala devam ediyor.
dün yarım çuval biber kızarttım ocakta,sanırım git gel onun yorgunluğu ..ev yüksek bahçeden merdivenle ine çıka spor oldu bana..neyse kışlıkbiberim hazır birde bamya ve fasulye hallolsaydı süper olacak ama bu yıl sebze az sanırım pazarda çok pahalıydı ve azdı sebze..
dün kocama çok taktım zaten,kv söylendi durdu benim yaptığım yakacakları yakıyor ocakta diye..sanki tek başıma yiycem kızartmaları..onlar içnde yapıyorum kimseye gelde sende gelde şu işin ucundan tut demiyorum üstelik..
kv nin söyledindiğini duydukca kocaya sardım bende ve halada çok kızgınım..eltim 2 gün durmadı yanlarında zate ayrı evlendiler ,ben 15 yıldır dır dır çeneden bıktım..bi ev tutup gidecem kendim sen otur ananla dedim ama benimkinin bi kulağından girmez öbüründen çıkar..hiçç takmıyor ben konuşuyum duruyum..sıkıntıdan sanırım başım çatlamak üzere.
dünde anam aradı,teyze kızımdoğum yapmış toplanıp oraya gideceklermiş..sende gelirmisin diye..kızın düğününe gitmemiştim yani gidemedim..zaten yolda görsem tanımmam,evlendiğimden beri teyzelere bayramda bile gitmedim..geçenlerde anneme geldilerde teyzemin kızlarının bilemedim,karıştırdım isimlerini falan çok utandım..
dedim hazır giden varken bende gidiyim en azından tanımış olurum,ne ayıp değilmi..utanılıcak durum aynı şehirdeyiz ve akrabamı görsem tanımam..
neyse kısmet bu güneymiş ama moral bozuk olunca kendimi çok kötühissediyorum ve aslında hiç gidesim yok...
haklısın cecomm
yeşerince burda olduğumuz belli oluyor.ammaaaa başka kim var onu nasıl göörücez..
ıııı bulamadımmm...
bu gün eczaneden alsam iyi olur..ramazandan sonra sterle beraber uyku sorunu yaşıyorum hep..
sen nasılsın doğum günün nasıl geçti pastaları yedinmi..
gecmis olsun cnmMethabalar arkadasslar.gelemedim birkaçgündür.rahatsızım.idrar yollarımı üşütmüşüm.ilk defa başıma geliyor.bide üzülüyorum idrar yolları iltihaplanınca yineliyormuş sonradan.
Yetmezmiş gibi dr.m doğum iznine ayrılmış.mecbur erkek dr. Gitcem.ama muayene olmıycam.tahlilde anlaşılır nasılsa
ay bende herkes pembe gorunuyo eger dediginiz kusak benim gordugum seyseSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kahvaltımı hazırlamadan iki dakikada olsa sizlere bakayım dedim
Yeni sistemi sevmedim sevmedim diyip duruyordum ama sanırım alışmaya başlıyorum :)
Beyazcan canım senin katılımcı görünüyoruz dediğin sanırım online üye olanlarda yazıyor çünkü şu anda senin kuşak rengsiz ve sadece üye olarak geçiyor :)
Yavaş yavaş olayı çözeceğiz ha gayret
Bugün biraz iş yapayım hazır canım isterken :)
Şöyle bir kaynananın gördüğü yerleri yaparım, bir posta çamaşır yıkayıp asarım birde şu bulaşık makinesini şimdi boşaltınca işim bitecek :)
Ara ara bakarım tabi burayada
Yeni gördüm cnm burdayim buyur tatlimefsax ordamısın
İdrar yollarına sicak çok iyi geliyor lisedeyken bende bi kere iltaplanmisti sicagin baya faydasini gördüm eskilerde sicak tuğlaya oturturlarmis :))Sağol canım.soğan kürünü denedim canım.idrar yolları için değilde menapoz için.ama içemedim.mideme dokundu.bugün gitcem dr.a mecbur antibiyotik kullancam artık
Bugün oradan oraya gitmekten canim cikti tüketici haklarına başvurup mahkemeye vericez bakalim amin cnm inş Rabbim nasip ederse erkenden gelen bi bebisimiz var gorunuurdeamin amin bende sasirdim valla
ayy sorma cnm bende mantarla basim belada dikkat ettikce tekrarliyo bende
degistir cnm ttnet i sweetde degistirmisti simdi cok rahatim diyodu
bu arada anladigim kadariyla hamilelik soz konusu hakkinda hayirlisi insallah cnm bnm eger yazdiysa saglikli bi sekilde kucagina almani nasip etsin insallah
allah sana sabir versin yardimcin olsun cnm allah o insanlara napacak acaba cok merak ediyorum gercekten
gecmis olsun cnm
ay bende herkes pembe gorunuyo eger dediginiz kusak benim gordugum seyse
Aslında sonradan iyi ki doğurmuşum diyo insan cnm bende isviçreye geleli 1 ay olmuştu hamile oldugumu öğrendim ama ben korunmamıştım daha dün beyefendinin evde konuşmaya başlaması gelip senle tuhaf cümleler kurmasını hareket etmesini görünce allahım ne çabuk büyüdü dedirtiyor cok şükür Rabb'ime diyo insan inşallah senin içinde hayırlıysa eminim sende cok mutlu olacaksın :)Bugün oradan oraya gitmekten canim cikti tüketici haklarına başvurup mahkemeye vericez bakalim amin cnm inş Rabbim nasip ederse erkenden gelen bi bebisimiz var gorunuurde
Bu ttneti en sonunda mahkemeye vericem kizlar aldigimizdan beri neti 3-4 gün anca kullanabildik en son onlarca Ariza kaydimiza bugün teknik servis elemani geldi modemde sorun varmis bide demezmi modem arizasi olmasa para talep edicektin diye neyse adam cikti arkasından bende zar zor ümraniye türk telekomu buldum buraya geldim modemi verip yedek bi modem almaya ama yokmuş ellerinde benim adam sinirlendi kapattiralim dedik onuda 26o TL arti fatura gibi bi ücret cikartiyorlar büyük bi ihtimal mahkemeye verip öyle kapaticaz simdi alabilursem Ariza kaydi dokumlerinu alican hic bilmediğim bi yerde olmak çok yorucu
Idrar yolu enfeksiyonu benim en buyuk cilem ben dahiliyeye gidiyorum ama genelde. Hic muane etmediler kac kez gittim sayamadim. idrar testi alirlar varsa antibiyotik yazarlar o kadar. surekli tekrarlar malesef. hatta ben ne zaman gitsem.cikar.enfeksiyon bende hic belirti yokken bile. Benim floram.bozulmus asiri temizlemekten ii baktrileride oldurmusum boylece kotu bakteriler daha kolay cogalmis. asiri titizlikte iyi degil.malesef biz kadinlarin en buyuk.sorunu bu. herseye dikkat ederim ama yinede cikar :'(
kizlarrrr sweetten haber varrrrrrrrrrrrrr
cok sukur annecigi ameliyatini yapti iyi durumda 1 saat daha amelyathanede kalacak
sonra 1 gece yogun bakimda bundan sonrasi kolay insallah cok sukur kaptanimizda artik rahat bi nefes alir cok rahatladi
ay bende herkes pembe gorunuyo eger dediginiz kusak benim gordugum seyse
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür eski smilelilerimize kavuşmuşuz en azından
Ha gayret sanki yavaş yavaş herşey yerine oturuyor
Bu arada bu akşam hesapta kadın doğumcuma gidecekim ( şu meşhur deniz bey)
Hastaneyi bir arada oradamı dedi eşim ve iyiki aramışımyoksa boşuna gittik diye herif beni yerd
Maalesef hastaneden ayrıldı dediler hatta cebini isteyince vermedi uyuzlar telefon numarasını ( tabi işlerine gelmiyor müşteri kayıp edeceklerinden)
Tam üzülmeye başlarken dur şu eski hattıma yada ev telefonuna bakayım dedim ve şansıma cebinin kaydını ev telefonundan silmemişim
Şükür çok uzağa gitmemiş
Bize çok yakın bir hastaneye yeni başlamışAdamda ne hafıza varsa beni anında tanıdı Henüz odası bile hazır değilmiş daha bir gün olmuş başlayalı ama en geç cuma odamı teslim edeceklerine dair söz verdiler siz gelin gerekirse başka bir arkadaşın odasında muayene ederim sizi dedi
Benim muayene cumaya kaldı yani ama olsun en azından rahat hissedeceğim birine muayene olacağım
İnşallah önemli bir şey çıkmaz
Canım Allah yardımcın olsun
Biz o TTnetle ne uğraştıkadamlar her ay kotayı aştınız diye fazla fatura gönderdi hatta en son 100 lira gelince sınırlı internete eşim bari sınırsız yapalım dedi ama bu seferde dediğin gibi ha bire bağlantı sorunu
Hazır sözleşmemizde dolmuşken Dsmarta geçtikayda 60 liraya hem sınırsız internet hemde Dsmart sahibi olduk bu güne kadarda şükür hiç sorun yaşamadık çokta güzel ilgileniyorlar.
Bazen TTnetten arıyorlar kampanya tanıtımı için anında diyorum kusura bakmayın biz TTnet düşünmüyoruz diyehemen bozulup tamam efendim size iyi günler diyip kapatıyorlar
Kesinlikle bu tip şeylerde biraz edepsizlik şartyoksa en ufak şeyde kendileri zeytinyağ gibi üste çıkarlar
Valla benim pkodan mı yoksa aşırı temizliktenmi bilmem
Çok sık tekrarlanıyor ve akıntım devamlı oluyorGünlük ped kullanmadığım an çamaşır yetişmiyor o kadar yani bakalım bu sefer ne diyecek doktor ona göre artık ilaçmı, fitilmi ne verirse mecbur kullanacağız.
Üşütmektende olabilir çünkü ben yaz kış çorap giymemancak ayakkabı giyeceğim zaman zoraki giyiyorum fenalık geliyor yoksa ama eğer doktor üşütmede sebep oluyor derse artık mecbur çorapsız gezmeyeceğim
Çok şükür
Rabbim acil şifalar versin inşallah, çok çabuk toparlanırda adaşımda eski neşesi ve enerjisiyle aramıza döner
Kız dün yeşildi bugün pembe olmuşher gün için farklı rengmi yapacaklar nedir yada henüz karar veremediler Neyse bir kaç güne kadar belli olur neyin ne olacağı
Kıız bu illet pko dan da mı oluyomuş :) Bende de var çok ciddi olmamak üzere. Minik minik pkolarım varmıs
Sorma benimkiler baya baya inci gibi etrafını kaplamış :) hatta benim doktorumda incili kadınlar der pkolulara :)
Acaba şunları kazıtma şansım yokmu diye düşünüyorum bazen
Bakalım cuma ne sonuç çıkacakbüyük ihtimal smear yapıcak ( baya olmuştu yapmayalı zaten ) ona göre artık ne yapılacaksa yaparız
Şuan benimseyemedim canim galiba evet ben hamileyim diyemiyorum :)unutuyorum yani inşallah cnm bi kucagima alayimda şuan duygularim karmakarisik ama garip bi şekilde içimden erkek geçiyor nedense:))Aslında sonradan iyi ki doğurmuşum diyo insan cnm bende isviçreye geleli 1 ay olmuştu hamile oldugumu öğrendim ama ben korunmamıştım daha dün beyefendinin evde konuşmaya başlaması gelip senle tuhaf cümleler kurmasını hareket etmesini görünce allahım ne çabuk büyüdü dedirtiyor cok şükür Rabb'ime diyo insan inşallah senin içinde hayırlıysa eminim sende cok mutlu olacaksın :)
Bizde en iyi sorun yasamayiz diye ttnete gittik ama bin pişman olduk müşteri hizmetleri ayri dert telekomdaki insanlar ilgisiz baglandigindan beri kullanamadik kapatalim dedim bugün bi dünya para cikarttilar vermedikleri hizmet icin bide ücret talep ediyorlar çok sinir bozucu ve yorumcuydu benim için bizim sozlesmemiz daha 1 yil 10 ay gibi bi suremiz var yaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür eski smilelilerimize kavuşmuşuz en azından
Ha gayret sanki yavaş yavaş herşey yerine oturuyor
Bu arada bu akşam hesapta kadın doğumcuma gidecekim ( şu meşhur deniz bey)
Hastaneyi bir arada oradamı dedi eşim ve iyiki aramışımyoksa boşuna gittik diye herif beni yerd
Maalesef hastaneden ayrıldı dediler hatta cebini isteyince vermedi uyuzlar telefon numarasını ( tabi işlerine gelmiyor müşteri kayıp edeceklerinden)
Tam üzülmeye başlarken dur şu eski hattıma yada ev telefonuna bakayım dedim ve şansıma cebinin kaydını ev telefonundan silmemişim
Şükür çok uzağa gitmemiş
Bize çok yakın bir hastaneye yeni başlamışAdamda ne hafıza varsa beni anında tanıdı Henüz odası bile hazır değilmiş daha bir gün olmuş başlayalı ama en geç cuma odamı teslim edeceklerine dair söz verdiler siz gelin gerekirse başka bir arkadaşın odasında muayene ederim sizi dedi
Benim muayene cumaya kaldı yani ama olsun en azından rahat hissedeceğim birine muayene olacağım
İnşallah önemli bir şey çıkmaz
Canım Allah yardımcın olsun
Biz o TTnetle ne uğraştıkadamlar her ay kotayı aştınız diye fazla fatura gönderdi hatta en son 100 lira gelince sınırlı internete eşim bari sınırsız yapalım dedi ama bu seferde dediğin gibi ha bire bağlantı sorunu
Hazır sözleşmemizde dolmuşken Dsmarta geçtikayda 60 liraya hem sınırsız internet hemde Dsmart sahibi olduk bu güne kadarda şükür hiç sorun yaşamadık çokta güzel ilgileniyorlar.
Bazen TTnetten arıyorlar kampanya tanıtımı için anında diyorum kusura bakmayın biz TTnet düşünmüyoruz diyehemen bozulup tamam efendim size iyi günler diyip kapatıyorlar
Kesinlikle bu tip şeylerde biraz edepsizlik şartyoksa en ufak şeyde kendileri zeytinyağ gibi üste çıkarlar
Valla benim pkodan mı yoksa aşırı temizliktenmi bilmem
Çok sık tekrarlanıyor ve akıntım devamlı oluyorGünlük ped kullanmadığım an çamaşır yetişmiyor o kadar yani bakalım bu sefer ne diyecek doktor ona göre artık ilaçmı, fitilmi ne verirse mecbur kullanacağız.
Üşütmektende olabilir çünkü ben yaz kış çorap giymemancak ayakkabı giyeceğim zaman zoraki giyiyorum fenalık geliyor yoksa ama eğer doktor üşütmede sebep oluyor derse artık mecbur çorapsız gezmeyeceğim
Çok şükür
Rabbim acil şifalar versin inşallah, çok çabuk toparlanırda adaşımda eski neşesi ve enerjisiyle aramıza döner
Kız dün yeşildi bugün pembe olmuşher gün için farklı rengmi yapacaklar nedir yada henüz karar veremediler Neyse bir kaç güne kadar belli olur neyin ne olacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?