80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım.soğan kürünü denedim canım.idrar yolları için değilde menapoz için.ama içemedim.mideme dokundu.bugün gitcem dr.a mecbur antibiyotik kullancam artık
Bugün dayanamadım tartıldım.
79.3
80.dim geçen hafta.
Ama her işin başı sağlık.
Doğru düzgün sevinemedim bile.
Rabbim kimseye çekemiyeceği dert vermesin

kızlar antibiyotik kullanımı enfeksiyon hastalıklarında bağışıklık bakterilerinide kökünden kazıdığı için uzun vadede çok hoş olmayan sonuçlar doğurur. faydasından çok zararı vardır.ben genede üstüme düşeni yapmak size yardımcı olmak istedim. ne olur kullanmayın kendinize biraz özen gösterin bari şu kürü yapın olurmu
http://www.profsaracoglu.com/kronik-idrar-yollari-enfeksiyonlarina-karsi.xhtm
sitesinden alıntıdır
Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250-300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak beş-altı dakika kısık ateşte demlenir. Ilıyınca süzülür. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Bu uygulama şu şekildedir:
3 x 7U + 3A
7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama = Toplam 21 günlük uygulama

Bu formülün anlamı şudur: Üç tane yedi gün uygulanıp, her yedinci günün sonunda üç gün ara verilecektir. Toplam yirmibir gün uygulanacak demektir. Her yedinci günün sonunda verilecek olan üçer günlük aralar uygulama süresine dahil değildir.

Burada dikkat edilmesi gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle veya akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz. Şikâyetinize göre kürü tekrar edebilirsiniz.

Dikkat :Tiroid hastaları için kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

kizlarrrr sweetten haber varrrrrrrrrrrrrr
cok sukur annecigi ameliyatini yapti iyi durumda 1 saat daha amelyathanede kalacak
sonra 1 gece yogun bakimda bundan sonrasi kolay insallah cok sukur kaptanimizda artik rahat bi nefes alir cok rahatladi
oh çok şükür gözleri aydın olsun banucumun

amin amin bende sasirdim valla
ayy sorma cnm bende mantarla basim belada dikkat ettikce tekrarliyo bende
Telden giremedim ayrıca bizim çizelgelerde yalan olmuş sanırım
degistir cnm ttnet i sweetde degistirmisti simdi cok rahatim diyodu
bu arada anladigim kadariyla hamilelik soz konusu hakkinda hayirlisi insallah cnm bnm eger yazdiysa saglikli bi sekilde kucagina almani nasip etsin insallah
allah sana sabir versin yardimcin olsun cnm allah o insanlara napacak acaba cok merak ediyorum gercekten
gecmis olsun cnm
ay bende herkes pembe gorunuyo eger dediginiz kusak benim gordugum seyse

Sağol canım.soğan kürünü denedim canım.idrar yolları için değilde menapoz için.ama içemedim.mideme dokundu.bugün gitcem dr.a mecbur antibiyotik kullancam artık
İdrar yollarına sicak çok iyi geliyor lisedeyken bende bi kere iltaplanmisti sicagin baya faydasini gördüm eskilerde sicak tuğlaya oturturlarmis :))

Bugün oradan oraya gitmekten canim cikti tüketici haklarına başvurup mahkemeye vericez bakalim amin cnm inş Rabbim nasip ederse erkenden gelen bi bebisimiz var gorunuurde

Bugün oradan oraya gitmekten canim cikti tüketici haklarına başvurup mahkemeye vericez bakalim amin cnm inş Rabbim nasip ederse erkenden gelen bi bebisimiz var gorunuurde
Aslında sonradan iyi ki doğurmuşum diyo insan cnm bende isviçreye geleli 1 ay olmuştu hamile oldugumu öğrendim ama ben korunmamıştım daha dün beyefendinin evde konuşmaya başlaması gelip senle tuhaf cümleler kurmasını hareket etmesini görünce allahım ne çabuk büyüdü dedirtiyor cok şükür Rabb'ime diyo insan inşallah senin içinde hayırlıysa eminim sende cok mutlu olacaksın :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür eski smilelilerimize kavuşmuşuz en azından
Ha gayret sanki yavaş yavaş herşey yerine oturuyor

Bu arada bu akşam hesapta kadın doğumcuma gidecekim ( şu meşhur deniz bey )
Hastaneyi bir arada oradamı dedi eşim ve iyiki aramışım yoksa boşuna gittik diye herif beni yerd
Maalesef hastaneden ayrıldı dediler hatta cebini isteyince vermedi uyuzlar telefon numarasını ( tabi işlerine gelmiyor müşteri kayıp edeceklerinden )
Tam üzülmeye başlarken dur şu eski hattıma yada ev telefonuna bakayım dedim ve şansıma cebinin kaydını ev telefonundan silmemişim

Şükür çok uzağa gitmemiş
Bize çok yakın bir hastaneye yeni başlamış Adamda ne hafıza varsa beni anında tanıdı Henüz odası bile hazır değilmiş daha bir gün olmuş başlayalı ama en geç cuma odamı teslim edeceklerine dair söz verdiler siz gelin gerekirse başka bir arkadaşın odasında muayene ederim sizi dedi
Benim muayene cumaya kaldı yani ama olsun en azından rahat hissedeceğim birine muayene olacağım

İnşallah önemli bir şey çıkmaz

Canım Allah yardımcın olsun
Biz o TTnetle ne uğraştık adamlar her ay kotayı aştınız diye fazla fatura gönderdi hatta en son 100 lira gelince sınırlı internete eşim bari sınırsız yapalım dedi ama bu seferde dediğin gibi ha bire bağlantı sorunu
Hazır sözleşmemizde dolmuşken Dsmarta geçtik ayda 60 liraya hem sınırsız internet hemde Dsmart sahibi olduk bu güne kadarda şükür hiç sorun yaşamadık çokta güzel ilgileniyorlar.
Bazen TTnetten arıyorlar kampanya tanıtımı için anında diyorum kusura bakmayın biz TTnet düşünmüyoruz diye hemen bozulup tamam efendim size iyi günler diyip kapatıyorlar

Kesinlikle bu tip şeylerde biraz edepsizlik şart yoksa en ufak şeyde kendileri zeytinyağ gibi üste çıkarlar

Valla benim pkodan mı yoksa aşırı temizliktenmi bilmem
Çok sık tekrarlanıyor ve akıntım devamlı oluyor Günlük ped kullanmadığım an çamaşır yetişmiyor o kadar yani bakalım bu sefer ne diyecek doktor ona göre artık ilaçmı, fitilmi ne verirse mecbur kullanacağız.
Üşütmektende olabilir çünkü ben yaz kış çorap giymem ancak ayakkabı giyeceğim zaman zoraki giyiyorum fenalık geliyor yoksa ama eğer doktor üşütmede sebep oluyor derse artık mecbur çorapsız gezmeyeceğim

kizlarrrr sweetten haber varrrrrrrrrrrrrr
cok sukur annecigi ameliyatini yapti iyi durumda 1 saat daha amelyathanede kalacak
sonra 1 gece yogun bakimda bundan sonrasi kolay insallah cok sukur kaptanimizda artik rahat bi nefes alir cok rahatladi

Çok şükür
Rabbim acil şifalar versin inşallah, çok çabuk toparlanırda adaşımda eski neşesi ve enerjisiyle aramıza döner

ay bende herkes pembe gorunuyo eger dediginiz kusak benim gordugum seyse

Kız dün yeşildi bugün pembe olmuş her gün için farklı rengmi yapacaklar nedir yada henüz karar veremediler Neyse bir kaç güne kadar belli olur neyin ne olacağı

Kıız bu illet pko dan da mı oluyomuş :) Bende de var çok ciddi olmamak üzere. Minik minik pkolarım varmıs

Kıız bu illet pko dan da mı oluyomuş :) Bende de var çok ciddi olmamak üzere. Minik minik pkolarım varmıs

Sorma benimkiler baya baya inci gibi etrafını kaplamış :) hatta benim doktorumda incili kadınlar der pkolulara :)
Acaba şunları kazıtma şansım yokmu diye düşünüyorum bazen
Bakalım cuma ne sonuç çıkacak büyük ihtimal smear yapıcak ( baya olmuştu yapmayalı zaten ) ona göre artık ne yapılacaksa yaparız

Temizlenmenin yolu olsa keşke bende içimde boşu boşuna bozulmuş yumurta taşımak istemiyorum :):)

Şuan benimseyemedim canim galiba evet ben hamileyim diyemiyorum :)unutuyorum yani inşallah cnm bi kucagima alayimda şuan duygularim karmakarisik ama garip bi şekilde içimden erkek geçiyor nedense:))

Bizde en iyi sorun yasamayiz diye ttnete gittik ama bin pişman olduk müşteri hizmetleri ayri dert telekomdaki insanlar ilgisiz baglandigindan beri kullanamadik kapatalim dedim bugün bi dünya para cikarttilar vermedikleri hizmet icin bide ücret talep ediyorlar çok sinir bozucu ve yorumcuydu benim için bizim sozlesmemiz daha 1 yil 10 ay gibi bi suremiz var ya ancak mahkemeyle kurtuluş gorunuyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bu akşam yemeği balkonda yiyelim dedi büyük kız.
Aslında manzaraya karşı yemek zevkli oluyor ama balkona taşıması zor geliyor genelde
Neyseki büyük kız bende yardım ederim dedide hadi öyle olsun dedim

Hemen aklımdayken bugünki yediklerimide paylaşayım

Bu sabah değişiklik olsun dedim ve melemen yaptım kendime çokta lezzetli geldi sabah sabah

Öğlenlik kabaklı netten unsuz mücver yapacaktım İnternetten tarifini aldım ama iğrenç oldu dökmek zorunda kaldım zaten dağıldı bulamaç olmuştu hemen öğlen gecikmesin diye kendime cacık ve mantar kavurdum

Akşamlık tavuk döner, 2 kaşık dünden kalan bamya ( öğlen aklıma gelseydi hüpletmiştim kesin ) çok az kalan cacıktan ve güzel bol soğanlı salata

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım

Kızlar selam telden giriyorummenu yazayim
Sabah kk kahvaltisi
Öğle az bulgur üstü barbunya
Aksam 1 kıymalı pide :-* yedim valla disarda
Spor sabah 45dk yurume 10dk yuzme

iyi akşamlar kızlarrr

teyzemin kızına gittim bu gün,çok sevindi teyze kızı,ama ben çok tedirgin oldum..insan içine çıkmaya çıkmaya o kadar uzak kalmışımki herşeyden sanki yerin dibine girdim ve çıktım..

herkes kahkahalarla sohbet ederken sanki uzaydan gelmişim gibi onları izledim ve davetsiz bi misafir gibi gördüm kendimi ve çocuklarımı..çocuklara oraya oturma buraya basma dedim durdum..

beni bu köy kılıklı yere bağlayan kocamada dahada sinir oldum..

baktımda kendi halime teyzelerim hayat dolu..ben ölü gibiyim.. neyse işallah bundan sonra biraz insan görürüm..teyzelerimin zaten bir akraba günü varmış..bana sende katıl bize dediler..bende memnun oldum.hiç değilse oturur kalkarız biraz akraba görmüş olurum...birazda annemden kaynaklanıyor..onların otrmasına gidip geliyor,ama bana hiç demiyor kızım sende gel hadi teyzendeyiz falan diye.bir bendenmi çok olucaz diye düşünüyor bilmem..zaten çocuk bile götürmem fazlalık olmayalım kimseye diye..bu günde kızlarım benim teyzeleri tanımıyor ,bir görsünler diye götürdüm..

bana yine ne oldu bilmem ,şu aralar iyiydim evimin işini yapıyordum moraim düzgündü..hayata birazda olsa güzel bakıyordum..yine herşeye küstüm,sanki bu dünyada fazlalıkmışım gibi geliyor.

ee çoklu alıntı yaptım hepsi sıra sıra dizilmiş ama ,ben nasıl aralarına giripde yazıcam şimdi..

sevgili kk yönetimii

bizebu adını bilmediğim ama bizim ifadelerimiz olan küççük kadınları geri verdiğiniz için teşekkürü borç bilirim...

her ne kadar yeni sistemi sevmesekde,alışıyoruz gibi gibi..sizden recamız birde kim var kim yok onu görelim..başkada bişşicik istemeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…