80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki
Benim sülaleyle zaten pek alakamız yok babamın teyze çocukları hepsi bir havalarda kendilerini üstün görürler diye annem senelerce sadece çok nadir onlarla bir araya gelirdi hatta oda hep mesafeli olarak
Kendi sülalesi uzak zaten
Hadi kocamın sülalesiyle sık sık görüşürüm diye heveslenmiştim yeni evliyken bu seferde KV ambargo koymuştu
Sonraları hatta hep duyuyordum bana haber vermeden gitmiş hatta gittiyi yerede Banu gezmeyi sevmez misafiri sevmez dermiş
Millette beni tanımadığı için doğru sanırlarmış
Bir iki sene bu böyle gitti hatta KVye bir gün isyan edince çağırmak zorunda kaldı eşimde duydu gideceği yeri diye
Resmen Uzaylı gören masum köylü gibiydim
Milleti izleyip şaşırıyordum yaw bunlar böyleydide benmi fark etmedim diye
Tabi sonra bağımsızlığımı ilan edince herkes benide tanıyınca tabi sohbetlerde KVnin söyledikleride ortaya çıkınca herşey değişti

Çok iyi yapmışsın gitmekle Hatta annene tembihle bir dahaki gidişinde senide mutlaka çağırsın
Günede mutlaka katıl hem çocuklar akrabalarını bilsin hemde sen en azından 15de birde olsa insan içine girip az kafa dağıt

Ama ne olur şu görümcenleri falan sakın peşine takma bende geleyim dese bile dışardan kimseyi istemiyorlar de gitsin

oh be cecom burdaymışın..

şükür kavuşturana..iyi oldu canım gitmem..hatta son anda vaz geçicektim nerdeyse..ama iyikide gitmişim..inan teyzemin bu kızını yolda görsem tanımazdım hatta diğer teyzemin 2 kızınıda..çünki en son gein olduğumda 15 se önce gördüm o zamanda çocuktular tabii.şimdi koca koca genç kız olmuşlar hepsi çalışıyormuş..çok değişmişler..anki ayrı şehirde gibiyiz..

benim görümcein haberi olsa kesin peşime düşer zaten.bu günde hastaneye diye kaçtım evden..

günümüz ancak aydaolucak..olsunda ayda olsun..ben yıllardır kimseyi görmüyorum..şaka gibi derler ya benim duum aynen öyle..

amann ben anamada bişey demem..bu gün bile bi değişik haber verdi,,anlayana aşk olsun.......

amaa aa ammmma amaaaaaa bende burdayim

Olsun canım ayda 1de olsa gider biraz kafa dağıtırsın
Hem eminim bir sonraki gidişinde çok daha yakın olursunuz
Aslında kızlarda kesin facede vardır sorup ekleseydin onlarıda hem bir sonraki görüşmeye kadar arada faceden sohbet eder aradaki boşluğu kapatırdınız

Ben çok önem veriyorum hatta geçen sene annemin amca kızıyla tanıştım senelerdir hep annem köye gittiğimizde biz anannemde otururken o gider gelirdi ( teyzem sebepsiz yere küslük yaratmıştı onunla o yüzden annem çaktırmadan giderdi ) Hatta onunda bir torunu var benim kızımla yaşıt.
İlk bir araya geldiğimizde hem anneme hemde amcakızına fırça attım hatta
Yahu akrabayız senelerdir bir araya gelmemişiz hani belli olmaz ya çocuklar bir şekilde bir yerde birbirlerini tanıyıp aşık olmuş olsalar Allah korusun hadi anam sağ olsa çıkarda ya Allah geçinden versin ona birşey olduktan sonra olsa hiç anlayamıyacağız ve resmen akraba evliliği olabilirdi dedim ( bizde uzaktanda olsa akrabayla evlenilmez )
Gülüştüler başta ama sonra haklısın dediler
Şimdi hala bile anneme diyorum sülaleden tanımadığımız kim varsa tanıştır bari diye
Birde uzaktan akrabada olsa çocuklarımın Allah geçinden versin bize birşey olsa güvenebilecekleri birileri olsun istiyorum

Bak bizim kızlar şimdi arada kuzen gecesi yapıyorlar okadar hoşuma gidiyor ki hem bana anlatamadığı birşey olursa onlara güvenip anlatır ve hepsi maşallah aklı başında oldukları için ona yol gösterirler ( tabi banada haber verirler o ayrı )
Emin ol bir kaç sene sonra senin kızlarda iki bir araya gelmişiz diyecekler

geliyom yanına az kaldı inşallah. ya kaçarsın ya da ezer geçerim seni. 75 dediğin neki dört haftaya ordayım
anaaaam büyük konuşuyom sanki
niiiieeeeee kac Kilo oldunki giiiiiiii

nayir nolamaz bilseydim gidermiydim...size bunu yaparmiydiim
noluyor layn bana...hemende ustlendim sucu..bi Kerem ben o siralar ne diim

Beriaa canım şu sistemden kim var kim yok göremiyoruz ki
Yoksa seni görmemezlikten gelmek mümkün değil

Nasılsın fıstık
Kilo aldım aldım diyip duruyordun en son ama maşallah hala fıstık gibisin

Prf.adnan saraçoğlunun kürü bu.ama karnabaharın mevsimi değilki şimdi.ayrıca papatya çayı içmek ve oturma banyosuda iyi geliyor.3 gündür c vitamini içiyorum.nerdeyse geçti rahstszlığım.c vitamininin asidi idrar yolundaki mikropları öldürüyormuş.bana iyi geldi.deneyin derim ben.

Beriaa canım şu sistemden kim var kim yok göremiyoruz ki
Yoksa seni görmemezlikten gelmek mümkün değil

Nasılsın fıstık
Kilo aldım aldım diyip duruyordun en son ama maşallah hala fıstık gibisin
valla beni gormezden gelmek mumkun degil..hacmimle kucuk bir cumhiriyet kurabilirim o derece yani)) ne bu kiz cok karartmisar ortaligi perdeleri cekmisler..kim geliyor kim gidiyor görüpte dedikodu yapmak mumkun degil..galipten ses geliyor gibi ama olmazki..boylede yapilmazki aldim giii gecen yil bu siralar 69 olmustum..havamdanda taframdande gecilmiyordu..bizim cakma gördükce erim erim eriyordu ama göze geldim..kortizonlar bana 2 haftada 7 Kilo aldirdi.sadece 2 kilosunu verebildim..yani ama bende inat tam gaz...gidecekte gidecek o kadar

diyorumki kosede oturan buyucuyemi gitsek..yonetimi buyulesek yonetim Sabah kalkarkalkmaz deli divane eski durumu getirse haaa olmazmihazir gitmisken su benim yontulmamisada bir guzellik dusunsek

kutlarim seni gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…