iyi akşamlar kızlarrr
teyzemin kızına gittim bu gün,çok sevindi teyze kızı,ama ben çok tedirgin oldum..insan içine çıkmaya çıkmaya o kadar uzak kalmışımki herşeyden sanki yerin dibine girdim ve çıktım..
herkes kahkahalarla sohbet ederken sanki uzaydan gelmişim gibi onları izledim ve davetsiz bi misafir gibi gördüm kendimi ve çocuklarımı..çocuklara oraya oturma buraya basma dedim durdum..
beni bu köy kılıklı yere bağlayan kocamada dahada sinir oldum..
baktımda kendi halime teyzelerim hayat dolu..ben ölü gibiyim.. neyse işallah bundan sonra biraz insan görürüm..teyzelerimin zaten bir akraba günü varmış..bana sende katıl bize dediler..bende memnun oldum.hiç değilse oturur kalkarız biraz akraba görmüş olurum...birazda annemden kaynaklanıyor..onların otrmasına gidip geliyor,ama bana hiç demiyor kızım sende gel hadi teyzendeyiz falan diye.bir bendenmi çok olucaz diye düşünüyor bilmem..zaten çocuk bile götürmem fazlalık olmayalım kimseye diye..bu günde kızlarım benim teyzeleri tanımıyor ,bir görsünler diye götürdüm..
bana yine ne oldu bilmem ,şu aralar iyiydim evimin işini yapıyordum moraim düzgündü..hayata birazda olsa güzel bakıyordum..yine herşeye küstüm,sanki bu dünyada fazlalıkmışım gibi geliyor.
ee çoklu alıntı yaptım hepsi sıra sıra dizilmiş ama ,ben nasıl aralarına giripde yazıcam şimdi..
oh be cecom burdaymışın..Canım seni okadar iyi anlıyorum ki
Benim sülaleyle zaten pek alakamız yokbabamın teyze çocukları hepsi bir havalarda kendilerini üstün görürler diye annem senelerce sadece çok nadir onlarla bir araya gelirdi hatta oda hep mesafeli olarak
Kendi sülalesi uzak zaten
Hadi kocamın sülalesiyle sık sık görüşürüm diye heveslenmiştim yeni evliyken bu seferde KV ambargo koymuştu
Sonraları hatta hep duyuyordum bana haber vermeden gitmiş hatta gittiyi yerede Banu gezmeyi sevmez misafiri sevmez dermiş
Millette beni tanımadığı için doğru sanırlarmış
Bir iki sene bu böyle gitti hatta KVye bir gün isyan edince çağırmak zorunda kaldı eşimde duydu gideceği yeri diye
Resmen Uzaylı gören masum köylü gibiydim
Milleti izleyip şaşırıyordum yaw bunlar böyleydide benmi fark etmedim diye
Tabi sonra bağımsızlığımı ilan edince herkes benide tanıyınca tabi sohbetlerde KVnin söyledikleride ortaya çıkınca herşey değişti
Çok iyi yapmışsın gitmekleHatta annene tembihle bir dahaki gidişinde senide mutlaka çağırsın
Günede mutlaka katıl hem çocuklar akrabalarını bilsin hemde sen en azından 15de birde olsa insan içine girip az kafa dağıt
Ama ne olur şu görümcenleri falan sakın peşine takmabende geleyim dese bile dışardan kimseyi istemiyorlar de gitsin
amaa aa ammmma amaaaaaa bende burdayimoh be cecom burdaymışın..
şükür kavuşturana..iyi oldu canım gitmem..hatta son anda vaz geçicektim nerdeyse..ama iyikide gitmişim..inan teyzemin bu kızını yolda görsem tanımazdım hatta diğer teyzemin 2 kızınıda..çünki en son gein olduğumda 15 se önce gördüm o zamanda çocuktular tabii.şimdi koca koca genç kız olmuşlar hepsi çalışıyormuş..çok değişmişler..anki ayrı şehirde gibiyiz..
benim görümcein haberi olsa kesin peşime düşer zaten.bu günde hastaneye diye kaçtım evden..
günümüz ancak aydaolucak..olsunda ayda olsun..ben yıllardır kimseyi görmüyorum..şaka gibi derler ya benim duum aynen öyle..
amann ben anamada bişey demem..bu gün bile bi değişik haber verdi,,anlayana aşk olsun.......
anammm kimler gelmişşamaa aa ammmma amaaaaaa bende burdayim
oh be cecom burdaymışın..
şükür kavuşturana..iyi oldu canım gitmem..hatta son anda vaz geçicektim nerdeyse..ama iyikide gitmişim..inan teyzemin bu kızını yolda görsem tanımazdım hatta diğer teyzemin 2 kızınıda..çünki en son gein olduğumda 15 se önce gördüm o zamanda çocuktular tabii.şimdi koca koca genç kız olmuşlar hepsi çalışıyormuş..çok değişmişler..anki ayrı şehirde gibiyiz..
benim görümcein haberi olsa kesin peşime düşer zaten.bu günde hastaneye diye kaçtım evden..
günümüz ancak aydaolucak..olsunda ayda olsun..ben yıllardır kimseyi görmüyorum..şaka gibi derler ya benim duum aynen öyle..
amann ben anamada bişey demem..bu gün bile bi değişik haber verdi,,anlayana aşk olsun.......
niiiieeeeeegeliyom yanına az kaldı inşallah. ya kaçarsın ya da ezer geçerim seni. 75 dediğin neki dört haftaya ordayım
anaaaam büyük konuşuyom sanki
nayir nolamaz bilseydim gidermiydim...size bunu yaparmiydiimaynen yaa kırk paralık bi zevkimiz vardı onuda işkenceye çevirdiler..bu işte bizim heriflerin parmağı olabilirmi acaba...
aynen katılıyorum..ilk beğeni aldılar sonra kuşları..istemiyom beğen meğen kuş muş..kimseyi göremiyom onu verseler yeter...
al işte sen gelmedin böyle oldu...ağzını kapa sinek kaçıcak şimdi.
seni gordum daha iyi oldum gii.aslinda biraz balik eti biraz deli...yaslilik hormonlarimin etkisiyle daha cesaretli daha gözü kara ne biliim iste kor topalan surunup gidiyorum iste...beriaa
nasılsın görüşmeyeli..
Prf.adnan saraçoğlunun kürü bu.ama karnabaharın mevsimi değilki şimdi.ayrıca papatya çayı içmek ve oturma banyosuda iyi geliyor.3 gündür c vitamini içiyorum.nerdeyse geçti rahstszlığım.c vitamininin asidi idrar yolundaki mikropları öldürüyormuş.bana iyi geldi.deneyin derim ben.kızlar antibiyotik kullanımı enfeksiyon hastalıklarında bağışıklık bakterilerinide kökünden kazıdığı için uzun vadede çok hoş olmayan sonuçlar doğurur. faydasından çok zararı vardır.ben genede üstüme düşeni yapmak size yardımcı olmak istedim. ne olur kullanmayın kendinize biraz özen gösterin bari şu kürü yapın olurmu
http://www.profsaracoglu.com/kronik-idrar-yollari-enfeksiyonlarina-karsi.xhtm
sitesinden alıntıdır
Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250-300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak beş-altı dakika kısık ateşte demlenir. Ilıyınca süzülür. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Bu uygulama şu şekildedir:
3 x 7U + 3A
7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama = Toplam 21 günlük uygulama
Bu formülün anlamı şudur: Üç tane yedi gün uygulanıp, her yedinci günün sonunda üç gün ara verilecektir. Toplam yirmibir gün uygulanacak demektir. Her yedinci günün sonunda verilecek olan üçer günlük aralar uygulama süresine dahil değildir.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle veya akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz. Şikâyetinize göre kürü tekrar edebilirsiniz.
Dikkat :Tiroid hastaları için kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.
valla beni gormezden gelmek mumkun degil..hacmimle kucuk bir cumhiriyet kurabilirim o derece yaniBeriaa canım şu sistemden kim var kim yok göremiyoruz ki
Yoksa seni görmemezlikten gelmek mümkün değil
Nasılsın fıstık
Kilo aldım aldım diyip duruyordun en son ama maşallah hala fıstık gibisin
diyorumki kosede oturan buyucuyemi gitsek..yonetimi buyulesek yonetim Sabah kalkarkalkmaz deli divane eski durumu getirse haaa olmazmiiçimm daraldıııııııııııııııııııııııııııııı
eski sistemi geri yükleyin nolurrrrrrrrrrrrrr....k,me gidel,m k,mlere baş vuralım bilmem çok kötü olmuş kimse sevmedi budurumu haberin olsun site yöneticisiiiiiiiiiiii
kutlarim seni gozun aydinKizlar şuan çok saskinim hastaneden eve dönüyorum simdi dahiliyeye cikmistm mide agrisindan adetinin geçilip gecikmedigini sordu 1 gün gecikmisti kadim doğuma sevk etti ultrason da gebelik görünmedi kanda baktirdi sonucum 345 cikti gebe oldugumu ama saglikli olup olmadigini bilmediğini söyledi kafam çok karisti benim gebelik beklemiyordum bu kadar erken çok şükür Rabbim nasip etti ama doktorun dedikleri de aklimi bulandirdi kilo verme iside askida kaldi ben napicam çok karistim
ben varımmmmmmmmmmmmm..nerdesiniz gii benden baska yazan yokmu banami öyle geliyor...biri bana su elfenerini versinde banayim odada kim var kik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?