- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
valla beni gormezden gelmek mumkun degil..hacmimle kucuk bir cumhiriyet kurabilirim o derece yani)) ne bu kiz cok karartmisar ortaligi perdeleri cekmisler..kim geliyor kim gidiyor görüpte dedikodu yapmak mumkun degil..galipten ses geliyor gibi ama olmazki..boylede yapilmazki aldim giii gecen yil bu siralar 69 olmustum..havamdanda taframdande gecilmiyordu..bizim cakma gördükce erim erim eriyordu ama göze geldim..kortizonlar bana 2 haftada 7 Kilo aldirdi.sadece 2 kilosunu verebildim..yani ama bende inat tam gaz...gidecekte gidecek o kadar
neyse citir adaylari size doyum olmuyor ama ben kacarim...kizim uyumamakta direniyor onunla ilgilenmeliyim..hepinize iyi geceler Tatli ruyalar
Evet cnm hala düzenleniyo topik 1-2 haftaya kadar düzelir artıkSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür eski smilelilerimize kavuşmuşuz en azından
Ha gayret sanki yavaş yavaş herşey yerine oturuyor
Bu arada bu akşam hesapta kadın doğumcuma gidecekim ( şu meşhur deniz bey)
Hastaneyi bir arada oradamı dedi eşim ve iyiki aramışımyoksa boşuna gittik diye herif beni yerd
Maalesef hastaneden ayrıldı dediler hatta cebini isteyince vermedi uyuzlar telefon numarasını ( tabi işlerine gelmiyor müşteri kayıp edeceklerinden)
Tam üzülmeye başlarken dur şu eski hattıma yada ev telefonuna bakayım dedim ve şansıma cebinin kaydını ev telefonundan silmemişim
Şükür çok uzağa gitmemiş
Bize çok yakın bir hastaneye yeni başlamışAdamda ne hafıza varsa beni anında tanıdı Henüz odası bile hazır değilmiş daha bir gün olmuş başlayalı ama en geç cuma odamı teslim edeceklerine dair söz verdiler siz gelin gerekirse başka bir arkadaşın odasında muayene ederim sizi dedi
Benim muayene cumaya kaldı yani ama olsun en azından rahat hissedeceğim birine muayene olacağım
İnşallah önemli bir şey çıkmaz
Canım Allah yardımcın olsun
Biz o TTnetle ne uğraştıkadamlar her ay kotayı aştınız diye fazla fatura gönderdi hatta en son 100 lira gelince sınırlı internete eşim bari sınırsız yapalım dedi ama bu seferde dediğin gibi ha bire bağlantı sorunu
Hazır sözleşmemizde dolmuşken Dsmarta geçtikayda 60 liraya hem sınırsız internet hemde Dsmart sahibi olduk bu güne kadarda şükür hiç sorun yaşamadık çokta güzel ilgileniyorlar.
Bazen TTnetten arıyorlar kampanya tanıtımı için anında diyorum kusura bakmayın biz TTnet düşünmüyoruz diyehemen bozulup tamam efendim size iyi günler diyip kapatıyorlar
Kesinlikle bu tip şeylerde biraz edepsizlik şartyoksa en ufak şeyde kendileri zeytinyağ gibi üste çıkarlar
Valla benim pkodan mı yoksa aşırı temizliktenmi bilmem
Çok sık tekrarlanıyor ve akıntım devamlı oluyorGünlük ped kullanmadığım an çamaşır yetişmiyor o kadar yani bakalım bu sefer ne diyecek doktor ona göre artık ilaçmı, fitilmi ne verirse mecbur kullanacağız.
Üşütmektende olabilir çünkü ben yaz kış çorap giymemancak ayakkabı giyeceğim zaman zoraki giyiyorum fenalık geliyor yoksa ama eğer doktor üşütmede sebep oluyor derse artık mecbur çorapsız gezmeyeceğim
Çok şükür
Rabbim acil şifalar versin inşallah, çok çabuk toparlanırda adaşımda eski neşesi ve enerjisiyle aramıza döner
Kız dün yeşildi bugün pembe olmuşher gün için farklı rengmi yapacaklar nedir yada henüz karar veremediler Neyse bir kaç güne kadar belli olur neyin ne olacağı
yalannnnnnnnnnneyse citir adaylari size doyum olmuyor ama ben kacarim...kizim uyumamakta direniyor onunla ilgilenmeliyim..hepinize iyi geceler Tatli ruyalar
doğum günün kutlu olsun ,nice güzel senelere işallah..Dunki menum :-( uzulerek yaziyorum
Sabah : kkk
ara: armut
aksam : mercimek kofte , tavuk, cok az kuskus salatasi , birazcik pasta
dogum gunumdu minnacik bisey yedim
Ayy doğum gününde de yemeyeceksek ne zaman yicez afiyet olsun yeni yaşın sana fitlik :) mutluluk huzur getirsin cnmDunki menum :-( uzulerek yaziyorum
Cnm burda mısın nasılsın iyi misin cnmdoğum günün kutlu olsun ,nice güzel senelere işallah..
Doğum günün kutlu olsun canım.miktarı ayarladıktan sonra sorun yok.kasma kendini .afiyet olsun.Dunki menum :-( uzulerek yaziyorum
Aynen cnm hala güncelliyolar düzeltme yapılıyogünaydın kızlarrr
hepimiz için güzel bir gün olur işallah..
dün gece sşteye ne oldu bilmem sanırım kocaların isyanın işe yaradı,yazamadım 11 ,30 dan sonra..kabul etmedi..
neyse zamanla oturacak sanırım bazı şeyler,az çok alışıyoz..zaten napıcaz mecbuuurrrr...
öyle alışmışızki buraya simsiyah yapsalar kimse yokmuuu diyeyazar yinede burda oluruz gibi geliyor.
sağol canım biraz daha iyiyim sanki bu gün..keşke biraz uyusam.ama mutfak çok karışık..Cnm burda mısın nasılsın iyi misin cnm
yok canım nerelede eylül ,yeni sistemi görünce hepden kopmasa bari bizden..Kızlar bu arada Eylül yok kac gündür aklım kaldı haberi olan var mı iyidir inşallah bi sorun yoktur
Valla benim aklım sende ne yalan söylim gecen yazıları alıntıladım ama siteye giremedim kaldı öyle ama yazdığın herşeyi okudum inşallah Allah eşinin taşınmanız için bişey yapar inşallah yanisağol canım biraz daha iyiyim sanki bu gün..keşke biraz uyusam.ama mutfak çok karışık..
şimdide çay içerken buraya bakıyım dedim..işallah pat diye aniden biri gelmez..mutfağı topalamam lazım..
sen nasılsın yolculuk için hazırlık varmı..
Valla aklım kaldı yok Ayyüzlüm karabatak gibi bi görünüp kayboluyoyok canım nerelede eylül ,yeni sistemi görünce hepden kopmasa bari bizden..
işallah başka bi sorun yoktur..
Ay maşallah hergün eksi görüyosun demekMerhabalar.
9.30da kalktım.ütü yaptım bu saate kadar.
Az öncede çayımı demledim.
Az sonrada bebeleri uyandırma seramonisine başlıycam.bebe dediysem biri 17 biri 21 yaşında.
İşte onlar erken kalkmaynca kahvaltım gecikiyor biraz.
Ama çok şükür hergün eksi görüyorum tartıda.maşallah diyim kendime.
Öğleden sonra sonuçlarımı alıp dr. göstercem.dr.kan tahlili yapmışken herşeyine bakalım dedi.kan sayımı şeker v.b
Ay inşallah bişey çıkmaz.dua edin bana.
Dr.dan gelince yazarım.öptüm sizi
doğum günün kutlu olsunDunki menum :-( uzulerek yaziyorum
sistem guncelleniyor diyordu bende yazamadim baya siteyi değiştirdiler eski tadi vermiyor ya sohbeti adam akilli takip edilmiyorgünaydın kızlarrr
hepimiz için güzel bir gün olur işallah..
dün gece sşteye ne oldu bilmem sanırım kocaların isyanın işe yaradı,yazamadım 11 ,30 dan sonra..kabul etmedi..
neyse zamanla oturacak sanırım bazı şeyler,az çok alışıyoz..zaten napıcaz mecbuuurrrr...
öyle alışmışızki buraya simsiyah yapsalar kimse yokmuuu diyeyazar yinede burda oluruz gibi geliyor.
Dunki menum :-( uzulerek yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?