80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse citir adaylari size doyum olmuyor ama ben kacarim...kizim uyumamakta direniyor onunla ilgilenmeliyim..hepinize iyi geceler Tatli ruyalar

Eminim sen en kısa zamanda o 5 kiloyuda atar yine fıstık gibi havanı atarsın

Neyse banada müsaade
Büyük kız nerden estiyse kardeşini yıkamaya girişti banyoda
Don atlet girmiş duşa kabine mazallah kardeşi bir yerini görmesin diye birlikte bağırış çağırış yıkanıyorlar müdahale edeyimde sonra küçük cadıyı giydirip yatırırım

Sabah inşallah erken kalkmak istiyorum yine

Hepinize hayırlı geceler ve datlu rüyalar

Kocaman öpüyorum hepinizi

Evet cnm hala düzenleniyo topik 1-2 haftaya kadar düzelir artık
Doktorunu bulmuşsun ne güzel cnm inşallah güzel haberler verir sana cnm

neyse citir adaylari size doyum olmuyor ama ben kacarim...kizim uyumamakta direniyor onunla ilgilenmeliyim..hepinize iyi geceler Tatli ruyalar
yalannnnnnnnnn

doyum değil görüm olmuyor demiiiiiiii

kimseyi göremedim psikolocin bozuldu seni gibi seniiiiiiiiiiiii...hadi git git ..zati kimse görünmüyor hiç değilse uyu..

Dunki menum :-( uzulerek yaziyorum

Sabah : kkk
ara: armut
aksam : mercimek kofte , tavuk, cok az kuskus salatasi , birazcik pasta

dogum gunumdu minnacik bisey yedim
Ayy doğum gününde de yemeyeceksek ne zaman yicez afiyet olsun yeni yaşın sana fitlik :) mutluluk huzur getirsin cnm

günaydın kızlarrr

hepimiz için güzel bir gün olur işallah..
dün gece sşteye ne oldu bilmem sanırım kocaların isyanın işe yaradı,yazamadım 11 ,30 dan sonra..kabul etmedi..

neyse zamanla oturacak sanırım bazı şeyler,az çok alışıyoz..zaten napıcaz mecbuuurrrr...

öyle alışmışızki buraya simsiyah yapsalar kimse yokmuuu diyeyazar yinede burda oluruz gibi geliyor.

Aynen cnm hala güncelliyolar düzeltme yapılıyo

Cnm burda mısın nasılsın iyi misin cnm
sağol canım biraz daha iyiyim sanki bu gün..keşke biraz uyusam.ama mutfak çok karışık..
şimdide çay içerken buraya bakıyım dedim..işallah pat diye aniden biri gelmez..mutfağı topalamam lazım..

sen nasılsın yolculuk için hazırlık varmı..

Valla benim aklım sende ne yalan söylim gecen yazıları alıntıladım ama siteye giremedim kaldı öyle ama yazdığın herşeyi okudum inşallah Allah eşinin taşınmanız için bişey yapar inşallah yani
Sende huzura er artık
Ayrıca bu gün işi iyi olmuş Ceco nun dediği gibi yabancı almıyorlar dersin görümcem gelmek istese
Ayrıca senin sohbetin güzel eminim ikinci gidişinde daha samimi olacaksın cnm sende içine kapanma ok
Inşallah işlerini de kimse gelmeden bitirirsin

Merhabalar.
9.30da kalktım.ütü yaptım bu saate kadar.
Az öncede çayımı demledim.
Az sonrada bebeleri uyandırma seramonisine başlıycam.bebe dediysem biri 17 biri 21 yaşında.
İşte onlar erken kalkmaynca kahvaltım gecikiyor biraz.
Ama çok şükür hergün eksi görüyorum tartıda.maşallah diyim kendime.
Öğleden sonra sonuçlarımı alıp dr. göstercem.dr.kan tahlili yapmışken herşeyine bakalım dedi.kan sayımı şeker v.b
Ay inşallah bişey çıkmaz.dua edin bana.
Dr.dan gelince yazarım.öptüm sizi

yok canım nerelede eylül ,yeni sistemi görünce hepden kopmasa bari bizden..

işallah başka bi sorun yoktur..
Valla aklım kaldı yok Ayyüzlüm karabatak gibi bi görünüp kayboluyo ama Eylül arazi şu günlerde :)
Benim yolculuk hazırlığı ev temizliği :) dip- köşe temizlik yapıyorum ama sırt ağrım çoğaldığı için hergün bi yeri tutup iyice temizleyip düzenliyorum sonucta 1 bucuk ay yokum eşim kalcak bişey yapmayacak :)
Birkac gün sonra da alışveriş yaparım hediye bakarım en kararsız kaldığım konu hediye işi
Birde çikolata aldım mı tamamdır inşallah
Aslında ben bugünlerde gidip almak istiyorum ama eşim yok cuma Cumartesi gideriz diyo bizim burda Cumartesi günleri 4 e kadar acık heryer eşim zaten cum gece çalışcak nasıl olcak bilmiyorum

Ay maşallah hergün eksi görüyosun demek
Ohh ütüler de bitmiş daha ne olsun şimdi güzel bi kahvaltı edersiniz hepberaber. İnşallah doktor güzel şeyler söyler cnm
Bizimle paylaşmayı unutma sonucları cnm

doğum günün kutlu olsun

sistem guncelleniyor diyordu bende yazamadim baya siteyi değiştirdiler eski tadi vermiyor ya sohbeti adam akilli takip edilmiyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Dün gece kızla geç saate kadar uğraşınca giremedim tekrar
Sabah planladığım gibi erken uyandım ve direk oyalanmadan biraz iş yapıp kahvaltı hazırldım
Uyandığımdan beri çamaşır serdim, salonu topladım ve mutfağımı temizledim
Bir posta ütüm var ( asılıı olanları saymazsak ) ama onları artık yarın yaparım

Komşu ablam birazdan kahve içmeye gelecek daha sonrada duşumu alıp kuzuyu söz verdiğim için parka götüreceğim hem bende hava almış olurum.
Akşamlık yemeğimi gitmeden yaparım diyordum ama nasılsa erken dönerim gelince daha rahat olur hem tekrar ısıtmayı sevmiyorum yemekleri

Canım Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip etsin...Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…