80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yolculuk nereye canim

Evlilikte alisamadigim tek şey ev işlerinin duzeni su siralar nedense yaptigum hiçbir is olmuyormus gibi geliyor bide baya isteksizlik oldu nedense

doğum günün kutlu olsun ,nice güzel senelere işallah..

Teşekkür ederim canım.. Amiin :)
Ayy doğum gününde de yemeyeceksek ne zaman yicez afiyet olsun yeni yaşın sana fitlik :) mutluluk huzur getirsin cnm

Ayy teşekkürler canımcım içimi rahatlattın vallahi sıfır kaçamakla gidiyorum birazcık pastacık yedim

Doğum günün kutlu olsun canım.miktarı ayarladıktan sonra sorun yok.kasma kendini .afiyet olsun.

Sağol canım. Çok çok azdı diğerleri hopu hopur yerken baya zor oldu :)

Dünkü menüm
Kahvaltı:
Kk

Öğle:
1 elma
1 kahve

Akşam:
İrmik köftesi
1 koca kase sebze çorbası
3 koca bardak ayran (nerdeyse 1 litre)

Menü harika canım. Ama İrmik köftesini bilemedim.. :/

Maşallah valahi zor şartlarda diyet ve yinede kilo verme

doğum günün kutlu olsun

sistem guncelleniyor diyordu bende yazamadim baya siteyi değiştirdiler eski tadi vermiyor ya sohbeti adam akilli takip edilmiyor

Teşekkürler canım :)

Sağol canım..Amiin inşallah! Kız benimde ütüm var ya biri yapsa ne duamı alır

Evlilikte alisamadigim tek şey ev işlerinin duzeni su siralar nedense yaptigum hiçbir is olmuyormus gibi geliyor bide baya isteksizlik oldu nedense
Bende vardı aynı şey İlk evlendim ama nasıl istekliyim bi ay boyunca nerdeyse hergün silip süpürmeler canım evim diye diye Sonra bi isteksizlik başlıyo eyvahlar olsun geçmiyo da zaten. Ama şimdi bi senelik evliyim alıştım vızır vızır topluyorum , pratikleştim.

kolay gelsin canım..
zor olur tabii belimde ağrıyınca,ama yolculuk hali herşey düzgün olsun ister insan.
çikolatayadı hep beklerler yurt dışından gelenlerden nedense..eminim herkesin beğeneceği güzel hediyeler alırsın..

bebişin çiş işi noldu sindi..öğrendimi yoksa vazmı geçtin..

Kız hangimiz istekle iş yapıyoruz ki
Yani ben kesinlikle zoraki yapıyorum 15 sene olduğu halde hatta hep derim eşime ulen evhanımlığı bana göre değilmiş bileydim zengin koca bulurdum kendime diye
Adam tabi gülüyor anam aklın gitti beni kaçıracaksın diye dalga geçiyor

İnan bazen diyorum anama küfür etseniz bukadar ağrıma gitmez len dağıtmayın şu evi diye
Senin şansına henüz iki kişisiniz ve herkez aldığını yerine koyara sana haftada bir silip süpürmek bile yeterli olur
Ben yeni evliyken çok sık temizlik yapardım hatta eşim derdi temiz evi ne diye tekrar temizliyorsun diye Tabi şimdi 4 kişi olunca ben toplasam diğerleri birakır ortada birşey ama zamanla sevmesede alışıyor insan

Eşinle anlaşın herkes aldığını yerine koysun diye en azından ev toplu olunca temizlikte çok daha kolay geliyor

Aynen ilk bende oyleydim ama su son zamanlarda zoraki yapiyorm bi yorgunluk bikkinlik var sanirirsin uzun yillardir ev hanimiyim evlendiğinde birden kendimi anne rol modeli gibi gördüm nedense o yüzden bocaladim baya simdi bide bebek gelicek sanki hic altından kalkamicam gibi karamsara bagladim galiba

Kiz siz en azindan yapıyorsunuz valla ben erteleye erteleye bu hal oluyorum hayir bide evi supuruyorum meşale temiz gelmiyor bana ev Esim cani isterse aldigini aldiği yere koyar canm gerçi söyleyince yapiyor çok şükür eşinden yana sansliyim :) ama yine de bu ev işleri çok nankör ve bunaltici

sağol canım benim..iyiki varsınız..

inan şeytan diyorki bi kaç parça eşyayı topla kel kör bi ev tut bırak git şurdan..zaten kocam evde durmadığından haberi bile olmaz hanım evdemi yokmu ..

otursun anasıyla kardeşiyle başbaşa..15 yıldır bi dikili ağacımız olmadı ve olucak gibide değil ..çok kafam bozuluyor bu adama..
hani içkisi kumarı yok diye kendimi avutuyorum ama bazanda hayata kahrediyorum..bir bitkiyle evli olmakdan farksız evliliğim..hayatı paylaşacağımıza,ben onun yüklerini sırtladım birde..yüküm fazla geliyor artık bana çekemiycekmişim gibi geliyor..

burasıda olmasa iyice tırlatıcam zaten sır kk için internet ödüyorum desem yeridir..

çevreyle bağlantı kurmayı becersem belki iyi olur benim için..

Kizlar içim çok skiliyor
benimdee

senin sıkıntın sanırım sürpriz hamilelikle alakalı..

herşeyi oluruna bırak canım..demekki senin için böylesi hayırlıymış.allah aratmadı bundan göüzel neolabilirki..biiyorsun çoğu kişi çok istemesine rağmen bu duyguyu tadamıyor..sen hamişliğini keyfini çıkar..insan her zaman hamile olmuyor ..

işallah sorunsuz geçer bu süreç,kıymetini bil derim ben..hem bebek doğunca sıkılmaya vaktinde olmuycak..hem bebişi sevicek hemde onunla zamanın nasıl geçtiği anlamıycaksın..ve doğduğunda dünyanın en güzel duygusunu tadıcaksın..allah isteyen herkese nasip etsin işallah.

akıllı bi kocam olsa ben bile isterdim 1 çocuk daha..inan çocuk sevgisi bi sevgi daha yok bu dünyada..

hoş geldin balım nerelerdesin kaç gündür..
bak bende kahve yaptım içiyrum otur karşılıklı içelim..
çokşükür işler bitti.aslında iş bitmezde bu günlük yetter..bahçeyi yıkdım mutfağı hallettim evi süpürüp sildim..,şimdide fasulye hanımı bekliyorum..
babaannemle beraber fasulye aldık çuvalla..ucuza geldi baya..ama fasuye henüz elime ulaçmadı..amcamın oğlu getirecekmiş akşama doğru..gelsinde onunla uğraşırım baya heralde..

niiiieeeeee kac Kilo oldunki giiiiiiii

nayir nolamaz bilseydim gidermiydim...size bunu yaparmiydiim
noluyor layn bana...hemende ustlendim sucu..bi Kerem ben o siralar ne diim
ay sana hava attigimda 79 dum ama simdi fil gibi sistim (

dun alintiladim yazini ama dila sagolsun pc yi cekip ustune.dusurunce herseyi kapatip aksama kadar.teror.estirdim evde. canim allah yardimcin olsun hakikaten anlayissizligin dibine vurmus insanlarla bir aradasin. hep dua.ediyom hayirlisiyla ayri bir eve cikasin diye. yoksa orda ne.sen ne.de cocuklarin hayat gormeyeceksiniz
Kizlar içim çok skiliyor

efsax canim alintin yukarda ben burdan yaziyom :))) gulum hani icinden hic bise yapmak gelmiyo ya yorgun hissediyon ya gebelikten gulum. vucudunun dinlenmeye ihtiyacu var bitanem. bos ver isi her yer temiz sen kafani onla mesgul etme bebegine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…