yolculuk nereye canimValla aklım kaldı yok Ayyüzlüm karabatak gibi bi görünüp kayboluyoama Eylül arazi şu günlerde :)
Benim yolculuk hazırlığı ev temizliği :) dip- köşe temizlik yapıyorum ama sırt ağrım çoğaldığı için hergün bi yeri tutup iyice temizleyip düzenliyorum sonucta 1 bucuk ay yokum eşim kalcak bişey yapmayacak :)
Birkac gün sonra da alışveriş yaparım hediye bakarım en kararsız kaldığım konu hediye işi
Birde çikolata aldım mı tamamdır inşallah
Aslında ben bugünlerde gidip almak istiyorum ama eşim yok cuma Cumartesi gideriz diyo bizim burda Cumartesi günleri 4 e kadar acık heryer eşim zaten cum gece çalışcak nasıl olcak bilmiyorum
Evlilikte alisamadigim tek şey ev işlerinin duzeni su siralar nedense yaptigum hiçbir is olmuyormus gibi geliyor bide baya isteksizlik oldu nedenseSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Dün gece kızla geç saate kadar uğraşınca giremedim tekrar
Sabah planladığım gibi erken uyandım ve direk oyalanmadan biraz iş yapıp kahvaltı hazırldım
Uyandığımdan beri çamaşır serdim, salonu topladım ve mutfağımı temizledim
Bir posta ütüm var ( asılıı olanları saymazsak) ama onları artık yarın yaparım
Komşu ablam birazdan kahve içmeye gelecek daha sonrada duşumu alıp kuzuyu söz verdiğim için parka götüreceğimhem bende hava almış olurum.
Akşamlık yemeğimi gitmeden yaparım diyordum ama nasılsa erken dönerim gelince daha rahat olur hem tekrar ısıtmayı sevmiyorum yemekleri
Canım Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip etsin...Aminnnnn
doğum günün kutlu olsun ,nice güzel senelere işallah..
Ayy doğum gününde de yemeyeceksek ne zaman yicez afiyet olsun yeni yaşın sana fitlik :) mutluluk huzur getirsin cnm
Doğum günün kutlu olsun canım.miktarı ayarladıktan sonra sorun yok.kasma kendini .afiyet olsun.
Dünkü menüm
Kahvaltı:
Kk
Öğle:
1 elma
1 kahve
Akşam:
İrmik köftesi
1 koca kase sebze çorbası
3 koca bardak ayran (nerdeyse 1 litre)
Merhabalar.
9.30da kalktım.ütü yaptım bu saate kadar.
Az öncede çayımı demledim.
Az sonrada bebeleri uyandırma seramonisine başlıycam.bebe dediysem biri 17 biri 21 yaşında.
İşte onlar erken kalkmaynca kahvaltım gecikiyor biraz.
Ama çok şükür hergün eksi görüyorum tartıda.maşallah diyim kendime.
Öğleden sonra sonuçlarımı alıp dr. göstercem.dr.kan tahlili yapmışken herşeyine bakalım dedi.kan sayımı şeker v.b
Ay inşallah bişey çıkmaz.dua edin bana.
Dr.dan gelince yazarım.öptüm sizi
doğum günün kutlu olsun
sistem guncelleniyor diyordu bende yazamadim baya siteyi değiştirdiler eski tadi vermiyor ya sohbeti adam akilli takip edilmiyor
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Dün gece kızla geç saate kadar uğraşınca giremedim tekrar
Sabah planladığım gibi erken uyandım ve direk oyalanmadan biraz iş yapıp kahvaltı hazırldım
Uyandığımdan beri çamaşır serdim, salonu topladım ve mutfağımı temizledim
Bir posta ütüm var ( asılıı olanları saymazsak) ama onları artık yarın yaparım
Komşu ablam birazdan kahve içmeye gelecek daha sonrada duşumu alıp kuzuyu söz verdiğim için parka götüreceğimhem bende hava almış olurum.
Akşamlık yemeğimi gitmeden yaparım diyordum ama nasılsa erken dönerim gelince daha rahat olur hem tekrar ısıtmayı sevmiyorum yemekleri
Canım Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip etsin...Aminnnnn
Bende vardı aynı şeyEvlilikte alisamadigim tek şey ev işlerinin duzeni su siralar nedense yaptigum hiçbir is olmuyormus gibi geliyor bide baya isteksizlik oldu nedense
kolay gelsin canım..Valla aklım kaldı yok Ayyüzlüm karabatak gibi bi görünüp kayboluyoama Eylül arazi şu günlerde :)
Benim yolculuk hazırlığı ev temizliği :) dip- köşe temizlik yapıyorum ama sırt ağrım çoğaldığı için hergün bi yeri tutup iyice temizleyip düzenliyorum sonucta 1 bucuk ay yokum eşim kalcak bişey yapmayacak :)
Birkac gün sonra da alışveriş yaparım hediye bakarım en kararsız kaldığım konu hediye işi
Birde çikolata aldım mı tamamdır inşallahlerden
Aslında ben bugünlerde gidip almak istiyorum ama eşim yok cuma Cumartesi gideriz diyo bizim burda Cumartesi günleri 4 e kadar acık heryer eşim zaten cum gece çalışcak nasıl olcak bilmiyorum
Evlilikte alisamadigim tek şey ev işlerinin duzeni su siralar nedense yaptigum hiçbir is olmuyormus gibi geliyor bide baya isteksizlik oldu nedense
Aynen ilk bende oyleydim ama su son zamanlarda zoraki yapiyorm bi yorgunluk bikkinlik var sanirirsin uzun yillardir ev hanimiyim evlendiğinde birden kendimi anne rol modeli gibi gördüm nedense o yüzden bocaladim baya simdi bide bebek gelicek sanki hic altından kalkamicam gibi karamsara bagladim galibaBende vardı aynı şeyİlk evlendim ama nasıl istekliyim bi ay boyunca nerdeyse hergün silip süpürmeler canım evim diye diye Sonra bi isteksizlik başlıyo eyvahlar olsun geçmiyo da zaten. Ama şimdi bi senelik evliyim alıştım vızır vızır topluyorum , pratikleştim.
Kiz siz en azindan yapıyorsunuz valla ben erteleye erteleye bu hal oluyorum hayir bide evi supuruyorum meşale temiz gelmiyor bana ev Esim cani isterse aldigini aldiği yere koyar canm gerçi söyleyince yapiyor çok şükür eşinden yana sansliyim :) ama yine de bu ev işleri çok nankör ve bunalticiKız hangimiz istekle iş yapıyoruz ki
Yani ben kesinlikle zoraki yapıyorum 15 sene olduğu haldehatta hep derim eşime ulen evhanımlığı bana göre değilmiş bileydim zengin koca bulurdum kendime diye
Adam tabi gülüyor anam aklın gitti beni kaçıracaksın diye dalga geçiyor
İnan bazen diyorum anama küfür etseniz bukadar ağrıma gitmez len dağıtmayın şu evi diye
Senin şansına henüz iki kişisiniz ve herkez aldığını yerine koyara sana haftada bir silip süpürmek bile yeterli olur
Ben yeni evliyken çok sık temizlik yapardım hatta eşim derdi temiz evi ne diye tekrar temizliyorsun diyeTabi şimdi 4 kişi olunca ben toplasam diğerleri birakır ortada birşey ama zamanla sevmesede alışıyor insan
Eşinle anlaşın herkes aldığını yerine koysun diyeen azından ev toplu olunca temizlikte çok daha kolay geliyor
sağol canım benim..iyiki varsınız..Valla benim aklım sende ne yalan söylim gecen yazıları alıntıladım ama siteye giremedim kaldı öyle ama yazdığın herşeyi okudum inşallah Allah eşinin taşınmanız için bişey yapar inşallah yani
Sende huzura er artık tut bırak git şurdan
Ayrıca bu gün işi iyi olmuş Ceco nun dediği gibi yabancı almıyorlar dersin görümcem gelmek istese
Ayrıca senin sohbetin güzel eminim ikinci gidişinde daha samimi olacaksın cnm sende içine kapanma ok
Inşallah işlerini de kimse gelmeden bitirirsin
benimdeeKizlar içim çok skiliyor
istanbula cnm ben yurt disina gelin gelmistim deyolculuk nereye canim
ay sana hava attigimda 79 dum ama simdi fil gibi sistimniiiieeeeee kac Kilo oldunki giiiiiiii
nayir nolamaz bilseydim gidermiydim...size bunu yaparmiydiim
noluyor layn bana...hemende ustlendim sucu..bi Kerem ben o siralar ne diim
dun alintiladim yazini ama dila sagolsun pc yi cekip ustune.dusurunce herseyi kapatip aksama kadar.teror.estirdim evde. canim allah yardimcin olsun hakikaten anlayissizligin dibine vurmus insanlarla bir aradasin. hep dua.ediyom hayirlisiyla ayri bir eve cikasin diye. yoksa orda ne.sen ne.de cocuklarin hayat gormeyeceksinizsağol canım benim..iyiki varsınız..
inan şeytan diyorki bi kaç parça eşyayı topla kel kör bi ev tut bırak git şurdan..zaten kocam evde durmadığından haberi bile olmaz hanım evdemi yokmu ..
otursun anasıyla kardeşiyle başbaşa..15 yıldır bi dikili ağacımız olmadı ve olucak gibide değil ..çok kafam bozuluyor bu adama..
hani içkisi kumarı yok diye kendimi avutuyorum ama bazanda hayata kahrediyorum..bir bitkiyle evli olmakdan farksız evliliğim..hayatı paylaşacağımıza,ben onun yüklerini sırtladım birde..yüküm fazla geliyor artık bana çekemiycekmişim gibi geliyor..
burasıda olmasa iyice tırlatıcam zaten sır kk için internet ödüyorum desem yeridir..
çevreyle bağlantı kurmayı becersem belki iyi olur benim için..
Kizlar içim çok skiliyor
burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbeyazcanim ordamisin sesime.ses ver))
burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?