- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
buralardayim da rahatsizim adet olacam bana geldiler yine. basim tuttu midem bulaniyo odem topladim offff berbat hissediyomburdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben de ot cop kaynattim onu icecem rahatlatsin diye sana da verimmi yoksa kahveyle yetinirimmi dersinkahve içiyorummm.sen nasılsın..
aninnn canım..ay sana hava attigimda 79 dum ama simdi fil gibi sistim(
dun alintiladim yazini ama dila sagolsun pc yi cekip ustune.dusurunce herseyi kapatip aksama kadar.teror.estirdim evde. canim allah yardimcin olsun hakikaten anlayissizligin dibine vurmus insanlarla bir aradasin. hep dua.ediyom hayirlisiyla ayri bir eve cikasin diye. yoksa orda ne.sen ne.de cocuklarin hayat gormeyeceksiniz
şu ara hepimizmi böyleyiz acaba..buralardayim da rahatsizim adet olacam bana geldiler yine. basim tuttu midem bulaniyo odem topladim offff berbat hissediyom
ben de ot cop kaynattim onu icecem rahatlatsin diye sana da verimmi yoksa kahveyle yetinirimmi dersin
kiz yok wc ye gittim cikamadim. ama sor neden cikamadin misss gibi borek kokuyodu. ne alaka de. bizim apartmanin sistemini oyle bi yapmislarki bonyo tuvaletten yemek kokusu geliyor. anam o degil eve geldiginde adam zannedecek borek yapmisim mutfaga bi girecek tencere bos :)ayyüzlüülüüüüüüüü ,çaydanlığın içinemi girdin kızzzzzz
beyazcanim kime yazdin bu mesaji cnm ustume alinayim mihoş geldin balım nerelerdesin kaç gündür..
bak bende kahve yaptım içiyrum otur karşılıklı içelim..
çokşükür işler bitti.aslında iş bitmezde bu günlük yetter..bahçeyi yıkdım mutfağı hallettim evi süpürüp sildim..,şimdide fasulye hanımı bekliyorum..
babaannemle beraber fasulye aldık çuvalla..ucuza geldi baya..ama fasuye henüz elime ulaçmadı..amcamın oğlu getirecekmiş akşama doğru..gelsinde onunla uğraşırım baya heralde..
bana da bi ikram edin yawwkahve içiyorummm.sen nasılsın..
AY BENIM EVDE DE OLUYO OO AMA MUTFAGIN ASPILATORUNDEN GELIYO BENIM KOKULARkiz yok wc ye gittim cikamadim. ama sor neden cikamadin misss gibi borek kokuyodu. ne alaka de. bizim apartmanin sistemini oyle bi yapmislarki bonyo tuvaletten yemek kokusu geliyor. anam o degil eve geldiginde adam zannedecek borek yapmisim mutfaga bi girecek tencere bos
oooo desene hedrf buyuk gelmeden bi bes kilo daha gider insallah. sevindim senin adinabeyazcanim kime yazdin bu mesaji cnm ustume alinayim mi
oo yine is var desene masallah sana valla cnm
bana da bi ikram edin yaww
BU ARADA
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu
ay insallah cnm yaa artik bi silkelenip eskisi gibi olmam lazim ne guzel her hafta 1 kusur kilo veriyodum ramazan ve sonraqsinda kafayi yedim resmen insallah 5 kilo verebilirim yaoooo desene hedrf buyuk gelmeden bi bes kilo daha gider insallah. sevindim senin adina
aaaaayy kac kisiler ki cnm allah yardimcin olsun insallah dogru degildirdeli oldum gecen gece ya esimin halasi babasi gile yaylaya gitmis. esim de oh ne guzel vumbur cemaat egleniyosunuz burayada gelin dedi. kp hemen atladi zaten yaylanin bitmesine yirmi gun bise kaldi toplanir geliriz demez mi resmen biri bogazima yapisti boguyo gibi hissettim. uyuz oldum
Evet hamilelik baya sürpriz oldu ama onun için çok mutlu ve saskinim aslında biraz bizimkilri özledim ondan boyle bi tuhaflikk var üzerimde sanirim inş yarin doktor güzel haberler söylerse içim rahat eder daha sağlıklı olup olmadigini bilmiyoruz değince kaç haftalik olduğunu da söylemedi oda kafami karistiriyor gerçi bana 2 hafta 4 gün gibi geliyor ama iste içim huzursuz bide acayip yorgunluk vr bugunbenimdee
senin sıkıntın sanırım sürpriz hamilelikle alakalı..
herşeyi oluruna bırak canım..demekki senin için böylesi hayırlıymış.allah aratmadı bundan göüzel neolabilirki..biiyorsun çoğu kişi çok istemesine rağmen bu duyguyu tadamıyor..sen hamişliğini keyfini çıkar..insan her zaman hamile olmuyor ..
işallah sorunsuz geçer bu süreç,kıymetini bil derim ben..hem bebek doğunca sıkılmaya vaktinde olmuycak..hem bebişi sevicek hemde onunla zamanın nasıl geçtiği anlamıycaksın..ve doğduğunda dünyanın en güzel duygusunu tadıcaksın..allah isteyen herkese nasip etsin işallah.
akıllı bi kocam olsa ben bile isterdim 1 çocuk daha..inan çocuk sevgisi bi sevgi dahayok bu dünyada..
İsvicredeydin yanlis hatirlamiyorsam cnm İstanbul da hangi semttesinistanbula cnm ben yurt disina gelin gelmistim de
bebeğe henüz odaklanamiyorum canim yaefsax canim alintin yukarda ben burdan yaziyom)) gulum hani icinden hic bise yapmak gelmiyo ya yorgun hissediyon ya gebelikten gulum. vucudunun dinlenmeye ihtiyacu var bitanem. bos ver isi her yer temiz sen kafani onla mesgul etme bebegine odaklan
Evet hamilelik baya sürpriz oldu ama onun için çok mutlu ve saskinim aslında biraz bizimkilri özledim ondan boyle bi tuhaflikk var üzerimde sanirim inş yarin doktor güzel haberler söylerse içim rahat eder daha sağlıklı olup olmadigini bilmiyoruz değince kaç haftalik olduğunu da söylemedi oda kafami karistiriyor gerçi bana 2 hafta 4 gün gibi geliyor ama iste içim huzursuz bide acayip yorgunluk vr bugunbenimdee
senin sıkıntın sanırım sürpriz hamilelikle alakalı..
herşeyi oluruna bırak canım..demekki senin için böylesi hayırlıymış.allah aratmadı bundan göüzel neolabilirki..biiyorsun çoğu kişi çok istemesine rağmen bu duyguyu tadamıyor..sen hamişliğini keyfini çıkar..insan her zaman hamile olmuyor ..
işallah sorunsuz geçer bu süreç,kıymetini bil derim ben..hem bebek doğunca sıkılmaya vaktinde olmuycak..hem bebişi sevicek hemde onunla zamanın nasıl geçtiği anlamıycaksın..ve doğduğunda dünyanın en güzel duygusunu tadıcaksın..allah isteyen herkese nasip etsin işallah.
akıllı bi kocam olsa ben bile isterdim 1 çocuk daha..inan çocuk sevgisi bi sevgi dahayok bu dünyada..
İsvicredeydin yanlis hatirlamiyorsam cnm İstanbul da hangi semttesinistanbula cnm ben yurt disina gelin gelmistim de
bebeğe henüz odaklanamiyorum canim yaefsax canim alintin yukarda ben burdan yaziyom)) gulum hani icinden hic bise yapmak gelmiyo ya yorgun hissediyon ya gebelikten gulum. vucudunun dinlenmeye ihtiyacu var bitanem. bos ver isi her yer temiz sen kafani onla mesgul etme bebegine odaklan
insallah hersey yolundadir cnm doktor sana guzel haberler verir insallah aminEvet hamilelik baya sürpriz oldu ama onun için çok mutlu ve saskinim aslında biraz bizimkilri özledim ondan boyle bi tuhaflikk var üzerimde sanirim inş yarin doktor güzel haberler söylerse içim rahat eder daha sağlıklı olup olmadigini bilmiyoruz değince kaç haftalik olduğunu da söylemedi oda kafami karistiriyor gerçi bana 2 hafta 4 gün gibi geliyor ama iste içim huzursuz bide acayip yorgunluk vr bugun
İsvicredeydin yanlis hatirlamiyorsam cnm İstanbul da hangi semttesin
bebeğe henüz odaklanamiyorum canim yadoktor saglikli olup olmadigini bilmiyoruz dedi o yüzden direk hamid moduna girmemek için zor tutuyorum kendimi internete birşeyler arastirirken bulup sonra vaz geciyorum doktor olumsuz bisey derde toparlayamam diye yorgunluk çok var ya uyuyamiyorum doğru düzgün uykudan dinlenmiş kalkamiyorum ole garip ruh içindeyim
İnsallh cnm yarrinbsabah gidicem bakalim bide doktor arastirmam lazim güzel haberleri bi alayim da :) anladim cnm İstanbullu çok bilmiyorum ama duymuşluğum varinsallah hersey yolundadir cnm doktor sana guzel haberler verir insallah amin
gazi mahallesi desem yeterlidir sanirim cnmmeshurdur bizim orasida
valla bende orada bi kadin dogumcuya gitcem cnm zaten gitcektim bari orada gideyim dedim akintilardan dolayi sende de uyusukluk baslamis surekli bi uyuma istegi var dimi cnm normal hormonlar degisiyo bende de cok oldu ilk zamanlar ozelikle ama kalici oldu hala da uyusuklugum kaldiİnsallh cnm yarrinbsabah gidicem bakalim bide doktor arastirmam lazim güzel haberleri bi alayim daanladim cnm İstanbullu çok bilmiyorum ama duymuşluğum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?