80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaslar, zayıflama konusunda soylenen bır cok yontem yapılan dıyetler sporlar v.s. hepsı harkulade ancak zayıflamak ve saglıklı yasam ıcın bır cok ınsanın henuz bılınclı bır sekılde bılmedıgı ve hayatına sokmadıgı cok ozel bır yontem var. Bu yöntemin adı '' masaj '' masaj stres, sıkıntı, sorunlardan manevı anlamda arınılmasını saglamanın yanı sıra, vucudumuzdakı kan dolasımının hızlanması, hucrelerın yenılenmesı, cıldımızın daha sıkı ve daha diri olmasını saglar. Ayrıca selulıt tedavısınde ve zayıflamada, bolgesel yagların parcalanması ve kurtulunmasında etkılı rol oynar. Hatta gogus buyutme amelıyatlarına gerek kalmaksızın masajla gogus buyutebılmek mumkundur. Bir cok hastalıgın onlenmesınde ve bagısıklık sıstemının guclenmesınde cok etkılıdır. Bu bağlamda Pr işini aldıgım Türkiyenin ilk ve tek resmi Masör sayfasına sahip olan profesyonel uzman masor ercan kaya ıle tanıstırmak ıstıyorum sızı. www,masor,com,tr adresınden ulasabılırsınız kendısıne yada googlea masor com tr yazın bulabılırsınız, kendınız ınceleyın. İşinin ehli bir profesyoneldir.

Merhaba arkadaslar, zayıflama konusunda soylenen bır cok yontem yapılan dıyetler sporlar v.s. hepsı harkulade ancak zayıflamak ve saglıklı yasam ıcın bır cok ınsanın henuz bılınclı bır sekılde bılmedıgı ve hayatına sokmadıgı cok ozel bır yontem var. Bu yöntemin adı '' masaj '' masaj stres, sıkıntı, sorunlardan manevı anlamda arınılmasını saglamanın yanı sıra, vucudumuzdakı kan dolasımının hızlanması, hucrelerın yenılenmesı, cıldımızın daha sıkı ve daha diri olmasını saglar. Ayrıca selulıt tedavısınde ve zayıflamada, bolgesel yagların parcalanması ve kurtulunmasında etkılı rol oynar. Hatta gogus buyutme amelıyatlarına gerek kalmaksızın masajla gogus buyutebılmek mumkundur. Bir cok hastalıgın onlenmesınde ve bagısıklık sıstemının guclenmesınde cok etkılıdır. Bu bağlamda Pr işini aldıgım Türkiyenin ilk ve tek resmi Masör sayfasına sahip olan profesyonel uzman masor ercan kaya ıle tanıstırmak ıstıyorum sızı. www,masor,com,tr adresınden ulasabılırsınız kendısıne yada googlea masor com tr yazın bulabılırsınız, kendınız ınceleyın. İşinin ehli bir profesyoneldir.

aaaaayy kac kisiler ki cnm allah yardimcin olsun insallah dogru degildir
birde yaylada napiliyo yani nerenin yaylasi bu heo duyuyorum ama
ay ne bilim dort kisi falan olurlar heralde ya. unsallah bi engel olur da gelemezler. gerci kv gidemem bir yere.demisti ama onu dinleyen kim ki
insallah hersey yolundadir cnm doktor sana guzel haberler verir insallah amin
gazi mahallesi desem yeterlidir sanirim cnm meshurdur bizim orasida
son adet gununden bu zamana ne kadar zaman gectiyse. o kadarliktir bebegin. saglikli olup olmadigini bilmiyoruz derken henuz gebelik kesesi olusmadigindan goremiyolar. o da 6. hafta.da goruluyor

Ben simdi Üsküdar devlet hastanesindeki doktora gidiyorum ama arastrmam lazim sanirim öyle oldu canim uykusuzluk hali vücudunda agri halsizlik :) ve canim hic bisey yapmak istemiyor istahimda gitti :) hormonlar fena değişiyor sanirim

arkadaslar cok prd. eskı mesajlar onde gorundugu ıcın ben mesaj gıtmıyor dıye dusunerek ust uste enterlamısım, fazla gelmıs kusura bakmayın lutfen

Peki 4 haftalıkken bhcg değeri kaç gibi cikmisti yada ilk öğrendiğinde benimkini düşük buldu345,52 cikti ayy su keseyi gorulsede içim bi rahatlama bende çok bogulacak gibi olurum herhalde benim fikrim alinmadan eve yatili misafir cagirlirmasina ya sen belki iyi değilsin yada başka planin var olabilir bunlar

kızlar bu gün ancak uğrayabildim yoğunluktan iyisiniz umarım
bu sistemde alıntılanan mesajlara ulaşmak bi hayli zor. takip de zor. atladığım bişi olursa kusura bakmayın

ayy gelseler bile cok kalmazlar insallah cnm kp huysuz oldugu iicn isin zor allah yardimcin olsun cnm

evet benimde sinir oldugum konulardan biridir ama erkeklere gore burasi benim de evim ve siz nasil arkadaslarinizla gorusebiliyosaniz bende istedigim zaman istedigimi davet edebiliirm diyolar bunu bir erkekten duymustum :)
insallah o kese gorulcecek cnm

Yani çoğu ayni mantiktalar sanirim canim inşallah görünür canim ya su kandaki değerde yükselmiş tir

Yani çoğu ayni mantiktalar sanirim canim inşallah görünür canim ya su kandaki değerde yükselmiş tir
canim senin yapacagin en guzel sey dua sakin kotu seyler getirme aklina olursa cok guzel olur
olmazsa da zaten aklinda hamilelik yoktu dersin ama kotu seyler dusunme

canim o degerleri bende gordum erken gebelik degerinde ama kacinci hafta oldugunu hatirlamiyorum. o deger her gun iki katina cikacakeger bir tereddutun varsa haftaya bir hastaneye git gebeliktenn supheleniyom de kan testi yaptir degeri kontrol et

canim o degerleri bende gordum erken gebelik degerinde ama kacinci hafta oldugunu hatirlamiyorum. o deger her gun iki katina cikacakeger bir tereddutun varsa haftaya bir hastaneye git gebeliktenn supheleniyom de kan testi yaptir degeri kontrol et
Yarin gidicem canm doktorum perşembe gel demişti sanirim kan testi gene yapmak için ve ultrosanda idrara sikisik değildim idrara sikisikken falan bakicak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…