- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
beyazcanim kime yazdin bu mesaji cnm ustume alinayim mi
oo yine is var desene masallah sana valla cnm
bana da bi ikram edin yaww
BU ARADA
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu
deli oldum gecen gece ya esimin halasi babasi gile yaylaya gitmis. esim de oh ne guzel vumbur cemaat egleniyosunuz burayada gelin dedi. kp hemen atladi zaten yaylanin bitmesine yirmi gun bise kaldi toplanir geliriz demez mi resmen biri bogazima yapisti boguyo gibi hissettim. uyuz oldum
beyazcanim kime yazdin bu mesaji cnm ustume alinayim mi
oo yine is var desene masallah sana valla cnm
bana da bi ikram edin yaww
BU ARADA
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu
deli oldum gecen gece ya esimin halasi babasi gile yaylaya gitmis. esim de oh ne guzel vumbur cemaat egleniyosunuz burayada gelin dedi. kp hemen atladi zaten yaylanin bitmesine yirmi gun bise kaldi toplanir geliriz demez mi resmen biri bogazima yapisti boguyo gibi hissettim. uyuz oldum
Huuuuu huuu kimse yokmu halaaaaaaaaaaa
iyi gecele kızlarrr
beklenen fasulye geldi şükür 1 saat önce..çok şükür ve kızımla beraber ayıklama işini
bitirdik şimdi kesme biçme içi bana kaldı kız kaçtı banyoya,20 kğ fasulye .neyse kk bi bakıyım dedim cecom varmış ama giitimi burdamı bilemedim..nasılsa 1 saat daha buralardayım ..şu kesme biçme işi bitsinde sabahda yağda bi sarartır paketler atarım dondurucuya..yarısıda kuruycakonun işi kolay yağmur yağmazsa..
ohh çok güzel olmuş sindim..ne güzek tr de kilo almıycak üstüne birde vericeksin işallah
kocanın diline acı biber sür..ne o sana sormadan iş yapmış..gerçi hepsi aynıya neyse..allah yardımcın olsun işallah gelemezler..
ben varımm
fasulye doğruyorummm
aa görmedim canım seni kimse yok diye müzik dinliyordum ..Anammm hele şükür
Herif erken yatmışken iki sohbet ederim diye düşünüyordum ama maşallah in cin top oynuyordu bugün
Tam çıkacakken bir baktım sen yazmışsın
Ellerine sağlık canım valla bir sürü iş yapmışsın ne güzel kış içinde olsa
Ay bende bu saate kadar oturunca felaket acıktımbari bir yeşil çay yapıp içeyim yoksa kesin başka birşey yesemmi diye düşünürüm okadar emek veriyorum heba etmim bari
aa görmedim canım seni kimse yok diye müzik dinliyordum ..
ama boynum ağrudı baya..bitmedende uyku tutmaz beni şimdi..bende acıktım laf aramızda..
işallah çok güzel bir rakam görüceksin tartıda ben inanıyorum canım..Aslında gram uykumda yok ama birazdan uyumaya çalışacağım
Nasıl uyuyacaksam artık aç karnına
Akşam geç saatte tartıldığımda cumaya nazaran 400 gr fazla çıktım ama eminim cuma az da olsa eksi göreceğimçünkü ödem var artık yarın bol bol su ve yeşil çay içmem şart ( bayadır yeşil çaya ara vermiştim başlıyayım bari tekrar )
en ka
işallah çok güzel bir rakam görüceksin tartıda ben inanıyorum canım..
bu gecede sık dişini verme canını..bende çok açım resmen karnım gurulduyor..hatta benim kızda dayanamadı fıstık yiyor bu saatte..etliekmek vardı dondurucuda onu istedi çıkarmadım bu saatte yemesin diye..artık kahvaltıda yer..
ben napıcam bilmem fıstıkda yememeye çalışıcam..salatalık olsaydı evde onu yerdim..oda kalmamış..
aa yoğurt yesem olur..aslında hiç yemesem süper ama bakıyım dayanabiirsem.
bende çok ağır hissediyorum kendimi..işallah çok artı çıkmam cumaya..
Ben inanıorum sende az da olsa eksi bildirim yapacaksın
Yoğurt deyince aklıma geldibenim yoğurt şansıma çok güzel tuttu evde çok az hazır yoğurt kaldı diye onu henüz ellemedim ama yarın açılışı yapacağım inşallah
Benim büyük kız Tv izlerken koltukta uyuya kalmış ama ellemem yoksa uykusu kaçınca sabaha kadar oturur
Neyse canım bana müsaade
Benimki uyanıpta pc başında yakalarsa kesin yine ilk fırsatta işte hep pc başındasın falan diye söylenirMalzeme vermim herifin eline
Sanada Allah rahatlık versin canım
Kocaman öptüm
anam biliyor benim onlari istemedigimi bilmiyormu. o degil daha yeni gorustuk ne var bu kadar hevesli olacak bilmiyorum ki. millet ailesinden benim kadar uzaksa aylarca gorusmez ben bir ay gorusmesem zil takip oynayacam. hani dedim ya insallah bir mani cikarda gelmezler. benim amerikadaki kaynim kaza yapmis motorsiklette giderken araba vutmus. kollari busbutun siyrilmis sargidaymis. onu duydum bu duamdan oyle pisman oldum anlatamam. sanki dilegim yerine gelmis gibi. allah esirgesin. aman kimseye bise olmasinda cekerim zahar yirmi gun bir ay offffHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün sadece iyi öğün yaptım sayılır ama arada bir öğünde de meyve yedim
Kahvaltıyı şunuda yapayım bunuda yapayım derken biraz geçiktirdim ( ama uyanır uyanmaz bir koca bardak limonlu suyumu içtim tabi )
Canan hocada devamlı aradan en az 4 - 5 saat geçmesi gerek dediği için öğlende sırf metabolizma çalışsın ve akşamlarıda geç oluyor yiyemiyorum diye meyveyle ara öğün yaptım
Bunlarda kahvaltı ve akşam yemeğim;
Eki Görüntüle 1217396 Eki Görüntüle 1217397
Kahvaltıda kızım köpüşü bana modellik yaptı
Ooooo süpersin canım valla sen gidene kadar baya bir fark yaratacaksın
Harika valla tatilde bile boş durmuyorsunkeşke benim totoş kalksa ( ama benimki daha ağır )
Kız unutma Eyübe geleceğin zaman bir gün önce haber verde bende inşallah kendimi ayarlıyabilirsem hatıra bir selfi yaparız( iyi alıştım bende kızdan ) birde şekersiz çay hüpletiriz birlikte
Anammmmmmmm desene enişte yine iş çıkardı sana
Valla şu erkeklerin kafası bizde olsa keşkehiç hatun müsaitmidir istermi diye soran yok hemen buyrun gelin derler Benimkide sağ olsun öyle ama şükür benim kimi istekli kimi isteksiz ağırladığımı bilir ona göre davranır artık eee biliyor tabi sonra yol, su ve elektrik olarak geri döneceğini
Allah yardımcın olsun inşallah bir aksilik çıkarda gelmezlersen zaten okadar uğraşıyorsun birde onlara hazırlıktı, ikramdı baya yorar seni.
Hee ben normalde misafir delisiyimdir her gün gelsin biri neden geldi demem ama istemediğim insanada heleki benim fikrim sorulmadan davet edildiyse ne kadar çaktırmasamda isteksiz hizmet ederim bu seferde acaba günaha girdimmi diye kendimi sorgularım
Canım misafirin mi var geçmiş yapamadım kp lermi yoksaanam biliyor benim onlari istemedigimi bilmiyormu. o degil daha yeni gorustuk ne var bu kadar hevesli olacak bilmiyorum ki. millet ailesinden benim kadar uzaksa aylarca gorusmez ben bir ay gorusmesem zil takip oynayacam. hani dedim ya insallah bir mani cikarda gelmezler. benim amerikadaki kaynim kaza yapmis motorsiklette giderken araba vutmus. kollari busbutun siyrilmis sargidaymis. onu duydum bu duamdan oyle pisman oldum anlatamam. sanki dilegim yerine gelmis gibi. allah esirgesin. aman kimseye bise olmasinda cekerim zahar yirmi gun bir ay offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?