80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğlende bir attım kendimi sokağa daha yeni girdik sayılır
Annemle buluşup kızı parka götürdük ve bol bol sohbet ettik hatta bir ara kızım parkta selfie bile çekti çaktırmadan Anamda iyice selfici olucak başımıza kadın iyi alıştı hiç ay ne gerek var çekme beni demiyor bile
Sonra yine benim büyük kız ille anannemde yemek yiyelim diye tutturunca hadi tamam dedik mecbur.
Öğleden sonra geç saatte şekersiz sütlü kahvelerimizi içerken yemeğimizide aradan çıkardık

Tam yemekteyken kızkardeşim aradı her zamanki gibi ( saat kaçta yemeğe oturursak oturalım sanki içine doğmuş gibi anında arıyor cadı ) Gel dedik çaya gelmedi o arada tatlı ayırdım babama falan diyince hadi bari biz gidelim dedik ve annemlerle kızkardeşime geçtik
Terasında üfür üfür oturduk, semaverde çayımızı içerken bol bol sohbet ettik ve ancak eve geldik

Bu arada Triliçe diye bir tatlı yapmış ( daha evvel bir kere yemiştim gerçekten çok lezzetli ) ama ben zor olanı başardım ve o tatlıdan sadece 1 kibrit kutusu kadar bir parça kesip yedim kalan koca parçayıda iade ettim ve şaşılacak birşey ama hiççççç aklım kalmadı tatlıda
Çayımı zaten şekersiz içiyorum uzun zamandan beri

Nasıl bir psikolojiye girdiysem eve gelir gelmez tartıldım ve cuma yaptığım bildirimden sadece 400 gr fazla çıktım eeee gece insanlar daha fazla çıktığına göre tartıda inşallah cumaya çok azda olsa bir eksi bildirirmim olucak inşallah

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün sadece iyi öğün yaptım sayılır ama arada bir öğünde de meyve yedim
Kahvaltıyı şunuda yapayım bunuda yapayım derken biraz geçiktirdim ( ama uyanır uyanmaz bir koca bardak limonlu suyumu içtim tabi )
Canan hocada devamlı aradan en az 4 - 5 saat geçmesi gerek dediği için öğlende sırf metabolizma çalışsın ve akşamlarıda geç oluyor yiyemiyorum diye meyveyle ara öğün yaptım

Bunlarda kahvaltı ve akşam yemeğim;

Kahvaltıda kızım köpüşü bana modellik yaptı

Ooooo süpersin canım valla sen gidene kadar baya bir fark yaratacaksın
Harika valla tatilde bile boş durmuyorsun keşke benim totoş kalksa ( ama benimki daha ağır )
Kız unutma Eyübe geleceğin zaman bir gün önce haber verde bende inşallah kendimi ayarlıyabilirsem hatıra bir selfi yaparız ( iyi alıştım bende kızdan ) birde şekersiz çay hüpletiriz birlikte

Anammmmmmmm desene enişte yine iş çıkardı sana
Valla şu erkeklerin kafası bizde olsa keşke hiç hatun müsaitmidir istermi diye soran yok hemen buyrun gelin derler Benimkide sağ olsun öyle ama şükür benim kimi istekli kimi isteksiz ağırladığımı bilir ona göre davranır artık eee biliyor tabi sonra yol, su ve elektrik olarak geri döneceğini

Allah yardımcın olsun inşallah bir aksilik çıkarda gelmezler sen zaten okadar uğraşıyorsun birde onlara hazırlıktı, ikramdı baya yorar seni.
Hee ben normalde misafir delisiyimdir her gün gelsin biri neden geldi demem ama istemediğim insanada heleki benim fikrim sorulmadan davet edildiyse ne kadar çaktırmasamda isteksiz hizmet ederim bu seferde acaba günaha girdimmi diye kendimi sorgularım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün sadece iyi öğün yaptım sayılır ama arada bir öğünde de meyve yedim
Kahvaltıyı şunuda yapayım bunuda yapayım derken biraz geçiktirdim ( ama uyanır uyanmaz bir koca bardak limonlu suyumu içtim tabi )
Canan hocada devamlı aradan en az 4 - 5 saat geçmesi gerek dediği için öğlende sırf metabolizma çalışsın ve akşamlarıda geç oluyor yiyemiyorum diye meyveyle ara öğün yaptım

Bunlarda kahvaltı ve akşam yemeğim;

Kahvaltıda kızım köpüşü bana modellik yaptı

Ooooo süpersin canım valla sen gidene kadar baya bir fark yaratacaksın
Harika valla tatilde bile boş durmuyorsun keşke benim totoş kalksa ( ama benimki daha ağır )
Kız unutma Eyübe geleceğin zaman bir gün önce haber verde bende inşallah kendimi ayarlıyabilirsem hatıra bir selfi yaparız ( iyi alıştım bende kızdan ) birde şekersiz çay hüpletiriz birlikte

Anammmmmmmm desene enişte yine iş çıkardı sana
Valla şu erkeklerin kafası bizde olsa keşke hiç hatun müsaitmidir istermi diye soran yok hemen buyrun gelin derler Benimkide sağ olsun öyle ama şükür benim kimi istekli kimi isteksiz ağırladığımı bilir ona göre davranır artık eee biliyor tabi sonra yol, su ve elektrik olarak geri döneceğini

Allah yardımcın olsun inşallah bir aksilik çıkarda gelmezler sen zaten okadar uğraşıyorsun birde onlara hazırlıktı, ikramdı baya yorar seni.
Hee ben normalde misafir delisiyimdir her gün gelsin biri neden geldi demem ama istemediğim insanada heleki benim fikrim sorulmadan davet edildiyse ne kadar çaktırmasamda isteksiz hizmet ederim bu seferde acaba günaha girdimmi diye kendimi sorgularım

iyi gecele kızlarrr

beklenen fasulye geldi şükür 1 saat önce..çok şükür ve kızımla beraber ayıklama işini
bitirdik şimdi kesme biçme içi bana kaldı kız kaçtı banyoya,20 kğ fasulye .neyse kk bi bakıyım dedim cecom varmış ama giitimi burdamı bilemedim..nasılsa 1 saat daha buralardayım ..şu kesme biçme işi bitsinde sabahda yağda bi sarartır paketler atarım dondurucuya..yarısıda kuruycakonun işi kolay yağmur yağmazsa..
[

QUOTE="Sindi564, post: 36491094, member: 580219"]beyazcanim kime yazdin bu mesaji cnm ustume alinayim mi
oo yine is var desene masallah sana valla cnm

bana da bi ikram edin yaww

BU ARADA

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu[/QUOTE]
ohh çok güzel olmuş sindim..ne güzek tr de kilo almıycak üstüne birde vericeksin işallah

kocanın diline acı biber sür..ne o sana sormadan iş yapmış..gerçi hepsi aynıya neyse..allah yardımcın olsun işallah gelemezler..
Huuuuu huuu kimse yokmu halaaaaaaaaaaa

ben varımm
fasulye doğruyorummm

Anammm hele şükür
Herif erken yatmışken iki sohbet ederim diye düşünüyordum ama maşallah in cin top oynuyordu bugün
Tam çıkacakken bir baktım sen yazmışsın

Ellerine sağlık canım valla bir sürü iş yapmışsın ne güzel kış içinde olsa
Ay bende bu saate kadar oturunca felaket acıktım bari bir yeşil çay yapıp içeyim yoksa kesin başka birşey yesemmi diye düşünürüm okadar emek veriyorum heba etmim bari

aa görmedim canım seni kimse yok diye müzik dinliyordum ..
ama boynum ağrudı baya..bitmedende uyku tutmaz beni şimdi..bende acıktım laf aramızda..

aa görmedim canım seni kimse yok diye müzik dinliyordum ..
ama boynum ağrudı baya..bitmedende uyku tutmaz beni şimdi..bende acıktım laf aramızda..

Aslında gram uykumda yok ama birazdan uyumaya çalışacağım
Nasıl uyuyacaksam artık aç karnına
Akşam geç saatte tartıldığımda cumaya nazaran 400 gr fazla çıktım ama eminim cuma az da olsa eksi göreceğim çünkü ödem var artık yarın bol bol su ve yeşil çay içmem şart ( bayadır yeşil çaya ara vermiştim başlıyayım bari tekrar )

en ka işallah çok güzel bir rakam görüceksin tartıda ben inanıyorum canım..
bu gecede sık dişini verme canını..bende çok açım resmen karnım gurulduyor..hatta benim kızda dayanamadı fıstık yiyor bu saatte..etliekmek vardı dondurucuda onu istedi çıkarmadım bu saatte yemesin diye..artık kahvaltıda yer..

ben napıcam bilmem fıstıkda yememeye çalışıcam..salatalık olsaydı evde onu yerdim..oda kalmamış..

aa yoğurt yesem olur..aslında hiç yemesem süper ama bakıyım dayanabiirsem.

bende çok ağır hissediyorum kendimi..işallah çok artı çıkmam cumaya..

Ben inanıorum sende az da olsa eksi bildirim yapacaksın
Yoğurt deyince aklıma geldi benim yoğurt şansıma çok güzel tuttu evde çok az hazır yoğurt kaldı diye onu henüz ellemedim ama yarın açılışı yapacağım inşallah

Benim büyük kız Tv izlerken koltukta uyuya kalmış ama ellemem yoksa uykusu kaçınca sabaha kadar oturur

Neyse canım bana müsaade
Benimki uyanıpta pc başında yakalarsa kesin yine ilk fırsatta işte hep pc başındasın falan diye söylenir Malzeme vermim herifin eline

Sanada Allah rahatlık versin canım
Kocaman öptüm

ayyyy anammmmmmmmm totom uyuşmuşş bacaklarım ağrımış boynum koptuuu..bi fasulye yaptım heryerim döküldü..
ama bitti şükür..artık yarın sarartır atarım donduruya..aslında erken kalkmam gerekmese onudayapardım gece gece amaa yarın kızınkuran kursnda hatim duası varmış ona gidecem..tabii totomu kaldırırsam..

ayy burnuma su böreği koktu mis gibiii..

gece gece nerden geldiyse aklıma,ayyüzlümün kulakları çınlasın...

bende seni öpüyorum cecommm..

iyi uykular sana..benim işim şimdiik bitti,etrafı toplayıp yatıcam bende,ama burnuma hep yemek kokuyor ..çok açımmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarrr

fasulye maceram kaldığı yerden devam ediyor..kuruları güneşe serdim ,diğerleride yağdasararıyor şu anda..bende bşr elden kahvaltımı yapıyorum,10 30 da kızın duası var ona gidicem..

geceki açlışım devam.hatta gece 2 çatal dondurma yedim ..

kimse varmııııııııı

kızlar günaydın bu gün yoğun olacak gene
dunki menumu yazayım
13/8/14 menum
sabah kk kahvaltısı
akşam 1 avuç badem+yarım ekmek bol tereyağlı+yayla çorbası ....berbatmı?
spor sabah 45dk yuruyus+lesli+plates
akşam 30dk yuruyus

anam biliyor benim onlari istemedigimi bilmiyormu. o degil daha yeni gorustuk ne var bu kadar hevesli olacak bilmiyorum ki. millet ailesinden benim kadar uzaksa aylarca gorusmez ben bir ay gorusmesem zil takip oynayacam. hani dedim ya insallah bir mani cikarda gelmezler. benim amerikadaki kaynim kaza yapmis motorsiklette giderken araba vutmus. kollari busbutun siyrilmis sargidaymis. onu duydum bu duamdan oyle pisman oldum anlatamam. sanki dilegim yerine gelmis gibi. allah esirgesin. aman kimseye bise olmasinda cekerim zahar yirmi gun bir ay offff

Canım misafirin mi var geçmiş yapamadım kp lermi yoksa

Merhaba Ben yıllardır bir turlu kilo veremiyorum, Şuanda düzenli spora gidiyorum l carnitine alıyorum spordan önce spinning dersinde faydasını görüyorum. Haftada en az 3 gün spora gidiyorum ve 2.5 saat spor yapıyorum. Yememe de dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorun verdiği Bir diyet listem var ama 1-2 hafta yaptıktan sonra hep bozuyorum diyeti başa dönuyorum.
Boyum 175
Kilo 86
Kabul ederseniz aranıza katılıp sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum :) Umarım bu kilolardan kurtuluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…