80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Gece sıcaktan uyuyamadığım halde gayet dinç uyandım ve hemen güzelce kahvaltımı edip işlere giriştim
Eşimin ufak halası Akçaydan gelmiş bir kaç günlüğüne akşamda bize çaya gelicekmiş

Akşam yemeğinden sonra çaya gelicek ama ben birşey hazırlamayı şimdilik düşünmüyorum kalanları sonra oturup biz bitirmek için uğraşıyoruz o yüzden bir çeşit birşey dışardan alır eşim çayın yanına
Sabah tartıya çıktım ve çok güzel bir sonuç aldım
İnşallah bundan sonra hep böyle gider ( karatay ve karbonhidrat sayımı bir arada demekki yarıyormuş bana )
Ufak ufakda olsa gidecek kilocuklar üstelik hiçte kendimi rahatsız hissetmiyorum aksine hiç yasak koymadığım için kendime çok daha rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi

Sesimi duyan varmııııııııı

Ben varımmmmmmmmmm

Nasılsın bakalım görüşmeyeli Beslenme nasıl gidiyor

hoş geldin canım inşallah hep birlikte gidecek kilolar. Yeterki iradene sahip ol. Kilo vermek istiyorsan tam yerindesin. Burada herkes birbirine çok güzel destek oluyor ve motivasyonun inanki her gün artacak.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Gece sıcaktan uyuyamadığım halde gayet dinç uyandım ve hemen güzelce kahvaltımı edip işlere giriştim
Eşimin ufak halası Akçaydan gelmiş bir kaç günlüğüne akşamda bize çaya gelicekmiş

Akşam yemeğinden sonra çaya gelicek ama ben birşey hazırlamayı şimdilik düşünmüyorum kalanları sonra oturup biz bitirmek için uğraşıyoruz o yüzden bir çeşit birşey dışardan alır eşim çayın yanına
Sabah tartıya çıktım ve çok güzel bir sonuç aldım
İnşallah bundan sonra hep böyle gider ( karatay ve karbonhidrat sayımı bir arada demekki yarıyormuş bana )
Ufak ufakda olsa gidecek kilocuklar üstelik hiçte kendimi rahatsız hissetmiyorum aksine hiç yasak koymadığım için kendime çok daha rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi

Sesimi duyan varmııııııııı

Ben varımmmmmmmmmm

Nasılsın bakalım görüşmeyeli Beslenme nasıl gidiyor

hoş geldin canım. Kilo vermek için tam yerine geldin. Burda herkes birbirine çok güzel destek oluyor. Sen de kalıcı olursan hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.

şükür canım iyiyim sen nasılsın. Bu hafta çok iyi gitmedi beslenmem. Kp rahatsız bendeydi doktora git gel spor yapamadım derken veremedim gibi duruyorum. Tam tersi şiş var gibi. Yarın tartıda belli olur artık. Eski kalıcı kilolara indim artık o yüzden midir bilmiyorum ama kilo vermem çok yavaşladı. Senin nasıl gidiyor peki ?

Aramıza hoşgeldin

İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Ne güzel düzenli spor yapıyorsun eminim kilolar patır patır gidecektir
Ben maalesef henüz spor yapmaya başlayamadım ama şükür ufak ufak gitmeye başladı ( tabi benim yolum topiktekilerden çoooooooook daha uzun ama buradaki kızlarında desteğiyle eminim bende sizlerin kilolarınıza ineceğim )

Hazır yazmaya başlamışken kendimdende bahsedeyim
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim, istanbuldayım
İnanılması güç ama evlendiğimde 52 kgdum ve maalesef düzensiz, sağlıksız beslenme; depresyon, hamilelik falan derken 124.5 kgya kadar çıktım
Bİr ara 120kg ken 96ya kadar düşmüştüm ( çok yoğun spor ve diyetle ) ama sonra Ramazandı falan derken verdiğim kiloların fazlasını geri aldım ( manken oldum havalarına girersem bacak kadar boyumla olacağı oydu )
Tam 13 gündür Karatay diyetini uygulamaya başladım ve geçen cuma ( bizim bildirim günlerimiz cuma ) 121.5 kg çıktım yani 13 günde 2 kg verdim şükür ( tabi az daha fazlası var ama onuda yarın söylerim süpriz )

Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve kaptanımız her hafta liste yapıyor kim ne kadar verdi görebilelim diye Yeni gelen arkadaşlarımızda 2 hafta düzenli paylaşım yaptıktan sonra bu listeye girebiliyor
He bu arada herkes günlük yediklerinide paylaşıyor ( yanlış bir durum varsa birbirimizi uyarıyoruz )
Öyle olunca insan nasılsa hesap vereceğim diye daha dikkatli oluyor

Çok şükür iyi gidiyor benim
Karataya başladım elimden geldiğince ama bir yandanda karbonhidrat hesabı yapıyorum ( puan sistemi gibi birşeydi günde 35 puanı geçmemeye çalışıyorum karbonhidrat tüketirken )
Hem kendimi çok rahat hissediyorum hemde kendime yasak koymuyorum ( tabi sağlıksız olan herşeyden uzak duruyorum )
Biraz daha kilo verdikten sonra inşallah hafifleyip düzenli sporada başlarsam çok daha güzel gidecektir kilolar ama şu anda gayet memnunum inşallah şubata kadar ( doğum günüm ) çok güzel bir fark olucak
Malum geçen doğum günümde kendime söz verdim bir sonraki doğum günümde çok daha farklı yeni yaşımı kutlayacağım diye Allahın izniylede öyle olacak inşallah ....Aminnnnnn

Karataya başladım elimden geldiğince ama bir yandanda karbonhidrat hesabı yapıyorum ( puan sistemi gibi birşeydi günde 35 puanı geçmemeye çalışıyorum karbonhidrat tüketirken )
Hem kendimi çok rahat hissediyorum hemde kendime yasak koymuyorum ( tabi sağlıksız olan herşeyden uzak duruyorum )
Biraz daha kilo verdikten sonra inşallah hafifleyip düzenli sporada başlarsam çok daha güzel gidecektir kilolar ama şu anda gayet memnunum inşallah şubata kadar ( doğum günüm ) çok güzel bir fark olucak
Malum geçen doğum günümde kendime söz verdim bir sonraki doğum günümde çok daha farklı yeni yaşımı kutlayacağım diye Allahın izniylede öyle olacak inşallah ....Aminnnnnn

Amin canım inşallah. 6 ay uzun bir zaman sen kararlığını devam ettir günde yarım saat yürümeye çalış çok daha güzel sonuçlar görürsün. Ben 6 ayda düzenli spor yapamadığım halde 23 kilo verdim sen de verirsin. Düzenli yürüyüşünü yaparsan daha da iyi sonuçlar alırsın.

İnşallah canım
Dediğin gibi sporuz 23 kg gittiyse ben sporu hayatıma dahil edebilirsem çok daha güzel sonuçlar alırım üstelik kilomu daha az gösteririm sıkılaştıkca
Bakalım kendi kendime bir 115e düşeyim yapmaya başlarım diyordum ama bir iki hafta sonra en geç başlarım Kendimi psikolojikte hazırlamam lazım yoksa 2 gün spor yaptıktan sonra fenalık geliyor
Hatta geçen gün internette okumuştum (zaten biliyordumda hatırlatmış oldu ) ip atlamak inanılmaz faydalıymış ve 15 dakika ip atlayan bir kişi 1 saat kardiyo yapmış gibi kalori yakar diyordu
Gündüz ufak ufak atlarım artık holde salonda atlarsam alt komşu sinir olabilir
Zevkli sporlar bulursam daha bir istekli yaparım diye düşünüyorum
Keşke imkan olsa ailecek kendimize birer bisiklet alıp en azından hafta sonları kendimizi doğaya atsak geçen eşimde diyordu ama şu ara imkan yok 4 bisiklet alamam

Cnm fasulyeyi nasil yapip koyuyorsun benim dolaptada baya var curucek yoksa

Slm kizlar doktor dan yeni geldim simdi bugün kanda bhcg 1199.36 cikti ilk pazartesi olcturmustum 345.52 cikmisti doktor haftaya gel deyip yolladi yine ben iyimi kotumu normal mi bilmiyorum anlicaniz: (

Canım istersen bir internetten bak mutlaka bir şey vardır bununla ilgili

Anammmmmmmmm dayanamadım da baktım KKda öyle bir bölüm bile varmış ve değer yüksek çıkanlarda ikiz ihtimali olabiliyormuş Kızzzzzzzzzz bir taşla iki kuş mu vurdunuz yoksa
Sizin sülalede varmı ikiz yada eşinin

Bak buraya istersen bir göz at

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sek-olması-çoğul-gebelikle-alakalı-mı.322287/

Kiz baktim birazda pek bisey anlamiyorum da ) ilk gebelik olunca daha öncede bilgim olmayınca okudugum dan bisey anlamıyorum kiz hem benim kini doktor düşük bulduki Cnm ya inşallah olsun ikiz ya) içimden geçmiyor değil yani çok sagol cnm bi bakayim linke annenin varmis ikizler ama olmusle cnm

Hayırlısı canım Tek yada cift fark etmez nasılsa ilk o yüzden sağlıklı ve hayırlı olması çok daha önemli
İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde mucizeni sağlıcakla kuçağına alırsın
Rabbim özlemini senelerdir çekenlerede nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Amin inşallah cnm Rabbim kucagima almayi nasip etsinde olmayana Rabbim nasip etsin hayirlisiyla ins

Merhaba kizlar ya bu mobil gitti benim aktiflikte gitti siteden
Dun yediklerimi paylasayim bi hemen..

Sabah : kkk
Aksam : tavuk sote bol biberli , mercimek kotfe 4 adet , iki kasik kuskus salatasi , salata

Yogurt eksik biliyorum ama.bitmisti kocis aldi aksam gelirken ama.benim yemege yetismedi malesef :-(

Reglim yaklasti sistigimi hissediyorum yaa kacamak falanda yok ama dune gore arti da ciktim bugun. Bol su iciyorum odem olmasin diye. Kahvemi iciyorum insallah cumaya siskinlik gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…