- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sesimi duyan varmııııııııı
hoş geldin canım inşallah hep birlikte gidecek kilolar. Yeterki iradene sahip ol. Kilo vermek istiyorsan tam yerindesin. Burada herkes birbirine çok güzel destek oluyor ve motivasyonun inanki her gün artacak.Merhaba Ben yıllardır bir turlu kilo veremiyorum, Şuanda düzenli spora gidiyorum l carnitine alıyorum spordan önce spinning dersinde faydasını görüyorum. Haftada en az 3 gün spora gidiyorum ve 2.5 saat spor yapıyorum. Yememe de dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorun verdiği Bir diyet listem var ama 1-2 hafta yaptıktan sonra hep bozuyorum diyeti başa dönuyorum.
Boyum 175
Kilo 86
Kabul ederseniz aranıza katılıp sizlerle birlikte kilo vermek istiyorumUmarım bu kilolardan kurtuluruz
Sesimi duyan varmııııııııı
hoş geldin canım. Kilo vermek için tam yerine geldin. Burda herkes birbirine çok güzel destek oluyor. Sen de kalıcı olursan hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.Merhaba Ben yıllardır bir turlu kilo veremiyorum, Şuanda düzenli spora gidiyorum l carnitine alıyorum spordan önce spinning dersinde faydasını görüyorum. Haftada en az 3 gün spora gidiyorum ve 2.5 saat spor yapıyorum. Yememe de dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorun verdiği Bir diyet listem var ama 1-2 hafta yaptıktan sonra hep bozuyorum diyeti başa dönuyorum.
Boyum 175
Kilo 86
Kabul ederseniz aranıza katılıp sizlerle birlikte kilo vermek istiyorumUmarım bu kilolardan kurtuluruz
şükür canım iyiyim sen nasılsın. Bu hafta çok iyi gitmedi beslenmem. Kp rahatsız bendeydi doktora git gel spor yapamadım derken veremedim gibi duruyorum. Tam tersi şiş var gibi. Yarın tartıda belli olur artık. Eski kalıcı kilolara indim artık o yüzden midir bilmiyorum ama kilo vermem çok yavaşladı. Senin nasıl gidiyor peki ?Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gece sıcaktan uyuyamadığım halde gayet dinç uyandım ve hemen güzelce kahvaltımı edip işlere giriştim
Eşimin ufak halası Akçaydan gelmiş bir kaç günlüğüneakşamda bize çaya gelicekmiş
Akşam yemeğinden sonra çaya gelicek ama ben birşey hazırlamayı şimdilik düşünmüyorumkalanları sonra oturup biz bitirmek için uğraşıyoruz o yüzden bir çeşit birşey dışardan alır eşim çayın yanına
Sabah tartıya çıktım ve çok güzel bir sonuç aldım
İnşallah bundan sonra hep böyle gider ( karatay ve karbonhidrat sayımı bir arada demekki yarıyormuş bana)
Ufak ufakda olsa gidecek kilocuklar üstelik hiçte kendimi rahatsız hissetmiyorum aksine hiç yasak koymadığım için kendime çok daha rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi
Ben varımmmmmmmmmm
Nasılsın bakalım görüşmeyeliBeslenme nasıl gidiyor
Merhaba Ben yıllardır bir turlu kilo veremiyorum, Şuanda düzenli spora gidiyorum l carnitine alıyorum spordan önce spinning dersinde faydasını görüyorum. Haftada en az 3 gün spora gidiyorum ve 2.5 saat spor yapıyorum. Yememe de dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorun verdiği Bir diyet listem var ama 1-2 hafta yaptıktan sonra hep bozuyorum diyeti başa dönuyorum.
Boyum 175
Kilo 86
kp ler yirmi gun bilemedin bir ay sonra geleceklermis canim bize. gorumun ciralari :)Canım misafirin mi var geçmiş yapamadım kp lermi yoksa
şükür canım iyiyim sen nasılsın. Bu hafta çok iyi gitmedi beslenmem. Kp rahatsız bendeydi doktora git gel spor yapamadım derken veremedim gibi duruyorum. Tam tersi şiş var gibi. Yarın tartıda belli olur artık. Eski kalıcı kilolara indim artık o yüzden midir bilmiyorum ama kilo vermem çok yavaşladı. Senin nasıl gidiyor peki ?
şükür canım iyiyim sen nasılsın. Bu hafta çok iyi gitmedi beslenmem. Kp rahatsız bendeydi doktora git gel spor yapamadım derken veremedim gibi duruyorum. Tam tersi şiş var gibi. Yarın tartıda belli olur artık. Eski kalıcı kilolara indim artık o yüzden midir bilmiyorum ama kilo vermem çok yavaşladı. Senin nasıl gidiyor peki ?
Amin canım inşallah. 6 ay uzun bir zaman sen kararlığını devam ettir günde yarım saat yürümeye çalış çok daha güzel sonuçlar görürsün. Ben 6 ayda düzenli spor yapamadığım halde 23 kilo verdim sen de verirsin. Düzenli yürüyüşünü yaparsan daha da iyi sonuçlar alırsın.Çok şükür iyi gidiyor benim
Karataya başladım elimden geldiğince ama bir yandanda karbonhidrat hesabı yapıyorum ( puan sistemi gibi birşeydi günde 35 puanı geçmemeye çalışıyorum karbonhidrat tüketirken )
Hem kendimi çok rahat hissediyorum hemde kendime yasak koymuyorum ( tabi sağlıksız olan herşeyden uzak duruyorum )
Biraz daha kilo verdikten sonra inşallah hafifleyip düzenli sporada başlarsam çok daha güzel gidecektir kilolar ama şu anda gayet memnunuminşallah şubata kadar ( doğum günüm ) çok güzel bir fark olucak
Malum geçen doğum günümde kendime söz verdim bir sonraki doğum günümde çok daha farklı yeni yaşımı kutlayacağım diyeAllahın izniylede öyle olacak inşallah ....Aminnnnnn
Kaç kişiler ki ne kadar sende kalacaklar. Sizde de yayla varmıydı. Bizim buralarda çoktur yayla. Haziran gibi gidip Eylül sonu gibi dönerler sizde de aynı galiba...kp ler yirmi gun bilemedin bir ay sonra geleceklermis canim bize. gorumun ciralari
Amin canım inşallah. 6 ay uzun bir zaman sen kararlığını devam ettir günde yarım saat yürümeye çalış çok daha güzel sonuçlar görürsün. Ben 6 ayda düzenli spor yapamadığım halde 23 kilo verdim sen de verirsin. Düzenli yürüyüşünü yaparsan daha da iyi sonuçlar alırsın.
Cnm fasulyeyi nasil yapip koyuyorsun benim dolaptada baya var curucek yoksagünaydın kızlarrr
fasulye maceram kaldığı yerden devam ediyor..kuruları güneşe serdim ,diğerleride yağdasararıyor şu anda..bende bşr elden kahvaltımı yapıyorum,10 30 da kızın duası var ona gidicem..
geceki açlışım devam.hatta gece 2 çatal dondurma yedim ..
kimse varmııııııııı
Slm kizlar doktor dan yeni geldim simdi bugün kanda bhcg 1199.36 cikti ilk pazartesi olcturmustum 345.52 cikmisti doktor haftaya gel deyip yolladi yine ben iyimi kotumu normal mi bilmiyorum anlicaniz: (
Kiz baktim birazda pek bisey anlamiyorum daCanım istersen bir internetten bakmutlaka bir şey vardır bununla ilgili
Anammmmmmmmm dayanamadım da baktım KKda öyle bir bölüm bile varmış ve değer yüksek çıkanlarda ikiz ihtimali olabiliyormuşKızzzzzzzzzz bir taşla iki kuş mu vurdunuz yoksa
Sizin sülalede varmı ikiz yada eşinin
Bak buraya istersen bir göz at
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beta-hcg-değerinin-yüksek-olması-çoğul-gebelikle-alakalı-mı.322287/
Kiz baktim birazda pek bisey anlamiyorum da) ilk gebelik olunca daha öncede bilgim olmayınca okudugum dan bisey anlamıyorum kiz hem benim kini doktor düşük bulduki Cnm ya inşallah olsun ikiz ya ) içimden geçmiyor değil yani çok sagol cnm bi bakayim linke annenin varmis ikizler ama olmusle cnm
Amin inşallah cnm Rabbim kucagima almayi nasip etsinde olmayana Rabbim nasip etsin hayirlisiyla insHayırlısı canımTek yada cift fark etmez nasılsa ilk o yüzden sağlıklı ve hayırlı olması çok daha önemli
İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde mucizeni sağlıcakla kuçağına alırsın
Rabbim özlemini senelerdir çekenlerede nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?