80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım ben hiç bisiklet binmedim çok da merak etmedim açıkçası. Burası bayan için bisiklete uygun değil. Hemen laf ediyorlar. Bir de kapalı olunca çok dikkat çekiyor. Kilo vermeden önce ip atlamayı denedim ama çabuk nefesim tıkandı devam edemedim. Şimdi de hiç denemedim. Akşam bir bakayım valla belki atlayabilirim. 5 dak. başlasam gün gün artar aslında. Sana step tavsiye ederim. Ben çok zevk alıyorum. Şubatta diyete başlarken almıştım step tahtasını. İlk başlarda her gün yarım saat yapıyordum. Oğlum ayaklanıp ta üzerine yatmaya başlayınca devam edemedim. Sporum onun uyku saatlerine denk gelirse o zaman ancak yapabiliyorum. Akşam plates yapayım dedim Ayaklarımı topa koydum geldi karnımın üzerine oturdu neyse ablası oyun konsolunda biraz oynattı da yarım saat spor yapabildim.

Slm kizlar doktor dan yeni geldim simdi bugün kanda bhcg 1199.36 cikti ilk pazartesi olcturmustum 345.52 cikmisti doktor haftaya gel deyip yolladi yine ben iyimi kotumu normal mi bilmiyorum anlicaniz: (
Canım gebeliğin ilerledikçe bu değer artacak. Doktorlar adet başlangıcından sayıyor ama senin hamile kalman adetinden 10 gün sonra da olabilir o zaman bu değer düşer. 4 gebelik geçiren biri olarak hepsinde de farklı şeyler yaşadım ve hiç kandan baktırmadım. Adet günüm bir hafta geçtikten sonra eczaneden aldığım testle hamileliğimi anladım. Sonrasında doktora gittim. Bir tanesinde adetimden 15 gün geçtikten sonra keseyi görebildi doktor. Kese oluşunca da herşey bitmiyor. Kalp atışları hemen olmayabilir bir dahaki kontrolünden sonra yine bir hafta daha bekleyebilirsin. Günün ne kadar geçti ki.

4 gün geçti cnm adetimden dahiliye doktor u sevk etti beni gebeliği öyle öğrendim ilk pazartesi345.52 di bugün ise1199.36 cikti doktor sonucu görmeden 700 civari cikar dedi 1199 cikti ama yine haftaya gel dedi bisey demeden ilk gebelik olduğu için tedirginlik çok fazla bilgisizlikten olunca bu konuda

ben geldimm..
kızın duasına gittim.zar zor yetiştim ama,dolmuşa bile küçük kızın ayakkabılarını giydiremeden bindim..baktım minibüs geliyor,kucağıma kızı bastım ,attım canımı minibüse..minibüstekiler garip bi şekilde bakıyor..

ordan yeni geldim daha bişeyler yedim size bakıyım dedim..

çok sevinddim cecomm..
ne güzel kilolar gitmeye başlamış..bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek ben inanıyorum..
çok geçmiş olsun gülay..
sen öyle düşünme olacakla öleceğe çare yok..senin ne günahın var,hepimiz dedik bişey çıksada gelmeseler diye..
neyseki önemli bir şeyi yokanladığım kadarıyla..
hoş geldin aramıza..
ne güzel spor yapıyorsun ,mutlaka sporla beraber gidicak kilolar..

valla bu ara bende spor yapamiyorum cnm sanki bisey beni engelliyo yani oyleyim anlayamadim
insallah orada kizkardesimle iyice motive olurum dedim :)
insallah cnm buyuk ihtimal iki kere gelcem eyupe biri babam annem falan o zaman haber veremem ama ikicide rahat rahat gorusebilmek icin gelcem senin icin :)bol bol sohbet ederiz :)foto moto cekeriz :) hatta sirf o gune kadar spora baslayalimda zayif cikalim fotolarda :)
ohh çok güzel olmuş sindim..ne güzek tr de kilo almıycak üstüne birde vericeksin işallah

kocanın diline acı biber sür..ne o sana sormadan iş yapmış..gerçi hepsi aynıya neyse..allah yardımcın olsun işallah gelemezler..

ben varımm
fasulye doğruyorummm[/QUOTE]
ay hamarat beyazcanim valla tebrik ederim seni gerci bugunde isin varmis ya allah yardimcin olsun cnm
ay bende yesil caya baya ara verdim limonlusu kalmis markette onu da ben pek sevmiyorum
benim icitigim zencefilli portakalli yesilcaydi limonluya tahammul edemiyorum
illa yedin biseyler demek cnm afiyet olsun
ben geldim ama hala online arkadaşlar görünmüyo kim var kim yok kör olduk vallahi
ancak ilk sayfadan bakiyoruz cnm kim online kim degil diye
yok cnm sucluluk duyma neyseki durumu iyiymis yani
merak ettigim buna ragmen gelcekler mi cunku senin kaynin amerikada yapmis kazayi gelmelerine bi mani yok sanirim
hosgeldin cnm aramiza valla sen bu tempoyla devam edersen hepimizden once zayiflarsin benden soylemesi :)
ben sindi yas 24 evliyim 1 oglusum var 2yil 9 aylik
ev hanimiyim memnun oldum bende 90 kilo ile basladim cnm
ooooo bak masallah ne guzel cnm sonuclar gelmeye baslamis cuma gunu bakalim ne kadar cikacak
ben bu hafta artidayim malesef oyle gorunuyo yani
normaldir cnm masallah o kadar kilo verdin zamaninda
bu hafta listeyi ben yapcaktim sonra forum guncellemesi falan derken kaldi ama bu cuma liste isi bende kizlar haberiniz olsun lutfen herkes cuma gunu yapsin bildirimi cumartesiye birakmayalim ok :)
insallah cnm
o zaman kendine hedef koy subat ayina kadar su kiloda olmam lazim diye bende kendime hedef koycam ama hangi aya kac kilo olayi diye dusunuyorum
hatta kurban bayramina kadar ben bi kilo belirliyeyim bayramda su kiloda olmam lazim diye dur ben bunu bir dusuneyim :)
kp ler yirmi gun bilemedin bir ay sonra geleceklermis canim bize. gorumun ciralari
aa kesinlesti demek hakkiinda hayirlisi cnm insallah cok kalmazlar
ay bayilirim bisiklete yaaa hatta sirf bisiklete binmek icin adalara gitcem varyaa
esimde iki bisiklet getirmisti ama bana buyuk geliyo biraz ozellikle burada bisikletle dolasmak cok rahat turkiyedeki gibi degil ama hala bekliyorum ki diger eksiklikler yapilacak guya plaka falan takilmasi gerekiyo sanirm sende bilirsin cnm
ip atlamayi ben yapiyorum zaten 6.takimda gunluk yapmamiz gereken sporlar icinde 200 defa atlayip bikac dakika sonra tekrar 200 defa atliyorum ipte almistim onu da yanimda goturcem :)tavsiye ederim ilk zamanlar 50 er de olsa atla cnm parmak ucunda atla cok ses olmaz demisti sweetcim bende oyle yapiyorum
Slm kizlar doktor dan yeni geldim simdi bugün kanda bhcg 1199.36 cikti ilk pazartesi olcturmustum 345.52 cikmisti doktor haftaya gel deyip yolladi yine ben iyimi kotumu normal mi bilmiyorum anlicaniz: (
valla hic bilmiyorum cnm ben ozellikle benim doktor yabanci dil bilmedigim icin esimin dediklerini sadece bilirim erkeklerde pek anlamaz boyle seyleri ama sayi artmis ve bu iyi birsey bildigim kadariyla :)
ayyyyyyy ne guzeellll ikizlerimiz mi olacak ki acaba :)hayirlsii artik
evet cnm tlf uygulamasi artik hic calismiyo onuda yeniliyolardir belki
insallah oyledir
ayni durumdayiz senle cnm spora cocuk müdahalesi yasiyorum SIK SIK
hos geldin cnm neyseki yetismissin duaya :)

kızlar bu tt net saka gıbı servısı aradım dokuz saat musterı temsılcısıe bağlanmaya calıstım tam bagglandım benım manyak modem calısmaya başladı gelde sınır olma bırden net geldı sankı benım aramamı beklıyormus gıbı ama cok sukur artık tel yerıne pcden gırıcem daha fazla onlıne olucam ve daha rahat takıpte olucam

ay hamarat beyazcanim valla tebrik ederim seni gerci bugunde isin varmis ya allah yardimcin olsun cnm

ay bende yesil caya baya ara verdim limonlusu kalmis markette onu da ben pek sevmiyorum
benim icitigim zencefilli portakalli yesilcaydi limonluya tahammul edemiyorum

illa yedin biseyler demek cnm afiyet olsun

ancak ilk sayfadan bakiyoruz cnm kim online kim degil diye

yok cnm sucluluk duyma neyseki durumu iyiymis yani
merak ettigim buna ragmen gelcekler mi cunku senin kaynin amerikada yapmis kazayi gelmelerine bi mani yok sanirim

hosgeldin cnm aramiza valla sen bu tempoyla devam edersen hepimizden once zayiflarsin benden soylemesi
ben sindi yas 24 evliyim 1 oglusum var 2yil 9 aylik
ev hanimiyim memnun oldum bende 90 kilo ile basladim cnm

ooooo bak masallah ne guzel cnm sonuclar gelmeye baslamis cuma gunu bakalim ne kadar cikacak
ben bu hafta artidayim malesef oyle gorunuyo yani

normaldir cnm masallah o kadar kilo verdin zamaninda

bu hafta listeyi ben yapcaktim sonra forum guncellemesi falan derken kaldi ama bu cuma liste isi bende kizlar haberiniz olsun lutfen herkes cuma gunu yapsin bildirimi cumartesiye birakmayalim ok

insallah cnm
o zaman kendine hedef koy subat ayina kadar su kiloda olmam lazim diye bende kendime hedef koycam ama hangi aya kac kilo olayi diye dusunuyorum
hatta kurban bayramina kadar ben bi kilo belirliyeyim bayramda su kiloda olmam lazim diye dur ben bunu bir dusuneyim

aa kesinlesti demek hakkiinda hayirlisi cnm insallah cok kalmazlar

ay bayilirim bisiklete yaaa hatta sirf bisiklete binmek icin adalara gitcem varyaa
esimde iki bisiklet getirmisti ama bana buyuk geliyo biraz ozellikle burada bisikletle dolasmak cok rahat turkiyedeki gibi degil ama hala bekliyorum ki diger eksiklikler yapilacak guya plaka falan takilmasi gerekiyo sanirm sende bilirsin cnm
ip atlamayi ben yapiyorum zaten 6.takimda gunluk yapmamiz gereken sporlar icinde 200 defa atlayip bikac dakika sonra tekrar 200 defa atliyorum ipte almistim onu da yanimda goturcem tavsiye ederim ilk zamanlar 50 er de olsa atla cnm parmak ucunda atla cok ses olmaz demisti sweetcim bende oyle yapiyorum

valla hic bilmiyorum cnm ben ozellikle benim doktor yabanci dil bilmedigim icin esimin dediklerini sadece bilirim erkeklerde pek anlamaz boyle seyleri ama sayi artmis ve bu iyi birsey bildigim kadariyla

ayyyyyyy ne guzeellll ikizlerimiz mi olacak ki acaba hayirlsii artik

evet cnm tlf uygulamasi artik hic calismiyo onuda yeniliyolardir belki
insallah oyledir

ayni durumdayiz senle cnm spora cocuk müdahalesi yasiyorum SIK SIK

hos geldin cnm neyseki yetismissin duaya [/QUOTE]
anladım cnm zaten düşündükçe araştırdıkça kafam ıyıce bulanıyor en ıyısı oluruna bırakmak gercı pek yapamıyorum bunu ama :)

iyiakşamlar kızlarr

benim kayıp görümce geldi az önce,1 haftadır oratada yoktu,nerde olduğunu bilende yok..telefonunu çaldırmış arayıroz ses yok...meğer 5 gündür halasındaymış ,kalan 2 günüde orda burda geçirmiş..keşke az daha gelmeseydi,gelir gelmez bana yıkıldı hepsi,yemeğmde dünden kalma azbişeydi ,kızla kendime ancak yetecek cinsden..evdekide diyor ben yemek yapmadım beyazda yiyelim..anamm 4 kşk yemeği 7 kişi yiycez..şimdi yukarı çıktılar geliriz sen hazırla yemeği diye..ne yapıcam bilmem bu saatte..

Kaç kişiler ki ne kadar sende kalacaklar. Sizde de yayla varmıydı. Bizim buralarda çoktur yayla. Haziran gibi gidip Eylül sonu gibi dönerler sizde de aynı galiba...
evet bizim cukurova cok sicak. durulmuyor o yuzden insanlar ya denize ya da yaylaya gidilir. hayvancilik amaciyla degil dinlenme amacli olur
her gun o deger yaklasik ikiye katlar canim. dr erken gebelik oldugu icin surekli cagiriyor seni. bu guzel bise ilgili bir dr demekki canim

o nasıl ıs ole cnm ya nıye o yapmıyorda sana yap dıyor gezcek dolascak gelcek bıde yemegı ayağına hazır olucak nerde o bolluk ole

anaaaaaam deli kız bunlaaaar bişe yapmadım deseydin dicem ama anlasalar zaten emrivaki yapmazlardı uyuzlar

amann benimkide tt net..çok sorunlu..bahçede çekmiyor
diğer odada çekmiyor..gerçi netlemi alakalı yoksa pc lemi bilmiyorum ama hep sorun yaşıyorz..
sözleşmem var o yüzden kaapattıram bende..

yabancı ülkede olmak zor allah yardımcın olsun..
anladım cnm zaten düşündükçe araştırdıkça kafam ıyıce bulanıyor en ıyısı oluruna bırakmak gercı pek yapamıyorum bunu ama [/QUOTE]

ayy alıntılar karıştı kime ne yazıcağımı karıştırdım..

hımm adet tarıhınden hesaplarsak 4-5 haftalık ama bana kalsa 2-3 haftalık :))anlamıyorum ben bu ısı pazartesı araştırma hastanesine gıdıcem bakalım bıde orayı goreyım nasıl olucak bıde doktorum dedı kı kanaman falan olursa o egıtım araştırma hastanesine gıdersın dedı orda doğum falan zaten yaptırılmıyormuş ee bu doktor gırmeyecekse doğuma benım gıtmemın ne anlamı var dıye bı karmaşaya gırdım yıne

ayy alıntılar karıştı kime ne yazıcağımı karıştırdım..[/QUOTE]
aynen cnm bızde kapatamıyoruz cok sınır bozucu bın pısman olduk tt net aldıgımıza

ilk zamanlar ben şu gün hamiş kalmış olabilirim diyor insan ama işte son adet tarihinin ilk gününe göre ayırlanıyor her şey. o tarihten itibaren 40 hafta sayıyon sonraa doğum biz talimliyiz artık 3 çocuktan sonra.doğum yapabileceğin bir hastanede kontrolünü yaptır sürekli. bir dr bul başkasına görünme

Bende öyle düşünüyorum o yüzden haftaya başka bi hastaneye gidicen inş cnm mantiken bana öyle geliyor ne bilim: ))

ane sınır senın su kocanın sulalesı ben kısları gelıyolar duzenımıze edıyolar dıye tahammul edemıyorum sen 7 24 onlarlasın ustelık manyak bı görumce anlayıssız bı koca allah yardımcın olsun keske cıkıp baska bıyere gıtme ımkanın olsa kaynın en ıyısını yapmıs zamanında kurtulmus
Kızlar bu arada Eylül yok kac gündür aklım kaldı haberi olan var mı iyidir inşallah bi sorun yoktur
kayıp eylül geldı kuzum sıstem oturmadıgından gıremıyodum bıde amelıyat ıslerıyle ugrasınca fırarı oldum bırazcık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…