Haklısın canım ben hiç bisiklet binmedim çok da merak etmedim açıkçası. Burası bayan için bisiklete uygun değil. Hemen laf ediyorlar. Bir de kapalı olunca çok dikkat çekiyor. Kilo vermeden önce ip atlamayı denedim ama çabuk nefesim tıkandı devam edemedim. Şimdi de hiç denemedim. Akşam bir bakayım valla belki atlayabilirim. 5 dak. başlasam gün gün artar aslında. Sana step tavsiye ederim. Ben çok zevk alıyorum. Şubatta diyete başlarken almıştım step tahtasını. İlk başlarda her gün yarım saat yapıyordum. Oğlum ayaklanıp ta üzerine yatmaya başlayınca devam edemedim.İnşallah canım
Dediğin gibi sporuz 23 kg gittiyse ben sporu hayatıma dahil edebilirsem çok daha güzel sonuçlar alırım üstelik kilomu daha az gösteririm sıkılaştıkca
Bakalım kendi kendime bir 115e düşeyim yapmaya başlarım diyordum ama bir iki hafta sonra en geç başlarımKendimi psikolojikte hazırlamam lazım yoksa 2 gün spor yaptıktan sonra fenalık geliyor
Hatta geçen gün internette okumuştum (zaten biliyordumda hatırlatmış oldu ) ip atlamak inanılmaz faydalıymış ve 15 dakika ip atlayan bir kişi 1 saat kardiyo yapmış gibi kalori yakar diyordu
Gündüz ufak ufak atlarım artık holdesalonda atlarsam alt komşu sinir olabilir
Zevkli sporlar bulursam daha bir istekli yaparım diye düşünüyorum
Keşke imkan olsa ailecek kendimize birer bisiklet alıp en azından hafta sonları kendimizi doğaya atsakgeçen eşimde diyordu ama şu ara imkan yok 4 bisiklet alamam
Canım gebeliğin ilerledikçe bu değer artacak. Doktorlar adet başlangıcından sayıyor ama senin hamile kalman adetinden 10 gün sonra da olabilir o zaman bu değer düşer. 4 gebelik geçiren biri olarak hepsinde de farklı şeyler yaşadım ve hiç kandan baktırmadım. Adet günüm bir hafta geçtikten sonra eczaneden aldığım testle hamileliğimi anladım. Sonrasında doktora gittim. Bir tanesinde adetimden 15 gün geçtikten sonra keseyi görebildi doktor. Kese oluşunca da herşey bitmiyor. Kalp atışları hemen olmayabilir bir dahaki kontrolünden sonra yine bir hafta daha bekleyebilirsin. Günün ne kadar geçti ki.Slm kizlar doktor dan yeni geldim simdi bugün kanda bhcg 1199.36 cikti ilk pazartesi olcturmustum 345.52 cikmisti doktor haftaya gel deyip yolladi yine ben iyimi kotumu normal mi bilmiyorum anlicaniz: (
4 gün geçti cnm adetimden dahiliye doktor u sevk etti beni gebeliği öyle öğrendim ilk pazartesi345.52 di bugün ise1199.36 cikti doktor sonucu görmeden 700 civari cikar dedi 1199 cikti ama yine haftaya gel dedi bisey demeden ilk gebelik olduğu için tedirginlik çok fazla bilgisizlikten olunca bu konudaCanım gebeliğin ilerledikçe bu değer artacak. Doktorlar adet başlangıcından sayıyor ama senin hamile kalman adetinden 10 gün sonra da olabilir o zaman bu değer düşer. 4 gebelik geçiren biri olarak hepsinde de farklı şeyler yaşadım ve hiç kandan baktırmadım. Adet günüm bir hafta geçtikten sonra eczaneden aldığım testle hamileliğimi anladım. Sonrasında doktora gittim. Bir tanesinde adetimden 15 gün geçtikten sonra keseyi görebildi doktor. Kese oluşunca da herşey bitmiyor. Kalp atışları hemen olmayabilir bir dahaki kontrolünden sonra yine bir hafta daha bekleyebilirsin. Günün ne kadar geçti ki.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gece sıcaktan uyuyamadığım halde gayet dinç uyandım ve hemen güzelce kahvaltımı edip işlere giriştim
Eşimin ufak halası Akçaydan gelmiş bir kaç günlüğüneakşamda bize çaya gelicekmiş
Akşam yemeğinden sonra çaya gelicek ama ben birşey hazırlamayı şimdilik düşünmüyorumkalanları sonra oturup biz bitirmek için uğraşıyoruz o yüzden bir çeşit birşey dışardan alır eşim çayın yanına
Sabah tartıya çıktım ve çok güzel bir sonuç aldım
İnşallah bundan sonra hep böyle gider ( karatay ve karbonhidrat sayımı bir arada demekki yarıyormuş bana)
Ufak ufakda olsa gidecek kilocuklar üstelik hiçte kendimi rahatsız hissetmiyorum aksine hiç yasak koymadığım için kendime çok daha rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi
Ben varımmmmmmmmmm
Nasılsın bakalım görüşmeyeliBeslenme nasıl gidiyor
çok geçmiş olsun gülay..anam biliyor benim onlari istemedigimi bilmiyormu. o degil daha yeni gorustuk ne var bu kadar hevesli olacak bilmiyorum ki. millet ailesinden benim kadar uzaksa aylarca gorusmez ben bir ay gorusmesem zil takip oynayacam. hani dedim ya insallah bir mani cikarda gelmezler. benim amerikadaki kaynim kaza yapmis motorsiklette giderken araba vutmus. kollari busbutun siyrilmis sargidaymis. onu duydum bu duamdan oyle pisman oldum anlatamam. sanki dilegim yerine gelmis gibi. allah esirgesin. aman kimseye bise olmasinda cekerim zahar yirmi gun bir ay offff
hoş geldin aramıza..Merhaba Ben yıllardır bir turlu kilo veremiyorum, Şuanda düzenli spora gidiyorum l carnitine alıyorum spordan önce spinning dersinde faydasını görüyorum. Haftada en az 3 gün spora gidiyorum ve 2.5 saat spor yapıyorum. Yememe de dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorun verdiği Bir diyet listem var ama 1-2 hafta yaptıktan sonra hep bozuyorum diyeti başa dönuyorum.
Boyum 175
Kilo 86
Kabul ederseniz aranıza katılıp sizlerle birlikte kilo vermek istiyorumUmarım bu kilolardan kurtuluruz
valla bu ara bende spor yapamiyorum cnm sanki bisey beni engelliyo yani oyleyim anlayamadimHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün sadece iyi öğün yaptım sayılır ama arada bir öğünde de meyve yedim
Kahvaltıyı şunuda yapayım bunuda yapayım derken biraz geçiktirdim ( ama uyanır uyanmaz bir koca bardak limonlu suyumu içtim tabi )
Canan hocada devamlı aradan en az 4 - 5 saat geçmesi gerek dediği için öğlende sırf metabolizma çalışsın ve akşamlarıda geç oluyor yiyemiyorum diye meyveyle ara öğün yaptım
Bunlarda kahvaltı ve akşam yemeğim;
Eki Görüntüle 1217399 Eki Görüntüle 1217400
Kahvaltıda kızım köpüşü bana modellik yaptı
Ooooo süpersin canım valla sen gidene kadar baya bir fark yaratacaksın
Harika valla tatilde bile boş durmuyorsunkeşke benim totoş kalksa ( ama benimki daha ağır )
Kız unutma Eyübe geleceğin zaman bir gün önce haber verde bende inşallah kendimi ayarlıyabilirsem hatıra bir selfi yaparız( iyi alıştım bende kızdan ) birde şekersiz çay hüpletiriz birlikte
Anammmmmmmm desene enişte yine iş çıkardı sana
Valla şu erkeklerin kafası bizde olsa keşkehiç hatun müsaitmidir istermi diye soran yok hemen buyrun gelin derler Benimkide sağ olsun öyle ama şükür benim kimi istekli kimi isteksiz ağırladığımı bilir ona göre davranır artık eee biliyor tabi sonra yol, su ve elektrik olarak geri döneceğini
Allah yardımcın olsun inşallah bir aksilik çıkarda gelmezlersen zaten okadar uğraşıyorsun birde onlara hazırlıktı, ikramdı baya yorar seni.
Hee ben normalde misafir delisiyimdir her gün gelsin biri neden geldi demem ama istemediğim insanada heleki benim fikrim sorulmadan davet edildiyse ne kadar çaktırmasamda isteksiz hizmet ederim bu seferde acaba günaha girdimmi diye kendimi sorgularım
ohh çok güzel olmuş sindim..ne güzek tr de kilo almıycak üstüne birde vericeksin işallahiyi gecele kızlarrr
beklenen fasulye geldi şükür 1 saat önce..çok şükür ve kızımla beraber ayıklama işini
bitirdik şimdi kesme biçme içi bana kaldı kız kaçtı banyoya,20 kğ fasulye .neyse kk bi bakıyım dedim cecom varmış ama giitimi burdamı bilemedim..nasılsa 1 saat daha buralardayım ..şu kesme biçme işi bitsinde sabahda yağda bi sarartır paketler atarım dondurucuya..yarısıda kuruycakonun işi kolay yağmur yağmazsa..
[
QUOTE="Sindi564, post: 36491094, member: 580219"]beyazcanim kime yazdin bu mesaji cnm ustume alinayim mi
oo yine is var desene masallah sana valla cnm
bana da bi ikram edin yaww
BU ARADA
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu
ay bende yesil caya baya ara verdim limonlusu kalmis markette onu da ben pek sevmiyorumAslında gram uykumda yok ama birazdan uyumaya çalışacağım
Nasıl uyuyacaksam artık aç karnına
Akşam geç saatte tartıldığımda cumaya nazaran 400 gr fazla çıktım ama eminim cuma az da olsa eksi göreceğimçünkü ödem var artık yarın bol bol su ve yeşil çay içmem şart ( bayadır yeşil çaya ara vermiştim başlıyayım bari tekrar )
illa yedin biseyler demek cnm afiyet olsungünaydın kızlarrr
fasulye maceram kaldığı yerden devam ediyor..kuruları güneşe serdim ,diğerleride yağdasararıyor şu anda..bende bşr elden kahvaltımı yapıyorum,10 30 da kızın duası var ona gidicem..
geceki açlışım devam.hatta gece 2 çatal dondurma yedim ..
kimse varmııııııııı
ancak ilk sayfadan bakiyoruz cnm kim online kim degil diyeben geldim ama hala online arkadaşlar görünmüyo kim var kim yok kör olduk vallahi
yok cnm sucluluk duyma neyseki durumu iyiymis yanianam biliyor benim onlari istemedigimi bilmiyormu. o degil daha yeni gorustuk ne var bu kadar hevesli olacak bilmiyorum ki. millet ailesinden benim kadar uzaksa aylarca gorusmez ben bir ay gorusmesem zil takip oynayacam. hani dedim ya insallah bir mani cikarda gelmezler. benim amerikadaki kaynim kaza yapmis motorsiklette giderken araba vutmus. kollari busbutun siyrilmis sargidaymis. onu duydum bu duamdan oyle pisman oldum anlatamam. sanki dilegim yerine gelmis gibi. allah esirgesin. aman kimseye bise olmasinda cekerim zahar yirmi gun bir ay offff
hosgeldin cnm aramiza valla sen bu tempoyla devam edersen hepimizden once zayiflarsin benden soylemesi :)Merhaba Ben yıllardır bir turlu kilo veremiyorum, Şuanda düzenli spora gidiyorum l carnitine alıyorum spordan önce spinning dersinde faydasını görüyorum. Haftada en az 3 gün spora gidiyorum ve 2.5 saat spor yapıyorum. Yememe de dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorun verdiği Bir diyet listem var ama 1-2 hafta yaptıktan sonra hep bozuyorum diyeti başa dönuyorum.
Boyum 175
Kilo 86
Kabul ederseniz aranıza katılıp sizlerle birlikte kilo vermek istiyorumUmarım bu kilolardan kurtuluruz
ooooo bak masallah ne guzel cnm sonuclar gelmeye baslamis cuma gunu bakalim ne kadar cikacakSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gece sıcaktan uyuyamadığım halde gayet dinç uyandım ve hemen güzelce kahvaltımı edip işlere giriştim
Eşimin ufak halası Akçaydan gelmiş bir kaç günlüğüneakşamda bize çaya gelicekmiş
Akşam yemeğinden sonra çaya gelicek ama ben birşey hazırlamayı şimdilik düşünmüyorumkalanları sonra oturup biz bitirmek için uğraşıyoruz o yüzden bir çeşit birşey dışardan alır eşim çayın yanına
Sabah tartıya çıktım ve çok güzel bir sonuç aldım
İnşallah bundan sonra hep böyle gider ( karatay ve karbonhidrat sayımı bir arada demekki yarıyormuş bana)
Ufak ufakda olsa gidecek kilocuklar üstelik hiçte kendimi rahatsız hissetmiyorum aksine hiç yasak koymadığım için kendime çok daha rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi
Ben varımmmmmmmmmm
Nasılsın bakalım görüşmeyeliBeslenme nasıl gidiyor
normaldir cnm masallah o kadar kilo verdin zamanindaşükür canım iyiyim sen nasılsın. Bu hafta çok iyi gitmedi beslenmem. Kp rahatsız bendeydi doktora git gel spor yapamadım derken veremedim gibi duruyorum. Tam tersi şiş var gibi. Yarın tartıda belli olur artık. Eski kalıcı kilolara indim artık o yüzden midir bilmiyorum ama kilo vermem çok yavaşladı. Senin nasıl gidiyor peki ?
bu hafta listeyi ben yapcaktim sonra forum guncellemesi falan derken kaldi ama bu cuma liste isi bende kizlar haberiniz olsun lutfen herkes cuma gunu yapsin bildirimi cumartesiye birakmayalim ok :)Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Ne güzel düzenli spor yapıyorsun eminim kilolar patır patır gidecektir
Ben maalesef henüz spor yapmaya başlayamadım ama şükür ufak ufak gitmeye başladı ( tabi benim yolum topiktekilerden çoooooooook daha uzunama buradaki kızlarında desteğiyle eminim bende sizlerin kilolarınıza ineceğim )
Hazır yazmaya başlamışken kendimdende bahsedeyim
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim, istanbuldayım
İnanılması güç ama evlendiğimde 52 kgdum ve maalesef düzensiz, sağlıksız beslenme; depresyon, hamilelik falan derken 124.5 kgya kadar çıktım
Bİr ara 120kg ken 96ya kadar düşmüştüm ( çok yoğun spor ve diyetle ) ama sonra Ramazandı falan derken verdiğim kiloların fazlasını geri aldım ( manken oldum havalarına girersem bacak kadar boyumla olacağı oydu)
Tam 13 gündür Karatay diyetini uygulamaya başladım ve geçen cuma ( bizim bildirim günlerimiz cuma ) 121.5 kg çıktımyani 13 günde 2 kg verdim şükür ( tabi az daha fazlası var ama onuda yarın söylerim süpriz )
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve kaptanımız her hafta liste yapıyor kim ne kadar verdi görebilelim diyeYeni gelen arkadaşlarımızda 2 hafta düzenli paylaşım yaptıktan sonra bu listeye girebiliyor
He bu arada herkes günlük yediklerinide paylaşıyor ( yanlış bir durum varsa birbirimizi uyarıyoruz)
Öyle olunca insan nasılsa hesap vereceğim diye daha dikkatli oluyor
insallah cnmÇok şükür iyi gidiyor benim
Karataya başladım elimden geldiğince ama bir yandanda karbonhidrat hesabı yapıyorum ( puan sistemi gibi birşeydi günde 35 puanı geçmemeye çalışıyorum karbonhidrat tüketirken )
Hem kendimi çok rahat hissediyorum hemde kendime yasak koymuyorum ( tabi sağlıksız olan herşeyden uzak duruyorum )
Biraz daha kilo verdikten sonra inşallah hafifleyip düzenli sporada başlarsam çok daha güzel gidecektir kilolar ama şu anda gayet memnunuminşallah şubata kadar ( doğum günüm ) çok güzel bir fark olucak
Malum geçen doğum günümde kendime söz verdim bir sonraki doğum günümde çok daha farklı yeni yaşımı kutlayacağım diyeAllahın izniylede öyle olacak inşallah ....Aminnnnnn
aa kesinlesti demek hakkiinda hayirlisi cnm insallah cok kalmazlarkp ler yirmi gun bilemedin bir ay sonra geleceklermis canim bize. gorumun ciralari
ay bayilirim bisiklete yaaa hatta sirf bisiklete binmek icin adalara gitcem varyaaİnşallah canım
Dediğin gibi sporuz 23 kg gittiyse ben sporu hayatıma dahil edebilirsem çok daha güzel sonuçlar alırım üstelik kilomu daha az gösteririm sıkılaştıkca
Bakalım kendi kendime bir 115e düşeyim yapmaya başlarım diyordum ama bir iki hafta sonra en geç başlarımKendimi psikolojikte hazırlamam lazım yoksa 2 gün spor yaptıktan sonra fenalık geliyor
Hatta geçen gün internette okumuştum (zaten biliyordumda hatırlatmış oldu ) ip atlamak inanılmaz faydalıymış ve 15 dakika ip atlayan bir kişi 1 saat kardiyo yapmış gibi kalori yakar diyordu
Gündüz ufak ufak atlarım artık holdesalonda atlarsam alt komşu sinir olabilir
Zevkli sporlar bulursam daha bir istekli yaparım diye düşünüyorum
Keşke imkan olsa ailecek kendimize birer bisiklet alıp en azından hafta sonları kendimizi doğaya atsakgeçen eşimde diyordu ama şu ara imkan yok 4 bisiklet alamam
valla hic bilmiyorum cnm ben ozellikle benim doktor yabanci dil bilmedigim icin esimin dediklerini sadece bilirim erkeklerde pek anlamaz boyle seyleri ama sayi artmis ve bu iyi birsey bildigim kadariyla :)Slm kizlar doktor dan yeni geldim simdi bugün kanda bhcg 1199.36 cikti ilk pazartesi olcturmustum 345.52 cikmisti doktor haftaya gel deyip yolladi yine ben iyimi kotumu normal mi bilmiyorum anlicaniz: (
ayyyyyyy ne guzeellll ikizlerimiz mi olacak ki acaba :)hayirlsii artikCanım istersen bir internetten bakmutlaka bir şey vardır bununla ilgili
Anammmmmmmmm dayanamadım da baktım KKda öyle bir bölüm bile varmış ve değer yüksek çıkanlarda ikiz ihtimali olabiliyormuşKızzzzzzzzzz bir taşla iki kuş mu vurdunuz yoksa
Sizin sülalede varmı ikiz yada eşinin
Bak buraya istersen bir göz at
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beta-hcg-değerinin-yüksek-olması-çoğul-gebelikle-alakalı-mı.322287/
evet cnm tlf uygulamasi artik hic calismiyo onuda yeniliyolardir belkiMerhaba kizlar ya bu mobil gitti benim aktiflikte gitti siteden
Dun yediklerimi paylasayim bi hemen..
Sabah : kkk
Aksam : tavuk sote bol biberli , mercimek kotfe 4 adet , iki kasik kuskus salatasi , salata
Yogurt eksik biliyorum ama.bitmisti kocis aldi aksam gelirken ama.benim yemege yetismedi malesef :-(
Reglim yaklasti sistigimi hissediyorum yaa kacamak falanda yok ama dune gore arti da ciktim bugun. Bol su iciyorum odem olmasin diye. Kahvemi iciyorum insallah cumaya siskinlik gecer.
ayni durumdayiz senle cnm spora cocuk müdahalesi yasiyorum SIK SIKHaklısın canım ben hiç bisiklet binmedim çok da merak etmedim açıkçası. Burası bayan için bisiklete uygun değil. Hemen laf ediyorlar. Bir de kapalı olunca çok dikkat çekiyor. Kilo vermeden önce ip atlamayı denedim ama çabuk nefesim tıkandı devam edemedim. Şimdi de hiç denemedim. Akşam bir bakayım valla belki atlayabilirim. 5 dak. başlasam gün gün artar aslında. Sana step tavsiye ederim. Ben çok zevk alıyorum. Şubatta diyete başlarken almıştım step tahtasını. İlk başlarda her gün yarım saat yapıyordum. Oğlum ayaklanıp ta üzerine yatmaya başlayınca devam edemedim.Sporum onun uyku saatlerine denk gelirse o zaman ancak yapabiliyorum. Akşam plates yapayım dedim Ayaklarımı topa koydum geldi karnımın üzerine oturdu neyse ablası oyun konsolunda biraz oynattı da yarım saat spor yapabildim.
hos geldin cnm neyseki yetismissin duaya :)ben geldimm..
kızın duasına gittim.zar zor yetiştim ama,dolmuşa bile küçük kızın ayakkabılarını giydiremeden bindim..baktım minibüs geliyor,kucağıma kızı bastım ,attım canımı minibüse..minibüstekiler garip bi şekilde bakıyor..
ordan yeni geldim daha bişeyler yedim size bakıyım dedim..
çok sevinddim cecomm..
ne güzel kilolar gitmeye başlamış..bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek ben inanıyorum..
çok geçmiş olsun gülay..
sen öyle düşünme olacakla öleceğe çare yok..senin ne günahın var,hepimiz dedik bişey çıksada gelmeseler diye..
neyseki önemli bir şeyi yokanladığım kadarıyla..
hoş geldin aramıza..
ne güzel spor yapıyorsun ,mutlaka sporla beraber gidicak kilolar..
ay hamarat beyazcanim valla tebrik ederim seni gerci bugunde isin varmis ya allah yardimcin olsun cnmvalla bu ara bende spor yapamiyorum cnm sanki bisey beni engelliyo yani oyleyim anlayamadim
insallah orada kizkardesimle iyice motive olurum dedim
insallah cnm buyuk ihtimal iki kere gelcem eyupe biri babam annem falan o zaman haber veremem ama ikicide rahat rahat gorusebilmek icin gelcem senin icinbol bol sohbet ederiz foto moto cekeriz hatta sirf o gune kadar spora baslayalimda zayif cikalim fotolarda
ohh çok güzel olmuş sindim..ne güzek tr de kilo almıycak üstüne birde vericeksin işallah
kocanın diline acı biber sür..ne o sana sormadan iş yapmış..gerçi hepsi aynıya neyse..allah yardımcın olsun işallah gelemezler..
ben varımm
fasulye doğruyorummm
evet bizim cukurova cok sicak. durulmuyor o yuzden insanlar ya denize ya da yaylaya gidilir. hayvancilik amaciyla degil dinlenme amacli olurKaç kişiler ki ne kadar sende kalacaklar. Sizde de yayla varmıydı. Bizim buralarda çoktur yayla. Haziran gibi gidip Eylül sonu gibi dönerler sizde de aynı galiba...
her gun o deger yaklasik ikiye katlar canim. dr erken gebelik oldugu icin surekli cagiriyor seni. bu guzel bise ilgili bir dr demekki canimKiz baktim birazda pek bisey anlamiyorum da) ilk gebelik olunca daha öncede bilgim olmayınca okudugum dan bisey anlamıyorum kiz hem benim kini doktor düşük bulduki Cnm ya inşallah olsun ikiz ya ) içimden geçmiyor değil yani çok sagol cnm bi bakayim linke annenin varmis ikizler ama olmusle cnm
o nasıl ıs ole cnm ya nıye o yapmıyorda sana yap dıyor gezcek dolascak gelcek bıde yemegı ayağına hazır olucak nerde o bolluk oleiyiakşamlar kızlarr
benim kayıp görümce geldi az önce,1 haftadır oratada yoktu,nerde olduğunu bilende yok..telefonunu çaldırmış arayıroz ses yok...meğer 5 gündür halasındaymış ,kalan 2 günüde orda burda geçirmiş..keşke az daha gelmeseydi,gelir gelmez bana yıkıldı hepsi,yemeğmde dünden kalma azbişeydi ,kızla kendime ancak yetecek cinsden..evdekide diyor ben yemek yapmadım beyazda yiyelim..anamm 4 kşk yemeği 7 kişi yiycez..şimdi yukarı çıktılar geliriz sen hazırla yemeği diye..ne yapıcam bilmem bu saatte..
anaaaaaam deli kız bunlaaaar bişe yapmadım deseydin dicem ama anlasalar zaten emrivaki yapmazlardı uyuzlariyiakşamlar kızlarr
benim kayıp görümce geldi az önce,1 haftadır oratada yoktu,nerde olduğunu bilende yok..telefonunu çaldırmış arayıroz ses yok...meğer 5 gündür halasındaymış ,kalan 2 günüde orda burda geçirmiş..keşke az daha gelmeseydi,gelir gelmez bana yıkıldı hepsi,yemeğmde dünden kalma azbişeydi ,kızla kendime ancak yetecek cinsden..evdekide diyor ben yemek yapmadım beyazda yiyelim..anamm 4 kşk yemeği 7 kişi yiycez..şimdi yukarı çıktılar geliriz sen hazırla yemeği diye..ne yapıcam bilmem bu saatte..
amann benimkide tt net..çok sorunlu..bahçede çekmiyorkızlar bu tt net saka gıbı servısı aradım dokuz saat musterı temsılcısıe bağlanmaya calıstım tam bagglandım benım manyak modem calısmaya başladı gelde sınır olma bırden net geldı sankı benım aramamı beklıyormus gıbı ama cok sukur artık tel yerıne pcden gırıcem daha fazla onlıne olucam ve daha rahat takıpte olucam
ay hamarat beyazcanim valla tebrik ederim seni gerci bugunde isin varmis ya allah yardimcin olsun cnm
ay bende yesil caya baya ara verdim limonlusu kalmis markette onu da ben pek sevmiyorum
benim icitigim zencefilli portakalli yesilcaydi limonluya tahammul edemiyorum
illa yedin biseyler demek cnm afiyet olsun
ancak ilk sayfadan bakiyoruz cnm kim online kim degil diye
yok cnm sucluluk duyma neyseki durumu iyiymis yani
merak ettigim buna ragmen gelcekler mi cunku senin kaynin amerikada yapmis kazayi gelmelerine bi mani yok sanirim
hosgeldin cnm aramiza valla sen bu tempoyla devam edersen hepimizden once zayiflarsin benden soylemesi
ben sindi yas 24 evliyim 1 oglusum var 2yil 9 aylik
ev hanimiyim memnun oldum bende 90 kilo ile basladim cnm
ooooo bak masallah ne guzel cnm sonuclar gelmeye baslamis cuma gunu bakalim ne kadar cikacak
ben bu hafta artidayim malesef oyle gorunuyo yani
normaldir cnm masallah o kadar kilo verdin zamaninda
bu hafta listeyi ben yapcaktim sonra forum guncellemesi falan derken kaldi ama bu cuma liste isi bende kizlar haberiniz olsun lutfen herkes cuma gunu yapsin bildirimi cumartesiye birakmayalim ok
insallah cnm
o zaman kendine hedef koy subat ayina kadar su kiloda olmam lazim diye bende kendime hedef koycam ama hangi aya kac kilo olayi diye dusunuyorum
hatta kurban bayramina kadar ben bi kilo belirliyeyim bayramda su kiloda olmam lazim diye dur ben bunu bir dusuneyim
aa kesinlesti demek hakkiinda hayirlisi cnm insallah cok kalmazlar
ay bayilirim bisiklete yaaa hatta sirf bisiklete binmek icin adalara gitcem varyaa
esimde iki bisiklet getirmisti ama bana buyuk geliyo biraz ozellikle burada bisikletle dolasmak cok rahat turkiyedeki gibi degil ama hala bekliyorum ki diger eksiklikler yapilacak guya plaka falan takilmasi gerekiyo sanirm sende bilirsin cnm
ip atlamayi ben yapiyorum zaten 6.takimda gunluk yapmamiz gereken sporlar icinde 200 defa atlayip bikac dakika sonra tekrar 200 defa atliyorum ipte almistim onu da yanimda goturcemtavsiye ederim ilk zamanlar 50 er de olsa atla cnm parmak ucunda atla cok ses olmaz demisti sweetcim bende oyle yapiyorum
valla hic bilmiyorum cnm ben ozellikle benim doktor yabanci dil bilmedigim icin esimin dediklerini sadece bilirim erkeklerde pek anlamaz boyle seyleri ama sayi artmis ve bu iyi birsey bildigim kadariyla
ayyyyyyy ne guzeellll ikizlerimiz mi olacak ki acabahayirlsii artik
evet cnm tlf uygulamasi artik hic calismiyo onuda yeniliyolardir belki
insallah oyledir
ayni durumdayiz senle cnm spora cocuk müdahalesi yasiyorum SIK SIK
hos geldin cnm neyseki yetismissin duaya
hımm adet tarıhınden hesaplarsak 4-5 haftalık ama bana kalsa 2-3 haftalık :))anlamıyorum ben bu ısı pazartesı araştırma hastanesine gıdıcem bakalım bıde orayı goreyım nasıl olucak bıde doktorum dedı kı kanaman falan olursa o egıtım araştırma hastanesine gıdersın dedı orda doğum falan zaten yaptırılmıyormuş ee bu doktor gırmeyecekse doğuma benım gıtmemın ne anlamı var dıye bı karmaşaya gırdım yıneevet bizim cukurova cok sicak. durulmuyor o yuzden insanlar ya denize ya da yaylaya gidilir. hayvancilik amaciyla degil dinlenme amacli olur
her gun o deger yaklasik ikiye katlar canim. dr erken gebelik oldugu icin surekli cagiriyor seni. bu guzel bise ilgili bir dr demekki canim
amann benimkide tt net..çok sorunlu..bahçede çekmiyor
diğer odada çekmiyor..gerçi netlemi alakalı yoksa pc lemi bilmiyorum ama hep sorun yaşıyorz..
sözleşmem var o yüzden kaapattıram bende..
yabancı ülkede olmak zor allah yardımcın olsun..
anladım cnm zaten düşündükçe araştırdıkça kafam ıyıce bulanıyor en ıısı oluruna bırakmak gercı pek yapamıyorum bunu ama
ilk zamanlar ben şu gün hamiş kalmış olabilirim diyor insan ama işte son adet tarihinin ilk gününe göre ayırlanıyor her şey. o tarihten itibaren 40 hafta sayıyon sonraa doğumhımm adet tarıhınden hesaplarsak 4-5 haftalık ama bana kalsa 2-3 haftalık)anlamıyorum ben bu ısı pazartesı araştırma hastanesine gıdıcem bakalım bıde orayı goreyım nasıl olucak bıde doktorum dedı kı kanaman falan olursa o egıtım araştırma hastanesine gıdersın dedı orda doğum falan zaten yaptırılmıyormuş ee bu doktor gırmeyecekse doğuma benım gıtmemın ne anlamı var dıye bı karmaşaya gırdım yıne
Bende öyle düşünüyorum o yüzden haftaya başka bi hastaneye gidicen inş cnm mantiken bana öyle geliyor ne bilim: ))ilk zamanlar ben şu gün hamiş kalmış olabilirim diyor insan ama işte son adet tarihinin ilk gününe göre ayırlanıyor her şey. o tarihten itibaren 40 hafta sayıyon sonraa doğumbiz talimliyiz artık 3 çocuktan sonra. doğum yapabileceğin bir hastanede kontrolünü yaptır sürekli. bir dr bul başkasına görünme
sağol canım,güzel fikir.bundan sonra bende bulunduyumküçük kutularda yoğurt..
sonra hazır yoğurda kalıyor iş.
geçmiş olsun canım,ama dr muayene etmiyor ,yani benim başıma 2 kez geldi ve sadece tahlil istediler..
ane sınır senın su kocanın sulalesı ben kısları gelıyolar duzenımıze edıyolar dıye tahammul edemıyorum sen 7 24 onlarlasın ustelık manyak bı görumce anlayıssız bı koca allah yardımcın olsun keske cıkıp baska bıyere gıtme ımkanın olsa kaynın en ıyısını yapmıs zamanında kurtulmussağol cecoo
benim kocanında biraz anlayaşı kıt..
kendimi balkondan arsam,hanım ne yapıyon orda bırak sabah temizlersin orayı der..
abartı falan değil gerçekden öyle..bir cinnet anında gözünün önünde 1 avuç hap içtimde öküz gibi baktı..
anlamadı ne yaptığımı..bi yerinmi ağrıdı diye sordu öküz..
sonrası kustum birde gavura kızıp imansız gidecem öbür tarafa diye,çokda korktum bu taafda yandım öbür tarafdada sansuza kadar yanıcam diye..
yani benim koca anlamazzzzzzzzzzz ...
kayıp eylül geldı kuzum sıstem oturmadıgından gıremıyodum bıde amelıyat ıslerıyle ugrasınca fırarı oldum bırazcık:)Kızlar bu arada Eylül yok kac gündür aklım kaldı haberi olan var mı iyidir inşallah bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?